Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις ΕΒΔΟΜΑΔΑ 30 Οκτωβρίου - 5 Νοεμβρίου 2023

2023-10-28

🎴Αστρολογικές Ταρώ Ιστορίες και Ταρωπροβλέψεις 

🔔ΕΒΔΟΜΑΔΑ 30 Οκτωβρίου - 5 Νοεμβρίου 2023 😉Θα σου πω πράγματα και θάματα! 😲 💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω! 

🎴 Το εβδομαδιαίο σας ταροσκόπιο είναι μια 😉ειδική μοναδική μέθοδος😉 ΣΟΣ όπου, συνδυάζω Αστρολογία-Αριθμολογία και τραβώ συγκεκριμένες κάρτες για εσάς! ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ! 

✅ θα μπούμε στον μήνα Νοέμβριο και θα βρεθούμε να βγαίνουμε από έναν ανάδρομο Κρόνο στις 4 του μήνα. Με άλλα λόγια, είναι μια ισχυρή περίοδος για να συνδεθούμε με τη διαίσθησή μας και τις πνευματικές μας πρακτικές αυτή τη στιγμή. ✔️Και η φωνή των καρτών ταρώ ας μας διαφωτίσει με την σοφία και την ιδιαίτερη διορατικότητα που έχουν για ανακαλύψουμε το συμβαίνει αυτή την εβδομάδα ! ✔️Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις του ζωδίου σας λοιπόν, πάμε να δούμε, 

♈️ Κριός Ο Κριός βρίσκεται στο στοιχείο του αυτή την εβδομάδα. Ο Ιππότης Μπαστούνι σας χαρίζει μια έκρηξη ενέργειας, φιλοδοξία και πνεύμα διεκδικητικότητας - αν και είναι γνωστό ότι έχετε αυτά τα πράγματα ούτως ή άλλως. Με άλλα λόγια, είναι ουσιαστικά η ώρα σας να λάμψετε. Ανεβείτε στο προσκήνιο και κάντε πράγματα, πείτε ό,τι έχετε στο μυαλό σας και κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και αυθορμητισμό, ακολουθώντας το ένστικτό σας.Αφήστε την εσωτερική σας φωτιά να βγει αυτή την εβδομάδα! 

♉️ Ταύρος Η Σελήνη Μυστηριώδης, βαθύς και μελαγχολικός, ο Ταύρος. Η Σελήνη σας ζητά να αγκαλιάσετε το άγνωστο, προβάλλοντας τα περίεργα αλλά ισχυρά όνειρα, τις διαισθητικές πρακτικές και τις πνευματικές ιδέες ως το κλειδί για μια επιτυχημένη εβδομάδα. Το κλειδί με αυτή την κάρτα είναι να μην προσπαθήσετε να την ελέγξετε υπερβολικά, κάτι που ο πεισματάρης ταύρος έχει μερικές φορές την τάση να προσπαθεί να κάνει. Εμπιστευτείτε ότι διαισθητικά ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε αυτή την ενέργεια χωρίς πολύ σπρώξιμο και σπρώξιμο. 

♊️ Δίδυμοι 6 Πεντάκτινο Δίδυμοι, μια λέξη: γενναιοδωρία. Αυτήν την εβδομάδα, είναι πιο πιθανό να λάβετε αφού δώσετε. Το 6 Πεντάκτινο σας ρωτάει τι είστε διατεθειμένοι να δώσετε για ανώτερους σκοπούς και αξίες. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να ρέετε με την αύρα της ευημερίας, της συμπόνιας και της γενναιοδωρίας από το Σύμπαν. Σε αυτή την περίπτωση, αυτή η κάρτα είναι μια υπενθύμιση ότι μερικές φορές, αυτός ο κύκλος της καλοσύνης προέρχεται πρώτα από τη δική σας μύηση. Πώς θα ξεκινήσετε αυτόν τον κύκλο αυτή την εβδομάδα; 

♋️ Καρκίνος Ακόλουθος Πεντάκτινο (Αντεστραμμένο) Ο Καρκίνος μπορεί να αισθάνεται λίγο εξαντλημένος αυτή τη στιγμή, και αυτό δεν πειράζει! Παρόλο που ο Ακόλουθος Πεντάκτινο περιγράφει άπειρες φιλοδοξίες και σχέδια που βρίσκονται ακόμα στο τραπέζι, πολλά από αυτά μπορεί να φαίνονται πολύ ημιτελή αυτή τη στιγμή - έχετε στόχους και ιδέες, αλλά πολλά από αυτά είναι γεμάτα από μη τσεκαρισμένα κουτάκια. Ηρεμήστε. Βαθιές αναπνοές. Δεν χρειάζεται πάντα να παίζετε ενεργά με δέκα σχέδια προκειμένου να είστε παραγωγικοί ή να μάθετε κάτι πολύτιμο. Χρησιμοποιήστε αυτή την εβδομάδα για να επαναπροσδιορίσετε τι πραγματικά σημαίνει για εσάς "παραγωγικότητα". Και αναρωτηθείτε: "Για ποιο λόγο, πάλι, γίνονται όλα αυτά;" 

♌️ Λέων Ο κρεμασμένος (Αντεστραμμένο) Ο Λέων μπορεί να αντιστέκεται σε αυτό που του ζητάει το Σύμπαν να κάνει. Ο κρεμασμένος άνθρωπος είναι μια στιγμή παύσης, αναστολής και προβληματισμού. Είναι εκείνη η ευτυχής στιγμή στη ζωή μας που διαισθητικά αναγνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε πίσω για να δούμε τα πράγματα καθαρά πριν κάνουμε μεγάλες κινήσεις. Ωστόσο, η αντιστροφή αυτής της κάρτας σημειώνει ότι ίσως θέλετε να ξεφύγετε από τη στασιμότητα και το δυσάρεστο συναίσθημα του "να μην κάνετε τίποτα". Μπορεί να αντιλαμβάνεστε το να κάθεστε και να συλλογίζεστε ως κακή χρήση του χρόνου σας. Αντιθέτως, όμως, το να αφήσετε τον εαυτό σας να επαναπροσδιοριστεί για άλλη μια φορά (ακόμα κι αν τώρα σας φαίνεται επαναλαμβανόμενο) μπορεί να είναι πιο γόνιμο απ' ό,τι νομίζετε. 

 ♍️ Παρθένος Οι εραστές (ανάποδα) Η Παρθένος εξακολουθεί να επεξεργάζεται προς το παρόν κάποιο δράμα στη σχέση της. Οι Εραστές αντεστραμμένοι προβλέπουν συννεφιασμένους, θυελλώδεις ουρανούς στον τομέα της αγάπης, του ρομαντισμού και των σχέσεων (όλων των ειδών - και των πλατωνικών). Μπορεί επίσης να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο, διχασμένοι ανάμεσα σε πολλαπλές επιλογές και κολλημένοι σε ένα σταυροδρόμι (είτε έχει να κάνει με άλλους ανθρώπους είτε όχι). Ωστόσο, αυτή δεν είναι η εβδομάδα για να σταθεροποιήσετε πραγματικά οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις ή συζητήσεις. Αρχικά, κάντε υπομονή και αφήστε τα σύννεφα της καταιγίδας να περάσουν. 

 ♎️ Ζυγός Ιππότης Σπαθί Ζυγέ, είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση; Ο Ιππότης των Σπαθιών είναι ένας θετικός οιωνός για τους Ζυγούς, οι οποίοι θέλουν να κάνουν μεγάλα βήματα. Αυτή η κάρτα προσφέρει χώρο για ορμή, γρήγορες χειρονομίες και επικοινωνία με γρήγορο ρυθμό. Ακολουθεί μια βασική υπενθύμιση για την εβδομάδα που έρχεται: η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς όταν πρόκειται για αυτή την κάρτα. Αξιοποιήστε αυτή την αυτοπεποίθηση και τη δυναμική για να κάνετε προληπτικά πράγματα (και ίσως και να επιλύσετε αποτελεσματικά προβλήματα, όπου χρειάζεται). ♏️ Σκορπιός 2 Μπαστούνι Σκορπιέ, υπάρχει ένας ολόκληρος, μεγάλος κόσμος εκεί έξω. Είναι η εποχή σας, άλλωστε. Και το 2 Μπαστούνι είναι μια σίγουρη υπενθύμιση αυτού του γεγονότος, όντας μια αισιόδοξη, ανοιχτή ματιά σε όλα όσα έχετε ακόμα να κάνετε. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες ακόμα στον ορίζοντα, ειδικά όταν πρόκειται για ταξιδιωτικά σχέδια, επιχειρηματικές επιδιώξεις και φιλοδοξίες σας ευρύτερης κλίμακας που δεν έχετε ακόμα πραγματοποιήσει.Αυτή είναι μια ισχυρή εβδομάδα για να θέσετε προθέσεις για αυτά τα πράγματα και να κάνετε αυτά τα αρχικά, προσωρινά σχέδια. 

♐️Τοξότης 8 Κούπα Ο Τοξότης χρησιμοποιεί αυτό το ισχυρό διάστημα για να επαναφέρει και να απελευθερώσει. Με το 8 Κούπα στο τραπέζι σας, είναι προφανές ότι θέλετε να προχωρήσετε από όλα όσα σας κρατούσαν πίσω. Οι παλιές αποσκευές, τα παλιά συναισθήματα και τα παρατεταμένα συναισθήματα είναι πλέον "απαγορευτικό" για τον Τοξότη. Δεν σας ενδιαφέρει να επιμένετε σε επαναλαμβανόμενα μοτίβα και συνδέσεις που αντιλαμβάνεστε ως περιοριστικές. Μπράβο σας που κάνετε τη δύσκολη δουλειά και συνεχίστε - όσο δύσκολο κι αν είναι αυτή τη στιγμή. ♑️Αιγόκερως 6 του Κούπα Αιγόκερε, αυτή η εβδομάδα είναι μια νοσταλγική εβδομάδα για τον σοφό γερο-κατσίκα. Το 6 Κούπα σας δείχνει να κοιτάτε πίσω στο παρελθόν. Για κάποιους Αιγόκερους, το παρελθόν μπορεί κυριολεκτικά να επανέλθει και να σας στοιχειώσει μέσα από παλιές σχέσεις ή ανθρώπους στη ζωή σας. Για άλλους, είναι πιο πιθανό να έχει τη μορφή αναμνήσεων (ή ακόμα και ονείρων αναμνήσεων) που δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας. Μπορεί να μάθετε κάτι καινούργιο περπατώντας στο μονοπάτι των αναμνήσεων. Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν θα κολλήσετε εκεί. 

 ♒️Υδροχόος 5 σπαθιά Υδροχόε, ξέρεις αυτό το παλιό ρητό: "Οφθαλμόν αντί οφθαλμού, όλος ο κόσμος τυφλώνεται"; Αυτή την εβδομάδα, ίσως είναι σημαντικό να το κρατήσετε. Το 5 Σπαθί υποδεικνύει βραχώδη κύματα όσον αφορά τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και τους ανθρώπους που προσπαθούν να προκόψουν με αθέμιτα μέσα. Ίσως μάλιστα μπείτε στον πειρασμό να κόψετε δρόμο ή να φροντίσετε μόνο για τον εαυτό σας, αλλά σας προειδοποιώ: θα διαπιστώσετε ότι ό,τι γυρίζει... γυρίζει πραγματικά. Μείνετε στη δική σας πορεία, αλλά μη βιάζεστε να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού, αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ποδοπατήσετε τους άλλους για να φτάσετε εκεί. 

Ιχθύες Βασίλισσα των Πεντάκτινο Οι Ιχθύες έχουν μια σταθερή, άφθονη και παραγωγική ενέργεια στο μανίκι τους αυτή την εβδομάδα. Έρχεται μια στιγμή που πρέπει να εξισορροπήσουμε τη δουλειά και το παιχνίδι με πολύ λεπτό τρόπο. Αν δουλέψουμε πολύ, θα καούμε γρήγορα. Πάρα πολύ παιχνίδι, και δεν απολαμβάνουμε σωστά τη διαδικασία της προσπάθειας και της επένδυσης. Η Βασίλισσα των Πεντάκτινο δείχνει ότι έχετε βρει μια καλή ισορροπία αυτή την εβδομάδα. Εφόσον κρατάτε το βλέμμα σας στο βραβείο και μένετε πιστοί σε αυτό που έχει σημασία, αυτή η εβδομάδα έχει τη δυνατότητα να είναι μία από τις πιο παραγωγικές μέχρι τώρα.. 

🎇Ενδυναμώστε τον εαυτό σας με αυτούς τους κρυστάλλους για τον ορθόδρομο Κρόνο, όπως ο αμέθυστος και ο καπνιστός χαλαζίας 

🎇Αξιοποιήστε στο έπακρο το ταροσκόπιό σας με τις συμβουλές του ΑΚΑΣ! 

🎇Τα ταροσκόπια είναι ένα ισχυρό εργαλείο που πρέπει να έχετε στο πνευματικό σας οπλοστάσιο, ειδικά όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό της εβδομάδας σας και την υλοποίηση των ονείρων σας. 

🎇Αλλά αυτό ισχύει μόνο αν ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε πραγματικά. Εξάλλου, το Ταρό είναι ένα μαγικό εργαλείο καθοδήγησης, αλλά μπορεί να φτάσει μόνο όσο είμαστε πρόθυμοι να το χρησιμοποιήσουμε. 

🎇Οι Ακας Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις και Ταρω Ιστορίες με Πλανήτες και ζώδια, είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ! Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας #ταρωπροβλεψεις