Αστρολογικές Ταρώ Ιστορίες και Ταρωπροβλέψεις

2023-09-08

😉Θα σου πω πράγματα που δεν θα τα βρεις πουθενά αλλού!😲 🎴Αστρολογικές Ταρώ Ιστορίες και Ταρωπροβλέψεις Κάτι ανάλογο ίσως να υπάρχει και στο Mobile App που φτιάχνω!

😀 💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω! 🔔ΕΒΔΟΜΑΔΑ 4 με 10, 2023. 

✅Ο Δίας στον Ταύρο θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 4 του μήνα, επιβραδύνοντας μας και απαιτώντας να δώσουμε μεγάλη προσοχή σε ό,τι μπορεί να μας εμποδίζει να αποκτήσουμε νέες ευκαιρίες. Αυτό είναι το κύριο γεγονός στο τραπέζι αστρολογικά, και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την εβδομάδα για να προσαρμοστούμε στο καινούργιο και οτι μπορεί να προκύψει γενικά. Ευτυχώς, μπορούμε επίσης να ελέγξουμε με τα Ταρώ για να δούμε τι άλλο μπορεί να σας περιμένει σε πιο προσωπικό επίπεδο. 

✔️Και η φωνή των καρτών ταρώ να μας διαφωτίσει με την σοφία και την ιδιαίτερη διορατικότητα που έχουν για ανακαλύψουμε το συμβαίνει αυτή την εβδομάδα ! Το εβδομαδιαίο ταροσκόπιο του ζωδίου σας λοιπον, για τις 4 - 10 Σεπτεμβρίου 2023 , πάμε να δούμε, 

♈️Κριός Το Άρμα (ανάποδα) Ο Κριός ανεβάζει ταχύτητες και ετοιμάζεται για απογείωση... αλλά η μηχανή λειτουργεί με άδεια χέρια. Το Άρμα ανάποδα σας ζητά να κάνετε μια παύση. Ποια σχέδια, ιδέες και στόχους προσπαθείτε να κυνηγήσετε αυτή τη στιγμή; Είναι όλα τα μέρη της ζωής σας (μυαλό, σώμα, πνεύμα και καρδιά) επικεντρωμένα σε αυτό; Αυτή τη στιγμή, αυτή η κάρτα ανάποδα είναι η ευκαιρία σας να εντοπίσετε τυχόν ανισορροπίες και κόκκινες σημαίες πριν προχωρήσετε σε μεγάλες αποφάσεις ή ενέργειες. Ήρθε η ώρα να επαναπροσδιοριστείτε. 

♉️Ταύρος Κρίση Ταύρε, αυτή η εβδομάδα είναι η δική σου εβδομάδα για να δεις τα πάντα καθαρά και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Η κρίση είναι ένας θετικός οιωνός για την αίσθηση του κόσμου γύρω σας, την αυτογνωσία σας και τη γενικότερη οπτική σας για το πώς λειτουργούν τα πράγματα αυτή τη στιγμή. Φυσικά, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα πάντα. Αλλά η Κρίση είναι πολύ κοντά! Αυτή η εβδομάδα είναι μια σταθερή εβδομάδα για να βάλετε σε τάξη τα σχέδιά σας και να εξετάσετε προσεκτικά τις επιλογές σας. Το μυαλό και η διαίσθησή σας είναι στο σκάφος, πεντακάθαρα και έτοιμα να σας βοηθήσουν να πάρετε κάποιες αποφάσεις. 

♊️Δίδυμοι Ο ανόητος Ίσως δεν είσαι έτοιμος για τον κόσμο, αλλά ο κόσμος είναι έτοιμος για σένα, Δίδυμε! Έτοιμος ή όχι, ο Ανόητος ανοίγει τον κόσμο σου με φωτεινή, τολμηρή και φανταστικά νέα ενέργεια. Μια νέα αρχή σας περιμένει. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι αισθάνεστε σαν να είστε έξω από το στοιχείο σας τελευταία, σαν να μην ξέρετε ξαφνικά πολλά . Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλ'ες ευκαιρίες εκεί έξω. Αγκαλιάστε την ομορφιά του αγνώστου, και θα διαπιστώσετε ότι ο κόσμος σας αγκαλιάζει. 

♋️Καρκίνος Ο κρεμασμένος (ανάποδα) Ο Καρκίνος θέλει σίγουρα να σηκωθεί από τα πόδια του και να κάνει κάτι διαφορετικό. Αλλά συχνά είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις. Με τον Κρεμασμένο Ανάποδα, νιώθετε την ανάγκη να βγείτε έξω από την απλή σκέψη, την αυτοκριτική και τον προγραμματισμό. Θέλετε να κάνετε πραγματικά κάτι, να ξεφύγετε από τυχόν στάσιμα πράγματα. Το να το κάνεις αυτό μπορεί να σε δυσκολέψει αρκετά. Αλλά αν μπορέσετε να πιέσετε, η ενέργεια που θα προκύψει μετά θα αξίζει την αρχική δυσκολία, βάλτε φαντασία, όχι τα ίδια και τα ίδια. 

♌️Λέων Ιππότης Κούπα Ο Λέων έρχεται σε επαφή με τις ρομαντικές, διαισθητικές και δημιουργικές του αισθήσεις αυτή την εβδομάδα. Ο Ιππότης Κούπα είναι ένα θετικό σημάδι για δημιουργικές αναζητήσεις, ρομαντικές ευκαιρίες και επιδίωξη πνευματικών αναζητήσεων. Αν και το Σύμπαν δεν μπορεί να κάνει τίποτα για εσάς, μπορεί να σας ανοίξει τον κατάλληλο δρόμο για να κάνετε αυτό που πρέπει εσείς να κάνετε. Αυτή είναι ουσιαστικά η ενέργεια που σας προσφέρει αυτή την εβδομάδα. Ο δρόμος είναι καθαρός για αυτού του είδους τις επιδιώξεις, αν και τελικά, εσείς θα πρέπει να είστε αυτός που θα τις εκμεταλλευτεί για τον εαυτό σας. 

♍️Παρθένος 3 Σπαθί (ανάποδα) Η Παρθένος επεξεργάζεται τις πληγές της. Αν και το 3 Σπαθί δεν είναι γενικά ένα όμορφο θέαμα, η αντιστροφή αυτής της κάρτας δείχνει ότι κάνετε τη δουλειά για να βρείτε τη θεραπεία και την προσωπική σας πρόοδο. Ο πόνος της καρδιάς, οι απώλειες του παρελθόντος και οι απογοητεύσεις εξακολουθούν να παραμένουν στο παρόν σας. Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με την ειλικρινή προσέγγιση όλων αυτών των εμπειριών για αυτό που είναι και με το άνοιγμα στον εαυτό σας για αυτοσυγχώρεση και συμπόνια, προκειμένου να προχωρήσετε παρακάτω. 

 ♎️Ζυγός Βασίλισσα Κούπα (ανάποδα)) Ο Ζυγός μπορεί να δυσκολεύεται με θέματα καρδιάς τον τελευταίο καιρό. Με τη Βασίλισσα Κούπα ανάποδα μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε πλέον τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Κάθε μέθοδος που συνήθως χρησιμοποιείτε για αυτοκριτική και για να μπαλώσετε την καρδιά σας Να θυμάστε ότι το να βρείτε το δρόμο σας θα μοιάζει με το να συμφιλιωθείτε με το άγνωστο και με ό,τι δεν μπορείτε να ελέγξετε... όχι απλώς να αναγκάζετε τον εαυτό σας να μπει σε μια ψευδαίσθηση για να νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο. 

♏️Σκορπιός 10 των Κούπα Ο Σκορπιός επανασυνδέεται με το όραμα της ζωής των ονείρων του. Με το 10 Κούπα να έρχεται στο επίκεντρο, ήρθε η ώρα να οραματιστείτε τι θέλετε μακροπρόθεσμα. Τι είναι αυτό που πραγματικά σας γεμίζει; Τι σας φέρνει γνήσια ικανοποίηση και χαρά; Οι βραχυπρόθεσμες συγκινήσεις και ανταμοιβές έχουν τον χρόνο και τη θέση τους. Αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να θυμηθείτε για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά. Εντοπίστε τα μέρη της ζωής σας που αυτή τη στιγμή σας γεμίζουν και αναρωτηθείτε πώς μπορείτε να φέρετε περισσότερη από αυτή την ενέργεια στη ζωή σας. 

♐️Τοξότης 6 Κούπα Νιώθεις λίγη νοσταλγία, Τοξότη; Καθώς το 6 Κούπα φέρνει έναν αέρα ιδιοτροπίας, νοσταλγίας και αναμνήσεων του παρελθόντος που αναβλύζουν στην επιφάνεια, είναι καιρός να αναλογιστείτε οτιδήποτε μπορεί να σας έχει διαφύγει. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το άγγιγμα των αναμνήσεων του παρελθόντος μπορεί στην πραγματικότητα να είναι παραγωγικό, αρκεί να μην κολλήσετε εκεί πίσω. Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι και επαναλαμβανόμενα γεγονότα από το παρελθόν που επανέρχονται, αλλά μην ανησυχείτε. Αναρωτηθείτε τι μπορεί να έχουν να σας διδάξουν! 

♑️Αιγόκερως Η Αυτοκράτειρα (ανάποδα)) Τον τελευταίο καιρό, οι Αιγόκεροι δυσκολεύονται να εκδηλώσουν την αρχή αυτού που πραγματικά θέλουν να δημιουργήσουν. Αυτή την εβδομάδα, η Αυτοκράτορειρα ανάποδα δείχνει πρακτικές δυσκολίες στο να γίνουν πράγματα (ειδικά στο σπίτι, την καριέρα και τα οικονομικά). Αν και σε γενικο βεβαια πλαίσιο πρόκειται για μια λίγο-πολύ δυσάρεστη περίοδο στασιμότητας, δεν πρέπει να τα βάζετε με τον εαυτό σας και να υποθέσετε ότι κάνετε κάτι λάθος. Μερικές φορές, το περιβάλλον μας απλώς δεν ταιριάζει προς το παρόν με τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας οράματα. 

♒️Υδροχόος 9 Κούπα (ανάποδα) Αισθάνεστε ξαφνικά ανικανοποίητοι, Υδροχόοι; Το 9 Κούπα ανάποδα δείχνει ότι ξαφνικά νιώθετε πολύ μακριά και απόμακροι από αυτό που πραγματικά θέλετε. Εναλλακτικά, μπορεί να βρίσκεστε αρκετά κοντά σε αυτό που νομίζατε ότι θέλατε, μόνο που τώρα ανακαλύπτετε ότι δεν αισθάνεστε ικανοποιημένοι. Μερικές φορές αυτό που θέλουμε "στα χαρτιά" δεν είναι στην πραγματικότητα το αυθεντικό εσωτερικό μας όνειρο. Ίσως ήρθε η ώρα να προβληματιστείτε για το πώς οι ρουτίνες και τα σχέδιά σας ευθυγραμμίζονται με το πραγματικό εσωτερικό σας όνειρο. 

♓️Ιχθείς 4 Πεντάκτινο (ανάποδα) Ιχθύες - σας λείπει κάτι που χρειάζεστε, ή απλά το αισθάνεστε έτσι; Με το 4 Πεντάκτινο ανάποδα, μπορεί να είστε προσκολλημένοι σε ρουτίνες, συνήθειες και ιδέες γύρω από τα οικονομικά ή την καριέρα σας που στην πραγματικότητα σας κρατούν πίσω. Η νοοτροπία της "έλλειψης", το αίσθημα ότι υπάρχει μόνο "ένας σωστός τρόπος" ή η αμφισβήτηση των επιλογών σας είναι όλα ενδεικτικά του ότι αυτή η κάρτα είναι ανάποδα στο παιχνίδι. Αυτό είναι ένα μικρό κάλεσμα αφύπνισης. Τι μπορεί να χρειάζεται να απελευθερώσετε; Μόνο τότε μπορείτε να αποκτήσετε πραγματικά αυτό που είναι πραγματικά απαραίτητο; 

🎇Οι Ακας Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις και Ταρω Ιστορίες με Πλανήτες και ζώδια, είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ! Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια