ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ


Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ


΄΄Τίποτα δεν μένει ακίνητο, όλα κινούνται, όλα δονούνται.΄΄-
Αυτή η Αρχή εμπεριέχει την αλήθεια ότι όλα είναι σε κίνηση, όλα δονούνται, τίποτα δε μένει ακίνητο, γεγονότα τα οποία η Σύγχρονη Επιστήμη επικυρώνει, και τα οποία κάθε νέα επιστημονική ανακάλυψη αναμένεται να επαληθεύσει. 

Αυτή η Αρχή εξηγεί ότι η διαφορά ανάμεσα στις διαφορετικές εκδηλώσεις της Ύλης, Ενέργειας, Νού, και ακόμα Πνεύματος, απορρέει σε μεγάλο βαθμό ποικίλες αξίες Δόνησης. Από ΤΟ ΌΛΟΝ, που είναι Αγνό Πνεύμα, μέχρι κάτω στην πιο πυκνή μορφή Ύλης, όλα είναι σε δόνηση- -όσο υψηλότερη η δόνηση, τόσο υψηλότερη η θέση στην κλίμακα.
Η δόνηση του Πνεύματος είναι σε τόσο άπειρο βαθμό έντασης και ταχύτητας ώστε είναι πρακτικά ακίνητο-όπως ένας γρήγορα περιστρεφόμενος τροχός φαίνεται να είναι ακίνητος. Και στο άλλο άκρο της κλίμακας, υπάρχουν σκοτεινές μορφές ύλης οι δονήσεις των οποίων είναι τόσο χαμηλές ώστε να μοιάζουν ακίνητες.
Ανάμεσα σ' αυτούς τους πόλους, υπάρχουν εκατομμύρια εκατομμυρίων διαφορετικών βαθμών δόνησης. Από τα ζωντανά κύτταρα και το ηλεκτρόνιο, το άτομο και το μόριο, τους κόσμους και τα σύμπαντα, όλα είναι σε δονούμενη δράση.

Αυτό είναι επίσης αληθινό στα επίπεδα της ενέργειας και της δύναμης {αλλά οι οποίες είναι διαφορετικών βαθμών δόνησης}, και επίσης στο νοητικό επίπεδο {του οποίου οι θέσεις εξαρτώνται από τις δονήσεις},και ακόμη περισσότερο στα πνευματικά επίπεδα.


 ''Αυτός που κατανοεί την Αρχή της Δόνησης, έχει αρπάξει το σκήπτρο της δύναμης,''.ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

Η Ημέρα γέννησης η αλλιώς και γεννέθλιος αριθμός η και ΠΑΛΜΟΣ Γέννησης, προσδιορίζει την προσωπικότητά μας.

Είναι ένας πολύ σημαντικός Αριθμός, αφου η ΨΥΧΗ επέλεξε να ενσαρκωθεί στην γη εκείνη την ημέρα.

Το άτομο λοιπόν παίρνει όλες τις δονήσεις εκείνης της ημέρας και θα το βοηθήσουν στην εξέλιξή του.

Προκλήσεις-Μάχες-Ανταμοιβές-Δώρα χαρακτηρίζουν την ημέρα και σχηματίζουν αυτό που λέμε ΣΚΟΠΟ ΖΩΗΣ.

Και εδω η ημέρα γέννησης η ο παλμός ημέρας γέννησης, χωρίζεται σε γκρουπ αριθμών.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γνωρίζετε την ημέρα γέννησης και να ανατρέξετε στο πιο κάτω πρόγραμμα που ε΄φτιαξα για εσάς και να μάθετε περισσότερα!


ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ - ΗΜΕΡΑ ΠΑΛΜΟΥ

Μάθε τι σημαίνει η ΗΜΕΡΑ Γέννησής σου!


Υπολογισμός Ημέρας Γέννησης

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ


Αριθμολογικές Αναλύσεις