ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΕΡΙ- ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ "Μ" ΣΤΟ ΧΕΡΙ-ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΕΙΑ

2021-03-16

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΑΣΜαθε τωρα τι σημαινουν τα σημαδια στο χερι σου και αν διαθετεις αυτο που ονομαζουν οι Μυστες "ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΕΡΙ", σε συνδυασμο και με τις καρτες Ταρω θα ανακαλυψεις ποιες ειναι εκεινες οι Αλχημικες & Μαγικες δυνάμεις που διαθετεις ωστε να ξεπερνας εμποδια και καταστασεις.

ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ

1.ΔΙΑΣ- ΣΤΑΥΡΟΣ- ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ-ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

2.ΚΡΟΝΟΣ- ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ- ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΛΕΠΤΩΦΥΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ-ΑΝΤΙΛΗΨΗ - ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

3.ΕΡΜΗΣ - ΚΑΘΕΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΑΧΤΥΛΟΥ, ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΟΥΝ

4.ΕΡΜΗΣ-ΚΑΘΕΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ- ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΡΚΟ ΔΑΧΤΥΛΟ, ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΕΝΑΣ ΙΚΑΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.

5.ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ- ΜΕΤΑΞΥ- ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΩΝ, ΣΗΜΑΔΙ ΕΝΑ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ Η ΣΧΗΜΑ ΣΑΝ ΝΗΣΑΚΙ, ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗΣ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

6.ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΧΤΗ-ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΗΜΑΔΙ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΘΟΥΣ.

7.ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΗΜΙΚΥΚΛΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ, Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΦΩΣ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

8.ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΩΝ, ΣΗΜΑΔΙ, ΕΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ.

9.ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΧΤΗ, ΣΗΜΑΔΙ, ΕΝΑ ΗΜΙΚΥΚΛΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ.

10.ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΓΡΑΜΜΗ ΣΧΕΔΟΝ ΗΜΙΚΥΚΛΙΚΗ, ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΑ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ Η ΝΗΣΙΔΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ, ΤΟΤΕ ΙΣΧΥΡΗ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.

11.ΔΙΠΛΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΤΟ ΔΩΡΟ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ, ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

12.ΑΝ ΣΕ ΕΝΑ Η ΣΕ ΔΥΟ Η ΣΕ ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ, ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ-ΗΛΙΟΥ-ΕΡΜΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΣΑΝΟ, ΚΥΚΛΕΟΕΙΔΗΣ ΣΠΕΙΡΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ, ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ, ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

13.ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ, ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

14.ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Μ, ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΙΚΑΝΟ, ΔΥΝΑΤΟ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ.