Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις 6 - 12 Νοεμβρίου 2023

2023-11-06

🎴Αστρολογικές Ταρώ Ιστορίες και Ταρωπροβλέψεις 

🔔ΕΒΔΟΜΑΔΑ 6 - 12 Νοεμβρίου 2023 

😉Θα σου πω πράγματα και θάματα! 😲 💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω! 

🎴 Το εβδομαδιαίο σας ταροσκόπιο είναι μια 😉ειδική μοναδική μέθοδος😉 όπου, συνδυάζω Αστρολογία-Αριθμολογία και τραβώ συγκεκριμένες κάρτες για εσάς! 

 ✅ Αυτήν την εβδομάδα, η Αφροδίτη (πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς) θα εισέλθει στην πατρίδα της, τον Ζυγό, στις 8 του μήνα. 

 ✅Αυτή η διέλευση είναι μια ισχυρή περίοδος για τη δημιουργία συνδέσεων, αλλά αυτές οι συνδέσεις δεν χρειάζεται να είναι πάντα ρομαντικές, όπως περιμένουμε μερικές φορές. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια ισχυρή στιγμή για να συνδεθείτε με τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με πρακτικές που αγαπούν τον εαυτό σας. 

✔️Και η φωνή των καρτών ταρώ ας μας διαφωτίσει με την σοφία και την ιδιαίτερη διορατικότητα που έχουν για ανακαλύψουμε το συμβαίνει αυτή την εβδομάδα ! ✔️Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις του ζωδίου σας λοιπόν, πάμε να δούμε, 

♈️ Κριός Το Άρμα Κριέ, είσαι έτοιμος να αδράξεις την επιτυχία; Το Άρμα σας καλεί σε μια σίγουρη, επιτυχημένη εκδοχή του εαυτού σας - αλλά πρέπει να πιστέψετε ότι είστε πραγματικά εκεί. Αν δεν είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση, να καταλάβετε χώρο και να κυνηγήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε, αυτή η κάρτα μπορεί να σας προσπεράσει. Η ορμή και η αφθονία του άρματος έχουν σκοπό να ευθυγραμμιστούν με τα δικά σας ξεκάθαρα οράματα και τη δική σας νοοτροπία. Πώς θα συνδεθείτε με την ενέργειά του... και τον εαυτό σας; 

♉️ Ταύρος Ο κρεμασμένος (Ανάποδα) Είσαι έτοιμος να κάνεις μεγάλες κινήσεις, Ταύρε; Ο Κρεμασμένος ανάποδα δείχνει ότι μπορεί να είσαι απογοητευμένος από τη στάσιμη, ακίνητη ενέργεια και τις καταστάσεις. Σκέφτεστε και σχεδιάζετε εδώ και καιρό και τώρα θέλετε απλώς να βάλετε αυτούς τους προβληματισμούς σε εφαρμογή και να ζήσετε πραγματικά. Ωστόσο, είναι συχνά ευκολότερο να το λες παρά να το κάνεις. Αν εξακολουθείτε να βιώνετε κάποια "καθυστέρηση" και δυσφορία στην προσπάθειά σας να προχωρήσετε μπροστά, μην είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας γι' αυτό. Να θυμάστε ότι αυτά τα πράγματα χρειάζονται χρόνο. 

♊️ Δίδυμοι 6 Πεντάκτινο 7 Κούπα (Ανάποδα) Οι Δίδυμοι αποτινάσσουν την αναποφασιστικότητα και τις δεύτερες σκέψεις. Ή τουλάχιστον, προσπαθείτε. Το 7 Κούπα ανάποδα δείχνει ότι σκέφτεστε υπερβολικά, ότι έχετε δεύτερες σκέψεις και ότι έχετε πάρα πολλές επιλογές, παρόλο που προσπαθείτε απεγνωσμένα να βρείτε σαφήνεια και κατανόηση. Ωστόσο... μπορεί να διαπιστώσετε ότι ακόμα και η προσπάθεια να βρείτε αυτή τη σαφήνεια μπορεί να είναι μια λανθασμένη προϋπόθεση, προκαλώντας αυτή ακριβώς τη δυσφορία και τη σύγχυση που υπάρχει εξαρχής. Να θυμάστε ότι μερικές φορές, δεν υπάρχει πάντα "μία σωστή απάντηση" ή "ένας σωστός δρόμος". 

♋️ Καρκίνος Οι εραστές Καρκίνε, αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με το τι θέλει η καρδιά. Οι Εραστές είναι μια γλυκιά ευλογία για την αγάπη και τις σχέσεις, ειδικά όταν πρόκειται για την ενδυνάμωση νεότερων σχέσεων και την πραγματοποίηση των πρώτων βημάτων σε ανθισμένες συνδέσεις. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολλές επιλογές και δυνατότητες. Δεν χρειάζεται να βρείτε όλες τις απαντήσεις και δεν είναι γραφτό να αισθάνεστε ότι όλα είναι ασφαλή. Εξερευνήστε, κάντε ερωτήσεις, διασκεδάστε και κρατήστε ανοιχτή την καρδιά σας! 

♌️ Λέων 8 Μπαστούνι Λέων, μια σημαντική ανακάλυψη μπορεί να βρίσκεται στον ορίζοντα. Το 8 Μπαστούνι είναι στο τραπέζι για εσάς, πράγμα που σημαίνει ότι η δυναμική είναι σίγουρα στα χαρτιά σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική κάρτα για την επίτευξη προόδου, την επικοινωνία και την περιπέτεια. Κρατώντας τα πράγματα ανάλαφρα και χωρίς να σκέφτεστε υπερβολικά τις ενέργειές σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την ενέργεια. Σε ποιους τομείς θα επιδιώξετε να κάνετε τις περισσότερες προόδους; 

♍️ Παρθένος 3 Πεντάκτινο Η Παρθένος βρίσκεται σε μια παραγωγική ζώνη αυτή την εβδομάδα. Με το 3ο Πεντάκτινο στο πλευρό σας, αυτή είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για παραγωγική δράση, ειδικά στον τομέα της εργασίας, της καριέρας και των οικονομικών. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην κλειστείτε στον εαυτό σας από τους άλλους. "Παραγωγική" δεν σημαίνει "ατομική αποστολή", παρά τον τρόπο με τον οποίο τείνουν να αρέσκονται να λειτουργούν κάποιοι Παρθένοι. Στην πραγματικότητα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ομαδική εργασία κάνει πραγματικά το όνειρο πραγματικότητα αυτή την εβδομάδα! 

♎️ Ζυγός Ακόλουθος Σπαθί (Ανάποδα) Ζυγέ, αυτή είναι μια εβδομάδα όπου ίσως θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε. Ο ανεστραμμένος Ακόλουθος Σπαθί προειδοποιεί ότι μπορεί να έχετε πολλά στο μυαλό σας. Υπάρχουν πολλές συζητήσεις που αισθάνεστε ότι πρέπει να γίνουν, αλλά η χρονική στιγμή μπορεί να μην είναι ακριβώς η κατάλληλη. Το να ενεργείτε παρορμητικά και να μιλάτε χωρίς να το σκεφτείτε μπορεί να σας οδηγήσει σε περισσότερα προβλήματα από όσα αξίζει. Κρατηθείτε από σημαντικές συζητήσεις και αποφασιστικές κλήσεις αυτή την εβδομάδα. 

♏️ Σκορπιός 10 του Κούπα Ο Σκορπιός συνδέεται με μια φωτεινή, λαμπερή ενέργεια αυτή την εβδομάδα. Το 10 του Κούπα είναι ένας γλυκός οιωνός για συναισθηματική ολοκλήρωση και για τα πράγματα που επιτέλους κλείνουν τον κύκλο τους. Ακόμα κι αν δεν έχουν ικανοποιηθεί πλήρως οι κλείδες και δεν έχουν κλείσει όλες οι εκκρεμότητες, είναι πιο πιθανό να αισθάνεστε γαλήνιοι με το πού βρίσκεστε αυτή τη στιγμή και πού κατευθύνεστε. Αν μη τι άλλο, αυτή είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για να κάνετε σχέδια με προσανατολισμό στο μέλλον και να θέσετε θετικές προθέσεις. 

♐️Τοξότης Ο ανόητος Τοξότη, αυτή η εβδομάδα είναι μια μεγάλη, ανοιχτή πόρτα. Ο Ανόητος φέρνει νέα ξεκινήματα και ισχυρή, φρέσκια ενέργεια στο τραπέζι όποτε φτάνει. Μπορεί να βρίσκεστε σε ένα σημείο καμπής στη ζωή σας, έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέους τομείς. Αν και αυτή η κάρτα συνοδεύεται επίσης από πόνους ανάπτυξης και αναπόφευκτα λάθη, αυτό είναι το όμορφο μέρος του να νιώθεις πράσινος με κάτι. Δεν είναι γραφτό να αισθάνεστε σούπερ ασφαλείς ή παντογνώστες εδώ! Διασκεδάστε... και κρατήστε ανοιχτό μυαλό. 

♑️Αιγόκερως Ο κόσμος (Ανάποδα) Αιγόκερε, η ζωή μπορεί να μην περιστρέφεται πάντα προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Παρόλο που είστε γνωστοί για το πρακτικό, προσγειωμένο πνεύμα σας που μυστηριωδώς φαίνεται να ξέρει πάντα τι ακριβώς πρέπει να κάνει και πώς, αυτή η εβδομάδα δεν είναι μια από εκείνες τις μυστηριώδεις περιόδους όπου όλα μπαίνουν στη θέση τους. Ο Κόσμος ανάποδα δείχνει ότι, στην πραγματικότητα, είναι πιο πιθανό να νιώθετε ότι τίποτα δεν έρχεται μαζί και ότι το μεγάλο όραμα δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά. Ωστόσο, μερικές φορές, το να παραδώσετε τον έλεγχο (αντί να προσπαθείτε να διορθώσετε προβλήματα που δεν μπορείτε καν να δείτε) μπορεί να κάνει περισσότερα απ' όσα αντιλαμβάνεστε. 

♒️ 5 Μπαστούνι (ανάποδα) Ο Υδροχόος εξακολουθεί να παλεύει με ένα σωρό συγκρούσεις. Το 5 Μπαστούνι ανάποδα σημειώνει ότι προσπαθείτε να σβήσετε αυτές τις φλόγες, σβήνοντας μικρές φωτιές συγκρούσεων όπου κι αν ξεπηδούν - διαφωνίες, χαοτικές παρεξηγήσεις και κουτσομπολιά. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να αισθάνεστε σαν να είστε περιτριγυρισμένοι από ατελείωτες πυρκαγιές και να είστε ο μόνος που έχει πυροσβεστήρα. Μπορεί ακόμη και να διαπιστώσετε ότι τώρα, η σύγκρουση υπάρχει μέσα στην ίδια σας την καρδιά.Αν χρειάζεστε να αποσυρθείτε από τους άλλους και να πάρετε λίγο" "χρόνο για μένα" για να ανανεωθείτε, τώρα ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να παίξετε τον ειρηνοποιό. 

♓️Ιχθύες Θάνατος Ιχθύες, έχετε μπει για τα καλά στο δρόμο της μεταμόρφωσης. Ο θάνατος μπορεί να μοιάζει με τρομακτικό οιωνό, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα ισχυρό σήμα για έντονη προσωπική αλλαγή και ανάπτυξη. Είστε έτοιμοι να ανεβείτε στο επίπεδο της επόμενης εκδοχής του εαυτού σας, πράγμα που μπορεί να σημαίνει και μεταφορικά ότι πρέπει να ρίξετε λίγο δέρμα για να φτάσετε εκεί.Να είστε προετοιμασμένοι να αφήσετε οτιδήποτε σας κρατάει πίσω καθώς προχωράτε σε αυτό το επόμενο συναρπαστικό κεφάλαιο. 

 🎇Αξιοποιήστε στο έπακρο το ταροσκόπιό σας με τις συμβουλές του ΑΚΑΣ! 

🎇Τα ταροσκόπια είναι ένα ισχυρό εργαλείο που πρέπει να έχετε στο πνευματικό σας οπλοστάσιο, ειδικά όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό της εβδομάδας σας και την υλοποίηση των ονείρων σας. 

🎇Αλλά αυτό ισχύει μόνο αν ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε πραγματικά. Εξάλλου, το Ταρό είναι ένα μαγικό εργαλείο καθοδήγησης, αλλά μπορεί να φτάσει μόνο όσο είμαστε πρόθυμοι να το χρησιμοποιήσουμε. 

🎇Οι Ακας Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις και Ταρω Ιστορίες με Πλανήτες και ζώδια, είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ! 

 Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας