Αστρολογική Πρόβλεψη Ταύρος 2024

2023-11-25

♉️Ταύρος 2024♉️

♉️Το 2024 είναι ένα από αυτά τα σπάνια δρώμενα, όπου μια φορά στα 12 χρόνια που η ζωή σας μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο! Όταν ο Δίας, ο πλανήτης του καλού κάρμα, της τύχης και των θεϊκών ευλογιών, κοσμεί το ζώδιό σας, μπορείτε να λάβετε μια νέα πνοή ζωής, υγεία, εμπνευσμένη κατεύθυνση ή ευκαιρία που μπορεί να συνεχίσει να δίνει για τα επόμενα 12 χρόνια. Μπορούν να εμφανιστούν νέες ιδέες, τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε κατά την επόμενη δεκαετία.

♉️Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται στον Ταύρο, μπορεί να υποδηλώνει βελτιωμένη ζωτικότητα και ενέργεια, όρεξη για ζωή, εξέλιξη καριέρας, επίτευξη στόχων, βελτιωμένη αυτοπεποίθηση και τύχη, ικανότητα να πραγματοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας, καλύτερες σχέσεις με τους άνδρες στη ζωή σας.

♉️Αν η Σελήνη σας βρίσκεται στον Ταύρο, μπορεί να βελτιωθεί η συναισθηματική σας ευημερία και η ψυχική σας υγεία, οι προσωπικές σας σχέσεις και η οικογενειακή σας ζωή, μπορείτε ακόμη και να επεκτείνετε την οικογένειά σας ή το σπίτι σας ή να μετακομίσετε σε ένα μέρος που αγαπάτε.

♉️Αν ο Ωροσκόπος σας βρίσκεται στον Ταύρο, τότε και πάλι η υγεία σας μπορεί να είναι καλύτερη, μπορεί να εμφανιστεί μια νέα πορεία στη ζωή σας που θα σας ευθυγραμμίσει με τον "αληθινό σας Βόρειο Δεσμό", ένα θετικό νέο κεφάλαιο.

♉️Ο Δίας είναι ένας γόνιμος πλανήτης και κυβερνά τα παιδιά, οπότε ακόμα και αυτό είναι μια πιθανότητα. Συνήθως όμως διευρύνει την πίστη και την οπτική σας για τη ζωή, φέρνει κατανόηση, συγχώρεση, περισσότερες αρετές, ακόμα και υλικές ευλογίες. Μπορεί να υπάρξουν δυνατότητες να ταξιδέψετε, να κάνετε εκπαιδευτικές αναζητήσεις ή να ανακαλύψετε νέες γνώσεις και σοφία που σας εμπνέουν. Αν υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες, καλύτερα να τις εκμεταλλευτείτε, γιατί κάτι νέο και θετικό μπορεί να προκύψει από αυτές. Από τον Ιούνιο, ο Δίας μετακινείται στους Διδύμους για ένα χρόνο.

♉️Αυτός είναι ο δεύτερος οίκος σας, τον οποίο ο Δίας θα επεκτείνει: θα εμφανιστούν νέες οικονομικές ιδέες ή ευκαιρίες, πηγές εισοδήματος που μπορούν να αναπτυχθούν και να συνεχίσουν να αυξάνονται τα επόμενα 12 χρόνια. Ταυτόχρονα τα έξοδα μπορεί να αυξηθούν, αλλά συνήθως είστε ευχαριστημένοι γι' αυτά ή φέρουν ένα νόημα για το μέλλον σας.

♉️Η ροή των χρημάτων που εισέρχονται, των χρημάτων που εξέρχονται αυξάνεται. Σε ψυχολογικό επίπεδο, αυτή η περίοδος των 1 ετών μέχρι τα μέσα του 2025, θα αυξήσει την πίστη σας στις δικές σας ικανότητες να είστε πόροι και την εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να δημιουργήσετε οικονομική ασφάλεια. Το πώς εκτιμάτε τον εαυτό σας μπορεί επίσης να αυξηθεί και αντίστοιχα το εισόδημά σας.

♉️Τα μεγάλα έξοδα είναι επίσης μέρος της εικόνας, αλλά όπως ήδη είπα, συνήθως πρόκειται για κάτι που μπορεί να διευρύνει τα ταλέντα και τις μελλοντικές σας ευκαιρίες. Είναι σημαντικό να αποχωριστείτε παλιά υπάρχοντα και περιουσιακά στοιχεία και να εμπιστευτείτε ότι έτσι θα δημιουργηθεί χώρος για να μπουν στη ζωή σας νέα, καλύτερα. Οι προτιμήσεις και οι αξίες σας θα επεκταθούν επίσης: για παράδειγμα, μπορεί να γίνετε πιο ανοιχτόμυαλοι στο να δοκιμάζετε νέα τρόφιμα και τρόπους διατροφής, μπορεί να συναντήσετε ακριβώς τη σωστή δίαιτα και τον σωστό τρόπο διατροφής για τον εαυτό σας ή να γίνετε πολύ ενημερωμένοι και παθιασμένοι με οτιδήποτε αφορά τον 2ο οίκο: τρόφιμα, διατροφή, διατήρηση του προσώπου/των δοντιών σας, ομορφιά, μακιγιάζ, τέχνη.

Ή ακόμη και να παρακολουθήσετε μαθήματα σχετικά με τη δημιουργία πλούτου και την κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του χρήματος. Οι συλλογές και τα υπάρχοντά σας μπορούν επίσης να αυξηθούν.

♉️Παράλληλα, ο Κρόνος θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σας όλο το 2024, που ξεκινά από τον Μάρτιο του 2023. Πρόκειται κυρίως για έναν κοινωνικό οίκο. Όπου πηγαίνει ο Κρόνος θέλει να εξορθολογίσει και να δημιουργήσει περισσότερη τάξη, κανόνες και κανονισμούς. Τώρα είναι υποχρέωσή σας να είστε πιο επιλεκτικοί απέναντι στην κοινωνική σας ομάδα, τους φίλους σας κ.ά. Αυτό συνεπάγεται αποστασιοποίηση από επιπόλαιες και άχρηστες φιλίες και δίκτυα, θέσπιση νέων κανόνων σχετικά με το σε ποιους δίνετε το χρόνο σας, πιο διακριτική αντιμετώπιση των κοινωνικών σας συναναστροφών, περιορίζοντάς τες συνήθως σε πιο ποιοτικούς ανθρώπους ή σε τέτοιους που έχουν αποδείξει τη χρησιμότητά τους στη ζωή σας. Μερικές φορές μπορεί επίσης να σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνικής σας ζωής περιστρέφεται γύρω από εργασιακά θέματα ή τέτοιους που μπορούν να σας καθοδηγήσουν προς παραγωγικούς στόχους.

Πρόκειται για μια πιθανή κρίση με κάποιες φιλίες, την αποχώρηση κάποιων ανθρώπων από το περιβάλλον σας κ.λπ. Αν εμφανιστούν νέοι φίλοι θα είναι κυρίως επαγγελματικοί ή μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι.

♉️Ο Κρόνος του 11ου οίκου είναι καλός για επαγγελματική δικτύωση, δημιουργία δομημένων δικτύων κ.λπ. Ο 11ος οίκος είναι μια περιοχή πολύ προσανατολισμένη στους στόχους, εδώ χτίζετε σιγά σιγά μακροπρόθεσμους στόχους, επιδιώκετε τίτλους και τιμές, δημόσια αναγνώριση, κοινωνική προσφορά και αποδοχή.

♉️Αν εργάζεστε για τέτοια θέματα εδώ και χρόνια, τώρα μπορείτε να λάβετε την ανταμοιβή σας! Αν όχι, θα είναι μια περίοδος που θα αναπροσανατολίσετε τους μεγάλους στόχους σας, θα τους αναδιαρθρώσετε, θα τους κάνετε πιο ρεαλιστικούς. Μπορεί να υπάρξει κάποια πτώση από την κοινωνική χάρη και αποδοχή και να νιώσετε ότι κρίνεστε από τους άλλους, στη χειρότερη περίπτωση. Μπορεί να δουλέψετε σκληρά για την αναδιαμόρφωσή τους, επιλέγοντας με σύνεση ποιοι είναι οι φίλοι σας που έχουν προτεραιότητα και μειώνοντας πάντα την εμβέλειά σας, εστιάζοντας στην ποιότητα αντί της ποσότητας.

♉️Συνολικά, οι σοβαρά σκεπτόμενοι άνθρωποι θα βρουν αυτή την περίοδο πολύ παραγωγική, αν και απαιτεί προσπάθειες, ενώ άλλοι μπορεί να νιώσουν πιο απομονωμένοι κοινωνικά. Ή και τα δύο Το 2024 οι Μοιραίες Εκλείψεις θα ενεργοποιήσουν τον 12ο και τον 6ο οίκο σας. Οι εκλείψεις του νότιου κόμβου θα προκαλέσουν μεγάλους κυματισμούς στον 6ο οίκο σας της εργασίας και της απασχόλησης και της υγείας, κάποιες αλλαγές που θα μεταμορφώσουν τη ζωή σας μπορεί να συμβούν σε αυτούς τους δύο τομείς.....