Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις 11/12 – 17/12, 2023

2023-12-09

🎴Αστρολογικές Ταρώ Ιστορίες και Ταρωπροβλέψεις

Μια περίεργη εβδομάδα μας περιμένει, ευτυχώς όμως έχεις τον ΑΚΑΣ και σε προσέχει!!!

🎴 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Το εβδομαδιαίο σας ταροσκόπιο είναι μια 😉ειδική μοναδική μέθοδος😉 όπου, συνδυάζω Αστρολογία-Αριθμολογία και 👉 τραβώ συγκεκριμένες κάρτες Ταρώ για εσάς!

11 – 17, 2023😉Θα σου πω πράγματα και θάματα! 😲

💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω!

✅ Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 12 διευρύνει τους ορίζοντές μας και μας ανοίγει σε νέες ιδέες. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας (ειδικά κάθε λαχτάρα για παθιασμένη περιπέτεια) που σας έρχεται.

✅ Επιπλέον, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα εισέλθει σε ανάδρομη πορεία στις 13 του μήνα - να είστε έτοιμοι να επανεξετάσετε και να προβληματιστείτε σχετικά με τα παλιά σας σχέδια και στόχους (και να συμμαζέψετε τυχόν εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε αφήσει πίσω σας σε αυτούς τους τομείς).

✔️Και η φωνή των καρτών ταρώ ας μας διαφωτίσει με την σοφία και την ιδιαίτερη διορατικότητα που έχουν για ανακαλύψουμε το συμβαίνει αυτή την εβδομάδα !

✔️Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις του ζωδίου σας λοιπόν, πάμε να δούμε,

♈️ Κριός

Ο Κριός βρίσκεται στο στοιχείο του αυτή την εβδομάδα.

Κυριολεκτικά, έχετε τραβήξει τη Βασίλισσα Μπαστούνι, ένα πύρινο, πεισματάρικο χαρτί ηγεσίας και άφθονα ενεργειακά αποθέματα για να αντλήσετε.

Αυτή την εβδομάδα, αγκαλιάζετε μια πιο εξωστρεφή, ηγετική και ανεξάρτητη εκδοχή του εαυτού σας. Αυτός είναι ένας ισχυρός οιωνός για να πείτε τη γνώμη σας, να κάνετε σημαντικές συζητήσεις και να επιδιώξετε ανεξάρτητα σχέδια.

Ποια μονοπάτια θα επιλέξετε να χαράξετε;

♉️ Ταύρος

Βασίλισσα των Κυπέλλων

Το συναισθηματικό βάθος και η ωριμότητα είναι το ζητούμενο για τον Ταύρο αυτή τη στιγμή.

Χάρη στην ανοιχτόκαρδη παρουσία της Βασίλισσας των Κούπα, βρίσκεστε τώρα εδώ για να συντονιστείτε με τα συναισθήματα, τη διαίσθηση και το πνευματικό σας πεδίο με έναν πολύ ισχυρό τρόπο αυτή τη στιγμή.

Αυτή είναι επίσης μια ισχυρή κάρτα για τη δημιουργικότητα, ιδιαίτερα για κάθε Ταύρο που έλκεται από τις τέχνες.

Συνολικά, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αγκαλιάσετε μια πιο ήπια (αλλά ακόμα πολύ εστιασμένη και αφοσιωμένη) πλευρά του εαυτού σας.

♊️ Δίδυμοι

Βασίλισσα Πεντάκτινο (Αντεστραμμένο)

Δίδυμοι, το να προσγειωθείτε είναι δύσκολο αλλά όχι αδύνατο.

Παρόλο που η Βασίλισσα των Πεντάκτινο είναι συνήθως ένα ευπρόσδεκτο θέαμα για τον τομέα της καριέρας, της αφθονίας και του σπιτιού, η αντιστροφή αυτής της κάρτας μπορεί να σας κάνει να νιώσετε εντελώς εκτός κλίματος στους ίδιους αυτούς τομείς.

Μπορεί να θέλετε απεγνωσμένα να ασκήσετε τον έλεγχο εδώ, αλλά δυσκολεύεστε να το εκτελέσετε στην πραγματικότητα. Αντιθέτως, οι κινήσεις σας μπορεί να σας φαίνονται αδέξιες ή επιρρεπείς σε λάθη πιο εύκολα.

♋️ Καρκίνος

3 Κούπα (Αντεστραμμένο)

Οι Καρκίνοι μπορεί να διαπιστώσουν ότι δημιουργούνται προβλήματα στους κοινωνικούς τους κύκλους και στις σχέσεις τους με αγαπημένα πρόσωπα.

Είτε πρόκειται για έναν στενό φίλο, είτε για μια ομάδα συνομηλίκων, είτε για συναδέλφους, είτε ακόμη και για την οικογένειά σας, όλοι μας έχουμε στιγμές αποσύνδεσης και κακής επικοινωνίας κατά καιρούς.

Με το 3 Κούπα ανάποδα, τώρα είναι μια από αυτές τις στιγμές για εσάς. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα βιώσετε ευθεία σύγκρουση ή μεγάλους καβγάδες (στην πραγματικότητα είναι πιο πιθανό να νιώσετε ένα διακριτικό σκαμπανέβασμα, παθητική επιθετικότητα ή άβολη σιωπή).

Αλλά να είστε προετοιμασμένοι να αισθάνεστε έξω από το κύκλωμα αυτή τη στιγμή γενικά, και μην επιβάλλετε μια σύνδεση εκεί που δεν υπάρχει. Όπως όλες οι ιδιοτροπίες, έτσι και αυτή θα περάσει.

♌️ Λέων

3 Μπαστούνι

Ο Λέων έχει μια ποικιλία διασκεδαστικών επιλογών για να διαλέξει... αν είστε πρόθυμοι να παίξετε ένα μικρό παιχνίδι αναμονής.

Το 3 Μπαστούνι υποδηλώνει ότι τα μεταφορικά σας πλοία επιστρέφουν στο λιμάνι. Κάποιες από τις ιδέες σας κόλλησαν στην προσγείωση και υπάρχουν ακόμα δυνατότητες για να κρατηθείτε όσον αφορά τα μελλοντικά σας εγχειρήματα και σχέδια.

Ωστόσο, δεν καρποφορούν ακόμη όλα με απόλυτη σαφήνεια - αυτή τη στιγμή, είναι περισσότερο αυτή η αίσθηση ότι κάτι καλό είναι καθ' οδόν.

Εμπιστευτείτε αυτό το συναίσθημα και μην κάνετε τίποτα απερίσκεπτο για να προχωρήσετε μπροστά εκεί που δεν είναι απαραίτητο

♍️Παρθένος

7 Μπαστούνι (Αντεστραμμένο)

Παρθένε, το ρητό "διάλεξε και διάλεξε τις μάχες σου" δεν θα μπορούσε να είναι πιο σχετικό με τη ζωή σου αυτή τη στιγμή.

Το 7 Μπαστούνι είναι πράγματι μια ευγενής μάχη, μια ανεξάρτητη προσπάθεια για αυτό που αισθάνεσαι ότι είναι σημαντικό ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Έχετε καταβάλει πολλές προσπάθειες σε αυτόν τον δρόμο.

Ωστόσο, η αντιστροφή αυτής της κάρτας επισημαίνει ότι μπορεί επισήμως να υπερβάλλετε εαυτόν.

Δεν είναι ώρα να το παίξεις ήρωας - είναι ώρα να ξέρεις πότε χρειάζεσαι ξεκούραση και πότε φτάνεις τελικά στα όριά σου.

♎️ Ζυγός

8 Μπαστούνι

Ζυγέ, αυτή η εβδομάδα μπορεί να περάσει τόσο γρήγορα όσο ξεκίνησε. Κρατηθείτε γερά!

Το 8 Μπαστούνι δείχνει την ταχεία επικοινωνία, τα γρήγορα γεγονότα και τις γρήγορες ευκαιρίες. Η ορμή αυτής της εβδομάδας είναι ισχυρή και δυναμική, οπότε το να εμφανιστείτε με όσο το δυνατόν περισσότερη όρεξη και πάθος για τη ζωή είναι σημαντικό για να ταιριάξετε με την ενέργεια της στιγμής.

Αν και αυτός είναι συνολικά ένας θετικός οιωνός, μην απογοητεύεστε πολύ αν δυσκολεύεστε να επεξεργαστείτε τα πάντα ταυτόχρονα.

Η επεξεργασία δεν είναι ο στόχος της στιγμής - αντιθέτως, αφήστε τον εαυτό σας να βιώσει απλώς τη διαδρομή όπως αυτή έρχεται πρώτη.

♏️ Σκορπιός

3 Πεντάκτινο

Σκορπιέ, η επιτυχία μπορεί να βρεθεί στα χέρια των άλλων αυτή την εβδομάδα.

Με αυτό, εννοούμε: να ξέρετε πότε να δώσετε τη σκυτάλη. Το 3 του Πεντάκτινο υποδεικνύει ότι μπορείτε να κάνετε ισχυρές προόδους στην εργασία, την καριέρα, τις δεξιότητες και τα οικονομικά σας, αν εμφανιστείτε ως πρόθυμος ομαδικός παίκτης για τους γύρω σας.

Ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και να είστε δεκτικοί στο να συνεισφέρετε όπου μπορείτε.

Οι νίκες των άλλων μπορεί εξίσου εύκολα να μεταφραστούν σε δικές σας νίκες σε ένα στρογγυλό ντόμινο, άλλωστε. Ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να σας οδηγήσει μια καλή πράξη (ή απλώς ένα αυτί που σας ακούει).

♐️Τοξότης

5 Πεντάκτινο (Αντεστραμμένο)

Τοξότη, ίσως ήρθε η ώρα να προχωρήσεις... για τα καλά, τώρα.

Το 5 Πεντάκτινο ανάποδα δείχνει κάποια απροθυμία να προχωρήσετε από προηγούμενες απώλειες ή αποτυχίες.

Μπορεί να αισθάνεστε ότι όλα καταρρέουν μπροστά σας και μπορεί να είναι εύκολο να μείνετε σε όλα όσα λείπουν από τη ζωή σας (ειδικά όταν πρόκειται για τα οικονομικά και τους στόχους καριέρας).

Ενώ είναι σημαντικό να νιώθετε αυτό που πρέπει να νιώσετε, είναι εξίσου σημαντικό να σηκώνεστε όταν χρειάζεται, προκειμένου να προχωρήσετε σε κάτι νέο. Μπορεί να εκπλαγείτε με το τι σας περιμένει στην άλλη πλευρά.

♑️Αιγόκερως

Ο Πύργος

Ο Αιγόκερως βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν ανεμοστρόβιλο ενέργειας αυτή την εβδομάδα. Προσδεθείτε!

Ο Πύργος είναι πάντα... ένα ενδιαφέρον θέαμα, για να το πούμε τουλάχιστον. Όταν βλέπουμε αυτή την κάρτα, προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο: καταστροφή, απόλυτο χάος και πλήρη στροφή 180 μοιρών από αυτό που περιμέναμε για το μέλλον μας. Η αλήθεια είναι ότι ο Πύργος δεν είναι πάντα τόσο προφανώς καταστροφικός όσο φαίνεται επιφανειακά.

Το θέμα είναι ότι δεν είναι δυνατόν να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό που πρόκειται να έρθει.

Αυτή την εβδομάδα, ο Πύργος μπορεί να είναι μια άβολη συζήτηση, μια ριζοσπαστική ιδέα που αλλάζει την οπτική σας σε μια αξία που έχετε, ή, ναι, μια στιγμή αδυναμίας που σας γονατίζει.

♒️ Υδροχόος

Άσσος Μπαστούνι (Αντεστραμμένος)

Οι Υδροχόοι μπορεί να μην έχουν πολλά στο μανίκι τους αυτή τη στιγμή, και αυτό δεν πειράζει.

Ο Άσσος Μπαστούνι ανάποδα δείχνει ότι μάλλον προσπαθείτε απεγνωσμένα να βγάλετε νέες ιδέες από το καπέλο σας, αλλά δεν τα καταφέρνετε.

Αντίθετα, μπορεί να αισθάνεστε απίστευτα εξαντλημένοι ή ακόμα και σαν οι ιδέες που σας έρχονται... να μην είναι καθόλου καλές. Αυτό μπορεί να ροκανίσει την αυτοπεποίθησή σας στο να καταφέρετε να κάνετε οτιδήποτε, κάτι που από μόνο του μπορεί να είναι μια παχύρρευστη ενέργεια που εμποδίζει ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο.

Αυτή η ύφεση μπορεί να διορθωθεί με ξεκούραση, υπομονή και αυτοσυγχώρεση.

♓️Ιχθύες

Ο μάγος

Ιχθύες, τι μαγικές ιδέες θα σκαρφιστείτε αυτή την εβδομάδα;

Με τον Μάγο στη βοήθειά σας, είναι ώρα για επιχειρηματικές ιδέες, για την υιοθέτηση νέων ευκαιριών και για την επικοινωνία όσων έχετε στο μυαλό σας (είτε μέσω της τέχνης είτε σε συζητήσεις).

Συνολικά, πρόκειται για μια εξαιρετικά παραγωγική κάρτα που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε σχεδόν τα πάντα.

Φυσικά, όλα ξεκινούν από εσάς και το κούνημα του ραβδιού σας - οπότε πού θα θέλατε να ξεκινήσετε τη μαγεία πρώτα;

🎇Αξιοποιήστε στο έπακρο το ταροσκόπιό σας με τις συμβουλές του ΑΚΑΣ!

🎇Τα ταροσκόπια είναι ένα ισχυρό εργαλείο που πρέπει να έχετε στο πνευματικό σας οπλοστάσιο, ειδικά όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό της εβδομάδας σας και την υλοποίηση των ονείρων σας.

🎇Αλλά αυτό ισχύει μόνο αν ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε πραγματικά. Εξάλλου, το Ταρό είναι ένα μαγικό εργαλείο καθοδήγησης, αλλά μπορεί να φτάσει μόνο όσο είμαστε πρόθυμοι να το χρησιμοποιήσουμε.

🎇Οι Ακας Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις και Ταρω Ιστορίες με Πλανήτες και ζώδια, είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ!

Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας