Αστρολογική Πρόβλεψη Δίδυμοι 2024

2023-11-18

♊️Δίδυμοι 2024♊️ 

Αυτή τη χρονιά οι Δίδυμοι θα πάνε σε άλλο επίπεδο! "Από τα μέσα του έτους ο Δίας- ο πλανήτης με τις ευλογίες αλλά και των ευκαιριών θα κοσμεί το ζώδιό σας μέχρι τα μέσα του 2025! Είσαι δύναμη! Πρόκειται για μια σπάνια αλλά όμως πολύ χαρούμενη επίσκεψη που συμβαίνει μόλις μία φορά κάθε 12 χρόνια. Έτσι, από το δεύτερο μισό του έτους η τύχη και η ενέργειά σας θα αυξηθούν, θα βιώσετε καλύτερη διάθεση, ανεβασμένη ψυχολογία και υψηλότερη προοπτική. Αν δεν συνδέεσαι με αυτά ΚΑΝΤΟ να συμβεί! Εδώ τώρα δώσε βάση, 

 ♊️Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται στους Διδύμους μπορεί να αναπτύξετε την καριέρα σας ή να ανακαλύψετε έναν νέο εμπνευσμένο στόχο στη ζωή σας, η ζωτική σας δύναμη και ενέργεια θα επεκταθεί, αν η 

♊️Σελήνη σας βρίσκεται στους Διδύμους μπορείτε να επεκτείνετε την οικογένειά σας, το σπίτι σας, τις συνθήκες διαβίωσης και να βελτιώσετε την ψυχική σας υγεία, να θυμάστε η εύρεση της ψυχικής ηρεμίας είναι κάτι σαν θαύμα. 

♊️Αν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στους Διδύμους θα ξεκινήσετε ένα νέο θετικό κεφάλαιο της ζωής σας, έναν νέο ρόλο, που θα σας δώσει νέο νόημα και ευκαιρίες να αναπτυχθείτε και να εκφράσετε τις πραγματικές σας δυνατότητες. Οι Δίδυμοι μπορεί να έχουν θετικές ταξιδιωτικές ή εκπαιδευτικές δυνατότητες, να είναι σε θέση να βελτιώσουν διάφορους τομείς της ζωής τους και να επιλύσουν μακροχρόνια προβλήματα. Έχετε μεγάλη ευλογία εδώ, αλλά την αμφισβητείτε όμως, η Διττή φύση σας είναι έντονη εδώ και δεν σας αφήνει να το αντιληφθείτε. 

♊️Πάμε όμως να δούμε τον Δια, μέχρι τον Ιούνιο, ο Δίας θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας, οπότε οι ευλογίες θα είναι περισσότερο σε επίπεδο ψυχής αρχικά, θεραπεία των συναισθημάτων, πνευματική ανάπτυξη και κατανόηση, δυνατότητες για περισσότερη ξεκούραση και χρόνο μόνοι σας. Αλλά το δεύτερο μέρος του έτους θα είναι η ώρα σας να λάμψετε, να ανοίξετε την ενέργειά σας. 

♊️Παράλληλα, ο Κρόνος, ο Κύριος του Κάρμα αλλά και των σκληρών καθηκόντων, θα βρίσκεται όλο το χρόνο στον 10ο οίκο σας, καθισμένος στην κορυφή του ωροσκοπίου σας. Πολύ σημαντική τοποθέτηση. Αυτό συμβαίνει μόνο μία φορά στα 29 χρόνια, και αν έχετε εργαστεί σκληρά και ευσυνείδητα μέχρι τώρα, ο Κρόνος μπορεί να σας ανταμείψει με κάποια κορυφαία δημόσια αναγνώριση, αυξημένη εξουσία, θέση μεγαλύτερης ευθύνης, νεα ανοίγματα γενικά η επίσης να έχετε μια αίσθηση πνευματικής ενδυνάμωσης και υπεροχής. 

♊️Αν δεν είχατε την κατάλληλη καριέρα, ο Κρόνος μέσω του 10ου οίκου μπορεί να υποδηλώνει κάθε είδους μπλοκαρίσματα ή εμπόδια που μπορεί να σας κάνουν να αμφισβητήσετε την κατεύθυνση που ακολουθείτε και ίσως ακόμη και να την αλλάξετε. Επαγγελματικά, αυτή μπορεί να είναι μια πολύ απαιτητική και υψηλής ευθύνης περίοδος, κατά την οποία δοκιμάζεται η αφοσίωσή σας ή σας ζητείται να αναδιαρθρώσετε, να εξορθολογήσετε ή να κάνετε πιο αποτελεσματική την καριέρα σας. Εδώ λοιπόν χρειάζεστε όπως είπαμε την ενδυνάμωσή σας! 

♊️Κάποιοι από εσάς μπορεί να εργάζεστε πραγματικά σκληρά για μια αποστολή, και φυσικά ο Κρόνος ανταμείβει τέτοιες προσπάθειες, αν και όχι χωρίς καλώς η κακώς με κάποιες προκλήσεις. Το δεύτερο μέρος του έτους, τόσο ο Κρόνος όσο και ο Δίας θα ενεργοποιήσουν γωνιακούς οίκους στο ωροσκόπιό σας, κάτι που έχει να κάνει με νέες κατευθύνσεις, αλλαγές και δράση. Οι γωνιακοί Οίκοι πάντα είναι ένδειξη θετικών εξελίξεων, βέβαια, να έχουμε υπόψη μας και τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη του καθενός. 

 ♊️Αυτό υποδηλώνει μια πολύ κομβική και καθοριστική περίοδο στη ζωή σας! Δεδομένου ότι ο 1ος και ο 10ος οίκος(όπου ο Δίας και ο Κρόνος θα βρίσκονται το δεύτερο μέρος του έτους) είναι οι πιο ισχυροί οίκοι στο ωροσκόπιο, μπορείτε να κάνετε πραγματικά σημαντικές αλλαγές και πρωτοβουλίες που θα επηρεάσουν όχι μόνο τη ζωή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα στο μέλλον, αλλά και τη ζωή των άλλων. 

 ♊️Ο βόρειος κόμβος η αλλιώς βόρειος δεσμός, θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σας όλο το χρόνο, ο οποίος είναι ένας πολύ δημόσιος οίκος. Μπορεί να αυξήσει την επιθυμία σας για κοινωνική ή οικονομική αναγνώριση και ευκαιρίες. Αυτές μπορούν πραγματικά να αυξηθούν ξαφνικά και γρήγορα. Είναι οίκος των φίλων οπότε μπορεί να έχετε άνοιγμα του κύκλου γνωριμιών, Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο δημόσιο προσκήνιο μπορεί να δουν την πελατεία, τους οπαδούς ή την επιρροή τους να αυξάνονται, ενώ άλλοι μπορεί απλώς να γνωρίσουν νέους ανθρώπους, να ενταχθούν σε μια ομάδα ομοϊδεατών και να αναπτύξουν το προσωπικό ή το επαγγελματικό τους δίκτυο. 

♊️Το βλέμμα σας θα είναι στραμμένο σε μακροπρόθεσμους στόχους και ο Βόρειος Δεσμός μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα! (11ος οίκος των ονείρων και των στόχων). Ο νότιος κόμβος διελαύνει πάντα στον αντίθετο οίκο από τον βόρειο κόμβο, άρα στην περίπτωσή σας -τον 5ο! Τώρα αυτό εδώ είναι μια διαφορετική ιστορία! Ο Νότιος δεσμός αφορά το παρελθόν και δεν είναι και τόσο ευχάριστος, έχει λιγουλάκι τις δυσκολίες του. Η ρομαντική και ερωτική σας ζωή μπορεί να κάνει ένα βήμα πίσω, λόγω της εστίασης στην επιδίωξη μακροπρόθεσμων στόχων ή λόγω του ξεφουσκώματος του ενδιαφέροντος. Είναι δυνατόν να έχετε αγάπη, αλλά αυτή μπορεί να είναι λίγο απατηλή, πνευματική ή πιο ιδιωτική, ή ενδεχομένως να συνδέεται με το παρελθόν ή ακόμη και με προηγούμενες ζωές. 

 ♊️Επειδή εδώ έχουμε Καρμικές συνδέσεις, δεν είναι εύκολη η διαχείριση τους. Ο 5ος οίκος είναι επίσης η ψυχαγωγία και ο τρόπος με τον οποίο διασκεδάζετε, όταν ο Νότιος Δεσμός περνάει από εκεί, η εστίαση δεν είναι πραγματικά σε τέτοια θέματα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είστε σε θέση να διασκεδάσετε, αλλά μπορεί να προτιμάτε πιο παθητικούς τρόπους για να το κάνετε, ή να μην έχετε αρκετό χρόνο για αναψυχή λόγω της εστίασης σε πιο κοσμικές επιδιώξεις. Ένα πράγμα που είναι σίγουρο είναι ότι θα γίνετε πιο φιλόδοξοι και πιο δραστήριοι φέτος, με τον βόρειο κόμβο και τον Κρόνο να ενεργοποιούν τέτοιους δημόσιους οίκους επιτυχίας για εσάς, ενώ ο Δίας ενεργοποιεί την έμπνευση και την πρωτοβουλία σας στο δεύτερο μέρος του έτους. 

♊️Διπλή Δύναμη ΛΟΙΠΟΝ, ΚΡΟΝΟΣ-ΔΙΑΣ, ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ!♊️

Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας #προβλεψεις #ταρωπροβλεψεις #εβδομαδιαιες