DMCA.com Protection Status

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΩΝ


Σημειώσεις από Ananda Χριστίνα Καπενή.

Δείχνει τις κλίσεις και το μάθημα που πρέπει να μάθετε ή να ξεπεράσετε σε αυτή την ενσάρκωση. Αντιπροσωπεύει επίσης το κοσμικό δώρο που σας δόθηκε για να εκπληρώσετε το πεπρωμένο σας. Μας δείχνει τι ερχόμαστε να μάθουμε και πως να προχωρήσουμε στη ζωή καθώς και την επαγγελματική κατεύθυνση. Αν σε Δρόμο Ζωής βρω, 11, 22, 33 ή 44 δεν τα αθροίζω, τα αφήνω διψήφια. Αυτοί οι αριθμοί ονομάζονται κύριοι αριθμοί (Master numbers) και μας λένε οτι το άτομο έρχεται με μεγαλύτερη υποχρέωση Αποστολής, σε σχέση με άλλον που έχει μονοψήφιο αριθμό δρόμο ζωής 

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΠΧ 10/10/1990, ΤΟ 1990 ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΙΠΛΟ ΑΡΙΘΜΟ, 1+9=10 ΚΑΙ 9+0=9  ΟΠΟΤΕ 10+9=19

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ

10+10+19=39=12=3

ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ 11-22-33-44-55-66 ΚΛΠ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥς ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΖΩΗΣ

1

Αρσενικό, γιάνγκ στοιχείο

Ο πρωτοπόρος, αυτός που προχωρεί μόνος του, ψάχνοντας τις εμπειρίες που θα οικοδομήσουν την ξεχωριστή του ατομικότητα.

Πρέπει να βρίσκει τον δρόμο του και να συνεχίζει την πορεία του με θάρρος, χωρίς φόβο ότι θα παρεκκλίνει.

Είναι οι πρώτοι που πετυχαίνουν αυτοσυνείδηση, οι πρώτοι που λένε 'εγώ είμαι'. Μαθαίνουν να αναμένουν αποτελέσματα μέσα από δοκιμές και λάθη. Χωρίς να ξέρουν γιατί επιθυμούν να είναι ηγέτες. Θέλουν να κυριαρχούν γιατί σκέφτονται για τον εαυτό τους σαν το κέντρο του κόσμου.

Η ανάγκη είναι να μάθουν να στηρίζονται στα πόδια τους και να αναπτύσσουν ανεξαρτησία.

Λέξεις - κλειδιά

Αυθόρμητος, ανεξάρτητος, επιθετικός, ατομιστής, δημιουργικός, δεσποτικός

Ο οδηγός, ο προϊστάμενος που αγαπά το κύρος, πρωτοποριακό πνεύμα, ισχυρή θέληση, καινοτομία, θάρρος, αποφασιστικότητα, στοχαστής, διοργανωτής, εύστροφος

Εκείνος που προχωράει

ΘΕΤΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 1

Ικανός, δυναμικός, φιλόδοξος, αυτόνομος. Στηρίζομαι στις δικές μου δυνάμεις και στηρίζω και τους άλλους. Αυτοπεποίθηση, δημιουργικότητα, ζωτική ενέργεια, ανεξάρτητο, περνά εύκολα σε δράση.

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 1

Υπερόπτης, αλαζονικός, αυστηρός, χρησιμοποιεί τους άλλους.

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ

Η έλλειψη γνώσης του εαυτού του και ο αγώνας για να πιστέψει στον ανώτερο εαυτό του. Για να φτάσει σε επιτυχία πρέπει να ξεπεράσει τις αρνητικές εκφράσεις του εαυτού του. Πολλές φορές η επιθετικότητά του μπορεί απλά να κρύβει την μοναξιά του και την έλλειψη αυτοπεποίθησής του. Δεν έχουν υπομονή και πρέπει να περιβάλλονται από πιο υπομονετικά άτομα (πχ άτομα 6) που ταυτόχρονα δεν φοβούνται ότι θα τους εναντιωθούν. Η ανάγκη του να είναι πρώτος τον κάνει να παραμερίσει όλους τους άλλους για να φτάσει στον σκοπό του. Είναι πολύ ευαίσθητο στην επιδοκιμασία ή την κριτική. Θέλει να είναι επικεφαλής και μπορεί να φανεί αυταρχικός. Χρειάζεται ένα σύντροφο με δυνατό χαρακτήρα, που να είναι εγκάρδιος και υπομονετικός και αρκετά δυνατός για να σταθεί στα πόδια του. Η αγάπη και η τρυφερότητα είναι πολύ σημαντικά για τον 1. Προτιμά να δουλεύει μόνος του και να δοκιμάζει νέα πράγματα. Είναι καλός στις επιχειρήσεις όταν επιδιώκει το καλό των άλλων και όχι το προσωπικό του γόητρο.

ΧΡΩΜΑ

Κόκκινο, Πορφυρό

ΑΝΘΗ

Κρίνος για αγνότητα, μωβ πασχαλιά για τα συναισθήματα της αγάπης, φασκόμηλο για την αυτοεκτίμηση, όλα τα κόκκινα άνθη για την τόλμη

ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ

Όσοι ανήκετε σε αυτή την ομάδα και έχετε γεννηθεί 1,10, 19 και 28 του μήνα , είστε άνθρωποι παρορμητικοί, γεννημένοι ηγέτες, ανεξάρτητοι και ξεκάθαροι στην έκφραση. Οι κρύσταλλοι που συνδέονται με τον αριθμό 1 είναι το κόκκινο κοράλλι ή το ρουμπίνι. Το κόκκινο κοράλλι, από την αρχαιότητα για τους Ινδούς και τους Θιβετάνους , θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά φυλακτά. Ακόμα και σήμερα όμως θεωρείται πολύ δυνατό φυλακτό από τον πανικό, τις διάφορες μορφές βίας, τα ατυχήματα και τις κλοπές. Απορροφά την αρνητικότητα φέρνοντας αρμονία και κάθαρση. Τονώνει την γενική υγεία , φέρνει ειρήνη και εξισορροπεί την ύλη με την πνευματικότητα. Το ρουμπίνι , φέρνει λάμψη και φήμη στον επαγγελματικό και καλλιτεχνικό τομέα. Χαρίζει δύναμη, αντοχή, αφθονία, αισιοδοξία, εμπνέει πάθος και εντείνει τη σεξουαλική δραστηριότητα. Κατάλληλο για τους ηγέτες, καθώς τονώνει την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση και τις διοικητικές ικανότητες, την ευελιξία, την αφοσίωση, την εμπιστοσύνη και την ενέργεια. Φέρνει θάρρος, πίστη, κουράγιο, ευτυχία και σοφία. Γρανίτης.

ΘΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

'Είμαι σίγουρος, ξεκάθαρος και αποφασισμένος, καθώς αρχίζω αυτό το νέο εγχείρημα'.2

Θηλυκή αρχή της δεκτικότητας, γιν, που αναζητά την ένωση δύο ξεχωριστών οντοτήτων

Μεταβλητό και ευπροσάρμοστο, μπορεί και αναποφάσιστο.

Συλλέγει και αφομοιώνει

Αναζητά μια ισορροπία μεταξύ αντίθετων δυνάμεων. Ο ειρηνοποιός που δίνει προσοχή στις λεπτομέρειες. Υπάκουο, κατανοεί τους άλλους, η ενότητα είναι ο στόχος του. Αναζητά πάνω από όλα την αρμονία και την συγχώνευση.

Ισορροπία μεταξύ αντίθετων δυνάμεων, συνεργασία, συνεταιρισμός, αλλά και προσκόλληση

Μητρικό, υπομονετικό, ευαίσθητο, βάζει τους άλλους πριν από εκείνο

Η μουσική ταιριάζει με την συναισθηματική του φύση

Το 'εμένα και όχι εμένα', το 'δικό μου και όχι δικό μου' απεικονίζεται σε αυτό το νούμερο. Υπομονή, ανθεκτικότητα και ενδιαφέρον για τους άλλους είναι χαρακτηριστικά που πρέπει να τα μάθεις ενώ είσαι κάτω από αυτό το νούμερο. 'Τι έχω και τι δεν έχω' είναι ένα μάθημα ασφάλειας, για να το μάθουμε κάτω από το δύο. Η χρήση της ελεύθερης θέλησης τους έχει διδάξει διακριτικότητα και προσοχή. Όταν γίνονται ειρηνοποιοί και ενδιάμεσοι, θα θεραπεύσουν πολλά τραύματα της περηφάνειας και θα γίνουν εποικοδομητικοί εργάτες του κόσμου. Αυτοί οι άνθρωποι καλλιεργούν ειρηνική συνύπαρξη. Με τον καιρό θα θεραπεύσουν τον δυισμό που είναι έμφυτος σε αυτό το νούμερο. Το νούμερο δύο αντιπροσωπεύει όλα τα ζευγάρια των αντιθέτων, αρσενικό - θηλυκό, πνεύμα - ύλη, νιάτα - γηρατειά, Άρη - Αφροδίτη κλπ. Το καθένα αντιπροσωπεύει τον νόμο της έλξης, που αναπτύσσει το απαραίτητο χαρακτηριστικό της διπλωματίας.

Το ιδανικό είναι να εργάζεται για την αρμονία στις σχέσεις.

Λέξεις - κλειδιά

Ευπροσάρμοστος, διακριτικός, ευγενής, προσεκτικός, γεμάτος κατανόηση

Οπαδός περισσότερο, παρά οδηγός, ευαισθησία, θηλυκότητα, δεκτικότητα, υπομονή, αγάπη, συνεργασία, έντονη επίγνωση των σχέσεων

ΘΕΤΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 2

Συναίσθημα, συνεργασία, διπλωματία, ένωση, ισορροπία, συναισθηματική στήριξη των άλλων, ευαίσθητος, διαμεσολαβητής

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 2

Συναισθηματική ανασφάλεια, ρήξη, διαζύγιο (εύκολης ρήξη με ανθρώπους)

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ

Να μάθει πώς να λειτουργεί ώστε να συνεργάζεται με άλλους, χωρίς να αγνοεί την δική του

ανεξαρτησία και προσωπικές ανάγκες. Να είναι αληθινός απέναντι στον εαυτό του, να μην

γίνεται 'χαλί να τον πατήσουν', να εκφράζει την γνώμη του, έστω και εάν το κάνει με τακτ. Να

μάθει να υπερασπίζεται τις απόψεις του.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Πορτοκαλί, ροδακινί, σομόν, χρυσό

ΑΝΘΗ

Λευκό γιασεμί για την αβρότητα, λευκή πασχαλιά για την μετριοφροσύνη, μιμόζα για την

ευαισθησία, πανσές για την συστολή

ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ

Όσοι ανήκετε στην ομάδα 2, δηλαδή έχετε γεννηθεί στις 2, 11 και 20 του μήνα, είστε άνθρωποι ρομαντικοί, αγαπάτε τις σχέσεις, έχετε καλλιτεχνική φύση, αλλά κάποιες φορές ίσως να σας λείπει η αποφασιστικότητα, εφόσον είναι ένας αριθμός που συνδέεται με την θηλυκή ενέργεια και την παθητικότητα. Οι κρύσταλλοι που σας ταιριάζουν είναι ο Νεφρίτης ή η Φεγγαρόπετρα. Ο Νεφρίτης έχει συνδεθεί με την φυλή των Μάγια και λέγεται ότι στον πυρήνα του φέρει όλη τη σοφία και τα μυστικά τους. Έχει την ικανότητα να εξισορροπεί μέσα μας την θηλυκή και αρσενική ενέργεια . Μας βοηθά να κατανοήσουμε τα λάθη μας , να συγχωρέσουμε τον εαυτό μας , γεμίζοντας μας με αποδοχή εαυτού ή ελευθερώνοντας την βαθιά γνώση και σοφία που κρύβει ο καθένας μας μέσα του. Η ενέργεια του συνδέεται με την εκπαίδευση και την κατανόηση των συμπαντικών νόμων μαθαίνοντας μας ότι δεν χρειάζεται να χτίζουμε ναούς αλλά ανθρώπους , γιατί εμείς είμαστε η κατοικία του θείου! Η φεγγαρόπετρα από την άλλη μας φέρνει σε επαφή με την βαθιά γνώση του Σύμπαντος , δυναμώνει την διαίσθηση και μας χαρίζει έμπνευση για τον χειρισμό των πρακτικών θεμάτων της ζωής μας. στηρίζει τους ανθρώπους που κατάγονται από τα αστέρια στην δυσκολία τους να γειωθούν και να κατανοήσουν την καθημερινότητα. Απαλύνει την τριβή ανάμεσα στην ψυχή και την προσωπικότητα μειώνοντας τον πόνο και την συναισθηματική ένταση, που δεν λείπει ποτέ από τον αριθμό 2. Οι λέξεις τρυφερότητα, γαλήνη, ηρεμία διπλωματία αλλά και ευελιξία, συνδέονται τόσο με την ενέργεια του κρυστάλλου αυτού όσο και με τον αριθμό 2. Χρυσός.

ΘΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

'Είμαι υπομονετικός και γαλήνιος μέσα σε μια σχέση. Ξέρω ότι τα πάντα συμβαίνουν με την

σωστή σειρά και στην σωστή στιγμή'.

Όλα πάνε καλά στον κόσμο μου, όλες μου οι σχέσεις είναι αρμονικές'.


3

Σαγηνευτική, διαφορετική από τις άλλες δόνηση, φέρνει τις ιδιότητες της εκδήλωσης και της έκφρασης του εαυτού. Το ιόν που έλαβε την ύπαρξή του από το 0, επιβεβαίωσε την ατομικότητά του με το 1, ένοιωσε την έλξη των άλλων στο 2, τώρα νοιώθει την ανάγκη για κοινωνική αλληλεπίδραση. Η ανάγκη επικοινωνίας και συμμετοχής στην αγνή χαρά της ζωής.

Ηλιακή ακτινοβολία και ενθουσιασμός στα πάντα. Εξωστρεφής προσωπικός μαγνητισμός, που έλκει τους άλλους και τους κάνει να γίνονται διαχυτικοί και καλοδιάθετοι.

Είναι ο καλλιτέχνης που κατέχει μια έμφυτη αίσθηση της απόλαυσης, του ρομαντισμού, της τέχνης, της ομορφιάς. Η δημιουργική του φαντασία καθιστά δυνατά τα πάντα, γι' αυτό μπλέκεται σε πολλές συγκινήσεις και εμπειρίες. Του αρέσει η κοινωνικότητα και η ποικιλία. Ανέμελος και ζωηρός.

Ο αναπτυσσόμενος κύκλος τώρα εκδηλώνεται στην τριάδα 1+2=3. Τρείς άνθρωποι πρέπει να μάθουν να σκέφτονται και να συγκεντρώνονται, για να εξειδικευτούν και όχι να σπαταλούν ενέργεια. Πρέπει να είναι ικανοί να εκφράσουν δημιουργικές ικανότητες, να εναρμονίσουν τις ενέργειες τους με τα συναισθήματά τους, και να αναπτύξουν διαφοροποιημένες προσωπικότητες. Πρέπει να ψάξουν να επεκταθούν και να αναπτυχθούν σε κρίση, να αναλύουν σε προετοιμασία μελλοντικών γεγονότων. Η διανοητικότητα του Τρία γίνεται δραστήρια και ενεργητική, μαθαίνουν πώς να προχωρούν με επεκτεινόμενα πλάνα για τους στόχους που επέλεξαν. Έχουν την γνώση του σώματός τους σαν όργανα που παρέχουν ευχαρίστηση και ικανοποίηση.

Αυτό είναι ένα στάδιο για προοδευτική ανάπτυξη μέσα από διάφορες εμπειρίες, και επιτυχίας και αποτυχίας. Μαθαίνουν τι να κάνουν και τι όχι. Γίνονται έτοιμοι να οργανώνουν τον χρόνο τους αποδοτικά. Είναι σαν πρόδρομοι απώτατης τελειότητας και δόξας.

Πατέρας - Μητέρα - Παιδί Πατέρας - Υιός - Άγιο Πνεύμα

Το πνεύμα, η ζωή και η ενέργεια εκφράζονται σαν φόρμα, ατομικότητα και αυτογνωσία που τελικά συμπληρώνουν την γνώση της συνείδησης της ψυχής και του φωτός ή της υπερσσυνειδητότητας. Μπορεί να γίνουν ευτυχισμένες διάνοιες.

Παρότρυνση να συντηρήσουν την αναπτυσσόμενη πίστη στον εαυτό, καθώς ενθαρρύνουν τους άλλους να επεκτείνουν την δική τους επίσης.

Λέξεις - κλειδιά

Διαχυτικός, κοινωνικός, με ικανότητα επικοινωνίας και δραματική αίσθηση δημιουργίας, δημιουργία, αισιοδοξία, χάρισμα στην χρήση των λέξεων, φαντασία, δραματικότητα, ευσυγκινησία, αυτοέκφραση.

ΘΕΤΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 3

Έκφραση, δημιουργία με χαρά, προσφορά με ουσία, εστίαση, χιούμορ, αισιοδοξία, ενθουσιασμό, τυχερό με τα χρήματα, βρίσκεται στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 3

Διασκόρπιση, έλλειψη εστίασης, χάσιμο χρόνου και στόχου, σκόρπισμα ενέργειας, ασχολείται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ

Να εστιάζει στην στιγμή και να μην σκορπίζει την ενέργειά του. Πρέπει να ζει σε κατάσταση χαράς, να δημιουργεί και να εμπνέει τους άλλους και να μάθει ότι το γέλιο είναι υγεία για την ψυχή. Χρειάζεται χαρούμενο και θετικό περιβάλλον και σχέσεις και πρέπει να κρατήσει ζωντανό το πνεύμα του εσωτερικού παιδιού. Να μάθει να επικοινωνεί απ' ευθείας από την καρδιά, να βρίσκει κουράγιο και να βρίσκει τις σωστές λέξεις που ανταποκρίνονται με το συναίσθημά του.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Κίτρινο, χρυσό, λεμονί

ΑΝΘΗ

Κίτρινο γιασεμί για την ευτυχία, δελφίνιο για την ανάλαφρη διάθεση, κομβαλλαρία για την επιστροφή της ευτυχίας

ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ
Εσείς που ανήκετε στην ομάδα 3, και έχετε γεννηθεί στις 3, 12, 21 και 30 του μήνα είστε άνθρωποι χαρούμενοι, κοινωνικοί, ομιλητικοί, καλλιτέχνες, σπάταλοι σε χρήματα και ενέργεια αλλά και πολύ ταλαντούχοι. Η δυσκολία σας είναι ότι κάποιες φορές παρουσιάζεστε νευρικοί ή με τάσεις κατάθλιψης λόγω κατανάλωση περιττής ενέργειας. Οι κρύσταλλοι που ταιριάζουν σε εσάς είναι το χρυσαφί τοπάζι και το κίτρινο ζαφείρι. Το αυτοκρατορικό χρυσαφί τοπάζι , είναι ιδανικό για την τόνωση της ενέργειας σε όλα τα επίπεδα. Ενεργοποιεί τα τρία πρώτα τσάκρα και το κέντρο της κεφαλής, αφυπνίζοντας διαισθητικές ικανότητες. Μας γεμίζει με υγιή φιλοδοξία για να προωθήσουμε το όραμα μας. Καλεί ανθρώπους κοντά μας , οι οποίοι μπορούν να μας βοηθήσουν και να στηρίξουν. Διώχνει την θλίψη και την κατάθλιψη και φέρνει χαρά και αισιοδοξία. Το κίτρινο Ζαφείρι, είναι γνωστό ως «η πέτρα της σοφίας», εστιάζει και ηρεμεί το νου, απελευθερώνει τις ανεπιθύμητες σκέψεις και τη νοητική ένταση. Είναι ένας λίθος που φέρνει πνευματική αγάπη και γενικά την επίτευξη θετικών συναισθημάτων. Φέρνει δύναμη, ειρήνη, ελπίδα, ευφυΐα, πλούτο, αφθονία, ευημερία, και προσελκύει κάθε είδους δώρο

ΘΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

'Προτίθεμαι να πω την αλήθεια μου όσο πιο ειλικρινά, καθαρά και με αγάπη μπορώ'.4

Είναι η σταθερότητα, η τετράγωνη λογική, το σύμβολο του νόμου, του συστήματος και της τάξης. Η ασφάλεια, η αυστηρότητα, ο συντηρητισμός. Ο οικοδόμος που ασχολείται με τα γήινα, εκεί που η μορφή και η ουσία είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν.

Είναι η φύση που σχετίζεται με την γη. Ο σχηματισμός της γης συντελέστηκε την τέταρτη ημέρα. Στο 4 γίνεται η αναπόφευκτη συγκέντρωση των ενεργειών. Διευθέτηση της ενέργειας με τρόπο παραγωγικό και ομαλό. Αναπτύσσει μια πρακτική φύση μέσα από μια αυτοπειθαρχία, δεσμεύεται σε μια ομοιόμορφη διευθέτηση της ενέργειας.

Η ψυχή τώρα ξυπνά. Έχουν το δυναμικό να ψάξουν και να βρουν δουλειά που θα είναι εποικοδομητική για το μέλλον τους. Η φήμη τους χτίζεται στην εντιμότητα και στην πρακτικότητα. Πιστεύουν στον νόμο, στο σύστημα και στην τάξη. Κάνουν ακριβή εργασία, με τον πιο συνειδητό τρόπο και συχνά προάγονται σε διευθυντικές θέσεις. Προϋπόθεση η υπευθυνότητα και η ασφάλεια, ταυτόχρονα. Εκτελούν σχέδια και φόρμουλες, κάνουν τις ιδέες χειροπιαστές και εφικτές. Ξεκινάνε εγχειρήματα που απαιτούν υπομονή, επιμονή και αποφασιστικότητα και έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Έχουν ψηλά επίπεδα τιμιότητας και κάνουν έμπιστη εργασία. Γι' αυτό πετυχαίνουν και τους εκτιμούν. Έχουν μια σταθεροποιητική ποιότητα και μπορούν να οργανώσουν τον χρόνο τους έτσι, ώστε να επιτύχουν σε όλες τις εργασίες τους. Είναι πιστοί, δομούν το μέλλον τους με εποικοδομητικό τρόπο, πάντα χτίζοντας στην απόδοση. Το μυστικό τους είναι η φιλικότητα και το ότι δίνουν στους φίλους και στους συνεργάτες, καθώς και τους αρέσει και να λαμβάνουν. Κύριες λέξεις σταθερότητα και αντοχή.

Ο στόχος τους να μοιράσουν γνώση και σοφία.

Λέξεις - κλειδιά

Μορφή, εργασία, τάξη, πρακτική, σταθερότητα, διάρκεια, πειθαρχία, σκληρή δουλειά, προγραμματισμός, επιφυλακτικότητα, συμβατικότητα, διαχείριση και τάξη, οικοδόμηση, μορφή και σχήμα στα πράγματα

ΘΕΤΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 4

Σταθερότητα, χτίσιμο, σταθερές βάσεις, αξίες της ζωής, λογική, πρακτικότητα, ανάλυση, χτίζω τη ζωή μου με τα χέρια μου (για να εκτιμήσω ό,τι δημιουργώ, όχι να τα βρω έτοιμα),

οργανωτικοί, συστηματικοί, πειθαρχημένοι, αυτοσυγκέντρωση

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 4

Νοητικός έλεγχος, ανασφάλεια, κλείσιμο, αυτοπεριορισμός, άκαμπτο, ανελαστικό, υπερβολικός έλεγχος

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ

Πολλά 4 έχουν την τάση να θεωρούν την ζωή περιορισμένη και ασφυκτική, επειδή ακολουθούν τους κανόνες και δεσμεύονται από αυτούς και θεωρούν ότι το σχέδιο δράσης δεν μπορεί να αλλάξει. Τα στενά όρια είναι δικής τους κατασκευής και το ξεχνούν. Πρέπει να κοιτάζουν έξω από το κουτί, να βγαίνουν από το αυλάκι της συνήθειας και να ρισκάρουν. Πέρα από την τάση του για τάξη και αποδοτικότητα, μπορεί να γίνει ξεροκέφαλο. Όταν καταφέρει να δει έξω από το κουτί και τα όρια που επιβάλλει στον εαυτό του, βιώνει την ελευθερία από περιορισμούς του 5.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Αποχρώσεις του πράσινου

ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ

Νεφρίτης, σμαράγδι

ΑΝΘΗ

Καμπανούλα για την σταθερότητα

ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ

Όσοι ανήκετε στην ομάδα 4, και είστε γεννημένοι στις 4, 13, 22 και 31 του μήνα, είστε άνθρωποι της σταθερότητας , θέλετε να αισθάνεστε την σταθερότητα σε κάθε βήμα και δεν φοβάστε τη δουλειά. Η τάση σας να τα εξηγείτε όλα βάσει λογικής , σας κάνει πολλές φορές άκαμπτους και ξεροκέφαλους. Οι κρύσταλλοι που σας ταιριάζουν είναι ο Μπλε Σοδάλιθος και ο Μαλαχίτης. Ο σοδάλιθος ενεργοποιεί το κέντρο του λαιμού και το τρίτο μάτι. Αυξάνει την δύναμη και την πίστη για υλοποίηση στόχων πνευματικών και υλικών. Τονώνει τις δυνατότητες του νου και δίνει ευστροφία. Μας βοηθά να αναλύσουμε νοητικά κάθε κατάσταση που βιώνουμε και να δούμε ξεκάθαρα τα παλιά πρότυπα που συνεχίζουν να προβάλλονται. Μας δείχνει παλιές πεποιθήσεις που έχουν προσκολληθεί στο νου μας από την παιδική ηλικία. Η ενέργεια του σοδάλιθου διώχνει τις αρνητικές προβολές και επιβεβαιώνει τον αυτοσεβασμό και τη αυτοεκτίμηση , καταπολεμώντας τους φόβους, ωθώντας μας να κάνουμε τις αλλαγές που χρειάζεται ένα άκαμπτο και καθόλου ριψοκίνδυνο 4. Ο μαλαχίτης απορροφά και κινεί οποιαδήποτε συμπυκνωμένη μορφή ενέργειας και την εκλεπτύνει. Δίνει την εντύπωση της αυστηρότητας , αλλά έχει μια γλυκιά και τρυφερή ενέργεια ειδικά με τα παιδιά. Μπορεί καταπληκτικά να δουλέψει παιδικά τραύματα , καθαρίζοντας μπλοκαρίσματα και φόβους , τονώνοντας την πίστη και αποφεύγοντας νοητικά μπλοκαρίσματα. Σμαράγδι.

ΘΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

'Είμαι συμφιλιωμένος με την διαδικασία αυτής της ζωής. Είμαι ασφαλής'.5

Βρίσκεται στην μέση του κύκλου μεταξύ 1 και 9 και παίζει μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις. Τώρα υπάρχουν πολλές δυνατότητες και ποικιλία εμπειριών, μέσα από τις οποίες δίνονται οι απαιτούμενες πληροφορίες για την λήψη της απόφασης

Κεντρικά θέματα είναι η ελευθερία, η αλλαγή και η περιπέτεια, η περιέργεια και η συνεχής δραστηριότητα.

δεκτικό και γόνιμο, έτοιμο για να ριψοκινδυνέψει. Σχετίζεται μέσα σε πολλές επιφανειακές αλληλεπιδράσεις με ομάδες και κύκλους Λόγω των ποικίλων εμπειριών του είναι φυσικός διοργανωτής και διαφημιστής, άνετος στην επικοινωνία, γνωρίζοντας λίγο απ' όλα, και με μια επιθυμία για συνεχείς περιοδείες

Έλκει το αντίθετο φύλλο με τον ακαταμάχητο μαγνητισμό του και η έλξη αυτή θέτει την βάση για τις οικογενειακές ευθύνες που ακολουθούν φυσιολογικά μέσα απ' το 6

Η ενέργεια του πέντε είναι νοημοσύνη. Είναι το έμφυτο τι θα γνωρίζω για να είμαι. Οι προσωπικότητες πέντε απολαμβάνουν την αλλαγή και τα ταξίδια. Δεν μπορούν να αντέξουν μια μονότονη ή βαρετή ύπαρξη, ανιαρή εργασία και μπορούν να αντέξουν τις προκλήσεις για να πετύχουν το φαινομενικά αδύνατο. Μαθαίνουν εύκολα και δεν φοβούνται να δοκιμάσουν το νέο και μη δοκιμασμένο. Είναι αποτελεσματικοί, ευέλικτοι και μπορούν να προσαρμοστούν στις περισσότερες περιστάσεις. Ο νόμος του Πέντε είναι ελευθερία σε δράση. Είναι έξυπνα, ευέλικτα και με ικανότητες. Θα πουν 'μην με περιορίζετε, θα κάνω αυτό και παραπάνω' Οι περισσότεροι έχουν διανοητική επιδεξιότητα, μεγάλη ικανότητα να μάθουν, να μιλήσουν, να πουλήσουν, να προωθήσουν, να διδάξουν. Θέλουν ποικιλία, περιπέτεια και ενθουσιασμό. Επιθυμούν να εξερευνούν και να εμπειριόνονται τις χαρές της ζωής. Ένας μεγάλος και εμπνευσμένος στόχος τους θα είναι η αναζωογόνηση του σώματος μέσα από τις αισθήσεις. Η φύση τους είναι να είναι αεικίνητοι, η έντονη περιέργειά τους οδηγεί να δοκιμάζουν να είναι μέρος σε κάθε τι στο περιβάλλον τους, και έτσι να ξέρουν τι συμβαίνει στον κόσμο. Είναι ενδιαφέρουσα παρέα, η ζωή δεν είναι ποτέ ανιαρή όταν είναι παρόντες. Η αλλαγή είναι το κεντρικό θέμα των πέντε.

Επικέντρωση να αποκτήσουν περισσότερη σταθερότητα.

Λέξεις - κλειδιά

Ευστροφία, εφευρετικότητα, ικανότητα, προσαρμογή, αλλαγή, δραστηριότητα, ταξίδια, περιπέτεια, προαγωγή, διαλογισμός, ελευθερία, προοδευτικότητα, περιέργεια, ερευνητική διάθεση, επαναστατικότητα, αντισυμβατισμός, αισθησιασμός, επινοητικότητα

ΘΕΤΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 5

Ελευθερία, επικοινωνία, συναναστροφές γενικά, ταξίδια, μετακινήσεις, εμπειρία μέσω των αισθήσεων (σε γήινο επίπεδο), δυναμική ενέργεια, ταχύτητα, ενθουσιασμό, περιέργεια

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 5

Έλλειψη δέσμευσης (σε όλους τους τομείς), κατάχρηση αισθήσεων (πολύ φαγητό, σεξ κλπ.), διασκόρπιση σε φυσικές επιθυμίες, διασκόρπιση δυνατοτήτων, έλλειψη πειθαρχίας, αυξομειώσεις εισοδήματος, αποτυχία και απώλεια

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ

Είναι η εποικοδομητική χρήση της ελευθερίας. Πρέπει να μάθει να ενεργεί με μέτρο. Επίσης να μαθαίνει από τα λάθη των άλλων, ώστε να μην χρειάζεται να δοκιμάζει τα πάντα μόνο του. Να μάθει να επιμένει στην προσπάθεια, να εδραιώνει δομές, και να δημιουργεί σταθερότητα, ώστε να μπορεί να απολαύσει την ελευθερία που τόσο απεγνωσμένα επιθυμεί.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τυρκουάζ, γαλαζοπράσινο

ΑΝΘΗ

Νεραγκούλα για την ακτινοβόλα γοητεία, γαρδένια για τον αισθησιασμό

Αριθμός 5 - Σμαράγδι/Μάτι της Τίγρης
για όσους ανήκουν στην ομάδα 5, και είναι γεννημένοι στις 5, 14, και 23 του μήνα , έχοντας σαν χαρακτηριστικά την αγάπη για αλλαγές, τα ταξίδια και είστε γεμάτοι ενέργεια και πολλές φορές αστάθεια και έλλειψη συγκέντρωσης. Οι ιδανικοί κρύσταλλοι για εσάς είναι το Σμαράγδι και το Μάτι της Τίγρης. Το σμαράγδι , το όνομα του προέρχεται από τον Ελληνικό όρο «Σμάραγδος» (=πράσινος λίθος). Είναι σύμβολο πλούτου, μοναδικότητας, σοφίας και αγάπης. Φέρνει λάμψη και φήμη στον επαγγελματικό και καλλιτεχνικό τομέα. Χαρίζει ισορροπία, πραότητα, αρμονία και γαλήνη στο σώμα και στην καρδιά, κάτι που πάντα ένα 5 χρειάζεται, καθώς πολλές φορές επιλέγει εφήμερες απολαύσεις . Φέρνει ευτυχία, πίστη, έμπνευση και υπομονή. Ευνοεί τις συνεργασίες και φέρνει επιτυχία. Σχετίζεται τόσο με την ευγλωττία, την αντίληψη και την ευστροφία όσο και με την ισχυρή μνήμη. Συνδέει το συναίσθημα και τη λογική και μας διδάσκει να διακρίνουμε την αφθονία που μας προσφέρει η φύση, καθώς και να αγαπάμε όλες τις μορφές ζωής ανιδιοτελώς, να βλέπουμε κάτω από την επιφάνεια και να διακρίνουμε πως το καθετί έχει την αξία του και τον προορισμό του. Το μάτι της τίγρης , το ορυκτό αυτό έχει τη συχνότητα της γης. Μας βοηθά να γειωθούμε, και να κάνουμε πράξεις που είναι απαραίτητες για την συνέχιση της πορείας μας. Προστατεύει και έλκει την καλή τύχη και την ευημερία. Μας δίνει δύναμη να αποκτήσουμε αυτά που ονειρευόμαστε αλλά και να τα απολαύσουμε. Μας βοηθά να κατανοήσουμε την αιτία των «εσωτερικών συγκρούσεων» , βοηθώντας μας να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Αυξάνει την πρακτικότητα και απομακρύνει την κακή διάθεση. Διότι όπου υπάρχει 5, υπάρχουν και απότομες εναλλαγές! Ακουμαρίνα, τυρκουάζ.

ΘΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

'Τώρα επιλέγω να επιτρέψω σε αυτή την αλλαγή να συμβεί, ακριβώς στην σωστή στιγμή. Επιλέγω αυτή την στιγμή να πιστέψω ότι γίνεται όλο και πιο εύκολη αυτή η αλλαγή'.6

Το 5 δοκιμάζει πολλά γεγονότα και συναισθηματικές εμπειρίες και τώρα είναι έτοιμο να αναλάβει κοινωνικές και οικογενειακές ευθύνες με την δόνηση του 6. Δόνηση οικιακή, καλλιτεχνική, προσαρμογή στις ανάγκες των άλλων.

Ζητά ένα στενό σύντροφο, ένα γάμο, ένα σπίτι και μια οικογένεια που θα βασιλεύουν η ομορφιά και η αρμονία. Ακολουθεί στην εξέλιξή του η ανάγκη για ομαδική αρμονία και υπηρεσία προς την κοινωνία.

Είναι ευσυνείδητο, επιζητά την αρμονία, την αλήθεια, την δικαιοσύνη και μια αίσθηση ισορροπίας μέσα στο περιβάλλον του. Η αγάπη και η συμπόνοια δεσπόζουν σε αυτό και έτσι μπορεί να είναι ένας καλός δάσκαλος, σύμβουλος η θεραπευτής. Οι άλλοι έλκονται από αυτό εξ αιτίας της κατανόησης που διαχέει. Προικισμένο στις τέχνες, έχει δημιουργικές ικανότητες, αίσθηση ισορροπίας

Τα άτομα 6 μπορεί να ξανακερδίσουν την έκτη αίσθηση, την διαίσθηση. Είναι καλλιτεχνικοί και αγαπούν την ειρήνη και την αρμονία. Μπορεί να πετύχουν σε καριέρες σε κοινωνική υπηρεσία, γιατί η κατανόησή τους οδηγεί σε δικαιοσύνη και συμπόνοια. Αγαπούν τα ζώα και είναι συμπονετικοί προς αυτά. Η φύση είναι η πρωταρχική τους έννοια, έτσι μπορούν να γίνουν φυσιογνώστες. Κατανοούν τα θέματα της Γης και αναζητούν να την προστατεύσουν. Μπορεί να εκφράσουν αυτή την έμφυτη σύνδεση με την Γη, μέσα από κηπουρική, διαμόρφωση τοπίων και άλλους τομείς που χρησιμοποιούν την ομορφιά της φύσης. Τα σπίτια τους, η οικογένειά τους και οι φίλοι τους είναι επίσης πρωταρχικής σημασίας. Επιλεκτικοί και λεπτολόγοι. Είναι συνήθως χαρούμενοι, ευγενικοί και φιλόξενοι. Η εκτίμηση για την ομορφιά μπορεί να τους οδηγήσει σε καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Το νούμερο έξη αντιπροσωπεύει την ουσία της αφοσίωσης και του ιδεαλισμού. Η ενέργεια της αγάπης τους εκφράζεται στην ανθρωπότητα με έναν μοναδικό τρόπο, με μια σπάνια ή εσωτερική αναγνώριση του Θειικού σχεδίου. Ακολουθούν αυτό το σχέδιο και το μεταφράζουν σαν τρόπο υπηρεσίας, πρέπει όμως να προσέχουν να μην αφήνουν τους άλλους να στηρίζονται πάνω τους σε βάρος τους ή άλλων. Η αυτοθυσία είναι ιδανική αλλά πρέπει να εξισορροπείται.

Το όραμα τους, ταύτιση με τις Χριστικές ποιότητες.

Λέξεις - κλειδιά

Οικογενειακή και κοινωνική υπευθυνότητα, υπηρεσία, αγάπη, οίκτος, θεραπευτική ικανότητα, δημιουργικότητα, καθήκον, αγάπη της οικογένειας, ανθρωπισμός, καλλιτεχνικές ικανότητες, φροντίδα, ισορροπία, υπηρεσία στην κοινωνία, αριθμός γάμου και διαζυγίου

ΘΕΤΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 6

Υπευθυνότητα (ευθύνη για τον εαυτό και τους οικείους, ευθύνες που μου αντιστοιχούν σε σχέση με άλλους), φροντίδα, υπηρεσία και δημιουργία αρμονίας για τους άλλους, καλαισθησία, ικανότητα ανάληψης πλήρους δέσμευσης, η δεύτερη φύση του είναι η αγάπη, η φροντίδα, η ζεστασιά, το ενδιαφέρον. Δημιουργεί ένα ευχάριστο, ζεστό σπίτι, με καλό φαγητό, στενές σχέσεις αγάπης και ένα όμορφο περιβάλλον εργασίας

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 6

Ανεύθυνος με δυσαρμονία (κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον), εξιδανικεύει τον έρωτα και τον γάμο και δυσκολεύεται να ζήσει την ρεαλιστική καθημερινότητα, έχει εξωπραγματικές απαιτήσεις από τον σύντροφό του και έτσι πολλές φορές δυσκολεύεται να παντρευτεί, λόγω των εξιδανικευμένων κριτηρίων του

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ

Πρέπει να μάθουν να αγαπούν τον εαυτό τους, να δείχνουν πίστη, φροντίδα, ευαισθησία και ενδιαφέρον για τον εαυτό τους. Έτσι αντί να δίνουν αγάπη από ένα πηγάδι που όλο και στερεύει, θα γίνουν πηγάδι αγάπης από το οποίο θα μπορούν να πιούν όλοι. Η πρόκλησή τους είναι να μην καταλήξουν οσιομάρτυρες σε θέματα καρδιάς, αλλά να παραμείνουν ρεαλιστές, έτσι θα μάθουν να μην θυσιάζουν τόσο πολύ τον εαυτό τους.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Βαθύ μπλε, λουλακί

ΑΝΘΗ

Τριαντάφυλλο για την αγάπη, αγιόκλημα για την αφοσίωση.

ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ
Εσείς που ανήκετε στην ομάδα 6, άρα και είστε γεννημένοι στις 6, 15 και 24 του μήνα, είστε άνθρωποι των ευθυνών και των υποχρεώσεων, αγαπάτε την οικογένεια και αναζητάτε την αρμονία και την θαλπωρή. Η ανάγκη σας να βοηθάτε τους άλλους κάποιες φορές σας ωθεί να ξεπερνάτε τα όρια, ή να συμβουλεύετε με τέτοιο τρόπο , ο οποίος στους άλλους φαντάζει καταπιεστικός. Ιδανικοί κρύσταλλοι για εσάς, το διαμάντι Χέρκιμερ και η Ροζ Τουρμαλίνη. Το διαμάντι χέρκιμερ γειώνει και διαχέει το φως σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις διαστάσεις μας. Μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε όλα τα ενεργειακά κέντρα για να τα καθαρίσει και να τα τονώσει ή ανάμεσά τους για να ομαλοποιήσουν τη ροή ενέργειας μεταξύ τους. Ξυπνάει μέσα μας το ξεχασμένο όραμα της ψυχής και τη συνειδητότητα για την αναζήτηση του φωτός. Φέρνει στην επιφάνεια τη χαρά του εσωτερικού παιδιού που καταπιέσαμε στα «πρέπει» και στα «μη». Είναι γενικά ένα τονωτικό και αναζωογονητικό ορυκτό σε όλες τις διαστάσεις του φυσικού σώματος. Η ροζ τουρμαλίνη είναι δάσκαλος της αγάπης. Η λέξη αυτή για εσάς είναι η σημαντικότερη στη ζωή σας! Εκπέμπει τις πιο εκλεπτυσμένες ποιότητες και με αυτή τη δόνηση ανεβάζει τις συχνότητες της καρδιάς μας. διαλύει την θλίψη και τον πόνο που έχουμε συσσωρεύσει. Μας δίνει θάρρος να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας , να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη με όποιους τρόπους μπορούμε να την αντιληφθούμε. Μας γεμίζει χαρά και ζωντάνια απολαμβάνοντας την ζωή χωρίς ενοχές. Μας βοηθά να βρούμε μέσα μας τις ποιότητες της αρμονίας και της ευγένειας. Μαργαριτάρι, ζαφείρι.

ΘΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

'Είμαι γαληνεμένος. Εμπιστεύομαι την ζωή για να φέρει το υψηλότερο και καλύτερο σε όλους τους ανθρώπους της ζωής μου. Είναι αρκετό για μένα να στείλω την βαθιά και ειλικρινή αγάπη μου σε .. (όνομα ή κατάσταση), γιατί η αγάπη είναι η ισχυρότερη δύναμη στο Σύμπαν'.7


Την έβδομη ημέρα ο Θεός αναπαύτηκε. Τα πάντα αναπτύσσονται στο 7, επειδή χρειάζεται χρόνος για περισυλλογή. Αναζητά απαντήσεις. Προσπαθεί να ακολουθήσει μια φιλοσοφία και να ζήσει με αυτή, δοκιμάζει να εισδύσει στο μυστήριο πίσω από την ύπαρξη. Ακολουθεί έναν κύκλο φυσικής ολοκλήρωσης, χωρίς φανερή προσπάθεια

Άτομα Νηφάλια, ήρεμα, γαλήνια. Η μοναξιά είναι απαραίτητη για την ανάλυση και το 7 νοιώθει την ανάγκη να μείνει μόνο, μακριά από το πλήθος, σε επαφή με την φύση.  Αποκαλείται μαγικός αριθμός γιατί η τελείωση της σκέψης είναι ο στόχος του. Στόχοι που ήθελαν προσπάθεια, τώρα με μαγικό τρόπο επιτυγχάνονται.

Ψάχνει φίλους σε άτομα με ανεπτυγμένη συνειδηση. Οι επιστήμονες, οι φιλόσοφοι, οι διδάσκαλοι, οι μυστικιστές και οι κληρικοί βρίσκονται κάτω από αυτή την επίδραση. Η φυσική του όψη σχετίζεται με την υγεία του σώματός του

'Η ποιότητα από κάθε κύτταρο στο φυσικό μας σώμα καθορίζεται από τον χαρακτήρα τον σκέψεων μας'. Η ανθρωπότητα είναι ένα φυσικό όχημα σκέψεων, συναισθημάτων και δράσεων. Τα άτομα επτά έχουν την πρόκληση να λαμβάνουν υπ' όψη την εσωτερική καθοδήγηση. Αυτή η ενσάρκωση σαν επτά μπορεί να αντιπροσωπεύει το 'βήμα' όπου το άτομο περνάει από την επίγεια, στην πιο ευαίσθητη ή ψυχική συνειδητότητα. Από την θέση επτά τα άτομα μπορεί να οραματίζονται τους στόχους τους και να επικεντρώνονται στα ιδανικά που θέλουν να πετύχουν στο μέλλον. Είναι η περίοδος που καλλιεργούν πίστη στην δικαιοσύνη των Θειικών κύκλων της Θειικής τάξης. Οι επτά μπορεί να επιθυμούν να γίνουν απόστολοι από μια αγαπημένη αυθεντία, ή να διδάσκουν και να μελετούν για να μπούνε στον κλήρο. Είναι το νούμερο του υποψήφιου μύστη. Ενδιαφέρονται για φαινόμενα, για το περίεργο, το ανεξήγητο και το υπερφυσικό. Διαπιστώνουν ότι υπάρχει κάτι πάνω και πέρα από τα υλικά ή την επίγεια συνείδηση, καθώς μερικές φορές επικοινωνούν με τις αιθερικές δυνάμεις και, χωρίς να διαπιστώνουν πώς, δημιουργούν βαθιές αλήθειες που μπορεί να ωφελήσουν τον κόσμο.

Τα νούμερο επτά θα μελετήσουν επιμελώς αυτά τα Επτά μηνύματα των μυστικιστών=

1. Η αρχή του νοητικού, όλα είναι μυαλό.

2. Η αρχή της επικοινωνίας, όπως επάνω, έτσι και κάτω

3. Η αρχή της δόνησης. Τίποτα δεν ξεκουράζεται, κάθε τι κινείται.

4. Η αρχή της πολικότητας, κάθε τι είναι διττό, ζευγάρια

5. Η αρχή του ρυθμού, κάθε τι ρέει, τα ρεύματα έρχονται μέσα και έξω

6. Η αρχή της αιτίας και του αποτελέσματος, κάθε αιτία έχει το αποτέλεσμά της

7. Η αρχή του φύλου, το φύλο εκδηλώνεται σε όλα τα επίπεδα

Έχουν ακεραιότητα και προσεκτικά εκπληρώνουν κάθε τι που τους ανατέθηκε με εμπιστοσύνη. Η δυνατή διαίσθησή τους βοηθά να επιλέξουν την καλύτερη και πιο επωφελή απάντηση στα περισσότερα προβλήματα της ζωής. Είναι πολύ ενθουσιώδεις και ευαίσθητοι, συχνά παρεξηγούνται, μερικές φορές αίνιγμα το γιατί και για τους ίδιους. Μερικές φορές βάζουν τους φίλους τους σε αμηχανία, βλέποντας ακριβώς την εξωτερική τους προσωπικότητα, αλλά τα επτά έχουν πάντα καλή πρόθεση, γιατί αληθινά αναζητούν πνευματική πρόοδο.

Η προσευχή είναι, μένω ακίνητος και γνωρίζω ότι είμαι Θειικός

Λέξεις - κλειδιά

Ήσυχος, εσωστρεφής, διαισθητικός, αναλυτικός, με αρκετή έμπνευση και τάση για απομόνωση, φιλοσοφημένος, μυστικοπαθής, διανόηση, εσωτερική σοφία, επιστημονική, τεχνολογική αντίληψη, μεταφυσικά και αποκρυφιστικά μυστήρια, απομόνωση και εκκεντρικότητα, σκεπτικισμός, επιφυλακτικότητα

ΘΕΤΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 7

Εσωτερική αναζήτηση, ενδοσκόπηση, πίστη και εμπιστοσύνη στο θεϊκό σχέδιο,

αυτοανάλυση, τιμιότητα απέναντι στον εαυτό μου (όχι άλλα να λέω και άλλα να κάνω).

Ιερός αριθμός, ενδοσκόπηση, γυρίζεις μέσα σου, να δεις από αυτά που έκανες τι σε

ωφέλησε και τι σε έβλαψε, παρατηρητικότητα, ενόραση, ανώτερη γνώση, κατανόηση του

μυστηρίου της ζωής, τους αρέσει η ηρεμία, η ύπαιθρος και η φύση

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 7

Το άτομο κλείνεται χωρίς αναζήτηση, γίνεται μονόχνοτος, πιθανή χρήση ουσιών, αθεϊσμός

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ

Οι 7 πρέπει να μάθουν να μην φθάνουν στα άκρα στην αναζήτησή τους για την τελειότητα, να μην είναι τόσο τελειομανείς. Πρέπει επίσης να μάθουν να βρίσκουν αγάπη, στοργή και τρυφερότητα επικοινωνώντας με τους άλλους. Η πρόκληση για το εσωστρεφές 7 είναι να έχει φίλους, να παντρευτεί ή να κάνει οποιαδήποτε σχέση με άλλους ανθρώπους. Μέσα από τις εσωτερικές του αναζητήσεις καταλήγει να είναι σιωπηλός και απόμακρος, και να έχει την επί πλέον πρόκληση να βρει κάποιον που να σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο. Να μάθει να αντιμετωπίζει την μοναχικότητα και να μην αφήνει την επιθυμία του να τον οδηγεί στην πλήρη απομόνωση. Ο καλύτερος σύντροφος είναι το ευγενικό 2 που θα του προσφέρει συμπαράσταση και το συμπονετικό 9 ή ένα άλλο 7.

ΧΡΩΜΑ

Βιολετί, μωβ

ΑΝΘΗ

Λεβάντα για την σιωπή, πελαργόνιο για την διάκριση

ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ

Χαλαζίας λευκός /Καπνώδης/Ροζ Όσοι ανήκετε σε αυτή την ομάδα και είστε γεννημένοι στις 7, 16 και 25 του μήνα, είστε άνθρωποι που αγαπάτε τις γνώσεις, την φιλοσοφία, την πνευματικότητα και την ανάλυση. Έχετε συνήθως ιδιαίτερα διαισθητικές ικανότητες και ο κρύσταλλος που μπορεί να τις αναδείξει είναι ο χαλαζίας. Σαν κρύσταλλος είναι ο ανώτερος θεραπευτής! Έλκει όλες τις δυνάμεις του Φωτός σε όλα τα ενεργειακά μας πεδία. Καθαρίζει αποτοξινώνει αλλά και εναρμονίζει το σώμα, τα τσάκρα, την αύρα και την σκέψη. Μας εφοδιάζει με δημιουργική δύναμη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη μας σε οτιδήποτε κι αν εστιάσουμε. Κι επειδή το πνεύμα και η εξερεύνηση του ανεξήγητου σας έλκει, είναι ένας κρύσταλλος που μπορεί να γίνει γέφυρα ανάμεσα σε εμάς και σε όποια διάσταση θέλουμε! Ο καπνώδης χαλαζίας, γειώνει και δημιουργεί σταθερή βάση για να εκδηλωθούν οι ενέργειες του Φωτός. Καθαρίζει αρνητικούς φραγμούς και προσκολλήσεις που έχουν σχέση με τον εαυτό μας , βοηθώντας μας να απομακρύνουμε ή να βάλουμε όρια σε ανθρώπους και καταστάσεις. Είναι μια σταθερή γέφυρα μεταξύ ουρανού και γης! Μας βοηθά να κατανοήσουμε και να αποδεχτούμε την ενσάρκωση μας στη Γη. Ο ροζ χαλαζίας, ηρεμεί τα ταραγμένα συναισθήματα, και βοηθά να αποβάλλουμε την βαθιά και χρόνια θλίψη. Ανοίγει την καρδιά , βοηθώντας την να απελευθερώσει συσσωρευμένη ένταση και να αντιληφθεί ανώτερες μορφές αγάπης. Κάτι που στην ενέργεια του7, είναι απαραίτητο, εφόσον υπάρχει η τάση της εσωστρέφειας και μη έκφρασης συναισθήματος. Αμέθυστος, αλεξανδρίτης.

ΘΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

'Οδηγούμαι προς τον εσωτερικό εαυτό μου. Έχω εσωτερική προστασία καθώς περπατώ στο εσωτερικό μονοπάτι της πνευματικής σοφίας. Με γαληνεύει η ηρεμία'.8

Δίκαια και ηθικά πρότυπα, σωστή κρίση και οργανωτικές ικανότητες που βοηθούν στην αναγνώριση, την δύναμη και τα οικονομικά οφέλη. Φιλοδοξία, υλικοί στόχοι, μπορεί να προχωρήσει μέχρι την κορυφή. Δυναμισμός για να ξεπεράσει εμπόδια και να φτάσει στην επιτυχία, μέσα από ικανότητες και υπομονή. Αναγνώριση και οικονομικά οφέλη, επέκταση και ανάπτυξη στην εργασία. Ζήλος, ενθουσιασμός, σταθερότητα και ικανότητα πλατιάς θεώρησης των πραγμάτων. Αναλαμβάνει την δύναμη, αφού τώρα έχει επιτευχθεί ο έλεγχος και η υπευθυνότητα

Βασιλιάς είναι το κάρμα και θερίζεις ότι τητα﷽﷽﷽﷽﷽﷽σιασμσικυν, μυστικοπαθ χωρέσπειρες

Φιλόδοξος, έχει εμπειρία της μαθησιακής διαδικασίας από το ένα έως το επτά, τώρα ενσαρκώνεται σαν οκτώ. Ευχαριστιόνται με την πρόοδό τους και αισθάνονται ότι είναι έτοιμοι για κάτι παραπάνω. Μια αίσθηση δύναμης περνάει από κάθε τους ίνα. Οδηγούνται προς τους στόχους τους που είναι παραπάνω από ότι ήταν πριν. Σκέφτονται με όρους επιτυχίας και ευημερίας. Είναι υπεύθυνοι εργαζόμενοι και οι εργοδότες και οι συνάδελφοί τους εμπιστεύονται και πιστεύουν στην αξιοπιστία τους. Είναι συστηματικοί και μεθοδικοί και γενικά έχουν σοφή και πρακτική κρίση. Φιλοδοξούν να γίνουν διευθυντές ή ιδιοκτήτες σε επικερδείς επιχειρήσεις, όπου ξεκινούν σαν υφιστάμενοι. Εργάζονται για να φτάσουν την κορυφή στο επάγγελμά τους και τους αρέσουν οι μεγάλες επιχειρήσεις. Φιλόδοξοι, αγωνίζονται για κύρος και δύναμη.

Έχουν πίστη και ελπίδα ότι θα αποκτήσουν επιδεξιότητα, ακολουθώντας το Θεϊκό σχέδιο και υπακούοντας στον Θεό. Λειτουργούν και ξανανοίγουν το 'τρίτο μάτι' και επιδιώκουν να κρατήσουν τα κανάλια ανοικτά για υλοποίηση των πνευματικών στόχων αυτής της ζωής.

Ο στόχος να ζωντανέψουν το Θεϊκό μέσα τους.

Λέξεις - κλειδιά

Δύναμη, υπευθυνότητα, οικονομικά κέρδη, σωστή κρίση, αναγνώριση, εξουσία, επιτεύγματα, χρήμα, λύση προβλημάτων, δύναμη, επέκταση, επιχειρήσεις, κυριαρχία

ΘΕΤΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 8

Σωστή αξία και διαχείριση ύλης, καθώς και θετική αντιμετώπιση καρμικών ανθρώπων (ανεξόφλητων λογαριασμών από προηγούμενες ζωές), αναλαμβάνουν μεγάλα εγχειρήματα,

οικονομικά ρίσκα και διαχείριση μεγάλων οργανώσεων

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 8

Εγκλωβισμός από την ύλη και καρμικούς ανθρώπους, απληστία, κατάχρηση εξουσίας, καρμικά χρέη

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ

Πολλά 8 έχουν γεννηθεί να μάθουν την σωστή χρήση της δύναμης, που σημαίνει ότι πρέπει να πιστέψουν στην δύναμή τους, χωρίς να καταφεύγουν στον αυταρχισμό. Θα εμφανιστούν πολλές καταστάσεις που θα τους βοηθήσουν να γίνουν κύριοι του εαυτού τους. Το κύριο μάθημά τους είναι η ενδυνάμωση. Η πρόκληση του 8 είναι να αντισταθεί στην τάση να ζει για το χρήμα και να αναλώνεται από την απόκτηση πλούτου. Να χρησιμοποιεί τις διοικητικές του ικανότητες χωρίς να διατάζει, να τρομοκρατεί ή να φέρεται αυταρχικά στους άλλους.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τριανταφυλλί και ροζ

ΑΝΘΗ

Αλθαία για την φιλοδοξία, καμέλια για την κυριαρχία και την υπεροχή.

ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ

Ο αριθμός της δύναμης και της εξουσίας , αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί στις 8,17 και 26 του μήνα. Είστε άνθρωποι που αγαπάτε την ύλη, έχετε φιλοδοξίες και ικανότητες διαχείρισης , οργάνωσης αλλά και διοίκησης. Αγαπάτε την πολυτέλεια και κάποιες φορές χάνετε την ισορροπία ανάμεσα στην ύλη και το πνεύμα. Άτομα έξυπνα και συνήθως αυτοδημιούργητα! Ο πρώτος κρύσταλλος για εσάς είναι ο αμέθυστος. Είναι ένα από τα πιο πνευματικά ορυκτά που υπάρχουν . εξασφαλίζει την ανεμπόδιστη σύνδεση μεταξύ της γης και των άλλων διαστάσεων. Ο αμέθυστος μας δίνει την δύναμη να αποδεχτούμε την απουσία (όποια κι αν είναι αυτή) και βοηθά ιδιαίτερα στον διαλογισμό και στην αφομοίωση της σοφίας που αποκομίσαμε κατά τη διάρκεια του. Ο 8 είναι ένας από τους πιο πνευματικούς αριθμούς, αλλά με τις εναλλαγάς της τύχης , κάποιες φορές χάνει την ισορροπία του. Εκεί ο αμέθυστος , αυξάνει την διαισθητική συνείδηση , φέρνοντας ταυτόχρονα το αίσθημα της ειρήνης. Καθαρίζει τα αυρικά σώματα και προστατεύει από ψυχικές επιθέσεις ή αρνητικές δονήσεις. Βοηθά στον εντοπισμό του τι κρύβουμε όχι μόνο από τους άλλους αλλά και από εμάς τους ίδιους από φόβο ή πόνο. Ο δεύτερος κρύσταλλος που σας ταιριάζει είναι το λάπις λάζουλι. Ένα από τα δυνατότερα ορυκτά όλων των εποχών. Αφυπνίζει την σοφία και «ξυπνά» μέσα μας το Θεϊκό σχέδιο. Βοηθά στο ξεκαθάρισμα του νου από τις αυταπάτες, δίνοντας πνευματική διαύγεια και διορατικότητα. Είναι ιδανικό στην απελευθέρωση του φόβου της ευθύνης ενός δημιουργήματος που οφείλεται ολοκληρωτικά σε εμάς. Διαμάντι, ροζ χαλαζίας.

ΘΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

'Η επιτυχία μου είναι βέβαιη, γιατί ξέρω ότι τα πάντα συμβαίνουν ακριβώς με την σωστή σειρά και στην σωστή στιγμή. Η ευημερία εκδηλώνεται στην ζωή μου τώρα!΄'9

Έχει διασχίσει ολόκληρο τον κύκλο και έχει κομίσει εμπειρίες σε όλη αυτή την πορεία. Έτοιμο να επιστρέψει στο σύμπαν.

Περικλείει μια αγάπη για τα πάντα και θέλει αλλά και πρέπει να προσφέρει την ενέργειά του στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Ανιδιοτέλεια, συμπόνοια. 

Ο καλλιτέχνης και ο διανοούμενος που είναι έτοιμος να μοιραστεί την γνώση του με τους υπόλοιπους συνανθρώπους του

Οι εννιά εξυπηρετούν τους άλλους. Εκφράζουν καλοσύνη στους συντρόφους με τέτοιο τρόπο που φέρνει τις καλύτερες ποιότητες σε αυτούς. Αναπτύσσονται στην επιείκεια, στην αντοχή, στην συγχώρεση και στην κατανόηση που θα τους βοηθήσει να δρέψουν το πλήρες δυναμικό τους. Καθώς αφυπνίζονται, η εσωτερική τους γνώση καταστρέφει όλα τα σκουπίδια της εγωκεντρικότητας. Σεβόμενοι τον νόμο της Αγάπης και της Υπηρεσίας και εξασκώντας την ταπεινότητα, μπορούν να μετατρέψουν το πάθος σε συμπόνοια. Αναπτύσσονται στην πίστη, καθώς χρησιμοποιούν το ταλέντο τους να γίνουν ολόκληροι. Ένα αρχαίο μάντρα λέει 'κάποιος μπορεί να έχει όλη την γνώση, αλλά εάν δεν έχει αγάπη, δεν κατέχει ούτε ένα απλό γράμμα της αλφαβήτου της αληθινής σοφίας'.

Σπουδές, επιστήμη, πολιτική μπορεί να είναι το φόρτε τους. Έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, πίστη στην σειρά του Θεϊκού χρόνου, και αγάπη για τα όντα που τους συντροφεύουν. Είναι το νούμερο της παγκοσμιοποίησης, της αγάπης και της κατανόησης. Το εννιά περιέχει την ισχύ όλων των προηγούμενων μαθησιακών καταστάσεων. Ένας πλήρης κύκλος ανάπτυξης έχει επιτευχθεί. Έχουν κάνει έναν πλήρη κύκλο 360 μοίρες (3+6+0=9) και τώρα έχουν κίνητρο να κάνουν το επόμενο βήμα της κατανόησης του εαυτού σε σχέση με τον Θεό. Η ενόρασή τους πηγαίνει πέρα από το παρών, το επόμενο βήμα τους είναι το πρώτο διπλό ψηφίο το 10. Στο οποίο πολλά δίνονται και πολλά αναμένονται.

Η ελπίδα, να αναπτύξουν νέες βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη, σε ψηλότερες οκτάβες.

Λέξεις - κλειδιά

Αγάπη, συμπόνοια, καρτερία, καθολικότητα, ανεκτικότητα, ανιδιοτελής υπηρεσίας, τελείωση, τέλος, συμπαντική ενότητα, εξαιρετική διαίσθηση, καλοτυχία, πολλά ταλέντα, τελειότητα, καλλιτεχνικό, πνευματικό, συμπόνοια

ΘΕΤΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 9

Άμεση επαφή με ανθρώπους, ουσιαστική με δόσιμο χωρίς όμως να δένεται μαζί τους, (απελευθέρωση) για να προχωράει μπροστά. Αλτρουισμός.

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 9

Αρνείται ό,τι δεν του αρέσει και ζει στο δικό του κόσμο. Δεν επικοινωνεί με τους άλλους, δεν μοιράζεται και τους χρησιμοποιεί.

το μαθημα του 9

Το 9 πρέπει να μάθει να αποδέχεται, να συγχωρεί, να απαγκιστρώνεται, να

αποστασιοποιείται, να ανοίγει την καρδιά του σε όλους, ανεξάρτητα από εξωτερικές ετικέτες,

να καταλάβει ότι το πολυτιμότερο αγαθό είναι μια καρδιά γεμάτη από τόση αγάπη, ώστε να

λιώνει από κάθε αντίσταση και πάνω από όλα να αγαπά και να συγχωρεί τον εαυτό του.

Πρέπει να μάθει ότι του έχει δοθεί μια γενναιόδωρη καρδιά και μια σειρά από ταλέντα, μια

πίστη στην βασική καλοσύνη της ανθρωπότητας, μια βαθιά αγάπη για τον άνθρωπο και μια

βαθιά κατανόηση των συμπαντικών νόμων. Πρέπει να κατανοήσει ότι σκοπός του είναι να

υπηρετεί και να προάγει την παγκόσμια αδελφότητα των ανθρώπων. Η πρόκλησή του είναι

η αγάπη χωρίς όρους, η ανεκτικότητα και η συμπόνοια. Μπορεί να μάθει μέσα από τα

δάκρυα και τον πόνο, όσο και από στιγμές μεγάλης χαράς και έκστασης. Μπορεί να

αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας, λόγω της πολύ ευαίσθητης και συναισθηματικής του

ιδιοσυγκρασίας. Μπορεί να αντιμετωπίσει τάσεις που το οδηγούν στην μισαλλοδοξία, την

κτητικότητα, την σκληρότητα, την ιδιοτέλεια και την απληστία. Για να εξισορροπήσει αυτά

πρέπει να αναπτύξει την συμπόνοια, την κατανόηση, την αποδοχή, την ανιδιοτελή υπηρεσία

και την εμπιστοσύνη στο σύμπαν που θα δώσει την τελική του ανταμοιβή.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Λευκό, μαργαριτάρι, διαφανές

ΑΝΘΗ

Μανόλια για την θλίψη, αστράκι για τους αποχαιρετισμούς, κόκκινη παπαρούνα για την παρηγοριά, δενδρολίβανο για την ανάμνηση, αγιόκλημα για την αδελφική αγάπη.

ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ

Κόκκινος Ίασπις /Αχάτης καρνεόλης Για εσάς που έχετε γεννηθείς στις 9,18 και 27 του μήνα , και είστε άνθρωποι της προσφοράς, της φιλανθρωπίας, της καλλιτεχνίας αλλά και της διδακτικής ικανότητας , οι κρύσταλλοι που σας ταιριάζουν είναι πρώτον ο κόκκινος ίασπις, ένα ορυκτό που έχει συνεργαστεί πολύ με τους Σαμάνους της Αμερικής. Θεωρείται το ανώτερο από τα ορυκτά στην Φροντίδα, έχει την έννοια της Τροφού. Έχει την ιδιότητα να χαλαρώνει τον ανήσυχο νου, και να βρούμε τον προσωπικό μας ρυθμό, κάνοντας εμάς τους ίδιους δημιουργούς της ύπαρξης μας. βοηθά όσους ασχολούνται με θεραπείες που σχετίζονται με τη γη, επαληθεύοντας έτσι την θεραπευτική ενέργεια του 9. Ο δεύτερος κρύσταλλος για εσάς , είναι ο αχάτης καρνεόλης, στηρίζοντας ιδιαίτερα τις δημόσιες ομιλίες σας , δίνοντας σας αυτοπεποίθηση , θάρρος και έκφραση. Είναι καλός βοηθός σε περιόδους απομόνωσης , μοναξιάς και κατάθλιψης. Ο λεπτοφυής ψυχισμός του 9, συχνά χρειάζεται τόνωση και αναζωογόνηση. Δίνει αυτοσυγκέντρωση, γειώνει ιδέες, και βοηθά στην έκφραση καλλιτεχνικών ταλέντων που ίσως δεν είχαν εκφραστεί στο παρελθόν από φόβο ή ντροπή. Η μητρική του ενέργεια προσφέρει δύναμη και τόνωση. Οπάλι.
Οι πληροφορίες για τους κρυστάλλους είναι πολύ περισσότερες από αυτές που έχω αναφέρει...ο κόσμος τους πραγματικά είναι μαγικός και η σύνδεση τους με τους αριθμούς , καρμική!

ΘΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

'Προχωρώ στην ζωή μου με χαρά και άνεση, ξέροντας ότι η φωτεινή Συμπαντική ενέργεια με στηρίζει για να κάνω πραγματικότητα το όνειρο της ζωής μου'.

'Είμαι η δημιουργική δύναμη στον κόσμο μου και όλα τα όνειρά μου πραγματοποιούνται'.κυριαρχα νουμερα

ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 11

Τα κυρίαρχα νούμερα τονίζουν τα νοήματα των απλών ψηφίων και γι' αυτό τον λόγο θεωρούνται οι πιο δυνατές δονήσεις. Συμβολίζουν την επέκταση της συνειδητότητας μέσα από μια σειρά βημάτων ή διαφωτίσεις καθώς η ανάπτυξη λαμβάνει χώρα, μέχρι που η υπέρτατη Χριστική συνειδητότητα επιτυγχάνεται.

Για παράδειγμα, οι άνθρωποι που ενσαρκώθηκαν με 11, δεν έχουν φτάσει στα ύψη, αλλά μπορούν να αντλήσουν την Κοσμική βοήθεια για την επίτευξη. Η λέξη κλειδί τους είναι Αλτρουϊσμός.

Θα ελεγχθούν για την εντιμότητά τους και την ειλικρίνειά τους. Θα τους απαιτηθεί να κάνουν πράξη τον Χρυσό Κανόνα και να ζήσουν στα επίπεδα που αναμένονται από τα άτομα με κυρίαρχο νούμερο. Οι δονήσεις του 11 είναι δυναμικές και ακραίες και πρέπει να χρησιμοποιούνται με μεγάλη σοφία. Τα 11 φυσικά θα μπουν σε ηγετικές θέσεις και αυτό απαιτεί τις καλύτερες ανθρωπιστικές ποιότητες. Θα διαπιστώσουν τελικά ότι η αληθινή αυθεντία είναι η υπηρεσία στους άλλους.

Ο Πυθαγόρας είπε= 'το 11 είναι το νούμερο ενός κύκλου νέων αρχών'.

Όταν η δυνάμεις του 11 είναι σε πλήρη ισχύ στους ανθρώπους μπορούν να αλλάξουν το περιβάλλον τους, να δημιουργήσουν νέες συνθήκες, να χτίσουν νέα σώματα και νέες ζωές, όλα σε αρμονία με την Θεϊκή εικόνα. Υπουργοί, μεταρρυθμιστές, εργαζόμενοι σε φιλανθρωπικό έργο, καθώς και δάσκαλοι, ομιλητές, συγγραφείς, προωθητές και ηγέτες σε δημόσιες υπηρεσίες.

Εάν χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις τους για να εκθειάσουν τους εαυτούς τους, θα έχουν απώλεια και δυστυχία. Είναι δύσκολη δόνηση για να την διαχειριστείς, άρα πρέπει να προσέχουν συνέχεια για τις ενέργειές τους. Τα δώρα για την καλή απόδοση, εν τούτοις, είναι μεγάλα 'ο σκοπός αγιάζει τα μέσα'. Η Μεγάλη Εργασία είναι η μετατροπή της Ύλης σε Πνεύμα. Τότε το πνεύμα πίσω και μέσα στην ύλη θα ενεργοποιηθεί αληθινά, Η απεριόριστη συνειδητότητα παραμένει συνεχής όπου εκδηλώνεται.

To 11 συνδυάζει τον μαθητή, νούμερο 1 (συνειδητός νους) πίσω από το νούμερο 1 της υψηλότερης συνειδητότητας. Έχουν μάθει ανεξαρτησία, ηγεσία και τις ποιότητες τις επιθετικότητας αναγκαίες για να τα βγάζεις πέρα στον κόσμο. Πίσω από αυτά βρίσκουν με το διπλό νούμερο το 'εγώ ειμί'. Αρχίζουμε να διαπιστώνουμε ότι σε μια ενσάρκωση 11 θα εξεταστούμε πόσο καλύτερα θα εκφράσουμε στην ζωή μας την Ενότητα με τον Δημιουργό. Εμπνεόμαστε να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε περισσότερο Φως στον κόσμο, που κατοικούμε.

Οι ποιότητες της ενότητας και της καθολικότητας εκδηλώνονται στους 11. Δεν μπορούν πια να μείνουν μακριά, αλλά πρέπει να δώσουν το Φως τους στον κόσμο. Αναπτύσσει ψυχικές δυνάμεις και δίνει ανιδιοτελή υπηρεσία όπου χρειάζεται με ευγένεια και αγάπη.

Είναι το νούμερο του Φωτός. Αντιπροσωπεύει τον κρυμμένο 'γνώστη'. Ζούμε τώρα σε αυτά τα σπιράλ της αφύπνισης, όπου κάθε φιλοσοφική σκέψη πρέπει να λαμβάνεται υπ' όψη, να εξισορροπείται και να κρίνεται για την αξία της. Δεν πρέπει να έχουμε προκαταλήψεις από προηγούμενες πεποιθήσεις ή εμφανίσεις του παρόντος. Δεν πρέπει να έχουμε προσκολλήσεις. Η αλήθεια πρέπει να είναι το πρωταρχικό κίνητρο.

Με την δύναμη να βλέπουμε (οραματισμός) ανεβαίνουμε στην σκάλα του Φωτός. Καθώς χρησιμοποιούμε ESP + μια μέθοδο να βλέπουμε στο υποσυνείδητο, αλλά επίσης εξερευνώντας το ISP +, σαν τρόπους να εξερευνήσουμε την θεϊκή σπίθα μέσα μας, που αποκαλύπτει την θεϊκή δύναμη της ψυχής. Η φωτισμένες ψυχές αποκαλύπτουν θεϊκό δυναμικό και θα επιμείνουν ακόμη με σκοπό την ενότητα και την φώτιση.

Θέλουμε, περισσότερο από κάθε τι στον κόσμο να γνωρίσουμε τον εαυτό μας. Όταν η παλιά γνώση δεν εξυπηρετεί πια την ανάπτυξή μας, ή όταν κολλάμε σε αυτήν γιατί φοβόμαστε το άγνωστο, δεν εξελισσόμαστε πια. Εάν καινούριες αποκαλύψεις φαίνονται περίεργες, πρέπει να αναπτύξουμε υπομονή και να δώσουμε χρόνο για επανεξέταση. Για να αποκτήσουμε την τελειότητα, χρειάζεται να μείνουμε αληθινοί στους ανώτερους νόμους των αριθμών, κάτω από τους οποίους εργαζόμαστε.

Το νούμερο 11 αντιπροσωπεύει την πολικότητα ανάμεσα στον εαυτό και τον Χριστικό εαυτό. Μια νέα γέννηση συμβαίνει στην καρδιά μας σαν ένας 'σπόρος' αθανασίας, οραματιζόμαστε έναν λαμπερότερο ορίζοντα. Μια εσωτερική φωνή μας καλεί για μια νέα και ψηλότερη κατάσταση συνείδησης.

Όταν οι ψυχές φτάσουν μια ενσάρκωση 11 καλούνται 'παλιές ψυχές'. Αυτή η έκφραση είναι παραπλανητική. Δεν αναφέρεται στην παλαιότητα σε σχέση με τις ενσαρκώσεις, αλλά σε σχέση με περισσότερη ανάπτυξη του Φωτός στο Μονοπάτι. Έχουν σαν στόχο την Κοσμική συνείδηση. Ο Χριστός είπε 'Είμαστε το φως του κόσμου'(Ματθαίος 5.14). Έτσι, εξάγουμε ότι η δύναμη του φωτός μέσα μας αντιπροσωπεύει την δύναμη του Θεού στην φύση. 'Ο Θεός είναι φως και σε αυτόν δεν υπάρχει καθόλου σκοτάδι' (Ιωάννης 1.5).

Αυτοί που ζουν κάτω από την δόνηση του 11 πρέπει να βρουν το φως και να το μοιραστούν με αυτούς που έρχονται στο μονοπάτι τους, καθώς αυτή η συνείδηση εργάζεται για την επίγνωση της ανθρωπότητας.

Τα άτομα κάτω από την δόνηση αυτού του αριθμού είναι ικανά να ελκύουν τις κοσμικές δυνάμεις για να εμπνευστούν και να αποκτήσουν φώτιση. Είναι η δύναμη κάποιου ατόμου που έρχεται για διδάσκαλος. Έχει έλξη στον αποκρυφισμό και την πνευματική μελέτη. Η προσωπική ενέργειά του είναι μεγάλη και πρέπει να προσέχει να μην την χρησιμοποιεί παρορμητικά και με άσχημο τρόπο γιατί έτσι θα συσσωρεύει κακό κάρμα.

Κάτω από την θετική δόνηση, θα δεχτεί τα φώτα της δημοσιότητας και την αναγνώριση, είναι ο αληθινά φωτισμένος που πάντα υπηρετεί τους άλλους. Μπαίνει στον ρόλο του καθοδηγητή και του ανθρώπου που θα φωτίσει τις καρδιές των άλλων ανθρώπων. Αστρολογικά σχετίζεται με τον Ουρανό.ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 22

Η δόνηση του 22 είναι πιο πρακτική από το 11, έτσι τώρα αποφασίζουμε να βοηθάμε πνευματικά εν μέσω υλικών συνθηκών. Η γνώση μας σαν κυρίαρχο νούμερο 22, κερδίζεται σε περιόδους ήσυχου διαλογισμού και συγκέντρωσης. Η ενέργεια της σκέψης αυξάνει και έτσι αργότερα χρησιμοποιείται σαν μια δύναμη για ανάπτυξη του κόσμου.

Ένα σύμβολο που αντιπροσωπεύει την κατανόηση του 22 είναι το Tau, ένα γράμμα του Εβραϊκού αλφάβητου που συμβολίζει τον Σταυρό. Ο σταυρός αυτός δεν είναι μόνο για τραγωδία, πόνο και συντριβή, αλλά ένας της δόξας στους περιορισμούς, υποδηλώνοντας την απελευθέρωση σε σφαίρες ελευθερίας από την δουλεία της ύλης.

Η αφύπνιση της θεϊκής αγάπης συχνά έρχεται μέσα από πόνο και απώλεια. Μπορεί να ιδωθεί σαν ένας 'σπόρος' για μια διαφορετική ζωή, μια ζωή με περισσότερο νόημα και βαθύτερη σημασία. Ο πόνος είναι μια προειδοποίηση να κάνουμε κάτι, να χρησιμοποιήσουμε την επί πλέον ενέργειά μας πιο εποικοδομητικά. Για να μειώσουμε τον πόνο πρέπει να πετύχουμε μια νέα ποιότητα και ένταση συνείδησης και να εκφράσουμε τις ενέργειές μας με έναν νέο τρόπο ζωής.

Η ανιδιοτέλεια είναι το κλειδί μέσα από το οποίο παίρνουμε το μεγαλύτερο όφελος. Η δύναμη να διαβάσεις τα Ακασικά αρχεία μπορεί επίσης να αυξηθεί επίσης, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για αυτό προώθηση. Ερχόμαστε στην Γη να μάθουμε πώς να ελέγχουμε την ενέργεια της Κουνταλίνι ή δημιουργικής δύναμης, και να δημιουργήσουμε την εικόνα του Θεού μέσα από την πνευματοποίηση και την τέλεια ισορροπία των εσωτερικών δυνάμεων.

Οι 22 κάνουν καθήκον για τους πολλούς, άσχετα πόσο κουραστικό είναι. Έχουν την αποφασιστικότητα να τελειώσουν ότι άρχισαν, έτσι καρποφορούν πολλές καλές εργασίες. Έχει την δύναμη ενός διπλού 2. Είναι θετικό στην έκφραση και έχει πρωτοτυπία, διπλωματία και φιλανθρωπία. Χρειάζεται την χρήση της διαίσθησης και των οργανωτικών ικανοτήτων. Εάν ζουν λιγότερο από το καλύτερο τους ο αριθμός θα εκφράζεται σαν 4 (2+2=4). Οπότε είναι μια πρόκληση να γνωρίζουν τι μπορούν να κερδίσουν και να περιμένουν από το κοσμικό δώρο αυτού του αριθμού.

Αυτοί που εκδηλώνουν το 22 έχουν υπομονή, επιμονή και αποφασιστικότητα, και δίνουν προσοχή στις λεπτομέρειες, ενώσω διατηρούν ένα πνευματικό ιδεώδες μέσα σε κάθε οργανισμό που ελέγχουν. Είναι εδώ για να εκφράσουν υψηλά επίπεδα τιμιότητας και κουράγιου, ενώ αφιερώνουν προσοχή στην εκτίμηση και την αξία. Οι 11 μέσα από την εμπειρία γίνονται καλοί δάσκαλοι, ενώ οι 22 υπηρετούν στον υπέρτατο βαθμό την υλική ανάπτυξη και κατευθύνουν άλλους να πετύχουν. Δεν μπορούν να εργαστούν για εγωιστικούς σκοπούς. Προϋποθέτουν ευθύνη για την φροντίδα και την ευημερία των άλλων, καθώς παρευρίσκονται στην δουλειά που άφησαν, άλλοι που απέτυχαν. Πάντα δίνουν περισσότερο από όσο λαμβάνουν και επιδέξια εξισορροπούν την ζωή τους με ειρήνη και αρμονία.

LILY

3937

22

ROSES

96151

22

Το κρίνο συμβολίζει την κορφή της ανάπτυξης των αδένων, φτάνοντας την τελική του ανάπτυξη μέσα από την υπόφυση και την επίφυση στο κεφάλι. Επίσης συμβολίζει την αγνότητα του ηθικού στοιχείου της ψυχής. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα συμβολίζουν την έκχυση των πλανητικών ουσιών στα κέντρα του σώματος ή τσάκρας, ώστε να αναμειχθεί στο κέντρο της καρδιάς και από εκεί στο αίμα. Έτσι, τα τριαντάφυλλα συμβολίζουν την συμπόνοια που είναι δυνατή στο κέντρο της καρδιάς, ενώ το κρίνο συμβολίζει την συνείδηση του μυαλού, ωστόσο ο Κύριος προεδρεύει σε όλα, συνδυάζοντας την καρδιά και το κεφάλι στην πληρότητα.

Η δόνηση του 22 δίνει δυνατότητα για την συνεισφορά του ατόμου στην δημιουργία νέου πεπρωμένου μέσω της πολιτικής, της βιομηχανίας και διαφόρων λειτουργημάτων. Έχει τάση για φιλανθρωπία και πρωτοτυπία. Χαρακτηριστικό του η σταθερότητα στις σχέσεις. Το μάθημά του είναι να χειριστεί την πνευματική συνειδητότητα, μέσα από κατάλληλη χρήση των υλικών στοιχείων, ώστε να μην δεθεί με αυτά, αλλά να τα χρησιμοποιήσει για την βοήθεια του κόσμου. Αστρολογικά αντιστοιχεί στην Γη.ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 33

Η αποστολή αυτών που έχουν γεννηθεί κάτω από το κυρίαρχο νούμερο 33 είναι η ευγένεια και η γενναιοδωρία. Νοιάζονται πολύ για το καλό του κόσμου, καθώς και γι' αυτό των γειτόνων τους. Οραματίζονται σχέδια για μελλοντικές βελτιώσεις που στοχεύουν και αναπτύσσονται για το μελλοντικό καλό όλων. Η θυσία και το βαθύ νοιάξαμε για τους άλλους είναι μέρος του. Τα Χριστικά ιδεώδη για θεραπεία και ευλογία γίνονται πράξη. Η ευλογία είναι πράξη δύναμης, ενέργειας και ζωής και κατευθύνεται σε κάποιον άλλον. Συχνά με την τοποθέτηση των χεριών ή απλά στέλνοντας την σκέψη σε αυτούς που χρειάζεται. Η ευλογία δεν είναι θρησκευτικό λεγόμενο, ούτε μόνο λέξεις. Τα πράγματα αληθινά συμβαίνουν όταν αυτή η δόνηση χρησιμοποιείται με συνείδηση και χρησιμοποιείται για τις ανάγκες των άλλων.

Ο Ποσειδώνας ο πλανήτης που συχνά συνδέεται με την πνευματικότητα σχετίζεται με το 33, και θεωρείται η υψηλότερη οκτάβα της Αφροδίτης. Η αποστολή της ενσάρκωσης 33 είναι η επέκταση της συνείδησης λόγω της Ποσειδώνιας δόνησης. Μεγαλύτερη κατανόηση των εσωτερικών λέξεων αποκαλύπτει την αλήθεια της μετά θάνατον ζωής. Στην νέα εποχή του Υδροχόου η ανθρωπότητα θα κατανοήσει, μέσα από το εσωτερικό φως, για τον αλτρουϊσμό και την ενότητα αυτού του κύκλου.

Οι 33 είναι εξωστρεφείς και προσφέρουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία των άλλων. Μια έντονη αίσθηση καθήκοντος και δικαιοσύνης τους χαρακτηρίζει. Προσπαθούν να βοηθήσουν να συμμορφωθούν αυτοί που ενδίδουν σε αρνητικές και επιβλαβείς πράξεις. Προσπαθούν να ανταποκριθούν στην δίψα για πνευματική αλήθεια και την κάνουν ικανοποιητική για τις μάζες. Προσπαθούν να το δείξουν θέτοντας ένα παράδειγμα αγάπης και συγχώρεσης σε όλες τους τις επαφές. Όλη η ζωή τους ξοδεύεται σε αφοσιωμένη υπηρεσία. Δείχνουν την πνευματικότητά τους όχι μόνο σαν πολίτες του σύμπαντος, αλλά και σε πολλά άλλα επίπεδα συνείδησης.

Το 33 είναι δημιουργική εκδήλωση και επέκταση. Αντιπροσωπεύει το αρχέτυπο της Θεϊκής φιλοσοφίας που αποτυπώνεται μέσα από την φιλανθρωπία προς τους άλλους. Δημιουργούμε τις συνθήκες ζωής μας μόνοι, πρέπει να παρατηρούμε προσεκτικά τις σκέψεις μας και να καλλιεργούμε την συνήθεια της χαράς, ώστε να κρατιόμαστε μακριά από την απόγνωση. Χρειάζεται να εξασκηθούμε να στέλνουμε μόνο ευγενικές και αγαπητές σκέψεις ώστε η σοδειά μας να πολλαπλασιαστεί και να είναι πολύπλευρη. Μπορούμε να μειώνουμε τις παλιές σκέψεις με μεταμέλεια και ζητώντας συγχώρεση. Συγχωρέσατε και τον εαυτό σας επίσης και μην αφήνετε απογοητευτικές σκέψεις να τρέφουν την ουσία της ψυχής σας.

Ο έλεγχος της γλώσσας έρχεται επίσης με την ανανέωση του μυαλού, της θέλησης και διατηρώντας την σωστή επιθυμία της καρδιάς.

Ευλογημένοι είναι αυτοί που αντέχουν τον πειρασμό, γιατί αν προσπαθήσουν θα πάρουν το στέμμα της ζωής που ο Κύριος υποσχέθηκε σε αυτούς που τον αγαπούν.' Αγάπα τον Θεό με την καρδιά, την ψυχή και το μυαλό (Ιάκωβος 1.12).

Σκεφτείτε με αγάπη, μιλήστε με αγάπη, δώστε αγάπη και ζήστε με αγάπη! Το 33 αντιπροσωπεύει μια πολύ ψηλά αφοσιωμένη δόνηση. Υποδεικνύει τον 'δάσκαλο των δασκάλων' που είναι πρόθυμος να θυσιάσει τον εαυτό του για τους άλλους, έως και το σημείο να γίνει μάρτυρας σε ένα ιδεώδες.

Στον δρόμο για την αναγέννηση γίνονται δάσκαλοι, ομιλητές και κληρικοί, έχοντας σοφία και συμπόνοια για όλους, δίνοντας το φως τους στον κόσμο. Όταν ο αληθινός εαυτός ελέγχει την ζωή τους και η προσωπική θέληση παραδίδεται στην ανώτερη θέληση, ο χάρτης τους σταματά να λειτουργεί αρνητικά. Αυτή είναι η ελπίδα της εποχής του Υδροχόου. Έτσι αφήστε αυτή την εξαίρετη δύναμη μέσα σας να πάρει τον έλεγχο.

Θεωρείται ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης, αλλά ονομάζεται και δόνηση του Χριστού. Έρχεται σαν δάσκαλος που χρειάζεται να δώσει τα φώτα του και να θυσιαστεί με προθυμία για τους άλλους. Έχει θάρρος, δημιουργικότητα, εξυπνάδα και μεγάλη φαντασία. Εκτιμάει την τέχνη και την ομορφιά.

Αν δεν μπορέσει να σταθεί στην δόνηση του 33, θα είναι στην επίδραση του 6 και θα κυριαρχηθεί από οικογενειακές ευθύνες και βάρη.

Το μάθημά του είναι να αποκτήσει σταθερές αλλά και προοδευτικές αξίες και να αναλάβει ακούραστα το βάρος της αποστολής που ενσαρκώθηκε.

Αστρολογικά σχετίζεται με τον τρίτο δεκαήμερο του Λέοντα.


ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 44

Ρωτάμε τον εαυτό μας 'τι αξίζει αληθινά»? Πρέπει να διαπιστώσουμε ότι είναι μια αλλαγή στην θέληση, και επίσης μια αλλαγή στο τι αγαπάμε πραγματικά ώστε να χάσουμε την ζωή μας γι' αυτό. Αυτός είναι ο τρόπος ζωής που μας ετοιμάζει για το 44. Είναι η απευθείας ένωση στην υψηλότερη σοφία, και προσφέρει το δυναμικό να συνθέσεις τα επίγεια με τα πνευματικά.

Οι 44 είναι επινοητικοί και έχουν πλήρη δύναμη και νοητική κυριαρχία στις δραστηριότητές τους. Καταλαβαίνουν τις οικονομικές αξίες, αλλά εργάζονται περισσότερο για την επίτευξη πνευματικής προόδου. Είναι ένα σύμβολο που απαιτεί μεγάλο αυτοέλεγχο και πειθαρχία, που φέρνει βαρύ φορτίο, αλλά και την πιθανότητα να επηρεάσει τον κόσμο, ακολουθώντας τους αμετάβλητους νόμους της κοσμικής τάξης.

Μια αυξανόμενη συνείδηση είναι ο στόχος της ανθρώπινης ζωής. Αυτή η ανάπτυξη γίνεται σταδιακά από απλά όντα σε συνειδητά Χριστικά όντα. Τα άτομα 44 πρέπει να πετύχουν αυτό το επίπεδο πληρότητας με ελεγχόμενη ενέργεια, έτσι να αυξάνουν την ζωτικότητά τους και έπειτα να ενεργοποιήσουν τα νευρικά κέντρα στον εγκέφαλο. Αυτή η δημιουργική ενέργεια όταν διαφυλάσσεται μέσα στο σώμα, κάνει αυτούς τους ανθρώπους να πετύχουν ψηλό επίπεδο και να φωτιστούν. Η Θεϊκή δημιουργική ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σωματικά, εγκόσμια, είτε για το υψηλότερο δημιουργικό ιδεώδες της θεϊκότητας.

Η πειθαρχία είναι πραγματικά μια πράξη αγάπης γιατί σημαίνει ότι ο αναζητητής νοιάζεται να πετύχει. Χρειάζεται χρόνο και υπομονή, σοφία και αφοσίωση, όλες αυτές οι ποιότητες συνιστούν δώρα του πνεύματος. Αυτό είναι ένα μονοπάτι που ο καθένας μας μπορεί να πάρει κάποιο καιρό στο συνεχές ξεδίπλωμα της ψυχής. Εισερχόμαστε σε μια περίοδο ακραίας πειθαρχίας, η οποία μπορεί να βελτιώσει τις ψυχικές μας ικανότητες και να δημιουργήσει αγνά ιδεώδη στην σχέση μας με τον Θεό και την ομοιότητά μας με τον Χριστό.

Μια παλιά Κινέζικη παροιμία λέει όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος εμφανίζεται'. Ο δάσκαλος μπορεί να είναι 10.000 μίλια μακριά, να κάθεται σε διαλογισμό, και να μην γνωρίζει τίποτα για τον αναζητητή προσωπικά ή ο αναζητητής μπορεί να μην ξέρει τίποτα για τον δάσκαλο. Η γνώση λαμβάνεται όταν συντονίζεσαι με την πανταχού παρούσα θεϊκή συνείδηση.

Ο Πατάντζαλι, ένας Ινδός μύστης του 4ου αιώνα, μας συμβουλεύει ότι θα βοηθηθούμε διαλογιζόμενοι στην καρδιά μια φωτισμένης ψυχής που είναι ελεύθερη από πάθος. ¨Όταν είμαστε πραγματικά έτοιμη στην καρδιά μας και την ψυχή μας να γνωρίσουμε τον Θεό και να λάβουμε την Χάρη Του, να ελευθερωθούμε από τις πλαστές μας ορέξεις, ζήλειες, μίση και άλλα εγωιστικά χαρακτηριστικά, όταν είμαστε έτοιμοι να γίνουμε πνευματικά ολόκληροι τότε, ο δάσκαλος θα εμφανιστεί. Η ευγνωμοσύνη, η αγάπη και το μοίρασμα είναι σημάδια για την ετοιμότητα του μαθητή. Τα εγωιστικά χαρακτηριστικά εξαφανίζονται και η πνευματική αρμονία γεννιέται.

Μας έχουν δοθεί αιθερικά ή παντοτινά σώματα. Αυτά μας δίνουν την ικανότητα να υπερβούμε το υλικό και να ανταποκριθούμε πλήρως στην πνευματική πλευρά της φύσης. Αυτό είναι το σώμα που είχαμε στην αρχή (πριν γίνουμε σάρκα) και αυτό που προσπαθούμε να ξανά αποκτήσουμε. Πρώτα δημιουργηθήκαμε στο αιθερικό επίπεδο και υπάρχει η συνείδητη μνήμη της ψυχής.

Η γλώσσα κρύβει περισσότερα από όσα αποκαλύπτει μέχρι να περιορίσουμε τις λέξεις στα κρυφά τους νοήματα. Όλες οι λέξεις είναι σύμβολα. Οι γραπτές λέξεις είναι συμβολικές και μεταφέρουν ένα μήνυμα στο μυαλό για να το αποκωδικοποιήσει. Η ομιλούσα γλώσσα είναι ένα σύμβολο που φέρνει ενέργεια και δημιουργική δύναμη, εάν η Θεϊκή δόνηση είναι μέσα της.

Η λέξη του Θεού εκδηλώνεται. Η ενέργεια προβάλλεται στο διάστημα από την Θεϊκή δημιουργική λέξη και γίνεται Φως.

Η λέξη επίσης χρησιμοποιείται για θεραπεία. Καθώς ο κόσμος προχωράει στην φυσική μορφή, η θεραπεία λαμβάνει χώρα με την δύναμη του ήχου. Ο ήχος έχει δύναμη, πίσω του είναι το κίνητρο που υπάρχει το μυαλό του ομιλητή. Το κίνητρο του δίνει ζωή και συναίσθημα.

Ο σπόρος του Θεού, γεννημένος με σάρκα και αίμα, μεγαλώνει στην θεϊκότητά του, με καλή θέληση, πίστη, αγάπη και συγχώρεση και εξασκείται στην ζωή μας εδώ στο γήινο επίπεδο.

Μια δόνηση που έχει μεγαλύτερη εσωτερική επίδραση, παρά εξωτερική. Γίνεται ευαίσθητο με τις δονήσεις γύρω του και ιδιαίτερα με αυτές που είναι σε επαφή με την αύρα του. Του ταιριάζει μια ζωή υπηρεσίας, προσφέρει πολλά ιδανικά σε συνδυασμό με πρακτικές ιδέες. Μεγάλη θέληση και δύναμη, ακούραστη προσπάθεια στις αντιξοότητες.

Στην αρνητική δόνηση παρασύρεται από επιτυχίες και αποκτήματα και οδηγείται σε υλικές απώλειες και υπερκόπωση.

Θετικά διακρίνεται στον πολιτικό και στρατιωτικό τομέα, εξυπηρετεί υλικές ανάγκες του κόσμου, στηρίζεται όμως στο εσωτερικό του πεδίο.

Αριθμολογικές Αναλύσεις