Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις 25/9 με 1/10 2023.

2023-09-21

😉Θα σου πω πράγματα που δεν θα τα βρεις πουθενά αλλού!😲 💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω! 🎴Αστρολογικές Ταρώ Ιστορίες και Ταρωπροβλέψεις 🔔ΕΒΔΟΜΑΔΑ 25 Σεπτ. με 1 Οκτώβρη, 2023. 👉Σήμερα το βράδυ έχουμε και την ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ! 💙μην το χάσεις για κανένα λόγο!!!ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!! 


✅Μας αρέσει πάντα να πιστεύουμε ότι είμαστε προετοιμασμένοι για την ενέργεια της Πανσελήνου. Έχουμε δει πολλές στο παρελθόν, σωστά; Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι κάθε Πανσέληνος είναι μοναδική... συμπεριλαμβανομένης και της Πανσελήνου στον Κριό στις 29 του μήνα. Καλώς ήρθατε στην τρέλα αυτής της εβδομάδας, καθώς αυτό το γεγονός της Σελήνης που παίρνει την κεντρική σκηνή θα είναι σίγουρα το κύριο θέμα. 

✅Καθώς κινούμαστε ακόμα μέσα στην εποχή του Ζυγού και επιτρέπουμε στη διπλωματική, ειρηνευτική του ενέργεια να αναπτυχθεί, η Πανσέληνος στον γενναίο και τολμηρό Κριό μπορεί να αναδείξει περισσότερο από το πάθος, την παρόρμηση και τη νοοτροπία του που χρειαζόμαστε για να πούμε πραγματικά αυτό που πρέπει να πούμε - με τακτ, φυσικά. 

✅Αυτή την εβδομάδα, αυτή η ισχυρή ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ παραγωγικά, αν είστε ανοιχτοί σε αυτό. Αλλά ας δούμε τι έχει να σας πει το Ταρώ προτού καταστρώσετε τα ακριβή σχέδια παιχνιδιού. ✔️Και η φωνή των καρτών ταρώ ας μας διαφωτίσει με την σοφία και την ιδιαίτερη διορατικότητα που έχουν για ανακαλύψουμε το συμβαίνει αυτή την εβδομάδα ! ✔️Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις του ζωδίου σας λοιπόν, για τις 25 Σεπτεμβρίου με 1 Οκτώβρη 2023 , πάμε να δούμε, ✔️Το εβδομαδιαίο σας ταροσκόπιο λοιπόν έχει ως εξής, τραβώντας κάποιες κάρτες για εσάς. 

♈️ Κριός Τροχός της τύχης Κριέ, ήρθε επιτέλους η ώρα να εναρμονιστείς με τη ροή του Σύμπαντος. Είστε γνωστοί για την επιθυμία σας να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε με τη δική σας ισχυρή θέληση, αλλά υπάρχει κάτι που μπορεί να ειπωθεί για τη δύναμη της εμπιστοσύνης και της παράδοσης. Ο Τροχός της Τύχης μας υπενθυμίζει αυτή την ισχυρή αλήθεια. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε τα ηνία των έργων, των ιδεών και των σχεδίων σας και να επιτρέψετε στη μοίρα να παρέμβει όπου νιώθετε αβεβαιότητα και αμφιβολία. 

 ♉️ Ταύρος Ο Ήλιος Είσαι σε καλό δρόμο. Ήρθε η ώρα να πιστέψετε ότι αυτό είναι αλήθεια Ταύρος αγκαλιάζει τον φωτεινό, αυθεντικό εαυτό του αυτή την εβδομάδα. Ακτινοβολείτε στο φως του Ήλιου, μιας κάρτας που έρχεται να φωτίσει τα πιο ωμά και γνήσια κομμάτια του εαυτού σας, καλώντας σας να προχωρήσετε ακόμα περισσότερο στην αυθεντικότητα. Αυτή η εβδομάδα έχει τη δυνατότητα να είναι ισχυρή και παραγωγική, αλλά μόνο αν είστε πρόθυμοι να βγείτε μπροστά και να είστε πραγματικά ο εαυτός σας, αγκαλιάζοντας όλο αυτό που είστε, ακόμα και τα ελαττώματα και τις αδυναμίες σας. Ποιος είναι ένας τρόπος με τον οποίο θα δεσμευτείτε να αναδείξετε την πραγματική σας καρδιά αυτή την εβδομάδα; 

 ♊️ Δίδυμοι Οι εραστές Αυτή την εβδομάδα, οι Δίδυμοι έχουν το δικό τους αντίστοιχο χαρτί στο τραπέζι. Σωστά - Οι Εραστές, που είναι η κάρτα που έχει ανατεθεί σε κανέναν άλλον εκτός από εσάς, Δίδυμε, είναι εδώ για να προσφέρει το ζωντανό, συναρπαστικό, γεμάτο ευκαιρίες φως της. Αυτή είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για να κάνετε επαφές με το τυπικό ύφος των Διδύμων (πνευματώδης, συζητήσιμος και φωτεινός) και επίσης να ακολουθήσετε την καρδιά και το ένστικτό σας σε οποιαδήποτε απόφαση. Πείτε ό,τι έχετε στο μυαλό σας, κάντε μερικές σημαντικές κινήσεις και, κυρίως, διασκεδάστε! 

♋️ Καρκίνος Ο διάβολος Καρκίνε, την περασμένη εβδομάδα στοχεύατε σε μια νέα αρχή. Αυτή την εβδομάδα, αντιμετωπίζετε τη μουσική για το τι πραγματικά συνεπάγεται αυτό. Ο Διάβολος ρίχνει φως σε τυχόν σκιές. Σας ζητάει να εξετάσετε τα βάρη και τα θέματα του παρελθόντος, οτιδήποτε μπορεί να εξακολουθεί να πλανάται από το παρελθόν. Πριν προχωρήσετε σε νέα πράγματα, ουσιαστικά πρέπει να αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια τυχόν ασυνείδητες αμφιβολίες, δυσκολίες και βάρη. Και πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ανοιχτή καρδιά και να δείτε τι πραγματικά πρέπει να γίνει για να τα αφήσετε όλα αυτά να φύγουν. Πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται - θα νιώσετε ότι αξίζει απείρως τον κόπο στην άλλη πλευρά όλων αυτών. 

 ♌️ Λέων Ο μάγος Ο Λέων έχει μια ισχυρή, καινοτόμο και δημιουργική ενέργεια στο μανίκι του. Ο Μάγος είναι ένας θαυμάσιος οιωνός για τους Λέοντες με καλλιτεχνικές ανησυχίες και τους (ακόμη και απλώς επίδοξους) επιχειρηματίες. Μπορεί να έχετε πολλές ιδέες και δημιουργικές εκρήξεις ενέργειας που θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Με τη μεγάλη δύναμη, βέβαια, έρχεται και η μεγάλη ευθύνη. Να θυμάστε ότι αυτή η ενέργεια είναι τόσο χρήσιμη όσο... καλά, όσο χρησιμοποιείται. Πρέπει να εκμεταλλευτείτε ενεργά αυτό το χαρτί για να αξίζουν οι δυνατότητές του. Η συμβουλή; Διατηρήστε μια δυναμική, αισιόδοξη ατμόσφαιρα, και θα είστε σε καλό δρόμο για την επιτυχία. 

♍️ Παρθένος Το αστέρι Οι Παρθένοι είχαν τις δυσκολίες που τους αναλογούσαν με τη Βασίλισσα Σπαθί ανάποδα την περασμένη εβδομάδα. Αλλά τώρα, το Αστέρι προσκαλεί σε θεραπεία, αναζωογόνηση και μια πρόσκληση να δείτε την κατάστασή σας από μια πνευματική οπτική γωνία. Μπορεί να ωφεληθείτε από περισσότερο διαλογισμό και δημιουργικές, καλλιτεχνικές αναζητήσεις (και μόνο για χάρη τους, παρά με συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό σας). Επικεντρωθείτε στο κομμάτι του εαυτού σας που αναζητά την εσωτερική θεραπεία, τη συμπόνια και τη διαισθητική δράση. Αυτή η όμορφη ενέργεια μπορεί αρχικά να σας φανεί σαν μια άβολη αλλαγή ρυθμού, αλλά σίγουρα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά, ξεπερνώντας το σημείο στο οποίο βρισκόσασταν πριν. 

♎️ Ζυγός Ο κόσμος Ζυγέ, διευρύνετε την κοσμοθεωρία σας... και διευρύνετε τη ζωή σας στην πορεία. Με τον Κόσμο στο τραπέζι, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε μεγάλα πράγματα. Αυτή είναι μια σταθερή εβδομάδα για την επίτευξη του αισθήματος της ολοκλήρωσης και της εκπλήρωσης, καθώς είναι ένας θετικός οιωνός για τους στόχους και τα όνειρά σας. Ωστόσο, θερίζετε ό,τι σπέρνετε. Αν δεν έχετε κάτι στα σκαριά, αυτή η κάρτα είναι το σήμα σας για να σκεφτείτε μπροστά για το τι θα θέλατε να εκδηλώσετε στη συνέχεια. Και να θυμάστε - μην περιορίζεστε μόνο σε ό,τι θεωρείτε "ρεαλιστικό". 

 ♏️ Σκορπιός 6 Σπαθιά Σκορπιέ, ήρθε η ώρα να προχωρήσεις, ακόμα κι αν είναι κρύο και άβολο. Είστε πράγματι γνωστοί για την τάση σας να αναπολείτε το παρελθόν. Αλλά το 6 Σπαθί σας ζητά να κάνετε ένα γενναίο βήμα προς τα εμπρός, αφήνοντας πίσω σας παρατεταμένες αναμνήσεις, συνήθειες που ξέρετε ότι σας κρατούν πίσω, και ενδεχομένως ακόμη και ανθρώπους και σχέσεις. Διαισθητικά, ξέρετε πότε κάτι δεν είναι πλέον προορισμένο για εσάς. Φυσικά, αυτό δεν κάνει το άλμα λιγότερο δύσκολο. Δεν πειράζει να έχετε δυσάρεστα συναισθήματα σχετικά με την αλλαγή. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να προχωρήσετε προς το μέλλον... ή να μείνετε πίσω στο παρελθόν. 

♐️Τοξότης 10 Μπαστούνι Τοξότη, μπορεί να έχεις δαγκώσει πολύ περισσότερα από όσα μπορείς να μασήσεις. Παρόλο που οι Τοξότες είναι πράγματι ικανοί να κουβαλούν πολλά και να προσαρμόζονται σε νέες προκλήσεις πιο εύκολα από άλλους, το 10 Μπαστούνι είναι ένα μεγάλο, κόκκινο σημάδι στάσης. Μερικές φορές, πρέπει να ξέρετε πότε να αφήσετε αυτό που κρατάτε. Δεν χρειάζεται να τελειώσουν όλα τα έργα. Δεν πρέπει να περάσετε όλες τις γραμμές τερματισμού. Και μερικές φορές το να "παραιτηθείς" από αυτά που σε βαραίνουν είναι το πιο γενναίο πράγμα που πρέπει να κάνεις. Δεν είναι πάντα τόσο δραματικό όσο φαίνεται. Μερικές φορές, μπορεί να είστε πεισματάρηδες με τρόπους που δεν αντιλαμβάνεστε καν, οπότε είναι καιρός να σκεφτείτε με ειλικρίνεια για να δείτε πού μπορεί να είναι αυτό. 

♑️Αιγόκερως 9 Μπαστούνι Ο Αιγόκερως περιμένει πριν κάνει την επόμενη μεγάλη κίνησή του. Το 9 Μπαστούνι δείχνει ότι περιμένετε πριν κάνετε μεγάλα βήματα, χρησιμοποιώντας αυτή την εβδομάδα για να παρατηρήσετε το περιβάλλον σας και να συγκεντρώσετε την ενέργειά σας. Αυτή η κάρτα είναι μια δύσκολη ισορροπία, ωστόσο. Κάποιες φορές, το να κάνετε πίσω και να παρατηρείτε απαιτεί από μόνο του περισσότερη ενέργεια από όση πραγματικά συνειδητοποιούμε (ειδικά για τον Αιγόκερω, που μπορεί να έχει την τάση να είναι πολύ σχολαστικός σε ό,τι κάνει). Αυτή η κάρτα μπορεί να είναι είτε ωφέλιμη είτε εξαντλητική, ανάλογα με το πώς τη χρησιμοποιείτε. Θεωρήστε το ως προειδοποίηση για να την αξιοποιήσετε προσεκτικά (και να μην το παρακάνετε με τίποτα). 

♒️Υδροχόος Το Άρμα (ανάποδα) Θέλετε να προχωρήσετε μπροστά, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, Υδροχόε. Με Το Άρμα ανάποδα, τα σχέδιά σου είναι... να σκίσεις τα σχεδια στο χαρτί, όχι στο σωστό δρόμο. Λάθη, ανόητα λάθη και απρόσμενες αναποδιές είναι πιο πιθανό να εμφανιστούν στον ορίζοντά σας αυτή την εβδομάδα. Αυτό δεν οφείλεται πάντα σε κάτι που κάνατε εσείς. Το κλειδί με αυτή την ανατροπή είναι να μην το πάρετε προσωπικά και να θυμάστε ότι μερικές φορές, τα πράγματα απλά συμβαίνουν. Δεν μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα. Μην εσωτερικεύετε τις αποτυχίες σας ως κάτι που σας βαραίνει μόνο εσάς. Σηκωθείτε μετά την πτώση, μάθετε από τις εμπειρίες σας και εργαστείτε για ένα καλύτερο αύριο. 

♓️Ιχθύες Κρίση Ιχθύες, σας περιμένει μια κοφτερή, διαισθητικά συνειδητοποιημένη εστίαση. Η κρίση πάντα μας προσφέρει διορατικότητα όταν φαίνεται να την έχουμε περισσότερο ανάγκη. Μερικές φορές, μπορεί να νιώθετε σαν το Σύμπαν να σας προσφέρει ένα μήνυμα ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Για αυτή την εβδομάδα, είναι πιο πιθανό να νιώσετε ότι είστε εσείς αυτός που καταλαβαίνει τα πάντα λίγο πιο καθαρά. Τα μηνύματα και τα σημάδια μπαίνουν στη θέση τους με μεγαλύτερη σαφήνεια από ό,τι συνήθως. Εκμεταλλευτείτε αυτόν τον ισχυρό, καθαρό φακό σας και δείτε τι αλήθειες μπορείτε να αποκαλύψετε κατά τη διαδικασία. 


🎇Οι Ακας Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις και Ταρω Ιστορίες με Πλανήτες και ζώδια, είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ! Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας #προβλεψεις #ταρωπροβλεψεις #εβδομαδιαιες