ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΥΚΛΩΝ


Αριθμολογία, Οι κύκλοι των περιόδων είναι σημαντικά σκαλοπάτια στην πορεία της ζωής σας.

Τι μας λένε οι Κύκλοι Περιόδου.

Όπως οι περισσότερες ιστορίες, υπάρχουν τρεις μεγάλες διαιρέσεις της ζωής μας

Η Πρώτη, ή εναρκτήρια περίοδος, μας βρίσκει να ψάχνουμε να βρούμε την αληθινή μας φύση- ταυτόχρονα, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τις ισχυρές δυνάμεις που υπάρχουν στο περιβάλλον μας, τους γονείς μας και τις κοινωνικοοικονομικές συνθήκες της οικογένειάς μας, ξεκινά από το 0 και έχει διάρκεια έως τα 25 έτη.

Ο Δεύτερος Κύκλος, ή μέση περίοδος της ζωής μας, επιφέρει την αργή ανάδειξη των ατομικών και δημιουργικών ταλέντων μας. Το αρχικό τμήμα αυτού του κύκλου - η αρχή και τα μέσα της δεκαετίας των 30 - αντιπροσωπεύει έναν αγώνα για να βρούμε τη θέση μας στον κόσμο, ενώ στα τέλη της δεκαετίας των 30, στα 40 και στις αρχές της δεκαετίας των 50, μας βλέπουμε με μεγαλύτερο βαθμό αυτοκυριαρχίας και επιρροής στο περιβάλλον. Εχει διάρκεια απο τα 25 εώς τα 50.

Ο τρίτος ή τελικός κύκλος μπορεί να αντιπροσωπεύει την άνθιση της εσωτερικής μας ύπαρξης, έτσι ώστε η αληθινή μας φύση να έχει επιτέλους καρποφορήσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχουμε το μεγαλύτερο βαθμό αυτοέκφρασης και δύναμης.έχει διάρκεια απο τα 50 εως τα 75, φυσικά μετα΄ 75 η ψυχή αποφασίζει και ξεκινά πάλι απο την αρχή και τις παρουσιάζονται 3 Δρόμοι για να επιλέξει.

Πώς να βρείτε τους κύκλους της περιόδου σας

Ο πρώτος κύκλος περιόδου

Αυτός είναι ένας απλός υπολογισμός. Είναι ο μήνας γέννησής σας που μειώνεται σε έναν μονοψήφιο αριθμό ή σε έναν κύριο αριθμό.

Ο δεύτερος κύκλος περιόδου

Ο Δεύτερος Κύκλος Περιόδου είναι η ημέρα της γέννησής σας που μειώνεται σε έναν μονοψήφιο αριθμό ή σε έναν κύριο αριθμό.

Ο τρίτος κύκλος περιόδου

Ο Κύκλος Τρίτης Περιόδου είναι το έτος γέννησής σας που μειώνεται σε έναν μονοψήφιο αριθμό ή σε έναν κύριο αριθμό. Αυτός είναι ο τελευταίος Κύκλος Περιόδου της ζωής σας και διαρκεί μέχρι να φύγετε από το σώμα σας.

Υπολο΄γισε εδω τους ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΟΥ Αριθμολογικές Αναλύσεις

DMCA.com Protection Status