Mini Αστρολογικό Ημερολόγιο Εβδομάδα Οκτώβριος 1-8

2023-09-30

👉ΜΙΝΙ- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ! Εβδομάδα 1: Οκτώβριος 1-8 👉ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ!!!ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΟΥΜΕ! 

💙Κάνε εγγραφή και πάτα 

🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω! 😲Επειδή θέλω να μαθαίνεις, να γνωρίζεις να ενημερώνεσαι ! 

Αυτή είναι μια παρόμοια ενέργεια με τον Ιανουάριο και μια προεπισκόπηση για το 2024 (που είναι 8ετής). Κύκλοι δύναμης: γέννηση, θάνατος, αναγέννηση. Αφθονία, ορμή και ανάληψη ρίσκου. Αισθάνεστε ότι είστε "μέσα" σε ό,τι κι αν κάνετε. Μπορεί να έχετε να πάρετε μεγάλες αποφάσεις γύρω από τα οικονομικά, την εργασία και τις επενδύσεις. Υπάρχει άπειρη σοφία με την ενέργεια των 8. 

Ρισκάρετε τον εαυτό σας. Ρίξτε τα ζάρια. Πού εμφανίζεται το σύμβολο του απείρου για εσάς αυτόν τον μήνα; Κοιτάξτε πίσω στον Φεβρουάριο, που ήταν επίσης ένας μήνας 8-7 για ενδείξεις και μοτίβα. 

Εβδομάδα 1: Οκτώβριος 1-8 

👉Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου: Ερμής απέναντι από τον Ποσειδώνα Στρεβλή σκέψη. Άγρια φαντασία. Πραγματοποίηση λεπτών προσαρμογών. Ενδέχεται να βρείτε τον εαυτό σας ευαίσθητο σε αυτή την ενέργεια έως και μία ημέρα πριν. 

🧿Τρίτη, 3 Οκτωβρίου: Πλούτωνας Μια αποστολή διερεύνησης γεγονότων για την αποκάλυψη κάποιων σημαντικών πληροφοριών. Αυτή είναι μια εξαιρετική διέλευση για συγγραφή, έρευνα και εξερεύνηση νέων τρόπων σκέψης. Αναζητήστε ενδείξεις ή πνευματικά σημάδια για αυτά που πρέπει να αποκαλύψετε. 

 🔔Τετάρτη 4 Οκτωβρίου: Άρης σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό / απέναντι από τον Βόρειο Δεσμό Αφήστε το να φύγει. Ήρθε η ώρα να καταργήσετε τις χαμηλότερες προσδοκίες/σχέδια και να ακολουθήσετε ένα υψηλότερο μονοπάτι. Κάτι καινούργιο βρίσκεται προ των πυλών. 

🎇Επίσης, στις 4 Οκτωβρίου: Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό, 4 - 22 Οκτωβρίου Ο Ερμής στον Ζυγό μας εμπνέει να αλλάξουμε γνώμη. Τι θα μπορούσε να ωφεληθεί από μια νέα προοπτική στη ζωή σας; Παρατηρήστε αν κάτι σας φαίνεται εκτός ισορροπίας - χρειάζεται να αλλάξει κάτι; Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χρονικό παράθυρο για να κάνετε μια απογραφή σχέσεων: ποιες από αυτές εμπνέουν, ποιες εξαντλούν, πώς είναι να βρίσκεστε στην άλλη πλευρά; Ας υπάρξει ειρήνη, ας ξεκινήσει από το μυαλό μου. 

 💥Παρασκευή 6 Οκτωβρίου: Καρκίνου Αυτή είναι η εποχή της συγκομιδής. Κάτι που ξεκίνησε πριν από 2,5 χρόνια, και ωθήθηκε σε δράση πριν από 1,5 χρόνο - τώρα καρποφορεί. Τι ολοκληρώνεται τώρα; Αυτή η Σελήνη σηματοδοτεί τη σοφία, την εμπειρία και την έμπειρη προοπτική. Λογαριασμοί λήγουν - είναι καιρός να εξοφλήσετε πράγματα. 

☄️Κυριακή 8 Οκτωβρίου: Πλούτωνας Οι ενέργειες τώρα, φέρνουν αποτελέσματα. Ο Άρης και ο Πλούτωνας φέρνουν εκρηκτική ενέργεια που δεν δέχεται το όχι για απάντηση. Προσέξτε τις σπασμωδικές αντιδράσεις, τα ατυχήματα, τους παλιούς φόβους και τον πόλεμο με τον εαυτό σας. Πρόκειται για μια πιο βαριά και έντονη ατμόσφαιρα που μπορεί να εμφανιστεί ακόμη και μια εβδομάδα πριν. Λάβετε όλα τα μέτρα ασφαλείας. 

☄️Επίσης, 8 Οκτωβρίου: 8 Οκτωβρίου - 8 Νοεμβρίου ☄️ΠΡΟΣΟΧΗ Τα μικρά πράγματα μετράνε όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στην Παρθένο. Όταν έχετε αμφιβολίες, ρωτήστε: Τι αισθάνεστε πιο στοργικό για εσάς; Το εσωτερικό σας παιδί, η υγεία της καρδιάς σας, η ερωτική σας ζωή χρειάζονται το χρόνο, τη στοργή και την προσοχή σας.