Αξιοποιήστε στο έπακρο τον παρορμητικό Άρη στον Τοξότη με αυτά τα ♐️ΣΟΥΠΕΡ ♐️ερωτικά ωροσκόπια για το ζώδιό σας

2023-11-21

Αξιοποιήστε στο έπακρο τον παρορμητικό Άρη στον Τοξότη με αυτά τα ♐️ΣΟΥΠΕΡ♐️ ερωτικά ωροσκόπια για το ζώδιό σας Βέβαια δεν ισχύει μόνο για τα ερωτικά..♂️♐️ αλλά Αρης είναι αυτός στόν Τοξότη,!! Στις 24 Νοεμβρίου, ο πολεμιστής πλανήτης ♂️ Άρης μετακινείται στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ♐️Τοξότη. Αυτό μας φέρνει νέα ενέργεια, η οποία είναι πολύ καρμική στη φύση της. Ό,τι θερίσατε, θα σπείρετε. Ας μάθουμε λοιπόν τι μπορεί να σημαίνει ο Άρης στον Τοξότη για το ζώδιό σας και την ερωτική σας ζωή! Αλλά και όχι μόνο! 

Τι είναι ο ♂️♐️Άρης στον Τοξότη;♂️♐️ Εδώ έχουμε τον προσανατολισμένο στη δράση πολεμικό πλανήτη Άρη να εισέρχεται στον ελευθεριάζοντα, τυχερό και καρμικό Τοξότη. Και αυτό ακριβώς είναι το νόημα αυτής της διέλευσης. ♂️Ο Άρης κινεί τα πάθη, τις φιλοδοξίες, την ορμή και τα κίνητρά μας και είναι ένας φλογερός, επιθετικός πλανήτης. Ταυτόχρονα, ο Τοξότης κυβερνάται από τον τυχερό Δία -τον θεό όλων των θεών που κουνάει ένα μαγικό ραβδί τύχης, χαρίζοντας καλό κάρμα. ♂️Όταν ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να γίνετε επιθετικοί όσον αφορά το κάρμα σας, με τρόπο ευγενικό και με αληθινές προθέσεις, και να εκδηλώσετε καλό κάρμα σε αντάλλαγμα. 

Η διαίσθηση αυξάνεται υπό τη διέλευση του Άρη στον Τοξότη, καθώς πρόκειται για έναν ενστικτώδη Άρη που βασίζεται στο ένστικτό του για να πάρει μπροστά τα πράγματα. Η μεταβλητή όψη αυτού του Άρη σημαίνει ότι υπάρχει μεγαλύτερος αυθορμητισμός σε σχέση με τον προηγούμενο σταθερό Άρη στον Σκορπιό, και η λήψη ξαφνικών, αυθόρμητων αποφάσεων είναι αρκετά φυσιολογική! Ο Άρης στον Τοξότη στο γενέθλιο χάρτη Αν γεννηθήκατε με τον Άρη στον Τοξότη, είστε γρήγοροι και κοφτεροί, αν και μπορεί να δυσκολεύεστε μερικές φορές να επιμείνετε σε αυτό που ξεκινάτε. Είστε ανοιχτοί στην περιπέτεια και έχετε ανάγκη να κρατάτε απασχολημένο τόσο το μυαλό όσο και το σώμα σας. 

♂️Ο Άρης στον Τοξότη είναι ειλικρινής, ευθύς, ταξιδιώτης, μαθητής και ριψοκίνδυνος. Ταυτόχρονα, η γυναίκα Άρης στον Τοξότη είναι έξυπνη, αστεία, ανεξάρτητη, παθιασμένη και αναζητά τη διασκέδαση. Το άτομο με τον Άρη στον Τοξότη στον γενέθλιο χάρτη του είναι ευέλικτο και έτοιμο να μεταδώσει την ενέργειά του στους άλλους. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν για τη στιγμή και συχνά έχουν να διηγηθούν μια σειρά από απροσδόκητες ιστορίες στους περίεργους ακροατές τους! 

Ερωτικά ωροσκόπια για το ζώδιό σας 

♈️Κριός Αυτή είναι μια περίοδος καλού κάρμα για εσάς, Κριοί, και αν έχετε εργαστεί σκληρά για να οικοδομήσετε εμπιστοσύνη και εκτίμηση στις σχέσεις σας, τότε αυτό θα αποδώσει καρπούς. Ως το ζώδιο της Φωτιάς, είναι επίσης μια σημαντική περίοδος για την αυτο-αγάπη. Μπορεί να βρεθείτε στην ανάγκη να αναλάβετε το προβάδισμα όταν πρόκειται να θέσετε όρια. Ο πολύς χρόνος που περνάτε μαζί μπορεί να είναι ασφυκτικός, γι' αυτό να ξέρετε πότε πρέπει να πατήσετε πόδι, Κριοί. Ομοίως, αν είστε μόνοι, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να στείλετε τα αισθητήρια και να δείτε ποιο ταίρι βρίσκεται στον ορίζοντα. 

♉️Ταύρος Αυτή είναι μια ισχυρή περίοδος αυτογνωσίας για σένα, Ταύρε, και είναι πιθανό ότι σχέσεις του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια, σπρώχνοντάς σε να δώσεις προσοχή σε ό,τι χρειάζεται να κλείσει. Προετοιμαστείτε για κάποιες δραματικές αναμετρήσεις, αλλά να είστε σίγουροι ότι οτιδήποτε προκύψει αυτή την περίοδο είναι για το ύψιστο καλό και θα σας βοηθήσει να λάβετε την αγάπη και τη ζεστασιά που σας αξίζει. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τους θαυμαστές-θα έρθουν κατά συρροή. 

♊️Δίδυμοι Η δέσμευση είναι ένα ισχυρό θέμα για εσάς κατά τη διάρκεια αυτού του Άρη του Τοξότη, Δίδυμοι. Αν ήσασταν με οποιονδήποτε τρόπο αδέσμευτοι, αυτό φαίνεται ότι θα κορυφωθεί. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να νιώσετε μια αυξημένη ανάγκη να εγκατασταθείτε και να βρείτε τον/την εκλεκτό/η. Εμπιστευτείτε ότι όλα θα έρθουν σε σας τη στιγμή που θα είναι έτοιμα. Αυτή είναι επίσης μια θαυμάσια εποχή για να εντρυφήσετε σε κάθε είδους ρομαντικές φαντασιώσεις, καθώς τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας είναι ιδιαίτερα υψηλά, οπότε αν νιώθετε την ανάγκη να πιάσετε το τελευταίο ρομαντικό μυθιστόρημα ή να αγκαλιαστείτε κάτω από τα σκεπάσματα για να παρακολουθήσετε μια ρομαντική ταινία, αφεθείτε στον εαυτό σας. 

♋️Καρκίνος Πιθανότατα θα νιώσεις την επιθυμία να τολμήσεις να βγεις στη σφαίρα του ρομαντισμού, Καρκίνε. Υπάρχει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα περιπέτειας γύρω σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Απλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε! Μπορεί να βρεθείτε να προσγειώνεστε σε καυτό νερό ή να γεμίζετε με τύψεις στη συνέχεια. Από την άλλη πλευρά, για τους ελεύθερους Καρκίνους εκεί έξω, αυτή είναι μια συναρπαστική περίοδος για να γνωρίσετε πιθανούς συντρόφους, οπότε μην κάνετε ούτε το αντίθετο και σιωπήσετε εντελώς. Για όσους είναι ήδη σε σχέση, έρχονται συναρπαστικές στιγμές, ειδικά στην κρεβατοκάμαρα, οπότε ετοιμαστείτε για το απροσδόκητο. 

♌️Λέων Πιθανότατα θα βρεθείτε να αναπολείτε αρκετά κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας του Άρη στον Τοξότη, Λέων, και μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να σκέφτεται πολύ τις "παλιές καλές μέρες". "Τι συνέβη;" μπορεί να αναρωτηθείτε. Ωστόσο, αυτή είναι μια εποχή για να κοιτάξετε μπροστά, όχι πίσω. Αν θέλετε κάτι (ή θα έπρεπε να πω κάποιον!), τότε ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνησή σας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να πάτε κατευθείαν για να σκοτώσετε. Θα μπορούσε να είναι να εστιάσετε στον εαυτό σας και να γίνετε ο καλύτερος που μπορείτε να γίνετε. 

♍️Παρθένος Η ενέργειά σας είναι υψηλότερη τώρα, Παρθένε, και μπορεί να βρεθείτε να συλλογίζεστε περισσότερο την αξία των σχέσεων αυτή την περίοδο. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν το κάνετε και άλλες φορές, αλλά υπάρχει κάτι σε αυτή τη διέλευση που αναδεικνύει την αίσθηση της εκτίμησής σας ακόμα πιο έντονα από ό,τι πριν Ως αποτέλεσμα, μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε να ξεδιπλώνετε την καρδιά σας σε αρκετές περιπτώσεις. Μπορεί να αποτελεί έκπληξη για τους κοντινούς σας ανθρώπους, αλλά για εσάς, Παρθένε, είναι μια μέθοδος καθαρισμού της υπέροχης ψυχής σας. 

♎️Ζυγός Η αλήθεια είναι ότι η διέλευση αυτή αφορά κυρίως εσένα, Ζυγέ! Όσον αφορά τον έρωτα, "η μεγαλύτερη αγάπη όλων" συμβαίνει σε σένα, και η αυτο-αγάπη είναι αυτό που έχει σημασία. Φυσικά, εξακολουθείτε να έχετε πολλή αγάπη για τους αγαπημένους σας, αλλά και η αυτοεξυπηρέτηση βρίσκονται ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Αν έχετε πληγωθεί ερωτικά, είναι μια περίοδος επούλωσης και αναγέννησης για εσάς. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, η αγάπη που έχετε για τον εαυτό σας θα δυναμώσει, γι' αυτό ακολουθήστε τη σοφία της ψυχής σας, Ζυγέ. 

♏️Σκορπιός Πιθανότατα θα νιώσετε αρκετά αυθόρμητοι κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, Σκορπιέ, και το να σπαταλήσετε χρήματα για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο φαίνεται να είναι στην ημερήσια διάταξη. Ωστόσο, αυτό μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει μια περίοδο εκρηκτικών διαπληκτισμών για εσάς, τόσο σε σεξουαλικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Ο Άρης στον Τοξότη αναδεικνύει την περιπετειώδη φύση σας, οπότε προετοιμαστείτε για έντονες στιγμές στην κρεβατοκάμαρα, αλλά και για στιγμές όπου εσείς και ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα συγκρουστείτε, ενδεχομένως για τα πιο ασήμαντα πράγματα. 

♐️Τοξότης Αχά, ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας και αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ενισχύσετε τις υπάρχουσες σχέσεις ή να δημιουργήσετε νέες. Είσαι ακόμα πιο ελκυστικός από ό,τι συνήθως, Τοξότη, οπότε μην εκπλαγείς αν οι θαυμαστές έρθουν κατά συρροή! Καθώς αισθάνεστε πιο τολμηροί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να κάνετε ένα άλμα πίστης προς ένα ερωτικό ενδιαφέρον για το οποίο προηγουμένως είχατε αμφιταλαντευτεί. Διαφορετικά, αν είστε δεσμευμένοι, προετοιμαστείτε για μερικές εκπλήξεις στην πορεία, οι οποίες είτε θα σας κάνουν να τα καταφέρετε είτε θα σας διαλύσουν. 

♑️Αιγόκερως Σωστά, τα πράγματα ήταν αναμφίβολα αρκετά ταραχώδη και αποκαλυπτικά τον τελευταίο καιρό σε θέματα καρδιάς, αλλά ήρθε η ώρα να σας δοθεί λίγος χρόνος ξεκούρασης για να χαλαρώσετε. Νέες, φρέσκιες ιδέες έρχονται, και όσον αφορά τις σχέσεις, μπορεί να βρεθείτε να αλλάζετε εντελώς τα πράγματα. Ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε - να σχεδιάσετε αυτά τα όρια, να σχεδιάσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε να δείτε και να σχεδιάσετε μια στρατηγική που σας εξυπηρετεί και σας επιτρέπει να ξέρετε πότε να αναλάβετε δράση και πότε όχι. Σε τελική ανάλυση, όλα έχουν να κάνουν με την πίστη στον εαυτό σου, Αιγόκερε - γι' αυτό εμπιστεύσου τον εαυτό σου! 

♒️Υδροχόος Αυτή είναι μια περίοδος ισχυρού κάρμα για σένα, Υδροχόε, και το πιθανότερο είναι ότι η αίσθηση της αγάπης και της συμπόνιας σου θα εξαπλωθεί πολύ μακριά. Μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε να υπερασπίζεστε σκοπούς κοινωνικής δικαιοσύνης ή να βοηθάτε τους άπορους και τους αδικημένους. Όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας για κάποιον άλλον - όχι μόνο τα συναισθήματα, αλλά και τον βαθμό τους. Ακολουθήστε αυτό που σας λέει η καρδιά σας, Υδροχόε-δεν λέει ψέματα. 

♓️Ιχθύες Αφήστε το φως σας να λάμψει, Ιχθύες, αλλά προσέξτε πού το ρίχνετε! Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη για μεγαλύτερες πράξεις καλοσύνης από καρδιάς κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, πράγμα που είναι υπέροχο. Απλά βεβαιωθείτε ότι ο περίεργος απατεώνας δεν προσπαθεί να σας ξεγελάσει - και αυτό περιλαμβάνει και τα θέματα της καρδιάς! Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας - αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, συνήθως είναι. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, ιδίως όσον αφορά τις προηγούμενες σχέσεις και τον αντίκτυπο που σας άφησαν. Αυτή είναι μια καρμική περίοδος για εσάς και μια περίοδος για θεραπεία, επίσης. 


Κρατήστε το ωροσκόπιό σας πρόχειρο καθώς η διέλευση περνάει. Κρατήστε ημερολόγιο για το τι συμβαίνει, τα συναισθήματά σας και τις αλλαγές που βιώνετε.