ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ & ΑΦΡΟΔΙΤΗ

2023-09-20

💞Λατρεύω την Αστρολογία, λατρεύω αυτή τη κωδικοποιημένη γλώσσα!💞 Ακόμα και αν κάποιος δεν πιστεύει, ας βασιστεί στην μυθολογική αποτύπωση, εξάλλου, η μυθολογία κρύβει πολλές αλήθειες σε διάφορα επίπεδα.
☢️ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ❓Ένας εναγκαλιασμός περίεργος και βαθύς. Σκοτεινός και περίεργα παθιασμένος.Ας εξετάσουμε τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ και τις Διελευσεις με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.
Η διέλευση του Πλούτωνα από τη γενέθλια Αφροδίτη είναι πάντα μια εμπειρία! Αυτή η διέλευση αναδιαμορφώνει την οπτική μας προς την αγάπη, το χρήμα, τις απολαύσεις , τις αξίες και την επαναχάραξη των ορίων μας. 🛑Αναφέρομαι σε όψεις όπως σύνοδος , το τετράγωνο και την αντίθεση. Για τους περισσότερους από εσάς που έχουν τη γενέθλια Αφροδίτη τους στον Αιγόκερω, Κριό, Καρκίνο, ή Ζυγό έχουν περάσει από αυτό, και τώρα χτυπάει έντονα εκείνους που έχουν την Αφροδίτη στις τελευταίες μοίρες και στα παρορμητικά ζώδια. Θα είναι μια κατάσταση μπρος και πίσω μέχρι να φύγει από τον Αιγόκερω το επόμενο έτος το Νοέμβριο του 2024.
Τι θα γίνει για εκείνους που έχουν τη γενέθλια Αφροδίτη στον Υδροχόο, Λέοντα , Ταύρο, και Σκορπιό πώς θα νιώσουν όταν ο Πλούτωνας εισέλθει στον Υδροχόο?
Addicted to Love – όπως λέει και ένα παλιό τραγούδι, Πλούτωνας / Αφροδίτη με διελεύσεις και εθισμό στην Αγάπη. Έχουμε μια αποστολή και μια εμμονή. ❤️‍🔥Αυτή η ισχυρή διέλευση μπορεί να φέρει τις πιο παθιασμένες έντονες και αξέχαστες σχέσεις. Μπορεί να προσελκύσει στη ζωή σας ανθρώπους που προορίζονται να αναδείξουν μια πλευρά σας που δεν γνωρίζατε ποτέ ότι υπήρχε. Το σεξ μπορεί να είναι εκρηκτικό, η επιθυμία μαγνητική, η λαχτάρα εμμονική σε σημείο που να μην υπάρχει κανένας έλεγχος. Η δική σας συμπεριφορά θα σας εκπλήξει όταν πρόκειται για την αγάπη. Μπορεί να μην αναγνωρίζετε καν τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, ακόμη και στον πιο μη συναισθηματικά άνθρωπο που έχει πλήρη αυτό έλεγχο. Ο Πλούτωνας είναι ο Θεός του κάτω κόσμου, το τέρας που δεν συνειδητοποιούμε ότι ζει και μέσα μας. Κουβαλάει φόβους , παράνοια, εμμονές και όλα τα σκοτεινά πράγματα. Όταν όμως τον χτυπάει η Αφροδίτη, είναι μια αφύπνιση που δεν μοιάζει με ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ.
Και κάπως έτσι ξεκινά ένα τρελό τρενάκι του λούνα παρκ.,
🔴Μπορεί να είστε εθισμένοι στον έρωτα, να παίζετε χειριστικά παιχνίδια και να έχετε πολλές μάχες εξουσίας στις σχέσεις σας. Ψυχολογικές βαθιά ριζωμένες συμπεριφορές και έντονα πάθη βγαίνουν στην επιφάνεια όταν ο Πλούτωνας έρχεται κοντά σας.
Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που βγάζει προς τα έξω αυτή την έντονα παθιασμένη πλευρά του εαυτού σας, όπου μπορεί να σας γίνει εμμονή και να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτό το άτομο. Μπορεί να γίνει το μόνο που μπορείτε να σκέφτεστε και να συμπεριφέρεστε με ακραία μη λογικούς τρόπους. Οι άνθρωποι που βιώνουν αυτό το φαινόμενο κυριολεκτικά δεν έχουν κανέναν έλεγχο της συμπεριφοράς τους, ξέρουν ότι είναι λάθος, αλλά εξακολουθούν να συμπεριφέρονται με τον πλουτωνικό τρόπο!
🔴Κατά καιρούς, μπορεί να είστε σε μια σχέση και να χάσετε το πάθος και την επιθυμία σας για τον σύντροφό σας, καθώς ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που καθαρίζει και αποβάλλει στρώματα που δεν χρειαζόμαστε πλέον. Αυτό φέρνει αλλαγές και μετασχηματισμούς, οπότε μερικές φορές οι άνθρωποι ξεπερνούν ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, και ταυτόχρονα, από την άλλη πλευρά μπορεί μια υπάρχουσα αγάπη μπορεί να περάσει σε ένα βαθύτερο, πιο δεσμευτικό επίπεδο.
🔴Ο Πλούτωνας κυβερνά τον φόβο και μερικές φορές μπορεί να αναδυθούν παράλογοι παρανοϊκοί φόβοι σχετικά με τους συντρόφους μας, από το βαθιά ριζωμένο υποσυνείδητο μέχρι την επιφάνεια, και αυτό μπορεί επίσης να είναι η αφορμή ώστε σχέσεις να τερματιστούν, καθώς κάποιοι μπορεί να νιώθουν ασφυξία και να μπαίνουν στη σχέση θέματα ακραίας ζήλιας και ελέγχου.
Ο φόβος είναι ισχυρό πράγμα. Ο φόβος μπορεί να μπει μέσα σας και να σας κάνει να ενεργείτε και να αντιδράτε με πολύ έντονους παράλογους τρόπους, σκοτεινούς τρόπους, ψυχαναγκαστικούς τρόπους, και το να ξεφύγετε από αυτό είναι δύσκολο, ενώ αισθάνεστε τόσα πολλά. Να σας πω κάτι, Ακραία υπερφόρτωση είναι η ενέργεια εδώ!. Η ισορροπία και η λογική φεύγουν από το παράθυρο, και η αγάπη ή ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μπορεί να είναι το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε. Αν είστε μόνοι για λίγο καιρό, όταν έρχεται ο Πλούτωνας, μπορεί να φέρει ένα άτομο στη ζωή σας, να ξεπεράσετε παλιούς αυτοπεριορισμούς και πριν το καταλάβετε να έχετε μπει στα βαθιά.
🔳Ο Πλούτωνας είναι ο θάνατος και η αναγέννηση, οι τομές στη συνείδηση και οι μεταμορφώσεις. Αυτό συνήθως συμβαίνει μέσω της ενεργοποίησης μιας σχέσης (Αφροδίτη) για να αποβάλει ένα στρώμα άμυνας και να σας διδάξει μαθήματα.
Η Αφροδίτη, εκτός από την ευχαρίστηση, είναι ο πλανήτης των αξιών και ο Πλούτωνας μπορεί να κλονίσει και να αλλάξει τις αξίες σας και να βγείτε μεταμορφωμένοι. Ο Πλούτωνας/Αφροδίτη θα σας δώσει ένα νέο επίπεδο συστημάτων αξιών όταν τελειώσει αυτή η διέλευση, και η αντιμετώπιση των ενοχλητικών σκέψεων και της συμπεριφοράς σας θα σας βοηθήσει να δείξετε τι πραγματικά εκτιμάτε και θα σας διδάξει πώς να συμπεριφέρεστε με υγιή τρόπο, με τους άλλους και με τον εαυτό σας. Αν ακολουθήσετε το εγώ σας, ο Πλούτωνας θα σας συντρίψει, καθώς προσπαθείτε να συνδεθείτε με τους άλλους.
Αυτή η διέλευση θα σας επιτρέψει να απελευθερώσετε παλιούς τρόπους συμπεριφοράς στις σχέσεις και να αντιμετωπίσετε τους εσωτερικούς σας δαίμονες όταν πρόκειται για την αγάπη και τους βαθύτερους φόβους σας. Αυτό μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά και επώδυνο. Είναι διαφορετικό για τον καθένα, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, έντονο είναι η λέξη, και αυτό που θα βιώσετε κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα είναι ίσως οι πιο αξιομνημόνευτες σχέσεις της ζωής σας.


 ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ Μοναδική σχέση και Αγάπη. Περίεργη και Σκοτεινή. 


ΑΚΑΣ ΤΑΡΩ, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας #ταρωπροβλεψεις #ζωδια #ζωδιαταρω #ταρωζωδια