Καρμικό Πεπρωμένο Ονόματος

Πρόβλεψη μελλοντικής έκβασης οποιασδήποτε σχέσης με αριθμολογία

Μια Μοναδική Μέθοδος του ΑΚΑΣ-Καρμικότητα Ονομάτων

Η αριθμολογία είναι η "επιστήμη" των ονομάτων και των αριθμών. Η φιλοσοφία πίσω από αυτήν είναι ότι υπάρχει μια σχέση μεταξύ των αριθμών στη ζωή μας και όσων βιώνουμε στη ζωή. 

Η αριθμολογία χρησιμοποιεί το όνομα και την ημερομηνία γέννησης ενός ατόμου για να σχηματίσει ένα προφίλ γι' αυτό. Τα γράμματα του ονόματος ενός ατόμου μετατρέπονται σε αριθμούς. 

Η αριθμολογία μπορεί να μας προσφέρει καθοδήγηση, να καθορίσει ποιοι είμαστε και ποιο είναι το πεπρωμένο μας και μπορεί να μας βοηθήσει να ζήσουμε μια πιο ουσιαστική ζωή. 

Η αριθμολογία είναι πραγματικά μια αριθμητική αναπαράσταση του θεϊκού σχεδίου που δημιουργήθηκε για τον καθένα από εμάς πριν γεννηθούμε, το οποίο περιλαμβάνει τι θα μάθουμε και τι μπορεί να βιώσουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας και περιλαμβάνει επίσης τα ταλέντα και τις ικανότητες που διαθέτουμε, μερικά από τα οποία μπορεί να είναι κρυφά ταλέντα που μπορεί να μην έχουμε καν συνειδητοποιήσει μέχρι στιγμής.

Η πιο πολύτιμη ανακάλυψη που έκανα χρησιμοποιώντας την Αριθμολογία είναι ότι μπορούμε να καθορίσουμε με μεγάλη ακρίβεια τα μελλοντικά αποτελέσματα των αλληλεπιδράσεών μας με ανθρώπους και πράγματα. Η ιδέα είναι ότι τα πάντα στην ύπαρξη είναι ενέργεια. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι απλά ενέργεια. Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει σε πειράματα με νερό ότι ακόμη και οι σκέψεις μας είναι ενέργεια. Τα μόρια του νερού στα πειράματα σχημάτιζαν διαφορετικά μοτίβα όταν τους στέλνονταν θετικές σκέψεις σε σχέση με όταν τους στέλνονταν αρνητικές σκέψεις. Η αριθμολογία βασίζεται επίσης στην ενέργεια. Κάθε αριθμός φέρει τη δική του δόνηση και, ως εκ τούτου, έχει ένα μοναδικό νόημα.

Επομένως, χρησιμοποιώντας την Αριθμολογία, μπορούμε να καθορίσουμε πώς η ενέργειά μας θα αλληλεπιδράσει με την ενέργεια των άλλων. Αυτή η αλληλεπίδραση της ενέργειας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθορίσει το μελλοντικό αποτέλεσμα που μπορεί να βιώσουμε με οποιοδήποτε πρόσωπο ή πράγμα. Ο καλύτερος τρόπος που έχω βρει για να καθορίσω ποια θα είναι η αλληλεπίδρασή μας με οποιοδήποτε πρόσωπο ή πράγμα είναι να καθορίσουμε πρώτα τον Αριθμό Πεπρωμένου του Ονόματος και του Επωνύμου μας και στη συνέχεια τον Αριθμό Πεπρωμένου Ονόματος και του Επωνύμου οποιουδήποτε ή οτιδήποτε είναι αυτό με το οποίο σκοπεύουμε να αλληλεπιδράσουμε. 

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αν η ζωή μας ακολουθεί έναν αστρολογικό χάρτη, η έναν χάρτη Αριθμολογίας και άλλους γενέθλιους χάρτες, τότε όλα είναι προκαθορισμένα και τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Μερικοί άνθρωποι έχουν προαισθήματα για μελλοντικά γεγονότα που πρόκειται να συμβούν, και ως εκ τούτου, θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ότι αν γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον, τότε το μέλλον πρέπει να έχει ήδη δημιουργηθεί, και εμείς απλώς βιώνουμε αυτό που έχει ήδη δημιουργηθεί. Πολλοί άνθρωποι της νέας εποχής δεν πιστεύουν στον προκαθορισμό, αλλά αντιθέτως, υποστηρίζουν ότι είμαστε οι κύριοι του σύμπαντός μας και ότι δημιουργούμε τα πάντα στη ζωή μας μέσω των σκέψεών μας ή μέσω της δήλωσης της πρόθεσής μας. Η πρόθεσή μας και οι σκέψεις μας τελικά εκδηλώνονται στη φυσική πραγματικότητα.

Ο χρόνος όμως τελικά μήπως ενώνεται σε ένα σημείο και δεν υπάρχει πλέον η έννοια του χρόνου με τον τρόπο που εμείς τον αντιλαμβανόμαστε.


Πως θα χρησιμοποιήσεις την συγκεριμένη μέθοδο.

  • Θα εισα΄γεις το όνομά σου και το επώνυμο σου, όπως είναι γραμμένο ακριβώς στην ταυτότητά σου.
  • Θα εισα΄γεις και την ημερομηνία γέννησης.
  • Πατάς το κουμπί Υπολόγισε το Πεπρωμένο Ονόματος

Παίρνεις κάποια αποτελε΄σματα.

  • Στη συνέχεια γράφεις,
  • το όνομα- επώνυμο του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Αν το αποτέλεσμα καταλήγει στους εξής αριθμούς:

Οι οποίοι είναι Καρμικοί Αριθμοί

13, 14, 16, 19, 26, 44

τότε τα πράγματα εδώ είναι Δύσκολα!

Πρόκειται για ειδικούς Καρμικου΄ς Αριθμούς!

Οπότε πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα.

Μπορείς να πειραματιστείς με οτι μπορείς να φανταστείς.

*Ενημέρωση,Εδω ΄έχουμε μόνο ένα μέρος της μεθόδου, αποτελείται και από άλλες πράξεις και μεθόδους για να έχουμε ενα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΡΜΙΚΑ ΠΕΠΡΩΜΕΝΑ

Name, Birthdate, Challenge and Numerology Calculator

Αριθμολογικές Αναλύσεις