Οδηγός Εποχής Ζυγού -2023

2023-09-23

Αστρολογικές Ταρώ Ιστορίες. 

😉Θα σου πω πράγματα που δεν θα τα βρεις πουθενά αλλού!😲 

 💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω! 👉Χρησιμοποιήστε αυτόν τον Οδηγό Εποχής Ζυγού & μάθετε πώς θα επηρεαστείτε Ετοιμαστείτε για μια αλλαγή στην ενέργεια, επειδή ο Ήλιος πρόκειται να μετακινηθεί στο ισορροπημένο, διανοητικό ζώδιο του Ζυγού!

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος εισέρχεται σε αυτό το αρμονικό, δημιουργικό ζώδιο. 

♎️♎️♎️Χρόνια πολλά, αγαπητοί Ζυγοί!♎️♎️♎️ 

👉Καθώς μπαίνουμε στην εποχή σας, ήρθε η ώρα να προετοιμαστούμε και να απολαύσουμε την ισορροπία - και έχουμε μια λίστα με τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την εποχή. Όταν μάθετε πώς να προετοιμάζετε τον εαυτό σας για την επερχόμενη αστρολογική ενέργεια, μπορείτε να διανύσετε αυτή την περίοδο μεταμόρφωσης με χάρη και ευκολία. 

👉Ο Ζυγός φέρνει αρμονία στη ζωή σας, η οποία συχνά απαιτεί αλλαγές, και η προετοιμασία σας για αυτή την περίοδο θα σας βοηθήσει να κυλήσετε ομαλά με τη μεταβαλλόμενη ενέργεια. Η αύξηση της επιθυμίας για επικοινωνία, κοινωνικοποίηση και αναζήτηση κοινού εδάφους με τους άλλους είναι στο μενού αυτού του μήνα. 

👉Τι κόλπα έχεις στο μανίκι σου φέτος, Ζυγέ; Πότε είναι η εποχή του Ζυγού; Ο Ήλιος κινείται σε αυτό το ζώδιο του Αέρα στις 23 Σεπτεμβρίου 2023 Όλοι γνωρίζουμε ότι οι Ζυγοί είναι γοητευτικοί και διασκεδαστικοί, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει γιατί τόσοι πολλοί από τους αγαπημένους μας κινηματογραφικούς αστέρες και καλλιτέχνες ανήκουν σε αυτό το ζώδιο! Αν είσαι κι εσύ Ζυγός, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να απολαύσεις την παρέα των συναδέλφων σου Ζυγών - γιατί μοιράζεστε όχι μόνο ένα κοινό ζώδιο αλλά και το χαρακτηριστικό ότι είστε απολύτως υπέροχοι! 

👉Ποια είναι τα δυνατά σημεία του Ζυγού; Κάθε ζώδιο διαθέτει μοναδικά δυνατά σημεία, και τα χαρακτηριστικά του Ζυγού είναι από τα πιο φιλικά και γοητευτικά. Αυτές οι δυνάμεις θα γεμίσουν το πνεύμα σας κατά τη διάρκεια της εποχής του Ζυγού, επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την περίοδο ισορροπίας και αρμονίας. Κυβερνώμενοι από την Αφροδίτη, οι Ζυγοί έλκονται από την αγάπη και την ομορφιά και αυτές οι δύο πτυχές της ζωής βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τα πράγματα που έχουν σημασία στη ζωή τους. 

👉Συμβολισμένοι με τη ζυγαριά της δικαιοσύνης, οι Ζυγοί ενδιαφέρονται να πράττουν το σωστό και να διασφαλίζουν ότι οι γύρω τους δεν τους εκμεταλλεύονται. Και η ικανότητά τους να συνεννοούνται σχεδόν με οποιονδήποτε τους διευκολύνει να μεσολαβούν μεταξύ των μερών. 

👉Αυτό το ζώδιο ξέρει πώς να συνεργάζεται και να τα πηγαίνει καλά με τους άλλους, και συχνά θεωρείται ως το ζώδιο που είναι πιο ικανό για αρμονικές διαπραγματεύσεις. Οι Ζυγοί γνωρίζουν πώς να βρίσκουν τη μέση λύση που είναι απαραίτητη για να δημιουργηθεί σύνδεση και κατανόηση μέσα στις σχέσεις - είτε πρόκειται για προσωπικές είτε για επαγγελματικές. 

👉Οι Ζυγοί διαθέτουν επίσης ισορροπημένη ενέργεια που τους βοηθά να αποφεύγουν να φτάνουν στα άκρα. Όσο ο Ήλιος βρίσκεται στον Ζυγό, μπορείτε να περιμένετε μια πιο συναισθηματικά ισορροπημένη προσέγγιση της ζωής και ίσως γίνει πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που προηγουμένως σας φαίνονταν ανυπέρβλητες. 

👉Η αγάπη τους για την ομορφιά σημαίνει ότι οι Ζυγοί είναι σχεδόν πάντα κομψοί και ικανοί στην εσωτερική διακόσμηση. Η Αφροδίτη δίνει στους Ζυγούς μια μοναδική, μοντέρνα αίσθηση του στυλ που απλά δεν μπορούν να αποχωριστούν. Οι Ζυγοί στα καλύτερά τους είναι επίσης: Αντικειμενικοί Αναλυτικοί Διπλωματικοί Ευφυείς Προσαρμοστικοί Περίεργοι Ρομαντικοί Φιλικοί Ευέλικτοι Μπορείτε να περιμένετε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά να εκφραστούν μέσα από εσάς αυτή την εποχή των Ζυγών, ανεξάρτητα από το ζώδιο του Ήλιου σας. Τομείς ανάπτυξης κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ζυγού Ακριβώς όπως κάθε ζώδιο διαθέτει δυνάμεις, έχει επίσης και αδυναμίες που μπορεί να χρειάζονται προσοχή και δουλειά, και ο Ζυγός δεν αποτελεί εξαίρεση. 

👉Επειδή οι Ζυγοί αποζητούν την ισορροπία και την αρμονία, μερικές φορές αποφεύγουν να πουν στους άλλους μια αλήθεια που αισθάνονται ότι μπορεί να προκαλέσει σύγκρουση. Κατά τη διάρκεια της εποχής του Ζυγού, μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να κρατήσετε ορισμένες σκέψεις και ιδέες για τον εαυτό σας για να μην αναστατώσετε τους γύρω σας. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η ειλικρίνεια και η επικοινωνία είναι απαραίτητες. 

💙Ο Ζυγός είναι ένα πολύ του φλερτ ζώδιο και μπορεί να φανείτε πιο προκλητικοί από ό,τι συνήθως. Προσπαθήστε να εκτιμήσετε το περιβάλλον και το ακροατήριό σας κατά τη διάρκεια της εποχής του Ζυγού για να αποφύγετε την ανάρμοστη συμπεριφορά. Αν και το φλερτ είναι ακίνδυνο, ποτέ δεν ξέρετε ποιον μπορεί τελικά να παρασύρετε όταν αναδεικνύεται η σαγηνευτική φύση του Ζυγού! 

😲Η αναποφασιστικότητα μπορεί να φαίνεται να σας ταλαιπωρεί κατά τη διάρκεια της εποχής του Ζυγού, καθώς η αέρινη φύση του δυσκολεύει την επιλογή μεταξύ των επιλογών. Οι Ζυγοί είναι αναλυτικοί και θέλουν να σκέφτονται τα πράγματα πριν πάρουν αποφάσεις. 

😲Το στοιχείο του αέρα που κυβερνά τον Ζυγό μας αποσυνδέει επίσης από τη γειωμένη ενέργεια, ενθαρρύνοντάς μας να περνάμε περισσότερο χρόνο με τις σκέψεις μας παρά να ζούμε στην πραγματικότητα. Κατά τη διάρκεια της εποχής του Ζυγού, μπορεί επίσης να αισθάνεστε: ...Επιφανειακός Διστακτικός Εύπιστος Αναίσθητος Έχοντας αυτά τα πράγματα στο μυαλό σας, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε περισσότερα για τυχόν αρνητικές διαθέσεις ή εμπειρίες που μπορεί να έχετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του Ζυγού. 

♎️Τι να περιμένετε αυτή την εποχή του Ζυγού Ετοιμαστείτε να αισθανθείτε μια λεπτή αλλαγή στην ενέργεια, καθώς και μια διαφορά στον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τους άλλους, ενώ ο Ήλιος διέρχεται από τον Ζυγό. 

♎️Οι Ζυγοί έχουν πολλές ιδέες και δημιουργική ενέργεια, τους αρέσει να μιλάνε και είναι δάσκαλοι και κάνουν τους γύρω τους να αισθάνονται πιο άνετα. Η αίσθηση της δικαιοσύνης και της διπλωματίας που ενυπάρχει στη φύση του Ζυγού μας ενθαρρύνει να οικοδομήσουμε βαθύτερους δεσμούς με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθώς και ισχυρότερες σχέσεις στην κοινότητά μας. Η εποχή του Ζυγού μπορεί να φέρει την ειρηνική ενέργεια που χρειάζεται για να ξαναχτίσουμε τις σχέσεις και να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις διαφωνίες ή τις συγκρούσεις. 

Ακολουθούν οι καλύτερες συμβουλές μας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εποχή του Ζυγού! 

1. Κάντε νέους φίλους & διατηρήστε παλαιότερες συνδέσεις Καθώς ο Ήλιος διανύει τον φιλικό Ζυγό, αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνετε νέους φίλους και να επανασυνδεθείτε με τους παλιούς σας. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του έρωτα και δεν μπορούμε παρά να λαχταρούμε τόσο τη ρομαντική όσο και την πλατωνική αγάπη κατά τη διάρκεια της εποχής του Ζυγού. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνδεθείτε τον 21ο αιώνα. 

 2. Συμμετέχετε στην κοινότητά σας. Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να νιώσετε πιο συνδεδεμένοι και να ικανοποιήσετε τη λαχτάρα του Ζυγού για βοήθεια προς τους άλλους είναι να ασχοληθείτε με την κοινότητά σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείτε εθελοντικά για έναν σκοπό που πιστεύετε. Και όταν ο Ήλιος διανύει τον Ζυγό, όλοι έχουμε μια επιπλέον σπίθα στην προσωπικότητά μας, γεγονός που καθιστά ευκολότερο από ποτέ να βγούμε από τη ζώνη άνεσής μας. 

 3. Προετοιμαστείτε να συμβιβαστείτε Οι Ζυγοί είναι γνωστό ότι διαπρέπουν στην τέχνη της αντιπαράθεσης, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει γιατί τόσοι πολλοί δικηγόροι είναι Ζυγοί. Ωστόσο, αυτό το ζώδιο είναι επίσης διπλωματικό και ικανό στις διαπραγματεύσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής των Ζυγών, μπορεί να κινείστε στη γραμμή μεταξύ της επιχειρηματολογίας και του συμβιβασμού - καθώς όχι μόνο θέλετε να λέτε τη γνώμη σας, αλλά θέλετε επίσης να τα πάτε καλά με τους άλλους. Προσπαθήστε να εστιάσετε στη συμπόνια αντί της επιθυμίας να κερδίσετε έναν καυγά. 

4. Αφήστε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη να κυριαρχήσουν Το σύμβολο που σχετίζεται με τον Ζυγό είναι η ζυγαριά της δικαιοσύνης, τονίζοντας το ενδιαφέρον του Ζυγού να κάνει το σωστό και να βεβαιωθεί ότι και οι άλλοι κάνουν το ίδιο. Οι Ζυγοί δεν μένουν άπραγοι όταν άλλοι κακοποιούνται ή κακομεταχειρίζονται - και όσο ο Ήλιος βρίσκεται στον Ζυγό, θα νιώθετε επίσης υποχρεωμένοι να υπερασπιστείτε τους γύρω σας. Οι λέξεις έχουν δύναμη και τα λόγια που βγάζετε προς τα έξω έχουν μια δική τους ενέργεια. Αν χρησιμοποιείτε τα λόγια σας για να δημιουργήσετε θετικότητα και να αξιοποιήσετε την καλή ενέργεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη διέλευση για να δημιουργήσετε αρμονία και συμπόνια γύρω σας. 

 Ο Ζυγός συνδέεται με την κάρτα της Δικαιοσύνης στο Ταρώ, που συμβολίζει τους κανόνες και τις δομές που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση θετικών, υγιών σχέσεων. Έτσι, παρόλο που μπορεί να μην θέλετε να πληγώσετε τα συναισθήματα κάποιου άλλου, είναι ζωτικής σημασίας να τραβήξετε μια γραμμή στην άμμο όταν πρόκειται για τα προσωπικά σας όρια. Η ειλικρίνεια, το άνοιγμα και το να είστε ο εαυτός σας - γεμάτοι αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση. 

5. Εξασκηθείτε στον αυτοέλεγχο Ενώ η Αφροδίτη είναι γνωστή ως ο πλανήτης της ομορφιάς και της αγάπης, είναι επίσης ένας πλανήτης της απόλαυσης,αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε τον αυτοέλεγχο. 

✔️Η εργασία με τον αμέθυστο είναι μια εξαιρετική ιδέα κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ζυγού, καθώς θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη δύναμη της θέλησής σας και να πείτε "όχι" στα πράγματα που δεν χρειάζεστε. 

Με λίγη συγκέντρωση και προσπάθεια, μπορείτε να κάνετε αυτή τη σεζόν την πιο συναρπαστική και συναρπαστική σεζόν για τους Ζυγούς! 

🎇Οι Αστρολογικές Ιστορίες & Ιστορίες με Πλανήτες και ζώδια, είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ! 

 Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας #ταρωπροβλεψεις #ζωδια #ζωδιαταρω #ταρωζωδια #ζυγος #ζυγοι