Ο Ερμής σε ΑΥΤΟ το ζώδιο σημαίνει ότι η κοινωνική σας ζωή είναι έτοιμη να αγριέψει

2023-10-01

Ο Ερμής σε ΑΥΤΟ το ζώδιο σημαίνει ότι η κοινωνική σας ζωή είναι έτοιμη να αγριέψει

Διαβάστε το ωροσκόπιό σας τώρα

Ήρθε η ώρα να προετοιμαστείτε νοητικά, γιατί ο Ερμής - ο πλανήτης της επικοινωνίας, της πληροφορίας και του μυαλού - κινείται στον διανοητικό Ζυγό και είμαστε εδώ σήμερα για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει αυτό!

Ο Ερμής βρίσκεται άνετα στο ισορροπημένο ζώδιο του Αέρα, τον Ζυγό, προσθέτοντας ένα επίπεδο αρμονίας και κατανόησης στις συζητήσεις και τις νοητικές μας διεργασίες.

Έτσι, αν θέλετε να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη διέλευση, συνεχίστε να διαβάζετε.

Τι λέει λοιπόν η αστρολογία για τον Ερμή στον Ζυγό

Αν γεννηθήκατε όταν ο Ερμής βρισκόταν στον Ζυγό, αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα ευεργετική περίοδος για εσάς.

Όταν έχετε μια θέση του Ερμή στον Ζυγό στον γενέθλιο χάρτη σας, αισθάνεστε την ενέργεια αυτής της διέλευσης πιο έντονα. Μπορεί να αισθάνεστε πιο διπλωματικοί, κατανοητικοί, κοινωνικοί, ακόμα και φλερτ.

Αυτή η τοποθέτηση δίνει στο άτομο έναν θαυμάσιο τρόπο με τις λέξεις, τόσο γραπτά όσο και προφορικά.

Από την άλλη πλευρά, ο Ερμής στον Ζυγό είναι μια τοποθέτηση που μπορεί να οδηγήσει σε αναποφασιστικότητα, επιθυμία αποφυγής της αντιπαράθεσης, ακόμη και αστάθεια - μπορεί να μην είστε σε θέση να επιμείνετε σε μια απόφαση για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να ακολουθήσετε τα σχέδιά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ερμής στον Ζυγό Άνδρας

Πρόκειται για έναν κύριο που είναι κομψός και γοητευτικός, που σέβεται και με τον οποίο είναι εύκολο να μιλήσεις.

Ενώ ο άνδρας Ζυγός θέλει να παίζει δίκαια, μπορεί να βρεθεί να παίζει λίγο παραπάνω τον συνήγορο του διαβόλου.

Κοινωνικός και φλερτάρης, ο άνδρας Ζυγός είναι μια χαρά για να είναι κανείς κοντά του. Είναι γοητευτικός και διπλωματικός και έχει πραγματικά ταλέντο με τις λέξεις!

Ερμής στη γυναίκα Ζυγό

Η γυναίκα με Ερμή στον Ζυγό είναι φιλική, συμπονετική και συχνά περιποιητική.

Δεν είναι κάποιος που θα αποφύγει τις βαριές συζητήσεις, καθώς θέλει να είναι εκεί για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ωστόσο, η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι δύσκολη για τη γυναίκα με Ερμή στον Ζυγό.

Ερμής στον Ζυγό η Σημασία του

Ο Ερμής στον Ζυγό είναι ο απόλυτος συνδυασμός της διπλωματίας. Είναι επίσης ένας φανταστικός συνδυασμός για να λες τα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι να είναι σε θέση να τα κατανοήσουν, ανεξάρτητα από το σε ποια πλευρά του φάσματος βρίσκονται.

Ο Ερμής είναι ο κοινωνικός πλανήτης της επικοινωνίας μας και αυτός είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει καλύτερα την αυτοέκφραση και το στυλ επικοινωνίας μας.

Ο Ζυγός είναι γοητευτικός, διπλωματικός και φιλικός, παρέχοντας ισορροπία και εκτίμηση για την ομορφιά σε κάθε κατάσταση.

Όταν αυτές οι δύο ενέργειες συναντιούνται, βιώνουμε μια φυσική ροή στις συζητήσεις, μια αυξημένη ικανότητα δίκαιης διαπραγμάτευσης και μια αυξημένη αίσθηση της διανόησης.

Καθώς ο Ερμής είναι επίσης ο πλανήτης της επικοινωνίας και ο Ζυγός είναι ένα ευφυές ζώδιο του Αέρα, μπορεί να λάβετε αναλαμπές διορατικότητας ή να έχετε λαμπρές ιδέες κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Αισθάνεστε πιο ευγενικοί, πιο ευχάριστοι και πιο κοινωνικοί όταν ο ταχεία Ερμής βρίσκεται στον αρμονικό Ζυγό. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για διαπραγματεύσεις, σχεδιασμό, ανταλλαγή γραπτών και προφορικών ιδεών και σημαντικές συζητήσεις που απαιτούν διπλωματία και διακριτικότητα.

Επιπλέον, ο Ζυγός σχετίζεται με τον 7ο οίκο, τον οίκο των συνεργασιών - αντιπροσωπεύει τα πράγματα που θαυμάζουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα, τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες της προσωπικότητας που βρίσκουμε ελκυστικά και τα είδη των σχέσεων που επιθυμούμε περισσότερο.

Ακούστε - ο Ζυγός αγαπάει τους ανθρώπους.

Πρόκειται για μία από τις πιο φτερωτές κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού κύκλου. Όταν ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του φιλικού Ζυγού, θα αισθάνεστε περισσότερο ανήσυχοι για τις αλληλεπιδράσεις και τις εμπειρίες σας με τους άλλους, καθώς και για τη διασφάλιση ότι αυτές θα είναι ευχάριστες.

Ωροσκόπια του Ερμή στον Ζυγό για τα Ζώδια

Τώρα που ξέρουμε περισσότερα για το τι σημαίνει αυτή η διέλευση, ας δούμε τι σημαίνει για κάθε ζώδιο.

Κριός

Ο Ζυγός, όπως κι εσύ, είναι ένα Καρδινάλιο ζώδιο, και όταν ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό, θα δεις ότι η φωνή σου είναι πιο δυνατή από το συνηθισμένο, ειδικά σε θέματα και ζητήματα που σε παθιάζουν, Κριέ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Ερμή στον Ζυγό, οι συγκρούσεις μπορούν να διαλυθούν με μεγαλύτερη ευκολία και θα είσαι πιο πρόθυμος να αναζητήσεις συμβιβασμούς. Το ζώδιό σας βρίσκεται απέναντι από τον Ζυγό, και οι δυο σας μπορείτε να μάθετε κάτι από τον άλλον.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, σκεφτείτε τις αλλαγές που επιθυμείτε να δείτε, αλλά λάβετε υπόψη σας τις ανάγκες όλων των εμπλεκομένων και πώς μπορείτε να επιτύχετε μια υγιή ισορροπία.

Ταύρος

Αυτή είναι μια φανταστικά παραγωγική διέλευση για εσάς και θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στους τομείς της βελτίωσης του σπιτιού, της περιβαλλοντικής δομής και του εξωραϊσμού του περιβάλλοντός σας, Ταύρε.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Ερμή στον Ζυγό, προσεγγίζετε τα θέματα με χάρη και διπλωματία, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των γύρω σας - αν και μερικές φορές εις βάρος του εαυτού σας!

Φρόντισε να λαμβάνεις υπόψη και τις δικές σου ανάγκες, ώστε να μη βρεθείς σε θέση "χαλάκι της πόρτας". Κάτι τέτοιο αναιρεί τον σκοπό της ισορροπίας και της δικαιοσύνης που προωθεί αυτή η διέλευση.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια εξαιρετική διέλευση για τη δημιουργική σας ενέργεια, Δίδυμοι, και αντί να αναπηδάτε με πολλαπλές ιδέες που απαιτούν την προσοχή σας ταυτόχρονα, ο Ερμής στον Ζυγό σας επιτρέπει να μετριάσετε τις σκέψεις σας και να σχεδιάσετε τα πράγματα με σαφήνεια και συνοπτικότητα.

Μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα με τη λήψη αποφάσεων κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Μπορεί απλώς να οραματίζεστε τις δυνατότητες σε τέτοιο βαθμό που να δυσκολεύεστε να τις προσγειώσετε εξαρχής.

Σε αυτό το σημείο έρχεται η ομαδική εργασία. Ο Ερμής στον Ζυγό είναι μια εξαιρετική διέλευση για συνεργασία με άλλους, οπότε το να έχετε κάποιον εκεί για να απαλύνει τις ανησυχίες σας και να σας επαναφέρει στη γη θα ωθήσει δραματικά την πρόοδό σας.

Καρκίνος

Αυτή είναι μια ισχυρή διέλευση για την επικοινωνία, Καρκίνε, και είναι πιθανό να βρεθείς να ξεδιπλώνεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Ερμή στον Ζυγό.

Όσο κι αν θέλετε να κρατήσετε τον εαυτό σας για τον εαυτό σας και να κρατήσετε αυτά τα έντονα συναισθήματά σας θαμμένα, αυτή η διέλευση σας ενθαρρύνει να τα αφήσετε να βγουν προς τα έξω. Με αυτόν τον τρόπο, ανοίγετε το δρόμο για τη θεραπεία.

Έτσι, όταν σας δίνεται η ευκαιρία, προσπαθήστε να μην τα κρατάτε όλα κλειστά. Τα συναισθήματά σας είναι εκεί για να αναγνωριστούν και να γίνουν πλήρως κατανοητά, και είναι δικαίωμά σας να τα εκφράσετε.

Η γνωριμία με νέους ανθρώπους είναι στην ημερήσια διάταξη, και μπορεί να συναντήσετε έναν ή δύο που μπορεί να σας αλλάξουν ιδιαίτερα τη ζωή!

Λέων

Αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για να κοινωνικοποιηθείς και να απασχοληθείς με έργα και χόμπι, Λέων. Ο Ερμής στον Ζυγό αναδεικνύει την επιθυμία σας να χτίσετε γέφυρες - για την ακρίβεια, αναδεικνύει την επιθυμία σας να χτίσετε, τελεία και παύλα!

Θα αντιπαθήσεις την εγωκεντρική επικοινωνία αυτή την περίοδο, οπότε αν βρεθείς σε καταστάσεις όπου βομβαρδίζεσαι με μια συζήτηση που δεν σε λαμβάνει καθόλου υπόψη της, μην εκπλαγείς αν δείξεις ελάχιστη ανοχή!

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αφήσετε τα συναισθήματά σας να γίνουν γνωστά, καθώς μπορείτε να εκφραστείτε πιο εύκολα αυτή την περίοδο.

Παρθένος

Η λήψη αποφάσεων είναι τεράστια υπόθεση για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι σημαντικό να εστιάσετε στην εσωτερική ισορροπία, ώστε να είστε σε θέση να εκτελέσετε ορθή κρίση σε όλους τους τομείς της ζωής σας, Παρθένε.

Η φύση είναι εξαιρετικά θεραπευτική για εσάς, και όσο περισσότερο χρόνο περνάτε στη φύση, τόσο πιο αναζωογονημένοι θα αισθάνεστε.

Η υπομονή σας μπορεί να τεθεί σε δοκιμασία αν βρεθείτε ανάμεσα σε εγωκεντρικούς ή αγενείς ανθρώπους, αλλά να θυμάστε ότι αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρείτε συμφιλίωση και ισορροπία με τους άλλους, οπότε αφήστε τα συναισθήματά σας να γίνουν γνωστά με ήρεμο και διπλωματικό τρόπο για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ζυγός

Αυτή είναι η στιγμή που θα λάμψετε! Αν νιώθατε πεσμένοι το τελευταίο διάστημα, μια νέα έκρηξη ενέργειας είναι προ των πυλών, Ζυγέ. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα ισχυρό αν έχετε τον Ερμή στον Ζυγό εκ γενετής.

Η φωνή σας είναι ισχυρή τώρα και έχετε την ικανότητα να επηρεάζετε και να εμπνέετε. Σημασία έχει τι επιλέγετε να εμπνεύσετε και να επηρεάσετε τους άλλους. Φτάστε βαθιά μέσα στην ψυχή σας και υπενθυμίστε στον εαυτό σας τον αληθινό σας σκοπό.

Είναι πιθανό να γνωρίσετε κάποιους νέους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης που μπορεί να σας φέρει θετικές ευκαιρίες, ιδίως οικονομικής φύσεως. Αναδείξτε τον καλύτερο εαυτό σας και εκμεταλλευτείτε τη μέρα!

Σκορπιός

Αυτή είναι μια κοινωνική διέλευση και ενθαρρύνει την κοινωνικότητα και την ομαδική εργασία, αλλά μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να αντιστέκεται σε αυτό, Σκορπιέ. Αν το νιώθετε σωστό, ακολουθήστε το.

Ο χρόνος μοναξιάς μπορεί να είναι ευεργετικός για εσάς, αλλά ταυτόχρονα προσπαθήστε να βρείτε αυτή την ισορροπία ανάμεσα στο να περνάτε χρόνο μόνοι σας και στο να περνάτε χρόνο με άλλους.

Τα ενδιαφέροντα για ανθρωπιστικές ασχολίες είναι πιθανότατα πολύ ενδιαφέροντα για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και οι σχέσεις σας μπορούν να υποστούν ισχυρές μεταβάσεις τώρα μέσω της θετικής επικοινωνίας. Αυτή είναι μια εποχή για να συγκεντρώσετε τους πόρους σας και να ιππεύσετε τα κύματα της αλλαγής.


Τοξότης

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για λεπτομέρειες ή για να μπεις στα βαθιά, Τοξότη. Αντίθετα, ο Ερμής στον Ζυγό φέρνει σχεδιασμό, συζητήσεις και τη θεμελίωση με τη μορφή δημιουργικών ιδεών.

Η σκληρή δουλειά έρχεται αργότερα. Το θέμα είναι να παγιώσετε αυτές τις σκέψεις τώρα. Αφήστε τη δημιουργικότητά σας να πετάξει ελεύθερα και προσπαθήστε να μην της θέσετε περιορισμούς. Όσο περισσότερο της δίνονται φτερά για να πετάξει, τόσο πιο ψηλά θα φτάσει στους ουρανούς!

Σε κοινωνικό επίπεδο, βλέπετε κάποιες μάλλον δραματικές αλλαγές, και μπορεί να είστε πρόθυμοι να μπείτε στο παιχνίδι και να βάλετε τα δικά σας λόγια. Αλλά σας ενθαρρύνουμε να καθίσετε και να παρατηρήσετε προς το παρόν. Η ώρα για δράση θα έρθει αργότερα.

Αιγόκερως

Είναι πιο εύκολο για σένα να επικεντρωθείς στους στόχους σου τώρα, καθώς ο Ερμής στον Ζυγό αναδεικνύει την ανάγκη σου να εστιάζεις και να αναλύεις, Αιγόκερε.

Είσαι σε θέση να δεις τα οφέλη και τις προκλήσεις σε ίσο βαθμό. Η συνεργασία με άλλους για την υλοποίηση των ονείρων σας μπορεί να οδηγήσει σε εκπληκτικά αποτελέσματα υπό αυτή την ενέργεια, οπότε είναι μια φανταστική στιγμή για να ανοίξετε τα φτερά σας και να είστε κοινωνικοί.

Εμπιστευτείτε τη διάνοια και την ικανότητά σας να εντρυφήσετε στη δημιουργική σας ενέργεια και προσπαθήστε να μην το παρασκεφτείτε. Φανταστικές ιδέες μπορούν να προκύψουν από το χρόνο που θα αφιερώσετε στη δημιουργικότητά σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Υδροχόος

Αυτή είναι μια απίστευτη περίοδος για το δημιουργικό σας πνεύμα, καθώς ο Ερμής μετακινείται στο συναδελφικό σας ζώδιο του αέρα, τον Ζυγό, και αναδεικνύει την επιθυμία σας να υλοποιήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες.

Νιώθετε πιο διπλωματικοί αυτή την περίοδο, οπότε αν παλεύατε με εσωτερικές συγκρούσεις, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά με ένα σταθερό σχέδιο, Υδροχόε.

Η ελπίδα είναι μέσα σας τώρα και μια νέα αυγή ανατέλλει- εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και πιστέψτε στους στόχους που έχετε θέσει για τον εαυτό σας!

Ιχθύες

Ήρθε η ώρα για συγκέντρωση και αφοσίωση. Όσο περισσότερες προσπάθειες καταβάλλετε σήμερα όσον αφορά την καλλιέργεια του δημιουργικού σας πνεύματος, τόσο περισσότερο θα δείτε τους καρπούς των κόπων σας στο προσεχές μέλλον, Ιχθύες.

Ο Ερμής στον Ζυγό βάζει τα πράγματα σε προοπτική και αναδεικνύει την ανάγκη σας να αναλάβετε δράση. Ωστόσο, μην κινείσαι πολύ γρήγορα! Πάρτε το χρόνο σας για να βάλετε τα πάντα σε μια προοπτική και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά.

Ο δρόμος προς τα εμπρός θα ξεκαθαρίσει. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να χτίσετε γέφυρες, ιδιαίτερα μέσα σας. Είναι πιθανό να συναντήσετε κάποιον κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης που θα σας υπενθυμίσει τα σπουδαία προσόντα σας, είτε μέσα από τα λόγια του είτε με το να μοιραστεί τη δική του ιστορία ζωής.

Πώς θα χρησιμοποιήσετε τον Ερμή στον Ζυγό;

Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη και μπόνους που συνοδεύουν αυτή τη διέλευση - και ήρθε η ώρα να τα εκμεταλλευτείτε!

Η δημιουργικότητα και οι σχέσεις σας μπορούν να επωφεληθούν σοβαρά από τον Ερμή στον Ζυγό, ειδικά αν αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε και να εργαστείτε με αυτή την ενέργεια.

Κοινωνικά, αυτή είναι μια εποχή μεγάλων αλλαγών και μπορεί να βρεθείτε εν μέσω νέων εμπειριών και συζητήσεων που θα σας ξετρελάνουν.

 Όλα αυτά είναι μέρος της συλλογικής αλλαγής στην οποία συμμετέχετε, και για να προετοιμαστείτε, αυτές είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας:

Ποιες ιδέες είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε;

Ποια δημιουργικά οράματα σας φέρνουν τη μεγαλύτερη χαρά αυτή τη στιγμή;

Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δική σας μοναδική και ατομική φωνή για να διευκολύνετε την αλλαγή;

Πώς θα χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια; 

Οι άνεμοι της αλλαγής είναι εδώ. Θα τους αφήσετε να σας γκρεμίσουν ή θα ανυψωθείτε πάνω από αυτούς;

Εμπιστευτείτε τις νέες εμπειρίες και συζητήσεις που θα συναντήσετε και υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι αυτή η ενέργεια είναι εδώ για να σας ανεβάσει, όχι για να σας ρίξει.