Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις 18 με 24 ΣΕΠ 23.

2023-09-15

😉Θα σου πω πράγματα που δεν θα τα βρεις πουθενά αλλού!😲

💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω!

🎴Αστρολογικές Ταρώ Ιστορίες και Ταρωπροβλέψεις

🔔ΕΒΔΟΜΑΔΑ 18 με 24, 2023.

👉Σήμερα το βράδυ έχουμε και την ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ!

👉ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ-ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!!

💙μην το χάσεις για κανένα λόγο!!!ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!

✅Καθώς προχωράμε όλο και πιο βαθιά μέσα στον Σεπτέμβριο, πλησιάζουμε μόλις τώρα στην εποχή της εξισορρόπησης και του διπλωματικού Ζυγού.

✅Αυτή η αστρολογική εποχή με επίκεντρο την ειρήνη θα ξεκινήσει στις 23 του μήνα. Θα έχετε λίγες μέρες στην αρχή αυτής της εβδομάδας για να προετοιμαστείτε πριν βουτήξετε πλήρως στην ενέργεια αυτού του Παρορμητικού ζωδίου.

✅Όντας υπό την κυριαρχία της Αφροδίτης, αυτό το δημοφιλές ζώδιο είναι γνωστό για την ικανότητά του να επαναφέρει τις ζωές σε ισορροπία και να δρομολογεί θετικές αλληλεπιδράσεις (τόσο στις σχέσεις μας με τον εαυτό μας... όσο, φυσικά, και με τους άλλους).

✅Ο καθένας θα έχει διαφορετική σχέση με την ενέργεια του Ζυγού. Γι' αυτό επειδή μας αρέσει να βλέπουμε με τα Ταρώ τι διαδραματίζεται ας δούμε τι προβλέπεται.

✔️Και η φωνή των καρτών ταρώ ας μας διαφωτίσει με την σοφία και την ιδιαίτερη διορατικότητα που έχουν για ανακαλύψουμε το συμβαίνει αυτή την εβδομάδα !

✔️Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις του ζωδίου σας λοιπόν, για τις 18 - 24 Σεπτεμβρίου 2023 , πάμε να δούμε,

✔️Το εβδομαδιαίο σας ταροσκόπιο για τις 18 - 24 Σεπτεμβρίου 2023 λοιπόν έχει ως εξής, τραβώντας κάποιες κάρτες για εσάς.

♈️ Κριός

Βασίλισσα Πεντάκτινο

Ο Κριός προσγειώνει την ενέργειά του αυτή την εβδομάδα.

Καθώς η ενέργεια του Ζυγού είναι το αντίθετό σας, αυτή η εποχή μπορεί μερικές φορές να σας προκαλέσει με πιο απροσδόκητους και προσωπικούς τρόπους.

Ευτυχώς, η Βασίλισσα των Πεντάκτινο δείχνει ότι χρησιμοποιείτε αυτή την περίοδο για να επιβραδύνετε, να λάβετε υπόψη σας τους πόρους σας και να αναπροσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο ξοδεύετε τον χρόνο σας.

Αργή, πρακτική και μεθοδική, αυτή η ενέργεια θα σας βοηθήσει να βρείτε την ειρήνη και την απλότητα μέσα στο χάος.

♉️ Ταύρος

Η Αρχιέρεια

Ταύρε, οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα στη διαίσθησή σου.

Η Μεγάλη Ιέρεια σας ζητά να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή. Υπάρχουν σοφίες και αλήθειες κρυμμένες μέσα στο ίδιο σας το ασυνείδητο που πρέπει να ακουστούν.

Σκεφτείτε να αφιερώσετε χρόνο από την εβδομάδα σας για να προγραμματίσετε λίγες ώρες διαλογισμού ή έναν πνευματικό και σκόπιμο δημιουργικό χρόνο. Αν ασχολείστε με τη μαντεία, αυτή η εβδομάδα είναι επίσης ιδανική για να εξασκηθείτε σε αυτό το τμήμα.

Συνολικά, αυτή την εβδομάδα, είναι καιρός να πάτε μέσα σας.

♊️ Δίδυμοι

Τροχός της Τύχης (ανάποδα)

Τον τελευταίο καιρό, οι Δίδυμοι τα έχουν βρει σκούρα.

Ο Τροχός της Τύχης ανάποδα δεν αλλάζει αυτό το συναίσθημα, καθώς μπορεί να επεξεργάζεστε μεγάλα συναισθήματα αποσύνδεσης και δυσαρέσκειας, νιώθοντας ξαφνικά αποξενωμένοι από τα όνειρά σας.

Ερωτήματα όπως: "Είναι τα όνειρά μου καν εφικτά;" και "Υπάρχει πραγματικά ένα Σύμπαν εκεί έξω που με στηρίζει;" ακούγονται πιο δυνατά αυτή την εβδομάδα. Θα πρέπει να δουλέψετε μέσα από αυτή την αυτοαμφισβήτηση.

Δεν πειράζει να είστε περίεργοι και αμφισβητούντες. Απλά να θυμάσαι, Δίδυμε, ότι δεν είναι πάντα γραφτό να βρίσκουμε κάθε απάντηση.

♋️ Καρκίνος

Το Αστέρι (ανάποδα)

Ο Καρκίνος χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα αρχή, αλλά ίσως χρειαστεί να ξεκινήσει πρώτα από μέσα του.

Το Αστέρι είναι συνήθως ένας φάρος πνευματικής αναπλήρωσης, αναζωογόνησης και εύρεσης του δρόμου σας μετά από μια δύσκολη περίοδο. Αντεστραμμένο, εξακολουθείτε να επιθυμείτε αυτό ακριβώς το μονοπάτι, αλλά συναντάτε εμπόδια και φραγμούς στο δρόμο.

Ίσως η "νέα αρχή" που αναζητάτε να μην είναι αρχικά πολύ απτή. Ίσως χρειάζεται να έρθει με μια νέα αίσθηση αυτογνωσίας, έναν διαφορετικό τρόπο κατανόησης του εαυτού σας.

Είναι το Σύμπαν αυτό που χρειάζεται να ανοίξει μια νέα πύλη... ή μήπως πρέπει να βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο να κατανοήσετε τι μπορεί να είναι μια "πύλη";

♌️ Λέων

Η Αυτοκράτειρα (ανάποδα)

Ο Λέων μπορεί να βιώνει μια σπάνια στιγμή που δεν έχει την αυτοπεποίθησή του.

Συνήθως, οι Λέοντες είναι γνωστοί για τη μεγάλη και τολμηρή προσωπικότητά τους και την ικανότητά τους να απαιτούν την προσοχή του πλήθους.

Αλλά με την Αντεστραμμένη Αυτοκράτειρα, μπορεί να αμφισβητείτε τις δημιουργικές σας ικανότητες, την ομορφιά σας και την αίσθηση του τι είναι καλό να επιδιώξετε και να χτίσετε στη συνέχεια. Ή ίσως προσπαθείτε να συνδεθείτε με αυτή την ενέργεια, αλλά η εκτέλεση δεν σας βγαίνει εύκολα.

Όπως και να έχει, μην ανησυχείτε. Αυτές οι "στιγμές εκτός κλίματος" συμβαίνουν σε όλους πού και πού... ακόμα και στους Λέοντες. Με χρόνο και υπομονή, θα περάσουν. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας στο μεταξύ.

♍️ Παρθένος

Βασίλισσα των σπαθιών (ανάποδα)

Οι Παρθένοι εξακολουθούν να παλεύουν με δυσκολίες στο μυαλό τους.

Η Βασίλισσα των Σπαθιών ανάποδα προειδοποιεί να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή την εβδομάδα και δείχνει ότι μπορεί επίσης να είστε επιρρεπείς σε υπερβολικές σκέψεις.

Η επικοινωνία είναι επίσης πιο πιθανό να είναι προβληματική αυτή τη στιγμή. Μπορεί να δυσκολεύεστε να περάσετε τις σκέψεις σας και ίσως να θέλετε να επανεξετάσετε την πραγματοποίηση σημαντικών συζητήσεων προς το παρόν.

Βασικά, δεν είναι στα χαρτιά να χειριστείτε σοβαρές διανοητικές και επικοινωνιακές δουλειές αυτή τη στιγμή.

♎️ Ζυγός

Βασιλιάς Μπαστούνι (ανάποδα)

Ζυγέ, συγκρατήσου. Η τύχη θα ευνοήσει αυτούς που μπορούν να περιμένουν.

Ο Ρήγας Μπαστούνι ανάποδα υποδεικνύει άφθονο ενθουσιασμό και έντονη επιθυμία να κάνετε πράγματα, να ονειρεύεστε μεγάλα πράγματα και να εκφράζεστε δυνατά και περήφανα. Ωστόσο, η ενέργειά σας εξακολουθεί να φαίνεται διάσπαρτη και εύκολα επιρρεπής στην εξουθένωση.

Αν κινηθείτε πολύ γρήγορα και προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα με τη μία, μπορεί να καταρρεύσετε και να καείτε εξίσου γρήγορα. Ο ενθουσιασμός σας είναι καλός, αλλά πρέπει να προσέχετε πώς επιλέγετε να τον διοχετεύσετε.

♏️ Σκορπιός

Ακόλουθος Πεντάκτινο (ανάποδα)

Σκορπιέ, αυτή η εβδομάδα δεν είναι για μεγάλη παραγωγικότητα.

Με τον ανεστραμμένο Σελίδα των Πεντάκτινο μπορεί να είστε πιο επιρρεπείς σε λάθη και σφάλματα, ειδικά σε θέματα εργασίας, καριέρας και οικονομικών.

Παρόλο που θέλετε να κάνετε πράγματα σε αυτούς τους τομείς, θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να επιβραδύνετε και να ξεφλουδίζετε τη δουλειά σας με μεγαλύτερη προσοχή προς το παρόν. Όλοι έχουμε "εκτός" στιγμές, και αυτή την εβδομάδα, η δική σας απλά τυχαίνει να είναι εδώ σε αυτούς τους συγκεκριμένους τομείς της ζωής.

♐️Τοξότης

2 Πεντάκτινο

Ο Τοξότης δονείται από την εξισορροπητική ενέργεια της εποχής του Ζυγού.

Καθώς το 2 του Πεντάκτινο δείχνει τη διαχείριση του χρόνου και την ικανότητα να διαχειρίζεστε πολλές ευθύνες ταυτόχρονα, βρίσκετε ξανά το ρυθμό σας όσον αφορά τα προγράμματα και τις ρουτίνες σας.

Δεν θα είναι πάντα εύκολο, καθώς αυτή η κάρτα δείχνει επίσης ότι έχετε ακόμη πολλά να μάθετε. Αλλά τουλάχιστον εξασκείστε και βρίσκετε τη ροή σας.

♑️Αιγόκερως

Τροχός της Τύχης (ανάποδα)

Αιγόκερε, μπορεί να αισθάνεστε ότι ολόκληρο το Σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σας (ακόμη και όταν δεν έχετε κάνει τίποτα για να το αξίζετε).Ο Τροχός της Τύχης ανάποδα αναποδογυρίζει τον κόσμο σας. Θέλετε να πιστέψετε σε κάτι μεγαλύτερο από εσάς και να προχωρήσετε με τα σχέδια και τις ιδέες σας. Αλλά τον τελευταίο καιρό, μπορεί να νιώθετε ότι όλα όσα μπορούν να πάνε στραβά... πάνε στραβά. Εμπόδια βρίσκονται στο δρόμο σας αλλά και απροσδόκητα εμπόδια πέφτουν στο διάβα σας.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να σταματήσετε το να πάτε μπροστά. Μπορεί να κληθείτε να βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο να "εμπιστεύεστε τη διαδικασία"- προς το παρόν, αυτή είναι η νέα πρόκληση στην οποία πρέπει να επικεντρωθείτε.

♒️Υδροχόος

Άσσος Κούπα

Ο έρωτας είναι στον αέρα για τον Υδροχόο.

Ο Άσσος Κούπα είναι μια κάρτα της νέας αγάπης, της ανοιχτής καρδιάς και της νέας αρχής στον τομέα των σχέσεων, των συναισθημάτων και της διαίσθησης. Κάποιοι Υδροχόοι μπορεί να βρουν νέους τρόπους να συνδεθούν με τους άλλους και κάποιοι άλλοι μπορεί να βρουν νέους τρόπους να συνδεθούν με την καρδιά τους.

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σας αφορά, αυτή είναι μια βαθιά υπέροχη εβδομάδα για να οδηγηθείτε με την καρδιά σας αντί για το μυαλό σας.

♓️Ιχθύες

8 Κούπα (ανάποδα)

Οι Ιχθύες μπορεί να είστε απρόθυμοι να αφεθείτε... αλλά τα χαρτιά λένε ότι ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε τη λαβή σας.

Το 8ο Κούπα απαιτεί να προχωρήσετε. Ακόμα κι αν κάτι φαίνεται εντάξει "στα χαρτιά", αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ταιριάζει πραγματικά με το πνεύμα σας.

Καθώς αυτή η κάρτα είναι ανάποδα, ίσως δυσκολεύεστε να ακούσετε το κομμάτι της διαίσθησής σας που σας λέει να το αφήσετε να φύγει. Αυτή δεν θα είναι μια εύκολη μεταβατική περίοδος, αλλά εξακολουθεί να είναι απαραίτητη.

🎇Οι Ακας Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις και Ταρω Ιστορίες με Πλανήτες και ζώδια, είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ!

Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας