Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις 2 με 8 ΟΚΤ 23.

2023-09-28

😉Θα σου πω πράγματα που δεν θα τα βρεις πουθενά αλλού!😲

💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω!

🎴Αστρολογικές Ταρώ Ιστορίες και Ταρωπροβλέψεις

🔔ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2 - 8 Οκτωβρίου 2023

👉Σήμερα το βράδυ έχουμε και την ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ!

💙μην το χάσεις για κανένα λόγο!!!ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!

✅Μπαίνοντας χαλαρά στον Οκτώβριο, έχουμε μερικά όχι και τόσο τρομακτικά αστρολογικά γεγονότα στο πιάτο μας για να ξεκινήσουμε τα πράγματα. Στην πραγματικότητα, τα αστέρια και οι πλανήτες προσφέρουν ώριμες ευκαιρίες αυτή τη στιγμή - ας δούμε πού βρίσκονται αυτές οι ευκαιρίες.

✅Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της σκέψης, θα εισέλθει στον διπλωματικό και στοχαστικό Ζυγό στις 4 του μήνα. Κλείνοντας την εβδομάδα, η Αφροδίτη (πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς) θα περάσει στην πρακτική, προσανατολισμένη στη λεπτομέρεια Παρθένο. Ίσως είναι ακριβώς η κατάλληλη εβδομάδα για τη δημιουργία σχέσεων και την προώθηση των ήδη υπαρχουσών, επίσης.

✅Ωστόσο, πριν πούμε ότι αυτή είναι η σωστή οδός για εσάς, ας κάνουμε έναν πιο προσωπικό προβληματισμό για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Τα Ταρώ μίλησαν και οι κάρτες σας για την εβδομάδα είναι εδώ.

✔️Και η φωνή των καρτών ταρώ ας μας διαφωτίσει με την σοφία και την ιδιαίτερη διορατικότητα που έχουν για ανακαλύψουμε το συμβαίνει αυτή την εβδομάδα !

✔️Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις του ζωδίου σας λοιπόν, για 2 - 8 Οκτωβρίου 2023, πάμε να δούμε,

✔️Το εβδομαδιαίο σας ταροσκόπιο λοιπόν έχει ως εξής, τραβώντας κάποιες κάρτες για εσάς.

♈️ Κριός

2 Κούπα (Ανάποδα)

Κριέ - αισθάνεσαι λίγο έξω από τα νερά σου;

Με το 2ο Κούπα ανάποδα μπορεί να νιώσετε πιο αποκομμένοι από τους άλλους αυτή την εβδομάδα, επιρρεπείς στο να αποτραβηχτείτε στο καβούκι σας.

Αν και δεν είστε γνωστοί για την ντροπαλότητά σας, μπορεί εκπληκτικά να είστε πιο ερημίτες απ' ό,τι οι άλλοι μερικές φορές περιμένουν. Όταν το ανεξάρτητο πνεύμα μέσα σας χτυπηθεί, μπορεί να νιώσετε πιο πρόθυμοι να απομονωθείτε και να πάρετε το δικό σας μονοπάτι. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με λίγη ανεξαρτησία, αλλά βεβαιωθείτε ότι προέρχεται από ένα γνήσιο μέρος ελευθερίας και αυθεντικότητας και όχι από φόβο ή ανασφάλεια.

♉️ Ταύρος

6 Μπαστούνι

Ο Ταύρος είχε το φως του Ήλιου την περασμένη εβδομάδα και συνεχίζει το σερί της επιτυχίας του. Καθώς το 6 Μπαστούνι υποδηλώνει την κοινωνική αναγνώριση και την ευκαιρία να σας δουν γι' αυτό που πραγματικά είστε, ήρθε η ώρα να βγείτε πραγματικά στην επιφάνεια και να δείξετε σε όλους σε τι πραγματικά εργάζεστε, τι σας ενδιαφέρει και πού βρίσκονται τα πάθη σας.

Τώρα δεν είναι η ώρα για ταπεινότητα ή ντροπαλότητα. Αν παρουσιαστούν ευκαιρίες, αυτή είναι η εβδομάδα για να πιάσετε το μικρόφωνο και να μιλήσετε.

♊️ Δίδυμοι

Η Μεγάλη Ιέρεια

Η διαίσθησή σας είναι σε εγρήγορση - το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε πρόθυμοι να ακούσετε, Δίδυμοι. Πηγαίνετε μέσα σας και ακούστε τι πραγματικά έχει να σας πει η εσωτερική σας φωνή. Η Μεγάλη Ιέρεια υποδεικνύει ότι οι απαντήσεις σε όλα όσα μπορεί να αμφισβητείτε υπάρχουν ήδη μέσα σας. Αυτή είναι μια υπέροχη εβδομάδα για διαλογισμό ή ίσως ακόμη και για μια μικρή μαντική συνεδρία, αν εξασκείτε την ανάγνωση καρτών μόνοι σας.

Αλλά ανεξάρτητα από το πώς σας αρέσει να συνδέεστε με τη διαισθητική φωνή μέσα σας, αυτή η εβδομάδα είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε.

♋️ Καρκίνος

Άσσος Κούπα

Καρκίνε, η αγάπη είναι στον αέρα... και μάλιστα σε περισσότερες πιθανές μορφές από μία.

Ο Άσσος Κούπα ανοίγει ευκαιρίες για ρομαντισμό, αγάπη και σύνδεση. Για κάποιους Καρκίνους, αυτή θα είναι μια πρώτης τάξεως εβδομάδα για φλερτ και ανταλλαγή ρομαντικής αγάπης.

Για άλλους, μπορεί να είναι περισσότερο μια εβδομάδα αυτο-αγάπης ή ακριβώς η κατάλληλη στιγμή για να προγραμματίσετε ποιοτικό χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Θα μπορούσε επίσης να είναι ένας συνδυασμός μερικών ή ακόμη και όλων των παραπάνω! Εφόσον ανοίξετε την καρδιά σας στις δυνατότητες της αγάπης που σας περιβάλλουν, οτιδήποτε σχετίζεται με την αγάπη εξακολουθεί να είναι εφικτό για εσάς αυτή την εβδομάδα.

♌️ Λέων

Βασιλιάς των Κυπέλλων (Ανάποδα)

Λέων, δεν αισθάνεσαι ο εαυτός σου αυτή την εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρήγας Κούπα αντεστραμμένος προβλέπει συννεφιασμένο ουρανό στην καρδιά σας. Μπορεί να αισθάνεστε αγχωμένοι, περισσότερο εκτός ελέγχου και μπερδεμένοι και ομιχλώδεις μέσα σας. Εκτός από τη συναισθηματική και διαισθητική στασιμότητα και απογοήτευση, αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει στο να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να βγείτε από το τέλμα.

Ωστόσο, ένα μικρό τέλμα είναι μόνο ένα μικρό τέλμα. Μπορείτε να ξεπεράσετε αυτόν το εμποδιάκι μερικές υγιείς δόσεις υπομονής, αυτοσυγχώρεσης και ξεκούρασης.

♍️ Παρθένος

Η Σελήνη (ανάποδα)

Η Παρθένος μπορεί να εξακολουθεί να βιώνει προς το παρόν μια περίοδο σύγχυσης και μυστηρίου.

Με τη Σελήνη ανεστραμμένη, τα μυστήρια της ζωής εξακολουθούν να αποτελούν σημείο απογοήτευσης και ομίχλης. Μπορεί να αισθάνεστε αποσυνδεδεμένοι από τη διαίσθησή σας, χωρίς να είστε σίγουροι για το ποια είναι πραγματικά τα επόμενα καλύτερα βήματα.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσετε και να μην κάνετε τίποτα.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι περισσότερη παραγωγικότητα θα βρείτε στη σιωπή - ξεκουράζεστε, προβληματίζεστε και κάνετε περισσότερες ερωτήσεις (αντί να επικεντρώνεστε μόνο στις απαντήσεις).

♎️ Ζυγός

9 Μπαστούνι

Ζυγέ, παρακολουθείς και περιμένεις, αλλά μην υποτιμάς πόση ενέργεια μπορεί να χρειαστεί αυτό.

Παρόλο που το 9 Μπαστούνι είναι πράγματι κυρίως μια κάρτα σιωπηλής παρατήρησης και αναμονής πριν από τη δράση, μας διδάσκει επίσης πώς η "παρατήρηση" είναι μια δράση του δικού της είδους.

Ενώ μπορεί να μην κάνετε άγρια βήματα και ρίσκα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μην εκπλαγείτε αν εξακολουθείτε να αισθάνεστε εξίσου κουρασμένοι μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Βοηθήστε το σώμα σας παρέχοντας άφθονη ξεκούραση και αποφύγετε την εξουθένωση παραμένοντας ενήμεροι για το πόσο κουρασμένοι πραγματικά αισθάνεστε καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

♏️ Σκορπιός

Βασιλιάς Μπαστούνι

Σκορπιέ, η ηγεσία, η αισιοδοξία και η ανάληψη ευθύνης σε καλούν.

Ο Ρήγας Μπαστούνι είναι ένας φάρος φωτός και τεχνογνωσίας, ικανός να είναι τόσο περιστασιακά περιπετειώδης και ριψοκίνδυνος όσο και συγκροτημένος και δυνατός.

Αυτή την εβδομάδα, καλείστε να αναλάβετε αυτόν τον μανδύα. Οι άλλοι μπορεί να ζητούν από εσάς συμβουλές και καθοδήγηση και από εσάς αναμένεται να επιδιώξετε οτιδήποτε θέλετε λίγο πιο ανεξάρτητα.

Μπορεί να σας φαίνεται βαρύ το φορτίο που πρέπει να σηκώσετε, αλλά είστε επίσης αρκετά δυνατοί για να είστε εσείς αυτοί που θα το κρατήσουν.

♐️Τοξότης

Ο Ιεροφάντης (ανάποδα)

Ο Τοξότης δεν ακολουθεί συμβατικές διαδρομές αυτή την εβδομάδα... αλλά από την άλλη, πότε άλλωστε ο Τοξότης φημίζεται γι' αυτό;

Ο Ιεροφάντης είναι ένα μήνυμα των παραδοσιακών δομών και των συστημάτων γνώσης, αλλά η αντιστροφή του δείχνει ότι τα αφήνετε αυτά στην άκρη αυτή τη στιγμή.

Μπορεί να αισθάνεστε πιο αποσυνδεδεμένοι (ακόμα περισσότερο από ό,τι συνήθως) από το κατεστημένο, καλούμενοι να ακολουθήσετε τον δικό σας ρυθμό. Και παλαιότερες ρουτίνες και συνήθειες που στο παρελθόν λειτουργούσαν καλά μπορεί να μην κάνουν κλικ στη θέση τους αυτή την εβδομάδα.

Ενώ η εξοικείωση πέφτει στο περιθώριο αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να επιτρέψετε στην καινοτομία και τη δημιουργική σκέψη να πάρουν τη θέση της.

♑️Αιγόκερως

7 Σπαθί

Αιγόκερε, είστε γενικά γνωστοί για τη σταθερή, αξιόπιστη φήμη σας. Αλλά αυτή την εβδομάδα, το 7 Σπαθί αμφισβητεί την αίσθηση της ηθικής σας και τον δρόμο που ακολουθείτε προς το παρόν.

Σε όποια τρέχοντα έργα, επιλογές και μονοπάτια έχετε δεσμευτεί, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αναζητήσετε τώρα συντομεύσεις - άλλωστε, φαίνεται ότι κανείς άλλος δεν χρειάζεται να δουλέψει τόσο εντατικά όσο φαίνεται ότι πρέπει να δουλέψετε εσείς.

Παρά τον πειρασμό, αυτή η πρόκληση είναι ακριβώς αυτό: μια πρόκληση. Απλώς μην εκλαμβάνετε τον πειρασμό ως μια καλή ευκαιρία, και στο τέλος θα κάνετε τις σωστές επιλογές, Αιγόκερε.

♒️Υδροχόος

3 Κούπα (ανάποδα)

Παρά την ανθρωπιστική σας φήμη, ο Υδροχόος στην πραγματικότητα τείνει να κλίνει περισσότερο προς τον ανεξάρτητο μοναχικό λύκο.

Αυτή την εβδομάδα, αυτό είναι προφανές, δεδομένου του 3 Κούπα αντεστραμμένου που βρίσκεται στο τραπέζι για εσάς. Παρόλο που μπορεί να θέλετε να κάνετε σχέσεις με άλλους (και φαίνεται ότι αυτή η επιδίωξη κυλάει αβίαστα για όλους τους άλλους), οι διασκεδαστικές, ανάλαφρες ανταλλαγές δεν σας βρίσκουν τόσο εύκολα αυτή τη στιγμή. Οι επικοινωνίες και οι παρεξηγήσεις είναι πιο πιθανό να συμβούν, οπότε ίσως χρειαστεί να κάνετε πίσω και να σκεφτείτε πριν μιλήσετε από παρόρμηση.

♓️Ιχθύες

Το Άρμα

Ιχθύες, η επιτυχία είναι στον ορίζοντα, και όλα είναι μοναδικά δικά σας. Το Άρμα είναι ένας θετικός οιωνός για τυχόν σχέδια και ιδέες που θέλατε να ακολουθήσετε (ή ήδη ακολουθείτε), αλλά δεν είναι επίσης κάτι που εμφανίζεται τυχαία. Είναι πιο πιθανό ότι εργάζεστε ενεργά για να εκδηλώσετε αυτό που επιθυμείτε, βάζοντας την κατάλληλη ποσότητα ευγνωμοσύνης και αυτοδουλειάς προκειμένου να νιώσετε ότι το αξίζετε και το αξίζετε κιόλας. Το Άρμα είναι το σημείο όπου η απτή επιτυχία συναντά την εσωτερική σας ανάπτυξη, και αυτή η εβδομάδα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανθίσει αυτή η "συνάντηση".

🎇Οι Ακας Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις και Ταρω Ιστορίες με Πλανήτες και ζώδια, είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ!

Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας