Blog-Αρθρα

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ 

 Ο Τοξότης το τελευταίο ζώδιο της φωτιάς και αντιπροσωπεύει την ένωση του κεφαλιού με την καρδιά. Η καρδιά σημαίνει έρωτας και αγάπη και θα ερευνήσουμε τι σημαίνει για τον Τοξότη η αγάπη. Ο Τοξότης έχει πάρει τα βέλη του και στέκεται με απόλυτη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση να πετάξει τα βέλη του στο στόχο, και όταν είναι συγκεντρωμένος δεν αποτυγχάνει να χτυπήσει το στόχο του, ποιόν στόχο όμως, αυτόν της ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ! 

Αυτό το ζώδιο θα μιλήσει για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, τον στόχο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, και τα ΑΤΟΜΑ στοχεύουν ψηλά, σε υψηλά ιδανικά. Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ως το επόμενο ζώδιο μετά τον ΣΚΟΡΠΙΟ έρχεται να εκπληρώσει όλο τον ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και να εκφραστεί μέσα από τον ΤΟΞΟΤΗ μέσα από την ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ, τα προφητικά όνειρα. Ιδιαίτερα πλάσματα οι ΤΟΞΟΤΕΣ έχουν την ικανότητα της ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ και να στέλνουν κύματα σκέψεων από απόσταση εκεί που θέλουν. Αφοσίωση και ΑΓΑΠΗ αφού λατρεύουν το ΓΡΑΜΜΑ του ΝΟΜΟΥ, αλλά και βαθύτατα ΕΝΟΡΑΤΙΚΟΙ - ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ, όταν λειτουργούν σε θετικές δονήσεις έχουν ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ και ανεξαρτησία. 

Βλέπουν μπροστά στο ΜΕΛΛΟΝ και το αγγίζουν ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ, σα να ξέρουν τι έρχεται, έτοιμοι για ρίσκο, πρόοδο, εξέλιξη και αποφασιστικότητα. Σε αρνητική δόνηση είναι νευρικοί, σε μεγάλη εσωτερική ένταση, ευερέθιστοι και ευέξαπτοι. Με φύση αρκετά ανυπότακτη έτοιμη για κυριαρχία, ντόμπρος αλλά ωμός και απότομος χαρακτήρας, οργίζεται και ξέρει πως να ανακαλύπτει τα αδύναμα σημεία των άλλων. Τα βέλη του εδώ θα σου «τρυπήσουν» το μυαλό ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΑ, θα σε διαπεράσουν και τα λόγια του εκνευρισμένου ΤΟΞΟΤΗ θα είναι βέλη πόνου. Ο Τοξότης μπορεί να εκφράσει όλα εκείνα τα κρυμμένα μυστικά που βρίσκονται στον 9 Οίκο. 

Ο οίκος του ΘΕΟΥ, του δασκάλου, του επιστήμονα, του ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ, του διανοητή, αλλά και του πρακτικού ανθρώπου. Μπορεί όμως να χαθεί σε όλες εκείνες τις διακρίσεις και να χάσει το βαθύτερο νόημα. Τότε γίνεται ένας απλός περιπλανώμενος που αναμασά τα ίδια και τα ίδια μιμούμενος άλλους πριν από αυτόν. Αναποφάσιστος - νωθρός, βαριεστημένος, χωρίς κανένα ενδιαφέρον μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι ζώντας μέσα στην παραζάλη της πλάνης τους και αφήνουν άλλους να «καθαρίζουν» για λογαριασμό τους. 

Εγκλωβισμένοι σε Φιλοσοφικά κλισέ και επαναστατικές αντιλήψεις χάνουν τον στόχο και το νόημα του πεπρωμένου τους και της ύπαρξής τους. Ανίκανοι να καταλάβουν , να αγαπήσουν ζουν σε πλήρη αποσύνθεση και υπερβάλλουν ακόμα και για τα συνηθισμένα γεγονότα. Αυτό το 9 ζώδιο όμως σε θετική αποτύπωση δείχνει το μέλλον. Το μέλλον για την ΑΓΑΠΗ της ελευθερίας και τα ιδεώδη. Γίνεται ένας ΜΕΓΑΛΟΣ επαναστάτης, ουσιαστικός ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ, υπέροχος ΟΜΙΛΗΤΗΣ, ξεκάθαρος στους στόχους του, ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, αλλά και ΙΚΑΝΟΣ να σου μεταφέρει ένα μέλλον γεμάτο ΕΛΠΙΔΑ και Πραγματική ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

Η Υπόσχεση της επερχόμενης εξελιγμένης κι ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗΣ ανθρωπότητας ανήκει στον ΤΟΞΟΤΗ. Στη θετική τους δόνηση άτομα που διψάνε για ζωή, δραστήρια, ριψοκίνδυνα, ατίθασα, ελεύθερα , έντιμα, ειλικρινή, γενναιόψυχα, θα προσφέρουν τα πάντα ΣΕ αυτούς που αγαπούν , ακόμα και θα θυσιαστούν (όχι όμως με την έννοια των ΙΧΘΥΩΝ) , ίσως όχι και τόσο εκφραστικά όσο ένας ΚΡΙΟΣ αλλά υποδεικνύει εκφραστικά συναισθήματα και στοργή. Επειδή εκείνοι που έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο αγαπούν την ελευθερία, μπορούν να αναγνωρίσουν το νόμο της τάξης και της αρμονίας και δημιουργούν έναν λαμπρό χαρακτήρα όταν αφήνονται εντελώς ελεύθεροι. Όταν όμως περιορίζονται, γίνονται οργίλοι, 

Ποτέ δεν πληγώνουν σκόπιμα, αλλά, όταν οδηγηθούν στα άκρα, γίνονται ευέξαπτοι και ανυπότακτοι, σε βαθμό που είναι δύσκολο να τους ηρεμήσεις ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ τάση να λένε περισσότερα απ' όσα εννοούν και μερικές φορές προκαλούν μεγάλο πόνο με αυτό τον τρόπο. Πάντα τους αρέσει να κάνουν ένα πράγμα κάθε φορά και σε αυτό διαφέρουν από τα άτομα των Διδύμων. Οι ΤΟΞΟΤΕΣ είναι ικανοί να φτάσουν στα μεγάλα ύψη της προφητείας και κάνουν μεγάλη πρόοδο στον κόσμο πάνω στην πνευματική κατεύθυνση. Η εσωτερική φύση, ή πεπρωμένο, αυτού του ζωδίου είναι ο ΝΟΜΟΣ. Υπάρχουν τρία ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ ΤΟΞΟΤΩΝ, το πρώτο το κυβερνά ο ΔΙΑΣ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ μαζί και το ΤΡΙΤΟ ο ΔΙΑΣ και ο ΗΛΙΟΣ μαζί. Πάμε όμως σε εκείνα τα όμορφα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ μυστικά και ας αφήσουμε τον ΤΟΞΟΤΗ να μας αποκαλύψει αλλά και να αποκαλυφθεί. Ο ΤΟΞΟΤΗΣ έχει ως ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ τον ΔΙΑ, και αισθάνεται άνετα στο Νοτιο Δεσμό στο ΚΑΡΜΑ σε αυτά που κουβαλά η ψυχή από το ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ και θα πρέπει να θεραπεύσει. Να γιατί οι ΤΟΞΟΤΕΣ γίνονται και υπέροχοι θεραπευτές κατανοώντας περίπλοκες ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ έννοιες. Οι ΤΟΞΟΤΕΣ όμως έχουν ΦΘΟΡΑ στον ΕΡΜΗ, εκεί δεν αισθάνονται άνετα, Ο ΕΡΜΗΣ τους αποπροσανατολίζει, τα βέλη τους δεν φτάνουν εκεί που πρέπει. 

ΟΤΑΝ έχουμε ΕΡΜΗ στον ΤΟΞΟΤΗ η επικοινωνία δυσκολεύει, γίνεται εριστική, νευρώδης, Οι ΤΟΞΟΤΕΣ νιώθουν ότι αυτά που λένε δεν τους καταλαβαίνει κανείς και γίνονται δέκτες οι ίδιοι μετά άσχημης κριτικής. Όμως έχουμε και κάτι άλλο. 30 Μοίρες, 30 διαφορετικοί τοξότες. Ο απλός και ο μαχητής, ο δίκαιος και ο δια ζευκτής , ο άδικος και ο πετυχημένος, ο απαισιόδοξος και ο μοναχικός, ο ναυαγός και ο ανεξάρτητος, ο ανταγωνιστής και ο εργατικός, ο μύστης και λαοπλάνος. Υπάρχει μια πολύ σημαντική πύλη - κλείδα, η 23 Μοίρα του Τοξότη, είναι μοίρα όπου εκεί Είναι το βασίλειο του Χείρωνα . Ο άνθρωπος εδώ αποκτά την ικανότητα πρώτα της αυτοθεραπείας και μετά της θεραπείας των άλλων, μέσα από σοκαριστικά όμως βιώματα. Μοναχικός τώρα ο ΤΟΞΟΤΗΣ περπατά στα περίεργα βιώματα που του φέρνει η ζωή, θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι τιμωρία αλλά ΑΠΟΣΤΟΛΗ μιας ανώτερης δύναμης και τον προορίζει για μεγάλα πράγματα. Τ

ώρα ο ΤΟΞΟΤΗΣ έχει ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ πλήρως τον ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ και την έννοια τι σημαίνει ΘΕΡΑΠΕΙΑ και βαδίζει με τα ΒΕΛΗ του αγγίζοντας τις ΚΑΡΔΙΕΣ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ.


ΑΚΑΣ ΤΑΡΩ

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ. 

Σε αυτό το μυστήριο ζώδιο μπορούν να εξελιχθούν υπέροχοι χαρακτήρες η να βρούμε τον χειρότερο και εκφυλισμένο άνθρωπο. Οι άνθρωποι με ΣΚΟΡΠΙΣΙΑ ενέργεια έχουν κάθε ευχέρεια να γίνουν ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ - ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΙ με μεγάλο ενδιαφέρον να βοηθήσουν. Ο Σκορπιός θα ζήσει σε ΔΥΟ ΑΚΡΑ, σε δυο διαφορετικές προσωπικότητες, ο κακός και ο καλός! Εδώ Θα βρείς έναν ΔΑΣΚΑΛΟ έναν ΜΥΣΤΗ που θα σε καθοδηγήσει μέσα από τις Βαθύτατες Εμπειρίες της Ψυχής του. Ξέρεις Γιατί? 

Γιατί έχει καταλάβει το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ, γνωρίζει την Τοξικότητα και αυτό που αναζητά είναι η ΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ η καθαρή ΕΝΟΡΑΣΗ. Έχει ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ το ΚΕΝΤΡΙ ΤΟΥ. Ο θετικός ΣΚΟΡΠΙΟΣ εξυψώνει δεν θέλει να ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ κανέναν. Λίγοι είναι αυτοί που θα περάσουν ΤΗΝ ΠΥΛΗ και θα καταφέρουν να ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ αυτου του ζωδίου. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ τους- η μυστική αποστολή τους είναι να ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, κατι που θα τους οδηγήσει να ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ όλα τα προηγούμενα 7 ΖΩΔΙΑ, 7 ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, μιας και ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ως το 8 σημείο του ΖΩΔΙΑΚΟΥ θα φέρει τις ισορροπίες. Τώρα ίσως καταλαβαίνουμε γιατί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ το κεντρί του. Όταν ζεί με το ΚΕΝΤΡΙ του, τότε ζει μόνο για τον εαυτό του, ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ, γίνονται ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ, Απαιτητικός, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ, σκληρός και έχει ένα ταλέντο να βρίσκει τα σφάλματα των άλλων. Υποφέρει από ΑΓΝΟΙΑ και ΛΑΓΝΕΙΑ, εκεί εχει καταφύγιο η ΑΝΕΞΕΛΓΚΤΗ φύση του. 

Η ενέργεια του συσσωρεύεται στο Αναπαραγωγικό σύστημα και όλες του οι ζωτικές δυνάμεις ΣΚΟΡΠΙ-ΖΟΝΤΑΙ σπαταλούνται στην σεξουαλικότητα με αρνητικό τρόπο, τα άτομα γίνονται δαίμονες και εξαπατούν δίχως τύψεις. Δεν θα υπολογίσουν αν προκαλούν δυστυχία η μόνιμες ψυχικές βλάβες σε άλλους ανθρώπους, το αντίθετο μάλλον θα χαρούν που κατάφεραν τέτοιο χτύπημα, θα χαρούν για το πως έγιναν ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΙ και σκληροί, με αυτό τον τρόπο ρουφάνε δύναμη και ενέργεια. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ τώρα όταν σου αναφέρω ότι πρέπει να βγει ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ το ΚΕΝΤΡΙ. Όταν είναι ΚΑΚΟΙ να ξέρεις ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ που είναι κακοί, η ψυχή τους γεμίζει με την δυστυχία που προκαλούν σε άλλους, ετσι αυτό το ζώδιο βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στο ΣΚΟΤΑΔΙ και την ΑΜΑΡΤΙΑ. Όταν ζουν μέσα από το ΦΩΣ της ψυχής του, τότε φωτίζονται και οι ΨΥΧΙΚΕΣ τους ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Όταν η αυτό συνείδησή τους φτάσει σε μεγάλα επίπεδα προικίζονται με τέτοιες ΔΥΝΑΜΕΙΣ όπου ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΤΑΙ σε μεγάλους ΜΥΣΤΕΣ. Η ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΣΗ ΤΟΥΣ, δηλαδή, η ψυχική τους διόραση, τους δίνει ΜΑΤΙΑ και βλέπουν έναν άλλο ΚΟΣΜΟ, εισέρχονται στον ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ με ζήλο αλλά με μεγάλη ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, διότι η ΨΥΧΗ τους κατευθύνει. Έχουν ΟΞΕΙΑ ΚΡΙΣΗ κρίνουν δίκαια, διαθέτουν γρήγορη σκέψη μπορούν να αντιληφθούν σκοπό και το νόημα όλων αυτων που συμβαίνουν γύρω τους. Εισέρχονται σε άλλες διαστάσεις και «πιάνουν» την ενέργεια. 

Με τέτοια δύναμη όταν τιθασεύουν την εσωτερική παρόρμηση γίνονται ΣΟΦΟΙ θεραπευτές αναπτύσσουν την ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ και βοηθάνε τους γύρω τους. Όταν στρέφονται στις κατώτερες ενέργειες γίνονται ζηλόφθονοι, αυστηροί, σκληροί, άσπλαχνοι και εμπλέκονται ΚΑΡΜΙΚΑ σε ΤΡΑΓΙΚΕΣ η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ υποθέσεις, και φυσικά θα ισχυριστούν ότι δε φταίνε ποτέ αυτοί αλλά τους ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ κάποιοι άλλοι. ΑΥΤΟ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ και ΠΛΑΝΗ. Στις κατώτερες δυνάμεις θα γίνουν ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ, Μαύροι Μάγοι, αλαζόνες νομίζοντας ότι έχουν φτάσει σε υψηλό επίπεδο πνευματικότητας, εδώ το κεντρί το στρέφουν μέσα τους, ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ- ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ γιατί όταν αντιληφθούν την πλάνη τους, ότι τελικά δεν είναι μοναδικοί πέφτουν σε κάταθλιψη. Διαθέτουν θαυμαστές δυνατότητες και μέσα τους συνυπάρχουν η σιωπή των ΙΧΘΥΩΝ και η αντοχή του ΚΑΡΚΙΝΟΥ. Τώρα που διάβασες τον βασικό κορμό ήρθε η στιγμή των απόκρυφων αποκαλύψεων για αυτό το ζώδιο. Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ έχει ως ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ τον ΑΡΗ, μα θα μου πεις, όχι, έχει τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ. Στην ΑΡΧΑΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ Αστρολογία ο ΑΡΗΣ είναι ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ. Μα γιατί θα με ρωτήσεις. 

Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΑΡΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ, είναι η διπλή φύση του ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ. Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ η θα μεταμορφωθεί σε ΙΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ και ΜΥΣΤΗ η θα γίνει ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ πολεμιστής που διψάει για πόνο και αίμα. Ξέρεις πόσης δύναμη χρειάζεται ώστε ο ΑΙΜΟΧΑΡΗΣ πολεμιστής να μην αισθάνεται οίκτο? Να μη νιώθει τύψεις για τις πράξεις του? Αυτό μόνο ο ΑΡΗΣ μπορεί να του το δώσει. Όμως και αν γίνει ΜΥΣΤΗΣ για να μπορεί να τιθασεύσει την ενέργεια χρειάζεται η ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ δύναμη του ΑΡΗ. Ο ΑΡΗΣ είναι ο σύμμαχος του ΣΚΟΡΠΙΟΥ, ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ μπορεί να αντλήσει ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ενέργεια από τη ΔΥΝΑΜΗ του ΑΡΗ. Όμως ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ έχει και δυο ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ. Την ΑΦΡΟΔΙΤΗ και την ΣΕΛΗΝΗ. Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ βρίσκεται σε ΦΘΟΡΑ και η ΣΕΛΗΝΗ σε ΠΤΩΣΗ, εκει ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ σε αυτά τα μέρη δεν ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ σπίτι του. 

Δεν αισθάνεται άνετα. Δεν καταλαβαίνει την βαθύτητα των σχέσεων και δεν αντέχει την ψυχική ευαισθησία. Όποτε λοιπόν βλέπεις Νεα Σεληνη η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο ΣΚΟΡΠΙΟ να θυμάσαι ότι ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ δυσκολεύεται πολύ. Δεν καταλαβαίνει εύκολα τι σημαίνει κάνω σχέση , δεν καταλαβαίνει εύκολα τον ψυχισμό των άλλων ανθρώπων. Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ κυβερνά τον 8 Οίκο, ο οίκος του Θανάτου, της Αναγέννησής, της σεξουαλικής πράξης, των χρημάτων οι Αρχαίοι τον ονόμαζαν Επικαταφορά. Ξεκινά η πτώση, η κατάβαση. Σου έχω ακόμα μια αποκάλυψη όμως, υπάρχουν 3 κατηγορίες ΣΚΟΡΠΙΩΝ ανα ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ αλλά υπάρχουν και 30 ΣΚΟΡΠΙΟΙ διαφορετικοί μεταξύ τους. 30 Μοίρες 30 ΣΚΟΡΠΙΣΙΕΣ ενέργειες, 30 τουλάχιστον - 30 διαφορετικοί ΣΚΟΡΠΙΟΙ, μεταξύ τους, πολεμιστές, φιλόσοφοι, δάσκαλοι και πανούργοι, τυχεροί και ταραγμένοι, διπλωμάτες και ανασφαλείς, ισχυροί χαρακτήρες αλλά και διασκορπισμένοι, βαθύτητα πνεύματος αλλά και απάθεια ,ευθύτητα αλλά και ζήλια άσωτοι και ανεξάρτητοι. Μοίρες ΣΚΟΡΠΙΣΙΕΣ που όλες τους όμως οδηγούν στο ΥΨΙΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ αλλά και το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ τους. Το κάθε ζώδιο έχει ένα ΠΕΡΠΩΜΕΝΟ που θα πρέπει να φέρεις εις πέρας. Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ πρέπει να νικήσει την ΚΤΗΝΩΔΗ φύση του και να ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ. Να αφαιρέσει το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ το κεντρί του και να αναγεννηθεί. 

 Και οι 30 Σκορπιοί μέσα από αυτές τις 30 μοίρες έχουν ΣΚΟΠΌ, αλλά για όλους ανάλογα με την μοίρα που του ΕΛΑΧΕ πρέπει να αναγεννηθεί. ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟ αυτό το ζώδιο φτάνει σε άλλα επίπεδα πνευματικά, γίνεται απλά ΥΠΕΡΟΧΟ!

https://tinyurl.com/yamw7jwm

https://www.youtube.com/c/%CE%91%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A1%CE%A9/community

 

#ΣΚΟΡΠΙΟΣ #ΣΚΟΡΠΙΟΙ #ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ #ΖΩΔΙΑ #ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ Όλοι αναρωτιόμαστε για ποιό λογο ήρθαμε στη ζωή-στον κόσμο. Τι ήρθαμε να κάνουμε - να εκπληρώσουμε. Μέσα από αυτη την μέθοδο , την ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ, θα ανακαλύψουμε τον λόγο ύπαρξής μας, ποιά είναι η αποστολή μας ποιός ο δρόμος ζωής μας.

Το Ινδουιστικό Taru (κάρτες), το Αιγυπτιακό Tarosh (Ο Βασιλικός Δρόμος), τον Αιγυπτιακό θεό Thoth, την Αιγυπτιακή θεά του σκοταδιού Taor ή Taur ή από το Ator της Αιγυπτιακής θεάς Hathor (Αθώρ). Επίσης από το Εβραϊκό Torah (Νόμος) ή το Troa (Πύλη). Τέλος από το ποταμό Taro της Βόρειας Ιταλίας, το Λατινικό Orat (ομιλεί, συζητεί, ή ικετεύει), το...

12 κάρτες της Μεγάλης Αρκάνα αντιστοιχούν στα ζώδια του Ζωδιακού, 7 στους πλανήτες και 3 στα Στοιχεία (Αέρας , Νερό και Φωτιά), ενώ το Στοιχείο της Γης, στο οποίο ήδη βρισκόμαστε, δεν αντιπροσωπεύεται (12+7+3=22). Μερικοί αντιστοιχούν αντί για τα τρία αυτά στοιχεία τους πλανήτες Ουρανό, Ποσειδώνα και Πλούτωνα (οι οποίοι όμως δεν ήταν γνωστοί στους...


΄΄Τίποτα δεν μένει ακίνητο, όλα κινούνται, όλα δονούνται.΄΄-
Αυτή η Αρχή εμπεριέχει την αλήθεια ότι όλα είναι σε κίνηση, όλα δονούνται, τίποτα δε μένει ακίνητο, γεγονότα τα οποία η Σύγχρονη Επιστήμη επικυρώνει, και τα οποία κάθε νέα επιστημονική ανακάλυψη αναμένεται να επαληθεύσει.