Χρειάζεστε αυτούς τους 6 βασικούς κρυστάλλους για την εποχή του Ζυγού

2023-09-24

Χρειάζεστε αυτούς τους 6 βασικούς κρυστάλλους για την εποχή του Ζυγού 


♎️Η εποχή του Ζυγού είναι προ των πυλών, φέρνοντας μαζί της μια αίσθηση ισορροπίας και κοινωνικότητας, μια εκτίμηση για την ομορφιά, την αλήθεια και τη δικαιοσύνη και έναν αέρα αγάπης. 

♎️Ο Ζυγός κυβερνάται από τον αισθησιακό, αγαπησιάρικο πλανήτη - την Αφροδίτη - Όπως ένας λαμπερός κρύσταλλος, και ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε το κέφι του Ζυγού είναι να εξερευνήσετε τους καλύτερους κρυστάλλους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την εποχή των Ζυγών! 

Η θεραπεία με κρυστάλλους είναι μια αρχαία πρακτική που περιλαμβάνει μια σύνδεση μεταξύ της μυστικιστικής ενέργειας των πολύτιμων λίθων και του δικού μας πνεύματος. Και ενώ οι κρύσταλλοι λειτουργούν για κάθε ζώδιο, κάθε κρύσταλλος μοιράζεται μια μοναδική σύνδεση με ένα συγκεκριμένο ζώδιο. Επιπλέον, ενώ ορισμένοι από τους κρυστάλλους που αναφέρονται παρακάτω δεν συνδέονται άμεσα με το ζώδιο του Ζυγού, η ατομική τους ενέργεια είναι ιδανική για την ενίσχυση των θετικών χαρακτηριστικών του Ζυγού. 

💞6 θεραπευτικοί κρύσταλλοι για την εποχή του Ζυγού 

❤️1. Ροζ χαλαζίας Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της προσωπικότητας ενός Ζυγού είναι η επιθυμία του να τα πηγαίνει καλά με τους άλλους. Η ενέργεια του Ζυγού υποστηρίζει ένα ανοιχτό μυαλό και μια ανοιχτή καρδιά όταν πρόκειται να σχετιστεί και να επικοινωνήσει με τους άλλους. Οι Ζυγοί προτιμούν την αρμονία μέσα στις σχέσεις και ο ροζ χαλαζίας είναι ο τέλειος λίθος για να ενισχύσει αυτή την αρμονία. Ο ροζ χαλαζίας προωθεί την άνευ όρων αγάπη και την ακριβή αρμονία που αναζητούν οι Ζυγοί. Ο ροζ χαλαζίας είναι μια ποικιλία χαλαζία σε ροζ χρώμα που εμπνέει αυτοπεποίθηση και ειρήνη μέσα στις σχέσεις. Αυτή η πέτρα είναι ιδανική για την ενίσχυση της αίσθησης της αγάπης . 

🖤2. Μαύρος Τουρμαλίνης Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε επιπλέον προστασία από σκοτεινές ενέργειες που θα μπορούσαν να εξασθενίσουν το φως . Για όσους χρειάζονται ψυχική προστασία από την αρνητική ενέργεια, ο μαύρος τουρμαλίνης είναι ο τέλειος λίθος για να δουλέψουν μαζί του. Όχι μόνο παρέχει προστασία, αλλά προάγει επίσης μια αίσθηση ειρήνης μέσα στην αύρα που σας επιτρέπει να ανθίσετε πλήρως χωρίς φόβο. Αυτή η πέτρα είναι επίσης χρήσιμη για όποιον βιώνει αρνητισμό ή χαμηλή ενέργεια, καθώς μειώνει το άγχος και το στρες και διοχετεύει θετική ενέργεια στον περιβάλλοντα χώρο. Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, πρόκειται για μια μεταξένια μαύρη πέτρα με καταπραϋντική παρουσία. Ο μαύρος τουρμαλίνης ανοίγει το μυαλό, επιτρέποντάς σας να δείτε μια κατάσταση από κάθε οπτική γωνία. 

💛3. Κιτρίνης Η ενέργεια του Ζυγού είναι γεμάτη θετικότητα, αλλά όλοι βιώνουν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα από καιρό σε καιρό. Ο κιτρίνης είναι μια θαυμάσια πέτρα για την προώθηση της φυσικής θετικής ενέργειας. Ο κιτρίνης είναι επίσης πέτρα της τύχης, φέρνοντας ευκαιρίες και αφθονία σε όσους δουλεύουν μαζί του. Πολλοί άνθρωποι κρατούν τον κιτρίνη κοντά στο πορτοφόλι τους για να προσελκύσουν την αφθονία. Αυτή η πέτρα κυκλοφορεί σε αποχρώσεις του κίτρινου, του χρυσού και του πορτοκαλί. 

💚4. Αβεντουρίνης Όπως ο κιτρίνης, έτσι και ο αβεντουρίνης είναι μια πέτρα που φέρνει τυχερά γεγονότα και καταστάσεις - είναι γνωστός ως πέτρα της ευκαιρίας. Αυτή η πέτρα μπορεί να είναι ημιδιαφανής ή αδιαφανής και κυκλοφορεί σε αποχρώσεις του πράσινου, του ροδακινί, του μπλε και του καφέ. Ο αβεντουρίνης είναι γνωστός για την ικανότητά του να προσελκύει την τύχη και την τύχη, αλλά επίσης ενισχύει την αυτοπεποίθηση και μειώνει το άγχος. Είναι επίσης εξαιρετικός για την αύξηση της διανοητικής σκέψης, της φαντασίας και της αντίληψης. Αυτός ο κρύσταλλος είναι ιδανικός για την αύξηση των ευκαιριών αυτή την εποχή του Ζυγού. 

🤎5. Μάτι της τίγρης Το μάτι της τίγρης είναι μια πανέμορφη πέτρα με ένα λαμπερό εφέ που είναι γνωστό ως το εφέ του ματιού της γάτας, το οποίο της δίνει μια φωτεινή λάμψη που είναι αρκετά εντυπωσιακή. Αυτή η πέτρα φέρνει ισορροπία μεταξύ της εξωτερικής και της εσωτερικής πραγματικότητας, ευθυγραμμίζοντας και τα δύο μέρη του εαυτού. Το μάτι της τίγρης προάγει τη γενναιότητα απέναντι σε καταστάσεις που προκαλούν άγχος και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει κάποιον να νιώσει θαρραλέος. 

💜6. Αμέθυστος Ο αμέθυστος είναι μια εξαιρετική πέτρα για κάθε εποχή του χρόνου, αλλά είναι ιδιαίτερα χρήσιμος όταν προσπαθείτε να ηρεμήσετε το μυαλό. Καθώς ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, συχνά συνοδεύεται από ασταμάτητες σκέψεις - ο εγκέφαλος του Ζυγού είναι συνεχώς σε κίνηση. Ο αμέθυστος λειτουργεί για να ηρεμήσει το μυαλό, μειώνοντας την αρνητικότητα και βοηθώντας σε πρακτικές όπως ο διαλογισμός που απαιτούν συγκέντρωση και εσωτερική ηρεμία. Αυτός ο λίθος μειώνει επίσης τις εθιστικές συμπεριφορές, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο κάτω από την επιεική ενέργεια της Αφροδίτης, του κυρίαρχου πλανήτη του Ζυγού. Αγκαλιάζοντας την εποχή του Ζυγού Αυτοί οι κρύσταλλοι θα σας βοηθήσουν να εκτιμήσετε πλήρως και να επωφεληθείτε από την ενέργεια που μας έρχεται αυτή την εποχή του Ζυγού - είτε είστε Ζυγός είτε όχι. Καθώς οι πλανήτες περνούν από αυτό το ζώδιο, θα βιώσουμε μια συλλογική μετατόπιση από τη σκληρά εργαζόμενη, σχολαστική ενέργεια της Παρθένου στη νωχελική φύση του Ζυγού. 

Ενώ μπορεί να μην βιώσουμε πολλά κίνητρα κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα, αυτοί οι κρύσταλλοι θα μας βοηθήσουν να εκτιμήσουμε τη χαλαρωτική και αισιόδοξη ενέργεια που φέρνει η εποχή του Ζυγού. 

Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας #ταρωπροβλεψεις #ζωδια #ζωδιαταρω #ταρωζωδια #ζυγος #ζυγοι #κρυσταλλοι κρυσταλλοι ιδιοτητεσ Δες εδω το βιντεο για σουπερ αναλυση! https://youtu.be/AcrAFnAXHJU