Τα ταροσκόπια του μήνα Ιανουαρίου 2024 για κάθε ΖΩΔΙΟ

2024-01-07

🎴Αστρολογικές Ταρώ Ιστορίες και Ταρωπροβλέψεις Μια περίεργη εβδομάδα μας περιμένει, ευτυχώς όμως έχεις τον ΑΚΑΣ και σε προσέχει!!! 

🎴 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Το εβδομαδιαίο σας ταροσκόπιο είναι μια 😉ειδική μοναδική μέθοδος😉 όπου, συνδυάζω Αστρολογία-Αριθμολογία και 

👉 τραβώ συγκεκριμένες κάρτες Ταρώ για εσάς! 8 – 14, 2024

😉Θα σου πω πράγματα και θάματα! 

😲 💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω! 

✅ Εν μέσω της προσγειωμένης και πρακτικής εποχής του Αιγόκερω, το ζώδιο της κατσίκας θα κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία του αυτή την εβδομάδα, καθώς στις 11 του μήνα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω.. 

✅ Επιπλέον, ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της σκέψης, θα μετακινηθεί επίσης στον Αιγόκερω στις 13, προωθώντας έναν προσγειωμένο, παραγωγικό τρόπο σκέψης και αυτοέκφρασης. 

✔️Και η φωνή των καρτών ταρώ ας μας διαφωτίσει με την σοφία και την ιδιαίτερη διορατικότητα που έχουν για ανακαλύψουμε το συμβαίνει αυτή την εβδομάδα ! ✔️Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις του ζωδίου σας λοιπόν, πάμε να δούμε, 

♈️ Κριός Βασιλιάς των Πεντάκτινο Ο Βασιλιάς Πεντάκτινο σας απεικονίζει ως προσγειωμένους, ασφαλείς και με καλή επίγνωση του τι σας περιβάλλει, ειδικά σε περιβάλλοντα που σχετίζονται με την εργασία σας. Έχετε μια ισχυρή κατανόηση του τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να επιτύχετε, και ίσως να έχετε ακόμη και μια σταθερή κατανόηση του τι μπορούν και τι δεν μπορούν να επιτύχουν οι άλλοι (γεγονός που σας καθιστά αρκετά πολύτιμο ηγέτη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου). Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας με σύνεση και γενναιοδωρία, Κριέ. 

♉️ Ταύρος Θάνατος (ανάποδα) Αντιστέκεσαι στην αλλαγή, Ταύρε; Η κάρτα του Θανάτου είναι μια κάρτα προόδου, φυσικής αλλαγής και μετάβασης και οι πρώτοι σπόροι της μεταμόρφωσης που φυτεύονται. Το να βλέπετε αυτή την κάρτα ανάποδα δείχνει ότι μπορεί να μην είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αυτές τις αλλαγές, αβέβαιοι για τη θέση σας στον κόσμο και για το πώς πραγματικά θέλετε να ανταποκριθείτε σε αυτόν. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την αντίστασή σας, ο τροχός της μοίρας θα συνεχίζει πάντα να γυρίζει. Ετοιμαστείτε να προχωρήσετε μπροστά ή να μείνετε πίσω στη σκόνη. 

♊️ Δίδυμοι 8 Κούπα (ανάποδα) Οι Δίδυμοι γνωρίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να επικυρώσουν αυτό το συναίσθημα. Το 8 Κούπα δείχνει μια κατάσταση όπου πρέπει να προχωρήσετε από κάτι που φαίνεται να σας ικανοποιεί επιφανειακά, αλλά δεν σας συνδέει διαισθητικά, πνευματικά και συναισθηματικά. Αντιστρόφως, μπορεί να μένετε στάσιμοι σε αυτή τη θέση, αμφιταλαντευόμενοι για το αν πρέπει να το αφήσετε πίσω σας ή όχι. Είναι σημαντικό να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου, Δίδυμε. Θυμηθείτε ότι το "λογικά" φαίνεται σωστό, αλλά δεν είναι πάντα η σωστή απάντηση. 

♋️ Καρκίνος Ο Πύργος (ανάποδα) Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα, το χάος φαίνεται να ανακατεύεται μέσα σου. Ο Πύργος αντεστραμμένος μπορεί μερικές φορές να πάρει την εξωτερική καταστροφή και τον καταιγισμό της σύγχυσης αυτής της κάρτας και να την αναποδογυρίσει, δείχνοντας εσωτερικό χάος και δυσφορία. Η σκουριά δεν καθαρίζεται εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά. Μπορεί να δυσκολεύεστε να συμβιβάσετε τις εσωτερικές αλλαγές που συμβαίνουν με το αμετάβλητο περιβάλλον που σας περιβάλλει. Όσο δυσάρεστο κι αν είναι αυτό, ωστόσο, πρέπει να είστε πρόθυμοι να τιμήσετε τις μεταμορφώσεις που ανθίζουν μέσα σας. 

♌️ Λέων Ακόλουθος Μπαστούνι Ο Λέων εμφανίζεται σε ζωντανή, ευερέθιστη και αληθινή φλογερή μορφή αυτή την εβδομάδα. Ο Ακόλουθος Μπαστούνι φέρνει άφθονη θετική, αισιόδοξη ενέργεια στο τραπέζι. Αυτή είναι μια σταθερή εβδομάδα για την παραγωγή νέων ιδεών, για ταξίδια (κοντινά ή μακρινά) και για την επιδίωξη αυτού που αισθάνεστε καλά. Είναι επίσης ένα ισχυρό ζώδιο για τη λήψη μηνυμάτων, είτε πνευματικής είτε κυριολεκτικής φύσης. Κάποιοι Λέοντες μπορεί να έχουν σημαντικές συζητήσεις ή να λάβουν πολύτιμες γνώσεις αυτή την εβδομάδα - δώστε προσοχή σε αυτά που ακούτε και λαμβάνετε! 

♍️Παρθένος 10 Μπαστούνι Ο Παρθένος κουβαλάει πολλά αυτή τη στιγμή... πιθανώς αρκετά κιλά παραπάνω. Το 10 Μπαστούνι υποδεικνύει ότι πιθανότατα έχετε δαγκώσει περισσότερα από όσα μπορείτε να μασήσετε. Έχετε πάρα πολλές ιδέες, δεσμεύσεις και αγχωτικούς παράγοντες που σας βαραίνουν. Σίγουρα είστε δυνατοί και ικανοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα κάνετε όλα μόνοι σας κάθε φορά. Επειδή μπορείτε να κάνετε κάτι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε. Αυτή θα πρέπει να είναι μια εβδομάδα ξεκούρασης και υπενθύμισης της δύναμης της λέξης "όχι". 

♎️ Ζυγός 9 του Κούπα Ζυγέ, να είσαι σίγουρος: τα καλά πράγματα έρχονται όταν βλέπεις το 9 Κούπα. Αυτή είναι μια ισχυρή εβδομάδα για εκδηλώσεις, ευχές, προθέσεις - και αληθινή πίστη στη δύναμή σας, επίσης. Αυτή η κάρτα είναι κυριολεκτικά γνωστή ως "η κάρτα των ευχών", είναι εδώ για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε και να εξασφαλίσετε όλα όσα ονειρεύεστε. Ωστόσο, πρέπει να έχετε πίστη στον εαυτό σας και στη δύναμη του Σύμπαντος. Ακούστε τη διαίσθησή σας και το ένστικτό σας αυτή την εβδομάδα. Είστε στο σωστό δρόμο. 

♏️ Σκορπιός Οι εραστές Οι Σκορπιοί είναι ήδη γνωστοί για την παθιασμένη τους ένταση όταν πρόκειται για την αγάπη και τον έρωτα. Αν και δεν αφήνετε εύκολα τους άλλους να σας πλησιάσουν... όταν αγαπάτε, αγαπάτε σκληρά και με άγρια πίστη. Αυτή την εβδομάδα, οι Εραστές δίνουν έμφαση στην αγνή, ισχυρή ενέργεια μέσα στα αισθήματά σας και στον τρόπο με τον οποίο δίνετε και λαμβάνετε αγάπη. Αυτή η εβδομάδα μπορεί επίσης να σας παρουσιάσει πολλές διαφορετικές ευκαιρίες και επιλογές για να επιδείξετε τις επενδύσεις και την αφοσίωσή σας, γι' αυτό επιλέξτε προσεκτικά και θυμηθείτε να δώσετε προτεραιότητα σε αυτό που πραγματικά θέλει η καρδιά σας. 

♐️Τοξότης Η Ιέρεια (ανάποδα) Τοξότη, ήρθε η ώρα να μπεις μέσα σου και να ακούσεις τι έχει να σου πει η διαίσθησή σου. Η Ιέρεια αντεστραμμένη δείχνει ότι μπορεί να δυσκολεύεστε να ακούσετε την αληθινή εσωτερική σας φωνή αυτή την εβδομάδα, νιώθοντας αποσυνδεδεμένοι ή αβέβαιοι για τις γνώσεις που έχετε μέσα στη διαίσθησή σας. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε αυτό που σας λέει αυτή η εσωτερική φωνή παρά την αυτοαμφισβήτηση. Σας πλησιάζει και ζητάει να ακουστεί! 

♑️Αιγόκερως 9 Πεντάκτινο Ο Αιγόκερως σίγουρα δονείται από την αφθονία της ενέργειας του Αιγόκερω στον αέρα αυτή τη στιγμή. Το 9 Πεντάκτινο περιγράφει αυτή την εβδομάδα ως μια εποχή αφθονίας, υποδεικνύοντας ότι ήρθε η ώρα να διασκεδάσετε! Έχετε δουλέψει σκληρά για να καλλιεργήσετε αυτό που έχετε αυτή τη στιγμή, αλλά οι Αιγόκεροι δεν είναι επιρρεπείς στο να επιδεικνύουν ή να ωραιοποιούν αυτό που έχουν. Έτσι, αυτή την εβδομάδα, ήρθε η ώρα να παρατηρήσετε όλη την ομορφιά και τη χαρά που έχετε δημιουργήσει και να το γιορτάσετε αυτό, μικρό ή μεγάλο. Κάνοντάς το αυτό θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στο να δουλέψετε σκληρότερα αργότερα, όντας τώρα γεμάτοι ευγνωμοσύνη και επίγνωση των δυνατοτήτων σας. 

♒️ Υδροχόος 10 Κούπα (ανάποδα) Υδροχόε, τα μεγάλα όνειρα δεν είναι τόσο μακριά όσο φαίνονται. Το 10 Κούπα είναι μια κάρτα της μεγάλης συναισθηματικής εκπλήρωσης, το δοχείο με το χρυσάφι στην άκρη του ουράνιου τόξου. Αντεστραμμένος, μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα αποκομμένοι από αυτή την ενέργεια αυτή τη στιγμή, αμφισβητώντας αν θα έχετε ποτέ πραγματικά αυτό το είδος χαράς στη ζωή σας. Ωστόσο, αυτή η μονότονη περίοδος μελαγχολίας δεν προορίζεται για να μελαγχολείτε- αντίθετα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως περίοδο αυτοκριτικής και περισυλλογής σχετικά με το τι σημαίνει ευτυχία για εσάς. Είναι τα όνειρα που επιθυμείτε πραγματικά μακρινά; Ή μήπως έχετε δημιουργήσει προσδοκίες για τον εαυτό σας που δεν είναι πραγματικά, διαισθητικά, δικές σας; 

♓️Ιχθύες 5 Κούπα (ανάποδα) Οι Ιχθύες έχουν τελειώσει με το να κατσουφιάζουν, να κυλιούνται και να αισθάνονται άσχημα για τα πάντα. Αν και είστε γνωστοί για το ότι είστε περισσότερο συναισθηματικός τύπος, το 5 Κούπα ανάποδα λέει: "Είμαι έτοιμος να προχωρήσω". Τα μόνα συναισθήματα που σας ενδιαφέρουν τώρα... είναι αυτά που προέρχονται από νέες εμπειρίες και ευκαιρίες και όχι πια λάθη ή απώλειες του παρελθόντος. Παίρνετε τη ζωή σας στα χέρια σας, έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά. Μπράβο σου, Ιχθύ, που έκανες αυτά τα σημαντικά βήματα για να αδράξεις το δικό σου πεπρωμένο. 


🎇Αξιοποιήστε στο έπακρο το ταροσκόπιό σας με τις συμβουλές του ΑΚΑΣ! 

🎇Τα ταροσκόπια είναι ένα ισχυρό εργαλείο που πρέπει να έχετε στο πνευματικό σας οπλοστάσιο, ειδικά όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό της εβδομάδας σας και την υλοποίηση των ονείρων σας. 

🎇Αλλά αυτό ισχύει μόνο αν ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε πραγματικά. Εξάλλου, το Ταρό είναι ένα μαγικό εργαλείο καθοδήγησης, αλλά μπορεί να φτάσει μόνο όσο είμαστε πρόθυμοι να το χρησιμοποιήσουμε. 

🎇Οι Ακας Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις και Ταρω Ιστορίες με Πλανήτες και ζώδια, είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ! Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακαςΕμφάνιση λιγότερων