Blog-Αρθρα

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΖΩΔΙΟ 

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας χρησιμοποίησα και πληροφορίες από τον κ.ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΙΖΗ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ αυτό το ΠΑΡΑΞΕΝΟ ζώδιο! 

Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ανήκει στα θεμελιώδη ζώδια και είναι το τελευταίο της γήινης τριπλότητας. Αυτό το ζώδιο είναι από τα πιο ΜΥΣΤΗΡΙΑ και ανεξερεύνητα, ναι σωστά διαβάζετε, από τα ανεξερεύνητα και παράξενα ζώδια! Για αυτούς που έχουν ασχοληθεί έστω και λίγο με την εσωτερική αστρολογία όλα συνοψίζονται για τον ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΕΔΩ : 

 «Το σύμβολο του Αιγόκερω σκόπιμα δεν έχει αποκρυπτογραφηθεί. Μερικές φορές αποκαλείται η "υπογραφή του Θεού"... Είναι πολύ πιο ισχυρό από το πεντάγωνο και αφήνει τον μυημένο «απροστάτευτο». ΑΛΙΚΗ ΜΠΕΙΛΗ. «Εσωτερική Αστρολογία» Αν ψάξουμε λίγο να βρούμε τι σημαίνει ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ τα περισσότερα βιβλία Αστρολογίας αλλά και στα διάφορα περιοδικά και εφημερίδες θα βρούμε - καθόλου ελκυστικές- περιγραφές για τον Αιγόκερω: αυταρχικοί, συντηρητικοί, άκαμπτοι, σκληροί, άκαρδοι, ξερακιανοί, «παλιομοδίτες», τσιγκούνηδες - «σπάγκοι», πιεστικοί - καταπιεστικοί, άσχημοι επίσης. Είναι όλα αυτά; Και ναι και όχι. Σίγουρα όμως δεν είναι μόνο αυτά. Υπάρχει κι ένας «άλλος» Αιγόκερως. 

Είναι ο Αιγόκερως-στοχαστής, ο μύστης, ο ασκητής, ο «αδελφικά μονός, αδελφικά ελεύθερος» Αιγόκερως που, όσο κι αν βρίσκεται «μέσα σε κόσμο» ξέρει να είναι και εκτός σε «υψηλές κορυφές» που μόνο οι «κατσίκες» ανεβαίνουν. Σε αυτό, το δέκατο ζώδιο, περιέχεται ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ σύμφωνα και με τους ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥΣ (να ξέρετε ότι οι ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ δάνεισαν πολλές γνώσεις στην ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ) ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 10,το δέκατο ζώδιο Ο ΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 10 για τους ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥΣ ήταν ο αριθμός της ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ. ΟΛΕΣ οι ιδιότητες του τέλειου ανθρώπου μπορούν να βρεθούν κρυμμένες στο ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ. 

Το σύμβολο ΤΟΥ αντιπροσωπεύει ένα ψηλό βουνό προς την κορυφή του οποίου φαίνεται να σκαρφαλώνει σταθερά ο Αιγόκερως. Ωστόσο πολλά σύμβολα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να απεικονίσουν τη θαυμαστή δύναμη που κρύβεται σε αυτό, το ισχυρότερο από όλα τα ζώδια. Σε κάποιες ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ εμφανίζεται ως ΜΙΣΟΣ ψάρι από τη μέση και κάτω με ουρά ψαριού και ως ΚΑΤΣΙΚΑ από τη μέση και πάνω ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ την εσωτερική ΔΙΠΛΗ ΦΥΣΗ του ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ. Ο «άλλος» Αιγόκερως ή το δεύτερο πρόσωπο του Ιανού, 

Η ΔΙΠΛΗ ΦΥΣΗ - Ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ, ΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ κρυμμένα πρόσωπα και ιδιότητες και επίσης μην ξεχνάμε, ο χρόνος τελειώνει και αρχίζει με τον Αιγόκερω (31/12 και 1/1). Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ μάς βάζει να ακολουθήσουμε ενα ΤΑΞΙΔΙ, ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΟΥ, Αν ακολουθήσουμε τον Ήλιο στο ταξίδι του από το πρώτο σημείο του Κριού (άνοιξη) ως τον Αιγόκερω (χειμώνα) και εξετάσουμε τη βαθμιαία ανάπτυξη των ζωτικών δυνάμεων μέχρι να προσεγγιστεί η ωριμότητα, θα καταλάβουμε πώς επιτυγχάνεται στον Αιγόκερω το αποκορύφωμα ενός χαρακτήρα σχεδόν τέλειου. Ο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΘΕΤΙΚΑ μυημένοι ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ, είναι αμερόληπτοι, δίκαιοι και ακριβείς, στοχεύοντας να είναι ακριβολόγοι, μεθοδικοί και σταθεροί, εκπληρώνοντας όλα τα πράγματα μέσω συνεχούς, φιλόπονης και επίμονης προσπάθειας. Είναι επιμελείς, ακούραστοι και προσεκτικοί, πρόθυμοι και εργατικοί, αντέχοντας με ήρεμη, ειλικρινή υπομονή και σοβαρή στοχαστική συμπεριφορά. Είναι πάντα ανεξάρτητοι χαρακτήρες, διαθέτουν μια ήρεμη αυτοπεποίθηση και σταθερή αποφασιστικότητα και, όταν ζουν σύμφωνα με τα ανώτερα ιδανικά τους, είναι αληθινοί και ζουν υπηρέτες της ανθρωπότητας. Ο Αιγόκερως είναι το δέκατο ζώδιο, η κορυφή του ζωδιακού κύκλου που αντιστοιχεί στο πιο «ψηλό» σημείο του ζωδιακού ΑΠΟ ΕΚΕΙ μπορεί και εποπτεύει τα πάντα, το μεσουράνημα (MC), σημείο εξίσου δυναμικό με τον ωροσκόπο. 

 Ο Αιγόκερως στο ζωδιακό συμβολίζει τη στιγμή της πρακτικής δράσης, της δράσης που σε κάθε αφηρημένο και μη απτό δίνει «σάρκα και οστά». Γι' αυτό και οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ έχουν μια τάση να ξεκαθαρίζουν το καθετί, να το «κάνουν ΛΙΑΝΑ», και να μην αφήνει τίποτα θολό. Ο Αιγόκερως του αρέσει να προσεγγίσει με τη λογική ΤΟΥ ακόμη και το α-λογο, το μη ΛΟΓΙΚΟ, ακόμα και το ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ και να «πει» ακόμα και για το άρρητο. ,αυτό που δεν πρέπει να ΛΕΧΘΕΙ!. Στα ΤΑΡΩ συναντάμε τον ΑΙΓΟΚΕΡΩ στην ΚΑΡΤΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ και αυτό έχει έναν ΠΟΛΥ ΒΑΘΥΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ, η «ασεβής» φύση του!, ίσως γι' αυτό ο χαρακτηρισμός του ως «σατανικού», εωσφορικού ζωδίου, όπως και η ταύτιση του κυβερνήτη του, του Κρόνου, με τον Σατανά (Saturn-Σατανάς) με τον Εωσφόρο τον κάνουν τόσο ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΟ. Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ αμφισβητεί και θέλει να τα ΔΕΙ όλα μέσα από ένα πρίσμα πρακτικής ιδιαιτερότητας. 

 Ένα είναι σίγουρο: Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο εκείνο που από το σημείο που βρίσκεται (10ος οίκος, κορυφή του ζωδιακού), εποπτεύει όλα τα ζώδια, συλλέγει τις εμπειρίες τους και μορφοποιεί. Είναι και μυστικιστής και ορθολογιστής και εμπειριστής και αγνός και κολασμένος. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ λοιπόν την ΔΙΠΛΗ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΗ φύση του ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ, και ΑΓΓΕΛΟΣ και ΔΙΑΒΟΛΟΣ μαζί! Μην ξεχνάμε τους ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ, ο ΚΡΟΝΟΣ εκφράζει το ΚΡΥΦΟ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ συνομωσία το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. Οπότε μια λέξη-κλειδί του Αιγόκερω είναι το παρασκήνιο και ο Ιανουάριος, που είναι ο μήνας του Αιγόκερω, πήρε τ' όνομά του από τον Ιανό, που είχε δύο πρόσωπα. Αυτά τα «δύο πρόσωπα» δεν είναι «διπλοπροσωπία», αλλά δεν είναι η έκφραση της δυαδικότητας. Όταν οι ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ κινούνται σε χαμηλές ΔΟΝΗΣΕΙΣ είναι μελαγχολικοί, καχύποπτοι και σκεπτικιστές, είναι αδιάφοροι και κακότροπο, παραπονιούνται συνεχώς και εκφράζουν μια βαριά, δύσθυμη, ψυχρή και απόμακρη φύση, ενώ η απελπισία και η θλίψη τούς οδηγεί σε μια σκοτεινιά που είναι οδυνηρή για τους ίδιους και για όσους συνδέονται μαζί τους.

 Όταν είναι πολύ καθυστερημένοι στην ανάπτυξή τους, γίνονται μίζεροι, φιλάργυροι, πονηροί και ανέντιμοι. Τα άτομα του Αιγόκερω είναι ικανά να φτάσουν σε μεγάλα ύψη, επειδή διαθέτουν τόσο φιλοδοξία, όσο και αντοχή, και με τη σχολαστική προσοχή τους στη λεπτομέρεια και με τις κτητικές μεθόδους τους μπορούν να πετύχουν εκείνο που οι άλλοι απλώς ονειρεύονται. Εκμεταλλεύονται στο έπακρο όλες τις ευκαιρίες και όντας αυτοδύναμοι, πετυχαίνουν τους στόχους τους. Όλα τα προβλήματα υγείας τους φαίνεται να προέρχονται από την απελπισία και τη μελαγχολία, και μπορεί βαθμιαία να βυθιστούν σε μια νοσηρή κατάσταση. Το αντίδοτό τους είναι η ελπίδα και η χαρούμενη παρέα μια αλλαγή σκηνικού και περιβάλλοντος είναι ουσιαστική όταν παρασύρονται από τον μεγαλύτερο εχθρό τους, την απελπισία. 

Πολλοί από αυτούς που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω ανέρχονται στη ζωή μέσω των δικών τους προσπαθειών και της προσωπικής τους αξίας και αποκτούν πλούτη με σταθερή και επίμονη εργατικότητα: πράγματι, μεγάλος πλούτος συνδέεται συχνά με αυτό το ζώδιο. Πρέπει να ξεκαθαριστεί κάτι, η φιλοδοξία στον Αιγόκερω είναι δείγμα της τάσης για κορυφή, γι' αυτό ένας Αιγόκερως δεν νοιάζεται τόσο για το χρήμα, όσο για δόξα και τιμές. Αν κάτι το θεωρεί σημαντικό, θα το πετύχει, αν συναντήσουμε έναν Αιγόκερω να μην είναι φιλόδοξος, σημαίνει πως ο τομέας πιθανόν δεν τον ενδιαφέρει. Πάντως, οι πιο εξελιγμένοι Αιγόκεροι μετουσιώνουν τη φιλοδοξία σε δράση για πνευματική εξέλιξη. 

Δεν υπάρχει πιο τραγικός Αιγόκερως απ' αυτόν που δεν υλοποίησε τις πραγματικές φιλοδοξίες του. Γιατί όμως να θέλουν τόσο πολύ να εργαστούν να πετύχουν να ανέβουν? Ένα μυστικό και εδώ αποκαλύπτεται για τον ΑΙΓΟΚΕΡΩ. Διότι δεν είχαν (όχι όλοι φυσικά) την ΠΑΙΔΙΚΗ ηλικία που θα ήθελαν. Παραγκωνισμένοι ίσως, με ένα ΠΑΤΕΡΑ κυρίως είτε ΑΠΟΜΑΚΡΟ,ΑΔΙΑΦΟΡΟ, ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ να λείπει συχνά από το σπίτι, ο μικρός ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ/ΝΑ δεν πήρε την στήριξη και την αγάπη που τόσο θα ήθελε!. Μέχρι τα 30του χρόνια περίπου ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ θα αντιμετωπίσει αρκετές προκλήσεις κυρίως με θέματα του ΠΑΤΕΡΑ. Για αυτό το λόγο αναζητά μια ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Αναζητά να εργαστεί σε επιχειρήσεις ώστε εκεί να τον ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ, να τον αναγνωρίσουν να του ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ που τόσο έχει ανάγκη. Θα ψάξει να βρει μια νέα οικογένεια! Δεν είναι όμως σπάνιο να βρούμε και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ να ασχολούνται με την ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Επίσης τα άτομα της Νέας Εποχής είναι άτομα με έντονο Κρόνο στο ωροσκόπιό τους. 

Ο Αιγόκερως ζώδιο θεσμών και διατήρησης, δείχνει κάτι πολύ σημαντικό ότι ΤΕΛΙΚΑ «ζωντανό» είναι εκείνο που ΑΝΤΕΧΕΙ στο χρόνο και όχι το παροδικό και εφήμερο με αυτό τον τρόπο! Τι μας δείχνει επίσης ? ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ. Ώρα για περισσότερες αποκαλύψεις! Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ έχει ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ τον ΚΡΟΝΟ και μαζί νιώθουν άνετα, ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ όμως έχει την ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ στον ΑΡΗ. Η συνάντησή τους πάντα ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΕΝΤΟΝΕΣ εξελίξεις, εκεί ο ΑΡΗΣ θα δράσει είτε με ΠΟΛΕΜΟ είτε με ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ! Δεν είναι όλοι οι ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ το ίδιο, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί. 

Υπάρχουν όμως 30 Μοίρες και αντιστοιχούν σε 30 ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ, 30 διαφορετικές ΑΙΓΟΚAIΡΙΣΙΕΣ ενέργειες και ΑΠΟ-ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΕΙΣ. Η Υπεροχή και ο κλονισμός, η ζήλεια και η αλαζονεία, η ανικανότητα και το απόκρυφο, η πανουργία και η φιλοδοξία, πραότητα και ο αποκρυφισμός, η ΜΥΘΙΚΗ ζωή και ο μελαγχολικός, αυτός που έχει ΠΕΙΘΩ και αυτός που μοχθεί, ο γελοίος και ο αποφασιστικός, ο ερευνητής και ο ειλικρινής! Μια ΜΟΙΡΑ όμως είναι αρκετά επικίνδυνη, η 28 Μοίρα στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ είναι επικίνδυνη! 

Για αυτό και βλέπουμε πολύ λίγους ανθρώπους να γεννιούνται κάτω από αυτή την μοίρα διότι είναι μοίρα πολέμου και μαζικών εγκλημάτων. «Τα μυστήρια του Αιγόκερω είναι γνωστά μόνο στους μύστες και η σημασία του είναι κρυμμένη», όπως γράφει ο Αλαν Λίο και, όπως γραφεί ο Γράβιγγερ αναλύοντας τον Κρόνο, «μέχρις αυτού του σημείου δύναται να ερμηνευτεί η ουσία και η φύση του θεού Κρόνου. Πέραν τούτου, ο χάρτης καθίσταται ανίκανος να φέρει τόσα βαρέα μυστικά και αναλαμβάνει τα περαιτέρω η προφορική διδασκαλία». 

Όπως και τα άλλα γήινα ζώδια, εκείνοι που γεννήθηκαν στον Αιγόκερω μπορεί να είναι υπερβολικά ιδιοτελείς, αλλά η αρετή τους βρίσκεται στην υπομονή, στο στοχασμό και στη βαθιά σκέψη. Η εσωτερική φύση, ή πεπρωμένο, αυτού του ζωδίου είναι η ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

ΑΚΑΣ ΤΑΡΩ

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ 

 Ο Τοξότης το τελευταίο ζώδιο της φωτιάς και αντιπροσωπεύει την ένωση του κεφαλιού με την καρδιά. Η καρδιά σημαίνει έρωτας και αγάπη και θα ερευνήσουμε τι σημαίνει για τον Τοξότη η αγάπη. Ο Τοξότης έχει πάρει τα βέλη του και στέκεται με απόλυτη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση να πετάξει τα βέλη του στο στόχο, και όταν είναι συγκεντρωμένος δεν αποτυγχάνει να χτυπήσει το στόχο του, ποιόν στόχο όμως, αυτόν της ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ! 

Αυτό το ζώδιο θα μιλήσει για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, τον στόχο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, και τα ΑΤΟΜΑ στοχεύουν ψηλά, σε υψηλά ιδανικά. Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ως το επόμενο ζώδιο μετά τον ΣΚΟΡΠΙΟ έρχεται να εκπληρώσει όλο τον ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και να εκφραστεί μέσα από τον ΤΟΞΟΤΗ μέσα από την ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ, τα προφητικά όνειρα. Ιδιαίτερα πλάσματα οι ΤΟΞΟΤΕΣ έχουν την ικανότητα της ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ και να στέλνουν κύματα σκέψεων από απόσταση εκεί που θέλουν. Αφοσίωση και ΑΓΑΠΗ αφού λατρεύουν το ΓΡΑΜΜΑ του ΝΟΜΟΥ, αλλά και βαθύτατα ΕΝΟΡΑΤΙΚΟΙ - ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ, όταν λειτουργούν σε θετικές δονήσεις έχουν ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ και ανεξαρτησία. 

Βλέπουν μπροστά στο ΜΕΛΛΟΝ και το αγγίζουν ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ, σα να ξέρουν τι έρχεται, έτοιμοι για ρίσκο, πρόοδο, εξέλιξη και αποφασιστικότητα. Σε αρνητική δόνηση είναι νευρικοί, σε μεγάλη εσωτερική ένταση, ευερέθιστοι και ευέξαπτοι. Με φύση αρκετά ανυπότακτη έτοιμη για κυριαρχία, ντόμπρος αλλά ωμός και απότομος χαρακτήρας, οργίζεται και ξέρει πως να ανακαλύπτει τα αδύναμα σημεία των άλλων. Τα βέλη του εδώ θα σου «τρυπήσουν» το μυαλό ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΑ, θα σε διαπεράσουν και τα λόγια του εκνευρισμένου ΤΟΞΟΤΗ θα είναι βέλη πόνου. Ο Τοξότης μπορεί να εκφράσει όλα εκείνα τα κρυμμένα μυστικά που βρίσκονται στον 9 Οίκο. 

Ο οίκος του ΘΕΟΥ, του δασκάλου, του επιστήμονα, του ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ, του διανοητή, αλλά και του πρακτικού ανθρώπου. Μπορεί όμως να χαθεί σε όλες εκείνες τις διακρίσεις και να χάσει το βαθύτερο νόημα. Τότε γίνεται ένας απλός περιπλανώμενος που αναμασά τα ίδια και τα ίδια μιμούμενος άλλους πριν από αυτόν. Αναποφάσιστος - νωθρός, βαριεστημένος, χωρίς κανένα ενδιαφέρον μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι ζώντας μέσα στην παραζάλη της πλάνης τους και αφήνουν άλλους να «καθαρίζουν» για λογαριασμό τους. 

Εγκλωβισμένοι σε Φιλοσοφικά κλισέ και επαναστατικές αντιλήψεις χάνουν τον στόχο και το νόημα του πεπρωμένου τους και της ύπαρξής τους. Ανίκανοι να καταλάβουν , να αγαπήσουν ζουν σε πλήρη αποσύνθεση και υπερβάλλουν ακόμα και για τα συνηθισμένα γεγονότα. Αυτό το 9 ζώδιο όμως σε θετική αποτύπωση δείχνει το μέλλον. Το μέλλον για την ΑΓΑΠΗ της ελευθερίας και τα ιδεώδη. Γίνεται ένας ΜΕΓΑΛΟΣ επαναστάτης, ουσιαστικός ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ, υπέροχος ΟΜΙΛΗΤΗΣ, ξεκάθαρος στους στόχους του, ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, αλλά και ΙΚΑΝΟΣ να σου μεταφέρει ένα μέλλον γεμάτο ΕΛΠΙΔΑ και Πραγματική ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

Η Υπόσχεση της επερχόμενης εξελιγμένης κι ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗΣ ανθρωπότητας ανήκει στον ΤΟΞΟΤΗ. Στη θετική τους δόνηση άτομα που διψάνε για ζωή, δραστήρια, ριψοκίνδυνα, ατίθασα, ελεύθερα , έντιμα, ειλικρινή, γενναιόψυχα, θα προσφέρουν τα πάντα ΣΕ αυτούς που αγαπούν , ακόμα και θα θυσιαστούν (όχι όμως με την έννοια των ΙΧΘΥΩΝ) , ίσως όχι και τόσο εκφραστικά όσο ένας ΚΡΙΟΣ αλλά υποδεικνύει εκφραστικά συναισθήματα και στοργή. Επειδή εκείνοι που έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο αγαπούν την ελευθερία, μπορούν να αναγνωρίσουν το νόμο της τάξης και της αρμονίας και δημιουργούν έναν λαμπρό χαρακτήρα όταν αφήνονται εντελώς ελεύθεροι. Όταν όμως περιορίζονται, γίνονται οργίλοι, 

Ποτέ δεν πληγώνουν σκόπιμα, αλλά, όταν οδηγηθούν στα άκρα, γίνονται ευέξαπτοι και ανυπότακτοι, σε βαθμό που είναι δύσκολο να τους ηρεμήσεις ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ τάση να λένε περισσότερα απ' όσα εννοούν και μερικές φορές προκαλούν μεγάλο πόνο με αυτό τον τρόπο. Πάντα τους αρέσει να κάνουν ένα πράγμα κάθε φορά και σε αυτό διαφέρουν από τα άτομα των Διδύμων. Οι ΤΟΞΟΤΕΣ είναι ικανοί να φτάσουν στα μεγάλα ύψη της προφητείας και κάνουν μεγάλη πρόοδο στον κόσμο πάνω στην πνευματική κατεύθυνση. Η εσωτερική φύση, ή πεπρωμένο, αυτού του ζωδίου είναι ο ΝΟΜΟΣ. Υπάρχουν τρία ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ ΤΟΞΟΤΩΝ, το πρώτο το κυβερνά ο ΔΙΑΣ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ μαζί και το ΤΡΙΤΟ ο ΔΙΑΣ και ο ΗΛΙΟΣ μαζί. Πάμε όμως σε εκείνα τα όμορφα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ μυστικά και ας αφήσουμε τον ΤΟΞΟΤΗ να μας αποκαλύψει αλλά και να αποκαλυφθεί. Ο ΤΟΞΟΤΗΣ έχει ως ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ τον ΔΙΑ, και αισθάνεται άνετα στο Νοτιο Δεσμό στο ΚΑΡΜΑ σε αυτά που κουβαλά η ψυχή από το ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ και θα πρέπει να θεραπεύσει. Να γιατί οι ΤΟΞΟΤΕΣ γίνονται και υπέροχοι θεραπευτές κατανοώντας περίπλοκες ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ έννοιες. Οι ΤΟΞΟΤΕΣ όμως έχουν ΦΘΟΡΑ στον ΕΡΜΗ, εκεί δεν αισθάνονται άνετα, Ο ΕΡΜΗΣ τους αποπροσανατολίζει, τα βέλη τους δεν φτάνουν εκεί που πρέπει. 

ΟΤΑΝ έχουμε ΕΡΜΗ στον ΤΟΞΟΤΗ η επικοινωνία δυσκολεύει, γίνεται εριστική, νευρώδης, Οι ΤΟΞΟΤΕΣ νιώθουν ότι αυτά που λένε δεν τους καταλαβαίνει κανείς και γίνονται δέκτες οι ίδιοι μετά άσχημης κριτικής. Όμως έχουμε και κάτι άλλο. 30 Μοίρες, 30 διαφορετικοί τοξότες. Ο απλός και ο μαχητής, ο δίκαιος και ο δια ζευκτής , ο άδικος και ο πετυχημένος, ο απαισιόδοξος και ο μοναχικός, ο ναυαγός και ο ανεξάρτητος, ο ανταγωνιστής και ο εργατικός, ο μύστης και λαοπλάνος. Υπάρχει μια πολύ σημαντική πύλη - κλείδα, η 23 Μοίρα του Τοξότη, είναι μοίρα όπου εκεί Είναι το βασίλειο του Χείρωνα . Ο άνθρωπος εδώ αποκτά την ικανότητα πρώτα της αυτοθεραπείας και μετά της θεραπείας των άλλων, μέσα από σοκαριστικά όμως βιώματα. Μοναχικός τώρα ο ΤΟΞΟΤΗΣ περπατά στα περίεργα βιώματα που του φέρνει η ζωή, θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι τιμωρία αλλά ΑΠΟΣΤΟΛΗ μιας ανώτερης δύναμης και τον προορίζει για μεγάλα πράγματα. Τ

ώρα ο ΤΟΞΟΤΗΣ έχει ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ πλήρως τον ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ και την έννοια τι σημαίνει ΘΕΡΑΠΕΙΑ και βαδίζει με τα ΒΕΛΗ του αγγίζοντας τις ΚΑΡΔΙΕΣ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ.


ΑΚΑΣ ΤΑΡΩ

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ. 

Σε αυτό το μυστήριο ζώδιο μπορούν να εξελιχθούν υπέροχοι χαρακτήρες η να βρούμε τον χειρότερο και εκφυλισμένο άνθρωπο. Οι άνθρωποι με ΣΚΟΡΠΙΣΙΑ ενέργεια έχουν κάθε ευχέρεια να γίνουν ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ - ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΙ με μεγάλο ενδιαφέρον να βοηθήσουν. Ο Σκορπιός θα ζήσει σε ΔΥΟ ΑΚΡΑ, σε δυο διαφορετικές προσωπικότητες, ο κακός και ο καλός! Εδώ Θα βρείς έναν ΔΑΣΚΑΛΟ έναν ΜΥΣΤΗ που θα σε καθοδηγήσει μέσα από τις Βαθύτατες Εμπειρίες της Ψυχής του. Ξέρεις Γιατί? 

Γιατί έχει καταλάβει το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ, γνωρίζει την Τοξικότητα και αυτό που αναζητά είναι η ΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ η καθαρή ΕΝΟΡΑΣΗ. Έχει ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ το ΚΕΝΤΡΙ ΤΟΥ. Ο θετικός ΣΚΟΡΠΙΟΣ εξυψώνει δεν θέλει να ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ κανέναν. Λίγοι είναι αυτοί που θα περάσουν ΤΗΝ ΠΥΛΗ και θα καταφέρουν να ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ αυτου του ζωδίου. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ τους- η μυστική αποστολή τους είναι να ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, κατι που θα τους οδηγήσει να ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ όλα τα προηγούμενα 7 ΖΩΔΙΑ, 7 ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, μιας και ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ως το 8 σημείο του ΖΩΔΙΑΚΟΥ θα φέρει τις ισορροπίες. Τώρα ίσως καταλαβαίνουμε γιατί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ το κεντρί του. Όταν ζεί με το ΚΕΝΤΡΙ του, τότε ζει μόνο για τον εαυτό του, ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ, γίνονται ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ, Απαιτητικός, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ, σκληρός και έχει ένα ταλέντο να βρίσκει τα σφάλματα των άλλων. Υποφέρει από ΑΓΝΟΙΑ και ΛΑΓΝΕΙΑ, εκεί εχει καταφύγιο η ΑΝΕΞΕΛΓΚΤΗ φύση του. 

Η ενέργεια του συσσωρεύεται στο Αναπαραγωγικό σύστημα και όλες του οι ζωτικές δυνάμεις ΣΚΟΡΠΙ-ΖΟΝΤΑΙ σπαταλούνται στην σεξουαλικότητα με αρνητικό τρόπο, τα άτομα γίνονται δαίμονες και εξαπατούν δίχως τύψεις. Δεν θα υπολογίσουν αν προκαλούν δυστυχία η μόνιμες ψυχικές βλάβες σε άλλους ανθρώπους, το αντίθετο μάλλον θα χαρούν που κατάφεραν τέτοιο χτύπημα, θα χαρούν για το πως έγιναν ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΙ και σκληροί, με αυτό τον τρόπο ρουφάνε δύναμη και ενέργεια. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ τώρα όταν σου αναφέρω ότι πρέπει να βγει ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ το ΚΕΝΤΡΙ. Όταν είναι ΚΑΚΟΙ να ξέρεις ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ που είναι κακοί, η ψυχή τους γεμίζει με την δυστυχία που προκαλούν σε άλλους, ετσι αυτό το ζώδιο βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στο ΣΚΟΤΑΔΙ και την ΑΜΑΡΤΙΑ. Όταν ζουν μέσα από το ΦΩΣ της ψυχής του, τότε φωτίζονται και οι ΨΥΧΙΚΕΣ τους ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Όταν η αυτό συνείδησή τους φτάσει σε μεγάλα επίπεδα προικίζονται με τέτοιες ΔΥΝΑΜΕΙΣ όπου ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΤΑΙ σε μεγάλους ΜΥΣΤΕΣ. Η ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΣΗ ΤΟΥΣ, δηλαδή, η ψυχική τους διόραση, τους δίνει ΜΑΤΙΑ και βλέπουν έναν άλλο ΚΟΣΜΟ, εισέρχονται στον ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ με ζήλο αλλά με μεγάλη ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, διότι η ΨΥΧΗ τους κατευθύνει. Έχουν ΟΞΕΙΑ ΚΡΙΣΗ κρίνουν δίκαια, διαθέτουν γρήγορη σκέψη μπορούν να αντιληφθούν σκοπό και το νόημα όλων αυτων που συμβαίνουν γύρω τους. Εισέρχονται σε άλλες διαστάσεις και «πιάνουν» την ενέργεια. 

Με τέτοια δύναμη όταν τιθασεύουν την εσωτερική παρόρμηση γίνονται ΣΟΦΟΙ θεραπευτές αναπτύσσουν την ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ και βοηθάνε τους γύρω τους. Όταν στρέφονται στις κατώτερες ενέργειες γίνονται ζηλόφθονοι, αυστηροί, σκληροί, άσπλαχνοι και εμπλέκονται ΚΑΡΜΙΚΑ σε ΤΡΑΓΙΚΕΣ η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ υποθέσεις, και φυσικά θα ισχυριστούν ότι δε φταίνε ποτέ αυτοί αλλά τους ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ κάποιοι άλλοι. ΑΥΤΟ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ και ΠΛΑΝΗ. Στις κατώτερες δυνάμεις θα γίνουν ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ, Μαύροι Μάγοι, αλαζόνες νομίζοντας ότι έχουν φτάσει σε υψηλό επίπεδο πνευματικότητας, εδώ το κεντρί το στρέφουν μέσα τους, ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ- ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ γιατί όταν αντιληφθούν την πλάνη τους, ότι τελικά δεν είναι μοναδικοί πέφτουν σε κάταθλιψη. Διαθέτουν θαυμαστές δυνατότητες και μέσα τους συνυπάρχουν η σιωπή των ΙΧΘΥΩΝ και η αντοχή του ΚΑΡΚΙΝΟΥ. Τώρα που διάβασες τον βασικό κορμό ήρθε η στιγμή των απόκρυφων αποκαλύψεων για αυτό το ζώδιο. Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ έχει ως ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ τον ΑΡΗ, μα θα μου πεις, όχι, έχει τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ. Στην ΑΡΧΑΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ Αστρολογία ο ΑΡΗΣ είναι ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ. Μα γιατί θα με ρωτήσεις. 

Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΑΡΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ, είναι η διπλή φύση του ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ. Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ η θα μεταμορφωθεί σε ΙΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ και ΜΥΣΤΗ η θα γίνει ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ πολεμιστής που διψάει για πόνο και αίμα. Ξέρεις πόσης δύναμη χρειάζεται ώστε ο ΑΙΜΟΧΑΡΗΣ πολεμιστής να μην αισθάνεται οίκτο? Να μη νιώθει τύψεις για τις πράξεις του? Αυτό μόνο ο ΑΡΗΣ μπορεί να του το δώσει. Όμως και αν γίνει ΜΥΣΤΗΣ για να μπορεί να τιθασεύσει την ενέργεια χρειάζεται η ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ δύναμη του ΑΡΗ. Ο ΑΡΗΣ είναι ο σύμμαχος του ΣΚΟΡΠΙΟΥ, ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ μπορεί να αντλήσει ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ενέργεια από τη ΔΥΝΑΜΗ του ΑΡΗ. Όμως ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ έχει και δυο ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ. Την ΑΦΡΟΔΙΤΗ και την ΣΕΛΗΝΗ. Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ βρίσκεται σε ΦΘΟΡΑ και η ΣΕΛΗΝΗ σε ΠΤΩΣΗ, εκει ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ σε αυτά τα μέρη δεν ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ σπίτι του. 

Δεν αισθάνεται άνετα. Δεν καταλαβαίνει την βαθύτητα των σχέσεων και δεν αντέχει την ψυχική ευαισθησία. Όποτε λοιπόν βλέπεις Νεα Σεληνη η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο ΣΚΟΡΠΙΟ να θυμάσαι ότι ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ δυσκολεύεται πολύ. Δεν καταλαβαίνει εύκολα τι σημαίνει κάνω σχέση , δεν καταλαβαίνει εύκολα τον ψυχισμό των άλλων ανθρώπων. Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ κυβερνά τον 8 Οίκο, ο οίκος του Θανάτου, της Αναγέννησής, της σεξουαλικής πράξης, των χρημάτων οι Αρχαίοι τον ονόμαζαν Επικαταφορά. Ξεκινά η πτώση, η κατάβαση. Σου έχω ακόμα μια αποκάλυψη όμως, υπάρχουν 3 κατηγορίες ΣΚΟΡΠΙΩΝ ανα ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ αλλά υπάρχουν και 30 ΣΚΟΡΠΙΟΙ διαφορετικοί μεταξύ τους. 30 Μοίρες 30 ΣΚΟΡΠΙΣΙΕΣ ενέργειες, 30 τουλάχιστον - 30 διαφορετικοί ΣΚΟΡΠΙΟΙ, μεταξύ τους, πολεμιστές, φιλόσοφοι, δάσκαλοι και πανούργοι, τυχεροί και ταραγμένοι, διπλωμάτες και ανασφαλείς, ισχυροί χαρακτήρες αλλά και διασκορπισμένοι, βαθύτητα πνεύματος αλλά και απάθεια ,ευθύτητα αλλά και ζήλια άσωτοι και ανεξάρτητοι. Μοίρες ΣΚΟΡΠΙΣΙΕΣ που όλες τους όμως οδηγούν στο ΥΨΙΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ αλλά και το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ τους. Το κάθε ζώδιο έχει ένα ΠΕΡΠΩΜΕΝΟ που θα πρέπει να φέρεις εις πέρας. Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ πρέπει να νικήσει την ΚΤΗΝΩΔΗ φύση του και να ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ. Να αφαιρέσει το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ το κεντρί του και να αναγεννηθεί. 

 Και οι 30 Σκορπιοί μέσα από αυτές τις 30 μοίρες έχουν ΣΚΟΠΌ, αλλά για όλους ανάλογα με την μοίρα που του ΕΛΑΧΕ πρέπει να αναγεννηθεί. ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟ αυτό το ζώδιο φτάνει σε άλλα επίπεδα πνευματικά, γίνεται απλά ΥΠΕΡΟΧΟ!

https://tinyurl.com/yamw7jwm

https://www.youtube.com/c/%CE%91%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A1%CE%A9/community

 

#ΣΚΟΡΠΙΟΣ #ΣΚΟΡΠΙΟΙ #ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ #ΖΩΔΙΑ #ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ Όλοι αναρωτιόμαστε για ποιό λογο ήρθαμε στη ζωή-στον κόσμο. Τι ήρθαμε να κάνουμε - να εκπληρώσουμε. Μέσα από αυτη την μέθοδο , την ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ, θα ανακαλύψουμε τον λόγο ύπαρξής μας, ποιά είναι η αποστολή μας ποιός ο δρόμος ζωής μας.

«Ο Θεός βάζει σημάδια ή σφραγίδες στα χέρια των ανθρώπων, ώστε όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να γνωρίζουν τα έργα τους».Βίβλος, στον 7ο στίχο του 37ου κεφαλαίου του ΙώβΗ γραμμή της μοίρας ή του πεπρωμένου καταγράφει τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας εάν, βέβαια, αυτά είχαν ή θα έχουν τη δύναμη να μας επηρεάσουν. Η απουσία της δεν αποτελεί...


΄΄Τίποτα δεν μένει ακίνητο, όλα κινούνται, όλα δονούνται.΄΄-
Αυτή η Αρχή εμπεριέχει την αλήθεια ότι όλα είναι σε κίνηση, όλα δονούνται, τίποτα δε μένει ακίνητο, γεγονότα τα οποία η Σύγχρονη Επιστήμη επικυρώνει, και τα οποία κάθε νέα επιστημονική ανακάλυψη αναμένεται να επαληθεύσει.

Το Ινδουιστικό Taru (κάρτες), το Αιγυπτιακό Tarosh (Ο Βασιλικός Δρόμος), τον Αιγυπτιακό θεό Thoth, την Αιγυπτιακή θεά του σκοταδιού Taor ή Taur ή από το Ator της Αιγυπτιακής θεάς Hathor (Αθώρ). Επίσης από το Εβραϊκό Torah (Νόμος) ή το Troa (Πύλη). Τέλος από το ποταμό Taro της Βόρειας Ιταλίας, το Λατινικό Orat (ομιλεί, συζητεί, ή ικετεύει), το...

12 κάρτες της Μεγάλης Αρκάνα αντιστοιχούν στα ζώδια του Ζωδιακού, 7 στους πλανήτες και 3 στα Στοιχεία (Αέρας , Νερό και Φωτιά), ενώ το Στοιχείο της Γης, στο οποίο ήδη βρισκόμαστε, δεν αντιπροσωπεύεται (12+7+3=22). Μερικοί αντιστοιχούν αντί για τα τρία αυτά στοιχεία τους πλανήτες Ουρανό, Ποσειδώνα και Πλούτωνα (οι οποίοι όμως δεν ήταν γνωστοί στους...