Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις Ταροσκόπιο 15/01 – 21/01, 2024

2024-01-13

🎴Αστρολογικές Ταρώ Ιστορίες και Ταρωπροβλέψεις

Μια περίεργη εβδομάδα μας περιμένει, ευτυχώς όμως έχεις τον ΑΚΑΣ και σε προσέχει!!!

🎴 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Το εβδομαδιαίο σας ταροσκόπιο είναι μια 😉ειδική μοναδική μέθοδος😉 όπου, συνδυάζω Αστρολογία-Αριθμολογία και 👉 τραβώ συγκεκριμένες κάρτες Ταρώ για εσάς!

15 – 21, 2024😉Θα σου πω πράγματα και θάματα! 😲

💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω!

✅Κάθε εβδομάδα, τα αστέρια και οι κάρτες έχουν την ευκαιρία να μας εκπλήξουν και να επιβεβαιώσουν αυτό που ήδη γνωρίζουμε διαισθητικά.

✅ Για παράδειγμα, μπορείτε να περιμένετε ότι ο Ήλιος θα μετακινηθεί στον Υδροχόο στις 20 του μήνα, προαναγγέλλοντας την εποχή του Υδροχόου με ανθρωπιστική διάθεση και αέρα. Εξάλλου, περιμένουμε από τον Ήλιο να μας φέρνει μια νέα αστρολογική εποχή κάθε μήνα.

✅Ίσως μάλιστα να περιμένατε ήδη ότι ο Πλούτωνας θα περάσει στον Υδροχόο την ίδια μέρα, προσφέροντας μια περίοδο βαθιάς μεταμόρφωσης στον τρόπο με τον οποίο καινοτομούμε και εφευρίσκουμε!

✔️Και η φωνή των καρτών ταρώ ας μας διαφωτίσει με την σοφία και την ιδιαίτερη διορατικότητα που έχουν για ανακαλύψουμε το συμβαίνει αυτή την εβδομάδα !

✔️Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις του ζωδίου σας λοιπόν, πάμε να δούμε,

♈️ Κριός

8 Πεντάκτινο

Ο Κριός έχει ένα σερί Πεντάκτινο τον τελευταίο καιρό, και έτσι συνεχίζεται.

Το 8 Πεντάκτινο δείχνει ότι αυτή τη στιγμή είναι μια περίοδος σκληρής δουλειάς, αποφασιστικότητας και αφοσίωσης στην τέχνη, τις δεξιότητες και τις βασικές σας ευθύνες.

Αυτή η εβδομάδα δεν είναι απαραίτητα λαμπερή, αλλά είναι φανταστική για να σημειώσετε παραγωγική πρόοδο στις λίστες των εργασιών σας και στις εκκρεμότητές σας.

Για την καριέρα και την εργασία, το σπίτι και τα οικονομικά, αυτή η εβδομάδα έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει να κάνετε αρκετές προόδους.

♉️ Ταύρος

Βασίλισσα των Πεντάκτιων

Ο Ταύρος κάθεται άνετα στο γήπεδό του αυτή την εβδομάδα.

Ως γήινο ζώδιο και εσείς, η Βασίλισσα των Πεντάκτινο θα πρέπει να αισθάνεστε πολύ σαν το σπίτι σας. Αυτό σημαίνει ότι αγκαλιάζετε τις καθημερινές σας ρουτίνες, τα χόμπι και τα καθήκοντά σας και κάνετε σταθερή πρόοδο με μικρούς αλλά απτούς τρόπους.

Αυτό αναδεικνύει επίσης τις καλλιεργητικές σας ιδιότητες και τον τρόπο με τον οποίο ενεργείτε σήμερα ως πυλώνας υποστήριξης για τους άλλους στη ζωή σας.

Μην υποτιμάτε τη δύναμη της σταθερής, ήρεμης και γειωτικής επιρροής σας - οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια.

♊️ Δίδυμοι

2 Σπαθί

Οι Δίδυμοι έχουν φτάσει σε ένα κλασικό αδιέξοδο.

Δηλαδή - δεν είστε πια τόσο σίγουροι για το ποια είναι η "σωστή" κίνηση. Το 2 Σπαθί προσθέτει μια θολή ομίχλη πάνω από τις ικανότητες λήψης αποφάσεων και την αίσθηση κατεύθυνσης που έχετε.

Ωστόσο, μπορεί να είστε επιρρεπείς στο να επινοείτε υποθετικά προβλήματα ή ζητήματα πριν καν υπάρξουν. Παρόλο που πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο, δεν είναι αδύνατη. Δεν υπάρχει λόγος να υποθέτετε τα χειρότερα!

Απλά θυμηθείτε, Δίδυμοι: όταν νιώθετε ότι έχετε κολλήσει, πάρτε μερικές βαθιές ανάσες, κάντε μια παύση και βρείτε ξανά το κέντρο σας. Μπορείς να το κάνεις αυτό.

♋️ Καρκίνος

Η Σελήνη

Οι Καρκίνοι είναι βαθιά μέσα στη διαίσθησή τους αυτή την εβδομάδα... και αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλα ξεκάθαρα.

Η Σελήνη προσφέρει άφθονη διαισθητική διορατικότητα και πνευματική ευαισθησία, αλλά μερικές φορές, αυτή η έντονη εισροή πληροφοριών μπορεί να είναι περισσότερο συγκλονιστική παρά διαφωτιστική.

Να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να αποκωδικοποιήσετε τα πάντα αμέσως. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρά σας αυτή τη στιγμή, καθώς μπορεί να περιέχουν σχετικές γνώσεις που είναι σημαντικές για αργότερα.

Κρατήστε πολλές σημειώσεις... και εμπιστευτείτε τη διαδικασία. Ο "μελλοντικός σας εαυτός" θα ξέρει πώς να εφαρμόσει αυτά τα μηνύματα όταν έρθει η ώρα.

♌️ Λέων

2 Πεντάκτινο (Αντεστραμμένο)Αισθάνεσαι εκτός ισορροπίας, Λέων;Με το 2 Πεντάκτινο ανάποδα στο τραπέζι αυτή την εβδομάδα, πιθανόν να αισθάνεστε λίγο καταβεβλημένοι με την έκταση των ευθυνών και των στόχων σας (ειδικά στο εργασιακό περιβάλλον).

Έχετε πολλά στο πιάτο σας και έχετε μόνο τόσα χέρια.Το κόλπο μπορεί να είναι να δώσετε τη σκυτάλη σε κάποιον που είναι ικανός να βοηθήσει ή ίσως απλά να παραδεχτείτε πότε έχετε δαγκώσει περισσότερα από όσα μπορείτε να μασήσετε.

♍️Παρθένος

Οι εραστές (Ανάποδα)

Παρθένε, φαίνεται ότι υπάρχουν προβλήματα στον παράδεισο.

Για κάποιους Παρθένους, Οι Εραστές ανάποδα σημαίνει ότι οι σχέσεις σας μπορεί να είναι δύσκολες και απρόβλεπτες, κυριαρχούμενες από ισχυρότερα συναισθήματα και αχαλίνωτα καπρίτσια της καρδιάς.

Για άλλους, αυτή η κάρτα σε αυτή τη θέση μπορεί να περιγράφει ένα αίσθημα αμηχανίας στις επιλογές σας - κολλημένοι σε ένα σταυροδρόμι και αποσυνδεδεμένοι από τη διαίσθησή σας. Και για κάποιους άλλους, μπορεί να είναι όλα τα παραπάνω.

Αυτή η εβδομάδα είναι μια δύσκολη περίοδος για να βρείτε τη ροή της αγάπης, της σύνδεσης και της διαίσθησης που λειτουργεί για εσάς, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές.

♎️ Ζυγός

7 Μπαστούνι (ανάποδα)

Ζυγέ, το μάθημα αυτής της εβδομάδας είναι: δεν χρειάζεται να δίνεται κάθε μάχη.

Το 7 Μπαστούνι είναι ένα σκληρό χαρτί που μάχεται ενάντια στις αντιξοότητες, ρίχνοντας τη δύναμη της θέλησής σας στο φουλ, ώστε να μπορείτε να ξεπεράσετε ανεξάρτητα ό,τι έρχεται στο δρόμο σας.

Ωστόσο, η αντιστροφή δείχνει ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πολεμήσετε, και ειδικά όχι μόνοι σας. Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας και δεν χρειάζεται να παίρνετε περιττές μάχες.

Η ξεκούραση (και όχι η σκληρή δουλειά) θα σας κάνει πολύ καλό αυτή την εβδομάδα, Ζυγέ.

♏️ Σκορπιός

Ακόλουθος Μπαστούνι (ανάποδα)

Ο Σκορπιός μπορεί να αισθάνεται ανήσυχος και ανήσυχος αυτή την εβδομάδα.

Ο Ακόλουθος Μπαστούνι συνήθως μπορεί να είναι ένας φάρος ιδεών, φρέσκιας ενέργειας και νεανικής, ανεβασμένης διάθεσης. Η περιπέτεια και η ιδιοτροπία τείνουν να βρίσκονται προ των πυλών με αυτή την κάρτα.

Αλλά η αντιστροφή μεγεθύνει αυτές τις ιδιότητες σε συχνά ανθυγιεινό βαθμό, κάνοντάς σας να αισθάνεστε άτονοι και ανήσυχοι, σαν να υπάρχουν πάντα περισσότερα να κάνετε και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να τα κάνετε. Στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να αισθάνεστε στο έλεος των συναισθημάτων σας και των λιγότερο γευστικών παρορμήσεών σας.

Μην κάνεις τίποτα απερίσκεπτο αυτή την εβδομάδα, Σκορπιέ. Αυτή η ανησυχία στο πνεύμα σας θα περάσει, αλλά οι συνέπειες των αποφάσεών σας μπορεί να είναι μόνιμες.

♐️Τοξότης

Ο μάγος

Ο Τοξότης έχει ένα απέραντο πηγάδι δημιουργικής ζωτικής δύναμης για να αντλήσει από αυτήν την εβδομάδα!

Ο Μάγος σας δείχνει σε υψηλό επιχειρηματικό πνεύμα. Είστε έτοιμοι να αδράξετε τη μέρα και να δείξετε στον κόσμο τι μπορείτε να κάνετε, χωρίς να φοβάστε να συνδυάσετε πολλαπλές δεξιότητες ταυτόχρονα για να παράγετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Με αυτή την κάρτα, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας καθώς δημιουργείτε και καινοτομείτε.

Μην πέσετε στην παγίδα να πιστέψετε ότι μια ψυχρή, λογική προσέγγιση θα λειτουργήσει - θυμηθείτε τη ζεστασιά και την εκκεντρικότητά σας.

♑️Αιγόκερως

10 Μπαστούνι (Ανάποδα)

Οι Αιγόκεροι έχουν την τάση να σηκώνουν περισσότερο βάρος από ό,τι πραγματικά χρειάζεται.

Γνωστοί για την ανυποχώρητη αίσθηση ευθύνης και το αξιόπιστο πνεύμα σας, το να καταλήξετε σε μια κατάσταση με το 10 Μπαστούνι όπου κουβαλάτε το βάρος του κόσμου δεν είναι δυστυχώς πολύ ασυνήθιστο για εσάς.

Αντεστραμμένη, αυτή η κάρτα σας ζητά να αφήσετε τα ηνία, να ξεφορτωθείτε τα βάρη σας και να εξασκηθείτε την αυτοσυγχώρεση, αν υπάρχει κάτι που ακόμα δεν έχετε ξεπεράσει.

♒️ Υδροχόος

Τροχός της Τύχης (Ανάποδα)

Ο Υδροχόος δεν αισθάνεται και τόσο τυχερός... παρ' όλη την ενέργεια του Υδροχόου κυριολεκτικά στα άστρα αυτή τη στιγμή.

Ο Τροχός της Τύχης ανάποδα ζωγραφίζει μια τεταμένη σχέση ανάμεσα σε εσάς και... τη μοίρα. Τα χέρια του πεπρωμένου μπορεί ξαφνικά να νιώσετε ότι κινούνται εναντίον σας, και αυτή η εβδομάδα έρχεται με μια σειρά από παράξενα, συναισθήματα ότι δεν βρίσκεστε πλέον στο "σωστό δρόμο".

Αυτός ο βαθιά άβολος οριακός χώρος σας ζητά να συμφιλιωθείτε με το ότι δεν έχετε τον έλεγχο αυτή τη στιγμή.

Το Σύμπαν έχει όντως καλά πράγματα στο μανίκι του για εσάς, αλλά δεν θα είναι πάντα προφανές το πώς θα σας οδηγήσει εκεί ο δρόμος σας.

♓️Ιχθύες

Άσσος Πεντάκτινο

Ιχθύες, μια ολοκαίνουργια ευκαιρία σας περιμένει.

Ο Άσσος Πεντάκτινο απεικονίζει κυριολεκτικά οικονομικές και υλικές ευκαιρίες που σας παραδίδονται κατευθείαν στην εξώπορτά σας. Βέβαια, δεν είναι πάντα τόσο λαμπερή και προφανής στην επιφάνεια.

Μερικές φορές, ο Άσσος Πεντάκτινο εκδηλώνεται ως μια απλή επιπλέον ώρα ελεύθερου χρόνου, όπου μπορείτε να μελετήσετε μια δεξιότητα που θα γίνει σημαντική αργότερα, για παράδειγμα.

Δεν χρειάζεται να ξέρετε ακριβώς πού θα σας οδηγήσουν αυτές οι ευκαιρίες, αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι να τις εκμεταλλευτείτε παραγωγικά όταν προκύψουν.

🎇Αξιοποιήστε στο έπακρο το ταροσκόπιό σας με τις συμβουλές του ΑΚΑΣ!

🎇Τα ταροσκόπια είναι ένα ισχυρό εργαλείο που πρέπει να έχετε στο πνευματικό σας οπλοστάσιο, ειδικά όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό της εβδομάδας σας και την υλοποίηση των ονείρων σας.

🎇Αλλά αυτό ισχύει μόνο αν ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε πραγματικά. Εξάλλου, το Ταρό είναι ένα μαγικό εργαλείο καθοδήγησης, αλλά μπορεί να φτάσει μόνο όσο είμαστε πρόθυμοι να το χρησιμοποιήσουμε.

🎇Οι Ακας Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις και Ταρω Ιστορίες με Πλανήτες και ζώδια, είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ!

Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας