Mini Αστρολογικό Ημερολόγιο Εβδομάδα Οκτώβριος 23-29

2023-10-21
ΜΙΝΙ- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ!!! 

😲Επειδή θέλω να μαθαίνεις, να γνωρίζεις, να ενημερώνεσαι! 

💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω! 🔔Εβδομάδα 4: Οκτωβρίου 23-31 

👉Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου: Ηλιος εισέρχεται στον Σκορπιό Χρόνια πολλά, Σκορπιέ! Μπορούμε όλοι να αξιοποιήσουμε τις μεταμορφωτικές, διαισθητικές, αισθησιακές δονήσεις του Σκορπιού μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. 

👉Τρίτη, 24 Οκτωβρίου: Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο Σταθερή πρόοδος. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος που βιώνετε τα οφέλη όλης της σκληρής δουλειάς σας - ή μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε κάτι για το οποίο ο μελλοντικός σας εαυτός θα είναι περήφανος. Το μπούμερανγκ του κάρμα. Εναλλακτική ερμηνεία: οικοδόμηση εμπιστοσύνης με πρόσωπα εξουσίας και επένδυση στη μακροπρόθεσμη υγεία σας με πράγματα όπως οι ασφάλειες, οι διαθήκες και ο σχεδιασμός της περιουσίας σας. 

 👉Σάββατο 28 Οκτωβρίου: Πανσέληνος στις 5°Ταύρου Έκλειψη υβριδικού τύπου, εν μέρει με τη Σελήνη να συμβαίνει σε ένα ζεύγος ζωδίων (Ταύρος/Σκορπιός), ενώ οι Δεσμοί καταλαμβάνουν ένα άλλο ζεύγος ζωδίων (Κριός/Ζυγός). 

👉Πρόθεση έκλειψης: Η αγάπη και το φως ρέουν προς εμένα και μέσα από εμένα, γειώνοντας με απαλά. Έρχεται η αποκάλυψη. Ποιους θησαυρούς ανακαλύπτετε καθώς πέφτει φως στο παρελθόν; Μάθε αυτό: Όταν είμαστε ακίνητοι, περισσότερα θα αποκαλυφθούν. Κάντε προθέσεις γύρω από υγιεινές επιλογές στο φαγητό, τον αισθησιασμό και την αίσθηση ριζωμένων. Αν βρίσκεστε σε διαδικασία αποτοξίνωσης - προχωρήστε αργά. Ορισμένες εκλείψεις μοιάζουν με την ενέργεια 100 ημερών σε 24 ώρες. 

👉Σεληνιακός Φωτισμός. Ορίστε προθέσεις για να ξεμπερδέψετε με οτιδήποτε δεν σας εξυπηρετεί πλέον, να απομακρύνετε τυχόν εμπόδια σε νέα ξεκινήματα και να απομακρύνετε οτιδήποτε εμποδίζει την αυτοπεποίθηση και τη διαύγειά σας. Κάτω από το φως της Πανσελήνου είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα, να κάνετε προσαρμογές και να προβληματιστείτε για όσα φαίνονται αυτή τη στιγμή. Θέλετε να κάνετε μια τολμηρή δήλωση για τον εαυτό σας; Έχετε επίγνωση της υπερβολικής ενέργειας - οι παλίρροιες είναι υψηλές, η ροή του αίματος είναι μεγαλύτερη, οι κύκλοι σπάνε και οι καρμικές προθεσμίες πλησιάζουν. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να βρείτε πράγματα/ανθρώπους, να αποκτήσετε μια νέα κατανόηση για δύσκολα αντιμετωπίσιμες διαγνώσεις και να παρουσιάσετε τη δουλειά σας για να λάμψετε δημόσια. Αυτή η φάση σηματοδοτεί τον φωτισμό ενός μεγαλύτερου κύκλου 27 μηνών. Αποκτήστε επιπλέον πληροφορίες για το τι κορυφώνεται όπου και αν βρίσκονται οι 5-10 Ταύροι στον χάρτη σας. Γιορτάστε την πρόοδό σας. 

👉Οικογενειακή ιστορία της Σελήνης στον Ταύρο: Κάτι που ξεκίνησε πριν από 18 μήνες, ενεργοποιήθηκε σε δράση πριν από 9 μήνες - και τώρα βρίσκεται σε πλήρη άνθιση με αυτή την Πανσέληνο. Αναζητήστε την ολοκλήρωση σε 9 μήνες: 

👉30 Απριλίου 2022, Νέα Σελήνη 10 Ταύρων: Ταύρος: Ένας νέος κύκλος 

👉28 Ιανουαρίου 2023: Σελήνη πρώτου τετάρτου 8-Ταύρου: Ταύρος: έτοιμη για δράση 👉 28 Οκτωβρίου 2023 Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης 5 Ταύρων: Ταύρος: περιστροφή: αποκαλύπτονται περισσότερα 

👉28 Ιουλίου 2024 Τελευταίο τρίμηνο Σελήνης 5 Ταύρων: Ταύρος: Η αποστολή ολοκληρώθηκε 

👉Επίσης 28 Οκτωβρίου: Άρης απέναντι από τον Δία Μεγάλη ενέργεια. Είναι "ο δρόμος μου ή η ένας άλλος δρόμος" - πρέπει να είναι έτσι; Θέλετε να αξιοποιήσετε αυτή την ισχυρή ενέργεια -και να την εστιάσετε σε κάτι θετικό; Τα σώματά μας δεν είναι φέρετρα για μη εκφρασμένα συναισθήματα - θέλετε να τα βγάλετε έξω; Κυριακή 29 Οκτωβρίου: Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη Διαύγεια. Αποφασιστικότητα. Ειλικρίνεια. Πρακτικές συμβουλές και πραγματικές λύσεις για γρήγορη πρόοδο. 

👉Αυτή η ενέργεια μπορεί να γίνει αισθητή μια μέρα νωρίτερα και εμφανίζεται στις 29 Οκτωβρίου και στις 27 Δεκεμβρίου. 

Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας #προβλεψεις #ταρωπροβλεψεις #εβδομαδιαιες