Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για ΑΥΤΗ την επερχόμενη έκλειψη Σελήνης για όλα τα ΖΩΔΙΑ!

2023-10-24

🆘Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για ΑΥΤΗ την επερχόμενη έκλειψη Σελήνης για όλα τα ΖΩΔΙΑ!🆘 

🆘Πολύ απλά και κατανοητά για να ξέρουμε που πάμε!🆘 

🆘Στις 28 Οκτωβρίου 2023, θα βιώσουμε μια Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, και αυτή είναι μια σημαντική έκλειψη. Οι Σεληνιακές Εκλείψεις είναι όμως πολύ ισχυρότερες από τις Πανσελήνους και ο αντίκτυπός τους μπορεί να διαρκέσει για περίπου έξι μήνες πριν και μετά την εμφάνισή τους. 

🌚Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη είναι ισχυρή ακριβώς κατά την εμφάνισή της μέχρι περίπου τον Ιανουάριο. 

 ♉️Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ για τις καταλήξεις- για το τέλος Κεφαλαίων Ζωής.! Οι Σεληνιακές Εκλείψεις είναι περίοδοι αυξημένης συναισθηματικής ενέργειας. Κλείνουμε έναν κύκλο και ξεκινάμε έναν άλλο, αυτή είναι η ώρα να τελειώσετε με ό,τι ήταν στο επίκεντρο τα τελευταία 2-3 χρόνια και να αρχίσετε να περνάτε σε μια εντελώς νέα φάση της ζωής σας. 

 ♉️Η εστίασή μας είναι σε κάτι που κυβερνάται από τον Ταύρο, οπότε μπορεί να αφορά χρηματικά ζητήματα ή πόρους, σταθερότητα και ασφάλεια, τις αισθήσεις και τον φυσικό κόσμο, τις αξίες μας. 

♉️Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο κάνει πολλές όψεις 

❌Η έκλειψη χτυπά τέσσερις πλανήτες και βρίσκεται σε ευρεία αντίθεση με τον Ερμή και τον Άρη στον Σκορπιό, σε εξάγωνο (ευεργετικό) με τον Κρόνο στους Ιχθύες και σε σύνοδο με τον Δία στον Ταύρο. 

🔜Η αντίθεση με τον Ερμή μπορεί να φέρει κάποια νέα που δεν περιμένουμε και ίσως χρειαστεί να δουλέψουμε περισσότερο για να βρούμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, προσέχουμε !τα λόγια μας. 

 🟠Η απογοήτευση μπορεί εύκολα να αυξηθεί χάρη στην αντίθεση με τον Άρη, οπότε είναι κάτι που πρέπει να βεβαιωθούμε ότι το αντιμετωπίζουμε με υγιή τρόπο. Ο Ταύρος λατρεύει επίσης τη γείωση, οπότε αυτό μπορεί να βοηθήσει σε προκλήσεις αντιμετωπίζουμε. 

 ⚫️Το εξάγωνο με τον Κρόνο είναι μια ευεργετική όψη και ο Κρόνος κυβερνά την πειθαρχία, τους μακροπρόθεσμους στόχους και τις ευθύνες. Αυτό το εξάγωνο με τον Κρόνο βοηθάει στις εξελίξεις και στα αποτελέσματα με τους στόχους για τους οποίους δουλεύουμε τα τελευταία χρόνια. 

🟣Η σύνοδος με τον Δία είναι επίσης αρκετά ευεργετική, και ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, οπότε τα αποτελέσματα και οι καταλήξεις μπορούν να οδηγήσουν σε ευκαιρίες επέκτασης της ζωής μας. Όμως, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με την επεκτατική ενέργεια του Δία, καθώς αυτή μπορεί να επεκταθεί περίεργα και να καταλήξουμε σε δύσκολες καταστάσεις . 

🟣Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο Ωροσκόπια 

♈️Κριός Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο μπορεί να σου δώσει ευκαιρίες να ξεκαθαρίσεις ό,τι σε έχει κολλήσει και να βελτιώσεις την αυτοπεποίθηση και την ασφάλειά σου, Κριέ. Μπορείς να προσγειωθείς και αυτό σε βοηθά να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Πιθανότατα χτίζεις κάτι τα τελευταία χρόνια που θα βελτίωνε τα οικονομικά σου, τους πόρους σου και τη γενική σταθερότητα στη ζωή σου, και αυτή η έκλειψη μπορεί να δώσει αποτελέσματα και να σε οδηγήσει επιτέλους στη γραμμή του τερματισμού. 

 ♉️Ταύρος Αυτή είναι η τελευταία Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου για κάποια χρόνια, Ταύρε, αλλά έχεις υπομείνει τρεις σε τρία χρόνια, πράγμα που είναι πολύ. Πήρες το μεγαλύτερο βάρος αυτού του συνόλου εκλείψεων, πιθανόν να είδες σημαντικές εξελίξεις και χρειάστηκε να δουλέψεις περισσότερο με τον εαυτό σου. Αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει ένα σημαντικό τέλος κάποιου είδους, το αποκορύφωμα χρόνων δουλειάς, το οποίο μπορεί να είναι διαφωτιστικό. Μπορείτε να καταλάβετε πώς οι κινήσεις που κάνατε σας έφεραν σε αυτό το σημείο και μπορείτε να είστε έτοιμοι για το επόμενο κεφάλαιο. 

♊️Δίδυμοι Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο μπορεί να είναι ιδιαίτερα μεγάλη για το τέλος για σένα, Δίδυμε, και μπορείς να δεις το πέρασμα ενός σημαντικού τέλους από κάτι στη ζωή σου. Αυτό μπορεί να είναι μια σχέση, ένα έργο, μια δουλειά, μια πόλη, ένα χόμπι, οτιδήποτε. Πιθανότατα συσσωρευόταν τα τελευταία χρόνια, προετοιμάζοντάς σας για το τέλος. Έπρεπε να κάνετε κάποιο ξεκαθάρισμα, να κατανοήσετε το παρελθόν και να αφήσετε τις καρμικές αποσκευές που το περιβάλλουν, και αυτό βοηθάει στα τελευταία βήματα. 

♋️Καρκίνος Πρόοδος μπορεί να σημειωθεί με ένα από τα όνειρά σου χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, Καρκίνε, και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει ακόμη και στην άμεση πραγματοποίηση ενός ονείρου. Αν έχετε βάλει δουλειά τα τελευταία χρόνια, και αν είστε έξυπνοι και έχετε επενδύσει σε αυτό, τότε αυτή η έκλειψη μπορεί να σας φέρει την ανταμοιβή γι' αυτό. Μπορείτε επίσης να δείτε το αποκορύφωμα σημαντικών αλλαγών που είχατε να αντιμετωπίσετε τα τελευταία χρόνια, και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στο άνοιγμα νέων θυρών. 

♌️Λέων Μπορεί να υπάρξει μεγάλη επιτυχία με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, αν έχεις δουλέψει σκληρά και έξυπνα για έναν στόχο που σε παθιάζει τα τελευταία χρόνια, Λέων. Μπορείς να φτάσεις σε νέα ύψη, να πετύχεις το στόχο σου, να λάβεις αναγνώριση και να νιώσεις όμορφα για την πορεία σου. Αυτή μπορεί να αποδειχθεί μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σας για επιτυχία, οπότε απολαύστε την όσο την έχετε και προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε τρόπους για να τη μεγιστοποιήσετε. Αν η επιτυχία φαίνεται να λείπει, πιθανότατα πρέπει να αλλάξετε την προσέγγισή σας. ♍️Παρθένος Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τον χώρο που αναζητούσες για να ανοίξεις τη ζωή σου σε νέες εμπειρίες, Παρθένε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αποδέσμευση από κάτι σημαντικό που σε κρατούσε πίσω ή την κατανόηση κάποιου πράγματος που οδηγεί σε αποκαλύψεις. Μπορεί να πιέσεις οποιονδήποτε ή οτιδήποτε νιώθεις ότι προσπαθεί να σε κρατήσει μακριά από τον χώρο που θέλεις, αλλά πρέπει να προσέξεις να μην πιέσεις πολύ. Εξισορροπήστε τις δικές σας επιθυμίες με τις επιθυμίες των άλλων. Με την έκλειψη μπορεί επίσης να υπάρξουν σημαντικές αποκαλύψεις ή νέες γνώσεις. 

♎️Ζυγός Μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερη δύναμη και έλεγχο με αυτή τη Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, Ζυγέ, και μπορεί να είναι κάτι που ετοιμάζεται εδώ και χρόνια. Μπορεί να έχεις ξεκινήσει μια μεταμόρφωση πριν από 2-3 χρόνια, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο τώρα. Αν έχεις κάνει τα πράγματα σωστά, μπορείς να φτάσεις στο τέλος και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει να αποκτήσεις περισσότερο έλεγχο σε κάτι που ένιωθες εκτός ελέγχου και να ενδυναμωθείς. Μπορεί επίσης να υπάρχει κάτι από το παρελθόν, κάτι βαθιά κρυμμένο, που αποκαλύπτεται με αυτή την έκλειψη. 

♏️Σκορπιός Οι άνθρωποι στη ζωή σας μπορούν να γίνουν πιο σημαντικοί για εσάς με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, Σκορπιέ. Οποιαδήποτε υγιής, θετική σχέση μπορεί να εμβαθύνει και μπορείτε να δεσμευτείτε ακόμη περισσότερο σε αυτές, κάνοντας ακόμη και ένα μεγάλο επόμενο βήμα με κάποιον. Οι σχέσεις που είναι δύσκολες μπορούν να γίνουν πιο αναλυτικές και μπορείτε να καθορίσετε τι πρέπει να βελτιωθεί και πώς. Αν είστε και οι δύο πρόθυμοι να δουλέψετε πάνω σε αυτό, η έκλειψη μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες για να εξαλείψετε επιτέλους τα μπλοκαρίσματα και τις αποσκευές. 

♐️Τοξότης Ένα σημαντικό σχέδιο, προσωπικό ή επαγγελματικό, που ξεκίνησες πριν από 2-3 χρόνια, μπορεί να καρποφορήσει ή να κορυφωθεί με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, Τοξότη. Μπορείς να επικεντρωθείς στην επίτευξη του τέλους και να δεις τα αποτελέσματα τώρα. Αν κάνατε τα πράγματα σωστά, αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος ανταμοιβής και μπορείτε να μεταβείτε από αυτή την εστίαση σε κάτι νέο με ενθουσιασμό και νιώθοντας έτοιμοι για την επόμενη πρόκληση. 

♑️Αιγόκερως Η καρδιά σου μπορεί να είναι μεγάλη και δυνατή με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, Αιγόκερε, και πιθανότατα δεν θέλεις να επικεντρωθείς σε κάτι πολύ σοβαρό ή έντονο και αντίθετα θέλεις να εστιάσεις σε ό,τι σου δίνει χαρά. Ένα δημιουργικό έργο ή ένα χόμπι πάνω στο οποίο εργάζεστε τα τελευταία χρόνια μπορεί να φτάσει σε υψηλά επίπεδα και να λάβετε αναγνώριση για αυτό που κάνατε. Μπορείτε να απολαύσετε τον έπαινο και να εμπνευστείτε ακόμη περισσότερο. Οι ερωτικές σας σχέσεις μπορούν επίσης να ανθίσουν, αν είναι υγιείς και ευεργετικές, και μπορείτε να είστε ακόμα πιο αφοσιωμένοι και αγαπητοί. 

♒️Υδροχόος Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο μπορεί να σε ωθήσει να δουλέψεις πάνω σε παλιές αποσκευές από το παρελθόν, να απελευθερώσεις μπλοκαρίσματα και θέματα με την οικογένεια ή να καθαρίσεις καρμική λάσπη στον πυρήνα σου, Υδροχόε. Το ξεκαθάρισμα αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε ελεύθεροι και έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σας, το οποίο μπορεί να είναι ιδιαίτερα μεγάλο τον επόμενο χρόνο, χάρη στη μετακίνηση του Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι έντονα και μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι. 

♓️Ιχθύες Μια ιδέα που είναι στα σκαριά τα τελευταία χρόνια μπορεί να υλοποιηθεί με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, Ιχθύες, και μπορείς να δεις τα κομμάτια του σχεδίου να ενώνονται. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, πιθανότατα χρειάστηκε να βάλετε επιπλέον δουλειά και να είστε ιδιαίτερα πειθαρχημένοι σε αυτό, αλλά αυτό μπορεί να αποδώσει καρπούς. Οι λέξεις μπορούν να έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο με αυτή την έκλειψη και μπορεί να έχετε μια σημαντική συζήτηση με κάποιον, να λάβετε ή να δώσετε σημαντικά νέα ή να μάθετε κάτι βαθύ. 

 😀Καλή τύχη με τις σημαντικές εξελίξεις και τις καταλήξεις! 

😀Αυτή η έκλειψη μπορεί να είναι ισχυρή, αλλά είναι για κάποιο λόγο. Μπορούμε επίσης να δούμε το νέο που πρόκειται να έρθει, τη νέα φάση και το νέο ταξίδι και κάνουμε χώρο για το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή μας. Προχωρήστε μπροστά με αυτοπεποίθηση!