ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗ-ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

2021-03-16

ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ


΄΄Τίποτα δεν μένει ακίνητο, όλα κινούνται, όλα δονούνται.΄΄-
Αυτή η Αρχή εμπεριέχει την αλήθεια ότι όλα είναι σε κίνηση, όλα δονούνται, τίποτα δε μένει ακίνητο, γεγονότα τα οποία η Σύγχρονη Επιστήμη επικυρώνει, και τα οποία κάθε νέα επιστημονική ανακάλυψη αναμένεται να επαληθεύσει.

Αυτή η Αρχή εξηγεί ότι η διαφορά ανάμεσα στις διαφορετικές εκδηλώσεις της Ύλης, Ενέργειας, Νού, και ακόμα Πνεύματος, απορρέει σε μεγάλο βαθμό ποικίλες αξίες Δόνησης. Από ΤΟ ΌΛΟΝ, που είναι Αγνό Πνεύμα, μέχρι κάτω στην πιο πυκνή μορφή Ύλης, όλα είναι σε δόνηση- -όσο υψηλότερη η δόνηση, τόσο υψηλότερη η θέση στην κλίμακα.
Η δόνηση του Πνεύματος είναι σε τόσο άπειρο βαθμό έντασης και ταχύτητας ώστε είναι πρακτικά ακίνητο-όπως ένας γρήγορα περιστρεφόμενος τροχός φαίνεται να είναι ακίνητος. Και στο άλλο άκρο της κλίμακας, υπάρχουν σκοτεινές μορφές ύλης οι δονήσεις των οποίων είναι τόσο χαμηλές ώστε να μοιάζουν ακίνητες.
Ανάμεσα σ' αυτούς τους πόλους, υπάρχουν εκατομμύρια εκατομμυρίων διαφορετικών βαθμών δόνησης. Από τα ζωντανά κύτταρα και το ηλεκτρόνιο, το άτομο και το μόριο, τους κόσμους και τα σύμπαντα, όλα είναι σε δονούμενη δράση.

Αυτό είναι επίσης αληθινό στα επίπεδα της ενέργειας και της δύναμης {αλλά οι οποίες είναι διαφορετικών βαθμών δόνησης}, και επίσης στο νοητικό επίπεδο {του οποίου οι θέσεις εξαρτώνται από τις δονήσεις},και ακόμη περισσότερο στα πνευματικά επίπεδα.


''Αυτός που κατανοεί την Αρχή της Δόνησης, έχει αρπάξει το σκήπτρο της δύναμης,''.

ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

Η Ημέρα γέννησης η αλλιώς και γεννέθλιος αριθμός η και ΠΑΛΜΟΣ Γέννησης, προσδιορίζει την προσωπικότητά μας.

Είναι ένας πολύ σημαντικός Αριθμός, αφου η ΨΥΧΗ επέλεξε να ενσαρκωθεί στην γη εκείνη την ημέρα.

Το άτομο λοιπόν παίρνει όλες τις δονήσεις εκείνης της ημέρας και θα το βοηθήσουν στην εξέλιξή του.

Προκλήσεις-Μάχες-Ανταμοιβές-Δώρα χαρακτηρίζουν την ημέρα και σχηματίζουν αυτό που λέμε ΣΚΟΠΟ ΖΩΗΣ.

Και εδω η ημέρα γέννησης η ο παλμός ημέρας γέννησης, χωρίζεται σε γκρουπ αριθμών.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γνωρίζετε την ημέρα γέννησης και να ανατρέξετε στον πιο κάτω πίνακα για περισσότερες επεξηγήσεις.

ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 1

Γέννηση 1

Δυναμικά χαρακτηριστικά, εμπιστοσύνη στον εαυτό και φιλοδοξία. Δίνετε σημασία στην λογική και λιγότερο στο συναίσθημα. Πολύ εγκεφαλικό αλλά με την τάση να γίνει πολύ εγωιστικό.

Γέννηση 10

Του αρέσει να ασχολείται με πολλά πράγματα έχει ικανότητες και αρκετή δημιουργικότητα. Μπορεί και έχει την δύναμη να ξεκινήσει απο την αρχή. Αν καταφέρει να ισορροπήσει τότε έχει καρμικές ευκολίες και ανταμοιβές.

Γέννηση 19

Πρόκειται για έναν ΚΑΡΜΙΚΟ αριθμό, και έχει την δυνατότητα σε θετική δόνηση να πετύχει πολλά πράγματα, και "βαδίζει" σε ένα τεντωμένο σκοινί, μεταξύ, ελπίδας και νέων δυναμικών ξεκινημάτων, η μεταξύ, τυραννίας ,εγωισμού και αλλαζονίας.

Γέννηση 28

Εδώ έχουμε το 2 που είναι αριθμός συνεργασίας και διαίσθησης και με το 8 που δείχνει δύναμη και επαγγελματικές ευκαιρείες και δύναμη. Ευαισθησία και δύναμη κοινωνικότητα και υλικη επιτυχία. Μπορεί

ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 2

Γέννηση 2

Αριθμός συγκίνησης και ευαισθησίας, καλλιτεχνικό και διαισθητικό. Αναζητά συνήθως τον γάμο και έναν γλυκό σύντροφο. Ενδιαφέρεται για την ειρήνη και του αρέσει να ανήκει σε ομάδες. Μπορεί όμως να μπει συνέχεια σε συμβιβασμούς και συγκρούσεις.

Γέννηση 11

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ αριθμός, πολύ διαισθητικός, αποφασιστικός, νευρικός και πολυ απαιτητικός. Μπορεί να επιλέξει να ζήσει στα άκρα και σε ακραίες καταστάσεις, νευρική ενέργεια και πρέπει να μάθει την αρμονία και πως λειτουργεί η ενέργεια και πνευματικότητα.

Γέννηση 20

Αριθμός πολύ ευαίσθητος, και αναζητά έναν ιδανικό σύντροφο. Ο γάμος είναι σε μεγάλη προτεραιότητα και αναζητά να έχει μόνιμη συντροφιά. Όμως έχει και μια προδιάθεση να απογοητεύει τους άλλους και να πληγώνει είναι όμως και ένας θεραπευτικός αριθμός και αριθμός της δικαιοσύνης.

Γέννηση 29

Ημερομηνία που προσδίδει πολύ διαίσθηση καιφυσικά και εδώ έχουμε εναν αριθμό που θα μας δώσει το 11. Γεννημένο για δυνατές προκλήσεις συνήθως το συναντάμε σε διπλωμάτες, πολιτικούς, συνδικαλιστές κλπ.

Το 29 δείχνει φαντασία, εφευρετικότητα, είναι ένας καλλιτεχνικός αριθμός και μπορεί να το οδηγήσει στην επιτυχία. Λόγω της νευρικής του φύσης χρειάζεται προσοχή στο νευρικό σύστημα που μπορεί να οδηγήσει σε τάσεις καταθλιπτικές ή σε ξεσπάσματα θυμού.


ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 3

Γέννηση 3

Είναι ένας πολύ εκφραστικός αριθμός, καλλιτεχνικός αρκετά, και μπορεί να διαπρπέψει ως ηθοποιός, συγγραφέας,τραγουδιστής κλπ. Έχει έντονη ενέργεια και πάντα θα πρέπει να αναζητά κάτι καινούριο. Κοινωνικό και ανοιχτό περνά καλά με ανθρώπους, αρκει ν αμην διασκορπίζει την ενέργεια του.

Γέννηση 12

Είναι ένας ιδιαίτερος αριθμός με καρμικές ρίζες, (12 Απόστολοι) και την καλή είδηση, όμως η επιτυχία του εξαρτάται από επαφές με άλλα άτομα. Είναι πρόθυμος, έχει καλή καρδιά, μπορεί να έχει καλλιτεχνικό ταλέντο αλλά μπορέι να παθαίνουν κρίσεις κατάθλιψης, ξαφνικές και με ασήμαντες αφορμές. Θα χρειαστεί να αλλάξει τρόπο σκέψης και λόγω καρμικότητας έχει χρέη απέναντι σε ανθρώπους που θα συναντήσει στη ζωή του.

Γέννηση 21

Διαθέτει εξυπνάδα και ευαισθησία, ελκυστικές και μαγνητικές προσωπικότητες, με μεγάλη άνεση στην επικοινωνία. Και εδω χρειάζεται προσοχή αφού περνούν μεγάλες κρίσεις και μεταπτώσεις διάθεσης, και πολύ εύκολα περνάνε από την χαρά στην θλίψη. Ο αριθμός αυτός μπορέι να φέρει την επιτυχία και να γίνει ένας πολύ δυνατός αριθμός.

Γέννηση 30

30, τρείς φορές το 10, και εδώ έχουμε τέχνη, μουσική, συγγραφή, ηθοποιός κλπ. Θα δώσουν μεγάλη προσοχή στην καρριέρα τους και έχουν πολύ αντοχή και μπορούν να ξεπεράσουν εμπόδια. Στην αρχή ένα απο τα εμπόδια είναι η εσωτερική τους αμφισβήτηση οτι έχουν ταλέντο. Φοβούνται όμως και την προδοσία, (τα 30 αργύρια) και αυτο μπορεί να τα οδηγήσει είτε να προδόσουν η να προδοθούν. Φιλικότητα, χιούμορ, έκφραση μπορεί να δώσει έμπνευση και χαρά στη ζωή σας.

ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 4

Γέννηση 4

το 4 είναι σταθερό, ισορροπημένο, εργατικό και τακτικό. Του αρέσει η οικογένεια, το σπίτι, και η σταθερότητα της ζωής. Όμως το 4 μπορεί να γίνει και σκληρό και άκαμπτο. Πρέπει να βρίσκετε ευκαιρίες για ξεκούραση και διασκέδαση.

Γέννηση 13

Συμβολίζει τον Θάνατο και την Ανάσταση ένας ΚΑΡΜΙΚΟΣ αριθμός, με προσόντα και δυνατότητες να ξεκινήσει απο την αρχή να αναγεννηθει η να ξανα-γεννηθεί. Δεν υπάρχουν ημίμετρα σε αυτόν τον αριθμό. Είναι όλα ή τίποτα. Όταν κάποιος έχει το 13 δείχνει ότι αναπτύσσει μια πνευματική συνείδηση και αρχίζει και βλέπει ότι όλα τα πράγματα συνδέονται μεταξύ τους. Ίσως το άτομο αυτό να έχει εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσει ξανά και ξανά μέχρι να μάθει πλήρως το μάθημα του,όμως κύρια χαρακτηριστικά του αριθμού αυτού είναι η πειθαρχία, η εστίαση, η σκληρή δουλειά και η ακεραιότητα

Γέννηση 22

Ενας ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ αριθμός όπου διαθέτει μεγάλη έμπνευση και ισχυρή εγκεφαλική επεξεργασία, σε δυνατη δόνηση φέρνει την επιθυμία για να είναι στο επίκεντρο. Υπάρχει μια βαθιά λαχτάρα να βοηθήσει τους άλλους, να γίνει χρήσιμος στην κοινωνία, που συχνά τον κάνει να χάνει το σωστό μέτρο των καταστάσεων. Όποιος κατορθώσει να διαχειριστεί τις πνευματικές του ικανότητες, θα μπορέσει να διακριθεί στην πολιτική, στις κοινωνικές δραστηριότητες, στη διοργάνωση επιχειρήσεων και στο χτίσιμο ακόμα πόλεων.

Γέννηση 31

Το 31 σημαίνει προσπάθεια έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτόν που έχει γεννηθεί στις 4, αλλά εδω έχουμε ενα περίεργο καθρέφτισμα 13-31 από την αρνητική πλευρά. Θα σύναντήσει αστάθεια εργασιακή όσο και συναισθηματική. Πρέπει να προσέχει την υγεία του και να αποφεύγει λάθος επενδύσεις ή επιλογή λάθος ανθρώπων. Για να αλλάξει την αρνητικότητα πρέπει να ζήσει μέσα σε πολυ θετικό περιβάλλον.

ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 5

Γέννηση 5

Ενα απο τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η προσαρμοστικότητα , δυνατό εύστροφο μυαλό γοητεύεται από ταξίδια και μετακινήσεις.

Είναι ο ιδανικός αριθμός για εξωτερικές επαφές, κίνηση, πωλήσεις, ικανότητα να πείθετε τους άλλους.

Μπορεί να γίνει πολύ τυραννικό και άστατο.

Γέννηση 14

Ένας καρμικός αριθμός, το μάθημα είναι η αξία της ελευθερίας και της πειθαρχίας που χρειάζεται για να κερδιθεί η ελευθερία από την αρχή. Ο αριθμός 14 δίνει συνήθως μια ζωηρή φαντασία, γεμάτη ιδέες, ενέργεια και ζωτικότητα. Είναι συνδεδεμένος με το επαναστατικό ελεύθερο πνεύμα όπου νιώθει οτι δεν τον καταλαβαίνουν. Υπάρχει η τάση να εμφανίζονται τα αρνητικά χαρακτηριστικά του αριθμού όπως η εναλλαγή σχέσεων ή εργασίας χωρίς κανένα στόχο και καμία αίσθηση επιτυχίας. Υπάρχει επίσης μια τάση προς τις σωματικές απολαύσεις , όπως φαγητό, ζάχαρη, σεξ, ναρκωτικά ή οτιδήποτε άλλο που ικανοποιεί τις αισθήσεις, είναι σημαντικό να μετριάσει τον κίνδυνο από ην ζωή του.

Γέννηση 23

Ευαίσθητος αριθμός και έχετε το χάρισμα της διαίσθησης, Είναι ο αριθμός του θεραπευτικού μαγνητισμού και το 23 είναι και ο αριθμός του ΜΑΓΟΥ. Γι' αυτό σας ανοίγονται σταδιοδρομίες όπως του γιατρού (με αλάθητη διάγνωση), του τεχνικού , του εμπορικού συμβούλου (που μπορεί να διακρίνει τα αδύνατα σημεία των επιχειρήσεων) , Μαγνητικός αριθμός όπου θα έχει πάντα βοήθειες όταν τις χρειαστεί.

ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 6

Γέννηση 6

Ενας ευαίσθητος και ευσυγκίνητος αριθμός, έχει έντονη την αίσθηση της ισορροπίας, της αρμονίας, της οικογένεις και των ευθυνών. Δεν αντέχει το ανταγωνιστικό περιβάλλον οπότε προτιμήστε δουλειές που να σχετίζονται με λογοτεχνικές ή καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, και όχι αυτές που συνδέονται με την τεχνολογία και τις πρακτικές επιστήμες η οικογενακές επιχειρήσεις.

Γέννηση 15

Ενας πολύ αντιφατικός αριθμός, μαγνητικός και άστατος, εγκάρδιος αλλά και επαναστατικός, αναζητά την αγάπη μέσα από την διαφθορά των αισθήσεων. Για να βρει την αρμονία της αγάπης θα αναπτύξει μια φιλοσοφική στάση απέναντι στον υλικό κόσμο. Θα χρησιμοποιήσει τα χέρια του για να δημιουργήσει και να γιατρέψει έτσι τους άλλους, εφόσον έχει και την ικανότητα να αντιλαμβάνεται πολύ γρήγορα τις αδυναμίες των άλλων. Ο 15 ονομάζεται «Ο γιατρός με τα γυμνά χέρια». Αριθμός που προκαλεί ενδιαφέρον για μαγεία, αν μείνει στο θετικό και την αγάπη γίνεται βοηθός της ανθρωπότητας.

Γέννηση 24

Πολύ ενεργητικός, πολυ δραστήριος, αριθμός με πολύ ενέργεια, και δεν θα σταματήσει στα εμπόδια.

Γενικά προτιμά δραστηριότητες λογοτεχνικές και καλλιτεχνικές, που ικανοποιούν το αίσθημά του για αρμονία αλλά έχει γενικά την επιτυχία στα χέρια του, ελκύει επίσης κυρίως γυναίκες οι οποίες το βοηθάνε.

ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 7

Γέννηση 7

Η ημέρα αυτή φέρνει εξυπνάδα στο άτομο, πολύ εγκεφαλικός, διανοούμενος, στοχαστικός, αλλά αναζητά την απομόνωση την ηρεμία την σοφία και την στοχαστικότητα αν επιλέξει μια επιστημονική δραστηριότητα, το 7 είναι σημάδι πως θα μπορέσει να κάνει ανακαλύψεις πολύτιμες υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις όπου το 7 κατευθύνεται προς τον λογοτεχνικό και καλλιτεχνικό τομέα, όπου εκέι μαθαίνει νέα μέσα έκφρασης.

Γέννηση 16

Ένας ακόμα ΚΑΡΜΙΚΟΣ αριθμός, ο 16 μας δείχνει ένα άτομο μαγνητικό, μια έντονη προσωπικότητα που προσελκύει τους άλλους. Έχει ταλέντο στο γράψιμο και στην ομιλία, είναι ένας διανοούμενος κατά βάθος. Μπορεί να υποστεί δοκιμασίες και ήττες αλλά αυτό είναι που πρέπει να καταπολεμήσει, την απομόνωση, την δυσκολία προσέγγισης, να απαλλαχτεί από την εγωιστική του φύση, να αποφεύγει τις λανθασμένες επιλογές ανθρώπων (σχέσεων) και να μην αφήνει την ύλη να τον κυβερνά. Ενδιαφέρεται πολυ για το υπερφυσικό, το μυστήριο, τις πνευματικές αλήθειες. Δυσκολία στίς σχέσεις και στόχος του 16 είναι να μπορέσει να συνδυάσει το προσωπικό πνεύμα με το συμπαντικό πνεύμα τότε σε αυτή την περίπτωση μπαίνει σε ηρεμία και σταματά ο κύκλος της καταστροφής και της αναγέννησης.

Γέννηση 25

Ο αριθμός των σοφών και του ιδαιτερου μαγνητισμού, μεγάλο δημιουργικό ταλέντο, ικανότητα να δουλεύει σε συνεργασία με άλλους. Θα αγωνιστεί θα παλέψει για την αξία του και την θέση του σε αυτο τον κόσμο. Θα χρειαστεί να προσέξει για τον δρόμο που θα επιλέξει, το δρόμο της σοφίας η της ασωτείας και των παραισθησεων λόγω κακών φιλικών επιρροών.


ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 8

Γέννηση 8

Ο κόσμος των επιχειρήσεων και των οικονομικών είναι το φυσικό σας περιβάλλον. Η επιτυχία έρχεται με σωστούς χειρισμούς των διαθεσίμων πόρων αλλα και από την δυνατή σας κράση και εσωτερική δύναμη αλλά και την αντοχή σας στον ανταγωνισμό. ΕΝΑ καλό μάθημα βεέβαια εδώ είναι να κατανοήσετε ότι το χρήμα δεν είναι ο απόλυτος σκοπός, είναι μόνο το μέσον που χρειάζεται για να αποκτήσετε δύναμη και κοινωνική υπόσταση. Γι' αυτό πρέπει να ελέγξετε την υπερβολική πλεονεξία, την φιλαργυρία,

Γέννηση 17

Ο αριθμός που συνδέεται με τις λέξεις ΕΛΠΙΔΑ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, δυνατό θαρραλέο, με προστασία, και δίνει διαίσθηση σε ότι αφορά το χρήμα, επενδύσεις, το παίξιμο στο χρηματιστήριο. Ενας αριθμός πολύ ευνοϊκός για τους διευθυντές επιχειρήσεων και των επιχειρηματών.

Βέβαια τα άτομα είναι συγκεντρωτικά και προτιμούν να παίρνουν μόνοι τους τις σημαντικές αποφάσεις.

Νιώθουν άνετα όταν είναι επικεφαλής μεγάλων ομάδων ή οργανώσεων κάθε είδους, πανεπιστημίων, νοσοκομείων, υπουργείων κλπ.

Γέννηση 26

ΈΝΑΣ καλλιτεχνικός αριθμός, εκτός από το ταλέντο για τις επιχειρήσεις, έχουν έμφυτη κλίση και στην τέχνης σε πολλά επίπεδα, φιλολογίας, κινηματογράφου τηλεόρασης κλπ. Μπορούν να εκμεταλλευτούν τα προσόντα με σκοπό την μεγάλη οικονομική επιτυχία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην πολιτική, τις δημόσιες σχέσεις και της οικονομίας στον ανώτατο βαθμό. Θα χρειαστεί όμως να προσέξουν όμως πάρα πολυ να μην παίζουν τυχερά παιχνίδια.

ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 9

Γέννηση 9

Το 9 είναι ταλαντούχο και μορφωμένο πολύ, έχει την τάση να ξεκινήσει συγχρόνως πολλές μαζί δραστηριότητες αλλά γρήγορα απογοητεύεται οτι δεν θα αντέξει να τις χειριστει όλες. Διαθέτει μια ικανοτητα στο να μελετήσει καλά τις ξένες γλώσσες.

Γέννηση 18

Διαθέτει πολυ δυνατό μυαλό και ικανότητα να διοικήσει μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις. Διαθέτει γνώσεις αλλά το 18 μπορεί εύκολα να πέσει στην αυταπάτη. Ο αριθμός 18 , δίνει δραστηριότητα και ζωηρή φαντασία. Συμβολίζει τον άνθρωπο που χρησιμοποιεί την υλική εξουσία για να βοηθήσει τους άλλους. Δίνει την δόνηση ενός καλού θεραπευτή .Η γαλήνη και η διαίσθηση αυτού του αριθμού γιατρεύει και τη σκέψη και το σώμα των άλλων. Προσφέρει την τάση για πίστη και ελπίδα στη ζωή , πιστεύει στην εντιμότητα και την δικαιοσύνη. Είναι η δύναμη της ανακούφισης του πόνου!

Γέννηση 27

Δύσκολος αριθμός για συνεργασίες και συνεταιρισμό, Διδάσκει ότι οι δυσκολίες της ζωής , έρχονται για να εμπιστευτούμε την αυξημένη διαίσθηση μας, Έχει χαρακτήρα με πολυ ενέργεια και μπορεί να καταφέρει σπουδαία πραγματα.«Η ηγεσία» του αριθμού αυτού λειτουργεί θεραπευτικά μέσω της ικανότητας για ενόραση και πρόγνωση, σε ενα θετικό επίπεδο, αυτός ο αριθμός μπορεί να βοηθήσει αν καταφέρει να ξεπεράσει την δυσκολία της συνεργασίας. Μπορεί να γίνει αρκετά μοναχικός αποκομμένος εκκεντρικός και μονόχνωτος σκορπίζοντας όλες τις θετικές του ιδιότητες.

#ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ #ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ #ΓΕΝΝΗΣΗ