Νέα Σελήνη στον Σκορπιό Νοέμβριος 2023

2023-11-13

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό 

😲Πώς να αγκαλιάσετε τη μεταμορφωτική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό Ήρθε η ώρα για άλλη μια φορά να γιορτάσουμε την αναζωογονητική ενέργεια της Νέας Σελήνης. Και αυτή τη φορά, θα βιώσουμε μια από τις πιο δυνατές Νέες Σελήνες της χρονιάς. θα ρίξουμε μια ματιά στο νόημα της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης, στο πώς αυτή η ενέργεια μπορεί να σας επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιό σας και στο πώς να την αξιοποιήσετε στο έπακρο. 

 💙Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2023 - ωστόσο, τα αποτελέσματα και η ενέργεια αυτής της διέλευσης μπορούν να γίνουν αισθητά για 48 ώρες πριν και μετά την πραγματική Νέα Σελήνη. 

👉Αυτή η Νέα Σελήνη αποκτά μια πιο τρομακτική ας πούμε ποιότητα από τις περισσότερες - και για καλό λόγο. Πρώτα απ' όλα, η συγκεκριμένη σεληνιακή φάση θα λάβει χώρα στο αινιγματικό, μυστικιστικό ζώδιο του Σκορπιού, το οποίο τυχαίνει να είναι σταθερό ζώδιο. Ο Σκορπιός είναι επίσης ζώδιο του Νερού, το οποίο σχετίζεται με τα συναισθήματα και τη διαίσθησή μας - οι ψυχικές σας αισθήσεις πιθανόν να.. μυρμηγκιάζουν κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης! Μπορούμε να στραφούμε στους αριθμούς για να ανακαλύψουμε περισσότερα σχετικά με αυτή τη διέλευση και τα αποτελέσματά της μαζί με την αστρολογική ενέργεια. 

👉Ο Σκορπιός κυβερνά τον 8ο οίκο του αστρολογικού χάρτη - τον οίκο που συνδέεται με τη μεταμόρφωση, το σεξ, το θάνατο, την αναγέννηση, τις τελετουργίες και την πνευματικότητα. Αυτά είναι τα θέματα που μπορείτε να περιμένετε να δείτε να αναδύονται κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Και ακόμη περισσότερο, ο αριθμός 8 συνδέεται με τα οικονομικά, καθιστώντας αυτό το φεγγάρι ακόμη πιο ισχυρό για την εκδήλωση της αφθονίας. 

👉Ως ζώδιο, ο Σκορπιός έχει ως στόχο τη βαθιά κατάδυση σε όλα τα θέματα, από το μυστικιστικό έως το καθημερινό. Ο Σκορπιός θέλει να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για σχεδόν κάθε θέμα και δεν επαναπαύεται μέχρι να φτάσει στο βάθος των μυστηρίων που ενδιαφέρουν αυτό το περίεργο ζώδιο. Από την άλλη πλευρά, η Νέα Σελήνη έχει να κάνει με το να φυτέψετε τους σπόρους του μέλλοντος και να αρχίσετε να προσελκύετε όλα εκείνα τα όμορφα πράγματα που θέλετε στη ζωή σας, από τον έρωτα μέχρι την αφθονία και όλα τα ενδιάμεσα. 

👉Νέα Σελήνη στον Σκορπιό Θέματα Η ισορροπία μεταξύ της ενέργειας της Νέας Σελήνης, μαζί με τη φύση του μαγνητικού Σκορπιού, είναι σίγουρα μοναδική. Αυτή η Νέα Σελήνη θα πρέπει να γκρεμίσει μερικά πράγματα για να μπορέσετε να αρχίσετε να τα ξαναχτίζετε - ισχυρότερα, μεγαλύτερα και με περισσότερο νόημα. Κύρια Θέματα: Η Νέα Σελήνη θα είναι μια νέα εποχή που θα είναι πολύ σημαντική για το μέλλον: Μυστήριο Ίντριγκα Νέες εμπειρίες Αφθονία Εκδήλωση Μεταμόρφωση Αισθησιασμός Σεξουαλικότητα Θάνατος Αναγέννηση Αγκαλιάζοντας την αλλαγή Καρμικά μαθήματα Ποια μέρη της ζωής σας χρειάζονται μια ανανέωση; Τι θα κάνατε με μια νέα αρχή ή με νέες, απροσδόκητες ευκαιρίες; Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε την εκδήλωση και τον Νόμο της Έλξης; Αυτή είναι η ευχή σας για τη Νέα Σελήνη! Αν και όλοι θα νιώσουν την ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης, μπορεί να είναι πιο αισθητή για τα ζώδια του Νερού - Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς - και ιδιαίτερα για τους ίδιους τους Σκορπιούς. Οι συναισθηματικές, διαισθητικές δονήσεις θα ταιριάξουν με την υδάτινη φύση αυτών των ζωδίων. 

👉Το μυστικό σύμβολο που σχετίζεται με αυτή τη Νέα Σελήνη είναι: "Μια γυναίκα τραβάει μακριά δύο σκοτεινές κουρτίνες, κλείνοντας την είσοδο σε ένα ιερό μονοπάτι". Το να ρίχνετε φως στο σκοτάδι σας βοηθά να μπείτε στην ιερή φύση της προσωπικότητάς σας, την πνευματικότητα που σας καθοδηγεί σε αυτή τη ζωή. Σε αυτό το παράδειγμα, η γυναίκα είναι η Μεγάλη Ιέρεια, η κάρτα ταρώ που αντιπροσωπεύει μια μυστηριώδη, καλυμμένη γυναίκα και μια κατάσταση που μπορεί να μη φαίνεται με το μάτι. Αυτό είναι το κομμάτι του εαυτού σας που έχει πρόσβαση σε ένα άπειρο πηγάδι ουράνιας σοφίας και μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σας. Και όταν τραβήξετε πίσω τη μεταφορική κουρτίνα, αποκαλύπτονται τελικά αυτές οι απαντήσεις που κρύβονται βαθιά μέσα σας. 

Τι σημαίνει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό για το ζώδιό σας; 

♈️Κριός Καθορισμός της αξίας Αυτή είναι μια ισχυρή περίοδος μετασχηματισμών για εσάς, Κριοί, και αυτοί οι μετασχηματισμοί μπορεί να περιλαμβάνουν καρμική ενέργεια από το παρελθόν. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσετε τις προθέσεις σας - είναι αγνές; Προέρχεστε από ένα καλό σημείο της καρδιάς σας ή σας οδηγούν συναισθήματα εκδίκησης ή θυμού; 

 ♉️Ταύρος Σύνδεση & χώρος Αυτή είναι μια συναρπαστική περίοδος για σένα, Ταύρε, ειδικά όταν πρόκειται για τις επιθυμίες της Νέας Σελήνης σου γύρω από τον έρωτα. Μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε κάποιες μεταμορφώσεις στην ερωτική σας ζωή ή ακόμα και στις πλατωνικές σας σχέσεις - και με βάση το πώς θα παίξετε αυτή την ενέργεια, αυτές οι μεταμορφώσεις μπορεί να σας φέρουν περισσότερη χαρά και σύνδεση από ό,τι νομίζατε. 

♊️Δίδυμοι Τα μικρά πράγματα γίνονται μεγάλα πράγματα Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσεις την ευέλικτη φύση σου και να προετοιμαστείς για τις αλλαγές που μπορεί να δρομολογούνται αυτή τη στιγμή. Το κάρμα σας είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη σας αυτή τη στιγμή για να διασφαλίσετε ότι αυτές οι αλλαγές θα είναι θετικές, οπότε κάντε απογραφή των προηγούμενων συμπεριφορών σας και των προθέσεών σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. 

 ♋️Καρκίνος Κάντε χώρο για τα πάθη σας Αυτή η Νέα Σελήνη σας ζητά να σκεφτείτε πόσο σκληρά δουλεύετε τον τελευταίο καιρό, Καρκίνε. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα; Τα χόμπι σας και οι δραστηριότητες που σας προσφέρουν ευχαρίστηση είναι εξίσου σημαντικά με τις ευθύνες σας. Το να βρείτε χρόνο και χώρο για τα πράγματα που αγαπάτε να κάνετε, σας βοηθά να αποκαταστήσετε και να επαναπροσδιορίσετε την ενέργειά σας, ώστε να μπορέσετε να επικεντρωθείτε στα έργα και τις δουλειές σας. 

 ♌️Λέων Αγκαλιάστε το δέντρο της ζωής σας Αυτή η Νέα Σελήνη σε ενθαρρύνει να σκεφτείς την οικογένειά σου, τους φίλους και τις ρομαντικές σου σχέσεις, Λέων. Εστιάζεις περισσότερο στην αγάπη στη ζωή σου και στα θεμέλια που βάζεις για το μέλλον. Αυτή η ενέργεια μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει νέα ξεκινήματα για αυτές τις συνδέσεις, γι' αυτό είναι σημαντικό να κρατήσετε την καρδιά και το μυαλό σας ανοιχτά σε νέες δυνατότητες. 

 ♍️Παρθένος Ξέρετε πώς να λέτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, Παρθένε, και αυτή η διέλευση ενισχύει την ευθύβολη στάση σας. Αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να εμποτίζετε τα λόγια σας με αγάπη και σεβασμό, αλλιώς μπορεί να καταλήξετε να πληγώνετε τα συναισθήματα αυτών που αγαπάτε με αυτό που θεωρείτε εποικοδομητική κριτική. 

♎️Ζυγός Τα οικονομικά θέματα έχουν σημασία Αυτή η ενέργεια αναδεικνύει την εστίασή σας στον πλούτο και την αφθονία και ίσως ήρθε η ώρα να βάλετε σε τάξη αυτά τα θέματα, Ζυγέ. Όταν η οικονομική σας κατάσταση δεν κυλάει σωστά, σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε σε οτιδήποτε άλλο. Ήρθε η ώρα να εμπιστευτείτε το Σύμπαν και να αναγνωρίσετε ότι θα σας προσφέρει - θα σας φροντίσει. 

♏️Σκορπιός Αναγεννηθείτε από τις στάχτες Επηρεάζεστε ιδιαίτερα από αυτή τη Νέα Σελήνη επειδή πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, τον Σκορπιό. Ήρθε η ώρα να αποτινάξετε το δέρμα του παρελθόντος και να επιτρέψετε στις νέες πτυχές της προσωπικότητάς σας να ξεδιπλωθούν και να μεταμορφωθούν. Αυτή η ενέργεια μπορεί να σας φαίνεται έντονη, αλλά είναι για το καλύτερο. Εμπιστευτείτε την και εμπιστευτείτε τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε να αναγνωρίσετε τι δεν λειτουργεί στη ζωή σας και αφήστε αυτά τα πράγματα να φύγουν, κάνοντας χώρο για τις πολλές ευλογίες που έρχονται προς το μέρος σας. 

♐️Τοξότης Ξεθάψτε τον θησαυρό Αυτή η Νέα Σελήνη σχετίζεται με την πνευματική σας πλευρά, Τοξότη - ειδικά με την αλληλεπίδρασή της με τον 8ο οίκο.Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανασυνδεθείτε με αυτή την πλευρά του εαυτού σας, ώστε να επιτρέψετε στην πνευματικότητά σας να ανθίσει και να γίνει μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας. Ίσως χρειαστείτε λίγο χρόνο μόνοι σας αυτή τη στιγμή για να καθαρίσετε το μυαλό σας και να καταλάβετε τι θέλετε να μάθετε και πώς θέλετε να εξελιχθείτε σε αυτή τη ζωή. Αιγόκερως Χτίστε και θα έρθουν Αυτή η ενέργεια φέρνει ελπίδα για το μέλλον και σε βοηθά να συνδεθείς με τις βαθύτερες επιθυμίες σου, 

♑️Αιγόκερε. Συχνά επικεντρώνεστε στην καριέρα σας και στο πώς να την πάτε πιο μακριά από ποτέ, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε και τα άλλα πράγματα που θέλετε στη ζωή - συνδέσεις, σχέσεις, περιπέτεια, ταξίδια. Ξεθάψτε τις επιθυμίες που είναι θαμμένες βαθιά μέσα στον ψυχισμό σας και αφήστε τις να σας οδηγήσουν προς το μέλλον που ποθείτε. 

♒️Υδροχόος Το μεγαλύτερο καλό Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας στη δημόσια εικόνα σας και στα καρμικά μαθήματα που πρέπει ακόμα να μάθετε. Έχετε κάποια άλυτα ζητήματα με ανθρώπους στη ζωή σας; Τώρα είναι η ώρα να τα αντιμετωπίσετε και να προσπαθήσετε να συμφιλιωθείτε. Να είστε ευγενικοί με τους άλλους αυτή τη στιγμή, Υδροχόε, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι θα νιώθουν τρυφεροί αυτή τη στιγμή. 

 ♓️Ιχθύες Ξεπεράστε το φως Καθώς αυτή η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε ένα άλλο ζώδιο του Νερού, μπορεί να σας φέρει στην επιφάνεια άλυτα ή βαριά συναισθήματα, Ιχθύες. Ωστόσο, αυτά τα συναισθήματα θα ρίξουν φως στα πράγματα στη ζωή σας που χρειάζονται αλλαγή ή προσαρμογή για να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τις λαμπρές δυνατότητές σας. Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε τη μεταμόρφωση και να εμπιστευτείτε τη διαδικασία.