Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις ΕΒΔΟΜΑΔΑ 23 – 29, Οκτωβρίου 23

2023-10-21

😉Θα σου πω πράγματα και θάματα! 😲 💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω! 

🎴Αστρολογικές Ταρώ Ιστορίες και Ταρωπροβλέψεις 

🔔ΕΒΔΟΜΑΔΑ 23– 29, Οκτωβρίου 2023 🎴 Το εβδομαδιαίο σας ταροσκόπιο είναι μια 😉ειδική μοναδική μέθοδος😉 όπου, 💙συνδυάζω Αστρολογία-Αριθμολογία💙 και τραβώ συγκεκριμένες κάρτες για εσάς! 💙 

✅ Αυτή η μετασχηματιστική, ισχυρή και συναισθηματικά συντονισμένη ζωδιακή εποχή ξεκινά στις 23 του μήνα, ξεκινώντας την εβδομάδα μας. 

✅ θα μας χαριστεί επίσης η ευκαιρία για οικονομικές και υλικές ανακαλύψεις με τη μορφή της Σεληνιακής έκλειψης στον Ταύρο στις 28 του μήνα. 

✅Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε όλη αυτή την ενέργεια; Λοιπόν, το πώς ακριβώς θα εκδηλωθεί θα διαφέρει από άτομο σε άτομο. Γι' αυτό μας αρέσει να συμβουλευόμαστε τα Ταρώ και όπως σας είπα με μια μοναδική μέθοδο είναι σα να έχετε προσωπικές συμβουλές! 

✔️Και η φωνή των καρτών ταρώ ας μας διαφωτίσει με την σοφία και την ιδιαίτερη διορατικότητα που έχουν για ανακαλύψουμε το συμβαίνει αυτή την εβδομάδα ! ✔️Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις του ζωδίου σας λοιπόν, πάμε να δούμε, 

♈️ Κριός Ο μάγος Κριέ, αυτή η εβδομάδα έχει τη δυνατότητα να είναι καθαρά μαγική. Άλλωστε, έχετε τον Μάγο εδώ για να σας καθοδηγήσει. Με το φως του να καθοδηγεί το δρόμο, μπορεί να αισθάνεστε πιο εμπνευσμένοι, επιχειρηματίες και έτοιμοι για δράση αυτή τη στιγμή. Η παγίδα; Ο Μάγος δεν είναι... μόνο για τη μαγεία. Επικεντρώνεται στο πρόσωπο που εκτελεί τη μαγεία για κάποιο λόγο! Πρέπει να είστε ανοιχτοί στο να αναλάβετε την ευθύνη και να εκμεταλλευτείτε πραγματικά αυτό το πνεύμα του παω και τα κανω , προκειμένου να σημαίνει κάτι σημαντικό. Τι θα δεσμευτείτε να δημιουργήσετε αυτή την εβδομάδα; 

♉️ Ταύρος Ταύρε, ήρθε η ώρα να βρεις κάποια ισορροπία Τα αστρολογικά γεγονότα αυτής της εβδομάδας μπορεί γενικά να προσφέρουν αφθονία και πρόοδο, αλλά για τον Ταύρο, όλα αυτά μάλλον θα ξεκινήσουν με κάποια επανεξέταση. Η δικαιοσύνη απαιτεί οι σκέψεις και οι προτεραιότητές σας να είναι σε τάξη. Θα πρέπει να έχετε μια καλή λαβή για το τι είναι πραγματικά σημαντικό και να κάνετε χώρο για αυτές τις προτεραιότητες απτά στο πρόγραμμα και τη ρουτίνα σας. Να είστε ειλικρινείς και σοβαροί σχετικά με το τι έχει μεγαλύτερη σημασία αυτή τη στιγμή και αφήστε το μυαλό σας (όχι την παρόρμηση) να σας οδηγήσει στη σαφήνεια. 

♊️ Δίδυμοι Οι Δίδυμοι συνεχίζουν το φωτεινό, προοδευτικό τους σερί αυτή την εβδομάδα. Το 8 Μπαστούνι φέρνει ορμή και γρήγορο ρυθμό σε ό,τι αγγίζει. Αν δεν δώσετε προσοχή, αυτή η εβδομάδα μπορεί να περάσει χωρίς να έχετε καν την ευκαιρία να επεξεργαστείτε τίποτα από αυτά. Η επικοινωνία, τα ταξίδια και η δυναμική προώθηση δημιουργικών σχεδίων και νέων εγχειρημάτων ενισχύονται και υποστηρίζονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. 

♋️ Καρκίνος Ο Αυτοκράτορας (Ανάποδα) Καρκίνε, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για βιαστικές ή σημαντικές αποφάσεις. Παρόλο που ο Αυτοκράτορας ανάποδα μπορεί να σας κάνει να ανυπομονείτε να πάρετε τις αποφάσεις και να σας φέρει σε σύγκρουση με άλλα πρόσωπα εξουσίας ή ηγεσίας στη ζωή σας, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταλάβετε το θρόνο με δραματικό τρόπο αυτή τη στιγμή. Εναλλακτικά, κάποιοι Καρκίνοι μπορεί να δουν αυτή την ενέργεια να αντανακλά μέσα στις δικές τους ανασφάλειες, θέτοντας υπό αμφισβήτηση τις δικές τους ικανότητες και την αυτοπεποίθησή τους. Ανεξάρτητα από το πώς θα εκδηλωθεί τελικά, αυτό είναι το ζώδιό σας για να επιβραδύνετε, να ακούσετε τα συναισθήματά σας και να αφήσετε τα πράγματα να κατασταλάξουν πριν επιχειρήσετε κάτι μεγάλο. 

♌️ Λέων Άσσος Σπαθί (Ανάποδα) Λέων, ήρθε η ώρα να σπάσεις κάποια εμπόδια και φραγμούς... ακόμα κι αν δεν φαίνονται πολύ απτά. Ο Άσσος των Σπαθιών είναι συνήθως ένα εξαιρετικό χαρτί για φρέσκες ιδέες, ανοίγοντας το μυαλό μας σε νέες δυνατότητες. Όμως η αντιστροφή αυτής της κάρτας μπορεί να δημιουργήσει μπλοκαρίσματα, κάνοντάς σας ξαφνικά να αισθάνεστε ότι η όρασή σας είναι θολή και περιπλέκοντας την ικανότητά σας να μιλάτε και να παίρνετε αποφάσεις. Το να βρείτε μια διέξοδο που θα σας βοηθήσει να βρείτε την ηρεμία. 

♍️ Παρθένος 3 Κούπα (Ανάποδα) Παρθένε, οι σχέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο... και δεν είναι όλα ηλιοφάνεια και ουράνια τόξα. Το 3 Κούπα ανάποδα δείχνει ότι οι παρανοήσεις είναι σε έξαρση αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να είναι πιο δύσκολο να νιώσετε ότι σας βλέπουν και σας καταλαβαίνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και η δημιουργία νέων σχέσεων (ειδικά σε ομαδικά πλαίσια) θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Σε περιόδους που κανείς δεν βλέπει πραγματικά καθαρά την καρδιά του άλλου, είναι καλύτερο να πάρετε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε και να αφήσετε τη σκόνη να καταλαγιάσει. Δεν υπάρχει λόγος να πιέσετε κάτι που δεν υπάρχει. 

♎️ Ζυγός Ο Ζυγός έχει να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Με τη φήμη της αναποφασιστικότητας, οι Ζυγοί βρίσκονται ειρωνικά ακριβώς σε αυτή τη δύσκολη θέση αυτή την εβδομάδα. Το 7ο Κούπα δημιουργεί ομιχλώδη ενέργεια στην καρδιά και τη διαίσθησή σας, σημειώνοντας ότι μπορεί να υπάρχει μια ποικιλία επιλογών και ιδεών στο τραπέζι, αλλά είναι φαινομενικά αδύνατο να ξέρετε ποιες από αυτές να ακολουθήσετε πραγματικά. Θυμηθείτε: μερικές φορές, η "σωστή επιλογή" είναι απλώς να κάνετε μια επιλογή (αντί να κάθεστε στη στασιμότητα και τη δυσφορία). 

♏️ Σκορπιός 5 σπαθιά Σκορπιέ, το γεγονός ότι ο κόσμος βυθίζεται στο χάος δεν σημαίνει ότι πρέπει να βυθιστείς κι εσύ. Το 5 Σπαθί εγείρει τον πειρασμό της επιλογής της βρωμιάς, της σύγκρουσης και, για να είμαστε ειλικρινείς, συχνά αρκετά τοξικής συμπεριφοράς. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να παίξετε βρώμικο παιχνίδι, να κουτσομπολέψετε ή να αποκτήσετε το πάνω χέρι αυτή την εβδομάδα με αντιπαθητικά μέσα... αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία. 

♐️Τοξότης Τοξότη, ήρθε η ώρα να αγκαλιάσεις τον ανόητο, νεανικό και περιπετειώδη εαυτό σου. Ο Ακόλουθος Μπαστούνι είναι μια φωτεινή, θετική και αυθόρμητη κάρτα... σαν εσένα, άγριε Τοξότη! Αυτή την εβδομάδα, καλείσαι να αφήσεις την εσωτερική σου Φωτιά να βγει προς τα έξω και να κινηθείς με ό,τι αισθάνεσαι καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρέχετε εντελώς παρορμητικά, αλλά σας συνιστούμε να χαλαρώσετε και να προσεγγίσετε τη ζωή με μια πιο ανοιχτόμυαλη και ανοιχτόκαρδη προσέγγιση αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να είναι εύκολο για κάποιον τόσο λαμπερό και ευπροσάρμοστο όπως ο Τοξότης - το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε με ένα κομμάτι του εαυτού σας που ήδη υπάρχει! 

♑️Αιγόκερως 10 Κούπα (Ανάποδα) Ο Αιγόκερως είναι γνωστό ότι έχει υψηλά στάνταρ, και μερικές φορές κρατάει τον εαυτό του σε πραγματικά ανέφικτες προσδοκίες. Αυτή την εβδομάδα, το 10 Κούπα ανάποδα υποδεικνύει ότι μπορεί να στερείτε από τον εαυτό σας την ικανοποίηση και τη χαρά, θέτοντας τέτοιου είδους προσδοκίες στον εαυτό σας. Θυμηθείτε: τα αστρολογικά γεγονότα αυτής της εβδομάδας προβάλλουν την παραγωγικότητα σε αφθονία (μέσω της Σεληνιακής έκλειψης) και τη δεκτικότητα στην ανοιχτόκαρδη διάθεση και τη συναισθηματική ευαλωτότητα (μέσω της εποχής του Σκορπιού) Βασικά, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε αυτή την περίοδο για να προβληματιστείτε σχετικά με το τι πραγματικά θα σας κάνει ευτυχισμένους. 

♒️Υδροχόος 2 Σπαθί (Ανάποδα) Ο Υδροχόος είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη μουσική... όχι άλλο κρυφτό στις σκιές. Το 2 Σπαθί αντεστραμμένο μπορεί να μοιάζει πολύ με το ξήλωμα ενός παλιού τσιρότου. Οτιδήποτε σας τύφλωνε πριν, τώρα είναι πιο ορατό και δεν είστε πλέον πρόθυμοι να κάθεστε και να αγνοείτε σημαντικές αλήθειες. Προχωρώντας προς τα εμπρός, επιλέγετε την ειλικρίνεια και την ευπάθεια, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι αγκαλιάζετε πολλά άγνωστα στη διαδικασία. Είστε έτοιμοι να γίνετε ο αληθινός σας εαυτός. Όπως μια χρυσαλλίδα μετατρέπεται σε πεταλούδα, αυτό είναι το πρώτο στάδιο μιας πολύ σημαντικής μετάβασης για τον Υδροχόο. 

♓️Ιχθύες Ακόλουθος Πεντάκτινο (Ανάποδα) Ιχθύες, συγκρατήστε τα άλογά σας. Η εξουθένωση πλησιάζει όλο και πιο κοντά. Ο ανεστραμμένος Πεντάκτινο αντανακλά ένα σωρό ενθουσιασμό και νέες ιδέες για τη δουλειά και την καριέρα, αλλά μπορεί να μην έχετε αρκετούς πόρους (είτε χρόνο, είτε εμπειρία, είτε εργαλεία) για να τα καταφέρετε όλα αυτή τη στιγμή. Αντί να ορμήσετε γρήγορα και μετωπικά, αυτή η κάρτα είναι το σήμα σας για να κρατήσετε αυτές τις ιδέες και τις φιλοδοξίες χωρίς να εκτελέσετε ακόμα μεγάλα σχέδια. 

🎇Αξιοποιήστε στο έπακρο το ταροσκόπιό σας με τις συμβουλές του ΑΚΑΣ! 

🎇Τα ταροσκόπια είναι ένα ισχυρό εργαλείο που πρέπει να έχετε στο πνευματικό σας οπλοστάσιο, ειδικά όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό της εβδομάδας σας και την υλοποίηση των ονείρων σας. 

🎇Αλλά αυτό ισχύει μόνο αν ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε πραγματικά. Εξάλλου, το Ταρό είναι ένα μαγικό εργαλείο καθοδήγησης, αλλά μπορεί να φτάσει μόνο όσο είμαστε πρόθυμοι να το χρησιμοποιήσουμε. 

🎇Οι Ακας Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις και Ταρω Ιστορίες με Πλανήτες και ζώδια, είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ! 

 Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακαςΕμφάνιση λιγότερων