Ζώδια 2024 - Ζώδια και Ταρώ

2023-12-16

Μάθε πώς θα σε επηρεάσουν τα αστρολογικά τεκταινόμενα με τη βοήθεια των καρτών Τα΄ρω.

🎇ΣΟΣ - ΣΟΣ- ΣΟΣ🎇ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ🎇 🎇Διαβάστε τα ταροσκόπια του Ιανουαρίου 🎇2024 αμέσως τώρα🎇 για να μάθετε για το νέο έτος. 

🎴Αυτόν τον Ιανουάριο του 2024, το νέο έτος προχωράει με την πιο παραγωγική ενέργεια που έχει υπάρξει ποτέ. 

🎴Όμως να σου πω ότι, προκειμένου να επεξεργαστώ τι σημαίνουν όλα αυτά σε πιο προσωπικό επίπεδο, ανέτρεξα λοιπόν στα Ταρώ για καθοδήγηση και με μια μοναδική ΜΕΘΟΔΟ συνδυασμού Αριθμολογίας Αστρολογίας και ΤΑΡΩ μαζί - ΤΡΑΒΗΞΑ συγκεκριμένες κάρτες που με καθοδηγησαν! μία Μεγάλη Αρκάνα και μία Μικρή Αρκάνα για τον καθένα ζώδιο. 

 🎴ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! Πάτα καμπανάκι για να μη χάνεις τίποτα απο αυτά που ανεβάζω! Πάμε λίγο να δούμε ✅Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη θα τελειώσει την 1η του μήνα, δίνοντάς μας το έναυσμα για την απαραίτητη διαύγεια για το νέο έτος. ✅Θα διαχειριστούμε επίσης μια χούφτα ενέργεια του Αιγόκερω αυτό το μήνα, με τον Άρη να μετακινείται σε αυτό το προσγειωμένο ζώδιο της κατσίκας – Αιγοκερως στις 4 του μήνα. Έτσι, αν αισθάνεστε ιδιαίτερα κινητοποιημένοι και παραγωγικοί, τα αστέρια και οι πλανήτες μπορεί να είναι ο λόγος! 

 ♈️Κριός Το Άρμα & η Βασίλισσα των Πεντάκτινο Κριέ, αυτός ο μήνας είναι ένας ισχυρός μήνας για να κάνεις ισχυρή πρόοδο στους τομείς που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Το Άρμα είναι ένας θαυμάσιος φάρος δύναμης και παραγωγικότητας, ό,τι κι αν συμβεί. Παρόλα αυτά, η Βασίλισσα των Πεντάκτινο υποδεικνύει ότι μπορεί να βρείτε μεγαλύτερη επιτυχία στην ενίσχυση της καθημερινής ρουτίνας, της καριέρας και της εργασίας σας, καθώς και των δεξιοτήτων και των χόμπι σας. Ενώ αυτό είναι ένας θετικός οιωνός για όσους προσπαθούν να σημειώσουν πρόοδο στα οικονομικά, την καριέρα και το σπίτι, να ξέρετε ότι μπορείτε να πάρετε αυτή την προοδευτική ενέργεια και να τη διοχετεύσετε πραγματικά σε οποιονδήποτε από τους στόχους σας με λίγη αποφασιστικότητα και υπομονή. Εξάλλου, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει έναν πραγματικά αποφασισμένο Κριό. 

♉️Ταύρος Θάνατος (ανάποδα) & 4 Κούπα (ανάποδα) Ο Ιανουάριος του Ταύρου μπορεί να μοιάζει λίγο υποτονικός και συχνά αδιάφορος, τουλάχιστον επιφανειακά. Ο Θάνατος αντεστραμμένος και τα 4 Κούπα ανάποδα δημιουργούν μια δυναμική που σε σπρώχνει και σε τραβάει: θέλεις να κάνεις πρόοδο και να ξεφύγεις από την πλήξη και τη δυσαρέσκεια (4 Κούπα ανάποδα), αλλά τελικά παλεύεις να βρεις το δρομάκι της μεταμόρφωσης και της αλλαγής που σε βολεύει (Θάνατος ανάποδα). Ωστόσο, αυτή η εσωτερική μάχη μπορεί στην πραγματικότητα να οδηγήσει σε κάποιο γόνιμο στοχασμό και αυτοκριτική. 

♊️Δίδυμοι Η ιέρεια & 5 Μπαστούνι (ανάποδα) Δίδυμοι, συντονιστείτε με τη διαισθητική εσωτερική σας φωνή. Η Μεγάλη Ιέρεια δείχνει ότι μεγάλο μέρος της δύναμής σας αυτό το μήνα θα είναι εσωτερικό. Δηλαδή - η εσωτερική σας φωνή, η διαίσθησή σας και η δύναμη του ασυνείδητου σας. Αν το κάνετε αυτό, θα μπορέσετε να φιλτράρετε τις εσωτερικές συγκρούσεις που φέρνει το 5 Μπαστούνι ανάποδα και ίσως και να ξεφλουδίσετε οποιοδήποτε εξωτερικό παρατεταμένο χάος που ξεπροβάλλει κατά καιρούς. Απλά κρατήστε αυτό το κομμάτι σοφίας: αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει. 

♋️Καρκίνος Ο Ιεροφάντης (ανάποδα) & Άσσος Κούπα (ανάποδα) Ο Καρκίνος νιώθει αποκομμένος από την κοινωνία που τον περιβάλλει και αυτό έχει αντίκτυπο στην καρδιά. Ο Ιεροφάντης συχνά αντιπροσωπεύει την εξουσία, τις δομές και τα παραδοσιακά συστήματα που μας περιβάλλουν. ανάποδα, μπορεί να δυσκολεύεστε να συνδεθείτε και να συντονιστείτε με τα συστήματα που υπαγορεύουν την καθημερινή σας ζωή. Αυτό πιθανότατα θα εκδηλωθεί με τη δυσφορία που βρίσκεται στον Άσσο Κούπα ανάποδα, με τη συναισθηματική δεξαμενή και τους διαισθητικούς σας πόρους να αισθάνονται σαν να έχουν στερέψει ή να λείπουν ιδιαίτερα. Όταν ο κόσμος δεν γεμίζει το ποτήρι σας, ίσως ήρθε η ώρα να θρέψετε αυτά τα αποθέματα αυτοαγάπης για τον εαυτό σας αντί να περιμένετε από ό,τι υπάρχει γύρω σας. 

♌️Λέων Δύναμη (ανάποδα) & 2 Μπαστούνια Λέων, ο μήνας που έρχεται δεν θα είναι πάντα εύκολος, αλλά ο δρόμος είναι πολύ πιο ξεκάθαρος τώρα. Τον περασμένο μήνα, το 2 Μπαστούνι ανάποδα αμφισβήτησε τα σχέδια και τις εκτιμήσεις σας για το μέλλον, επισημαίνοντας τα αδύναμα σημεία στα επόμενα εγχειρήματά σας. Τώρα, η κάρτα αυτή είναι όρθια, υποδεικνύοντας ότι τα σύννεφα έχουν διαχωριστεί και έχετε πολύ ισχυρότερη αντίληψη για το πού θα θέλατε να πάτε από εδώ και πέρα. Η δύναμη ανάποδα υποδεικνύει ότι θα πρέπει ακόμη να επεξεργαστείτε τυχόν προβλήματα αυτοπεποίθησης και να ελέγχετε συνεχώς τον εαυτό σας κατά τη διαδικασία. Ωστόσο, αυτή εξακολουθεί να είναι μια πρόκληση που ένα γενναίο λιοντάρι όπως εσείς είναι ικανό να διαχειριστεί. 

♍️Παρθένος Η Αυτοκράτειρα & 2 Κούπα Η Παρθένος έχει πολλή αγάπη να δώσει και ο κόσμος είναι επιτέλους έτοιμος να τη δεχτεί. Η Αυτοκράτειρα σας έχει να εμφανιστείτε με μια άφθονη, όμορφη ενέργεια υπό την κυριαρχία της Αφροδίτης που είναι έτοιμη να δώσει και να λάβει αγάπη σε αφθονία. Αισθάνεστε δημιουργικοί και δεκτικοί σε νέα πράγματα. Πού θα μπορούσατε να βρείτε αυτές τις ευκαιρίες για αγάπη και χαρά; Λοιπόν, το 2 Κούπα υποδεικνύει ότι μπορεί κάλλιστα να είναι στις διαπροσωπικές σας συνδέσεις και σχέσεις. Κρατήστε ανοιχτή την καρδιά και το μυαλό σας σε όσους σας πλησιάζουν αυτό το μήνα, είτε πρόκειται για νέους ανθρώπους είτε για υπάρχουσες σχέσεις στη ζωή σας. 

♎️Ζυγός Ο Διάβολος (ανάποδα) & 6 Κούπα (ανάποδα) Ο Ζυγός έρχεται αντιμέτωπος με ένα σωρό παλιά βάρη και αναμνήσεις που τώρα αναδύονται στο παρόν σας. Ο Διάβολος ανάποδα και τα 6 Κούπα ανάποδα μαζί δείχνουν ότι το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει με πόνο. Πιθανόν να βρεθείτε να αναπολείτε πολύ αναμνήσεις από πολύ παλιά και ίσως να έρθετε άμεσα αντιμέτωποι με ανθρώπους και ζητήματα που νομίζατε ότι είχαν περάσει προ πολλού. Σε αυτό το σημείο, είναι γραφτό να εξετάσετε αυτά τα παλιά βάρη με σκοπό να τα ξεκολλήσετε επιτέλους όλα και να προχωρήσετε μπροστά. Βαθιές αναπνοές. Είστε ικανοί να σημειώσετε πρόοδο και είστε ικανοί να προχωρήσετε, μόνοι σας. Να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας και να είστε γενναίοι, Ζυγοί. 

♏️Σκορπιός Ήλιος & Ιππότης Σπαθί (ανάποδα) Σκορπιέ, παρά τις σαφώς θετικές δονήσεις που υπάρχουν στο τραπέζι, καλείσαι να επιβραδύνεις. Ο Ήλιος φέρνει μια φωτεινή, φρέσκια και χαρούμενη ενέργεια στον επόμενο μήνα σας, υποδεικνύοντας ότι έχετε να γιορτάσετε εδώ γύρω σας πολλή αγάπη, ειδικά στο πώς βλέπετε τον εαυτό σας και πώς βρίσκετε εμπιστοσύνη στο δικό σας μονοπάτι. Ωστόσο, ο Ιππότης Σπαθί ανάποδα σημειώνει ότι είναι σημαντικό να μην ενεργήσετε βιαστικά ή να μην το εκλάβετε ως σημάδι ότι πρέπει να κάνετε ξαφνικές αλλαγές. Μερικές φορές, τα τριαντάφυλλα είναι απλά εκεί για να τα μυρίσετε και να τα βιώσετε... όχι για να τα μαζέψετε αμέσως. 

♐️Τοξότης Ο Πύργος (ανάποδα) & 6 Σπαθί (ανάποδα) Ο Τοξότης μπορεί να αντιστέκεται σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία αυτή τη στιγμή... τις αληθινές εσωτερικές σας ανάγκες. Ο Πύργος ανάποδα υποδεικνύει ένα ακατάστατο, εσωτερικό χάος, ίσως και εκκρεμότητες από εξωτερικά θέματα και προβλήματα που νομίζατε ότι έχετε ξεφορτωθεί εδώ και καιρό. Θέλετε να σκέφτεστε θετικά, αλλά στη διαδικασία αυτή, μπορεί απλώς να παρακάμψετε πολλές εκκρεμότητες που στην πραγματικότητα χρειάζονται την προσοχή σας. Άλλωστε, το 6 Σπαθί ανάποδα παγιώνει το γεγονός ότι είστε στάσιμοι στο να προχωρήσετε σε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα, παρόλο που μπορεί να λέτε στον εαυτό σας ότι όντως το θέλετε. Ήρθε η ώρα για λίγη αυθεντική ειλικρίνεια και αυτοκριτική. 

♑️Αιγόκερως Εγκράτεια (ανάποδα) & Βασίλισσα Σπαθί Ο Αιγόκερως έχει ένα μικτό πακέτο για τον μήνα Ιανουάριο. Αν και η Βασίλισσα Σπαθί είναι ένας ισχυρός δείκτης του μυαλού, της διανόησης και της επικοινωνιακής σας ικανότητας για αυτόν τον μήνα, η Εγκράτεια ανάποδα λέει μια άλλη ιστορία. Μπορεί εσωτερικά να αισθάνεστε πολύ πιο ανυπόμονοι και ανισόρροποι απ' ό,τι δείχνετε, να συμπεριφέρεστε με αυτοπεποίθηση προς τα έξω, αλλά στην πραγματικότητα να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια μόνο και μόνο για να κρατήσετε τα πράγματα ενωμένα. Αιγόκερε, δεν είναι ντροπή να ζητάτε βοήθεια. Μερικές φορές, αυτό είναι ο πραγματικός δείκτης ενός ισχυρού ηγέτη. 

♒️Υδροχόος Το Αστέρι & 8 Πεντάκτινο (ανάποδα) Ο Υδροχόος παρουσιάζεται με μια νέα αρχή αυτόν τον μήνα (όπως αρμόζει για τον πρώτο μήνα του 2024). Το Αστέρι φέρνει μπροστά την ενέργεια της θεραπείας και της πνευματικής ευημερίας, ενθαρρύνοντάς σας να καλλιεργήσετε νέες ιδέες και ήπιες, εκλεκτικές και δημιουργικές σκέψεις που μπορεί να συναντήσετε αυτό το μήνα. Η παγίδα; Το 8 Πεντάκτινο ανάποδα υποδηλώνει ότι μάλλον δεν θα μπορέσετε να κάνετε πραγματική απτή πρόοδο με αυτά τα πράγματα ακόμα. Θα πρέπει να περιμένετε πριν πατήσετε το πόδι σας στο γκάζι και ξεκινήσετε. Δεν πειράζει, όμως. Δεν είναι απαραίτητο κάθε μήνας να τα κάνετε όλα μαζί. Προς το παρόν, απολαύστε την απαλότητα και τη δημιουργική, θεραπευτική ροή. 

♓️Ιχθύες Οι Ιχθύες είναι πραγματικά μια δημιουργική δύναμη που πρέπει να υπολογίζετε αυτό το μήνα. Με τον Μάγο και τον Ακόλουθο Κούπα στο πλευρό σας, είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα πάντα με προσαρμοστικό, διαισθητικό, περίεργο και δημιουργικό πνεύμα. Αυτός είναι ένας δυνατός μήνας για δημιουργικά έργα (ειδικά στις τέχνες), επιχειρηματικές αναζητήσεις και για τη δημιουργία συνδέσεων με άλλους (ειδικά μέσω ουσιαστικών συζητήσεων και της ανταλλαγής ιδεών με ομοϊδεάτες).