Ταροσκόπια 5-11 Φεβρ 2024 για Κάθε Ζώδιο - ΑΚΑΣ Tarot

2024-02-04

🎴Αστρολογικές Ταρώ Ιστορίες και Ταρωπροβλέψεις Μια περίεργη εβδομάδα μας περιμένει, ευτυχώς όμως έχεις τον ΑΚΑΣ και σε προσέχει!!! 

🎴 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Το εβδομαδιαίο σας ταροσκόπιο είναι μια 😉ειδική μοναδική μέθοδος😉 όπου, συνδυάζω Αστρολογία-Αριθμολογία και 👉 τραβώ συγκεκριμένες κάρτες Ταρώ για εσάς! Το εβδομαδιαίο ταροσκόπιο σας για 5 - 11 Φεβρουαρίου 2024😉Θα σου πω πράγματα και θάματα! 😲 

 💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω! ✅Κάθε εβδομάδα, τα αστέρια και οι κάρτες έχουν την ευκαιρία να μας εκπλήξουν και να επιβεβαιώσουν αυτό που ήδη γνωρίζουμε διαισθητικά. 

✅ Αυτή τη στιγμή, η ενέργεια του Υδροχόου είναι το όνομα του παιχνιδιού. Ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο στις 5 του μήνα και θα βιώσουμε μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 9 του μήνα. 

✅Ο Υδροχόος είναι ένα ανθρωπιστικό ζώδιο του αέρα που αναζητά πάντα την αλήθεια. Αυτό το ζώδιο μας φέρνει έναν ιδεαλιστικό, προοδευτικό και συχνά εκκεντρικό τρόπο να βλέπουμε τον κόσμο και τον εαυτό μας. 

✅Αυτή η εβδομάδα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να διοχετεύσετε αυτό το καινοτόμο πνεύμα και να επιτρέψετε σε αυτή την ενέργεια να αμφισβητήσει τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε την ταυτότητά σας, τα τρέχοντα σχέδια δράσης και αυτό που θα θέλατε να επιδιώξετε να προχωρήσετε μπροστά. 

✔️Και η φωνή των καρτών ταρώ ας μας διαφωτίσει με την σοφία και την ιδιαίτερη διορατικότητα που έχουν για ανακαλύψουμε το συμβαίνει αυτή την εβδομάδα ! ✔️Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις του ζωδίου σας λοιπόν, πάμε να δούμε, 

♈️ Κριός Βασιλιάς των Πεντάκτιων Ο Κριός έχει έναν κόσμο αφθονίας που τον περιμένει... αρκεί να έχει αρκετή αυτοπεποίθηση για να τον εκμεταλλευτεί. Στο καρποφόρο κοστούμι του Πεντάκτινο, ασχολούμαστε με τα οικονομικά μας, την αφθονία, τα σπίτια και την καριέρα μας. Περισσότερο από το κοστούμι των υλικών, αυτό είναι επίσης ένα κοστούμι του πώς επενδύουμε το χρόνο μας (και έτσι επενδύουμε στον εαυτό μας και στον κόσμο γύρω μας). Ως Βασιλιάς των Πεντάκτινο, καλείστε να αναλάβετε ηγετικό ρόλο αυτή την εβδομάδα. Ανεβείτε στο προσκήνιο για να πάρετε τις αποφάσεις και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε αυτούς τους τομείς. ♉️ Ταύρος Άσσος των Σπαθιών Ταύρε, ήρθε η ώρα να κάνεις μια μαχαιριά σε... όλα όσα θα μπορούσες ποτέ να θέλεις. Ο Άσσος των Σπαθιών ζητά τη γενναιότητα και την τόλμη σας. Συντονιστείτε με τις μεγαλύτερες ιδέες και τις επιφάνειές σας αυτή την εβδομάδα, εμπιστευόμενοι το μυαλό σας να σας οδηγήσει σε φρέσκες, νέες και καινοτόμες ιδέες. Το θέμα είναι να ακούσετε τώρα τις σκέψεις σας και να είστε πραγματικά αρκετά δυνατοί για να τις ακολουθήσετε. Εμφανίσου με αυτοπεποίθηση αυτή την εβδομάδα, Ταύρε. Ο κόσμος είναι το στρείδι σας! 

♊️ Δίδυμοι 6 Σπαθί Οι Δίδυμοι αντιμετώπισαν δυσκολίες την περασμένη εβδομάδα με τον Ήλιο ανάποδα. Η θλίψη, η έλλειψη αυτοπεποίθησης και η αίσθηση ότι ξαφνικά κλονίζεστε σε αυτό που θέλετε ήταν όλα πιθανά θέματα της στιγμής. Αυτή την εβδομάδα αφήνετε πίσω σας τις σκιές και το σκοτάδι με το 6 Σπαθί. Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε από την αυτοαμφισβήτηση (είτε αυτό σημαίνει να απελευθερώσετε μόνο σκέψεις είτε ίσως να κόψετε ανθρώπους ή δεσμεύσεις στη ζωή σας που σας δημιουργούν αστάθεια).

 ♋️ Καρκίνος 7 του Κούπα Η καρδιά και η διαίσθηση του Καρκίνου βρίσκονται σε σύγχυση. Αυτό δεν σημαίνει ότι αισθάνεστε αποκομμένοι από αυτά. Αντιθέτως, το 7 Κούπα υποδηλώνει ότι η διαίσθησή σας μπορεί να είναι αρκετά υπερδραστήρια αυτή τη στιγμή. Αυτό βασικά σημαίνει ότι μπορεί να λαμβάνετε πολλές πιθανές ιδέες, ευκαιρίες και νύξεις διορατικότητας που σας ωθούν και σας τραβούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποιο ήταν το "πραγματικό" αρχικό διαισθητικό κάλεσμα. Η σιωπή, ο διαλογισμός και η υπομονή είναι το κλειδί με αυτή την δύσκολη κάρτα. 

♌️ Λέων Άσσος του Κούπα (ανάποδα) Τον τελευταίο καιρό, ο Λέων έχει ένα σερί χειρισμού βαθιάς, διαισθητικής ενέργειας. Την περασμένη εβδομάδα, σας χάρισε την Ιέρεια, αλλά αυτή την εβδομάδα ο Άσσος Κούπα ανάποδα εξακολουθεί να σας ωθεί να εστιάσετε στον εσωτερικό σας διάλογο, ιδιαίτερα του συναισθηματικού και διαισθητικού είδους. Αυτή είναι μια φανταστική εβδομάδα για ένα σκόπιμο τελετουργικό αυτο-αγάπης, μεγάλο ή μικρό. Το να αφιερώνετε χρόνο για να περιποιηθείτε την καρδιά σας είναι καλά εναρμονισμένο με την ανάποδη ενέργεια αυτής της κάρτας. 

♍️Παρθένος Θάνατος (Αντιστροφή) Η Παρθένος εξετάζει την αλλαγή και τη μεταμόρφωση αυτή την εβδομάδα. Με τον Θάνατο ανάποδα στο πλευρό σας, μπορεί να αντιστέκεστε σε κάποιες πτυχές της αλλαγής που θα είναι απαραίτητες για τη μακροπρόθεσμη πρόοδό σας. Το καταλαβαίνουμε - το να προχωράς από το παρελθόν δεν είναι πάντα εύκολο. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μείνετε σε πιθανά λάθη του παρελθόντος ή στο "τι θα γινόταν αν". Το να γίνετε λίγο στοχαστικοί και στοχαστικοί είναι εντάξει, αλλά αυτή η εβδομάδα απαιτεί οπωσδήποτε... να κάνετε τελικά αυτά τα βήματα προς τα εμπρός. Κάνε το άλμα της πίστης, Παρθένε. Μπορεί να σου αρέσει η εκδοχή του εαυτού σου που θα δεις στην άλλη πλευρά! 

♎️ Ζυγός Ο Πύργος Ο Ζυγός μπορεί να αισθάνεται ότι του μοιράστηκε άτυχο χαρτί αυτή την εβδομάδα... ξανά. Ωστόσο, ο Πύργος δεν φέρνει πάντα άσχημα νέα. Ναι, αυτή η κάρτα προβλέπει κάποιες μεγάλες ανακατατάξεις και απρόσμενες εκπλήξεις (όχι πάντα του συναρπαστικού είδους), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι ζοφερά και καταδικασμένα. Αυτή η κάρτα μπορεί μερικές φορές να είναι ο ορισμός του "εμπιστευτείτε τη διαδικασία". Μερικές φορές, χρειαζόμαστε το Σύμπαν να καθαρίσει τα παλιά μπάζα και τη βρωμιά για να ανοίξει ο δρόμος για τη γενναιοδωρία που μας περιμένει. 

♏️ Σκορπιός Βασιλιάς των Κυπέλλων Ο Σκορπιός είναι στα αισθήματά του αυτή την εβδομάδα... αλλά με την καλή έννοια. Αντί να μένετε σε παλιά συναισθήματα ή να κάθεστε σε μια άβολη διαισθητική αμηχανία, ο Βασιλιάς των Κυπέλλων περιγράφει τη θέση σας ως αρκετά όμορφη! Έχετε τον έλεγχο της καρδιάς και της διαίσθησής σας αυτή τη στιγμή, Σκορπιέ. Αυτό που αισθάνεστε και βιώνετε κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να περάσει καθαρά και χωρίς πολλές αμφιβολίες ή θολούρα. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη συναισθηματική και διαισθητική διαύγεια καθώς θέτετε σχέδια για το μέλλον. 

♐️Τοξότης Βασίλισσα των Κούπα (Αντιστροφή) Τοξότη, δεν πειράζει να μην είσαι καλά. Η Ντάμα Κούπα αντεστραμμένη υποδεικνύει κάποια δυσκολία στον χώρο της καρδιάς. Για παράδειγμα, μπορεί να ξαναζήσετε δύσκολα συναισθήματα και αναμνήσεις από τα οποία νομίζατε ότι έχετε ήδη θεραπευτεί και απελευθερωθεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε "τον έλεγχο" ή ότι "χάνετε κάτι" σημαντικό. Εξακολουθείτε να φοράτε το στέμμα, αλλά ακόμη και όσοι βρίσκονται σε ώριμες και ισχυρές θέσεις είναι επίσης άνθρωποι! Παραμείνετε ήπιοι, συμπονετικοί και υπομονετικοί με τον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα, Τοξότη. 

♑️Αιγόκερως 5 σπαθί Ο Αιγόκερως μπορεί να θέλει να κοιτάξει προς το μέλλον αυτή τη στιγμή, αλλά δεν υπάρχουν σύντομες διαδρομές προς την επιτυχία εδώ. Το 5 Σπαθί προειδοποιεί να μην προχωρήσετε πολύ γρήγορα, να μην κάνετε βιαστικά σχέδια ή να μην πείτε τη γνώμη σας πολύ ανοιχτά μπροστά σε ανθρώπους των οποίων η πίστη μπορεί να μην είναι σίγουρη. Η σκληρή αλήθεια είναι ότι δεν έχουν όλοι το συμφέρον σας στο μυαλό τους, και ίσως χρειαστεί να επιβραδύνετε και να αξιολογήσετε τις περιστάσεις προτού αναλάβετε ξαφνικές δεσμεύσεις σε ιδέες άλλων ή υπογράψετε κάτι σημαντικό. 

♒️ Υδροχόος 4 του Κούπα Υδροχόε... υπάρχει και το "πάρα πολύ από ένα καλό πράγμα". Το 4 του Κούπα δείχνει ότι η πλήξη και η δυσαρέσκεια είναι πιθανό να σας περιμένουν αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να λαμβάνετε πολλούς πόρους μέσω της ενέργειας του Υδροχόου που αιωρείται μέσω των άστρων και των πλανητών αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί πραγματικά να αισθάνεστε υπερβολικοί. Παρά την υποτονική και άβολη ενέργεια που μπορεί να φέρει αυτή η κάρτα, θα πρέπει επίσης να σας βοηθήσει να επιβραδύνετε και να επανασυνδεθείτε με τις πραγματικές σας επιθυμίες. Δείτε το ως μια μεταμφιεσμένη ευλογία! 

♓️Ιχθύες 2 Σπαθί (Αντεστραμμένο) Οι Ιχθύες είναι έτοιμοι να βγάλουν την παρωπίδα και να δουν τα πάντα όπως είναι. Το 2 Σπαθί είναι συνήθως μια κάρτα σύγχυσης και έλλειψης πραγματικής διαύγειας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε μείνει στο σκοτάδι, όχι μόνο με τους άλλους γύρω σας, αλλά ακόμη και με τον εαυτό σας. Αντιστρέφοντας, χρησιμοποιείτε τη δυναμική που σας προσφέρει αυτή η εβδομάδα για να προχωρήσετε. Να θυμάστε: μερικές φορές, το θέμα δεν είναι να βρείτε τις "σωστές" απαντήσεις... αλλά αντίθετα, απλά να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας για να ξανασηκωθείτε αφού διαλέξετε τις "λάθος" απαντήσεις. 

Αξιοποιήστε στο έπακρο το ταροσκόπιό σας με τις συμβουλές του ΑΚΑΣ! 

🎇Τα ταροσκόπια είναι ένα ισχυρό εργαλείο που πρέπει να έχετε στο πνευματικό σας οπλοστάσιο, ειδικά όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό της εβδομάδας σας και την υλοποίηση των ονείρων σας. 

🎇Αλλά αυτό ισχύει μόνο αν ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε πραγματικά. Εξάλλου, το Ταρό είναι ένα μαγικό εργαλείο καθοδήγησης, αλλά μπορεί να φτάσει μόνο όσο είμαστε πρόθυμοι να το χρησιμοποιήσουμε. 

🎇Οι Ακας Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις και Ταρω Ιστορίες με Πλανήτες και ζώδια, είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ! Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας #ταροσκοπια #ταροσκοπιο