ΟΛΑ όσα πρέπει να ξέρετε για την επερχόμενη Νέα Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό

2023-10-10

😃ΟΛΑ όσα πρέπει να ξέρετε για την επερχόμενη Νέα Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό 😃 Κάνε σου λέω εγγραφή και καμπανάκι να σου έρχονται οι ειδοποιήσεις γιατί είναι κρίμα να χάνεις τέτοιες πληροφορίες! 

❤️Στις 14 Οκτωβρίου 2023, θα βιώσουμε Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό! Μια Νέα Σελήνη συμβαίνει όταν ο διερχόμενος (κινούμενος) Ήλιος και η Σελήνη ευθυγραμμίζονται στον ζωδιακό κύκλο. Οι ηλιακές εκλείψεις συμβαίνουν όταν η Νέα Σελήνη βρίσκεται σε απόσταση 18 1/2 μοιρών από τους Σεληνιακούς Δεσμούς (τα σημεία της τροχιάς της Σελήνης όπου η Σελήνη διασχίζει την εκλειπτική). 

❤️Οι Νέες Σελήνες είναι στιγμές για νέα ξεκινήματα και έχουν υψηλή ενέργεια και ενθουσιασμό. Οι ηλιακές εκλείψεις ενισχύουν αυτή την ενέργεια και ο αντίκτυπός τους μπορεί να διαρκέσει έως και 6 μήνες πριν και μετά. 

 ❤️Αυτή η Ηλιακή Έκλειψη Νέας Σελήνης στον Ζυγό μπορεί να εστιάσει σε θέματα του Ζυγού, Οτιδήποτε έχει να κάνει με σχέσεις, συνεργασίες και συμμαχίες, καθώς αυτό είναι κυρίως αυτό που κυβερνά ο Ζυγός , συμβιβασμούς, διαπραγματεύσεις ή διαμεσολάβηση (αυτό μπορεί να αφορά συμβόλαια, νομικά θέματα ή γενικά στη ζωή), την ακεραιότητα ή τη δικαιοσύνη (αυτό μπορεί να σημαίνει νομικά θέματα ή εργασία σε κοινότητες για μεγαλύτερη ισότητα),την ισορροπία, την ειρήνη και την αρμονία Έχουμε επίσης Πανσέληνο και Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 28 Οκτωβρίου 2023. Αυτό σημαίνει ότι η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο είναι γεμάτη με ενέργεια για το τέλος. 

 ❤️Εν τω μεταξύ, η Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό είναι η πρώτη έκλειψη στον Ζυγό εδώ και αρκετό καιρό, οπότε είναι γεμάτη ενέργεια για νέα ξεκινήματα. Αυτή η Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό είναι επίσης σε σύνοδο (ευθυγραμμισμένη με τον Ερμή στον Ζυγό), και αυτό μπορεί να φέρει πολλές νέες ιδέες και σημαντικά νέα, να ανοίξει το μυαλό μας και να μας κάνει πιο εκφραστικούς. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για όλα τα ΜΕΓΑΛΑ γεγονότα της Σελήνης του 2023 

❤️Προσέξτε την Αφροδίτη στον Ζυγό για να διεγείρει την Ηλιακή έκλειψη Νέας Σελήνης στον Ζυγό Ο φυσικός κυρίαρχος πλανήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη και η Αφροδίτη βρίσκεται στην Παρθένο όταν συμβαίνει η έκλειψη (από τις 8 Οκτωβρίου). Η Αφροδίτη πέρασε μια μακρά περίοδο στο ζώδιο του Λέοντα χάρη στην ανάδρομη πορεία της , και η μετακίνηση στην Παρθένο είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή ρυθμού και μας βοηθά να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στην έκλειψη. 

❤️Η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στον Ζυγό στις 8 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου 2023, το ζώδιο στο οποίο πραγματοποιείται αυτή η έκλειψη. 

❤️Αυτό υπερφορτίζει την ενέργεια της Αφροδίτης στον Ζυγό και μπορεί να σημαίνει ότι ως αποτέλεσμα νιώθουμε πραγματικά συνδεδεμένοι με την Ηλιακή Έκλειψη. Είναι όμως εξαιρετική για τις εξελίξεις στον Ζυγό, οπότε είναι πιο πιθανό να δούμε σημαντικούς γάμους και δεσμεύσεις, συμμαχίες και συνεργασίες, ειρήνη και ισορροπία. 

♈️Κριός Η Νέα Ηλιακή Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με τους ανθρώπους της ζωής σου, Κριέ, και μπορείς να δουλέψεις πάνω στη δημιουργία ισχυρών δεσμών και να γίνεις καλύτερος συνεργάτης σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μπορείτε να είστε ανοιχτοί σε νέους ανθρώπους, και αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να έρθουν με ευκαιρίες και οφέλη για εσάς. Ό,τι κι αν επιδιώξετε, προσπαθήστε να ακολουθήσετε μια προσεκτική προσέγγιση. 

 ♉️Ταύρος Η Ηλιακή Έκλειψη Νέας Σελήνης στον Ζυγό μπορεί να φέρει μια περίοδο με άφθονες ευκαιρίες εργασίας, Ταύρε. Μπορείς να κυνηγήσεις με ζήλο νέα εργασιακά σχέδια και να είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός, αποδοτικός και λεπτομερής σε ό,τι κάνεις. Μπορείς να κάνεις βελτιώσεις και στην καθημερινή σου ζωή, ξεκαθαρίζοντας κάθε ακαταστασία και κάνοντας χώρο για κάτι καινούργιο που σε ενθουσιάζει καθημερινά. Μπορείτε να επικεντρωθείτε στο να κάνετε μικρές αλλαγές που καταλήγουν να κάνουν μεγάλη διαφορά. 

♊️Δίδυμοι Η Ηλιακή Έκλειψη Νέας Σελήνης στον Ζυγό μπορεί να ανοίξει την καρδιά σου, Δίδυμε, και μπορείς να δώσεις προτεραιότητα σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις δημιουργικός, εμπνευσμένος και αγαπητός. Μπορείτε να, δώσετε περισσότερο χώρο στα ήδη υπάρχοντα, να προγραμματίσετε διασκεδαστικές στιγμές με όσους αγαπάτε και να φέρετε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας. Δημιουργικές ευκαιρίες μπορούν να έρθουν στο δρόμο σας και μπορεί να λάβετε κάποια προσοχή (ακόμα και πολλή) για όσα μπορείτε να κάνετε. 

 ♋️Καρκίνος Η ηλιακή έκλειψη Νέας Σελήνης στον Ζυγό μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, Καρκίνε, και μπορείτε να εργαστείτε πάνω σε σχέδια για μετακόμιση, ανακαίνιση ή αναδιαμόρφωση ή να περάσετε χρόνο με εκείνους που θεωρείτε οικογένεια. Μπορείτε να διευρύνετε το σύστημα υποστήριξής σας και μπορείτε να νιώσετε πιο άνετα και συναισθηματικά θετικά. Μπορεί επίσης να υπάρξει η ευκαιρία να ενισχύσετε τα θεμέλια κάποιου πράγματος στη ζωή σας ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο από την αρχή, και αυτό μπορεί να είναι κάτι πάνω στο οποίο θα δουλεύετε για τα επόμενα χρόνια. 

♌️Λέων Η Ηλιακή Έκλειψη Νέας Σελήνης στον Ζυγό μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες να μετατρέψεις τις ιδέες σου σε κάτι απτό, Λέων. Μπορείτε να ενθουσιαστείτε με αυτό και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, αξιοποιώντας τις γνώσεις σας και έχοντας τη διάθεση να προσαρμοστείτε στην πορεία. 

♍️Παρθένος Η Ηλιακή έκλειψη Νέας Σελήνης στον Ζυγό μπορεί να σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τη ζωή σου, Παρθένε, και μπορείς να επιδιώξεις ευκαιρίες που εξαλείφουν το χάος και φέρνουν περισσότερη ασφάλεια. Όσο πιο σταθερός και ασφαλής νιώθεις, τόσο πιο άφθονη ενέργεια μπορεί να σε βρει. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να εργαστείτε για να δείξετε περισσότερο αυτοσεβασμό στον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ευκαιρίες που αποφέρουν φυσικά περισσότερο σεβασμό για εσάς. 

♎️Ζυγός Η Ηλιακή έκλειψη της Νέας Σελήνης πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, τον Ζυγό, γεγονός που σας κάνει αυτούς που κάνουν το μεγαλύτερο μπαμ. Οι ευκαιρίες μπορεί να είναι άφθονες και μπορείτε να δημιουργήσετε από μόνοι σας όποιες νιώθετε ότι σας λείπουν, οπότε δεν χρειάζεστε την άδεια κανενός και είστε έτοιμοι να πέσετε με τα μούτρα σε κάτι καινούργιο. Αυτή είναι πιθανότατα μια σημαντική περίοδος για ένα μεγάλο νέο ξεκίνημα, και αυτό μπορεί να είναι κάτι που θα διαμορφώσει τη ζωή σας για πολλά χρόνια. Επικεντρωθείτε σε αυτό που σας ενθουσιάζει και σας παρακινεί να αναλάβετε δράση. 

♏️Σκορπιός Αυτή η Ηλιακή Έκλειψη Νέας Σελήνης στον Ζυγό μπορεί να σου παρουσιάσει ευκαιρίες για να κάνεις κάτι μόνος σου, Σκορπιέ, και ίσως το προτιμάς έτσι προς το παρόν. Μπορείς να προετοιμαστείς, να δουλέψεις γρήγορα και να νιώσεις ότι το να το κάνεις αυτό μόνος σου, σου επιτρέπει να κάνεις περισσότερα και να μην ανησυχείς για τους άλλους που θα σε εμποδίσουν. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τη ζωή σας, να αποβάλλετε τις αποσκευές σας και να συμβιβαστείτε με θέματα από το παρελθόν. Μπορείτε να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά, θεραπευμένοι και σοφοί. 

♐️Τοξότης Τα όνειρα που έχετε για το μέλλον σας μπορούν να τύχουν προσοχής με αυτή την Ηλιακή Έκλειψη Νέας Σελήνης στον Ζυγό, Τοξότη, και μπορεί να έχετε ευκαιρίες που θα σας βάλουν στον δρόμο για την επίτευξη ενός ή περισσότερων από τα όνειρά σας. Μπορείτε να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές και αυτή μπορεί να είναι μια μεγάλη περίοδος για να κάνετε αλλαγές που ευθυγραμμίζονται με αυτά που ελπίζετε. Μπορείτε επίσης να καλωσορίσετε νέους ανθρώπους στον κοινωνικό σας κύκλο και μπορείτε να επενδύσετε περισσότερο στην ανεξαρτησία σας, την ατομικότητά σας και τους σκοπούς στους οποίους πιστεύετε. 

♑️Αιγόκερως Μπορεί να υπάρξουν μεγάλες ευκαιρίες για επιτυχία με τη Νέα Έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό, Αιγόκερε, και μπορείς να πετύχεις, να χτυπήσεις το ρυθμό σου και να φτάσεις σε νέα ύψη. Το να κάνεις τα πράγματα με τον σωστό τρόπο και για τους σωστούς λόγους μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες ανταμοιβές που σε ενθουσιάζουν και σου φέρνουν αναγνώριση. Αν δεν έχετε δουλέψει πάνω σε κάτι ή δεν έχετε κάνει τα πράγματα σωστά, αυτή η έκλειψη μπορεί να σας επιτρέψει να χαράξετε νέους στόχους και πιο έξυπνα μακροπρόθεσμα σχέδια. 

♒️Υδροχόος Ευκαιρίες να ανοιχτείτε σε νέες εμπειρίες μπορεί να σας βρει η Ηλιακή Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό και μπορείτε να πάτε σε νέα μέρη, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να μάθετε νέα πράγματα και να εμπλουτίσετε τη ζωή σας με νέους τρόπους. Αυτό μπορεί να σας δώσει μια νέα προοπτική και να σας κάνει να σκεφτείτε μεγαλύτερα και πιο φωτεινά. 

♓️Ιχθύες Οι μετασχηματισμοί μπορούν να οδηγήσουν σε νέες ευκαιρίες με τη Νέα Έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό, Ιχθύες, και καθώς δίνετε νέα πνοή σε τομείς που έχουν καταντήσει μπαγιάτικοι, μπορείτε να νιώσετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι. Αυτό μπορεί να σας ενδυναμώσει και να σας βοηθήσει να βρείτε περισσότερο έλεγχο. Μπορεί επίσης να υπάρξουν ευκαιρίες για εσάς που είναι αμοιβαία επωφελείς και μπορείτε να συνεργαστείτε καλά με έναν σύντροφο. Μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε με πολλούς τρόπους, προσωπικά και επαγγελματικά, κάτι που μπορεί να σας ανοίξει ακόμη περισσότερο. 


Αυτή μπορεί να είναι μια συναρπαστική περίοδος για όλους μας, καθώς επικεντρωνόμαστε στην έναρξη μιας νέας φάσης στη ζωή μας. Είχαμε ήδη μια Ηλιακή έκλειψη νωρίτερα μέσα στο έτος στον Κριό, η οποία ήταν πιο υπερφορτισμένη από αυτή την έκλειψη. Ωστόσο, εκείνη μπορεί να είχε έρθει με ξέφρενη ενέργεια και ήταν δύσκολο να ελεγχθεί. 

Μπορούμε τώρα να προχωρήσουμε σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα με ευχάριστη ενέργεια, πιο ψύχραιμη προσέγγιση και συμπεριφορά και να μην αισθανόμαστε τόσο αγχωμένοι. 

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αγκαλιάστε τον Ζυγό! 

Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας #προβλεψεις #ταρο #ταρω #ταρωπροβλεψεις #αστροταρωΕμφάνιση λιγότερων