Αστρολογικό Ημερολόγιο

2023-09-21

ΜΙΝΙ- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ!!! 

💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω! 😲Επειδή θέλω να μαθαίνεις, να γνωρίζεις να ενημερώνεσαι ! 25 - 30 Σεπτεμβρίου 🆘Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία στις 25 του μήνα Αναζητήστε τις νίκες. Βρίσκονται παντού γύρω σας. Πού μπορείτε να νιώσετε επιτυχία όσον αφορά τη ροή εργασίας, τις ανώτερες αναζητήσεις σας και τους στόχους της ζωής σας; Υπάρχει ροή στη διατύπωση μηνυμάτων μέσω της γραφής και της εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Μπορεί να την αισθανθείτε να έρχεται μια μέρα νωρίτερα και να συμβαίνει στις , 25 Σεπτεμβρίου, 7 Δεκεμβρίου και 18 Δεκεμβρίου. 

🧿Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 29 του μήνα Τα πράγματα μοιάζουν απρόβλεπτα και υπάρχει ένταση στον αέρα. Περιστρέψτε προς μια συναρπαστική νέα κατεύθυνση ή αντιμετωπίστε ένα δύσκολο έργο με νέα μάτια. Η ίδια παλιά προσέγγιση/ιστορία δεν λειτουργεί πλέον. Αυτή η ενέργεια παρέχει συμβατότητα σε ανθρώπους με διαφορετικά ηλικιακά χάσματα για να μάθουν ο ένας από τον άλλον. Αυτή η ενέργεια εμφανίζεται στις 14 Ιανουαρίου, 2 Ιουλίου, 9 Αυγούστου, 29 Σεπτεμβρίου - και μπορεί να γίνει αισθητή μια μέρα πριν. 

Πανσέληνος στις 6° Κριού Πρόθεση για την Πανσέληνο: Κλήρος: Συγχωρώ το παρελθόν μου, απολαμβάνω το παρόν και εμπιστεύομαι ότι το μέλλον ευθυγραμμίζεται με απόλυτη τάξη. 

Αυτοφωτισμός. Θέστε προθέσεις γύρω από το να τυλίξετε οτιδήποτε δεν σας εξυπηρετεί πλέον, να απομακρύνετε τυχόν εμπόδια σε νέα ξεκινήματα και να απομακρύνετε οτιδήποτε εμποδίζει την αυτοπεποίθηση και τη διαύγειά σας. Κάτω από το φως της Πανσελήνου είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα, να κάνετε προσαρμογές και να προβληματιστείτε σχετικά με όσα φαίνονται αυτή τη στιγμή. Θέλετε να κάνετε μια τολμηρή δήλωση για τον εαυτό σας; 

🎇Έχετε επίγνωση της υπερβολικής ενέργειας - οι παλίρροιες είναι υψηλές, η ροή του αίματος είναι μεγαλύτερη, οι κύκλοι σπάνε και οι καρμικές προθεσμίες πλησιάζουν. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να βρείτε πράγματα/ανθρώπους, να αποκτήσετε μια νέα κατανόηση για δύσκολα αντιμετωπίσιμες διαγνώσεις και να παρουσιάσετε τη δουλειά σας για να λάμψετε δημόσια. 

🎇Αυτή η φάση σηματοδοτεί τον φωτισμό ενός μεγαλύτερου κύκλου 27 μηνών. Αποκτήστε επιπλέον πληροφορίες για το τι κορυφώνεται όπου βρίσκεται ο Κριός 7-11 στο χάρτη σας. Γιορτάστε την πρόοδό σας. Οικογενειακή ιστορία της Σελήνης στον Κριό: Κάτι που ξεκίνησε πριν από 18 μήνες, ενεργοποιήθηκε σε δράση πριν από 9 μήνες - και τώρα βρίσκεται σε πλήρη άνθιση με αυτή την Πανσέληνο. Αναζητήστε την ολοκλήρωση σε 9 μήνες: Όλα σε αυτό τον κόσμο σε αυτό το σύμπαν ακολουθούν ένα ρυθμό! 

🔥1. 1 Απριλίου 2022: Νέα Σελήνη 11-Κριός: Κριός: Ένας νέος κύκλος 

🔥2. 30 Δεκεμβρίου 2022: Σελήνη πρώτου τετάρτου 8-Κριός: Αύγουστος: έτοιμη για δράση 

🔥3. ** 29 Σεπτεμβρίου 2023 Πανσέληνος 6 Κριών: Αριστερά: αποκαλύπτονται περισσότερα 

🔥4. 28 Ιουνίου 2024 Τελευταίο τρίμηνο Σελήνης 7-Κριός: Αύγουστος: Ολοκλήρωση της αποστολής 

❗️Ο Ερμής βγαίνει από τη σκιά του στις 30 του μήνα Ορίστε ΛΟΙΠΟΝ. Οι επικοινωνίες, οι λεπτομέρειες, η μάθηση και η κατανόηση επιστρέφουν στο φυσιολογικό. Ό,τι επανασυνδέσατε τις τελευταίες εβδομάδες είναι ελεύθερο να λειτουργήσει κανονικά. Ο Ερμής θα αναδρομήσει ξανά στον Αιγόκερω στις 13 Δεκεμβρίου 2023. 

❗️Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Αν ψάχνατε για ένα σημάδι - εδώ είναι! Μείνετε ανοιχτοί σε απίθανες φιλίες και τυχαίες συναντήσεις με το να βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Αυτή η μοναδική και έντονη στροβιλώδης ενέργεια μπορεί να ξεκινήσει την επιρροή της μια μέρα νωρίτερα. Κρατήστε μια πειραματική στάση και να γνωρίζετε ότι οι ριζοσπαστικές και αντισυμβατικές απόψεις θα είναι εμφανείς. Δεν χρειάζεται να πιστεύετε κάθε σκέψη που σκέφτεστε. Αυτή η ενέργεια κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου. 

Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας #Αστρολογία #ΗμερολόγιοΣεπτεμβρίου #ΠροβλέψειςΖωδίων #Ερμής #ΔίαςΣυνδυασμός #ΑναζήτησηΕπιτυχίας #ΡοήΕργασίας #ΣτόχοιΖωής #ΔύναμηΤηςΓραφής #ΑφροδίτηΣυνδυασμός