Καρμικοί Κύκλοι


Αυτή η χρονιά του 2024 είναι μια χρονιά ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ για εσάς!

Όμως η πε΄ριοδος 2024-2026 είναι πολύ Σημαντικά Καρμική

🔴Για πρώτη φορά μετά από 17-18 χρόνια ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στον Κριό - μια ενέργεια που εγκαινιάζει το Επερχόμενο πεπρωμένο!

🔴Σας φέρνει μοιραία γεγονότα.

Μπορεί όλα αυτά να μη τα πιστεύεις , μπορεί να σου φαίνονται παράξενα και αλλόκοτα.

Σου φέρνει λοιπόν μοιραία γεγονότα,

τα οποία συμφωνήσατε πριν από τη γέννησή σας και τα οποία θα επιταχύνουν την εξέλιξή σας, κυρίως σε υλικό, εξωτερικό επίπεδο. 

Συνήθως τα πράγματα που θα σου συμβαίνουν, θα έχουν στα μια απίστευτη αριθμολογική δόνηση, κράτα αυτό που θα σου πω, 9 χρόνια, ή στα 18 χρόνια καρμικό αντίκτυπο επάνω σας!

🔴Θα βιώσετε περισσότερες νέες εξελίξεις μέσα σε ένα χρόνο παρά σε μια δεκαετία! Ο χρόνος θα συμπιεστεί!,

μπορεί να νιώσετε ότι ο χρόνος έχει επιταχυνθεί....οι εκπλήξεις θα σας χτυπάνε δεξιά και αριστερά και θα είστε πιο αναζωογονημένοι και ζωντανοί αλλά και κουρασμένοι! Μπορεί να μην είναι πάντα εύκολες, οι καρμικές εξελίξεις αλλά θα είναι καθοριστικές οι συνθήκες και θα σας βγάλουν από τη ζώνη άνεσής σας!

🔴Στην αρχαία αστρολογία ο Βόρειος Δεσμός είναι ο βασιλιάς των Φιδιών η το κεφάλι του Δράκου (και το φίδι εδώ σημαίνει σούπερ έξυπνα όντα). Ως φίδι, θα αποβάλλετε επίσης συμβολικά το παλιό σας δέρμα και θα έχετε την ευκαιρεία να γλιστρήσετε σε μεγαλύτερες και υψηλότερες θέσεις ύπαρξης., δονήσεις.

Συχνά χωρίς να είστε προετοιμασμένοι γι' αυτό, σαν να σας ρίχνουν στα βαθιά χωρίς να ξέρετε να κολυμπάτε. Αλλά ο Βόρειος Δεσμός εγγυάται επίσης ότι θα μάθετε να κολυμπάτε στην πορεία. Εστω και με τον δύσκολο τρόπο, αλλά θα βρείτε Λυσεις! Θα μάθετε να κολυμπάτε!

🔴Ταυτόχρονα, τους πρώτους 5 μήνες του έτους 2024 ο Δίας θα βρίσκεται στον 2ο οίκο των οικονομικών σας. Μπορείτε πραγματικά να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, φυσικά αν το πιστέψετε! Επίσης μπορεί να μάθετε πολλά για τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων.

Όμως η αυτοαξία σας θα γίνει πιο αληθινή και ανεβασμένη.

Από τον Ιούνιο 2024, ο Δίας θα μετακινηθεί στον 3ο οίκο σας και θα βελτιώσει πραγματικά τις κοινωνικές σας συνδέσεις, τις σχέσεις και τις φιλίες σας. Οι επικοινωνίες θα αυξηθούν, η επιθυμία σας για μάθηση θα επεκταθεί και μπορείτε να γραφτείτε σε μαθήματα, να διαβάσετε πολύ περισσότερο ή να εκπαιδευτείτε και να αποκτήσετε δεξιότητες με χαρά και ευκολία, οι οποίες θα γίνουν πηγή αυτοδημιούργητου πλούτου και ευκαιριών για εσάς για τα επόμενα χρόνια!

🔴Μήπως ήρθε η στιγμή να μελετήσετε Αστρολογία η Ταρώ και η αιτία να είναι ο ΑΚΑΣ με αυτά τα «περίεργα» άρθρα που γράφει? Μπορεί ! και γιατί όχι.!

Μπορείτε να επωφεληθείτε από κάθε δραστηριότητα του 3ου οίκου: επιχειρήσεις, μάρκετινγκ, συγγραφή, ιστοσελίδες, μέσα ενημέρωσης, διαδίκτυο, ομιλίες, εκπαίδευση, ομαδικά σχέδια. Μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερους γείτονες και να βελτιώσετε τις σχέσεις στην ομάδα σας, με αδέλφια ή συντρόφους. Να σας ανοίξουν νέοι ορίζοντες αφού παρακολουθείτε το κανάλι του ΑΚΑΣ!

🔴Καθ' όλη τη διάρκεια αυτού του έτους ο Κρόνος θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας. Αυτός είναι ένας ισχυρός κύκλος λήξης που θα συνεχιστεί σχεδόν μέχρι το 2026. Ετοιμαστείτε! Πολλά παλιά μοτίβα, συνήθειες, καταστάσεις και άνθρωποι θα φύγουν και θα φεύγουν σταδιακά από τη ζωή σας...

🔴27 χρόνια προετοιμασίας.

🔴Μπορείς να το αντιληφθείς?

🔴27 χρόνια προετοιμαζόσουν, υποσυνειδητα, η ψυχη σου το ήξερε και προετοιμαζόταν,

🔴27 χρόνια γεμάτο παρελθόν, θα αρχίσει να μαραίνονται, ένας καρμικός κύκλος τεραστίων διαστάσεων τελειώνει...

🔴Όλα τελειώνουν, τα πάντα.

Αυτό μπορεί να φέρει και οδυνηρά τέλη, κάποιες στιγμές πένθους, αλλά ό,τι πέφτει από τη ζωή σας είναι γραφτό να φύγει, δεν θα σας εξυπηρετεί πλέον για το μέλλον και θα αποτελέσει μέρος της νέας σας πορείας... όσο περισσότερο αντιστέκεστε τόσο πιο μπερδεμένο ή περιοριστικό μπορεί να νιώθετε.

Είναι δύσκολο, ίσως και να σε μπερδεύω με αυτό που σου γράφω, να σε προβληματίζω.

Όμως η πραγματικά υπέροχη πλευρά του Κρόνου μέσα από τον 12ο οίκο είναι η δύναμή σας να εξαλείψετε τις αυτοσαμποτάζ και τις περιοριστικές προσκολλήσεις και τα μοτίβα. Σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά, (να μη λες είμαι άχρηστος-άχρηστη, να μη λες δεν αξίζω-να μη λες δεν ειμαι καλός-καλή, όλα είναι μέρος της προόδου σου σε αυτή τη γή) ο ΚΡΟΝΟΣ είναι δύσκολος, είναι ο Κυριος του Κάρμα, είναι όμως κα μεγάλος 🔴ΔΑΣΚΑΛΟΣ🔴, πολύ αυστηρός αλλά φέρνει και δώρα.

Θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε περισσότερα, για την ώρα, ας μείνουμε σε αυτά.

🔴Και σε προετοιμάζω για εκείνα τα θεϊκά σημάδια…

🔴9+18+27=54=5+4=9.η δύναμη του 9 !


Για να βρούμε τους Καρμικούς Κύκλους, ο ΑΚΑΣ έφτιαξε για εσάς έναν εύκολο τρόπο υπολογισμού. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι, 

γράψε το όνομά σου και το επώνυμο, 

πάτα υπολογισμός πεπρωμένου ονόματος

δες το αποτέλεσμα

και για να δεις τον Κύκλο που ανοίγει για εσένα αλλά και κλεινει ταυτόχρονα,

επελεξε κα΄τω απο τη λιστα τον Αριθμό 9!

τώρα έχεις τον αριθμό του Καρμικού σου Κύκλου.

Διάβασε πιο κάτω τι σημαίνει ο αριθμός του Καρμικού σου Κύκλου.


Name Numerology Calculator

🔴 Καρμικός Κύκλος Αριθμός 1

Μαθαίνετε να στέκεστε μόνοι στα πόδια σας, να είστε πιστοί στις πεποιθήσεις και ιδέες σας, να είστε αυτάρκεις και να βρίσκετε κουράγιο να ηγηθείτε. Θα αντιμετωπίζετε την μια δοκιμασία μετά την άλλη για να μάθετε να στέκεστε ακλόνητοι και να μην υποβαθμίζετε τον εαυτό σας.

Το 1 είναι η Πρόκληση να μαθαίνετε να αναγνωρίζετε ότι έχετε και εσείς εαυτό, ενώ στις άλλες θέσεις μαθαίνετε να παραμένετε γνήσιοι προς αυτό τον εαυτό και να έχετε αυτοπεποίθηση.

🔴 Καρμικός Κύκλος Αριθμός 2

Τονίζει την ευαισθησία σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις. Σε αρνητική καρμική δόνηση μπορεί να αφορά τον φόβο, την δειλία και την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Μπορεί να υπάρχει υπερβολική σημασία στην γνώμη των άλλων και υποταγή. Το καλό είναι ότι γίνεστε ευαίσθητοι στα συναισθήματα και στις ανάγκες των άλλων, χωρίς να καταπιέζετε τις δικές σας ανάγκες.

Χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση για να παραμείνετε ισορροπημένοι. Μια και το δύο είναι το σύμβολο της διττότητας, προσπαθείτε να ισορροπήσετε δύο αντίρροπες δυνάμεις. Ενώ είστε ισορροπημένοι και ευαίσθητοι, πρέπει να ζείτε σε αρμονία με τον εαυτό σας και τους άλλους. 

🔴 Καρμικός Κύκλος Αριθμός 3

Μαθαίνετε να αναγνωρίζετε τα συναισθήματα σας και να μιλάτε μέσα από την καρδιά. Μπορείτε να έχετε επικριτικά λόγια, ιδίως για τον εαυτό σας. Εδώ μαθαίνουμε ότι τα λόγια μας έχουν βαθύ αντίκτυπο στην ζωή μας. Αντί να δείξουμε την ωμή αλήθειά μας, που έχει η καρδιά μας, χρησιμοποιούμε το χιούμορ και την κριτική για να καλύψουμε τα συναισθήματά μας. Πρέπει να ξεπεράσουμε τις αρνητικές δονήσεις όπως επιπολαιότητα, υπερβολή, κουτσομπολιό, εγωκεντρισμό, διασκόρπιση της ενέργειας, κυκλοθυμία και ομιλία χωρίς σκοπό και λόγο.

Αντί αυτό, χρησιμοποιείστε την δημιουργική σας ενέργεια για να καλλιεργήσετε αγάπη, χαρά, ενθάρρυνση και θετική αντίληψη. Αντί να σπαταλάμε την ενέργεια, οδηγούμαστε στην θετική δόνηση.

 🔴 Καρμικός Κύκλος Αριθμός 4

Μαθαίνετε οργάνωση, πειθαρχία, οικονομία, πρακτικότητα και σκληρή δουλειά. Συχνά αυτή την περίοδο υπάρχουν περιορισμοί. Πρέπει να μάθετε να δουλεύετε μέσα σε αυτά τα όρια και επίσης, να βάζετε όρια και στους άλλους. Πρέπει να μάθετε να περιορίζετε την ανυπομονησία, την ισχυρογνωμοσύνη και την στενοκεφαλιά. Κύκλος γνώσεων, πρακτικότητας, άνοιγμα αντίληψης σε νεα πράγματα, έννοια και συμβολισμός χτισίματος. Χτίζω σχέσεις, καρριέρα, συνεργασίες, γνώσεις.

🔴 Καρμικός Κύκλος Αριθμός 5

Η επιθυμία να αλλάξετε τους κανόνες μπορεί να φέρει ανυπομονησία, ένταση και επιθυμία για ελευθερία.. Μπορεί να υπάρχει τάση να παρατήσετε κάτι πριν ολοκληρωθεί, να επιλέξετε ερωτικούς δεσμούς που δεν κρατούν η να κάνετε καταχρήσεις (φαγητό, ποτό, ναρκωτικά, τυχερά παιχνίδια). Αυτός είναι ο αριθμός πρόκλησης της περιπέτειας .

Η αλλαγή και ότι προκύπτει από αυτήν μπορεί να προκαλέσει φόβο, σύγχυση και μη αυτοσυγκράτηση. Σε αυτή την περίοδο ευνοείται το ρίσκο και η ελαστικότητα. Μαθαίνεται πώς να απελευθερωθείτε από περιοριστικές συμπεριφορές που πνίγουν την δημιουργική σας ενέργεια. Το σύνθημα της περιόδου είναι η αλλαγή. Η πραγματική πρόκληση είναι η αλλαγή να γίνει στον κατάλληλο χρόνο και να βελτιώνει τα πράγματα. Αγκαλιάστε τις αλλαγές, προσαρμοστείτε. 

🔴 Καρμικός Κύκλος Αριθμός 6

Τα μαθήματα αφορούν την ευθύνη για τους άλλους ή την αίσθηση του βάρους από τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Μαθαίνετε να φροντίζετε τους άλλους γύρω σας και να μάθετε την ισορροπία ανάμεσα στην αποδέσμευση σας απέναντι στην οικογένεια και την δέσμευσή σας απέναντι στον εαυτό σας. Με αυτή την πρόκληση δεν μπορείτε να αποφύγετε την προσφορά και την φροντίδα των άλλων.

Αν όμως πάτε πάνω από τα λογικά όρια, θα οδηγηθείτε στην δυστυχία, στο τέλος της οικογένειας και του γάμου. Υπάρχει μια τάση να είστε ξεροκέφαλοι και αδιάλλακτοι στις γνώμες σας, ιδιαίτερα σε θέματα ανατροφής παιδιών. Το μάθημα είναι να μετακινείτε αυτή την ενέργεια από τις αρνητικές δονήσεις του 6, στις θετικές, να δημιουργήσετε ζεστασιά, αγάπη, φροντίδα και αγάπη στο περιβάλλον και στο σπίτι σας.

Επίσης αφορά την συνεξάρτηση και την προσφορά για λάθος λόγους. Θα καταλάβετε πότε φροντίζετε τους άλλους με μη υγιή τρόπο. Σε όλες τις περιπτώσεις αυτή η πρόκληση είναι βαθύτατα συναισθηματική, να βρείτε αρμονία, ισορροπι΄ες, να αγαπήσετε τον εαυτο σας, να ανοίξετε την καρδιά σας στην αγάπη.

🔴 Καρμικός Κύκλος Αριθμός 7

 Η πρόκληση 7, θα είναι από τα πιο σοβαρά διαστήματα στην ζωή σας. Θα πρέπει να ξεπεράσετε τα συναισθήματα της μοναξιάς και της απομόνωσης, στρεφόμενοι προς τα μέσα, τον εσωτερικό κόσμο του διαλογισμού, της εσωτερικής ανάπτυξης, την πνευματικής αφύπνισης και την περισυλλογής στο νόημα της ζωής. Το μάθημα που μαθαίνετε είναι ότι αναγνωρίζετε ότι ο εσωτερικός εαυτός σας αναζητούν εμπειρίες που θα σας επιτρέψουν να αναπτυχθείτε.Μπορεί να αντιμετωπίζετε μια μεγάλη δοκιμασία, η μια σοβαρή καταπίεση. Αν είστε συγκρατημένοι, κρύβετε τα συναισθήματά σας, η ενεργείτε με μυστικοπάθεια, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να απομονωθείτε ακόμη περισσότερο. Μπορεί να υπάρχει κάποιο μυστικό, κάτι που συνέβη στην οικογένεια, που κρατιέται κρυφό ή θεωρείται εξευτελιστικό.

Η διακοπή της επικοινωνίας με τους άλλους, η καταφυγή στα ναρκωτικά, στο αλκοόλ ή στο ιντερνέτ, δεν θα σας επιτρέψει να ανταπεξέλθετε την πρόκληση 7. Ο στόχος είναι να είστε ασφαλείς στην απομόνωσή σας, στην ανάλυση των μυστηρίων της ζωής, να κατανοήσετε ότι τα πάντα στην ζωή είναι αλληλένδετα.

Η πρόκληση είναι να μάθετε να διακρίνετε την πραγματικότητα από τις λαθεμένες αντιλήψεις. Αν είστε αληθινοί με τον εαυτό σας, αν σχετίζεστε με τους άλλους κι αν ακούτε μέσα σας την εσωτερική σας καθοδήγηση, θα καλλιεργήσετε τις διεισδυτικές ικανότητες ανάλυσης και παρατήρησης του αριθμού 7. Η πρόκληση του Καρμικού Κύκλου 7 προάγει την εσωτερική επίγνωση, ενισχύοντας τις διαισθητικές σας ικανότητες, εξετάζοντας φιλοσοφικά και μεταφυσικά και μαθαίνοντας τους συμπαντικούς νόμους της φύσης.

🔴 Καρμικός Κύκλος Αριθμός 8

Καλείστε σαφώς να βγείτε μπροστά και να πετύχετε. Θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις σε οικονομικά θέματα, όπως πως θα αποκτήσετε χρήματα ή πως θα αυξήσετε αυτά που έχετε. Η επιδίωξη του υλικού κέρδους και μόνο δεν θα σας δώσει την ανταμοιβή που περιμένετε. Μαθαίνετε να κοιτάζετε πέρα από το χρήμα για να δείτε το πραγματικό νόημα της ζωής. Η ακεραιότητα, η σωστή συμπεριφορά, τα ηθικά κίνητρα είναι μερικές από τις ιδιότητες που χρειάζεστε για την συναλλαγή με τον κόσμο.

Δεν είναι εύκολη πρόκληση. Κάθε προσπάθεια να κάνετε κατάχρηση δύναμης, να διεκδικήσετε αβάσιμα την εξουσία ή να απαρνηθείτε την δύναμή σας θα σας καθυστερήσουν την επιτυχία. Το άτομο πρέπει να σταματήσει να δίνει την δύναμή του σε κάποιους ανθρώπους σε κάποιες περιπτώσεις. Πρέπει να πάρετε πίσω την δύναμη που έχετε σκορπίσει και να μάθετε να ενδυναμώνετε τους άλλους.

Η δύναμή σας δεν είναι στην εξουσία απέναντι σε άλλους, αλλά απέναντι στον εαυτό σας.

🔴 Καρμικός Κύκλος Αριθμός 9

Εμπεριέχει όλες τις άλλες προκλήσεις. Το μόνο που μπορεί να σας εμποδίσει να πετύχετε τους στόχους σας είναι ο εαυτός σας. Όλα εξαρτώνται από εσάς και οι δυνατότητές σας είναι απεριόριστες. Ο διαλογισμός, η προσευχή και ο θετικός οραματισμός θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον ιδανικό σας κόσμο.

Είναι η πρόκληση του όλα ή τίποτα. Έχει σαν σύμβολο τον κύκλο και εμπεριέχει τα πάντα. Έχουμε πλήρη ελεύθερη βούληση και το δικαίωμα της επιλογής, η να παρασυρθούμε τυχαία στην ζωή και στα προβλήματά της ή να φθάσουμε στο μεγαλείο. Έχουμε την επιλογή να δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο, ένα κόσμο γεμάτο αγάπη, συμπόνοια, ακεραιότητα, υπευθυνότητα και οραματισμό, στον οποίο θα κάνουμε μεγάλα έργα.

Θα κληθείτε να κάνετε μια επιλογή στην οποία θα πρέπει να λάβετε υπ' όψη σας τον δρόμο ζωής σας και τους ψηλότερους νόμους της συμπαντικής τάξης. Η δοκιμασία και η πρόκληση που θα αντιμετωπίσουμε είναι όπως και με τον αριθμό 9, να καλλιεργήσουμε την επιθυμία να βελτιώσουμε τον κόσμο.

Πρέπει να κάνει επιλογές που να σέβονται την ανώτερη επίγνωσή του και να προάγει την πνευματική ανάπτυξη στο υλικό επίπεδο. Με αυτό τον αριθμό πρόκλησης υπάρχει πιθανότητα βαθιάς ανάπτυξης. Οι διάφορες δοκιμασίες και τα μαθήματα που συναντά σε αυτή την ζωή έχουν σκοπό να ενισχύσουν την κατανόηση του νοήματος της ζωής. 


Αριθμολογικές Αναλύσεις