Το εβδομαδιαίο ταροσκόπιο σας για τις 29 Ιανουαρίου - 4 Φεβρουαρίου 2024

2024-01-28

🎴Αστρολογικές Ταρώ Ιστορίες και Ταρωπροβλέψεις ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΕΜΑΤΑΡΑ !! ΤΑ 9 ΣΗΜΑΔΙΑ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Μια ΚΑΛΗ εβδομάδα μας περιμένει, ευτυχώς όμως έχεις τον ΑΚΑΣ και σε προσέχει!!! 

🎴 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Το εβδομαδιαίο σας ταροσκόπιο είναι μια 😉ειδική μοναδική μέθοδος😉 όπου, συνδυάζω Αστρολογία-Αριθμολογία και 👉 τραβώ συγκεκριμένες κάρτες Ταρώ για εσάς! Το εβδομαδιαίο ταροσκόπιο σας για τις 29 Ιανουαρίου - 4 Φεβρουαρίου 2024😉

Θα σου πω πράγματα και θάματα! 😲 

Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω! ✅Κάθε εβδομάδα, τα αστέρια και οι κάρτες έχουν την ευκαιρία να μας εκπλήξουν και να επιβεβαιώσουν αυτό που ήδη γνωρίζουμε διαισθητικά. 

✅ Κάπως έτσι, ο Ιανουάριος του 2024 τελειώνει εν ριπή οφθαλμού. Ένας μήνας του νέου έτους τελείωσε και κρύφτηκε. Τι απέγινε όλος αυτός ο χρόνος για να ξεκινήσετε αυτούς τους νέους στόχους, να θέσετε αυτές τις ισχυρές προθέσεις και να ασχοληθείτε με όλα αυτά τα νέα 

✅Τα καλά νέα είναι ότι ο μήνας δεν έχει τελειώσει ακόμα και υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για να ξεκινήσετε δυνατά το νέο έτος. Με τη Σελήνη του τελευταίου τετάρτου στον Σκορπιό στις 2 Φεβρουαρίου, όμως, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το αποφύγετε - είναι καιρός να αναλογιστείτε ποιοι κύκλοι κλείνουν και πού υπάρχει χώρος για νέους. ✅ 

✔️Και η φωνή των καρτών ταρώ ας μας διαφωτίσει με την σοφία και την ιδιαίτερη διορατικότητα που έχουν για ανακαλύψουμε το συμβαίνει αυτή την εβδομάδα ! ✔️Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις του ζωδίου σας λοιπόν, πάμε να δούμε, 

♈️ Κριός Ο Μάγος (Αντίστροφα) Ο Κριός κάνει θραύση αυτή την εβδομάδα... είτε σας αρέσει είτε όχι. Συνήθως, ο τολμηρός και γενναίος Κριός δεν είναι οπαδός της επιβράδυνσης χωρίς λόγο. Αλλά ο Μάγος ανάποδα σας διαβεβαιώνει ότι δεν είναι "χωρίς λόγο". Στην πραγματικότητα, χρειάζεστε ένα διάλειμμα εδώ και καιρό. Αυτή η κάρτα προειδοποιεί για τους κινδύνους του να καίγεστε πολύ γρήγορα, να επιδιώκετε πάρα πολλά ταυτόχρονα και τελικά να προσκρούετε σε έναν δημιουργικό τοίχο. Πάρτε μερικές βαθιές ανάσες. Κάντε παύση. Και προγραμματίστε λίγο χρόνο για ξεκούραση και αναζωογόνηση αυτή την εβδομάδα, Κριέ. 

♉️ Ταύρος 7 Κούπα Μπορεί οι Ταύροι να έχουν έρθει στο ταροσκόπιό τους για σοφία και απαντήσεις, αλλά ούτε οι κάρτες δεν μπορούν να πάρουν τις αποφάσεις της ζωής σας για εσάς. Το 7 Κούπα δείχνει ότι είτε μια απόφαση βαραίνει έντονα το μυαλό σας τον τελευταίο καιρό, είτε αισθάνεστε γενικά διαισθητικά διασκορπισμένοι και συναισθηματικά τεταμένοι... ή και τα δύο. Το κλειδί με αυτή την κάρτα είναι να γνωρίζετε ότι... η ζωή δεν έχει πάντα μια "σωστή απάντηση". Μπορείτε να αγχώνεστε για τη "σωστή" επιλογή μέχρι το τέλος του χρόνου, αλλά η ζωή δεν θα σας περιμένει στην άλλη πλευρά. Με άλλα λόγια, μερικές φορές, το να κινηθείς και να κάνεις "λάθος" είναι πολύ καλύτερο από το να περιμένεις μια απάντηση που μπορεί να μην έρθει ποτέ. 

♊️ Δίδυμοι Ο Ήλιος (ανάποδα) Δίδυμοι, δεν μπορεί να είναι πάντα όλα ηλιοφάνεια και ουράνια τόξα, φυσικά. Ο Ήλιος ανάποδα αμβλύνει τις καλές δονήσεις που μπορεί να προσπαθούσατε να καλλιεργήσετε, ρίχνοντας κάποια σκιά στην αίσθηση του εαυτού και της ταυτότητάς σας. Η αυτοπεποίθηση θα είναι πιο δύσκολη αυτή την εβδομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να σηκωθείτε από το έδαφος και να προσπαθήσετε ούτως ή άλλως να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Μπορεί να αισθάνεστε περισσότερο από το συνηθισμένο αποκομμένοι από τον εαυτό σας, αλλά και αυτό θα περάσει. 

♋️ Καρκίνος 8 Κούπα (Αντεστραμμένο) Καρκίνε, είναι σημαντικό, ακόμα κι αν δεν είναι εύκολο, να κινηθείς προς την κατεύθυνση που πραγματικά καλεί η καρδιά σου. Το 8ο Κούπα ανάποδα υποδηλώνει ότι οι Καρκίνοι μπορεί να δυσκολεύονται να προχωρήσουν μπροστά (συναισθηματικά, κυρίως). Η καρδιά σας λαχταράει για κάτι καινούργιο, αλλά δυσκολεύεστε να προχωρήσετε απλά από το παρελθόν (ή ίσως ακόμη και από κάποιες παρούσες σχέσεις και δεσμεύσεις που σας κρατούν χαμηλά). Το σωστό πράγμα δεν είναι πάντα εύκολο. 

♌️ Λέων Η Μεγάλη Ιέρεια Η διαίσθηση καλεί τον Λέοντα. Είστε έτοιμοι να τα μαζέψετε; Με την Υψηλή Ιέρεια στο πλευρό σας, ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε στην πνευματικότητα και τη διαίσθησή σας. Αυτή τη στιγμή, οι απαντήσεις και τα σχέδια για το μέλλον θα πρέπει να έχουν τις ρίζες τους σε αυτό που γνωρίζετε βαθιά μέσα σας - όχι απαραίτητα στις λογικές απαντήσεις ή σε αυτά που φαίνονται καλά στο χαρτί. Βασικά, οι διαισθητικές σας ικανότητες είναι αυξημένες αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει ακόμα να είστε πρόθυμοι να ακούσετε αυτά τα ένστικτα. 

♍️Παρθένος 3 Μπαστούνι Παρθένος, αυτό είναι το σημάδι σου ότι βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Έχετε την τάση να προετοιμάζετε τον εαυτό σας καλά για την επιτυχία, αλλά οι Παρθένοι τείνουν επίσης να επικεντρώνονται πρώτα στο τι θα μπορούσε δυνητικά να πάει στραβά (πράγμα που τυχαίνει επίσης να σας κάνει εξαιρετικούς και πολύ σχολαστικούς σχεδιαστές). Να είστε σίγουροι, με το 3 Μπαστούνι στο τραπέζι, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε υπομονή και εμπιστοσύνη σε αυτό που ήδη κάνετε. Μείνετε στην πορεία προς το παρόν και εμπιστευτείτε τις προθέσεις και τη θέλησή σας. ♎️ Ζυγός Τροχός της Τύχης (ανάποδα) Ο Ζυγός δυσκολεύεται να κρατήσει την πίστη του, και δεν μπορούμε ακριβώς να σας κατηγορήσουμε. Ο Τροχός της Τύχης ανεστραμμένος επιβεβαιώνει ότι η ζωή δεν πηγαίνει όπως θέλετε τον τελευταίο καιρό. Αυτή η εβδομάδα πιθανότατα θα περιέχει ακόμα τη μία σειρά από ατυχείς ατυχίες και λάθη, φαινομενικά χωρίς λόγο. Είναι δύσκολο να βρείτε το μάθημα ή τη λογική μέσα σε όλο αυτό το χάος μερικές φορές, αλλά στο τέλος της ημέρας, μερικές φορές είναι πραγματικά ένα δώρο για το "μέλλον σας" που θα ξετυλίξετε αργότερα. Προς το παρόν, φροντίστε τον εαυτό σας, να είστε υπομονετικοί και επιεικείς με τον εαυτό σας και εμπιστευτείτε τη διαδικασία όσο μπορείτε, Ζυγέ. 

♏️ Σκορπιός 8 Μπαστούνι (ανάποδα) Σκορπιέ, ας πάρουμε το πόδι από το γκάζι προς το παρόν. Το 8 Μπαστούνι ανάποδα προειδοποιεί ότι αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι γεμάτη από ακατάλληλους ρυθμούς και επικοινωνία. Μερικές φορές, μπορεί να νιώσετε τον πειρασμό να μιλήσετε δυνατά και περήφανα (και παρορμητικά). Άλλες φορές, μπορεί να νιώθετε ότι όλα κινούνται πολύ αργά (ή καθόλου) για να θέλετε να συνεισφέρετε οτιδήποτε. Το κλειδί της επιτυχίας για αυτή την εβδομάδα είναι να παίρνετε βαθιές ανάσες, να κάνετε παύσεις και να επανεκτιμάτε πριν πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Αφήστε τον κόσμο να σας προλάβει πριν αρχίσετε να τρέχετε. 

♐️Τοξότης Κρίση Αυτή την εβδομάδα, οι Τοξότες έχουν τη δύναμη της Κρίσης με το μέρος τους, πράγμα που δεν είναι καμιά εύκολη υπόθεση. Είστε καλά τοποθετημένοι αυτή τη στιγμή για ισχυρές αποφάσεις, επικοινωνία και ηγετικές θέσεις. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγείτε από το δρόμο σας για να πάρετε αυτό που δεν σας ανήκει. Αυτή η κάρτα έχει επίσης να κάνει με το να γνωρίζετε πώς εντάσσεστε στο ευρύτερο συλλογικό παζλ, να έχετε συνείδηση του αντίκτυπού σας και να νοιάζεστε για το πώς οι άλλοι στηρίζονται πάνω σας. Με άλλα λόγια, ασκήστε τη δύναμη, Τοξότη, αλλά κάντε το με σύνεση και συμπόνια. 

♑️Αιγόκερως Βασιλιάς των Σπαθιών Η διαύγεια της σκέψης και της επικοινωνίας του Αιγόκερω μπορεί να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα αυτή την εβδομάδα. Ο Αιγόκερως τείνει να είναι περισσότερο ένας "μαριονετίστας" πίσω από τα νήματα παρά ένας χαρισματικός ερμηνευτής μπροστά και στο κέντρο, αλλά θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να μιλήσετε αυτή την εβδομάδα όταν είναι απαραίτητο. Ο Βασιλιάς των Σπαθιών φωτίζει τις ιδέες, τα σχέδια και τις πνευματικές σας ικανότητες. Έχετε πολλά να πείτε, πολλά να συνεισφέρετε και πολλές ιδέες για το πώς θα κάνετε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά από εδώ και πέρα. 

♒️ Υδροχόος 6 Πεντάκτινο Υδροχόε, αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι ευεργετική για όλους, αν το προγραμματίσεις σωστά. Το 6 Πεντάκτινο ρίχνει φως στους πόρους σας και στο πώς τους μοιράζετε στους άλλους. Παρόλο που μπορεί να καλείστε να είστε γενναιόδωροι με το χρόνο και την ενέργειά σας, πρέπει να είστε προσεκτικοί με το τι δίνετε και σε ποιον. Στο τέλος της ημέρας, είστε μόνο ένα άτομο και δεν έχετε άπειρους πόρους να προσφέρετε. Αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με το να ρωτήσετε τον εαυτό σας: "Τι πρέπει να δώσω στον εαυτό μου για να μπορέσω να δώσω σωστά στους άλλους;" 

♓️Ιχθύες Ο Πύργος (ανάποδα) Οι Ιχθείς παίζουν πολύ αμυντικά τον τελευταίο καιρό, προσπαθώντας απλώς να βάλουν τις πάπιες τους σε μια σειρά. Ο Πύργος αντεστραμμένος αναγνωρίζει το χάος που παρακάμπτεις αρκετά συμπαθητικά, αλλά σου υπενθυμίζει επίσης ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ της αποφυγής της καταστροφής και της αγνόησης της ουσιαστικής αλλαγής. Μπορεί να υπάρχει χώρος στη ζωή σας για μια μικρή κάθαρση και εκκαθάριση του παλιού, η οποία δεν είναι πάντα όμορφη, αλλά μπορεί να είναι εξαιρετικά απαραίτητη. 

🎇Αξιοποιήστε στο έπακρο το ταροσκόπιό σας με τις συμβουλές του ΑΚΑΣ! 

🎇Τα ταροσκόπια είναι ένα ισχυρό εργαλείο που πρέπει να έχετε στο πνευματικό σας οπλοστάσιο, ειδικά όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό της εβδομάδας σας και την υλοποίηση των ονείρων σας. 

Αλλά αυτό ισχύει μόνο αν ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε πραγματικά. Εξάλλου, το Ταρό είναι ένα μαγικό εργαλείο καθοδήγησης, αλλά μπορεί να φτάσει μόνο όσο είμαστε πρόθυμοι να το χρησιμοποιήσουμε. 

🎇Οι Ακας Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις και Ταρω Ιστορίες με Πλανήτες και ζώδια, είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ! Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας #ταροσκοπια #ταροσκοπιο ταροσκοπιο Φεβρουάριος