Η Αριθμολογική σας πρόβλεψη για τον Νοέμβριο του 2023

2023-10-28


🔴Η Αριθμολογική σας πρόβλεψη για τον Νοέμβριο του 2023🔴 

😉Θα σου πω πράγματα που δεν θα τα βρεις πουθενά αλλού!😲 

 💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω! Στη σφαίρα της αριθμολογίας, κάθε μήνας φέρει τη δική του μοναδική δονητική ενέργεια, επηρεάζοντας τις εμπειρίες και τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο μας. Καθώς εισερχόμαστε στον Νοέμβριο του 2023, το Σύμπαν εγκαινιάζει τον Παγκόσμιο Μήνα 9, μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από την ολοκλήρωση, τον προβληματισμό και την αγκαλιά του τέλους κάποιων πραγμάτων. Ας εμβαθύνουμε στη σημασία αυτής της Συμπαντικής δόνησης και στο πώς μπορεί να επηρεάσει κάθε Προσωπικό Μηνιαίο αριθμό. 


🔴Υπολογισμός του προσωπικού σας μηνιαίου αριθμού ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Ημέρα γέννησης + μήνα γέννησης + τρέχουσα χρονιά (2023)=μονοψήφιος αριθμός ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ Προσωπική χρονιά + τρέχων μήνας = μονοψήφιος αριθμός Παράδειγμα, Πριν εξερευνήσουμε τις συγκεκριμένες προβλέψεις για κάθε Προσωπικό Μηνιαίο Αριθμό τον Νοέμβριο του 2023, θα πρέπει να υπολογίσετε τον δικό σας Προσωπικό Μηνιαίο Αριθμό. Ο αριθμός αυτός προκύπτει από την 🔴ημερομηνία γέννησής σας και τον τρέχοντα 🔴Παγκόσμιο Μηνιαίο Αριθμό. Δείτε πώς μπορείτε να τον υπολογίσετε: Γράψτε την ημερομηνία γέννησής σας σε αριθμητική μορφή. 

Για παράδειγμα, αν τα γενέθλιά σας είναι στις 12 Ιουνίου 1985, θα είναι 12/06/1985. Μειώστε τον μήνα, την ημέρα και το έτος σε μονοψήφια νούμερα. Για παράδειγμα, στην περίπτωσή μας, θα ήταν: Μήνας: 6 Ημέρα: 1 + 2 = 3 Έτος: 2+ 0 + 2 + 3 = 7, Μήνας Νοεμβριος=11, τότε Προσθέστε αυτούς τους μονοψήφιους αριθμούς μαζί: 6 (Μήνας) + 3(Ημέρα) + 7(Έτος 2023) = 16. Μειώστε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό: 1 + 6 = 7 Προσθετεις το 7 με τον τωρινό μήνα =11+7= 18=1+8=9 Οπότε διαβάζεις σύμφωνα με το παράδειγμα τον αριθμο 9 Τώρα που υπολογίσατε τον αριθμό του Προσωπικού σας Μήνα, ας εξερευνήσουμε τι επιφυλάσσει ο Νοέμβριος 2023 για κάθε αριθμό. 

🔴Ακόμα δεν είστε σίγουροι για τον αριθμό του Προσωπικού σας Μήνα; Σκάλωσες? μπερδεύτηκες?Μην ανησυχείς! 

🔴Χρησιμοποιήστε τη δωρεάν αριθμομηχανή του ΑΚΑΣ για τον Προσωπικό Αριθμό Μήνα! 

🔴ΣΟΣ --> https://www.akastarot.gr/miniaios-prosopikos-arithmos/


Αριθμολογικές προβλέψεις για τους αριθμούς 1-9 του Προσωπικού Μήνα 🔴Προσωπικός Μήνας 1 Ο Νοέμβριος του 2023 είναι μια εποχή νέων ξεκινήσεων και νέων εγχειρημάτων για όσους έχουν Προσωπικό Μήνα 1. Αγκαλιάστε την ενέργεια της μύησης και κάντε το πρώτο βήμα προς τους στόχους σας. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για προσωπική ανάπτυξη και εξερεύνηση αχαρτογράφητων περιοχών. 🔴Προσωπικός μήνας 2 Για τα άτομα που βρίσκονται σε Προσωπικό Μήνα 2, ο Νοέμβριος ενθαρρύνει τη συνεργασία και την ισορροπία στις σχέσεις. Επικεντρωθείτε στη διπλωματία, την υπομονή και την εξεύρεση αρμονίας τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. 

🔴Προσωπικός Μήνας 3 Σε έναν Προσωπικό Μήνα 3, η δημιουργικότητα ανθίζει το Νοέμβριο. Εκφραστείτε μέσω της τέχνης, της επικοινωνίας ή οποιασδήποτε μορφής αυτοέκφρασης. Αυτή η περίοδος φέρνει χαρά, αισιοδοξία και όρεξη για ζωή. 🔴Προσωπικός Μήνας 4 Ο Νοέμβριος είναι μια περίοδος για όσους διανύουν τον Προσωπικό Μήνα 4 για να εδραιώσουν τη σταθερότητα και τη δομή. Αντιμετωπίστε τις ευθύνες σας και οργανώστε τη ζωή σας επιμελώς. Βάλτε γερά θεμέλια για τις μελλοντικές σας προσπάθειες. 

🔴Προσωπικός Μήνας 5 Τα άτομα που βρίσκονται σε Προσωπικό Μήνα 5 μπορεί να βιώσουν απροσδόκητες αλλαγές και ευκαιρίες τον Νοέμβριο. Αγκαλιάστε αυτές τις αλλαγές με ανοιχτό μυαλό, καθώς είναι πιθανό να οδηγήσουν σε συναρπαστικές περιπέτειες. 

🔴Προσωπικός Μήνας 6 Ο Νοέμβριος έχει να κάνει με την οικογένεια και το σπίτι για τα άτομα του Προσωπικού Μήνα 6. Ενισχύστε τους δεσμούς σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και δημιουργήστε ένα περιβάλλον που σας φροντίζει. Εξισορροπήστε αποτελεσματικά την εργασία και την προσωπική ζωή. 

🔴Προσωπικός Μήνας 7 Σε έναν Προσωπικό Μήνα 7, ο Νοέμβριος προσκαλεί σε βαθιά ενδοσκόπηση και πνευματική εξερεύνηση. Αναζητήστε τη μοναξιά και εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για εσωτερική ανάπτυξη και αυτογνωσία. 

🔴Προσωπικός Μήνας 8 Ο Νοέμβριος ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας στην αφθονία και τα επιτεύγματα για όσους διανύουν τον Προσωπικό Μήνα 8. Οικονομικές ευκαιρίες και αναγνώριση μπορεί να έρθουν στο δρόμο σας. Να είστε υπεύθυνοι και φιλόδοξοι στην επιδίωξη των στόχων σας. 

🔴Προσωπικός Μήνας 9 Σε έναν Προσωπικό Μήνα 9, ο Νοέμβριος ευθυγραμμίζεται με τη συμπαντική δόνηση, δίνοντας έμφαση στην ολοκλήρωση και την απελευθέρωση. Αναλογιστείτε τι δεν εξυπηρετεί πλέον το ύψιστο καλό σας και αφήστε το με χάρη να φύγει. Η περίοδος αυτή προαναγγέλλει το τέλος και προετοιμάζει το έδαφος για νέα ξεκινήματα. 

🔴Πού θα σας οδηγήσει ο Νοέμβριος; Καθώς εκτυλίσσεται ο Νοέμβριος του 2023, ο Συμπαντικός Μήνας 9 χαρίζει τη σοφία του σε όλους μας, καθοδηγώντας μας προς το κλείσιμο κεφαλαίων και την προσδοκία νέων αρχών. Να θυμάστε ότι κάθε αριθμός του Προσωπικού Μήνα φέρει τη δική του μοναδική ενέργεια, επηρεάζοντας τις εμπειρίες και τις επιλογές σας κατά τη διάρκεια αυτής της μετασχηματιστικής περιόδου. Αγκαλιάστε τις ευκαιρίες για ανάπτυξη και αλλαγή που σας παρουσιάζονται και εμπιστευτείτε τη Συμπαντική σοφία που μας διέπει όλους.