Αυτός είναι ο θεραπευτικός κρύσταλλος που χρειάζεστε, με βάση το ζώδιό σας

2023-10-15

🎇Σουπερ Οδηγός🎇 😉Θα σου πω πράγματα και θάματα! 😲


✔️Αυτός είναι ο🎇 θεραπευτικός κρύσταλλος🎇 που χρειάζεστε, με βάση το ζώδιό σας🎇 

🗝Κάθε αστρολογικό ζώδιο έχει ορισμένες αδυναμίες που μπορούν να βελτιωθούν για να προκύψει ένα πιο ολοκληρωμένο, συνειδητοποιημένο άτομο, και οι κρύσταλλοι μπορούν να βοηθήσουν. Αν είμαστε επιρρεπείς στην κακή διάθεση, για παράδειγμα, ορισμένοι κρύσταλλοι μπορούν να μας βοηθήσουν να παραμείνουμε ήρεμοι. 

🗝Αν είναι γνωστό ότι είμαστε λιγουλάκι τεμπέληδες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κρυστάλλους που θα μας βοηθήσουν να παράγουμε περισσότερη ενέργεια. 

🗝Η θεραπεία είναι ένας όρος που θα μπορούσε να γίνει καλύτερα κατανοητός ως η επίτευξη αρμονίας. 

🗝Χρησιμοποιώντας κρυστάλλους για να χτίσουμε τις πιο αδύναμες περιοχές μέσα μας, μπορούμε να γίνουμε 

🗝πολύ πιο ανθεκτικοί και ισορροπημένοι. Οι κρύσταλλοι είναι εξαιρετικοί για τον καθορισμό θετικών προθέσεων και μεταφέρουν ορισμένες συχνότητες που βοηθούν στην ενίσχυση των ενεργειών που θέλουμε να μεγεθύνουμε στη ζωή μας. 

🗝Μάθετε λοιπόν ποιον κρύσταλλο χρειάζεστε με βάση το ζώδιό σας. 

 🪬Ζώδια & θεραπευτικοί κρύσταλλοι🪬 

♈️Κριός Αυτό το ζώδιο είναι εκείνο που μπορεί να δυσκολευτεί να επιβραδύνει, επειδή ο Κριός έχει τόση πολλή ενέργεια. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να αναλωθείτε στον κόσμο και να μην βρείτε χρόνο να ακούσετε την ψυχή σας. Μπορεί να βρεθείτε κολλημένοι σε κάτι στο οποίο δεν έχετε επενδύσει πραγματικά. Ένας κρύσταλλος που μπορεί να βοηθήσει στην επιβράδυνση των γρήγορων ρυθμών του Κριού είναι ο μπλε αχάτης, επειδή είναι καταπραϋντικός και μειώνει την υπερκινητικότητα του μυαλού. Οι κρύσταλλοι που είναι γνωστοί ότι βοηθούν στη σύνδεση με πνευματικά πεδία μπορεί επίσης να είναι χρήσιμοι, καθώς και ο αιματίτης και οι μαύροι κρύσταλλοι γείωσης. 

♉️Ταύρος Γνωστός για το ότι πέφτει εύκολα στην τεμπελιά και αγαπά να ενδίδει μερικές φορές λίγο παραπάνω, ο Ταύρος μπορεί να χρησιμοποιήσει τους κρυστάλλους για να βοηθήσει στην αύξηση της θέλησης και των κινήτρων. Ένας από τους πιο γνωστούς κρυστάλλους για να σηκώσετε τον εαυτό σας και να ξεκινήσετε είναι το μάτι της τίγρης. Βοηθά επίσης στην ενίσχυση της δύναμης της θέλησής σας. 

♊️Δίδυμοι Αυτό το ζώδιο του Αέρα είναι ομιλητικό και περίεργο, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε άγχος και διάσπαρτη σκέψη. Ο φθορίτης είναι απολύτως απαραίτητος για ένα τέτοιο ζώδιο λόγω της ικανότητάς του να βοηθά κάποιον να εστιάζει σε ένα πράγμα κάθε φορά. Ο αιματίτης είναι ένας άλλος λίθος που θα μπορούσε να είναι απαραίτητος για να αποκτήσετε και να παραμείνετε προσγειωμένοι και να βοηθήσετε τους Διδύμους να θέσουν σε εφαρμογή όλες αυτές τις ιδέες που έρχονται φυσικά. 

♋️Καρκίνος Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τον Καρκίνο είναι να θέτει υγιή όρια. Τους αρέσει να βοηθούν τους άλλους και συχνά θα το παρακάνουν προσπαθώντας να φροντίζουν τους πάντες. Μια εξαιρετική πέτρα για να βοηθήσετε αυτόν τον φυσικό θεραπευτή είναι ο μπλε κυανίτης. Δεδομένου ότι ο Καρκίνος είναι ζώδιο του Νερού, είναι εξαιρετικά εν συναισθητικός και αντιλαμβάνεται τα συναισθήματα των άλλων. Αυτός ο κρύσταλλος προστατεύει το ενεργειακό σας πεδίο, δημιουργώντας μια προστατευτική ασπίδα, ώστε να μην εξαντλείστε. 

♌️ Λέων Η αισιοδοξία μπορεί συχνά να τυφλώσει αυτό το ζώδιο της Φωτιάς με την υψηλή ενέργεια. Τα συναισθήματα του Λέοντα είναι τόσο έντονα που μπορεί να εξαπατήσουν ακόμα και τον εαυτό τους από τον απόλυτο ενθουσιασμό. Αυτό το ζώδιο χρειάζεται έναν κρύσταλλο για να το βοηθήσει να γειωθεί. Ο λαμπραντορίτης, γνωστός ως η πέτρα του μυστικιστή, βοηθά να κόψει τις ψευδαισθήσεις στις οποίες μπορεί να πέσει θύμα ο εύπιστος Λέων και φέρνει την πνευματική αλήθεια στον κάτοχό του. 

♍️Παρθένος Ο σκληρά εργαζόμενος, τελειομανής Παρθένος μπορεί εύκολα να κολλήσει τόσο πολύ στις λεπτομέρειες που δεν τελειώνει ποτέ τίποτα ή να γίνει εμμονικός σε σημείο άγχους. Αυτό το άγχος και η υπερβολική σκέψη μπορούν να ηρεμήσουν με τον χαολίτη, ο οποίος μπορεί να χαλαρώσει ένα υπερδραστήριο μυαλό με την ικανότητά του να απορροφά το θυμό, την απογοήτευση και την αρνητικότητα που μαστίζει τον κάτοχό του. 

♎️ Ζυγός Ως ζώδιο του Αέρα, ο Ζυγός μπορεί να επωφεληθεί από τους κρυστάλλους που βοηθούν στην απομάκρυνση των ανεπιθύμητων σκέψεων. Οι Ζυγοί θέλουν όλοι να είναι ευτυχισμένοι, γι' αυτό και συχνά μπλέκονται στο μυαλό των άλλων ανθρώπων. Το ζαφείρι απελευθερώνει την ψυχική ένταση, γειώνοντας τον κάτοχό του, ώστε να μπορέσει να ανακτήσει την ισορροπία που χρειάζεται. 

♏️Σκορπιός Αυτό το έντονο ζώδιο του Νερού μπορεί να βουτήξει κατευθείαν στα βάθη των έντονων συναισθημάτων και των αισθημάτων των άλλων ανθρώπων, επειδή είναι στη φύση του να κοιτάζει κάτω από την επιφάνεια. Ο Σκορπιός μπορεί να ωφεληθεί πολύ από τη χρήση κρυστάλλων που μετασχηματίζουν την αρνητική ενέργεια σε θετική, όπως τα δάκρυα του Απάτσι, που παρέχουν προστασία από το εσωτερικό σκοτάδι. 

♐️Τοξότης Αυτό το περιπετειώδες ζώδιο της Φωτιάς πάσχει από υπερβολικό αυθορμητισμό μερικές φορές, επειδή επιθυμεί να επεκταθεί και να εξερευνήσει. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε όλα τα είδη των ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων, όπως οικονομικά προβλήματα ή να βρεθούν πολύ μακριά από το σπίτι τους χωρίς σαφή επιστροφή. Προκειμένου να φέρεις πρακτικότητα στην πολύ ισχυρή οραματιστική προσωπικότητά σου, Τοξότη, ένας κρύσταλλος όπως ο ίασπης, που κυκλοφορεί σε πολλές ποικιλίες, προσφέρει γείωση και σταθερότητα επειδή συνδέεται με τη γήινη ενέργεια. 

♑️Αιγόκερως Αιγόκερε, συχνά υποφέρετε από το να είστε εργασιομανής. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυστυχία, αν δεν μπορείτε να περιορίσετε την επιθυμία σας να πετύχετε και να πάρετε τον χρόνο που χρειάζεστε για να ξεκουραστείτε. Δεδομένου ότι ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της Γης και φυσικά γειωμένος, οι κρύσταλλοι που αγκυροβολούν στις πνευματικές δονήσεις του τσάκρα της κορώνας-κεφαλιού μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε ισορροπία. Αναζητήστε έναν κρύσταλλο όπως ο σελεστίτης. 

♒️Υδροχόος Ανθρωπιστικό ζώδιο, ο Υδροχόος ωθεί τον εαυτό του μέχρις εξαντλήσεως προς όφελος του γενικότερου καλού. Συχνά αισθάνεστε την ανάγκη να θυσιάσετε τη δική σας ευχαρίστηση για την επιδίωξη ιδανικών. Ο ροζ χαλαζίας μπορεί να βοηθήσει τον Υδροχόο να αναπτύξει άνευ όρων αυτοαγάπη, ώστε να παραμείνει ισορροπημένος και να μην ξεχνά τις δικές του ανάγκες και τη χαλάρωσή του. 

♓️Ιχθείς Οι Ιχθείς είναι γνωστό ότι αλλάζουν συχνά σχέδια και είναι κάπως αναξιόπιστοι, επειδή η συναισθηματική τους κατάσταση τους επηρεάζει εύκολα. Μπορούν να χαθούν στη φαντασία με την έντονη φαντασία τους ή να αναζητήσουν να ξεφύγουν από τα συναισθήματά τους. Προκειμένου να μην αφήνουν τα συναισθήματά τους να ελέγχουν τη ζωή τους, ένα ζώδιο του Νερού όπως αυτό μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν κρύσταλλο όπως ο μαλαχίτης, ο οποίος τραβάει την αρνητική ενέργεια από το σώμα, αφήνοντάς σας πιο ανοιχτούς στην αντιμετώπιση των συναισθημάτων σας. 


Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας #προβλεψεις #ταρο #ταρω #ταρωπροβλεψεις #αστροταρω #κρυσταλλοι #κρυσταλλος