Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις 11 με 17 ΣΕΠ 23.

2023-09-09

😉Θα σου πω πράγματα που δεν θα τα βρεις πουθενά αλλού!😲 

 💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω! 🎴Αστρολογικές Ταρώ Ιστορίες και Ταρωπροβλέψεις 🔔ΕΒΔΟΜΑΔΑ 11 με 17, 2023. 👉

✅Στις 15 του μήνα, ο Ερμής στην Παρθένο θα τερματίσει την ανάδρομη πορεία του και θα ορθοδρομήσει, προσθέτοντας επιπλέον μια επικοινωνιακή, ισχυρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση πινελιά στις σκέψεις και τις συζητήσεις μας. 

✅Με άλλα λόγια, αυτή η έντονα παραγωγική περίοδος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προετοιμαστούμε για την ίδια την εποχή της Παρθένου. Καθορίστε τα σχέδια που θέλετε να αναλάβετε για τον επόμενο μήνα και χρησιμοποιήστε αυτή την εβδομάδα για να συνδεθείτε βαθύτερα με το πνεύμα της Παρθένου. 

✔️Και η φωνή των καρτών ταρώ ας μας διαφωτίσει με την σοφία και την ιδιαίτερη διορατικότητα που έχουν για ανακαλύψουμε το συμβαίνει αυτή την εβδομάδα ! 

 ✔️Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις του ζωδίου σας λοιπόν, για τις 11 - 17 Σεπτεμβρίου 2023 , πάμε να δούμε, Το εβδομαδιαίο σας ταροσκόπιο για τις 11 - 17 Σεπτεμβρίου 2023 

♈️ Κριός Βασίλισσα των Σπαθιών (Αντεστραμμένο) Κριέ, το μυαλό σου οργιάζει ή είναι κολλημένο στη θέση του; Με τη Βασίλισσα των Σπαθιών ανάποδα, μπορεί να ισχύει και το ένα και το άλλο. Αλλά το κεντρικό πρόβλημα που υπάρχει, όπως και να έχει, θα είναι πιθανότατα ένα αίσθημα αποσύνδεσης και αποξένωσης από το ίδιο σας το μυαλό. Οι σκέψεις σου σε μπερδεύουν Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν έχετε τον έλεγχο των σκέψεών σας, και αυτό δεν είναι καθόλου νορμαλ, φυσικά. Ωστόσο, αυτός μπορεί επίσης να είναι ο υποσυνείδητος τρόπος σας να φωτίσετε οποιοδήποτε χάος που πρέπει να ξεκαθαριστεί πριν επιδιώξετε κάτι πιο σοβαρό. 

♉️ Ταύρος 3 Μπαστούνι Ο Ταύρος κινείται προς τα εμπρός και προς τα έξω για μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Το 3 Μπαστούνι ανοίγει τον κόσμο σας σε ταξίδια, νέες ευκαιρίες και μεγάλες περιπέτειες. Δημιουργικά και επιχειρηματικά σχέδια είναι επίσης στον ορίζοντα, αν αυτά ήδη συντονίζονται με το ταξίδι σας. Βασικά, ένας κόσμος ευκαιριών ανοίγεται επιτέλους μπροστά σας τώρα. 

♊️ Δίδυμοι Ο διάβολος Πριν προχωρήσετε σε κάτι παραγωγικό και σωστό, Δίδυμε, πρέπει πρώτα να εντοπίσετε όλα όσα δεν πάνε καλά. Και σίγουρα, ο Διάβολος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις αυτό. Παρόλο που αυτή η εβδομάδα μπορεί να έρθει με πολλές παλιές αποσκευές και βάρη ταυτόχρονα, αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι παραγωγική και τελικά με πολλά θετικά, και να προχωρήσετε στη ζωή σας. 

♋️ Καρκίνος Κρίση (Ανάποδα) Ο Καρκίνος θέλει να συνδεθεί με το μακροπρόθεσμο όραμά του, αλλά μπορεί να δυσκολεύεται. Με την Κρίση ανεστραμμένη μπορεί να νιώθετε θολό και ομιχλώδες στον τρόπο που σχετίζεστε με τον κόσμο γύρω σας. Ενώ θέλετε να συνεισφέρετε κάτι στις κοινότητες και τους ανθρώπους γύρω σας και να αφήσετε μια διαρκή, θετική κληρονομιά, αυτή την εβδομάδα μπορεί να δυσκολεύεστε να καταλάβετε τα βήματα που απαιτούνται για να φτάσετε εκεί. Κάποιοι Καρκίνοι μπορεί να νιώθουν αμφιβολίες για τον εαυτό τους και άλλοι μπορεί να αμφιβάλλουν για το αν ο κόσμος είναι έτοιμος να δεχτεί αυτό που θέλουν να δώσουν. Ξεκαθάρισμα λοιπόν. 

♌️ Λέων Ακόλουθος Μπαστούνι (ανάποδα) Λέων, προσέξτε μην καείτε πολύ γρήγορα και υπερβολικά γρήγορα. Ο Ακόλουθος Μπαστούνι μπορεί να είναι μια διασκεδαστική, περιπετειώδης κάρτα με πολλές νέες ιδέες. Αλλά όταν αυτή η κάρτα είναι ανάποδα, το φιτίλι μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αρκετά κοντό και μπορεί να είστε επιρρεπείς στο να θέλετε περισσότερα από όσα μπορείτε. Είναι πιο πιθανό ότι η ενέργειά σας θα είναι πιο σποραδική και απρόβλεπτη αυτή την εβδομάδα και είναι απαραίτητο να ελέγχετε συχνά τον εαυτό σας για να διατηρήσετε την ενέργειά σας από…έλλειψη ενέργειας.! 

♍️ Παρθένος 2 Σπαθί Παρθένος - αν ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου, μπορεί να το χάσεις. Η διαίσθησή σας τα πάει μια χαρά, αλλά ίσως νιώθετε λιγότερο πρόθυμοι να την ακούσετε. Εξάλλου, το 2 Σπαθί περιπλέκει τη σχέση σας με την εσωτερική σας φωνή και την αυτογνωσία σας. Για κάποιους Παρθένους, τώρα είναι μια περίοδος λήψης αποφάσεων, παρόλο που το μυαλό και η καρδιά σας αισθάνονται θολωμένα. Για άλλους, μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να πάρετε κάποια απόφαση, αλλά δεν είστε καν σίγουροι για το τι. Το κλειδί είναι να θυμάστε ότι μερικές φορές δεν υπάρχουν "σωστές" απαντήσεις. Υπάρχουν μόνο απαντήσεις και αυτό που τελικά επιλέγουμε να κάνουμε με αυτές, όταν μπορούμε πραγματικά να τις δούμε πρόσωπο με πρόσωπο αφού τις έχουμε επιλέξει. 

♎️ Ζυγός Ιππότης Σπαθί (ανάποδα) Ζυγέ, αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι η κατάλληλη για οποιαδήποτε σημαντική απόφαση. Οι παρορμήσεις είναι έντονες με τον Ιππότη Σπαθί ανάποδα, αλλά δεν θα οδηγήσουν όλες αυτές οι παρορμήσεις σε καλά πράγματα. Μπορεί να αισθάνεστε πιο ανήσυχοι αυτή την εβδομάδα, πιο επιρρεπείς σε ενέργειες για χάρη των ενεργειών, σε ομιλίες για χάρη των ομιλιών. Αυτή η ενέργεια δεν είναι κακή από μόνη της, αλλά πρέπει να προσέχετε πού θέλετε να τη διοχετεύσετε και όχι να αφήνετε τον εαυτό σας να κινείται παρορμητικά χωρίς σκέψη. 

♏️ Σκορπιός Εγκράτεια (ανάποδα) Ο Σκορπιός μπορεί να αισθάνεται αποσυνδεδεμένος από την αίσθηση της υπομονής και της εσωτερικής του ισορροπίας. Η Εγκράτεια αντεστραμμένη σίγουρα μπορεί να σας βγάλει από αυτή την ισορροπία. Να θυμάστε ότι μερικές φορές, δεν χρειάζεται όλες οι λύσεις σε προβλήματα όπως αυτά να είναι πολύπλοκες ή να πηγάζουν από συγκεκριμένα ζητήματα που συμβαίνουν στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Μια ημέρα περισυλλογής με πολύ χρόνο ηρεμίας μπορεί να είναι ακριβώς η θεραπεία που χρειάζεστε. 

♐️Τοξότης Βασιλιάς των Κυπέλλων (ανάποδα) Συναισθηματικά, ο Τοξότης είναι λίγο εκτός ισορροπίας. Ο Βασιλιάς Κούπα ανάποδα θέτει υπό αμφισβήτηση τη σχέση σας με την καρδιά σας. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε ότι οι άλλοι γύρω σας είναι υπερβολικοί με τις προσδοκίες τους ή ότι αφήνετε τις απόψεις των άλλων να φτάσουν στην κατανόηση του πώς αισθάνεστε. Αυτή η δυσάρεστη εμπειρία μπορεί επίσης να αποτελέσει ένα μάθημα σχετικά με το πώς θέλετε να προχωρήσετε με τα συναισθηματικά σας όρια, ποιον θέλετε στη ζωή σας και ποιες πληροφορίες αξίζει να εσωτερικεύσετε (και ποιες πρέπει να ξεκαθαρίσετε στο μέλλον). 

♑️Αιγόκερως Τροχός της Τύχης (ανάποδα) Αιγόκερε, μπορεί να αισθάνεστε ότι ολόκληρο το Σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σας (ακόμη και όταν δεν έχετε κάνει τίποτα για να το αξίζετε).Ο Τροχός της Τύχης ανάποδα αναποδογυρίζει τον κόσμο σας. Θέλετε να πιστέψετε σε κάτι μεγαλύτερο από εσάς και να προχωρήσετε με τα σχέδια και τις ιδέες σας. Αλλά τον τελευταίο καιρό, μπορεί να νιώθετε ότι όλα όσα μπορούν να πάνε στραβά... πάνε στραβά. Εμπόδια βρίσκονται στο δρόμο σας αλλά και απροσδόκητα εμπόδια πέφτουν στο διάβα σας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να σταματήσετε το να πάτε μπροστά. Μπορεί να κληθείτε να βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο να "εμπιστεύεστε τη διαδικασία"- προς το παρόν, αυτή είναι η νέα πρόκληση στην οποία πρέπει να επικεντρωθείτε. 

♒️Υδροχόος 2 Μπαστούνι (ανάποδα) Δεν είστε σίγουροι για το πού πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά σας, Υδροχόε; Το 2 Μπαστούνι υποδηλώνει την επιθυμία να οργανώσετε κάποια σχέδια δράσης και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας (είτε πρόκειται για ταξίδια, είτε για μια επιχειρηματική δραστηριότητα, είτε για κάτι δημιουργικό). Ωστόσο, η αντιστροφή σημειώνει ότι κάτι δεν είναι ακριβώς στη θέση του. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε κίνητρο παρά την έντονη επιθυμία σας, ότι έχετε καεί πριν καν ξεκινήσει το ταξίδι. ξεκουραστείτε … 

♓️Ιχθύες Ο μάγος Ιχθύες, ήρθε η ώρα να εμπιστευτείτε το δημιουργικό, ζωντανό πνεύμα σας.Ο Μάγος είναι ένας ισχυρός οιωνός για όλους τους δημιουργικά σκεπτόμενους ανθρώπους, ειδικά για τους ευφάνταστους Ιχθείς (που τείνουν να έχουν μια ποικιλία ιδεών στο μανίκι τους ό,τι κι αν συμβεί). Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να σημειώσετε τις ιδέες σας, να γίνετε παραγωγικοί με τις ήδη υπάρχουσες ιδέες και ίσως ακόμη και να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο (είτε πρόκειται για ένα έργο είτε ακόμη και για κάτι όπως μια σημαντική συζήτηση). 

🎇Οι Ακας Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις και Ταρω Ιστορίες με Πλανήτες και ζώδια, είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ! Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια