Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ!

2023-12-02

Αυτά που σου γραφω εδω δεν θα τα βρείς ΠΟΥΘΕΝΑ!😉 

Ελα να κάνουμε μαζί ένα όμορφο και παράξενο ταξίδι, στη γνώση και τις Συμπτώσεις Υπάρχουν πολλές απόψεις , είναι γεγονός. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ακόμα δεν είναι η εποχή, κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι ήδη έχουμε περάσει το κατώφλι. 

Ας δούμε όμως κάποια πράγματα πρώτα. 

👉🏻11 9 2001 αριθμολογικά μας δίνει το 23/5, ας το κρατήσουμε για την ώρα. Όμως ο αριθμός 11 παίζει ένα καθοριστικό ρόλο. Ο Αριθμός 11 συμβολίζει και το 11 ζώδιο, τον Υδροχόο. Πολλοί λοιπόν αστρολόγοι αναφέρουν ότι ήδη έχουμε μπει στην εποχή του Υδροχόου, πότε? Μα φυσικά, 11 9 2001! Δεν θα σε μπερδέψω με τους Αριθμολογικούς τριγωνισμούς, αφορούν κάποιες εσωτερικές πράξεις είναι όμως σημαντικοί, με τις τριγωνικές λοιπόν πράξεις έχουμε 2 Ισχυρά Καρμικούς Αριθμούς, τον 14/5 και τον 16/7. 

👉🏻Τι σημαίνει ο 14/5 , το ΧΑΟΣ! 

👉🏻Τι σημαίνει ο 16/7 , Ο ΠΥΡΓΟΣ, Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ! 

👉🏻Μπήκαμε λοιπόν στην εποχή του Υδροχόου με μια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, με μια τεράστια αλλαγή.! Και όλα αυτά live στην τηλεόραση! Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Την επίθεση στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ, όπου και αυτοι είχαν σχηματικά τον Αριθμό 11! Αλήθεια, γιατί όμως? Θα στο αποκαλύψω! Πάμε τώρα να το δέσουμε Αστρολογικά, θα βασιστώ στις μελέτες του μεγάλου Εσωτεριστή, Ρουντολφ Σταινερ! Υποστήριζε λοιπόν ότι ο Εωσφόρος λειτουργεί και επηρεάζει τους ανθρώπους μέσω του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος, όπως ακριβώς ο Εωσφόρος λειτουργεί μέσω του συστήματος του αίματος και ο Χριστός στην καρδιά. Και φυσικά το νευρικό σύστημα είναι ένα ηλεκτρικό δίκτυο... Περίμενε λίγο, κράτα το…που λένε, 

👉🏻Σε όλους τους πολιτισμούς ο αντίπαλος του Αντίχριστου είναι ο Χριστός Ακριβώς όπως ο μεγαλύτερος εχθρός του Ήλιου αστρολογία είναι η σκοτεινιά, το σκοτάδι, πχ ας πούμε λόγω εκλείψεων! 

 👉🏻Ο Χριστός αντιπροσωπεύεται από τον Ήλιο και το ζώδιο του Λέοντα, ενώ ο Αντίχριστος αντιπροσωπεύεται από τον Κρόνο και το ζώδιο του Υδροχόου(Στην Κλασσική Αστρολογία ακόμα και σήμερα σε πολλές περιπτώσεις ο Υδροχόος έχει τον Κρόνο ως Κυβερνήτη). Ακόμα και στον ουρανό, οι δύο αστερισμοί είναι αντίθετοι μεταξύ τους- εχθροί, αλλά και δύο όψεις του ίδιου νομίσματος 

👉🏻Ο ένας πιο κοντά στο Φως (Λέων/ Χριστός) και ο άλλος πιο μακριά από το Φως (Υδροχόος/ Αντίχριστος). Είναι η μάχη μεταξύ του Νου (Υδροχόος) και της Καρδιάς (Λέων). Καταλαβαίνεις τώρα που το πάω? Η εποχή του Υδροχόου αρχίζει με την κυριαρχία όλων των Σκοτεινών και κρυφών πραγμάτων: Τεχνητή νοημοσύνη, υψηλές τεχνολογίες, υπερνοημοσύνη, υπερ-επιστήμη, υπερδιέγερση του νου και του νευρικού συστήματος, ψευτο ενδιαφέρον για το ότι νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους και τη ευημερία τους αλλά όλα τελικά είναι τζούφια και υποκρισία. Όλα αυτά αυξάνονται...Το νευρικό μας σύστημα φορτίζεται, υπερφορτίζεται αρνητικά, ειδικά όταν βλέπεις ειδήσεις, όπου η βία, οι σκοτωμοί, η αρνητικότητα, το δράμα, η αδικία υπερθεματίζονται και επηρεάζουν αρνητικά την ψυχη σου! 

👉🏻Αλλά είναι μέρος της εξελικτικής πορείας της ψυχής. Είναι όπως θα έπρεπε να είναι. Πολλοί όμως δεν μπορούν να το διαχειριστούν και ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που έχουμε σήμερα είναι το υπερφορτωμένο ή ευαίσθητο νευρικό σύστημα- άγχος, στρες, νευρωτικές καταστάσεις, θέματα ψυχικής υγείας κ.λπ. 

💫Ένα πράγμα που χρειαζόμαστε για την εποχή του Υδροχόου και την επικείμενη αλλά σύντομη βασιλεία του ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ είναι μια ισχυρή σύνδεση νου-καρδιάς, ξεκινώντας από την αναβάθμιση του νευρικού συστήματος, το οποίο μπορεί να δεχτεί τα ερεθίσματα των ανώτερων Ιεραρχιών, που έρχονται μέσω της ανθρώπινης καρδιάς. 💫Ο Ρούντολφ Στάινερ, ο δάσκαλος του εσωτερισμού, είπε ότι ο ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ θα έρθει σίγουρα, αλλά το αν αυτό θα ανυψώσει την ανθρωπότητα σε ανώτερη κατάσταση συνείδησης ή θα υποβιβάσει την ανθρωπότητα σε βιορομπότ εξαρτάται από εμάς: αν θα είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε την παγίδα με την καρδιά μας και το καθαρό μυαλό μας. 

💫Ο Υδροχόος κυβερνά επίσης τον ηλεκτρισμό και όλες τις ανθρώπινες μηχανές και συσκευές που λειτουργούν με ηλεκτρισμό - τηλεοράσεις, φορητούς υπολογιστές, οτιδήποτε SMART και φυσικά τώρα την τεχνητή νοημοσύνη. Δεν είναι περίεργο, αφού ο Υδροχόος κυβερνά επίσης όλα αυτά τα πράγματα. 

💫Προς το παρόν όλοι ζούμε από το μυαλό, Υδροχοικα, και μην αναρωτιέσαι γιατί ο κόσμος έχει τρελαθεί, μην αναρωτιέσαι γιατί όλες οι σχέσεις πάνε κατά διαόλου, γιατί έχουμε τους καρμικους αριθμούς 14/5 ,16/7 όπου εδώ και πολλά χρόνια πλέον, έχουν πραγματικά ξηλώσει, σχέσεις, ρομαντισμό, μια απλή αγνότητα, ευαισθησία κλπ, είναι ότι χειρότερο για όλες τις σχέσεις, αλλά επίσης χάσαμε το μήνυμα του Χριστού/Λέων/Ήλιου, την καρδιά! 

 💫Ως εκ τούτου, ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της ελευθερίας και της ατομικότητας, δεν ακολουθεί το κοπάδι, αλλά σκέφτεται για τον εαυτό του. Αλλά στο άκρο του γίνεται ο έκπτωτος Άγγελος που επαναστάτησε ενάντια στο σχέδιο του Θεού, ή ίσως από μια 5Δ προοπτική, ο Υδροχόος είναι ο Προμηθέας που θυσιάστηκε για να δώσει τη γνώση και τη σκέψη στην ανθρωπότητα. 

 💫Αλλά ο απώτερος Στόχος είναι η ευθυγράμμιση της ελεύθερης βούλησης-νου (Υδροχόος) με τη βούληση του Θεού-της καρδιάς (Λέων) και να συγχωνεύσει αυτές τις δύο πολικότητες στο στέμμα της δημιουργίας.

 💫Έλα λοιπόν τώρα να δούμε μαζί τι ιστορία συνθέτουν οι αριθμοί, 💫(23) ισχυρός μαγνητισμός έρχεται μια ισχυρή ενέργεια, που θα αλλάξει τα πάντα (5) και θα αλλάξει τον ψυχισμό του ανθρώπου (5 είναι ο αριθμός του ανθρώπου), γιατί ο κρυφός ισχυρός Καρμικός 14/5 θα σαρώσει τα πάντα ο άνθρωπος (1) απέναντι στο (4) της στενότητας και του περιορισμού, θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε μηχανές μόνο τετράγωνης σκέψης, με αποτέλεσμα την υπερβολή, το χάος, και στη συνέχεια έρχεται ο επόμενος κρυφός αριθμός, το 16/7 η απόλυτη καταστροφή, ανθρώπινων σχέσεων, της απόλυτης μοναξιάς, των κινδύνων, των ξαφνικών και απίστευτων ατυχημάτων , στο φόβο σε όλα τα επίπεδα, και την έλλειψη και απουσία κάθε πνευματικότητας η φιλοσοφίας το (7). Σκέψου λίγο , όταν αφαιρεθούν όλα αυτά, η αγάπη. Ο έρωτας, η ευτυχία, η συμπόνοια η κατανόηση η πνευματικότητα, αλήθεια είμαστε άνθρωποι ακόμα? 

 💫Εδώ έχουμε μια διαπίστωση, βγήκαμε από τους Θρησκευτικούς Ιχθύες, με τα δικά τους βέβαια θέματα, όπως πάρε αυτό το θεολογικό δόγμα και πίστεψέ το ακόμα και δεν περιλαμβάνει όλη την αλήθεια, και τώρα θα πάμε στον Υδροχόο, όπου υπάρχει η παντελής δυσπιστία απέναντι στο θεικό (υπάρχει τελικά αναρωτιέται ο Υδροχόος και η κοινωνια και οι άνθρωποι! Αλήθεια τι ανατροπή, τι χάος! 

💫μην ξεχνάτε, κι όμως οι ίδιοι, κι από φταίξιμο δικό τους, πάσχουν και βασανίζονται, και πάνω απ᾽ το γραφτό τους [ὑπὲρ μόρον]. 

🪐Ο Κρόνος κυβερνά τον Υδροχόο, και ο κρυφός αριθμός του Κρόνου είναι το 6, γεωμετρικά είναι το 6εδρο, όπως και στην Κορυφή του πλανήτη Κρόνου υπάρχει το εξάγωνο. Το 6 είναι ο αριθμός της αρμονίας, και φυσικά κάθε άλλο παρά αρμονικά ζούμε. Φίλες και φίλοι, πιστεύω και εγώ, και μαζί και με άλλους ανθρώπους από το εξωτερικό όπου συνομιλώ, ότι έχουμε μπει στην Εποχή του Υδροχόου. 

Όμως έχουμε την δυνατότητα να ανακαλύψουμε ξανά την Διαδρομή προς τον Θεό, πώς? 

💫Τα 3 μονοπάτια που οδηγούν στο Θεό, Ουρανός, Ποσειδωνας, Πλουτωνας ! 

💫Θα στα αποκαλύψω κάποια άλλη στιγμή!