Αριθμολογία Αριθμός Πρόκλησης & Έξαρσης

Αριθμολογία Αριθμός Πρόκλησης & Έξαρσης


Αριθμολογία Υπολογισμός Αριθμός Πρόκλησης & Έξαρσης

Numerology Calculator with Corrected Timing

Αριθμολογία Υπολογισμός Προκλήσεων και Εξάρσεων


ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΡΙΘΜΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΣΗΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ

Οι Εξάρσεις είναι Βασικές Κυκλικές Δονήσεις και αντιπροσωπεύουν τέσσερις μεγάλους κύκλους της ζωής. Σε αυτό το μάθημα αριθμολογίας συζητάμε αυτές τις τέσσερις κύριες περιόδους εμπειρίας και σας δείχνουμε πώς να τις υπολογίζετε καθώς και πώς να τις ερμηνεύετε. Οι Εξάρσεις είναι ουσιαστικά οδικοί χάρτες της εμπειρίας. Μας δίνουν μια διέξοδο για να βιώσουμε τις Βασικές μας Όψεις από την αρχή της ζωής μας μέχρι τη στιγμή που θα φύγουμε.

Δίνοντας προσοχή στις Εξάρσεις , λαμβάνετε κατεύθυνση και το όφελος της πρόσθετης υποστήριξης αφού λειτουργούν θετικά και ενισχυτικά. Οι Εξάρσεις είναι μια κυκλική ενέργεια που θέλει να εμβαθύνει τις εμπειρίες της ζωής σας. Κάθε έξαρση αντιπροσωπεύει μια περίοδο εξέλιξης και είναι ακριβής στο χρονοδιάγραμμά της. Σας βοηθά στην καλλιέργεια της ολοκλήρωσης και του πεπρωμένου και του σκοπού της ζωής σας.

Οι Εξάρσεις βασίζονται σε κύκλους εννέα ετών, τα Προσωπικά Έτη (1 - 9) που συνθέτουν έναν πλήρη κύκλο. Χρειάζεται ένας κύκλος επτά ετών για να αποκτήσετε διορατικότητα και χρειάζεται ένας πλήρης κύκλος εννέα ετών για να δημιουργήσετε την εκπλήρωση. Ένα παράδειγμα είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να φτάσει ένα μωρό στη μήτρα μέχρι την ωριμότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Αριθμολογία βασίζει τους κύκλους της στο εννέα. Η εκπλήρωση είναι παρούσα όταν η ενέργεια βιώνεται και αγκαλιάζεται πλήρως.

Επισκόπηση

Πρώτη έξαρση η ακμή:

Διαπιστώνουμε ότι η ενέργεια που υπάρχει στο πρώτη έξαρση αναπτύσσει τον χαρακτήρα σας. Βρίσκεται εκεί για πολύ προσωπικούς λόγους. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία αναπτύσσουμε το εγώ μας και καθορίζουμε την αίσθηση του εαυτού μας. Θα μπορούσατε να το αποκαλέσετε την άνοιξη της ζωής. Στα τελευταία χρόνια συχνά κρατάμε τις πεποιθήσεις που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.


Δεύτερη έξαρση  κορύφωση:

Η Δεύτερη έξαρση αντιπροσωπεύει το καλοκαίρι της ζωής. Η ενέργεια που βρίσκεται σε αυτή την κορυφή επηρεάζει τις σχέσεις μας με τα μέλη της οικογένειάς μας και τον τρόπο με τον οποίο κατευθύνουμε την ευθύνη όταν εμπλέκονται άλλοι, αντιπροσωπεύει μια παραγωγική περίοδο της ζωής και μας προετοιμάζει για την επόμενη


Τρίτη έξαρση ωρίμανση:

Στην τρίτη έξαρση, γνωστό και ως "μέση ηλικία", ωριμάζουμε και μπαίνουμε στον φθινοπωρινό κύκλο της ζωής. Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι μια θαυμάσια παραγωγική περίοδος της ζωής και ο αριθμός ωριμότητάς μας συχνά αρχίζει να αποκτά νόημα. Συνήθως διευρύνουμε τις εμπειρίες μας για να συμπεριλάβουμε και μια πιο σφαιρική συνειδητοποίηση.


Τέταρτη έξαρση ακμή:

Στο Τέταρτο  ή στον χειμερινό κύκλο, αγκαλιάζουμε βαθύτερη ολοκλήρωση καθώς επεκτείνουμε την επίγνωσή μας ώστε να συμπεριλάβουμε έναν ευρύτερο ορισμό της πνευματικής κατανόησης. Αυτή είναι μια ενοποιητική περίοδος της ζωής. Η τελευταία έξαρση θέλει να φέρει ανταμοιβές και ευκαιρίες για να χρησιμοποιήσουμε τη γνώση που αποκτήσαμε μέσα από την εμπειρία της ζωής μας.

Οι Εξάρσεις σας συνδέουν με έναν καλά καθορισμένο οδικό χάρτη που φωτίζει τον ατομικό ρυθμό της ζωής σας. Θεωρήστε τις Εξάρσεις μια βήμα προς βήμα αναπτυξιακή εμπειρία που μπορεί να σας δείξει πώς να συνδέσετε τις τελείες των εμπειριών της ζωής σας. Κατά τη διάρκεια της πρώτης έξαρσης της εμπειρίας, είναι συχνά δύσκολο να φανταστείτε το μέλλον. Πολύ αργότερα, όταν ένα άτομο εισέρχεται στην Τέταρτη , είναι εύκολο να κοιτάξει πίσω και να δει γιατί υπάρχουν στο συγκεκριμένο μοτίβο.


Υπολογισμός των Εξάρσεων

Οι Εξάρσεις βρίσκονται μέσα στην πλήρη ημερομηνία γέννησης. Χρησιμοποιήστε την πρόσθεση για να υπολογίσετε τα τέσσερα επιμέρους Πινακίδες.

Πρώτη έξαρση ισούται με το άθροισμα των ψηφίων του μήνα και της ημέρας γέννησης.

Δεύτερη έξαρση ισούται με το άθροισμα των ψηφίων της ημέρας και του έτους γέννησης.

Τρίτη ισούται με την πρόσθεση αυτών των δύο αριθμών.

Η τέταρτη  ισούται με την πρόσθεση των ψηφίων του μήνα και του έτους.

Ερμηνείες 

1 έξαρση :

Η ατομικότητα, η ηγεσία και το θάρρος που αντιπροσωπεύει το 1 που εφαρμόζεται σε έξαρση ενθαρρύνει το άτομο να σταθεί μόνο του. Ζητά από το άτομο να χρησιμοποιήσει τη δική του ευστροφία, το μυαλό και τις πράξεις του για να κατευθύνει τη ζωή του. Συχνά σε ένα έξαρση αυτό είναι λίγο δύσκολο γιατί μπορεί να μην αισθάνονται πλήρως προετοιμασμένοι να το κάνουν. Η λογική πίσω από την παρουσία αυτής της δόνησης ως έξαρση μπορεί να είναι η ανάπτυξη της δύναμης του χαρακτήρα που θα τους ωφελήσει αργότερα στη ζωή τους. Ως Τέταρτη έξαρση , μπορεί να παρουσιαστεί η ευκαιρία να είναι εξαιρετικοί σε έναν τομέα επιχειρήσεων και να επιδείξουν ηγετική ικανότητα. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει περισσότερη προσωπική κατεύθυνση από ό,τι θα ήταν διαθέσιμη σε άλλες περιόδους της ζωής.


2 έξαρση :

Κατά τη διάρκεια ενός Δύο έξαρσης υπάρχει διαμεσολάβηση, διπλωματία και ευαισθησία. Η εργασία ως μέλος μιας ομάδας και η καλλιέργεια ισορροπημένων σχέσεων είναι σημαντική. Δεν είναι μια περίοδος για ανεξαρτησία. Καλλιεργείται η ικανότητα να τα βγάζετε πέρα με τους άλλους χρησιμοποιώντας τις ενέργειες που υπάρχουν μέσα σε μια δόνηση 2. Ως Πρώτη έξαρση , ένα παιδί μπορεί να φαίνεται υπερευαίσθητο και να μην έχει αυτοπεποίθηση. Ο γονιός μπορεί να βοηθήσει το παιδί δουλεύοντας μαζί του για να οικοδομήσει αυτοπεποίθηση και βοηθώντας το να αναπτύξει τα ταλέντα και τις ικανότητές του. Ως Τέταρτη έξαρση , είναι δυνατές οι ήσυχες ασχολίες και το ευχάριστο περιβάλλον. Επιπλέον, υπάρχουν ευκαιρίες που περιλαμβάνουν πολιτιστικές και δημόσιες θεωρήσεις.


3 έξαρση :

Μια απολαυστική έξαρση για να ακολουθήσετε δημιουργικές κατευθύνσεις γεμάτες έμπνευση και έκφραση. Αυτή η έξαρση είναι ένα από τις ευκολότερες , επειδή δεν είναι τόσο σωματικά απαιτητικό . Η απόλαυση αποτελεί εστίαση καθώς και η ευχαρίστηση. Η χαρά είναι κυρίαρχη. Για ένα έξαρση ο, μπορεί να οδηγήσει σε διασκορπισμένες ενέργειες, αμφιταλαντεύσεις και υπερβολές μέχρι το άτομο να αναπτύξει μεγαλύτερο αυτοπροσδιορισμό και να μάθει πώς να διοχετεύει τις ικανότητές του. Ο γονέας μπορεί να υποστηρίξει το παιδί ενθαρρύνοντας την έκφραση και τη δημιουργικότητα. Αυτό συμβάλλει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και ενθαρρύνει την κατεύθυνση. Ως 4 έξαρση , μπορεί να χαρείτε να μάθετε ότι η σκληρή δουλειά δεν είναι το επίκεντρο. Συνήθως αυτό προσελκύει χρήματα για να υποστηρίξει τις εμπνευσμένες κατευθύνσεις που είναι δυνατές όσο η επιρροή του είναι παρούσα.


4 έξαρση :

έξαρση 4 είναι μια περίοδος επιτευγμάτων και οικοδόμησης ενός θεμελίου στο οποίο θα βασιστείτε στο μέλλον. Κατά καιρούς μπορεί να αισθάνεται περιοριστική, επειδή υπάρχει ανάγκη να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να ολοκληρώσετε μια αποστολή. Η φύση αυτού του 4 είναι πολύ συγκεκριμένη, καθώς χρησιμοποιεί όλες τις ενέργειες που είναι διαθέσιμες στη δόνηση των 4. Συνήθως η σκληρή δουλειά αποδίδει οφέλη, διότι πολλά επιτυγχάνονται και παίρνουν μορφή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ως Πρώτη έξαρση , μια σοβαρή και πρακτική φύση θα δώσει γεύση στις ιδέες. Είναι πιθανό οι ευθύνες να είναι πολλές. Αν αυτό  είναι το Τέταρτο, οι ανταμοιβές θα έρθουν μέσω της συνεισφοράς της προσπάθειας σε έναν αξιόλογο σκοπό ή ακόμη και της ανάπτυξης ενός χόμπι ή μιας δεξιότητας. Υπάρχουν ακόμα περισσότερα να κάνετε!


5 έξαρση :

Ένα Πεντάκτινο δημιουργεί δημόσιες επαφές και αντιπροσωπεύει απροσδόκητες δραστηριότητες. Συχνά υπάρχει μεγάλη ελευθερία να μετακινηθείτε και να λάβετε μέρος σε κοσμικά εγχειρήματα. Συνήθως αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μείνετε στο σπίτι, επειδή ο κόσμος επιθυμεί τη συμμετοχή σας. Είναι προοδευτική και περιπετειώδης στη φύση της, απαιτώντας ευελιξία. Ως Πρώτη , είναι συχνά δύσκολο να εστιάσετε σε μια κατεύθυνση, επειδή τόσα πολλά ενδιαφέροντα και ιδέες μπορεί να φαίνονται διεγερτικά και συναρπαστικά. Ένας γονέας μπορεί να υποστηρίξει ένα παιδί βοηθώντας το να μάθει πώς να ολοκληρώνει τις εργασίες του και διδάσκοντάς του τα οφέλη της κατεύθυνσης χωρίς να πνίγει τα πολλά ενδιαφέροντά του. Ως Τέταρτη, οι νέες γραμμές εργασίας ή τα δημόσια εγχειρήματα μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλα επιτεύγματα. Η εμπειρία είναι ένας μεγάλος δάσκαλος και το να βοηθάτε τους άλλους να κατανοήσουν τις εμπειρίες τους θα μπορούσε να αποτελέσει κορυφαίο γεγονός.


6 εξαρση:

Κατά τη διάρκεια ενός Έξι  η ανθρωπιστική υπηρεσία γεύεται τις εμπειρίες του. Αυτή είναι μια εποχή όπου η ευθύνη απέναντι στους άλλους είναι η κινητήρια δύναμη. Οι γραμμές εργασίας θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τη δημόσια υπηρεσία, τη θεραπεία, ακόμη και τη δημιουργικότητα. Οτιδήποτε ανακουφίζει και ωφελεί την ανθρωπότητα. Συχνά υπάρχει μια έντονη επιθυμία να δημιουργηθεί μια οικογένεια και να μοιραστείτε την αγάπη. Σε μια Πρώτη ένα άτομο θα μπορούσε να νιώσει έντονη την ανάγκη να παντρευτεί σε νεαρή ηλικία. Συχνά υπάρχει η ανάγκη να νιώθει βαθιά σύνδεση και η επιθυμία να κάνει πράξη τις ενέργειες που βρίσκονται μέσα στο 6 σε μια οικογένεια και ένα σπίτι. Αργότερα, οι ίδιες αυτές ενέργειες μπορούν να διευρυνθούν και να ωφελήσουν την ανθρωπότητα με τρόπους που συμβάλλουν μέσω της ανθρωπιστικής υπηρεσίας. Στο 4ο, οι φίλοι και η οικογένεια είναι πάντα παρόντες και τα γηρατειά φέρνουν παρηγοριά μέσω των αγαπημένων προσώπων.7 έξαρση :

Κατά τη διάρκεια έξαρση  7 το άτομο θα κληθεί να έρθει σε επαφή με την ατομικότητά του. Πρόκειται για μια περίοδο ψυχικής ανάπτυξης. Συχνά η αναζήτηση πνευματικής καθοδήγησης, η εμβάθυνση της διαισθητικής ικανότητας και ο αυτοπροσδιορισμός είναι σημαντικά για την καλλιέργεια μιας βαθύτερης εμπειρίας της ανθρώπινης πρόθεσης. Το να περνάτε χρόνο μόνοι σας μπορεί να είναι πολύ σημαντικό. Ένα άτομο με Επτά έξαρση συχνά συνεισφέρει τη γνώση μέσω της έρευνας και της τελειότητας. Αν ένα μικρό παιδί βιώνει ένα 7 ως Πρώτη έξαρση , μπορεί να φαίνεται κάπως αποστασιοποιημένο και μπορεί να θεωρείται "χαρισματικό". Ο γονιός μπορεί να τα βοηθήσει φροντίζοντας για την παροχή εκπαίδευσης και υποστηρίζοντάς τα ώστε να νιώθουν ότι ταιριάζουν στον κόσμο. Ως Τέταρτο , ένα άτομο μπορεί να αποφασίσει να διδάξει στους άλλους τη γνώση που είναι διαθέσιμη μέσω της κατανόησης της σύνδεσης του σώματος, του νου και του πνεύματος.


8 έξαρση :

Η Όγδοη έξαρση είναι μια εποχή για την εκδήλωση υλικών επιτευγμάτων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την επιχειρηματική ευθύνη καθώς και τη διαχείριση επαγγελματικών υποθέσεων. Η αναγνώριση είναι δυνατή μέσω σταθερής επαναλαμβανόμενης προσπάθειας. Η ορθή κρίση είναι χρήσιμη, καθώς και η κατανόηση των αναγκών των ανθρώπων. Παρόλο που αυτή η δόνηση έχει τη θέση της στον υλικό κόσμο, ο πνευματικός κόσμος θέλει να ενσωματωθεί. Καθώς ένα παιδί βιώνει το 8 για την Πρώτη έξαρση , περιμένετε να είναι φιλόδοξο και να έχει μια γεύση για τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή. Συνήθως αρχίζουν να εργάζονται σε νεαρή ηλικία και είναι πρόθυμα για την ανάληψη ευθυνών. Όταν βιώνει ως δεύτερΗ έξαρση , η διαχείριση της περιουσίας, των χρημάτων και των αγαθών θα εξακολουθεί να απαιτεί σωστή κρίση. Το κύρος και η αναγνώριση είναι επίσης πιθανά.


9 έξαρση :

Το Εννιάρι  γεμίζει τη ζωή με ομορφιά, τέχνη και δημιουργική έμπνευση. Η συμπαντική γνώση και η κατανόηση αρωματίζουν αυτό την έξαρση . Συχνά η φιλανθρωπία γεμίζει την καρδιά του ατόμου που βιώνει αυτόν τον κύκλο. Αν το άτομο δεν έχει αναπτύξει εμπειρίες που δημιουργούν μια συμπονετική και συγχωρητική φύση, αυτό το Πινάλιο μπορεί να φέρει πολλά σκαμπανεβάσματα που θα το βοηθήσουν να αποκτήσει μια βαθύτερη συμπαντική κατανόηση. Υπάρχει μια κάπως αντισυμβατική φύση σε αυτή τη δόνηση. Ως Πρώτη έξαρση , το άτομο συνήθως μαθαίνει μέσα από τις εμπειρίες της ζωής του και συχνά αφήνει κάτι πίσω του ώστε να μπορέσει να προχωρήσει μπροστά με μεγαλύτερη γνώση. Τα ταλέντα τους θέλουν να καλλιεργηθούν κατά τη διάρκεια της παρουσίας αυτής της έξαρσης , καθώς το 9 αγκαλιάζει όλες τις εμπειρίες.

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Αριθμοί πρόκλησης

Τα νοήματα των προκλήσεων

Όλοι μας γεννιόμαστε με ορισμένες αδυναμίες και δυνάμεις. 

Η αριθμολογία θεωρεί τη ζωή ως μια ατέρμονη διαδικασία μάθησης για τον εαυτό μας. Αυτή η συνεχής μάθηση μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητές μας και να μετατρέψουμε τις αδυναμίες σε δυνάμεις. Για να γίνει αυτό, πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσουμε αυτές τις αδυναμίες και να εργαστούμε συνειδητά για να βελτιωθούμε. Υπάρχουν τέσσερις ξεχωριστές Προκλήσεις που όλοι αντιμετωπίζουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Μερικές φορές μπορεί να είναι η ίδια Πρόκληση που επαναλαμβάνεται, άλλες φορές μπορεί να είναι όλες μοναδικές. Όπως και να παρουσιάζονται, υπάρχουν για να μας διδάσκουν συγκεκριμένα μαθήματα ζωής.

Οι Προκλήσεις παρουσιάζονται σε διαφορετικά σημεία της ζωής μας και μας επηρεάζουν για ορισμένες κατά προσέγγιση χρονικές περιόδους. Είναι όλες παρούσες τη στιγμή της γέννησης και περιμένουν υπομονετικά στα παρασκήνια μέχρι να έρθει η σειρά τους να αναλάβουν δράση. Ακολουθούν τα κατά προσέγγιση σημεία στα οποία εκδηλώνεται η καθεμία:

Αριθμός Πρόκλησης 2
Είναι πιθανό να δυσκολευτείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Θα κρατάτε θυμό και μνησικακίες για χρονικά διαστήματα που είναι δυσανάλογα με τις αντιλαμβανόμενες προσβολές και η δική σας αδυναμία να συγχωρήσετε ή να δεχτείτε τη συγχώρεση θα μπορούσε να έχει παραλυτική επίδραση στα συναισθήματά σας. Έχετε έντονη αίσθηση της επίγνωσης και εξαιρετική διαίσθηση, αλλά δεν ξέρετε πώς να τις χρησιμοποιήσετε παραγωγικά. Αντ' αυτού, επιλέγετε να τις φοβάστε και να βυθίζεστε περισσότερο στον εαυτό σας. Στα θετικά, αυτή η υπερευαισθησία θα σας κάνει επίσης ενσυναισθητικούς και συμπονετικούς. Θα είστε σε θέση να νιώσετε τον πόνο των άλλων, επειδή ταυτίζεστε τόσο καλά με αυτόν.Αριθμός Πρόκλησης 5
Ο πόθος σας για ζωή θα εμποδίσει τον καθορισμό προτεραιοτήτων. Η ανάγκη σας να είστε ελεύθεροι θα σας οδηγήσει σε δεσμά σε πολλές πτυχές της ζωής, από τα οικονομικά μέχρι τα συναισθήματα και τις σχέσεις, αν δεν κάνετε συνειδητή προσπάθεια να το αποτρέψετε. Θα είστε επιρρεπείς στο να υποκύψετε σε επικίνδυνες κακίες που αφορούν τα ναρκωτικά, το αλκοόλ ή το σεξ. Οτιδήποτε διεγείρει τις αισθήσεις μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από τα πράγματα στη ζωή που έχουν πραγματικά σημασία. Η ανάγκη σας για αυτοϊκανοποίηση θα σας κάνει υπερβολικά επιεικείς. Θα επισκιάσει την κοινή σας λογική και θα σας κάνει να κάνετε πράγματα που γνωρίζετε ότι είναι επιβλαβή. Αυτό θα σας κάνει να εγκαταλείψετε τα πράγματα όταν δεν σας ενδιαφέρουν πλέον. Αυτό περιλαμβάνει εργασίες, σχέδια, ακόμη και σχέσεις.
Θα πρέπει να δουλέψετε για να τραβήξετε πράγματα στη ζωή σας που θα έχουν προσγειωτική επίδραση. Θα πρέπει να μάθετε πώς να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε το λογικό σας μυαλό να ασχοληθεί με τις παρορμήσεις σας. Με την πάροδο του χρόνου, θα γίνετε ικανοί να παίρνετε καλύτερες αποφάσεις και να διατηρείτε μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά το να φτάσετε στο σημείο να νοικοκυρευτείτε μπορεί να πάρει λίγο χρόνο.Αριθμός Πρόκλησης 7
Θέματα πίστης και πνευματικότητας θα αποτελέσουν σημαντικά εμπόδια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής σας.
Θα γίνετε πολύ επιφυλακτικοί απέναντι σε οτιδήποτε δεν φέρει απτές αποδείξεις. Θα θεωρήσετε σχεδόν αδύνατο να πιστέψετε οτιδήποτε δεν μπορείτε να παρατηρήσετε ή να αγγίξετε.Αυτό περιλαμβάνει και τις σχέσεις σας.Θα αμφισβητήσετε τα κίνητρα οποιουδήποτε λέει ότι σας αγαπάει, γιατί ακόμα και η πράξη μπορεί να είναι απατηλή. Η αγάπη δεν είναι κάτι που μπορείτε να κρατήσετε στο χέρι σας, οπότε, όσο αφηρημένη κι αν είναι η έννοια, θα δυσκολευτείτε να την αποδεχτείτε.
Η τάση σας να αποκλείετε τις ολιστικές πτυχές της ζωής θα σας κάνει να αισθάνεστε στάσιμοι εσωτερικά.Η δική σας προσωπική ανάπτυξη θα μοιάζει να έχει σταματήσει.Τελικά, θα πρέπει να μάθετε πώς να εκτιμάτε τα άυλα, να κάνετε περιστασιακά το άλμα της πίστης, να απολαμβάνετε απλώς τον εαυτό σας χωρίς να κρατάτε συνεχώς σκοπιά.Η πρόκλησή σας θα είναι να ανακαλύψετε μια φιλοσοφία, ιδεολογία ή θρησκεία που να έχει απήχηση σε εσάς - κάτι που μπορείτε να πιστέψετε χωρίς να χρειάζεστε αποδείξεις.Θα χρειαστεί να μάθετε ότι υπάρχει ποιοτική διαφορά μεταξύ γεγονότος και αλήθειας και να μάθετε να βλέπετε τη δεύτερη ακόμη και ελλείψει της πρώτης.Όσο περισσότερο εκδηλώνεται αυτό, τόσο λιγότερο ικανοί γίνεστε να συνδεθείτε με τα συναισθήματά σας.
Δυσκολεύεστε να αισθανθείτε τον ανώτερο εαυτό σας. Στο μυαλό σας, αρχίζετε να γίνεστε μια άψυχη οντότητα, σαν μια μηχανή.
Με την επιτυχία έρχεται η προσβασιμότητα σε υλικά πράγματα. Υποκύπτετε στο δέλεαρ τους.Κάνετε πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι θα θεωρούσαν αδίστακτα. Θα αποκτήσετε τη φήμη ότι είστε υπερβολικά ανταγωνιστικοί και αναίσθητοι.Πράγματι, θα δυσκολευτείτε με πράγματα όπως η συμπόνια και η ενσυναίσθηση.Εν ολίγοις, η δίψα σας για εξουσία θα σας κάνει να παρακάμψετε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και να αγνοήσετε τις ανάγκες τους υπέρ της επίτευξης και απόκτησης εκείνων των πραγμάτων που επιθυμείτε.Μπορεί να πληγώσετε πολλούς ανθρώπους επιδιώκοντας τα δικά σας συμφέροντα, αλλά δεν θα σας περάσει από το μυαλό να νοιαστείτε... τουλάχιστον όχι για λίγο καιρό.Η πρόκλησή σας θα είναι να μάθετε ότι υπάρχουν πράγματα που είναι πιο σημαντικά από τη συσσώρευση "πραγμάτων".Θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με τη συνειδητοποίηση ότι "αυτός που πεθαίνει με τα περισσότερα παιχνίδια..." εξακολουθεί να πεθαίνει και ότι υπάρχουν άυλα πράγματα στη ζωή που έχουν αξία που υπερβαίνει εκείνη των υλικών πραγμάτων. Εν ολίγοις, θα μάθετε ότι υπάρχει το "αρκετά" και θα μάθετε να είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή που ζείτε.Η πρόκληση του αριθμού 9 αντικατοπτρίζει εκείνη του 0. Και τα δύο άκρα του φάσματος φέρουν μαζί τους μια αίσθηση σταθερότητας που κάνει την περίοδο της πρόκλησης πολύ πιο διαχειρίσιμη από εκείνες που σχετίζονται με άλλους αριθμούς.

Αριθμός Πρόκλησης 0

Δεν υπάρχουν πραγματικά πολλά εμπόδια στο δρόμο σας αν ο αριθμός πρόκλησης είναι 0. Είστε ικανοί να αναπτυχθείτε και να μάθετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου χωρίς ιδιαίτερα σοβαρές προκλήσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν, αλλά πιθανότατα δεν θα υπάρξουν τέτοιες που να είναι εμφανώς δύσκολες ή να αλλάζουν τη ζωή σας.

Αριθμός Πρόκλησης 2
Είναι πιθανό να δυσκολευτείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Θα κρατάτε θυμό και μνησικακίες για χρονικά διαστήματα που είναι δυσανάλογα με τις αντιλαμβανόμενες προσβολές και η δική σας αδυναμία να συγχωρήσετε ή να δεχτείτε τη συγχώρεση θα μπορούσε να έχει παραλυτική επίδραση στα συναισθήματά σας. Έχετε έντονη αίσθηση της επίγνωσης και εξαιρετική διαίσθηση, αλλά δεν ξέρετε πώς να τις χρησιμοποιήσετε παραγωγικά. Αντ' αυτού, επιλέγετε να τις φοβάστε και να βυθίζεστε περισσότερο στον εαυτό σας. Στα θετικά, αυτή η υπερευαισθησία θα σας κάνει επίσης ενσυναισθητικούς και συμπονετικούς. Θα είστε σε θέση να νιώσετε τον πόνο των άλλων, επειδή ταυτίζεστε τόσο καλά με αυτόν.Αριθμός Πρόκλησης 5
Ο πόθος σας για ζωή θα εμποδίσει τον καθορισμό προτεραιοτήτων. Η ανάγκη σας να είστε ελεύθεροι θα σας οδηγήσει σε δεσμά σε πολλές πτυχές της ζωής, από τα οικονομικά μέχρι τα συναισθήματα και τις σχέσεις, αν δεν κάνετε συνειδητή προσπάθεια να το αποτρέψετε. Θα είστε επιρρεπείς στο να υποκύψετε σε επικίνδυνες κακίες που αφορούν τα ναρκωτικά, το αλκοόλ ή το σεξ. Οτιδήποτε διεγείρει τις αισθήσεις μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από τα πράγματα στη ζωή που έχουν πραγματικά σημασία. Η ανάγκη σας για αυτοϊκανοποίηση θα σας κάνει υπερβολικά επιεικείς. Θα επισκιάσει την κοινή σας λογική και θα σας κάνει να κάνετε πράγματα που γνωρίζετε ότι είναι επιβλαβή. Αυτό θα σας κάνει να εγκαταλείψετε τα πράγματα όταν δεν σας ενδιαφέρουν πλέον. Αυτό περιλαμβάνει εργασίες, σχέδια, ακόμη και σχέσεις.
Θα πρέπει να δουλέψετε για να τραβήξετε πράγματα στη ζωή σας που θα έχουν προσγειωτική επίδραση. Θα πρέπει να μάθετε πώς να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε το λογικό σας μυαλό να ασχοληθεί με τις παρορμήσεις σας. Με την πάροδο του χρόνου, θα γίνετε ικανοί να παίρνετε καλύτερες αποφάσεις και να διατηρείτε μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά το να φτάσετε στο σημείο να νοικοκυρευτείτε μπορεί να πάρει λίγο χρόνο.Αριθμός Πρόκλησης 7
Θέματα πίστης και πνευματικότητας θα αποτελέσουν σημαντικά εμπόδια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής σας.
Θα γίνετε πολύ επιφυλακτικοί απέναντι σε οτιδήποτε δεν φέρει απτές αποδείξεις. Θα θεωρήσετε σχεδόν αδύνατο να πιστέψετε οτιδήποτε δεν μπορείτε να παρατηρήσετε ή να αγγίξετε.Αυτό περιλαμβάνει και τις σχέσεις σας.Θα αμφισβητήσετε τα κίνητρα οποιουδήποτε λέει ότι σας αγαπάει, γιατί ακόμα και η πράξη μπορεί να είναι απατηλή. Η αγάπη δεν είναι κάτι που μπορείτε να κρατήσετε στο χέρι σας, οπότε, όσο αφηρημένη κι αν είναι η έννοια, θα δυσκολευτείτε να την αποδεχτείτε.
Η τάση σας να αποκλείετε τις ολιστικές πτυχές της ζωής θα σας κάνει να αισθάνεστε στάσιμοι εσωτερικά.Η δική σας προσωπική ανάπτυξη θα μοιάζει να έχει σταματήσει.Τελικά, θα πρέπει να μάθετε πώς να εκτιμάτε τα άυλα, να κάνετε περιστασιακά το άλμα της πίστης, να απολαμβάνετε απλώς τον εαυτό σας χωρίς να κρατάτε συνεχώς σκοπιά.Η πρόκλησή σας θα είναι να ανακαλύψετε μια φιλοσοφία, ιδεολογία ή θρησκεία που να έχει απήχηση σε εσάς - κάτι που μπορείτε να πιστέψετε χωρίς να χρειάζεστε αποδείξεις.Θα χρειαστεί να μάθετε ότι υπάρχει ποιοτική διαφορά μεταξύ γεγονότος και αλήθειας και να μάθετε να βλέπετε τη δεύτερη ακόμη και ελλείψει της πρώτης.Όσο περισσότερο εκδηλώνεται αυτό, τόσο λιγότερο ικανοί γίνεστε να συνδεθείτε με τα συναισθήματά σας.
Δυσκολεύεστε να αισθανθείτε τον ανώτερο εαυτό σας. Στο μυαλό σας, αρχίζετε να γίνεστε μια άψυχη οντότητα, σαν μια μηχανή.
Με την επιτυχία έρχεται η προσβασιμότητα σε υλικά πράγματα. Υποκύπτετε στο δέλεαρ τους.Κάνετε πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι θα θεωρούσαν αδίστακτα. Θα αποκτήσετε τη φήμη ότι είστε υπερβολικά ανταγωνιστικοί και αναίσθητοι.Πράγματι, θα δυσκολευτείτε με πράγματα όπως η συμπόνια και η ενσυναίσθηση.Εν ολίγοις, η δίψα σας για εξουσία θα σας κάνει να παρακάμψετε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και να αγνοήσετε τις ανάγκες τους υπέρ της επίτευξης και απόκτησης εκείνων των πραγμάτων που επιθυμείτε.Μπορεί να πληγώσετε πολλούς ανθρώπους επιδιώκοντας τα δικά σας συμφέροντα, αλλά δεν θα σας περάσει από το μυαλό να νοιαστείτε... τουλάχιστον όχι για λίγο καιρό.Η πρόκλησή σας θα είναι να μάθετε ότι υπάρχουν πράγματα που είναι πιο σημαντικά από τη συσσώρευση "πραγμάτων".Θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με τη συνειδητοποίηση ότι "αυτός που πεθαίνει με τα περισσότερα παιχνίδια..." εξακολουθεί να πεθαίνει και ότι υπάρχουν άυλα πράγματα στη ζωή που έχουν αξία που υπερβαίνει εκείνη των υλικών πραγμάτων. Εν ολίγοις, θα μάθετε ότι υπάρχει το "αρκετά" και θα μάθετε να είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή που ζείτε.Η πρόκληση του αριθμού 9 αντικατοπτρίζει εκείνη του 0. Και τα δύο άκρα του φάσματος φέρουν μαζί τους μια αίσθηση σταθερότητας που κάνει την περίοδο της πρόκλησης πολύ πιο διαχειρίσιμη από εκείνες που σχετίζονται με άλλους αριθμούς.

Αριθμός Πρόκλησης 1

Όπως το ένα στέκεται μόνο του, έτσι και ο αριθμός πρόκλησης 1 σημαίνει την ανάγκη να μάθετε την ανεξαρτησία. Μπορεί να βρεθείτε σε θέση να χρειαστεί να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας με οποιονδήποτε τρόπο: τις αξίες σας, την πίστη σας, την ευημερία σας κ.λπ. Η αυτοπεποίθηση θα είναι ένα διαρκή θέμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής σας.

Θα μάθετε τα πλεονεκτήματα της ατομικότητας. Η επιθυμία σας γι' αυτό θα επισκιάσει τις κοινωνικές πιέσεις για συμμόρφωση. Η ανάγκη να διεκδικήσετε τη θέλησή σας είναι πιθανό να εκδηλωθεί με επιθετικότητα κάποιες φορές, φόβο και απομόνωση άλλες φορές. Ως αποτέλεσμα, θα βρείτε την ταυτότητά σας. Θα αναπτύξετε ισορροπία και θα συνειδητοποιήσετε την ανεξαρτησία σας. Θα μάθετε την αξία της διαίσθησης και θα μάθετε να εμπιστεύεστε τη δική σας. Οι επιπτώσεις του 1 μειώνονται όταν είναι ένας από τους βασικούς σας αριθμούς.

Αριθμός Πρόκλησης 2

Η υπερευαισθησία στην κριτική των άλλων μπορεί να αποδειχθεί εμπόδιο. Η παράνοια και η καχυποψία θα σας εμποδίσουν να επιτρέψετε στον εαυτό σας να είναι ευάλωτος. Θα βλέπετε τον εαυτό σας με έναν επικριτικό ή αυτοσαρκαστικό τρόπο και οι αναστολές σας θα φανούν σε κάθε τομέα της ζωής σας, ιδιαίτερα όσον αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις. Η εμπιστοσύνη θα είναι μια σημαντική πρόκληση για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά θα μάθει και θα δοκιμαστεί με την πάροδο του χρόνου, ξεκινώντας από τον εαυτό σας.

Είναι πιθανό να δυσκολευτείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Θα κρατάτε θυμό και μνησικακίες για χρονικά διαστήματα που είναι δυσανάλογα με τις αντιλαμβανόμενες προσβολές και η δική σας αδυναμία να συγχωρήσετε ή να δεχτείτε τη συγχώρεση θα μπορούσε να έχει παραλυτική επίδραση στα συναισθήματά σας. Έχετε έντονη αίσθηση της επίγνωσης και εξαιρετική διαίσθηση, αλλά δεν ξέρετε πώς να τις χρησιμοποιήσετε παραγωγικά. Αντ' αυτού, επιλέγετε να τις φοβάστε και να βυθίζεστε περισσότερο στον εαυτό σας. Στα θετικά, αυτή η υπερευαισθησία θα σας κάνει επίσης ενσυναισθητικούς και συμπονετικούς. Θα είστε σε θέση να νιώσετε τον πόνο των άλλων, επειδή ταυτίζεστε τόσο καλά με αυτόν.Αριθμός Πρόκλησης 5
Ο πόθος σας για ζωή θα εμποδίσει τον καθορισμό προτεραιοτήτων. Η ανάγκη σας να είστε ελεύθεροι θα σας οδηγήσει σε δεσμά σε πολλές πτυχές της ζωής, από τα οικονομικά μέχρι τα συναισθήματα και τις σχέσεις, αν δεν κάνετε συνειδητή προσπάθεια να το αποτρέψετε. Θα είστε επιρρεπείς στο να υποκύψετε σε επικίνδυνες κακίες που αφορούν τα ναρκωτικά, το αλκοόλ ή το σεξ. Οτιδήποτε διεγείρει τις αισθήσεις μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από τα πράγματα στη ζωή που έχουν πραγματικά σημασία. Η ανάγκη σας για αυτοϊκανοποίηση θα σας κάνει υπερβολικά επιεικείς. Θα επισκιάσει την κοινή σας λογική και θα σας κάνει να κάνετε πράγματα που γνωρίζετε ότι είναι επιβλαβή. Αυτό θα σας κάνει να εγκαταλείψετε τα πράγματα όταν δεν σας ενδιαφέρουν πλέον. Αυτό περιλαμβάνει εργασίες, σχέδια, ακόμη και σχέσεις.
Θα πρέπει να δουλέψετε για να τραβήξετε πράγματα στη ζωή σας που θα έχουν προσγειωτική επίδραση. Θα πρέπει να μάθετε πώς να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε το λογικό σας μυαλό να ασχοληθεί με τις παρορμήσεις σας. Με την πάροδο του χρόνου, θα γίνετε ικανοί να παίρνετε καλύτερες αποφάσεις και να διατηρείτε μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά το να φτάσετε στο σημείο να νοικοκυρευτείτε μπορεί να πάρει λίγο χρόνο.Αριθμός Πρόκλησης 7
Θέματα πίστης και πνευματικότητας θα αποτελέσουν σημαντικά εμπόδια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής σας.
Θα γίνετε πολύ επιφυλακτικοί απέναντι σε οτιδήποτε δεν φέρει απτές αποδείξεις. Θα θεωρήσετε σχεδόν αδύνατο να πιστέψετε οτιδήποτε δεν μπορείτε να παρατηρήσετε ή να αγγίξετε.Αυτό περιλαμβάνει και τις σχέσεις σας.Θα αμφισβητήσετε τα κίνητρα οποιουδήποτε λέει ότι σας αγαπάει, γιατί ακόμα και η πράξη μπορεί να είναι απατηλή. Η αγάπη δεν είναι κάτι που μπορείτε να κρατήσετε στο χέρι σας, οπότε, όσο αφηρημένη κι αν είναι η έννοια, θα δυσκολευτείτε να την αποδεχτείτε.
Η τάση σας να αποκλείετε τις ολιστικές πτυχές της ζωής θα σας κάνει να αισθάνεστε στάσιμοι εσωτερικά.Η δική σας προσωπική ανάπτυξη θα μοιάζει να έχει σταματήσει.Τελικά, θα πρέπει να μάθετε πώς να εκτιμάτε τα άυλα, να κάνετε περιστασιακά το άλμα της πίστης, να απολαμβάνετε απλώς τον εαυτό σας χωρίς να κρατάτε συνεχώς σκοπιά.Η πρόκλησή σας θα είναι να ανακαλύψετε μια φιλοσοφία, ιδεολογία ή θρησκεία που να έχει απήχηση σε εσάς - κάτι που μπορείτε να πιστέψετε χωρίς να χρειάζεστε αποδείξεις.Θα χρειαστεί να μάθετε ότι υπάρχει ποιοτική διαφορά μεταξύ γεγονότος και αλήθειας και να μάθετε να βλέπετε τη δεύτερη ακόμη και ελλείψει της πρώτης.Όσο περισσότερο εκδηλώνεται αυτό, τόσο λιγότερο ικανοί γίνεστε να συνδεθείτε με τα συναισθήματά σας.
Δυσκολεύεστε να αισθανθείτε τον ανώτερο εαυτό σας. Στο μυαλό σας, αρχίζετε να γίνεστε μια άψυχη οντότητα, σαν μια μηχανή.
Με την επιτυχία έρχεται η προσβασιμότητα σε υλικά πράγματα. Υποκύπτετε στο δέλεαρ τους.Κάνετε πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι θα θεωρούσαν αδίστακτα. Θα αποκτήσετε τη φήμη ότι είστε υπερβολικά ανταγωνιστικοί και αναίσθητοι.Πράγματι, θα δυσκολευτείτε με πράγματα όπως η συμπόνια και η ενσυναίσθηση.Εν ολίγοις, η δίψα σας για εξουσία θα σας κάνει να παρακάμψετε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και να αγνοήσετε τις ανάγκες τους υπέρ της επίτευξης και απόκτησης εκείνων των πραγμάτων που επιθυμείτε.Μπορεί να πληγώσετε πολλούς ανθρώπους επιδιώκοντας τα δικά σας συμφέροντα, αλλά δεν θα σας περάσει από το μυαλό να νοιαστείτε... τουλάχιστον όχι για λίγο καιρό.Η πρόκλησή σας θα είναι να μάθετε ότι υπάρχουν πράγματα που είναι πιο σημαντικά από τη συσσώρευση "πραγμάτων".Θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με τη συνειδητοποίηση ότι "αυτός που πεθαίνει με τα περισσότερα παιχνίδια..." εξακολουθεί να πεθαίνει και ότι υπάρχουν άυλα πράγματα στη ζωή που έχουν αξία που υπερβαίνει εκείνη των υλικών πραγμάτων. Εν ολίγοις, θα μάθετε ότι υπάρχει το "αρκετά" και θα μάθετε να είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή που ζείτε.Η πρόκληση του αριθμού 9 αντικατοπτρίζει εκείνη του 0. Και τα δύο άκρα του φάσματος φέρουν μαζί τους μια αίσθηση σταθερότητας που κάνει την περίοδο της πρόκλησης πολύ πιο διαχειρίσιμη από εκείνες που σχετίζονται με άλλους αριθμούς.

Είναι πιθανό να δυσκολευτείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Θα κρατάτε θυμό και μνησικακίες για χρονικά διαστήματα που είναι δυσανάλογα με τις αντιλαμβανόμενες προσβολές και η δική σας αδυναμία να συγχωρήσετε ή να δεχτείτε τη συγχώρεση θα μπορούσε να έχει παραλυτική επίδραση στα συναισθήματά σας. Έχετε έντονη αίσθηση της επίγνωσης και εξαιρετική διαίσθηση, αλλά δεν ξέρετε πώς να τις χρησιμοποιήσετε παραγωγικά. Αντ' αυτού, επιλέγετε να τις φοβάστε και να βυθίζεστε περισσότερο στον εαυτό σας. Στα θετικά, αυτή η υπερευαισθησία θα σας κάνει επίσης ενσυναισθητικούς και συμπονετικούς. Θα είστε σε θέση να νιώσετε τον πόνο των άλλων, επειδή ταυτίζεστε τόσο καλά με αυτόν.


Αριθμός Πρόκλησης 3

Η αυτοκριτική μπορεί να καταπνίξει τη δημιουργικότητα και την αίσθηση της ταυτότητάς σας. Η αυτοαμφισβήτηση μπορεί να σας εμποδίσει να κάνετε καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους. Σε κάθε περίσταση όπου αισθάνεστε αποτυχία, επιτίθεστε ανελέητα στον εαυτό σας από μέσα σας, ενώ καλύπτετε τα αισθήματα αυτοαποστροφής σας με αυτοκριτικά σχόλια που μεταμφιέζονται έξυπνα σε σαρκασμό και χιούμορ. Η αίσθηση του χιούμορ σας είναι αφύσικα ενισχυμένη και μοιάζει επιβεβλημένη.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι η ικανότητά σας να εκφράζεστε με λιγότερο άμεσους τρόπους είναι αυξημένη. Μπορεί να βρεθείτε να γράφετε τη δική σας βιογραφία ή την αυτοανάλυσή σας μέσα από δημιουργικές διεξόδους όπως η συγγραφή ή η τέχνη. Θα μάθετε να σέβεστε τον εαυτό σας και οι άλλοι θα αρχίσουν να σας συμπεριφέρονται με τρόπο ανάλογο με αυτές τις νεοαποκτηθείσες αυτογνωσίες. Ο Αληθινός σας Εαυτός θα αναδυθεί και θα σας καθοδηγήσει είτε στην επόμενη πρόκληση είτε στο υπόλοιπο της ζωής σας.

Αριθμός Πρόκλησης 5
Ο πόθος σας για ζωή θα εμποδίσει τον καθορισμό προτεραιοτήτων. Η ανάγκη σας να είστε ελεύθεροι θα σας οδηγήσει σε δεσμά σε πολλές πτυχές της ζωής, από τα οικονομικά μέχρι τα συναισθήματα και τις σχέσεις, αν δεν κάνετε συνειδητή προσπάθεια να το αποτρέψετε. Θα είστε επιρρεπείς στο να υποκύψετε σε επικίνδυνες κακίες που αφορούν τα ναρκωτικά, το αλκοόλ ή το σεξ. Οτιδήποτε διεγείρει τις αισθήσεις μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από τα πράγματα στη ζωή που έχουν πραγματικά σημασία. Η ανάγκη σας για αυτοϊκανοποίηση θα σας κάνει υπερβολικά επιεικείς. Θα επισκιάσει την κοινή σας λογική και θα σας κάνει να κάνετε πράγματα που γνωρίζετε ότι είναι επιβλαβή. Αυτό θα σας κάνει να εγκαταλείψετε τα πράγματα όταν δεν σας ενδιαφέρουν πλέον. Αυτό περιλαμβάνει εργασίες, σχέδια, ακόμη και σχέσεις.
Θα πρέπει να δουλέψετε για να τραβήξετε πράγματα στη ζωή σας που θα έχουν προσγειωτική επίδραση. Θα πρέπει να μάθετε πώς να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε το λογικό σας μυαλό να ασχοληθεί με τις παρορμήσεις σας. Με την πάροδο του χρόνου, θα γίνετε ικανοί να παίρνετε καλύτερες αποφάσεις και να διατηρείτε μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά το να φτάσετε στο σημείο να νοικοκυρευτείτε μπορεί να πάρει λίγο χρόνο.Αριθμός Πρόκλησης 7
Θέματα πίστης και πνευματικότητας θα αποτελέσουν σημαντικά εμπόδια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής σας.
Θα γίνετε πολύ επιφυλακτικοί απέναντι σε οτιδήποτε δεν φέρει απτές αποδείξεις. Θα θεωρήσετε σχεδόν αδύνατο να πιστέψετε οτιδήποτε δεν μπορείτε να παρατηρήσετε ή να αγγίξετε.Αυτό περιλαμβάνει και τις σχέσεις σας.Θα αμφισβητήσετε τα κίνητρα οποιουδήποτε λέει ότι σας αγαπάει, γιατί ακόμα και η πράξη μπορεί να είναι απατηλή. Η αγάπη δεν είναι κάτι που μπορείτε να κρατήσετε στο χέρι σας, οπότε, όσο αφηρημένη κι αν είναι η έννοια, θα δυσκολευτείτε να την αποδεχτείτε.
Η τάση σας να αποκλείετε τις ολιστικές πτυχές της ζωής θα σας κάνει να αισθάνεστε στάσιμοι εσωτερικά.Η δική σας προσωπική ανάπτυξη θα μοιάζει να έχει σταματήσει.Τελικά, θα πρέπει να μάθετε πώς να εκτιμάτε τα άυλα, να κάνετε περιστασιακά το άλμα της πίστης, να απολαμβάνετε απλώς τον εαυτό σας χωρίς να κρατάτε συνεχώς σκοπιά.Η πρόκλησή σας θα είναι να ανακαλύψετε μια φιλοσοφία, ιδεολογία ή θρησκεία που να έχει απήχηση σε εσάς - κάτι που μπορείτε να πιστέψετε χωρίς να χρειάζεστε αποδείξεις.Θα χρειαστεί να μάθετε ότι υπάρχει ποιοτική διαφορά μεταξύ γεγονότος και αλήθειας και να μάθετε να βλέπετε τη δεύτερη ακόμη και ελλείψει της πρώτης.Όσο περισσότερο εκδηλώνεται αυτό, τόσο λιγότερο ικανοί γίνεστε να συνδεθείτε με τα συναισθήματά σας.
Δυσκολεύεστε να αισθανθείτε τον ανώτερο εαυτό σας. Στο μυαλό σας, αρχίζετε να γίνεστε μια άψυχη οντότητα, σαν μια μηχανή.
Με την επιτυχία έρχεται η προσβασιμότητα σε υλικά πράγματα. Υποκύπτετε στο δέλεαρ τους.Κάνετε πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι θα θεωρούσαν αδίστακτα. Θα αποκτήσετε τη φήμη ότι είστε υπερβολικά ανταγωνιστικοί και αναίσθητοι.Πράγματι, θα δυσκολευτείτε με πράγματα όπως η συμπόνια και η ενσυναίσθηση.Εν ολίγοις, η δίψα σας για εξουσία θα σας κάνει να παρακάμψετε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και να αγνοήσετε τις ανάγκες τους υπέρ της επίτευξης και απόκτησης εκείνων των πραγμάτων που επιθυμείτε.Μπορεί να πληγώσετε πολλούς ανθρώπους επιδιώκοντας τα δικά σας συμφέροντα, αλλά δεν θα σας περάσει από το μυαλό να νοιαστείτε... τουλάχιστον όχι για λίγο καιρό.Η πρόκλησή σας θα είναι να μάθετε ότι υπάρχουν πράγματα που είναι πιο σημαντικά από τη συσσώρευση "πραγμάτων".Θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με τη συνειδητοποίηση ότι "αυτός που πεθαίνει με τα περισσότερα παιχνίδια..." εξακολουθεί να πεθαίνει και ότι υπάρχουν άυλα πράγματα στη ζωή που έχουν αξία που υπερβαίνει εκείνη των υλικών πραγμάτων. Εν ολίγοις, θα μάθετε ότι υπάρχει το "αρκετά" και θα μάθετε να είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή που ζείτε.Η πρόκληση του αριθμού 9 αντικατοπτρίζει εκείνη του 0. Και τα δύο άκρα του φάσματος φέρουν μαζί τους μια αίσθηση σταθερότητας που κάνει την περίοδο της πρόκλησης πολύ πιο διαχειρίσιμη από εκείνες που σχετίζονται με άλλους αριθμούς.

Είναι πιθανό να δυσκολευτείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Θα κρατάτε θυμό και μνησικακίες για χρονικά διαστήματα που είναι δυσανάλογα με τις αντιλαμβανόμενες προσβολές και η δική σας αδυναμία να συγχωρήσετε ή να δεχτείτε τη συγχώρεση θα μπορούσε να έχει παραλυτική επίδραση στα συναισθήματά σας. Έχετε έντονη αίσθηση της επίγνωσης και εξαιρετική διαίσθηση, αλλά δεν ξέρετε πώς να τις χρησιμοποιήσετε παραγωγικά. Αντ' αυτού, επιλέγετε να τις φοβάστε και να βυθίζεστε περισσότερο στον εαυτό σας. Στα θετικά, αυτή η υπερευαισθησία θα σας κάνει επίσης ενσυναισθητικούς και συμπονετικούς. Θα είστε σε θέση να νιώσετε τον πόνο των άλλων, επειδή ταυτίζεστε τόσο καλά με αυτόν.

Αριθμός Πρόκλησης 4

Οι οργανωτικές σας ικανότητες θα αφήσουν πολλά περιθώρια για να τα καταφέρετε. Μπορεί να έχετε ελλείψεις προσοχής ή απλώς να χάνετε το ενδιαφέρον σας για τις εργασίες πριν τις φέρετε εις πέρας. Μπορεί να βρεθείτε να επενδύετε συναισθηματικά σε πράγματα που έχουν μικρή αξία. Μπορεί να προσκολληθείτε σε έναν σύντροφο με τον οποίο δεν έχετε θετικό μέλλον. Η ανάγκη σας να εξιδανικεύετε τα πράγματα μπορεί να επισκιάσει την ικανότητά σας να βλέπετε την πραγματικότητα των καταστάσεων.

Θα μάθετε την αξία του να δίνετε προσοχή στη λεπτομέρεια και να ολοκληρώνετε ό,τι ξεκινάτε. Αυτές θα είναι σοβαρές προκλήσεις, αλλά μακροπρόθεσμα θα οδηγήσουν σε εκθετική προσωπική ανάπτυξη. Θα μάθετε πώς να οργανώνετε τη ζωή σας και να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας. Θα μάθετε να αφήνετε πίσω σας πράγματα που δεν σας εξυπηρετούν. Θα επιτευχθεί αποτελεσματικότητα στη δράση, τη σκέψη και το συναίσθημα. Η πραγματική πρόκληση, ωστόσο, θα είναι η μάθηση. Δεν θα αποκτήσετε αυτές τις δεξιότητες χωρίς πρώτα να νικήσετε πολλούς προσωπικούς δαίμονες.

Αριθμός Πρόκλησης 5
Ο πόθος σας για ζωή θα εμποδίσει τον καθορισμό προτεραιοτήτων. Η ανάγκη σας να είστε ελεύθεροι θα σας οδηγήσει σε δεσμά σε πολλές πτυχές της ζωής, από τα οικονομικά μέχρι τα συναισθήματα και τις σχέσεις, αν δεν κάνετε συνειδητή προσπάθεια να το αποτρέψετε. Θα είστε επιρρεπείς στο να υποκύψετε σε επικίνδυνες κακίες που αφορούν τα ναρκωτικά, το αλκοόλ ή το σεξ. Οτιδήποτε διεγείρει τις αισθήσεις μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από τα πράγματα στη ζωή που έχουν πραγματικά σημασία. Η ανάγκη σας για αυτοϊκανοποίηση θα σας κάνει υπερβολικά επιεικείς. Θα επισκιάσει την κοινή σας λογική και θα σας κάνει να κάνετε πράγματα που γνωρίζετε ότι είναι επιβλαβή. Αυτό θα σας κάνει να εγκαταλείψετε τα πράγματα όταν δεν σας ενδιαφέρουν πλέον. Αυτό περιλαμβάνει εργασίες, σχέδια, ακόμη και σχέσεις.
Θα πρέπει να δουλέψετε για να τραβήξετε πράγματα στη ζωή σας που θα έχουν προσγειωτική επίδραση. Θα πρέπει να μάθετε πώς να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε το λογικό σας μυαλό να ασχοληθεί με τις παρορμήσεις σας. Με την πάροδο του χρόνου, θα γίνετε ικανοί να παίρνετε καλύτερες αποφάσεις και να διατηρείτε μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά το να φτάσετε στο σημείο να νοικοκυρευτείτε μπορεί να πάρει λίγο χρόνο.


Αριθμός Πρόκλησης 6

Θα ανακαλύψετε τον εαυτό σας να θέτει τον πήχη εξωπραγματικά ψηλά σε πολλές πτυχές της ζωής σας.

Η αίσθηση του ιδεαλισμού σας θα αποδειχθεί μη ρεαλιστική και ανέφικτη, κάνοντας τη ζωή δύσκολη για εσάς και για όσους η ζωή τους αγγίζει άμεσα τη δική σας.Ανίκανοι να νιώσετε ότι οτιδήποτε στη ζωή σας είναι αρκετά καλό, θα σας λείπει η ευγνωμοσύνη.Θα δυσκολευτείτε να δείτε το καλό στον εαυτό σας, στους άλλους ή στον κόσμο.Θα έχετε τελικά μια πολύ μοιρολατρική άποψη για τη ζωή και θα γίνετε πολύ κυνικοί, κουρασμένοι και επικριτικοί.

Θα βρεθείτε να περνάτε τη ζωή σας με παρωπίδες.Θα δυσκολεύεστε να δείτε την άποψη οποιουδήποτε άλλου εκτός από τη δική σας σε οποιαδήποτε κατάσταση.Θα βρείτε τον εαυτό σας να επιβάλλει τις αξίες σας στους άλλους και να τους κρίνει όταν δεν ανταποκρίνονται στα υψηλά ηθικά σας πρότυπα. Στην πραγματικότητα, η επιμονή σας να έχετε πάντα δίκιο θα γίνει αντιληπτή ως αυταρχική και αλαζονική.Αυτό θα έχει αποξενωτική επίδραση πάνω σας και θα κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να δημιουργήσουν απόσταση ανάμεσα σε εσάς και αυτούς.Θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να βρείτε έναν τρόπο να είστε ικανοποιημένοι με τις δικές σας ικανότητες και να αποδεχτείτε ότι πιθανότατα δεν θα ανταποκριθούν ποτέ στα ιδανικά σας. Η προφανής λύση θα είναι να επαναπροσδιορίσετε αυτά τα ιδανικά ώστε να είναι πιο ρεαλιστικά και εφικτά.

Αριθμός Πρόκλησης 7
Θέματα πίστης και πνευματικότητας θα αποτελέσουν σημαντικά εμπόδια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής σας.
Θα γίνετε πολύ επιφυλακτικοί απέναντι σε οτιδήποτε δεν φέρει απτές αποδείξεις. Θα θεωρήσετε σχεδόν αδύνατο να πιστέψετε οτιδήποτε δεν μπορείτε να παρατηρήσετε ή να αγγίξετε.Αυτό περιλαμβάνει και τις σχέσεις σας.Θα αμφισβητήσετε τα κίνητρα οποιουδήποτε λέει ότι σας αγαπάει, γιατί ακόμα και η πράξη μπορεί να είναι απατηλή. Η αγάπη δεν είναι κάτι που μπορείτε να κρατήσετε στο χέρι σας, οπότε, όσο αφηρημένη κι αν είναι η έννοια, θα δυσκολευτείτε να την αποδεχτείτε.
Η τάση σας να αποκλείετε τις ολιστικές πτυχές της ζωής θα σας κάνει να αισθάνεστε στάσιμοι εσωτερικά.Η δική σας προσωπική ανάπτυξη θα μοιάζει να έχει σταματήσει.Τελικά, θα πρέπει να μάθετε πώς να εκτιμάτε τα άυλα, να κάνετε περιστασιακά το άλμα της πίστης, να απολαμβάνετε απλώς τον εαυτό σας χωρίς να κρατάτε συνεχώς σκοπιά.Η πρόκλησή σας θα είναι να ανακαλύψετε μια φιλοσοφία, ιδεολογία ή θρησκεία που να έχει απήχηση σε εσάς - κάτι που μπορείτε να πιστέψετε χωρίς να χρειάζεστε αποδείξεις.Θα χρειαστεί να μάθετε ότι υπάρχει ποιοτική διαφορά μεταξύ γεγονότος και αλήθειας και να μάθετε να βλέπετε τη δεύτερη ακόμη και ελλείψει της πρώτης.Όσο περισσότερο εκδηλώνεται αυτό, τόσο λιγότερο ικανοί γίνεστε να συνδεθείτε με τα συναισθήματά σας.
Δυσκολεύεστε να αισθανθείτε τον ανώτερο εαυτό σας. Στο μυαλό σας, αρχίζετε να γίνεστε μια άψυχη οντότητα, σαν μια μηχανή.
Με την επιτυχία έρχεται η προσβασιμότητα σε υλικά πράγματα. Υποκύπτετε στο δέλεαρ τους.Κάνετε πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι θα θεωρούσαν αδίστακτα. Θα αποκτήσετε τη φήμη ότι είστε υπερβολικά ανταγωνιστικοί και αναίσθητοι.Πράγματι, θα δυσκολευτείτε με πράγματα όπως η συμπόνια και η ενσυναίσθηση.Εν ολίγοις, η δίψα σας για εξουσία θα σας κάνει να παρακάμψετε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και να αγνοήσετε τις ανάγκες τους υπέρ της επίτευξης και απόκτησης εκείνων των πραγμάτων που επιθυμείτε.Μπορεί να πληγώσετε πολλούς ανθρώπους επιδιώκοντας τα δικά σας συμφέροντα, αλλά δεν θα σας περάσει από το μυαλό να νοιαστείτε... τουλάχιστον όχι για λίγο καιρό.Η πρόκλησή σας θα είναι να μάθετε ότι υπάρχουν πράγματα που είναι πιο σημαντικά από τη συσσώρευση "πραγμάτων".Θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με τη συνειδητοποίηση ότι "αυτός που πεθαίνει με τα περισσότερα παιχνίδια..." εξακολουθεί να πεθαίνει και ότι υπάρχουν άυλα πράγματα στη ζωή που έχουν αξία που υπερβαίνει εκείνη των υλικών πραγμάτων. Εν ολίγοις, θα μάθετε ότι υπάρχει το "αρκετά" και θα μάθετε να είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή που ζείτε.Η πρόκληση του αριθμού 9 αντικατοπτρίζει εκείνη του 0. Και τα δύο άκρα του φάσματος φέρουν μαζί τους μια αίσθηση σταθερότητας που κάνει την περίοδο της πρόκλησης πολύ πιο διαχειρίσιμη από εκείνες που σχετίζονται με άλλους αριθμούς.

Είναι πιθανό να δυσκολευτείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Θα κρατάτε θυμό και μνησικακίες για χρονικά διαστήματα που είναι δυσανάλογα με τις αντιλαμβανόμενες προσβολές και η δική σας αδυναμία να συγχωρήσετε ή να δεχτείτε τη συγχώρεση θα μπορούσε να έχει παραλυτική επίδραση στα συναισθήματά σας. Έχετε έντονη αίσθηση της επίγνωσης και εξαιρετική διαίσθηση, αλλά δεν ξέρετε πώς να τις χρησιμοποιήσετε παραγωγικά. Αντ' αυτού, επιλέγετε να τις φοβάστε και να βυθίζεστε περισσότερο στον εαυτό σας. Στα θετικά, αυτή η υπερευαισθησία θα σας κάνει επίσης ενσυναισθητικούς και συμπονετικούς. Θα είστε σε θέση να νιώσετε τον πόνο των άλλων, επειδή ταυτίζεστε τόσο καλά με αυτόν.Ο πόθος σας για ζωή θα εμποδίσει τον καθορισμό προτεραιοτήτων. Η ανάγκη σας να είστε ελεύθεροι θα σας οδηγήσει σε δεσμά σε πολλές πτυχές της ζωής, από τα οικονομικά μέχρι τα συναισθήματα και τις σχέσεις, αν δεν κάνετε συνειδητή προσπάθεια να το αποτρέψετε. Θα είστε επιρρεπείς στο να υποκύψετε σε επικίνδυνες κακίες που αφορούν τα ναρκωτικά, το αλκοόλ ή το σεξ. Οτιδήποτε διεγείρει τις αισθήσεις μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από τα πράγματα στη ζωή που έχουν πραγματικά σημασία. Η ανάγκη σας για αυτοϊκανοποίηση θα σας κάνει υπερβολικά επιεικείς. Θα επισκιάσει την κοινή σας λογική και θα σας κάνει να κάνετε πράγματα που γνωρίζετε ότι είναι επιβλαβή. Αυτό θα σας κάνει να εγκαταλείψετε τα πράγματα όταν δεν σας ενδιαφέρουν πλέον. Αυτό περιλαμβάνει εργασίες, σχέδια, ακόμη και σχέσεις.Θα πρέπει να δουλέψετε για να τραβήξετε πράγματα στη ζωή σας που θα έχουν προσγειωτική επίδραση. Θα πρέπει να μάθετε πώς να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε το λογικό σας μυαλό να ασχοληθεί με τις παρορμήσεις σας. Με την πάροδο του χρόνου, θα γίνετε ικανοί να παίρνετε καλύτερες αποφάσεις και να διατηρείτε μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά το να φτάσετε στο σημείο να νοικοκυρευτείτε μπορεί να πάρει λίγο χρόνο.Θέματα πίστης και πνευματικότητας θα αποτελέσουν σημαντικά εμπόδια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής σας.Θα γίνετε πολύ επιφυλακτικοί απέναντι σε οτιδήποτε δεν φέρει απτές αποδείξεις. Θα θεωρήσετε σχεδόν αδύνατο να πιστέψετε οτιδήποτε δεν μπορείτε να παρατηρήσετε ή να αγγίξετε.Αυτό περιλαμβάνει και τις σχέσεις σας.Θα αμφισβητήσετε τα κίνητρα οποιουδήποτε λέει ότι σας αγαπάει, γιατί ακόμα και η πράξη μπορεί να είναι απατηλή. Η αγάπη δεν είναι κάτι που μπορείτε να κρατήσετε στο χέρι σας, οπότε, όσο αφηρημένη κι αν είναι η έννοια, θα δυσκολευτείτε να την αποδεχτείτε.Η τάση σας να αποκλείετε τις ολιστικές πτυχές της ζωής θα σας κάνει να αισθάνεστε στάσιμοι εσωτερικά.Η δική σας προσωπική ανάπτυξη θα μοιάζει να έχει σταματήσει.Τελικά, θα πρέπει να μάθετε πώς να εκτιμάτε τα άυλα, να κάνετε περιστασιακά το άλμα της πίστης, να απολαμβάνετε απλώς τον εαυτό σας χωρίς να κρατάτε συνεχώς σκοπιά.Η πρόκλησή σας θα είναι να ανακαλύψετε μια φιλοσοφία, ιδεολογία ή θρησκεία που να έχει απήχηση σε εσάς - κάτι που μπορείτε να πιστέψετε χωρίς να χρειάζεστε αποδείξεις.Θα χρειαστεί να μάθετε ότι υπάρχει ποιοτική διαφορά μεταξύ γεγονότος και αλήθειας και να μάθετε να βλέπετε τη δεύτερη ακόμη και ελλείψει της πρώτης.


Αριθμός Πρόκλησης 8

Η επιθυμία σας για εξουσία και χρήμα καθοδηγεί ό,τι κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής σας.

Σας ωθεί τόσο πολύ να πετύχετε και να ανεβείτε στην ιεραρχία -είτε πραγματική είτε φανταστική- που αυτό αποδεικνύεται επιζήμιο για την αίσθηση του εαυτού σας. Στα μάτια των ανθρώπων της ζωής σας, εμφανίζεστε περισσότερο μηχανικοί παρά άνθρωποι.

Όσο περισσότερο εκδηλώνεται αυτό, τόσο λιγότερο ικανοί γίνεστε να συνδεθείτε με τα συναισθήματά σας.
Δυσκολεύεστε να αισθανθείτε τον ανώτερο εαυτό σας. Στο μυαλό σας, αρχίζετε να γίνεστε μια άψυχη οντότητα, σαν μια μηχανή.
Με την επιτυχία έρχεται η προσβασιμότητα σε υλικά πράγματα. Υποκύπτετε στο δέλεαρ τους.Κάνετε πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι θα θεωρούσαν αδίστακτα. Θα αποκτήσετε τη φήμη ότι είστε υπερβολικά ανταγωνιστικοί και αναίσθητοι.Πράγματι, θα δυσκολευτείτε με πράγματα όπως η συμπόνια και η ενσυναίσθηση.Εν ολίγοις, η δίψα σας για εξουσία θα σας κάνει να παρακάμψετε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και να αγνοήσετε τις ανάγκες τους υπέρ της επίτευξης και απόκτησης εκείνων των πραγμάτων που επιθυμείτε.Μπορεί να πληγώσετε πολλούς ανθρώπους επιδιώκοντας τα δικά σας συμφέροντα, αλλά δεν θα σας περάσει από το μυαλό να νοιαστείτε... τουλάχιστον όχι για λίγο καιρό.Η πρόκλησή σας θα είναι να μάθετε ότι υπάρχουν πράγματα που είναι πιο σημαντικά από τη συσσώρευση "πραγμάτων".Θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με τη συνειδητοποίηση ότι "αυτός που πεθαίνει με τα περισσότερα παιχνίδια..." εξακολουθεί να πεθαίνει και ότι υπάρχουν άυλα πράγματα στη ζωή που έχουν αξία που υπερβαίνει εκείνη των υλικών πραγμάτων. Εν ολίγοις, θα μάθετε ότι υπάρχει το "αρκετά" και θα μάθετε να είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή που ζείτε.


Αριθμός Πρόκλησης 9

Η πρόκληση του αριθμού 9 αντικατοπτρίζει εκείνη του 0. Και τα δύο άκρα του φάσματος φέρουν μαζί τους μια αίσθηση σταθερότητας που κάνει την περίοδο της πρόκλησης πολύ πιο διαχειρίσιμη από εκείνες που σχετίζονται με άλλους αριθμούς.
Αριθμολογικές Αναλύσεις