Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις ΕΒΔΟΜΑΔΑ 9 – 15, Οκτωβρίου 23

2023-10-05

🎴Αστρολογικές Ταρώ Ιστορίες και Ταρωπροβλέψεις 

🔔ΕΒΔΟΜΑΔΑ 9 – 15, Οκτωβρίου 2023 

✅Η φαινομενικά ατελείωτη ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα θα ολοκληρωθεί τελικά στις 10 του μήνα και ο Άρης θα εισέλθει στον παθιασμένο και έντονο Σκορπιό στις 12 του μήνα. Τέλος, η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό θα πραγματοποιηθεί στις 14 του μήνα. Με τόσα πολλά γεγονότα να διαφαίνονται στον ορίζοντα, θα σκεφτόσασταν ότι θα ήταν σχεδόν αδύνατο ακόμη και να προετοιμαστείτε. Ευτυχώς, έχουμε πάντα το έμπιστο Ταρώ για να μας δείξει το φως και να μας δείξει τον δρόμο προς τα εμπρός. ✅Ωστόσο, πριν πούμε ότι αυτή είναι η σωστή οδός για εσάς, ας κάνουμε έναν πιο προσωπικό προβληματισμό για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Τα Ταρώ μίλησαν και οι κάρτες σας για την εβδομάδα είναι εδώ. 

✔️Και η φωνή των καρτών ταρώ ας μας διαφωτίσει με την σοφία και την ιδιαίτερη διορατικότητα που έχουν για ανακαλύψουμε το συμβαίνει αυτή την εβδομάδα ! ✔️Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις του ζωδίου σας λοιπόν, πάμε να δούμε, 

✔️Το εβδομαδιαίο σας ταροσκόπιο λοιπόν έχει ως εξής, τραβώντας κάποιες κάρτες για εσάς. 

♈️ Κριός Κριός 8 Σπαθί (ανάποδα) Ο Κριός λέει "όχι" στο να τον κρατάνε πίσω. Με το 8ο Σπαθί ανάποδα, απομακρύνεστε από όλα όσα σας κρατούν κάτω και σας περιορίζουν. Τα ψυχικά μπλοκαρίσματα και η συνήθης αυτοσαμποτάζ μπορεί να είναι θέματα που θα έρθουν πιο συχνά στην επιφάνεια αυτή την εβδομάδα, αλλά μόνο για να μπορέσετε να εντοπίσετε αυτά τα ζητήματα και να κάνετε ένα σχέδιο για να τα απελευθερώσετε. Και με μια Ηλιακή έκλειψη καθ' οδόν, αυτή είναι σίγουρα η εβδομάδα για να κάνετε αυτές τις μεγάλες αλλαγές. 

♉️ Ταύρος Ο Ήλιος (ανάποδα) Ο Ταύρος έχει μια σχέση μπρος-πίσω με τον Ήλιο τον τελευταίο καιρό. Αν και την προηγούμενη εβδομάδα έλειπε από τη ζωή σας, την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε. Τώρα, είναι εδώ ανάποδα, σαν να δείχνει ότι μπορεί να είχες αυτό το φως και τη χαρά, αλλά ανακαλύπτεις ότι σου λείπει και πάλι. Μπορεί να αισθάνεστε πιο αποκομμένοι από τον εαυτό σας, να μην είστε σίγουροι για τις ελπίδες σας και να αμφισβητείτε την αυτοεκτίμησή σας. Αλλά το φως του Ήλιου δεν έχει σβήσει πραγματικά - άλλωστε, αφού δύσει, πάντα ανατέλλει ξανά. 

♊️ Δίδυμοι 3 Μπαστούνι Οι ορίζοντες διευρύνονται για τους Διδύμους. Έχετε κάνει τον αρχικό σχεδιασμό και κάθεστε πάνω σε τόσο πάθος, ορμή και φιλοδοξία για το μέλλον.Το 3 Μπαστούνι είναι ένας θετικός οιωνός για αυτές τις φιλοδοξίες και σας ζητά να διατηρήσετε το πνεύμα σας υψηλό και αισιόδοξο.Αυτή η κάρτα είναι επίσης ένας εξαιρετικός δείκτης για τυχόν ταξιδιωτικά σχέδια και επιχειρηματικές επιδιώξεις ειδικότερα. Πώς θα εκμεταλλευτείτε αυτή τη δυναμική και θα ανοιχτείτε σε ακόμη περισσότερα; 

♋️ Καρκίνος 3 Πεντάκτινο (ανάποδα) Ο Καρκίνος μπορεί να μην συνδέεται με τους άλλους τόσο εύκολα αυτή την εβδομάδα. Παρόλο που η προηγούμενη εβδομάδα ήταν θετική για την αγάπη και την ανταλλαγή συναισθημάτων, το 3ο Πεντάκτινο αντεστραμμένο προβλέπει νεφελώδη ενέργεια στην πραγματική παγίωση οτιδήποτε πραγματικού. Με άλλα λόγια, η καρδιά σας μπορεί να εξακολουθεί να θέλει να κάνει συνδέσεις. Αλλά η διαπραγμάτευση για το πώς θα πρέπει να μοιάζουν οι πραγματικές δεσμεύσεις, πώς θα πρέπει να επενδυθεί ο χρόνος και ο χώρος και ούτω καθεξής... Όλα αυτά είναι ακόμα υπό επεξεργασία. Μη βιαστείτε να συμφωνήσετε σε οποιεσδήποτε δεσμεύσεις μόνο και μόνο για να αποφύγετε τη σύγκρουση. Εάν είναι απαραίτητο, πάρτε λίγο χρόνο μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να αφήσετε την ομίχλη να περάσει και επιστρέψτε στις σημαντικές συζητήσεις αργότερα. 

♌️ Λέων Ρήγας του Κούπα (ανάποδα() Ο Λέων αντιμετωπίζει ακριβώς την ίδια ενέργεια με την προηγούμενη εβδομάδα. Σωστά - οι Λέοντες αντιμετώπισαν τον Ρήγα Κούπα αντεστραμμένο μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο οποίος έφερε άγχος, αίσθημα μεγαλύτερης έλλειψης ελέγχου και εσωτερική ομίχλη και σύγχυση. Ενώ εξακολουθείτε να περνάτε με δύναμη μέσα από αυτό το τέλμα στασιμότητας και συναισθηματικής απογοήτευσης, μπορεί να αναρωτιέστε αν αυτή η περίοδος είναι γραφτό να συνεχιστεί για πάντα. Ωστόσο, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, καλείστε να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας (και το Σύμπαν) ότι θα τα καταφέρετε μια χαρά. 

♍️ Παρθένος 10 Πεντάκτινο Παρθένε, αυτή την εβδομάδα έχεις μια πλούσια αφθονία στο τραπέζι. Στην πραγματικότητα, το 10 Πεντάκτινο είναι ένας θετικός οιωνός για τα οικονομικά και το σπίτι με έναν τρόπο που δεν είναι και τόσο έξω από τα νερά του. Υποδηλώνει ότι μπορεί να εργάζεστε πάνω σε κάτι εδώ και καιρό και μόλις τώρα αρχίζετε να έχετε μια σαφή αίσθηση σταθερότητας και οράματος για το μέλλον. Ακόμα κι αν δεν τα έχετε καταλάβει όλα, είστε σε καλό δρόμο για να αισθάνεστε ασφαλείς με αυτά που έχετε, παρόλα αυτά. 

♎️ Ζυγός 2 Σπαθί (ανάποδα) Ζυγέ, αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στην απελευθέρωση των ψευδαισθήσεων και της αναποφασιστικότητας. Αν και το 2 Σπαθί μπορεί να θολώσει την όρασή σας και να σας κάνει να αναρωτιέστε για τα επόμενα βήματά σας, η αντιστροφή αυτής της κάρτας αναδεικνύει την επιθυμία να προχωρήσετε ακόμα και με αβεβαιότητες. Μπορεί να μην έχετε όλες τις απαντήσεις, αλλά αυτή τη στιγμή, το ζητούμενο είναι να αποδεχτείτε το παρόν ακόμα και χωρίς αυτές. Πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές, αναζητήστε την ηρεμία και την εσωτερική γαλήνη και κάντε τα επόμενα βήματα με γενναιότητα προς το άγνωστο... 

♏️ Σκορπιός 3 σπαθιά Ο Σκορπιός αισθάνεται ένα συγκεκριμένο τσίμπημα αυτή την εβδομάδα. Το 3 Σπαθί προβλέπει σπαραγμό, απογοήτευση και θλίψη. Δεν είναι μια πολύ συναρπαστική κάρτα για να τη λάβετε, αλλά ο συναισθηματικά συντονισμένος Σκορπιός είναι καλά εξοπλισμένος για να διαχειριστεί τα όποια συναισθήματα του πετάγονται. Ωστόσο, είναι επίσης γνωστό ότι ενίοτε βράζετε στα συναισθήματά σας. Είναι σημαντικό να νιώθετε αυτά που πρέπει να νιώσετε, αλλά αυτή η κάρτα σας ζητάει να προχωρήσετε και να ανακάμψετε και από αυτό. Ο δρόμος προς τη θεραπεία ξεκινά με την αναγνώριση αυτού που πρέπει να θεραπευτεί. Στη συνέχεια, όμως, πρέπει επίσης να είστε πρόθυμοι να προχωρήσετε μπροστά και να απομακρυνθείτε από αυτό. 

♐️Τοξότης 9 Πεντάκτινο (ανάποδα) Ο Τοξότης δεν παίρνει την αφθονία και τις ανταμοιβές που επιθυμεί. Στην πραγματικότητα, το 9ο Πεντάκτινο ανάποδα υποδηλώνει ότι μπορεί να βιώνετε εξουθένωση γενικά, να χρειάζεστε απεγνωσμένα λίγο ποιοτικό "χρόνο για μένα", αλλά να μην έχετε τους πόρους ή τις συνθήκες για να το βιώσετε σωστά. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να "τα βγάλετε πέρα" και να ελπίζετε ότι κάτι θα βελτιωθεί από μόνο του, καθώς οι Τοξότες είναι γνωστοί για την αιώνια αισιοδοξία τους. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να είστε πρόθυμοι να χαράξετε χώρο για τον εαυτό σας σκόπιμα και να ανταμείψετε τον εαυτό σας, αν ο κόσμος δεν το κάνει για εσάς. Μην περιμένετε από τους άλλους να αναγνωρίσουν την αξία σας. 

♑️Αιγόκερως 8 Πεντάκτινο Ο Αιγόκερως, ως συνήθως, δουλεύει.. Είστε ήδη γνωστοί για το σταθερό, εργατικό σας πνεύμα. Το 8 Πεντάκτινο απλά μας λέει κάτι που ήδη γνωρίζουμε! Αυτή την εβδομάδα, αφιερώνετε το χρόνο και την ενέργειά σας με αφοσίωση σε υπάρχοντα σχέδια και εργασίες. Αυτή είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για να εστιάσετε στην καριέρα, τα χόμπι και τις δεξιότητες. Ωστόσο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για παρορμητικές αγορές ή βιαστικές αποφάσεις. Μείνετε σταθεροί και πιστοί στην τρέχουσα πορεία σας. 

♒️Υδροχόος Ιππότης Μπαστούνι (ανάποδα) Ο Υδροχόος μπορεί να αισθάνεται απερίσκεπτος και πιο παρορμητικός αυτή την εβδομάδα απ' ό,τι συνήθως. Με τον Ιππότη Μπαστούνι ανάποδα, η ενεργειακή σας δεξαμενή είναι συνολικά πιο διάσπαρτη και αβέβαιη. Ορισμένοι Υδροχόοι μπορεί να αισθάνονται υπερβολικά ενεργητικοί, με μεγαλύτερη τάση για παρορμήσεις και τυχαίες ενέργειες. Άλλοι μπορεί να αισθάνονται εντελώς εξαντλημένοι, οπότε ωθούνται να δράσουν εξίσου παρορμητικά για να αναπληρώσουν το αίσθημα της στασιμότητας. Ανεξάρτητα από το πώς εκδηλώνεται για εσάς αυτή η δυσάρεστη ενέργεια, να θυμάστε ότι η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι το κλειδί αυτής της εβδομάδας.

 ♓️Ιχθύες Βασιλιάς Μπαστούνι Ιχθείς, ετοιμαστείτε να αναλάβετε δράση! Ο Ρήγας Μπαστούνι είναι ένα πολύ καλό χαρτί, το οποίο υμνεί την αυτοπεποίθησή σας, τις ηγετικές σας ικανότητες και την ικανότητά σας να εκφράζεστε γενναία και δυνατά. Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να αισθάνεστε τον εαυτό σας περισσότερο από ό,τι συνήθως. Και αν δεν είστε, ο Ρήγας Μπαστούνι σίγουρα σας ζητάει να προσπαθήσετε. Για ποιο λόγο θα χρησιμοποιήσετε αυτή την ισχυρή ενέργεια; Σκεφτείτε μερικούς στόχους που θα θέλατε να πετύχετε και, στη συνέχεια, εμπιστευτείτε τον εαυτό σας αρκετά ώστε να τους κυνηγήσετε πραγματικά αυτή την εβδομάδα. 

🎇Οι Ακας Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις και Ταρω Ιστορίες με Πλανήτες και ζώδια, είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ! Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας