ΖΩΔΙΑ & ΣΧΕΣΕΙΣ

2021-03-03

ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Φίλες-Φίλοι Συνοδοιπόροι, όπως ίσως γνωρίζετε έχουμε Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη στον ΚΑΡΚΙΝΟ , 21/6, και το ΚΑΡΜΑ έχει ήδη ενεργοποιηθεί. Ίσως μάλιστα να προετοιμαζόσασταν χωρίς να το γνωρίζετε για χρόνια για αυτή την στιγμή.

Η Αστρολογία μας προσφέρει πολύ σημαντικές πληροφορίες για τις κάθε είδους σχέσεις και ειδικά για τις ΚΑΡΜΙΚΕΣ.

Μέσα από αυτή την μελέτη μπορούμε να εντοπίσουμε γιατί έλκουμε συγκεκριμένους ανθρώπους στη ζωή μας και γιατί πρέπει να αντιμετωπίσουμε σχέσεις οχι πάντα εύκολες αλλά με αρκετές δυσκολίες και τελικά τι υπάρχει πίσω από ολες αυτές τις αναστατώσεις. Η Αστρολογία μας μιλά για μαθήματα που πρέπει εμείς να μάθουμε, κυρίως η ψυχή μας.

Οι καρμικές σχέσεις είναι περίεργες, συνήθως με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Οι σχέσεις αυτές δεν αφορούν μόνο τον ερωτικό τομέα αλλά τις συναντάμε παντού, στην οικογένεια, στην εργασία, σε συνεργάτες, σε συμμαθητές σε κάθε μας βήμα σχεδόν. Μπορεί να είναι επίσης ήπιες, αδιάφορες ή εντελώς συγκρουσιακές ή γεμάτες αγωνία και πόνο. Μπορεί επίσης να είναι γεμάτες πάθος και μια αίσθηση ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτόν τον άνθρωπο ή νιώθουμε ένα τεράστιο κενό όταν δεν είναι κοντά μας αυτός που αγαπάμε.

Ότι και είναι, με οποιοδήποτε τρόπο και αν αυτές οι σχέσεις εκφράζονται, έχουν ως σκοπό ένα πράγμα, ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ, να κάνουμε αυτογνωσία και να πάμε βαθιά μέσα στην ψυχή μας και να αντιληφθούμε τα βαθύτερα νοήματα αυτής της σχέσης.

Κάθε Ζώδιο έχει κάποιους Συνδυασμούς.

Ο Πρώτο είναι η ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ, το ακριβώς απέναντι μας ζώδιο. ΠΧ. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ το απέναντι είναι ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Συνήθως αυτές οι σχέσεις, είναι περισσότερο συμβατές με εμάς και εύκολες και αισθανόμαστε πολύ καλά και νιώθουμε ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Βέβαια είναι πολύ εύκολο πραγματικά να ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΟΥΝ και αντί αγάπη και κατανόηση να έχουμε εχθρότητα και βία.

Το δεύτερο στοιχείο είναι παράξενα ταιριάσματα με ΖΩΔΙΑ που εκ πρώτης όψεως δεν ταιριάζουν με τίποτα αλλά κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες τελικά ενώθηκαν. Εδώ για να βρούμε το καρμικό ταίριασμα, εξετάζουμε τον αντίθετο πόλο του ζωδίου μας, ΠΧ, ΚΡΙΟΣ το απέναντι είναι , ΖΥΓΟΣ και τα δυο ταιριάσματα είναι τα δυο διπλανά ζώδια του ΖΥΓΟΥ, δηλαδή, ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Όμως τα εξηγώ πιο κάτω για την δική σας διευκόλυνση

Ζώδιο Κριός

Πολικότητα Ζυγός

Καρμικά με Παρθένος, Σκορπιός

Ο ΚΡΙΟΣ έλκεται από τον ΖΥΓΟ, η ΑΦΡΟΔΙΤΗ εδώ ξελογιάζει τον ΑΡΗ και μπορεί να έχουμε ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ στη σχέση ΦΩΤΙΑ-ΑΕΡΑΣ και ένα γλυκό συναίσθημα. Αν τα βρουν έχουμε έντονη παθιασμένη σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ, μια ιδιαίτερη σχέση με τον ΚΡΙΟ όπου θα δώσει πολύ λογική, πρακτικότητα και ασφάλεια στον ΚΡΙΟ. Μπορεί να γίνει σταθερή σχέση αν τα βρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ, έχουμε εδώ ένα ιδιαίτερο ΑΛΧΗΜΙΚΟ μείγμα με ΑΡΗ-ΠΛΟΥΤΩΝΑ η ένταση του ΚΡΙΟΥ θα ανακατευτεί με τα σκοτεινά μονοπάτια του ΣΚΟΡΠΙΟΥ, εδώ σε ερωτικό επίπεδο το μείγμα μπορεί να γίνει εκρηκτικό.

Ζώδιο Ταύρος

Πολικότητα Σκορπιός

Καρμικά με Ζυγός, Τοξότης

Ο ΤΑΥΡΟΣ ανακαλύπτει εδώ έναν ερωτισμό με τον ΣΚΟΡΠΙΟ που του ταιριάζει αφάνταστα, αλλά και μια βαθύτητα σε θέματα καρδιάς. Μπορεί να γίνουν ένα πολύ ερωτικό ζευγάρι.

Ο ΖΥΓΟΣ του δείχνει κι άλλες εναλλακτικές στη ζωή όπως να κρατά ισορροπίες και να ζυγίζει τα πράγματα. Αν τα βρουν θα βρίσκουν εύκολα ισορροπίες.

Ο ΤΟΞΟΤΗΣ τον ξεκουνάει τον ΤΑΥΡΟ του δίνει ΣΤΟΧΟΥΣ-ΣΚΟΠΟ και τον κινητοποιεί σε πιο αυθόρμητες καταστάσεις. Σχέση με κίνηση και ζωντάνια.

Ζώδιο Δίδυμος

Πολικότητα Τοξότης

Καρμικά με Σκορπιός, Αιγόκερως

ΔΙΔΥΜΟΣ με ΤΟΞΟΤΗ, έδω έχουμε ένα καλό ταίριασμα, καλή επικοινωνία, άσε τις ευθύνες στην άκρη πάμε να ζήσουμε να φλερτάρουμε , να ζήσουμε την περιπέτεια. Είναι από τα ζευγάρια που μπορεί να συναντήσουμε σε απίθανα μέρη.

Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ εδώ δίνει ένα σταθερό πλαίσιο, καλή οργάνωση και πρακτικότητα στον ΔΙΔΥΜΟ αλλά και μια σιγουριά και ασφάλεια. Στον ερωτικό τομέα έχουμε την αντοχή του Αιγόκερω στα καπρίτσια που ζητά ο ΔΙΔΥΜΟΣ, αν τα βρουν θα έχουν πολύ ευτυχία.

Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ θα δώσει συναίσθημα, ερωτικές νύχτες, και ένα είδος μυστηρίου που θα ξελογιάσει τον ΔΙΔΥΜΟ. Αν τα βρουν θα έχουμε ένα επικοινωνιακό και ερωτικό ζευγάρι που θα συμπληρώνει ο ένας τον άλλον.

Ζώδιο Καρκίνος

Πολικότητα Αιγόκερως

Καρμικά Τοξότης, Υδροχόος

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ελκύεται από τον ΑΙΓΟΚΕΡΩ, και νιώθει ότι είναι συντονισμένοι και ταιριάζουν. Πρόκειται για έναν από τους πιο ερωτικούς συνδυασμούς του Ζωδιακού Κύκλου, όπου Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ θα λιώσει τον ΑΙΓΟΚΕΡΩ και θα ξυπνήσει το ΠΑΘΟΣ του. Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ παίρνοντας δύναμη θα ερωτευτεί παράφορα.

Ο ΤΟΞΟΤΗΣ έρχεται εδώ να δώσει το κάτι διαφορετικό στη σχέση, ανεμελιά, να τολμήσουν, να βγει ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ από τυχόν ανασφάλειες. Αν τα βρουν ο ΤΟΞΟΤΗΣ θα έχει τον κύριο λόγο στη σχέση αλλά θα περνάνε καλά οι δυο τους.

Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ θα δώσει ανεξαρτησία, ελευθερία, έναν τελείως διαφορετικό κόσμο. Αν τα βρουν ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ θα εχει βρει ένα γλυκό στήριγμα και ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ θα νιώθει οτι ξεμυαλίζεται.

Ζώδιο Λέων

Πολικότητα Υδροχόος

Καρμικά Αιγόκερως, Ιχθείς

Ο ΛΕΩΝ αναστατώνεται από τον Αεικίνητο ΥΔΡΟΧΟΟ, και ταιριάζουν μαζί στην ελευθερία και ανεξαρτησία και ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ θαυμάζει τον ΛΕΩΝ. Μαζί σε αρμονία γίνεται ένα από τα πετυχημένα ζευγάρια σε όλα τα επίπεδα.

Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ δίνει στον ΛΕΩΝΤΑ την φωνή της λογικής και την φιλοδοξία, και σε ερωτικό επίπεδο, ο ΛΕΩΝ τρελαίνεται να ξελογιάζει τον ΑΙΓΟΚΕΡΩ. Παθιασμένες νύχτες, θέλουν μαζί να πετύχουν, και έχουν κοινό σκοπό.

Ο ΙΧΘΕΙΣ θα δώσει πολύ συναίσθημα και ρομαντισμό, και θα βάλει τον ΛΕΩΝΤΑ να σκεφτεί πολύ σοβαρά αυτή την σχέση. Αν τα βρουν οι Ιχθύες θα δώσουν γλύκα στη σχέση και Ο ΛΕΩΝ πάθος και δύναμη και υποστήριξη.

Ζώδιο Παρθένος

Πολικότητα Ιχθείς

Καρμικά με Υδροχόος, Κριός

Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ νιώθει πολύ καλά με τον ΙΧΘΥ, νιώθει ότι βρήκε το έτερον ήμισυ και η σχέση αυτή μπορεί να προσφέρει έναν πολύ γλυκό έρωτα, πάθος και φαντασία. Λογική και συναίσθημα είναι σε απόλυτη ισορροπία εφόσον ταιριάξουν.

Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ θα προσφέρει μια άλλου τύπου ανάλυση κάτι που θα γοητεύσει τον ΠΑΡΘΕΝΟ και θα σπάσει τυχόν αναστολές και περιορισμούς. Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ θα παρασέρνει ερωτικά τον ΠΑΡΘΕΝΟ και θα τον βάζει σε κίνηση. Αν τα βρουν θα έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα

Ο ΚΡΙΟΣ μπορεί να δώσει ορμή και ένταση για ζωή, και καυτές νύχτες αλλά και έναν απρόβλεπτο ενθουσιασμό που τόσο χρειάζεται ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Ο ΚΡΙΟΣ θα δώσει επίσης στήριγμα και αυτοπεποίθηση εφόσον τα βρουν και θα συμφωνούν πολλές φορές σε θέματα λογικής

Ζώδιο Ζυγός

Πολικότητα Κριός

Καρμικά ΜΕ Ιχθείς, Ταύρος

Ο ΖΥΓΟΣ νιώθει την ένταση και ορμή του ΚΡΙΟΥ και του δημιουργεί αισθήματα ότι ταιριάζουν απόλυτα και αλληλοσυμπληρώνονται. Αν τα βρουν θα έχουν έναν καταπληκτικό συνδυασμό πάθους και ισορροπίας

Ο ΙΧΘΕΙΣ θα φέρει συναισθήματα , πολύ ρομαντισμό, τρυφερότητα και γαλήνη στη σχέση και αυτό θα κάνει τον ΖΥΓΟ να δέσει σε αυτή την σχέση. Ήρεμα ρομαντικά νερά με έναν ιδιαίτερο αισθησιασμό θα περνάνε καλά στο ερωτικό κομμάτι εφόσον τα βρουν.

Ο ΤΑΥΡΟΣ έρχεται με έναν ιδιαίτερο αισθησιασμό, πρακτικότητα, οργάνωση και σοβαρότητα ,ασφάλεια και ηρεμία. Και οι δυο κάτω από την επίδραση της Αφροδίτης, και εφόσον τα βρουν θα δημιουργήσουν μια καυτή ερωτική και δυνατή σχέση.

Ζώδιο Σκορπιός

Πολικότητα Ταύρος

Καρμικά με Κριός, Δίδυμος

Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ μπορεί να βρεί στον ΤΑΥΡΟ σταθερότητα, συναισθηματική ολοκλήρωση και ψυχική ηρεμία. Η Αγάπη του και ο έρωτας τους θα είναι έντονος και καυτός. Αν τα βρουν το ερωτικό πάθος του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ερωτισμός του ΤΑΥΡΟΥ ΘΑ τους κάνει να περνάν αξέχαστα.

Ο ΚΡΙΟΣ πραγματικά μπορεί να οδηγήσει τον ΣΚΟΡΠΙΟ σε πολλές αλλαγές αλλά συγχρόνως να του προσφέρει και σταθερότητα, αν τα βρουν έχουμε έναν πολύ καυτό δεσμό. Οι ορμητικότητα και των δυο τους δίνει ενέργεια και ζωή.

Ο ΔΙΔΥΜΟΣ θα δώσει πολύ ανεμελιά και ελευθερία, η σχέση πολύ ζεστή και με έντονο ερωτικό στοιχείο, αν τα βρουν τότε έχουμε μια πολλά υποσχόμενη σχέση. Ερωτική ορμή από ΣΚΟΡΠΙΟ και πειραματισμό από ΔΙΔΥΜΟ μπορεί να έχουν από τις πιο έντονες ερωτικές περιπετειες.

Ζώδιο Τοξότης

Πολικότητα Δίδυμος

Καρμικά με Ταύρος, Καρκίνος

Ο ΤΟΞΟΤΗΣ πραγματικά τρελαίνεται να έχει γύρω του τον ΔΙΔΥΜΟ και νιώθει ότι γεμίζει με ζωή, γελάει, και είναι σε διαρκή κίνηση. Μπορεί να γίνει πολύ πετυχημένος συνδυασμός. Φωτιά και Αέρας σε ένα πραγματικό ερωτικό φούντωμα αν τα βρουν βέβαια σε θέματα εγωισμού

Ο ΤΑΥΡΟΣ θα θέλει ένα πρόγραμμα μια οργάνωση και να υπάρχει υπευθυνότητα και πρόγραμμα στη σχέση, αν τα βρουν έχουμε έναν ιδανικό συνδυασμό. Ερωτικά έλκονται με έναν ιδιαίτερο και παράξενο τρόπο

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ μπορεί να υπομένει πολλά για τον Τοξότη και πιέζει για οικογένεια, αν ξεπεράσουν τις διαφορές τους , συνεργάζονται πολύ καλά. Ερωτικά ο ΤΟΞΟΤΗΣ μπορεί να οδηγήσει τον ΚΑΡΚΙΝΟ σε νέες εμπειρίες.

Ζώδιο Αιγόκερως

Πολικότητα Καρκίνος

Καρμικά με Δίδυμος, Λέων

Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ έχει πολύ μεγάλη ανάγκη την γλυκιά ενέργεια του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και αν τα βρουν δημιουργούν μια πολύ τρυφερή, ήρεμη γλυκιά σχέση με πολύ ερωτισμό.

Ο ΔΙΔΥΜΟΣ ξεσηκώνει τον ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του δείχνει άλλα μονοπάτια με πολλή διασκέδαση και συνήθως Ο ΔΙΔΥΜΟΣ παρασύρει ερωτικά τον ΑΙΓΟΚΕΡΩ κάτι το οποίο μπορεί να μην φαίνεται ότι ενθουσιάζει τον ΑΙΓΟΚΕΡΩ αλλά στην ουσία τρελαίνεται.

Ο ΛΕΩΝ θα δώσει πολλή αυτοπεποίθηση και δύναμη τον ΑΙΓΟΚΕΡΩ και στο ερωτικό κομμάτι Ο ΛΕΩΝ θα παίρνει εκείνος πρωτοβουλίες αλλά μαζί μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα εφόσον τα βρουν μεταξύ τους.

Ζώδιο Υδροχόος

Πολικότητα Λέων

Καρμικά με Καρκίνος, Παρθένος

Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ χρειάζεται την έντονη φωτιά του Λέοντα για να βάλει ενέργεια, πάθος, τρέλα και ενθουσιασμό. Δεν έχουν όρια στη σχέση τους κάτι που τους απελευθερώνει. Αν τα βρουν εδώ έχουμε μια βαθιά σχέση.

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ εδώ θέλει να του μάθει πράγματα στον ασταθή Υδροχόο, ηρεμία, υπομονή, αποδοχή. Αν τα βρουν θα έχουν μια γλυκιά σχέση.

Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ θα δώσει αναλυτική σκέψη αλλά πιο συγκροτημένη και σταθερή, επίσης ο ΠΑΡΘΝΕΟΣ εδώ θα του δώσει μια πρακτικότητα, σχέση που μπορεί αν τα βρουν να γίνει ολοκληρωμένη από κάθε άποψη.

Ζώδιο Ιχθείς

Πολικότητα Παρθένος

Καρμικά με Λέων, Ζυγός

Ο ΙΧΘΕΙΣ εδώ γοητεύεται πάρα πολύ από τον λογικό και συγκροτημένο Παρθένο και βρίσκει επίσης ένα πνευματώδες ταίρι. Μαζί θα καταφέρουν εφόσον τα βρουν να δημιουργήσουν μια σχέση που θα βασίζεται στην ηρεμία την αποδοχή και ερωτική απόλαυση.

Ο Λέοντας εδώ έρχεται φουριόζος και ταράζει τα ήρεμα νερά του Ιχθύ κ τον μαθαίνει να εκφράζεται αλλά και να έχουν μια παθιασμένη ερωτική ζωή εφόσον τα βρουν.

Ο ΖΥΓΟΣ θα βοηθήσει τον Ιχθύ σε αρκετά θέματα μεταξύ ψυχής και λογικής κα γενικότερα ευθύνης, και διατήρησής ισορροπιών στη σχέση αν τα βρουν θα έχουν ισορροπία και συναισθηματική και λογική

ΑΚΑΣ.