Τα ταροσκόπια του μήνα Νοεμβρίου 2023 για κάθε ΖΩΔΙΟ

2023-10-21

🔴Τα ταροσκόπια του μήνα Νοεμβρίου 2023 για κάθε ΖΩΔΙΟ🔴Μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ! 😉Θα σου πω πράγματα για να ξέρεις που πάμε!😲 

🎴 Το Μηνιαίο σας ταροσκόπιο είναι μια 😉ειδική μοναδική μέθοδος😉 όπου, συνδυάζω Αστρολογία-Αριθμολογία και τραβώ συγκεκριμένες κάρτες για εσάς! 

✅Εκεί που νομίζατε ότι το 2023 μπορεί να κλείσει ας πούμε ήσυχα, ο Νοέμβριος προσφέρει μια τελευταία ώθηση για όσους αναζητούν αλλαγές και νέες, ανοιχτές πόρτες. 

✅Για να δούμε - ο Κρόνος τελειώνει επιτέλους την ανάδρομη πορεία του αυτόν τον μήνα στις 4 του μήνα, μια Νέα Σελήνη στον Σκορπιό αφήνει χώρο για προσωπική μεταμόρφωση και αλλαγή στις 13 του μήνα, και η ιδιόρρυθμη, άγρια εποχή του Τοξότη ξεκινά στις 22 του μήνα. 

✅Θα θελήσετε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια μετασχηματισμού και παραγωγικής καινοτομίας αντί να πολεμήσετε τη ροή της ίδιας της αλλαγής. Αλλά, φυσικά, αυτή είναι μόνο η γενική κατάσταση που καλύπτει ολόκληρη την ανθρώπινη συλλογικότητα. Τι γίνεται όμως με το τι έρχεται προς το μέρος σας σε προσωπικό επίπεδο; 

🎴Λοιπόν, γι' αυτό είναι εδώ τα Ταρώ (με μία Μεγάλη Αρκάνα και μία Μικρή Αρκάνα το καθένα!) και όπως έγραψα τις συνδυάζω με μια καταπληκτική Αστρολογική και Αριθμολογική Μέθοδο! 

♈️Κριός Το Αστέρι & 3 Πεντάκτινο Ο Κριός έχει μπροστά του έναν θεραπευτικό, παραγωγικό μήνα (αν είναι πρόθυμος να δουλέψει). Το Αστέρι είναι μια ομπρέλα θετικής, αναζωογονητικής ενέργειας πάνω από τη ζωή σας. Προσφέρει θεραπεία και έμπνευση εκεί που μπορεί να υπήρχε ακόμη και ξηρασία αυτών των πραγμάτων προηγουμένως. Σε συνδυασμό με το 3 Πεντάκτινο, ο κόσμος είναι επίσης με το μέρος σας, προσφέροντας ευκαιρίες για απτή πρόοδο (ειδικά στον εργασιακό χώρο και την καριέρα) στην πορεία. Αυτός μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός μήνας για τα οικονομικά και για όσους επιδιώκουν προαγωγές ή επαγγελματικές εξελίξεις. Φυσικά, θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω και να βάλετε δουλειά, προκειμένου να εκμεταλλευτείτε πραγματικά αυτή την ενέργεια. 

♉️Ταύρος Ταύρε, θα είναι σημαντικό να βρεις ξεκούραση μέσα στο χάος. Με τον Πύργο στο τραπέζι, είναι πάντα καιρός για το Σύμπαν να ταρακουνήσει τα πράγματα. Παλιά πρότυπα, κατασκευές και συστήματα πρέπει να πέσουν στην άκρη και λίγη δυσφορία και χάος θα πάρουν πιθανότατα τη θέση τους πριν φτάσει μια ειρηνική, καθαρή πλάκα. Ως εκ τούτου, το 4 Σπαθί σας καλεί να εξασκήσετε συνεπή ξεκούραση και αυτοφροντίδα αυτό το μήνα. Μη βιαστείτε να βρείτε λύσεις ή να κάνετε μεγάλες κινήσεις.Βασικά, αφήστε πρώτα τον Πύργο να κάνει τις κινήσεις του πριν κάνετε κάτι δραστικό. 

♊️Δίδυμοι Κρίση (ανάποδα) & 9 Σπαθί Οι Δίδυμοι αισθάνονται ιδιαίτερα διασκορπισμένοι αυτό το μήνα. Η Κρίση ανάποδα μοιάζει πάντα με ένα σύννεφο ομίχλης που εγκαθίσταται πάνω από το μυαλό και τη διαίσθηση. Ειδικά δίπλα στο 9 Σπαθί, οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες παίρνουν το προβάδισμα (ενώ η λογική και η σαφήνεια φαίνεται να μην υπάρχουν πουθενά). Σε περίπτωση που δεν είναι προφανές, αυτός ο μήνας δεν είναι κατάλληλος για βιαστικές αποφάσεις ή βιαστικά συμπεράσματα. Αλλά αν είστε πρόθυμοι να καθίσετε με τα άγνωστα και τα πολλά ερωτήματα , μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το φως αργότερα. 

♋️Καρκίνος Ο Ιεροφάντης (ανάποδα) & 6 Μπαστούνι (ανάποδα) Ο Καρκίνος αισθάνεται σαν μαύρο πρόβατο αυτό το μήνα. Ο Ιεροφάντης αντεστραμμένος προβάλλει μια άβολη σχέση με την παράδοση, την τάξη και τα πρόσωπα εξουσίας. Επιπλέον, το 6 Μπαστούνι ανάποδα προσθέτει την επιπλοκή του να μην αισθάνεστε ότι σας βλέπουν ή ότι δεν σας αναγνωρίζουν για τις προσπάθειές σας. Αυτόν τον μήνα, μπορεί να δυσκολευτείτε να σας δουν γι' αυτό που είστε, ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν τη μοναδικότητά σας και περιμένουν από εσάς να συμμορφωθείτε με ό,τι είναι προβλέψιμο αντ' αυτού. Ωστόσο, δεν μπορείτε να αφήσετε αυτά τα συναισθήματα απομόνωσης να σβήσουν το φως σας και δεν μπορείτε να αντιδράσετε καταπολεμώντας τη φωτιά με τη φωτιά. ♌️Λέων Ο Ήλιος (ανάποδα) & Άσσος Πεντάκτινο Λέων, μερικά στραβοπατήματα και αναποδιές δεν πρέπει να σε σταματήσουν από το να ανθίσεις. Ο Άσσος Πεντάκτινο ανάποδα προβλέπει προβλήματα στη φύτευση νέων σπόρων επιτυχίας, ειδικά όταν πρόκειται για το σπίτι, τα οικονομικά και την καριέρα. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα σωστά ή ότι το Σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σας. Με τον Ήλιο ανάποδα, μπορεί να αισθάνεστε ότι αυτό αντανακλά κάτι που δεν πάει καλά με εσάς. Αυτές οι εμπειρίες μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην αίσθηση του εαυτού και της ταυτότητάς σας. Ωστόσο, δεν μπορείτε να επιτρέψετε σε μερικά εξωτερικά προβλήματα να αποτελέσουν ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά εσωτερικά. ♍️Παρθένος Ο Μάγος (ανάποδα & 3 Σπαθί (ανάποδα) Η Παρθένος αισθάνεται λίγο εξαντλημένη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι παραγωγική με άλλους τρόπους. Με τον Μάγο ανάποδα, η δεξαμενή της φαντασίας σας είναι άδεια. Οι νέες ιδέες είναι λιγοστές- ακόμη και όταν έρχονται, μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν έχετε κίνητρο να επιδιώξετε κάτι καινούργιο. Όμως το 3 Σπαθί ανάποδα υποδεικνύει ότι μπορεί να είστε σε θέση να δουλέψετε με αυτά που ήδη έχετε. Αντί να ξεκινήσετε νέα πράγματα, αυτός μπορεί να είναι ένας μήνας για να επουλώσετε πληγές του παρελθόντος και να επεξεργαστείτε προηγούμενες απογοητεύσεις. 

♎️Ζυγός Δύναμη & 10 Πεντάκτινο Ζυγέ, ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείς τις δυνάμεις που σου χαρίστηκαν και να κυνηγήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Το 10 Πεντάκτινο είναι γενικά ένας θετικός οιωνός για μακροπρόθεσμους στόχους γύρω από τη σταθερότητά σας και την κληρονομιά και το έργο που θα θέλατε να αφήσετε πίσω σας σε αυτή τη Γη. Αλλά η Δύναμη είναι το πραγματικό μήνυμα ότι όχι μόνο αυτή η ενέργεια είναι στο τραπέζι γενικά, αλλά έχετε και την προσωπική δύναμη να την επιδιώξετε όλη. Πρέπει να έχετε πίστη ότι είστε αρκετά δυνατοί, ικανοί και εξειδικευμένοι για να πετύχετε τους επιθυμητούς στόχους σας. 

♏️Σκορπιός Η ιέρεια & 6 Σπαθί Ο Σκορπιός χρησιμοποιεί τη διαίσθησή του για να κάνει μεγάλα άλματα πίστης αυτό το μήνα. Το 6 Σπαθί είναι ο ορισμός του άλματος πίστης, υποδεικνύοντας ότι αυτός ο μήνας αφορά την απομάκρυνση από την οικεία (και, κυρίως, τη στάσιμη) ενέργεια στη ζωή σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα προσγειωθείτε σε μια μεγάλη αβεβαιότητα στη συνέχεια. Ωστόσο, η ιέρεια σημειώνει ότι αυτές οι επιλογές προέρχονται από ένα διαισθητικό μέρος βαθιά μέσα σας. Πρέπει να εμπιστευτείτε αυτή την εσωτερική φωνή αρκετά για να πάρετε αυτές τις σημαντικές αποφάσεις. Ο αποχαιρετισμός δεν είναι ποτέ εύκολος, αλλά το να χαιρετάτε νέες ευκαιρίες στην άλλη πλευρά είναι πάντα γλυκό συναίσθημα. 

♐️Τοξότης Ο Διάβολος (ανάποδα) & 3 Μπαστούνια Τοξότη, αυτό είναι αυτό που μας αρέσει να αποκαλούμε "μήνα επανάστασης". Ο Διάβολος ανάποδα σας δείχνει να αφήνετε πίσω το παρελθόν και να ξεφορτώνεστε παλιές αποσκευές, κάνοντας ταυτόχρονα χώρο για νέες ευκαιρίες και ανθρώπους. Ό,τι κι αν χρειαστεί, είστε αποφασισμένοι να ξεφύγετε από τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς που μπορεί να σας κρατούσαν πίσω. Ο λόγος είναι πιθανότατα το 3 Μπαστούνι, μια αισιόδοξη και πολλά υποσχόμενη ενέργεια που εισέρχεται στη ζωή σας και σηματοδοτεί δυνατότητες σε επιχειρηματικά εγχειρήματα, ταξίδια και γνωριμίες με νέους ανθρώπους. ♑️Αιγόκερως Δικαιοσύνη (ανάποδα) & 8 Μπαστούνι (ανάποδα) Αιγόκερε, κόψε ταχύτητα. Αυτός ο μήνας πρέπει να έχει να κάνει με την εύρεση της ισορροπίας σας. Η Δικαιοσύνη αντεστραμμένη προβάλλει τις ανισορροπίες και τις ανασφάλειες - μπορεί να αμφισβητείτε το δικό σας χάρισμα αντίληψης και επίσης ξαφνικά να αισθάνεστε ότι ζογκλάρετε πάρα πολλά ταυτόχρονα. Το 8 Μπαστούνι ανάποδα υποδηλώνει ότι η παρόρμησή σας μπορεί να είναι απλώς να "τα καταφέρετε". Αλλά η βιαστική δράση δεν είναι η λύση εδώ. Όσο άβολα κι αν νιώθετε την αδράνεια, πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να καθίσει σε ηρεμία, να σκεφτεί και να επαναπροσδιοριστεί πριν κάνετε σημαντικά βήματα. Είναι προτιμότερο να μην περπατήσετε καθόλου παρά να περπατήσετε προς τα πίσω ή να σκοντάψετε. 

♒️Υδροχόος Η Αυτοκράτειρα (ανάποδα) & 5 Κούπα Υδροχόε, επειδή μπορεί να μην έχεις όλα όσα αναζητάς αυτή τη στιγμή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έρθουν ποτέ στον δρόμο σου. Με την Αυτοκράτειρα ανεστραμμένη και τα 5 Κούπα, μπορεί να νιώθεις απογοητευμένος για τις ικανότητές σου να εκδηλώνεις τη ζωή των ονείρων σου. Αυτό το μήνα, φαίνεται εύκολο να μείνετε σε όλα όσα σας λείπουν αντί για όλα όσα θα μπορούσατε ακόμα να έχετε. Παρόλο που δεν είναι όλα τέλεια, είναι σημαντικό να δείτε τα "κενά" στη ζωή σας (είτε στον έρωτα και τις σχέσεις είτε στα οικονομικά) ως περιοχές ευκαιριών - καθαρές πλάκες που είναι ακόμα ανοιχτές για να τις γεμίσετε. Να θυμάστε: όλα είναι θέμα προοπτικής και του πώς επιλέγετε να τα βλέπετε. 

♓️Ιχθύες Θάνατος (ανάποδα) & Ακόλουθος Κούπα Οι Ιχθύες βαδίζουν αργά αλλά σταθερά προς την αλλαγή και τη μεταμόρφωση. Αν και ο Θάνατος ανάποδα υποδηλώνει ότι μπορεί να καθυστερείτε λίγο όταν πρόκειται να επιτρέψετε περισσότερη μεταμόρφωση στη ζωή σας (και χωρίς κριτική - η αλλαγή είναι τρομακτική!), ο Ακόλουθος Κούπα συμβουλεύει ότι η δημιουργικότητα και οι τέχνες μπορούν να βοηθήσουν να διευκολυνθεί η μετάβαση. Καθώς εργάζεστε για να δημιουργήσετε μια πιο αυθεντική εκδοχή του εαυτού σας, αναζητήστε δημιουργικές διεξόδους που θα σας βοηθήσουν να επεξεργαστείτε τις αλλαγές που θα θέλατε να κάνετε και να βγάλετε τη φωνή σας στον κόσμο σταδιακά. Ξεκινήστε ρωτώντας ειλικρινά τον εαυτό σας: Ποιος θέλετε πραγματικά να γίνετε; 


🎇Οι Ακας Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις και Ταρω Ιστορίες με Πλανήτες και ζώδια, είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ! Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας #προβλεψεις #ταρο #ταρω #ταρωπροβλεψεις #αστροταρω