ΓΡΑΜΜΗ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ.

2021-03-16

«Ο Θεός βάζει σημάδια ή σφραγίδες στα χέρια των ανθρώπων, ώστε όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να γνωρίζουν τα έργα τους».Βίβλος, στον 7ο στίχο του 37ου κεφαλαίου του ΙώβΗ γραμμή της μοίρας ή του πεπρωμένου καταγράφει τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας εάν, βέβαια, αυτά είχαν ή θα έχουν τη δύναμη να μας επηρεάσουν. Η απουσία της δεν αποτελεί κακό σημάδι, αλλά μας δηλώνει μια ζωή χωρίς μεγάλες αλλαγές και εκπλήξεις.Η γραμμή της μοίρας, του πεπρωμένου, αρχίζει από την μέση της παλάμης, κοντά στον καρπό, διασχίζει το κέντρο της παλάμης και κατευθύνεται προς τη βάση του μεσαίου δάχτυλου. Όσο πιο έντονη και βαθιά είναι η γραμμή αυτή, τόσο πιο έντονα η μοίρα ρυθμίζει τη ζωή του ατόμου. Όταν υπάρχουν πολλές διακοπές και αλλαγές στην πορεία της, τούτο σημαίνει ότι συχνά γίνονται αλλαγές στη ζωή που το άτομο δεν μπορεί να ελέγξει.


Μερικές φορές η γραμμή αυτή είναι τόσο έντονη που με μια μόνο ματιά καταλαβαίνουμε ότι είναι κυρίαρχη στο χέρι. Αν, επιπλέον, οι άλλες γραμμές συμβαίνει να είναι αδύνατες, τότε έχουμε άτομο που είναι έρμαιο της τύχης. Ωστόσο πολλά είναι τα άτομα που θα επιθυμούσαν μια ισχυρή γραμμή μοίρας γιατί προτιμούν να ζουν μια ζωή που δεν την ελέγχουν και δεν έχουν, κατά συνέπεια, ευθύνες.
Μερικές φορές η γραμμή της μοίρας είναι πολύ αδύνατη και δύσκολα την ξεχωρίζει κανείς, σε αντίθεση με τις τρεις βασικές - ζωής, κεφαλιού, καρδιάς - που είναι πολύ έντονες. Στην περίπτωση αυτή, έχουμε άνθρωπο που κτίζει μόνος του το πεπρωμένο του και την τύχη του. Ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να γίνει πολύ πετυχημένος. Ωστόσο, ένας πραγματικά επιφανής και ξεχωριστός άνθρωπος έχει έντονες τις βασικές γραμμές άλλα και τη γραμμή της μοίρας.

 
Τα ειδικά σημάδια πάνω στη γραμμή της μοίρας - σταυροί, διακοπές, τετράγωνα, - δείχνουν τις περιπτώσεις που στη διάρκεια της ζωής η μοίρα παίζει σημαντικό ρόλο, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Και πάλι χρησιμοποιούμε την γνωστή διαίρεση της γραμμής σε τρεις περιόδους, έχοντας υπόψη μας ότι η γραμμή της μοίρας ξεκινά από τη βάση του χεριού και κινείται προς τα δάκτυλα, τέμνοντας τις γραμμές του κεφαλιού και της καρδιάς.

 
Η γραμμή της μοίρας ονομάζεται και γραμμή του πεπρωμένου η γραμμή του Κρόνου. Την λέμε έτσι γιατί φτάνει ως το όρος του Κρόνου, κάτω από το μεσαίο δάχτυλο (δάχτυλο του Κρόνου) και έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά του πλανήτη Κρόνου. Στις αποκρυφιστικές διδασκαλίες αναφέρεται στο "κάρμα" η στην εμπειρία που προέρχεται από προηγούμενες ζωές.

 
Η γραμμή αυτή αναφέρεται στον αντίχτυπο που έχουν η κοινωνία και οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο, δηλαδή εξωτερικά γεγονότα, πάνω στον άνθρωπο και τη ζωή του. Όταν η γραμμή είναι διπλή, τότε το πεπρωμένο του ατόμου το ρυθμίζει κάποιος άλλος και η τύχη διπλασιάζεται.Στην παλάμη υπάρχουν οι βασικές και οι δευτερεύουσες γραμμές, συν πολλές ακόμα μικρότερες γραμμούλες. Αν κάποιος, εκτός από τις βασικές γραμμές έχει την παλάμη του «χαραγμένη» με αρκετές άλλες γραμμές, πιθανόν έχει μια σύνθετη προσωπικότητα, ευαίσθητη και ευάλωτη στις εξωτερικές επιδράσεις. Όσο πιο λίγες είναι οι γραμμές στην παλάμη, τόσο πιο απλά και άμεσα ζει τη ζωή του το άτομο.

Αν η γραμμή της μοίρας σου στο σημείο που ξεκινά ενώνεται με τη γραμμή της ζωής, αυτό δηλώνει ότι είσαι ένα αυτοδημιούργητο άτομο. Συχνά ξέρεις από πολύ νωρίς στη ζωή σου ποιοι είναι οι στόχοι σου και ο προορισμός σου.

Αν η γραμμή της μοίρας σου ξεκινά ξεκάθαρα από τον καρπό και ενώνεται σε κάποιο σημείο με τη γραμμή της ζωής, αυτό σημαίνει ότι στο σημείο αυτό στη ζωή σου παραβλέπεις τα δικά σου συμφέροντα και ενδιαφέροντα προς όφελος εκείνων άλλων ανθρώπων. Αν μετά διαχωρίζεται και πάλι από τη γραμμή της ζωής, αυτό εκφράζει το ότι έχεις και πάλι τον έλεγχο της ζωής σου.


Αν η γραμμή της μοίρας ξεκινά στη βάση του αντίχειρα, στο εσωτερικό της γραμμής της ζωής, αυτό δηλώνει ότι σε κάποια φάση στη ζωή σου οικογένεια ή στενοί φίλοι θα σε στηρίξουν. Αν η γραμμή της μοίρας ξεκινά από τη βάση της παλάμης σου, αυτό υποδεικνύει το ότι η ζωή σου κάποια στιγμή μπορεί να γνωρίσει τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί από απλός και άσημος θνητός να γίνεις ένας πολιτικός ή ένας διάσημος ηθοποιός.


Αν σε κάποιο σημείο διακόπτεται η γραμμή της μοίρας στη γραμμή του κεφαλιού και μετά συνεχίζεται, αυτό σημαίνει ότι έχεις σοβαρές πιθανότητες να αλλάξεις με επιτυχία την καριέρα σου στη μέση ηλικία.Αν η γραμμή της μοίρας που τελειώνει κάτω από τη ρίζα του μεσαίου δαχτύλου τότε έχουμε επιθυμια για υλική εξασφάλιση· καριέρας και επιμονή για ανοδική επαγγελματική πορεία.Αν η γραμμή της μοίρας που αρχίζει από το Όρος της Σελήνης έχουμε σε αυτη την περίπτωση δυνατότητα καριέρας συνδεμένη με κόσμο· δυνατή προσωπικότητα, τάση για ελεύθερα επαγγέλματα. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αντλήσει εισόδημα και εξαρτάται η επιτυχία απο αλλους ανθρώπους.

Αν η γραμμή της μοίρας που αρχίζει κάτω από την Κοιλάδα του Άρη (στο μέσο περίπου της παλάμης) τότε έχουμε εμπόδια δυσκολίες και μεγάλη προσπάθεια μέχρι την επίτευξη του τελικού σκοπού που είναι η υλική οικονομική ανάπτυξη και εξασφάλιση. Κάποια στιγμή όλη αυτη η προσπάθεια θα δικαιώσει τον ενδιαφερόμενο.Γραμμή του Πεπρωμένου που κάνει μια μεγάλη καμπύλη προς τη βάση του δείχτη Φανερώνει φιλοδοξίες για δύναμη, αξιώματα και κατέχει ικανότητα για οργανωτική εργασία· άνοδο σε μεγάλες διευθυντικές θέσεις·, δυνατή προσωπικότητα που δείχνει να αδιαφορεί για τα συναισθήματα των άλλων στην προσπάθεια για την επιτυχία.

Γραμμή του Πεπρωμένου που τελειώνει κάτω από το μεσαίο δάχτυλο σημαίνει υλιστικές επιδιώξεις είναι στενά δεμένες με μεγάλη επιθυμία για φήμη και αναγνώριση ίσως σε κάποιο τομέα της τέχνης· και γενικά φιλοδοξία για επιτυχία, δηλώνει άνθρωπο έξυπνο με χαρισματική φύση· θα τα δώσει όλα για την επίτευξη του σκοπού,· πάθος για τη δημοσιότητα, πίστη πως θα πετύχει ότι και να γίνει τους στόχους.

Αν η γραμμή της μοίρας που αρχίζει ανεξάρτητα αλλά ενώνεται με τη Γραμμή της Ζωής φανερώνει τις θυσίες για χάρη της οικογένειας · υπάρχουν εδω πολλοί περιορισμοί στην ανεξαρτησία του ατόμου, , την ελευθερία του και την απόκτηση δικού του εισοδήματος αν όμως η γραμμή ανεξαρτητοποιηθεί, τότε τα πράγματα διορθώνονται· μέχρι τότε όμως ο κάτοχος της νιώθει καταπιεσμένος και δε μπορεί να κάνει αυτό που θέλει. 

Γραμμή του Πεπρωμένου που περιέχει έναν κρίκο σημαίνει περίοδος με απώλειες, αβεβαιότητα και οικονομικές αποτυχίες.Γραμμή του Πεπρωμένου που διασχίζεται κάθετα από μικρές γραμμές Δείχνει εμπόδια βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει και η επίδραση που όσο διαρκεί περιορίζει την ομαλή εξέλιξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας· ο κάτοχος τέτοιας γραμμής θα πρέπει να βρίσκεται συνέχεια σε επιφυλακή.Γραμμή του Πεπρωμένου που φτάνει μέχρι τη ρίζα του μικρού δαχτύλου Φανερώνει υλική ευημερία, πρόοδο και γενικά επιτυχία η και ακόμα επιτυχία σε κάποιο επιστημονικό κλάδο κυρίως Ιατρικής ή έρευνας η θεραπειών.

Αν η γραμμή της μοίρας έχει φανερή διακοπή (το άτομο θα βιώσει ξαφνική διακοπή στην καριέρα, πρόκληση στεναχώριας, απώλεια του εισοδήματος· αν όμως καλύπτεται από ένα τετράγωνο, ο κίνδυνος τελικά θα ξεπεραστεί.

Διακοπτόμενη Γραμμή του Πεπρωμένου τότε μας μιλάει για κάποια σχεδιασμένη ίσως αλλαγή· η οποία είναι αποτέλεσμα πρόβλεψης, προετοιμασίας και σχεδιασμού· παρ' όλα αυτά, έως ότου το νέο αυτο σχέδιο να αποδίδει καρπούς θα περάσει μια περίοδος αβεβαιότητας.


Γραμμή του Πεπρωμένου που διακλαδίζεται προς τη ρίζα του δείχτη Ορος ΔΙΑ κάνοντας ενα V μας φανερώνει πως ο κάτοχος της θα ανέβει ιεραρχικά η θα πάρει κάποια πολύ σπουδαία θέση βελτιώνοντας τις οικονομικές του απολαβές.Γραμμή του Πεπρωμένου που διακλαδίζεται προς τη ρίζα του παράμεσου Ορος Απολλωνα, εδω έχουμε αναγνώριση της δουλειάς και οι οικονομικές προοπτικές είναι καλές και ο κάτοχος της μένει απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά του.

Αν η Γραμμή του Πεπρωμένου σταματάει στη Γραμμή της Νοημοσύνης εδω έχουμε κάποια βασική ψυχολογικές αναστατώσεις. Υπολογίζουν συνήθως με λάθος τρόπο τα δεδομένα τα γεγονότα της ζψής αλλά και τις επαγγελματικές προοπτικές με αποτέλεσμα να βρίσκονται συνέχεια μπροστά σε εμπόδια. 

Αν δεν κατανοήσουν τι συμβαίνει γενικά, θα παραμένουν στάσιμοι και θα προχωράνε με πολυ δυσκολία.Αν η Γραμμή του Πεπρωμένου που σταματάει στη Γραμμή της Καρδιάς εδω η οποιαδήποτε επαγγελματική εξέλιξη παρεμποδίζεται από παράγοντες συναισθηματικής προέλευσης. Οι κάτοχοι μιας τέτοιας γραμμής θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τις ψυχολογικές πλευρές του χαρακτήρα τους και να αποκτήσουν μια περισσότερο πρακτική και ρεαλιστική τάση και συμπεριφορά.
ΣΗΜΑΔΙΑ