ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ 

Προσωπική Χρονιά


Υπολογισμός Προσωπικής χρονιάς

Επιλογή:


ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ + ΜΗΝΑ ΓΕΝΝΗΣΗ + ΕΤΟΣ, 

ΠΧ=10+10+2020=60/6

Μια νέα αρχή στη ζωή σας

Στο Προσωπικό Έτος 1 οι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται πολύ μόνοι. Σε αυτό το έτος δυσκολεύονται να βρουν φίλους και μπορεί να προκύψουν προβλήματα στις υπάρχουσες σχέσεις. Το Προσωπικό Έτος 1 αντιπροσωπεύει την ανεξαρτησία, τα νέα ξεκινήματα και τις ευκαιρίες, και σε αυτό το έτος οι άνθρωποι τείνουν να κάνουν τα πράγματα με το δικό τους τρόπο. Για τους συντρόφους τους που έχουν συνηθίσει να κάνουν τα πάντα "μαζί" μπορεί να είναι δύσκολο να διαπιστώσουν ότι οι σύντροφοί τους αρχίζουν να κάνουν πράγματα μόνοι τους και θέλουν να είναι πιο ανεξάρτητοι από ορισμένες απόψεις. Οι σύντροφοί τους μπορεί να αρχίσουν να έχουν αναστολές και να απαιτούν εξηγήσεις ή μπορεί να αρχίσουν να νιώθουν παραμελημένοι και να αναρωτιούνται πού έκαναν λάθος.

Βέβαια, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ότι αποζητούν τη μοναξιά επειδή μπήκαν σε ένα Προσωπικό Έτος 1 και βρίσκονται υπό την επιρροή πολύ πιο ανεξάρτητων δονήσεων. Πώς μπορούν λοιπόν να εξηγήσουν κάτι σε ένα άλλο άτομο αν δεν γνωρίζουν καν τι τους συμβαίνει 

Οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν αυτή τη δόνηση με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με το μάθημα που πρέπει να μάθουν εκείνη τη στιγμή. Για παράδειγμα, αν δυσκολεύονται να είναι πιο διεκδικητικοί και γνωρίζουν ότι πρέπει να είναι πιο δυνατοί, θα προκύψουν ευκαιρίες όπου μπορούν να εξασκήσουν τη δύναμη και την ανεξαρτησία τους. Όταν οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι θα έπρεπε να είναι πιο διεκδικητικοί και δεν εκμεταλλεύονται την ευκαιρία που τους δίνει αυτή η δόνηση, η κατάσταση θα ξεφύγει από τα χέρια τους. Θα βρεθούν σε μια κατάσταση στην οποία είτε θα πρέπει να μιλήσουν είτε θα χάσουν κάτι που είναι πολύ σημαντικό γι' αυτούς, είτε πρόκειται για τον σύντροφο, τον φίλο ή τη δουλειά τους. Όταν συμβαίνει αυτό, νιώθουν μοναξιά, ένα συναίσθημα που είναι πολύ συνηθισμένο κατά τη διάρκεια του Προσωπικού Έτους 1.

Η θετική πλευρά όμως είναι ότι ένα τέτοιο έτος μπορεί να είναι γεμάτο από νέα ξεκινήματα και νέα σχέδια, και αυτό δίνει στο άτομο κάποια ξεκούραση από τις πάρα πολλές ευθύνες του προηγούμενου έτους. Οι άνθρωποι που αγωνίζονται για χρόνια για να πετύχουν έναν συγκεκριμένο στόχο θα ανταμειφθούν για τις προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια αυτής της δόνησης- άλλοι θα πάρουν προαγωγή στη δουλειά τους ή θα λάβουν νέα που θα φέρουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους.

Κατά τη διάρκεια αυτής της δόνησης μπορεί να γνωρίσετε κάποιον πολύ σημαντικό για εσάς, ειδικά αν ένα τέτοιο πρόσωπο εμφανίζεται στη ζωή σας για να σας δώσει την ευκαιρία να πετύχετε κάτι- ωστόσο, οι ρομαντικές σχέσεις συνήθως ξεκινούν κατά τη διάρκεια του Προσωπικού Έτους 6, του Προσωπικού Έτους 2 ή του Προσωπικού Έτους 11.


Προσωπικό έτος - 2

Ανάπτυξη, συνεργασία και αναμονή

Το Προσωπικό Έτος 2 είναι ιδανικό για την έναρξη σχέσεων. Είναι το έτος κατά το οποίο οι άνθρωποι κάνουν πιο εύκολα φίλους και τα πάνε καλύτερα με τους άλλους. Είναι μια περίοδος κατά την οποία πρέπει να μοιράζονται τα συναισθήματά τους και τις καθημερινές εμπειρίες που θεωρούν σημαντικές. Το άγχος θα χτυπήσει πολύ βαθιά τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της δόνησης, γι' αυτό είναι σημαντικό να ζουν σε ένα ειρηνικό περιβάλλον όπου μπορούν να διατηρήσουν την ισορροπία της ζωής τους, διαφορετικά κινδυνεύουν από ασθένειες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς οι άνθρωποι θα είναι πιο πρόθυμοι να συνεργαστούν και θα δείξουν μεγαλύτερη κατανόηση και συμμετοχή. Είναι η χρονιά κατά την οποία είναι δυνατόν να αναπτύξουν και να αφήσουν να ωριμάσουν ιδέες που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του Προσωπικού Έτους 1, να επωφεληθούν από νέες ευκαιρίες και να τις αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατά τη διάρκεια του Προσωπικού Έτους 1, σπέρθηκαν σπόροι, οι οποίοι μπορούν να βλαστήσουν και να ανθίσουν τώρα, στο Προσωπικό Έτος 2. Οι άνθρωποι θα αισθάνονται καλύτερα όταν άλλοι τους βοηθούν και όταν μπορούν να μοιραστούν τις ιδέες τους με κάποιον. Δεν έχουν ανάγκη να περνούν χρόνο μόνοι τους, όπως το προηγούμενο έτος, και είναι η εποχή που οι άνθρωποι αισθάνονται πολύ πιο ήρεμοι με τον εαυτό τους.


 Προσωπικό έτος - 3

Κοινωνική επέκταση και δημιουργικές επιτυχίες

Οι δονήσεις των αριθμών τρία φέρνουν διανοητική δραστηριότητα και δημιουργούν την ανάγκη να απελευθερώσετε ενέργεια μέσα από κοινωνικές επαφές, σπουδές και διάφορα χόμπι. Η επικοινωνία, με έμφαση στην αυτοέκφραση σε όλους τους τομείς, αποκτά μεγαλύτερη σημασία φέτος. Αν η διανοητική ενέργεια δεν κατευθύνεται σωστά, οι άνθρωποι μπορεί να γίνουν ευερέθιστοι και επικριτικοί ή μπορεί να αρχίσουν να υποφέρουν από άσχημα όνειρα ή αϋπνίες.

Δεν είναι μια χρονιά για ρουτίνα, καθημερινές δραστηριότητες. Αυτή τη χρονιά, οι άνθρωποι αρχίζουν να είναι πιο ευφάνταστοι και όλες οι δραστηριότητες πρέπει να είναι προκλητικές και διεγερτικές, προκειμένου να αξιοποιηθεί πλήρως η διανοητική ενέργεια που είναι διαθέσιμη.

Αυτή τη χρονιά, οι άνθρωποι μπορεί να αναγκαστούν να ασχοληθούν με το παρελθόν, με διάφορες άλυτες σχέσεις και καταστάσεις. Είναι σχεδόν απίστευτο πόσο συχνά οι άνθρωποι σε αυτό το προσωπικό έτος συναντιούνται με συγγενείς ή πρώην εραστές που έχουν να δουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα και προσπαθούν να λύσουν θαμμένα προβλήματα που δεν ήθελαν να σκεφτούν μέχρι αυτή τη στιγμή. Είναι φυσικό ότι όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους με ορθολογική επικοινωνία, το συναισθηματικό τραύμα της κατάστασης εξαφανίζεται. Αυτή η περίοδος είναι επίσης η καταλληλότερη για μελέτη, επειδή η πνευματική ενέργεια κορυφώνεται.


Προσωπικό έτος - 4

Σκληρή δουλειά και αργή, αλλά σταθερή πρόοδος

Το προσωπικό έτος 4 είναι μια σωματικά πολύ δραστήρια περίοδος. Αυτό το έτος οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να διατηρούν έναν συγκεκριμένο ρυθμό προκειμένου να χρησιμοποιούν την ενέργειά τους αποτελεσματικά, αλλά δεν πρέπει να εργάζονται πολύ σκληρά γιατί τελικά θα αρρωστήσουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχει κανείς την τάση να εργάζεται πολύ σκληρά και να μην δίνει προσοχή στα προειδοποιητικά σημάδια της υπερκόπωσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υπάρχει επίσης η τάση να παίρνει βιαστικές αποφάσεις που οδηγούν σε διάφορους περιορισμούς και συνακόλουθες απογοητεύσεις. Όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν να κάνουν κάτι, αντιμετωπίζουν προκλήσεις σε κάθε βήμα που κάνουν και πάντα φαίνεται να υπάρχει κάτι στο δρόμο τους.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η αίσθηση κάποιας ασφάλειας έχει μεγάλη σημασία για τους ανθρώπους. Σκέφτονται το μέλλον τους και το μέλλον των πιο κοντινών τους προσώπων. Κατά συνέπεια, σχεδιάζουν το μέλλον περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι τείνουν συνήθως να μένουν στο σπίτι αυτή την περίοδο- μένουν κοντά στις οικογένειές τους και προτιμούν το οικείο περιβάλλον τους από την αλλαγή και την ανακάλυψη κάτι καινούργιου. Είναι μια χρονιά που ενδείκνυται για την αγορά ακινήτων και την πραγματοποίηση επενδύσεων.

Σε αυτό το έτος οι άνθρωποι θα αναζητήσουν υποστήριξη και ενθάρρυνση επειδή μπορεί να αισθάνονται ανασφαλείς και να έχουν αμφιβολίες για την ικανότητά τους να επιτύχουν στη ζωή. Αυτό συμβαίνει επειδή επικεντρώνονται μόνο στη δουλειά και δεν είναι σε θέση να παρατηρήσουν την πρόοδο που έχουν σημειώσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορούν να γίνουν πολλά, αλλά είναι απαραίτητο να μάθουν πώς να οργανώνουν τη ζωή και να διοχετεύουν εποικοδομητικά την ενέργεια, διαφορετικά το άγχος μπορεί να προκαλέσει νευρική ένταση ή ακόμη και σωματική ασθένεια. Αν οι άνθρωποι μάθουν να χαλαρώνουν και να αντιμετωπίζουν την ενέργεια (και μερικές φορές ακόμη και τα προβλήματα), το Προσωπικό Έτος 4 μπορεί να τους φέρει μεγάλη επιτυχία.


 Προσωπικό έτος - 5

Αισθάνομαι χαλαρός και ελεύθερος

Το Προσωπικό Έτος 5 φέρνει την αλλαγή και την απελευθέρωση από όλους τους περιορισμούς που το άτομο είχε υποστεί κατά τη διάρκεια των προηγούμενων τεσσάρων δονήσεων. Κατά τη διάρκεια αυτού του δωδεκαμήνου τα πράγματα μπορεί να αρχίσουν να κινούνται και να προκύψουν οι απαραίτητες αλλαγές τόσο μέσα στο άτομο όσο και στις εξωτερικές συνθήκες. Είναι σημαντικό να κατανοήσουν οι άνθρωποι ότι η αλλαγή δεν είναι μόνο η αβεβαιότητα του μέλλοντος, αλλά ότι μας δίνει και την ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά. Σε γενικές γραμμές, πάντως, οι αλλαγές θα είναι καλοδεχούμενες φέτος, οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να στέκονται με σταυρωμένα τα χέρια, θα νιώσουν την ανάγκη να ξεφύγουν από καθιερωμένους κανόνες και συνήθειες και να δουν αν είναι αυτάρκεις.

Κατά τη διάρκεια του Προσωπικού Έτους 5 η ελευθερία είναι πολύ σημαντική για τους ανθρώπους, και αυτό ισχύει τόσο για την ελευθερία της σκέψης (η ευκαιρία να εξερευνήσουν τις δικές τους ιδέες χωρίς αδικαιολόγητη επιρροή και πίεση από το εξωτερικό) όσο και για την ελευθερία της κίνησης. Οι άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να βγουν στη φύση και να μείνουν για λίγο μόνοι τους ονειροπολώντας, αλλά έχουν επίσης την ανάγκη να γνωρίσουν ανθρώπους και να συνάψουν φιλίες. Προσωπικό έτος - 6

Αγάπη, οικογένεια, σπίτι και υπευθυνότητα

Κατά τη διάρκεια του Προσωπικού Έτους 6 οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με πολλές επιλογές. Η υπευθυνότητα και η πειθαρχία, που έμαθαν το προηγούμενο έτος, θα τεθούν τώρα σε δοκιμασία. Θα δουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην οικογένεια, τους φίλους και την ευρύτερη κοινότητα ως κάτι φυσικό, γιατί κατά τη διάρκεια αυτού του έτους η επίγνωσή τους θα επεκταθεί πέρα από τα όρια ενός σχετικά μικρού μέρους του κόσμου στο οποίο είχαν συνηθίσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι, για παράδειγμα, σύνηθες να προσφέρουν βοήθεια στους άπορους και να δέχονται αιτήματα για βοήθεια σε διάφορα προβλήματα από την οικογένεια και τους φίλους τους.

Η δόνηση του αριθμού 6 μπορεί επίσης να φέρει δημιουργική έμπνευση- μέρος αυτού που είναι απαραίτητο να μάθουμε κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς είναι να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ της απελευθέρωσης δημιουργικής ενέργειας και της κατεύθυνσης της ενέργειας με τέτοιο τρόπο ώστε να ωφελήσει την οικογένεια και τους φίλους ή το τμήμα της κοινότητας που το έχει ανάγκη. Αν δεν επιτευχθεί αυτή η ισορροπία, αρχίζει κανείς να αισθάνεται διχασμένος και καταβεβλημένος από την υπερβολική ευθύνη που έχει αναλάβει ο ίδιος. Είναι σημαντικό να δουλέψετε όσο πιο σκληρά μπορείτε φέτος, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να κρατήσετε και μερικές ήρεμες στιγμές για τον εαυτό σας, διαφορετικά μπορεί να αρχίσει να συσσωρεύεται πικρία. Η πικρία είναι πολύ εξαντλητική και με την πάροδο του χρόνου μπορεί στην πραγματικότητα να προκαλέσει ασθένεια.

Είναι φυσικό ότι φέτος οι άνθρωποι μερικές φορές παραπαίουν και συνειδητοποιούν ότι επηρεάζουν τον περίγυρό τους, αλλά ο περίγυρός τους επηρεάζει εξίσου και τους ίδιους. Χωρίς αυτή τη δράση και την αντίδραση δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί και να διατηρηθεί μια υγιής ισορροπία. Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να νιώθουν την υποστήριξη και την ενθάρρυνση της οικογένειας και των φίλων τους, γιατί όταν νιώθουν ότι υποστηρίζονται είναι πιο εύκολο να αξιολογήσουν τις καταστάσεις και να πάρουν αποφάσεις.

Η περίοδος αυτή είναι η καταλληλότερη για να γνωρίσετε ανθρώπους, να δημιουργήσετε μόνιμες σχέσεις και να ενισχύσετε τους δεσμούς στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς οι άνθρωποι ερωτεύονται, οι γυναίκες παντρεύονται και αποκτούν παιδιά ή εγγόνια. Ο αριθμός 6 είναι αναμφισβήτητα ο πιο οικογενειακός αριθμός- ακόμη και σε οικογένειες όπου τα μέλη της οικογένειας τσακώνονται, η δόνηση του αριθμού 6 με την ανάγκη του για αρμονία είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσει αυτές τις διαφωνίες και να καταφέρει να τους συμφιλιώσει όλους. Φαίνεται ότι όταν οι άνθρωποι εισέρχονται σε αυτή την περίοδο, υπάρχει μια μικρή αλλαγή στην εσωτερική τους χημεία και ίσως ακόμη και στην αύρα που τους περιβάλλει και αυτή η αλλαγή τους κάνει πιο ελκυστικούς για τους άλλους. Προσωπικό έτος - 7

χρόνος ανάλυσης και κατανόησης

Οι δονήσεις του αριθμού επτά πυροδοτούν αλλαγές που μπορεί να αγγίξουν πολύ οδυνηρά τα συναισθήματα. Θα υπάρξουν αλλαγές στις φιλίες και τις ερωτικές σχέσεις, στο σπίτι και στη δουλειά, ακόμα και στην ψυχή του ατόμου, οπότε θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ο σκοπός των προβλημάτων που προκύπτουν αυτή την περίοδο είναι να κάνει το άτομο να επιστρέψει στις δικές του εσωτερικές πηγές και να αρχίσει να στηρίζεται στον εαυτό του αντί στους άλλους και να συνειδητοποιήσει ποια είναι η δύναμή του.

Το επτά είναι ο αριθμός της πνευματικότητας και τα μαθήματα που θα πάρει φέτος θα αφορούν κυρίως αυτόν τον τομέα. Το προσωπικό έτος 7 είναι ένα έτος πνευματικής (και όχι φυσικής) προόδου και όλα όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτού του έτους θα αναγκάσουν το άτομο να ασχοληθεί κυρίως με πνευματικά ζητήματα που σχετίζονται με τη ζωή, τα μαθήματα ζωής, το θάνατο και τη ζωή μετά το θάνατο.

Αυτό το έτος, οι άνθρωποι μπορεί να βιώσουν ασθένεια ή απώλεια μέλους της οικογένειας ή φίλου. Οι άνθρωποι μπορεί να χρειαστεί να φροντίσουν κάποιον ή να δείξουν συμπόνια και κατανόηση σε ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις ζωής. Αν πρόκειται για κάποιον εκτός οικογένειας, μπορεί να συμβεί το άτομο που βιώνει τις δικές του συναισθηματικές αλλαγές του Προσωπικό έτος 7 να μην αισθάνεται ικανό να προσφέρει συναισθηματική υποστήριξη σε κάποιον άλλο. Μια τέτοια σύγκρουση συμβαίνει αρκετά συχνά σε αυτό το έτος και μπορεί να συμβεί το άτομο να συνειδητοποιήσει ότι ξεχνάει τα δικά του βάσανα επειδή είναι πολύ απασχολημένο με το να βοηθάει κάποιον άλλον. Τώρα, αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας εκείνων που είναι σε θέση να υψωθούν πάνω από το δικό τους "εγώ". Συχνά συνειδητοποιούν ότι τα προβλήματά τους δεν είναι ούτε κατά διάνοια τόσο άσχημα όσο φαίνονταν προηγουμένως.

Αυτό το έτος, οι άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να ασχοληθούν περισσότερο με τους άλλους, να ενδιαφερθούν για τα προβλήματά τους και, αν χρειαστεί, να προσφέρουν υποστήριξη. Όταν προκύπτουν προβλήματα στις δικές τους σχέσεις, θα είναι πιο εύκολο να τα λύσουν με υπομονή, συζήτηση και κατανόηση. Καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου (και κάθε άλλη φορά στην πραγματικότητα) θα πρέπει να προσεγγίζουν κάθε κατάσταση με κατανόηση και να προσφέρουν ευγενικά βοήθεια. Όχι επειδή νιώθουν ότι πρέπει, αλλά από ειλικρινή επιθυμία να κάνουν τη ζωή των άλλων ανθρώπων λίγο πιο εύκολη. Αν οι άνθρωποι καταφέρουν να το πετύχουν αυτό, έχουν σίγουρα καταφέρει να φτάσουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο ανάπτυξης.


Προσωπικό έτος - 8

Επίτευγμα και κεφαλαιακά κέρδη

Το Προσωπικό Έτος 8 φέρνει χρόνο κατά τον οποίο το άτομο μπορεί, μετά τις αλλαγές του προηγούμενου έτους, να ανακτήσει την ισορροπία και την ηρεμία και να κεφαλαιοποιήσει την εμπειρία, την κατανόηση και τη δύναμη που είχε αποκτήσει προηγουμένως. Το οκτώ είναι ο αριθμός του κάρμα και της ισορροπίας, οπότε η επιτυχία αυτής της περιόδου εξαρτάται από το πόσο επιτυχημένο ήταν το άτομο καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του μέχρι τώρα. Αν καταβάλλει πολλή σκληρή δουλειά, περίσκεψη και καλή θέληση, το πιθανότερο είναι να ανταμειφθεί- αν ήταν εγωιστής και ενήργησε χωρίς σεβασμό και ανοχή για τους άλλους, θα πάρει αυτό που του αξίζει. Το κάρμα είναι μια αλυσίδα αιτίου και αποτελέσματος -δίνοντας και παίρνοντας, δικαιοσύνη και αδικία, δράση και αντίδραση- η οποία διαρκεί μέχρι να δημιουργηθεί μια φυσική ισορροπία και αυτή η ισορροπία να παραμείνει αμετάβλητη. Αυτό είναι το κλειδί για τη ζωή και το όλο νόημά της.

Προσωπικά Το 8ο έτος μπορεί να είναι μια δημιουργική και ανεξάρτητη περίοδος κατά την οποία το άτομο επιτυγχάνει πολλά πράγματα σε πολλούς τομείς. Αν μπορέσει να διοχετεύσει την ενέργεια και τη δύναμη αυτού του έτους εποικοδομητικά δεν θα περιοριστεί με κανέναν τρόπο. Αλλά δεν είναι εύκολο- αν ήταν τόσο απλό ο αριθμός οκτώ δεν θα ονομαζόταν ο αριθμός της ισορροπίας. Οι άνθρωποι έχουν προβλήματα με την ενέργεια, τη δύναμη και τη δύναμη από τη στιγμή που τους δόθηκε η ελεύθερη βούληση, γι' αυτό χρειάζονται υπομονή και σοφία για να διατηρήσουν τη δύναμή τους, η οποία βρίσκεται σε ισορροπία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η υγεία σας θα βελτιωθεί φέτος, η φυσική σας κατάσταση θα δυναμώσει, οι προοπτικές καριέρας θα γίνουν πιο ξεκάθαρες και οι ερωτικές σχέσεις μπορούν να επιτύχουν ευτυχή ισορροπία. Ενεργήστε με ειλικρίνεια και θα δείτε μεγάλη επιτυχία φέτος, αλλά να έχετε κατά νου ότι χρειάζεστε πολλή ενέργεια για να δείξετε ευγένεια και να διατηρήσετε ισορροπημένη διάθεση. Επικοινωνήστε με τους άλλους όσο το δυνατόν περισσότερο και χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας με σύνεση.Προσωπικό έτος - 9

Αναστοχασμός και προσέγγιση

Το Προσωπικό Έτος 9 αντιπροσωπεύει την εκπλήρωση και το κλείσιμο των κύκλων και την ετοιμότητα να προχωρήσουμε το επόμενο έτος σε ένα υψηλότερο επίπεδο με το Προσωπικό Έτος 1. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ένας λαός μπορεί να αισθάνεται ότι η περιουσία του, οι καταστάσεις και οι άνθρωποι "ξεφεύγουν" και όσοι δεν έχουν καμία επιθυμία για αλλαγή ή πρόοδο μπορεί να αισθάνονται ανήσυχοι και ανήσυχοι. Είναι ανθρώπινη φύση να επιμένουμε σε αυτό που έχουμε, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που η αβεβαιότητά τους δεν αφήνει τα πράγματα να φύγουν, ακόμη και αν δεν υπάρχει ελπίδα επιτυχίας. Λέγεται μερικές φορές ότι ένας άνθρωπος που πνίγεται θα πιαστεί από ένα άχυρο, και αυτό ισχύει και σε αυτή την περίπτωση. Όπως και η δόνηση του Προσωπικού Έτους 7 μπορεί επίσης η δόνηση του Προσωπικού Έτους 9 να προκαλέσει πολλά προβλήματα και σύγχυση, αλλά η διαφορά είναι ότι ενώ οι δονήσεις του αριθμού επτά είναι σημαντικές για την ανάπτυξη της πνευματικής επίγνωσης, οι δονήσεις του αριθμού εννέα είναι σημαντικές για την ανάπτυξη της προσωπικής επίγνωσης και ευθύνης.

Οι φιλίες και οι ρομαντικές σχέσεις μπορεί να φτάσουν στο τέλος τους αυτή την περίοδο. Οι άνθρωποι μπορεί να μετακομίσουν, να αλλάξουν δουλειά, να κάνουν μακρινά ταξίδια, να αλλάξουν την κατεύθυνση των προσπαθειών τους ή να χάσουν κάτι που έχει μεγάλη αξία γι' αυτούς. Είναι επίσης η χρονιά κατά την οποία οι άνθρωποι αποκτούν ευθύνες ή θα αναλάβουν οι ίδιοι την ευθύνη. Μπορεί να είναι εντός της οικογένειας μέσω του γάμου, της γέννησης ενός παιδιού ή της αγοράς περιουσίας- ή μπορεί να είναι εκτός της οικογένειας σε σχέση με την εργασία ή τις κοινωνικές δραστηριότητες. Οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να γίνουν υπεύθυνοι για τον εαυτό τους και να αναλάβουν την ευθύνη για κάποια πτυχή της ζωής τους που πάντα ήθελαν να αλλάξουν.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι άνθρωποι αναγκάζονται να αναδιοργανώσουν τις προτεραιότητές τους και αυτό πυροδοτεί πολλές σκέψεις που μεταφέρονται στον επόμενο κύκλο όπου αναπτύσσονται και επεκτείνονται.
Όλες οι δραστηριότητες και οι ευθύνες αυτής της χρονιάς αυξάνουν την ευαισθητοποίηση και επιτρέπουν την προσωπική και πνευματική ανάπτυξη. Το Προσωπικό Έτος 9 είναι ένα από τα πιο δύσκολα έτη (μαζί με τα Προσωπικά Έτη 4 και 7), αλλά ανάμεσα σε όλες τις δυσκολίες που φαίνεται να έλκουν οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τους δίνει την ευκαιρία να μάθουν κάτι καινούργιο και να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους. Είναι ζωτικής σημασίας να ξέρετε τι να αναζητήσετε, αλλά όταν κάνετε μια ανασκόπηση της ζωής σας, χρόνο με το χρόνο, και συγκρίνετε τα προσωπικά σας έτη με τις επιτυχίες, τις προκλήσεις, τις χαρές και τα μαθήματα που σας έφερε κάθε ένα από αυτά τα έτη, θα καταλάβετε τη ζωή λίγο περισσότερο από ό,τι πριν.ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Προσωπικό έτος - 11

Τα μαθήματα αυτού του Προσωπικού Έτους μπορεί να είναι πολύ πνευματικής φύσης και κάτω από την επιρροή του οι άνθρωποι μπορούν να προσελκύσουν εμπνευσμένη ενέργεια σε υψηλότερο επίπεδο και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν αυτή την ενέργεια για να εμπνεύσουν άλλους. Αυτά τα μαθήματα ή οι ευκαιρίες για μάθηση συμβαίνουν συνήθως σε θυελλώδεις καταστάσεις που συμβαίνουν πάντα κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων μηνών της περιόδου, δηλαδή εντός τριών μηνών από τα γενέθλιά σας.

Αν έχετε διαβάσει μέχρι εδώ, τότε γνωρίζετε για τον σκεπτικισμό μου με τον οποίο βλέπω τις λεπτές διαφορές μεταξύ των δονήσεων έντεκα και δύο. Αν υπάρχει μια πτυχή που μου αποδεικνύει ότι υπάρχει πραγματική διαφορά μεταξύ τους, τότε είναι αυτή. Στο πρώτο τρίμηνο του Προσωπικού Έτους 11 υπάρχει μια στροφή που δεν συμβαίνει κατά τη διάρκεια του Προσωπικού Έτους 2. Στη συνέχεια, όταν η αναστατωμένη σκόνη κατακαθίσει και πάλι, οι επόμενοι εννέα μήνες του Προσωπικού Έτους 11 περνούν ήρεμα και αδιατάρακτα και μας θυμίζουν ύποπτα το Προσωπικό Έτος 2.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να επηρεάσουν τα πιο λεπτά και κρυφά συναισθήματα όλων όσων συναντούν. Μπορούν επίσης να αναπτύξουν τις διαισθητικές τους ικανότητες σε σημείο που να μπορούν να ανιχνεύουν και να φέρνουν στην επιφάνεια συναισθήματα που οι άλλοι δεν είναι σε θέση να εκφράσουν.

Κατά τη διάρκεια του Προσωπικού Έτους 11 οι άνθρωποι θα έχουν την ικανότητα να αναγνωρίζουν και να απελευθερώνουν τις λανθάνουσες ιδιότητες και ευκαιρίες όλων όσων συναντούν, και αν μπορούν να αξιοποιούν υπομονετικά και ολοκληρωμένα όλα όσα βλέπουν γύρω τους, θα είναι επίσης σε θέση να βοηθήσουν τους άλλους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Φέτος κάθε άγχος θα έχει πολύ εξαντλητικά αποτελέσματα, αλλά όσοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα διαισθητικά χαρακτηριστικά του Προσωπικού Έτους 11 για να δείξουν φιλικότητα και να προσφέρουν χείρα βοηθείας μπορεί να λάβουν μεγάλη ικανοποίηση.Αριθμολογικές Αναλύσεις

DMCA.com Protection Status