Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις ΕΒΔΟΜΑΔΑ 16 – 22, Οκτωβρίου 23

2023-10-13

😉Θα σου πω πράγματα και θάματα! 😲

💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω!

🎴Αστρολογικές Ταρώ Ιστορίες και Ταρωπροβλέψεις

🔔ΕΒΔΟΜΑΔΑ 16– 22, Οκτωβρίου 2023

🎴 Το εβδομαδιαίο σας ταροσκόπιο είναι μια 😉ειδική μοναδική μέθοδος😉 όπου, συνδυάζω Αστρολογία-Αριθμολογία και τραβώ συγκεκριμένες κάρτες για εσάς!

✅Ξεκινάμε, θα βιώσουμε την Πανσέληνο του τετάρτου στον Αιγόκερω στις 21 του μήνα, που θα μας βοηθήσει να σκεφτούμε πώς θα θέλαμε να ξεκινήσουμε (συγκεκριμένα, με πραγματικά σχέδια και ιδέες) σε οποιονδήποτε από τους νέους μας στόχους.

✅Κλείνοντας την εβδομάδα, ο Ερμής (πλανήτης της επικοινωνίας, της σκέψης και της μετάφρασης των πληροφοριών μεταξύ των κόσμων) θα εισέλθει στον μελαγχολικό, ισχυρό Σκορπιό στις 22 του μήνα.

✅Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε όλη αυτή την ενέργεια; Λοιπόν, το πώς ακριβώς θα εκδηλωθεί θα διαφέρει από άτομο σε άτομο. Γι' αυτό μας αρέσει να συμβουλευόμαστε τα Ταρώ και όπως σας είπα με μια μοναδική μέθοδο είναι σα να έχετε προσωπικές συμβουλές!

✔️Και η φωνή των καρτών ταρώ ας μας διαφωτίσει με την σοφία και την ιδιαίτερη διορατικότητα που έχουν για ανακαλύψουμε το συμβαίνει αυτή την εβδομάδα !

✔️Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις του ζωδίου σας λοιπόν, πάμε να δούμε,

♈️ Κριός

7 Κούπα Κριέ, η αναποφασιστικότητα είναι στον αέρα... και είναι το μόνο που μπορείς να εισπνεύσεις.

Το 7 Κούπα φέρνει σύγχυση στην καρδιά και τη διαίσθησή σας. Είστε γνωστοί για τις μεγάλες φιλοδοξίες σας και το άγριο ένστικτό σας για καινοτομία, αλλά αυτή τη φορά, μπορεί να έχετε πάρα πολλές ιδέες ταυτόχρονα.

Αυτή την εβδομάδα, καλείστε να καθίσετε και να κοσκινίσετε πραγματικά αυτά που θέλετε.

Ακούστε μια συμβουλή: το κλειδί είναι να μην κολλήσετε στο να βρείτε τη "σωστή" επιλογή ή το "σωστό" σχέδιο, αλλά απλώς να κάνετε μια επιλογή και να επιμείνετε σε αυτήν.

♉️ Ταύρος

Ακόλουθος Μπαστούνι (Ανάποδα)

Ταύρε, μπορεί οι φιλοδοξίες και τα καπρίτσια σου να είναι λίγο σκόρπια αυτή την εβδομάδα. Με τον ανεστραμμένο Ακόλουθος Μπαστούνι, έχετε πολλές ιδέες, αλλά δεν έχετε τους πόρους για να τις εκτελέσετε σωστά.

Βασικά, η περιπέτεια και οι μεγάλες επιθυμίες είναι στον αέρα, αλλά μπορεί να είστε πιο επιρρεπείς στο να βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα ή να παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις που θα εμποδίσουν την ικανότητά σας να προχωρήσετε αργότερα.

Η βιασύνη προς τον τερματισμό δεν θα σας βοηθήσει να κερδίσετε αυτόν τον αγώνα. Στην πραγματικότητα, υπάρχει καν "αγώνας"; Ηρεμήστε, πάρτε μερικές βαθιές ανάσες .

♊️ Δίδυμοι

Ο Ήλιος

Φωτεινοί, θετικοί και ενθουσιώδεις - αυτές οι λέξεις τείνουν να περιγράφουν τους Διδύμους... και τον Ήλιο επίσης.

Είστε μια ηλιαχτίδα αυτή την εβδομάδα, εν μέρει επειδή πιστεύετε ότι αυτό ισχύει για τον εαυτό σας. Είστε σε μεγαλύτερη επαφή με τις δυνάμεις σας τελευταία, και η ευθυγράμμιση μεταξύ της ταυτότητάς σας και του Σύμπαντος φαίνεται να λάμπει πιο εμφανώς, επίσης.

Φυσικά, είστε πάντα φωτεινοί και συνδεδεμένοι με το Σύμπαν με κάποιο τρόπο, είτε ο Ήλιος είναι με το μέρος σας είτε όχι.

Αλλά αυτή την εβδομάδα, καλείστε οπωσδήποτε να ανεβείτε σε αυτό το κύμα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να εμφανιστείτε γενναία, τολμηρά και περήφανα σύμφωνα με αυτή τη μεταδοτικά συναρπαστική ενέργεια.

♋️ Καρκίνος

3 Κούπα

Οι Καρκίνοι μπορούν να έχουν μια θετική εβδομάδα γεμάτη αγάπη και αρμονία, αν το επιλέξουν.

Το 3 Κούπα είναι ένας θετικός οιωνός για τους Καρκίνους που επιδιώκουν να συνδεθούν βαθύτερα με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και συντρόφους.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή η εβδομάδα θα πρέπει να αφορά τη σύνδεση με το σύνολο των σχέσεών σας.

Σκεφτείτε πώς δίνετε αγάπη σε όλους γύρω σας και πώς ρέει αυτός ο κύκλος της αγάπης αυτή τη στιγμή. Αντί να εστιάζετε σε έναν μόνο στόχο ή σε ένα μόνο άτομο, το 3 Κούπα σας καλεί να εστιάσετε στην κοινότητα.

♌️ Λέων

Ο Ιεροφάντης

Ο Λέων μπορεί να είναι γνωστός για το ρόλο του ως λαμπερό αστέρι, αλλά αυτή την εβδομάδα, είστε γνωστός ως αξιόπιστος δάσκαλος.

Ή τουλάχιστον, ο Ιεροφάντης σας ζητά να αναλάβετε αυτόν τον ρόλο.

Παρόλο που αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να τηρείτε τους , είναι μια ευκαιρία να βοηθήσετε τους άλλους και να επιδείξετε ακόμα αυτά που ξέρετε.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι άλλοι βασίζονται σε εσάς περισσότερο αυτή την εβδομάδα. Για τους Λέοντες σε ηγετικές θέσεις, καλείστε να μπείτε με πολύ αυτοπεποίθηση σε αυτόν τον ρόλο (ακόμη περισσότερο από ό,τι συνήθως).

♍️ Παρθένος

Ο κόσμος

Η Παρθένος κλείνει τον κύκλο των πραγμάτων αυτή την εβδομάδα.

Ο Κόσμος είναι ένας ισχυρός, θετικός οιωνός για τους Παρθένους, οι οποίοι εργάζονται πάνω σε μακροπρόθεσμα σχέδια και όνειρα.

Αυτή την εβδομάδα, τα βήματα προς την ολοκλήρωση, την εκπλήρωση και το κλείσιμο των πραγμάτων με έναν σφιχτό κόμπο είναι πολύ πιο ξεκάθαρα. Κάποιοι Παρθένοι μπορεί ακόμη και να νιώσουν αυτή την αίσθηση ολοκλήρωσης αυτή την εβδομάδα.

♎️ Ζυγός

Ο ερημίτης

Ο Ζυγός κάθεται σε κάποια ισχυρή, αυθεντική και βαθιά σοφία αυτή την εβδομάδα.

Ο Ερημίτης είναι πάντα ένας φάρος διορατικότητας και χάρης, και ως ένα βαθμό, οι Ζυγοί είναι γνωστοί για αυτό το είδος της ψυχραιμίας (αν και η δική σας έχει μερικές φορές να κάνει περισσότερο με το πώς λέτε τα πράγματα αντί για το τι λέγεται).

Αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, μπορεί να αποτραβηχτείτε περισσότερο στο καβούκι σας. Αυτή η σοφία δεν έχει να κάνει με το να μοιράζεστε ή να μιλάτε, αλλά απλώς με το να γνωρίζετε και να αισθάνεστε. Μπορεί να είναι μόνο για εσάς και όχι για το κοινό.

♏️ Σκορπιός

Άσσος Πεντάκτινο (ανάποδα)

Ο Σκορπιός μπορεί να δυσκολευτεί να φυτέψει τους αρχικούς σπόρους της επιτυχίας.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά την καριέρα, τα οικονομικά και τις δεξιότητες, ο Άσσος Πεντάκτινο ανάποδα βάζει εμπόδια στο δρόμο σας όταν πρόκειται να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

Μπορεί να έχετε τις ιδέες αλλά όχι το καύσιμο, ή μπορεί να έχετε το καύσιμο αλλά όχι τα εργαλεία. Όποιο και αν είναι το εμπόδιο, να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να το ξεπεράσετε για να εξαφανιστεί.

Με λίγη υπομονή και χρόνο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτή η αντιστροφή του Άσσου Πεντάκτινο θα γυρίσει από μόνη της ανάποδα.

♐️Τοξότης

Ιππότης Πεντάκτινο

Ο Τοξότης σκέφτεται εδώ και λίγο καιρό πολλά σοβαρά ερωτήματα που σχετίζονται με τη σταθερότητα.

Αυτή την εβδομάδα, παίρνετε αυτούς τους συλλογισμούς και τους κάνετε πράξη. Μπορεί να μην έχετε ακόμα όλες τις απαντήσεις, αλλά ο Ιππότης των Πεντάκτινων κάνει ένα πράγμα σαφές: δεν σας ενδιαφέρει να κάθεστε και να περιμένετε.

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να μη φαίνεται συναρπαστική επιφανειακά και πιθανότατα θα περιέχει πολλές επαναλαμβανόμενες, τετριμμένες εργασίες και ευθύνες.

Ωστόσο, στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων, αυτή είναι μία από εκείνες τις εβδομάδες που θα συμβάλουν σε ένα ευρύτερο όραμα επιτυχίας στη συνέχεια.

♑️Αιγόκερως

5 σπαθί

Δυστυχώς, ο Αιγόκερως απλά δεν είναι σε ατμόσφαιρα με την ενέργεια αυτής της εβδομάδας.

Όπου κι αν εκδηλώνεται (φίλοι, σπίτι, καριέρα ή εσωτερικά), το 5 Σπαθί ξεσηκώνει πάντα θύελλα συγκρούσεων. Αν και αυτή η σύγκρουση είναι πιο πιθανό να είναι κοινωνική ή/και να αφορά τις αξίες και τους στόχους σας, η αλήθεια είναι ότι αισθανόμαστε ότι αυτή η ενέργεια μπορεί να υπάρχει σε ένα ευρύτερο επίπεδο για εσάς αυτή τη στιγμή.

Αυτό περιπλέκει το πόσο καλά μπορεί να είστε σε θέση να σχεδιάσετε μπροστά, να κάνετε παραγωγικά βήματα και να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά ή καθαρά.

Ωστόσο, αυτή η απογοητευτική ενέργεια θα περάσει σύντομα και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή και συμπόνια για να την περάσετε αλώβητοι.

♒️Υδροχόος

3 Μπαστούνι

Υδροχόε, κοιτάξτε προς τα έξω και πέρα από αυτό.

Το 3 Μπαστούνι δείχνει ότι έχετε κάνει κάποια όνειρα που έχετε ήδη θέσει τις προθέσεις σας. Ίσως ελπίζατε να εκδηλώσετε κάτι συγκεκριμένο ή ίσως απλά είχατε την αίσθηση ότι κάτι καλό είναι γραφτό να έρθει στο δρόμο σας.

Τώρα, περιμένετε τα αποτελέσματα και το Σύμπαν αρχίζει αργά αλλά σταθερά να ανταποκρίνεται σε αυτό που έχετε βάλει στον κόσμο.

Αυτό δεν είναι το "αποτέλεσμα" των πράξεών σας - είναι μόνο η αρχή. Αυτή τη στιγμή, τα δώρα ή τα μηνύματα θα πρέπει να μοιάζουν με ευκαιρίες όπου μπορείτε να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο.

♓️Ιχθύες

6 σπαθί

Ιχθύες, δεν είναι ποτέ εύκολο να πεις "γεια".

Ωστόσο, το 6 Σπαθί σας ζητάει να κάνετε ακριβώς αυτό. Αυτή η κάρτα περιγράφει πώς απομακρύνεσαι από οτιδήποτε δεν σε εξυπηρετεί αυτή την εβδομάδα... και κατευθύνεται κατευθείαν σε ένα άγνωστο κενό.

Δηλαδή, γνωρίζετε διαισθητικά ότι το να αποκόψετε παλιές συνήθειες, ανθρώπους και στάσιμη ενέργεια είναι κάτι καλό που πρέπει να κάνετε. Αλλά αυτό δεν μειώνει τη δυσφορία που μπορεί ακόμα να προκύψει, καθώς δεν είστε σίγουροι για το ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα.

Ακόμα κι έτσι, το να κάνετε βήματα προς τα εμπρός στο άγνωστο είναι καλύτερο από το να μένετε ακίνητοι σε μια οικεία κατάσταση που δεν σας αφήνει να προχωρήσετε παραπέρα.

🎇Αξιοποιήστε στο έπακρο το ταροσκόπιό σας με τις συμβουλές του ΑΚΑΣ!

🎇Τα ταροσκόπια είναι ένα ισχυρό εργαλείο που πρέπει να έχετε στο πνευματικό σας οπλοστάσιο, ειδικά όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό της εβδομάδας σας και την υλοποίηση των ονείρων σας.

🎇Αλλά αυτό ισχύει μόνο αν ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε πραγματικά. Εξάλλου, το Ταρό είναι ένα μαγικό εργαλείο καθοδήγησης, αλλά μπορεί να φτάσει μόνο όσο είμαστε πρόθυμοι να το χρησιμοποιήσουμε.

🎇Οι Ακας Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις και Ταρω Ιστορίες με Πλανήτες και ζώδια, είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ!

Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας