Πώς σας επηρεάζει η Πανσέληνος, με βάση το ζώδιό σας

2023-09-24

Δείτε πώς σας επηρεάζει η Πανσέληνος, με βάση το ζώδιό σας 

Υπάρχουν κάποια αστρολογικά γεγονότα στα οποία όλοι δίνουμε προσοχή, και ένα από αυτά είναι η Πανσέληνος. Αυτό είναι κάτι τόσο συνηθισμένο που ακόμη και άνθρωποι που δεν ασχολούνται με την αστρολογία εξακολουθούν να παρακολουθούν τις Πανσελήνους! Κάποιοι από εμάς όμως είναι πιο ευαίσθητοι στις Πανσελήνους από άλλους και ο αντίκτυπός τους μπορεί να διαφέρει με πολλούς τρόπους. 

Πώς αντιμετωπίζει το ζώδιό σας τις Πανσελήνους; Τι είναι η Πανσέληνος; Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι φωτεινά σώματα και μέρος της πρωταρχικής τριάδας (μαζί με το ζώδιο της ανατολής σας), οπότε αποτελούν τα δομικά στοιχεία για το ποιοι είμαστε.

 Ο Ήλιος φωτίζει, φέρνοντας την προσοχή και την εστίαση, Ο Ήλιος κυβερνά επίσης τον αληθινό μας εαυτό, αυτό που πραγματικά είμαστε, χωρίς τη μάσκα. Ο Ήλιος είναι βαθιά προσωπικός. Η Σελήνη φέρνει συναισθηματική εστίαση κατά τη διέλευση. 

Η Σελήνη κυβερνά τα συναισθήματά μας, το πώς εκφράζουμε αυτά που νιώθουμε και τι ακριβώς είναι αυτό που νιώθουμε. Οι αντιθέσεις θεωρούνται προκλητικές όψεις, θέτοντας τους δύο πλανήτες ή σώματα σε αντίθεση μεταξύ τους. Υπάρχει ένας μικρός πόλεμος με τους δύο να μάχονται για την προσοχή και τη δύναμη. 

Έτσι, η Πανσέληνος φέρνει τον Ήλιο και τη Σελήνη αντιμέτωπους. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε πιο ευαίσθητοι με την Πανσέληνο. Τα συναισθήματα είναι εξαιρετικά αυξημένα με τη Σελήνη- με τον Ήλιο παίρνουμε τα πάντα προσωπικά. Τα πάντα μας επηρεάζουν. 

Έχουμε περίπου μία Πανσέληνο ανά μήνα, καθώς συμβαίνει περίπου κάθε τέσσερις εβδομάδες, οπότε καταλήγουμε σε 12-13 Πανσελήνους κάθε χρόνο. Εμφανίζονται στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη, το οποίο είναι ακριβώς απέναντι από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Ήλιος εκείνη τη στιγμή. 

Πότε είναι ισχυρή για εσάς η Πανσέληνος; 

Οι ισχυρότερες Πανσελήνους είναι συνήθως οι Πανσελήνους που συμβαίνουν στο δικό σας ζώδιο του Ήλιου, της Σελήνης ή της ανατολής. Όπως αναφέρθηκε, αυτή η τριάδα είναι η Πρωταρχική Τριάδα, τα βασικά δομικά στοιχεία του εαυτού σας αστρολογικά, οπότε οι Πανσελήνους σε αυτά τα ζώδια είναι βαθιά προσωπικές και δύσκολα ξεφεύγετε. 

Εκτός από αυτό, οι Πανσελήνους μπορεί να είναι ισχυρές όταν συμβαίνουν στο ίδιο ζώδιο με οποιονδήποτε από τους γενέθλιους πλανήτες σας, και θα είναι ισχυρές ειδικά για αυτόν τον πλανήτη και ό,τι κυβερνά. Μπορείτε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι κυβερνά και μπορεί να βιώσετε εξελίξεις. 

Γενικές επιπτώσεις μιας Πανσελήνου ανά ζώδιο 

♈️ Κριός Είσαι ένα ενεργητικό ζώδιο, Κριέ, οπότε με την Πανσέληνο μπορεί να νιώσεις την έξαρση των συναισθημάτων που σε ωθεί να αναλάβεις δράση με κάποιο τρόπο. Δεν χρειάζεται να κάθεστε και να αφήνετε τα πράγματα να σας συμβαίνουν. Θέλετε να τα κάνετε να συμβούν με τη δική σας ελεύθερη βούληση. 

Αυτά τα συναισθήματα μπορεί μερικές φορές να προκαλέσουν απογοήτευση και εκνευρισμό και τα κουμπιά σας μπορούν να πιεστούν εύκολα, γι' αυτό είναι συνήθως σημαντικό να έχετε μια υγιή διέξοδο για την απογοήτευση γύρω από τις Πανσελήνους για να αποφύγετε να ξεσπάσετε. 

♉️ Ταύρος Είστε ένα ζώδιο γειωμένο, Ταύρε, οπότε μπορεί να προσπαθήσετε να γειώσετε τη συναισθηματική ενέργεια που αναβλύζει κάτω από τις Πανσελήνους. Δεν θέλεις να νιώθεις ότι ελέγχεσαι από αυτήν- θέλεις να χαθείς μέσα της ή να κάνεις τα πράγματα ακατάστατα, ώστε να μπορέσεις να δουλέψεις για να τη γειώσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Μερικές φορές, μπορεί να γίνετε πεισματάρηδες γι' αυτό, γι' αυτό πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν θα το κάνετε αυτό. Η γείωση του εαυτού σας είναι καλή, αλλά μερικές φορές πρέπει απλώς να αισθάνεστε. 

♊️ Δίδυμοι Είσαι διανοητικό ζώδιο, Δίδυμε, οπότε με την Πανσέληνο μπορείς να προσεγγίσεις με λογική και αναλυτική προσέγγιση την έξαρση των συναισθημάτων. Μπορεί να σκεφτείς ιδέες, να καταστρώσεις σχέδια και να αξιοποιήσεις πληροφορίες και γνώσεις, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις όποιες εμπλοκές μπορεί να σε βάλει η Πανσέληνος. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι μια δικαιολογία για να αποφύγετε να νιώσετε οτιδήποτε, γι' αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί και να επιτρέπετε στον εαυτό σας να κυλιέται με τα συναισθήματα μερικές φορές. 

♋️ Καρκίνος Η Σελήνη είναι ο φυσικός σας κυρίαρχος πλανήτης, Καρκίνε, και είστε ένα ζώδιο που κυβερνά το συναίσθημα, άρα το ζώδιό σας που επηρεάζεται περισσότερο από τις Πανσελήνους. Πιθανότατα τις αισθάνεστε όλες με έντονο τρόπο, ακόμη και αν στην πραγματικότητα κάνουν κάτι στον γενέθλιο χάρτη σας. Η Σελήνη σας καθοδηγεί και μπορείτε να σχεδιάσετε τη ζωή σας με βάση την κίνηση της Σελήνης. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μερικές φορές σας χτυπάει η Σελήνη, γι' αυτό το να είστε προληπτικοί μπορεί να είναι χρήσιμο. Τα συναισθήματά σας είναι αυξημένα, αλλά είστε επαγγελματίας σε ό,τι αφορά τα συναισθήματα, οπότε χρησιμοποιήστε την εμπειρία σας προς όφελός σας. Υπάρχει δύναμη στα συναισθήματά σας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Πανσέληνο για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας. 

♌️ Λέων Ο Ήλιος είναι ο φυσικός σας κυρίαρχος πλανήτης, Λέων, οπότε είναι εύκολο να αισθάνεστε ότι οι Πανσελήνους αποτελούν μια μικρή προσωπική επίθεση εναντίον σας. Αλλά στην πραγματικότητα, προσπαθούν να σας κάνουν να βγείτε από τον εγωισμό και τις επιθυμίες σας και να επικεντρωθείτε στις ανάγκες και τα θεμέλιά σας. Καθώς αισθάνεστε πιο υποστηριγμένοι και εσωτερικά ασφαλείς, μπορείτε να αισθάνεστε πιο σίγουροι και πιο ικανοί να κινηθείτε μέσα από οποιαδήποτε προκλητικά συναισθήματα που ανακινεί η Πανσέληνος. 

♍️ Παρθένος Είσαι πρακτικό ζώδιο της Γης και κυβερνάσαι από τον διανοητικό Ερμή, οπότε προσπαθείς να προσεγγίζεις με λογική την Πανσέληνο, Παρθένε. Μπορεί να προσπαθήσετε να αποφύγετε τα συναισθήματα που πυροδοτούνται. Ωστόσο, επειδή είστε αγχώδες ζώδιο, αγχώνεστε πολύ εύκολα με τις Πανσελήνους. Μπορεί να νομίζετε ότι η αποφυγή των συναισθημάτων είναι ο τρόπος για να αποφύγετε το άγχος, ενώ, στην πραγματικότητα, θα πρέπει να προσπαθήσετε να αγκαλιάσετε κάποια από αυτά που νιώθετε και να τα κατανοήσετε καλύτερα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αισθάνεστε λιγότερο αγχωμένοι από τις Πανσελήνους. 

♎️ Ζυγός Είστε το ζώδιο της Ζυγαριάς και, επομένως, re κανόνας σας η ισορροπία, οπότε τα συναισθήματα που πυροδοτούνται από τις Πανσελήνους μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε εκτός ισορροπίας, Ζυγέ. Αυτό μπορεί να σας κάνει πιο ανασφαλείς, αναποφάσιστους και να περιβάλλεστε από χάος. Είστε ένα ευχάριστο ζώδιο που δεν προκαλεί αναστάτωση, αλλά τα συναισθήματα συμβαίνουν και πρέπει να μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι. Ως ζώδιο των σχέσεων, ένα ισχυρό σύστημα υποστήριξης και άνθρωποι στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε μπορούν να σας βοηθήσουν. 

♏️ Σκορπιός Είστε ένα έντονο ζώδιο του Νερού, Σκορπιέ, και τα ζώδια του Νερού είναι τα ζώδια του συναισθήματος, οπότε τείνουν να αισθάνονται την Πανσέληνο πιο έντονα από τα άλλα. Η Πανσέληνος μπορεί να σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα και αυτό μπορεί να ανακινήσει οτιδήποτε κρατάτε βαθιά μέσα σας. Τα συναισθήματά σας είναι η δύναμή σας και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε σημαντικές μεταμορφώσεις στη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε τις Πανσελήνους προς όφελός σας και μπορείτε να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας με μεγάλους τρόπους. 

♐️ Τοξότης Είστε ένα αισιόδοξο ζώδιο της Φωτιάς, Τοξότη, και το ζώδιό σας είναι αυτό που προσπαθεί να βλέπει τη θετική πλευρά σε όλα, ακόμα και στις Πανσελήνους. Ακόμα κι αν πυροδοτούν προκλητικές εξελίξεις, μπορείς να εργαστείς για να δεις τις ευκαιρίες που προκύπτουν από αυτές. Αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές αποφεύγετε τα συναισθήματα που συνοδεύουν την Πανσέληνο, οπότε πρέπει να αναγνωρίσετε ότι δεν πειράζει να νιώθετε άσχημα. 

♑️ Αιγόκερως Είσαι σούπερ πρακτικό ζώδιο της Γης, Αιγόκερε, και το ζώδιό σου κυβερνά την πειθαρχία και την ωριμότητα, οπότε μπορεί να προσπαθήσεις να προσεγγίσεις πρακτικά τις Πανσελήνους και να μην αφήσεις τα συναισθήματα να σε κυριεύσουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν σας ρίχνουν τόσο πολύ όσο άλλα ζώδια. Ωστόσο, μπορεί να αποκόψετε τον εαυτό σας από τα συναισθήματα. Μερικές φορές, οι Πανσέληνοι προσπαθούν να σας κάνουν να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας, ειδικά αν τα αγνοούσατε. Τα συναισθήματα δεν χρειάζεται αυτόματα να σημαίνουν και ακαταστασία. 

♒️ Υδροχόος Είσαι υπερδιανοούμενο ζώδιο του αέρα, Υδροχόε, και βλέπεις τη ζωή με ευρύτητα. Αυτό σας κάνει το πιο αντικειμενικό ζώδιο, αλλά μπορεί επίσης να σας κάνει συναισθηματικά απόμακρους ή απόμακρους και μπορεί να προσπαθείτε να αποφύγετε τα συναισθήματα που συνοδεύουν την Πανσέληνο και να τα αναλύετε υπερβολικά. Αφήστε τον εαυτό σας να συντονιστεί με τα συναισθήματα που προκαλούν οι Πανσελήνους μερικές φορές. Αυτό μπορεί να σας δώσει πληροφορίες και σοφία που δεν θα πάρετε απλά από το μυαλό σας. 

♓️ Ιχθύες Είστε σούπερ ευαίσθητο ζώδιο του Νερού, Ιχθύες, και τα ζώδια του Νερού είναι τα πιο ευαίσθητα στην Πανσέληνο, αφού εσείς κυβερνάτε το συναίσθημα. Είστε εξαιρετικά συμπονετικοί, ενσυναισθητικοί και διαισθητικοί, κάτι που μπορεί να ενεργοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό με κάθε Πανσέληνο. Πρέπει να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας με την Πανσέληνο και να διασφαλίζετε ότι είστε σταθεροί με υγιή όρια, αφού θα είστε πιο ευάλωτοι. 

 Τι να κάνετε κατά τη διάρκεια μιας Πανσελήνου 

Να κάνετε 

Ακούστε τι αισθάνεστε Ασκήστε υπομονή και κατανόηση με τον εαυτό σας και τους άλλους 

Βρείτε χρόνο για επιπλέον ξεκούραση 

Δώστε προσοχή στα διακριτικά μηνύματα που λαμβάνετε

 Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας #ταρωπροβλεψεις #ζωδια #ζωδιαταρω #ταρωζωδια #ζυγος #ζυγοι