Υπολόγισε γρήγορα και εύκολα με τον ειδικό καρμικό υπολογιστή του ΑΚΑΣ αν έχεις Καρμικούς Αριθμούς στην ημερομηνία γένησης.

Απο το Καρμικό Υπολογιστή μπορείς να πάρεις δύο πολύ σημαντικές πληροφορίες.

1. Την ημερομηνία γένησής σου , οπότε εδω θα βάλεις ημέρα, μη΄να, έτος της δικιάς σου ημερομηνίας γένησης και

2.Αν η χρονιά που έρχεται πχ το 2024 έχεις Καρμικά Χρέη! Θα βάλεις, ημέρα, μήνα, χρονιά που θες να εξετάσεις και αυτό ήταν ! τόσο απλά!


Numerology Calculator

Υπολογισμός Καρμικών Αριθμών


Οι καρμικοί μας αριθμοί

Τι είναι οι Αριθμοί Καρμικού Χρέους

Η γνώση της σημασίας αυτών των Αριθμών Καρμικού Χρέους θα σας επιτρέψει να τα χειριστείτε πιο αποτελεσματικά και να μην επαναλάβετε τα προηγούμενα λάθη.

Είναι όλοι τους σύμβολα ανασυγκρότησης και μπορείτε να κερδίσετε σε ένα υψηλότερο επίπεδο με τη δέουσα προσοχή στη σημασία τους.

Για κάθε αριθμό, περιγράφεται πώς αυτός συμβολίζει διάφορες πνευματικές και καρμικές διαστάσεις της ζωής. Για παράδειγμα, ο αριθμός 10 συνδέεται με την αναγέννηση και την εκκίνηση ενός νέου κύκλου, ενώ οι αριθμοί 13/4 και 14/5 αναφέρονται σε καρμικά χρέη και τις προκλήσεις που αυτά φέρνουν στη ζωή. Ο κάθε αριθμός αποκτά βάθος μέσα από τις συμβολισμούς και τα διδάγματα που φέρνει.

Αυτοί είναι τέσσερις καρμικοί  "δοκιμαστικοί" ή "προειδοποιητικοί" αριθμοί ", 13/4 - 14/5 - 16/7 - 19/1 

Κάθε Καρμικός Αριθμός φέρνει ένα μήνυμα του Κάρμα που πρέπει να ικανοποιηθεί. Συνήθως, μπορείτε να δείτε τις αποδείξεις του χρέους σας στην παρούσα ζωή - αλλά όχι πάντα.

Κανένας αριθμός δεν είναι κακός, να θυμάστε ομως ότι θερίζετε τους καρπούς των προηγούμενων επιδόσεών σας. Και ότι ο Νόμος του Κάρμα λέει ότι πρέπει να πληρώσετε για όλα όσα παίρνετε και για όποιο κακό κάνετε. Ο ίδιος Νόμος ισοσκελίζει ας πούμε επίσης για κάθε προσπάθεια προς τη σωστή κατεύθυνση.


Οι καρμικοί μας αριθμοί

Τι είναι οι Αριθμοί Καρμικού Χρέους
  • 13/4: Δεν αναφέρονται πάντα μαζί με τους αριθμούς δοκιμών. Για τον αληθινό αποκρυφιστή και μύστη, το 13 αντιπροσωπεύει τη δύναμη και τη θεότητα- για τον απλό άνθρωπο, είναι ένας αριθμός που πρέπει να αποφεύγεται. Αν έχει κάποια καταστροφική δύναμη, αυτό οφείλεται στην αρνητική σκέψη που τον περιβάλλει.

Ο καρμικός αριθμός 13/4 συμβολίζει την ανάγκη διόρθωσης παλαιότερων λαθών. Το "1" αντιπροσωπεύει καταχρήσεις σε προηγούμενη ζωή, ενώ το "3" την ποιότητα αυτών των λαθών. Σε αυτή τη ζωή, το άτομο χρειάζεται να αναπτύξει τις θετικές πτυχές του 4 (πρακτικότητα, πειθαρχία, σκληρή δουλειά) και του 3 (δημιουργικότητα, αισιοδοξία) για να ισορροπήσει και να βελτιώσει τη ζωή του. Στις σχέσεις, πρέπει να ενσωματώσει την αφοσίωση και το σεβασμό του 4, μαζί με τη ζωντάνια και τη χαρά του 3.

Για όσους το έχουν κατακτήσει, είναι εποικοδομητικό και μάλιστα τυχερό. Το 13 αντιπροσωπεύει την επιμονή στο Μονοπάτι , όταν ο στόχος είναι η εργασία και η οικοδόμηση. Η προειδοποίησή του είναι ο κίνδυνος οπισθοδρόμησης στην τεμπελιά και τον αρνητισμό. Αν έχετε το 13 στον χάρτη σας, πρέπει να μάθετε να βγαίνετε από την απραξία σε ένα είδος κατασκευής 4 τετραγώνων ενος χτισίματος έργων και πράξεων, είναι ένας πολύ πρακτικός αριθμός.


Οι καρμικοί μας αριθμοί

Τι είναι οι Αριθμοί Καρμικού Χρέους


  • 14/5: Όταν έχετε 14/5 στο χάρτη σας, σας είναι δύσκολο να θυμηθείτε και να επωφεληθείτε από τις εμπειρίες σας. Η υπερβολή στις αισθητηριακές απολαύσεις φέρνει απώλεια, αρρώστια, ξαφνικό τέλος σχέσεων-καταστάσεων η απομάκρυνση ανθρώπων, και καθυστέρηση στα αποτελέσματα, βέβαια να πούμε οτι δεν είναι πάντα απόλυτο διότι εξετάζουμε μόνο ενα πολύ μικρό Αριθμολογικό μέρος της ανάλυσης. 

Αν βρεθεί στον Αριθμό της Ψυχής (Σύνολο φωνηέντων μόνο στο πλήρες όνομά σας) - το 14/5 προειδοποιεί για διακοπή σε όλες τις συναισθηματικές σας υποθέσεις.

Αν βρεθεί στην Έκφραση- Πεπρρωμένο Ονόματος (Σύνολο συμφώνων και φωνηέντων  στο πλήρες όνομά σας) - το 14/5 προειδοποιεί για διαψευσμένες ελπίδες και μια νέα εξισορρόπηση των δυνάμεων.

Αν βρεθεί στην πορεία ζωής (Σύνολο του μήνα, της ημερομηνίας και του έτους της γέννησής σας) - το 14/5 προειδοποιεί για ένα μάθημα που πρέπει να πάρετε - να έχετε, να κρατάτε και μετά να αφήνετε.

Οι άνθρωποι με το 14/5 στη Διαδρομή Ζωής, την Έκφραση και την Επιθυμία της Καρδιάς τους πρέπει να μάθουν το Νόμο της Αλλαγής.

Ο νόμος της αλλαγής δηλώνει ότι τα πάντα βρίσκονται στη διαδικασία να γίνουν κάτι άλλο. Αυτό συμβαίνει επειδή η εξέλιξη συμβαίνει παντού και με όλους και συμβαίνει συνεχώς.

Έτσι και στη ζωή μας, η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά για την οποία μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι. Γιατί, λοιπόν, δεν ζούμε τη ζωή μας αναγνωρίζοντας αυτό το γεγονός και δεν δρομολογούμε τακτικά την αλλαγή, βάζοντας έτσι τον εαυτό μας σε αρμονία και ρυθμό με αυτή τη διαδικασία; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να αποδεχτούμε την αλλαγή; Πρέπει να μάθουμε να νιώθουμε άνετα με την αλλαγή και τελικά να την αγκαλιάσουμε.

Τρεις είναι οι κύριοι παράγοντες που προκαλούν την αλλαγή στη ζωή μας: η επιλογή, η τύχη και η κρίση. Και οι τρεις φέρουν δύναμη και έχουν τη δική τους ιδιαίτερη δυναμική.

Ο καρμικός αριθμός 14/5 αντιμετωπίζεται ως ένας αριθμός που απαιτεί διόρθωση παλαιότερων λαθών και καταχρήσεων. Το "1" συμβολίζει τις καταχρήσεις σε προηγούμενη ζωή, ενώ το "4" την ποιότητα αυτών των λαθών. Σε αυτή τη ζωή, η ανάπτυξη των θετικών πτυχών του 5 και του 4 (πειθαρχία, πρακτικότητα, ακεραιότητα) είναι κρίσιμη για να ισορροπήσει και να βελτιώσει τη ζωή του. Στις σχέσεις, πρέπει να ενσωματώσει την προσαρμοστικότητα και την ελευθερία του 5, μαζί με την σταθερότητα και την αξιοπιστία του 4.


Οι καρμικοί μας αριθμοί

Τι είναι οι Αριθμοί Καρμικού Χρέους
  • 16/7: Αυτή είναι η δοκιμασία για την πίστη και την αισιοδοξία του 7. Ο "Ναός του Πνεύματος" είναι ο μόνος ασφαλής τόπος κατοικίας για το 16. Η δύναμη του Πνεύματος είναι το μόνο που μπορεί να κρατήσει τον Πύργο από το να πέσει (βλ. την 16η κάρτα Ταρώ). Το 16 μπορεί να φτάσει στο 7ψήφιο μόνο μέσω της σταύρωσης του εαυτού (το 1) στο σταυρό της αγάπης (το 6). Το 16 είναι το κάρμα της προηγούμενης παράνομης αγάπης.

Αν βρεθεί στην Επιθυμία της Καρδιάς-προειδοποιεί για τσακισμένα όνειρα (ή καρδιά), ψεύτικους φίλους και παρεκτροπές. Το άτομο που εμπιστεύεστε περισσότερο θα σας προδώσει πισώπλατα.

Αν βρεθεί στην Έκφραση- έχουμε Απώλεια  θέσης, δύναμης, περιουσίας. Αυτό γίνεται ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο στη ζωή σας.

Αν βρεθεί στην πορεία ζωής-Όλες οι δυσκολίες έρχονται ώστε να βιώσεις άνοδο και μετά να πέσεις, αγάπη για να χάσεις, κράτημα για να αφεθείς. Η ζωή σας είναι γεμάτη με πάρα πολλά γεγονότα.

Ο καρμικός αριθμός 16/7 αντιπροσωπεύει την ανάγκη διόρθωσης προηγούμενων λαθών σχετικά με την αγάπη και τις δεσμεύσεις. Το "1" συμβολίζει καταχρήσεις, ενώ το "6" την ποιότητα τους. Σε αυτή τη ζωή, το άτομο πρέπει να αναπτύξει τις θετικές πτυχές του 7 (σοφία, αναλυτικότητα) και του 6 (τιμιότητα, αγάπη) για να ισορροπήσει και να βελτιώσει τη ζωή του. Στις σχέσεις, πρέπει να ενσωματώσει την αγάπη και την αφοσίωση του 6 με την σοφία και την βάθος του 7.


Οι καρμικοί μας αριθμοί

Τι είναι οι Αριθμοί Καρμικού Χρέους

19/1: Το 19 είναι ο πραγματικά και κυριολεκτικά εισπράκτορας των καρμικών φόρων και απαιτεί αυτο που λένε μέτρον άριστον. Αυτό είναι απόδειξη της εξουσίας που κάποτε χρησιμοποιήθηκε κατά λάθος. Τα τελικά καρμικά χρέη πρέπει να εξοφληθούν όλα πριν από την ολοκλήρωση του Κύκλου Ζωής. Προηγουμένως, κάτι αφαιρέθηκε από το Σύμπαν που δεν πληρώθηκε. Αν πληρωθεί γρήγορα, απελευθερώνεται κανείς από τον "Κύκλο της Αναγκαιότητας"- αν οχι, το χρέος συσσωρεύεται επιπλέον στο ήδη υπάρχων χρέος - τελικά για να πληρωθεί. Έτσι ονομάζεται και ως η δόνηση της αντοχής-Πόσο μπορείτε να αντέξετε;

Αν 19/1 βρέθηκε στο Επιθυμία της καρδιάς-Δοκιμές ζωής και απώλειας σε γενικό πλαίσιο. Σας οδηγεί στα δύσκολα και σας καλεί να κοιτάξετε και πάλι στην αρχή της ζωής. Όλα τα μυστικά της ζωής σου έρχονται και πρέπει να έρθουν στο φως.

Αν το 19/1 βρεθεί στην Έκφραση-Θα βρεθείτε απογυμνωμένοι-εκτεθειμένοι σε περίεργες καταστάσεις και παρεξηγήσεις.

Αν το 19/1 βρεθεί στο Μονοπάτι της Ζωής-Θα πρέπει να θερίσετε ό,τι έχετε σπείρει. Θα παλέψετε με τα βάρη του παρελθόντος. Είστε δεμένοι ενώ θέλετε να είστε ελεύθεροι. Πρέπει να πληρώσετε με χρόνο, χρήμα και τον ίσως και με τον εαυτό σας.


Ο καρμικός αριθμός 19/1 αντικατοπτρίζει την ανάγκη διόρθωσης προηγούμενων λαθών που σχετίζονται με τον εγωκεντρισμό και την κατάχρηση δύναμης. Το "1" συμβολίζει αυτές τις καταχρήσεις, ενώ το "9" την ποιότητά τους. Σε αυτή τη ζωή, το άτομο πρέπει να αναπτύξει τις θετικές πτυχές του 1 και του 9 (ανεξαρτησία, θέληση, συμπόνια, πνευματικότητα) για να ισορροπήσει και να βελτιώσει τη ζωή του. Στις σχέσεις, πρέπει να ενσωματώσει τον ρομαντισμό και τη δημιουργικότητα του 1 με τη συγχώρεση και την κατανόηση του 9. 


Να θυμάστε όμως πάντα όλα αλλα΄ζουν...όλα γυρνάνε...όλα είναι στη θέλησή μας.

Το μυστικό κλειδί είναι, το ΣΕ ΑΚΟΥΩ, τι έχεις να μου πείς, και και στη συνε΄χεια θα χρειαστεί Αγάπη, Υπομονή διότι εδω πλέον μιλάνε οι ψυχές!

Αριθμολογικές Αναλύσεις