Αστρο-Ιστορίες- ΔΙΑΣ Ανάδρομος μέχρι 20 Δεκ 2023

2023-09-08

😉Θα σου πω πράγματα που δεν θα τα βρεις πουθενά αλλού!😲 

 💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω! 

https://www.youtube.com/@AKASTAROT/community


Διαβάστε τις προβλέψεις για τον ανάδρομο Δία καθώς αυτή η διέλευση αρχίζει στον Ταύρο Ο τυχερός πλανήτης Δίας έχει ήδη γίνει ανάδρομος στις 4 Σεπτεμβρίου 2023 και αυτό θα διαρκέσει σχεδόν όλο το υπόλοιπο του έτους μέχρι τις 👉30 Δεκεμβρίου 2023. Μας έρχεται εξ ολοκλήρου στο ζώδιο του Ταύρου, όπου ο Δίας βρίσκεται από τις 16 Μαΐου'. 

Ποιος είναι ο Δίας; 

👉Ο Δίας είναι ο τυχερός πλανήτης που συνδέεται με τις ευκαιρίες, τις δυνατότητες και την ανάπτυξη. Κυβερνά τις πεποιθήσεις για τις οποίες είμαστε παθιασμένοι, τις νέες εμπειρίες από τις οποίες μπορούμε να μάθουμε, καθώς και άλλους πολιτισμούς και τρόπους ζωής. Ο Δίας είναι ο φυσικός κυβερνήτης πλανήτης του Τοξότη, o Τοξότης είναι εξαιρετικά αισιόδοξος, βλέπει πάντα τη θετική πλευρά, έχει μεγάλες ιδέες και μεγάλα σχέδια και πιστεύει πάντα ότι όλα θα πάνε καλά. 

 👉Ο Δίας συνδέεται επίσης με τον 9ο οίκο στην αστρολογία, ο οποίος είναι ο οίκος της ανώτερης μάθησης και των μακρινών ταξιδιών. Ο Δίας σπρώχνει τα όρια, θέλοντας να απελευθερωθεί, και ο 9ος οίκος δείχνει πού μπορούμε να βγούμε και να πάμε, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. 

👉Με αυτούς τους τομείς της ζωής, μπορείτε: - Να σας παρουσιαστούν περισσότερες ευκαιρίες - Να επεκτείνετε ό,τι ήδη δουλεύετε - να αλλάξετε την τύχη σας - Να δώσετε έμφαση στο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ - Να διοχετεύετε την ενέργεια με θετικό τρόπο - Να έχετε αισιόδοξες προοπτικές Τι πρέπει να γνωρίζετε για τον ανάδρομο Δία 2023 

✔️Συνήθως, η ανάδρομη πορεία του Δία δεν είναι και τόσο κακή, όσον αφορά τις ανάδρομες κινήσεις. Το μειονέκτημα είναι ότι ο Δίας σε διέλευση αγαπά τις ευκαιρίες και θέλει να επεκταθούμε, αλλά ο ανάδρομος Δίας το επιβραδύνει αυτό. Ως εκ τούτου, δεν είμαστε τόσο επικεντρωμένοι στην επέκταση και την αναζήτηση ευκαιριών. Από τη δική μας οπτική γωνία εδώ στη Γη, ένας πλανήτης ή ένα σώμα είναι ανάδρομος στην αστρολογία όταν φαίνεται να κινείται προς τα πίσω στον ζωδιακό κύκλο. 

✔️Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επέκταση και οι ευκαιρίες τείνουν να επιβραδύνονται κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Δία. Ωστόσο, αυτή η επιβράδυνση παρέχει ένα παράθυρο για άλλα οφέλη του Δία, δηλαδή θετική καρμική ενέργεια και διαισθητική ευθυγράμμιση. 

✔️Ο ανάδρομος Δίας τείνει να είναι μια θαυμάσια περίοδος για τη σύνδεση με το κάρμα, είτε πρόκειται για καρμικές σχέσεις, είτε για προηγούμενες ζωές αν το πιστεύεις. Αυτό δεν χρειάζεται να αποτελεί πρόκληση με τον Δία- αντίθετα, μπορεί να νιώσεις μια ώθηση καθώς το επεξεργάζεστε 

✔️Η διαίσθηση μπορεί να είναι ιδιαίτερα ισχυρή με τον ανάδρομο Δία, και αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για την ενίσχυση της σύνδεσής σας με τον διαισθητικό σας εαυτό. Δουλέψτε για να διακρίνετε τι είναι ο αληθινός εσωτερικός σας οδηγός και τι είναι το υποσυνείδητο μυαλό σας που σας εμποδίζει. 

👉Τα ναι και όχι για τον ανάδρομο Δία 

👉Τι πρέπει να κάνετε; 

- Αντιμετωπίστε οτιδήποτε σας εμποδίζει να νιώσετε αυτοπεποίθηση 

- Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σχετικά με το τι μπορεί να σας κρατάει πίσω και ποιος θα ήταν ο καλύτερος δρόμος προς τα εμπρός 

 - Αξιολογήστε τις αξίες σας και βεβαιωθείτε ότι ευθυγραμμίζονται με αυτό που είστε τώρα και ότι βαδίζετε με αυτές 

- Δουλέψτε πάνω σε σχέδια για την απομάκρυνση τοξικω΄ν ανθρώπων που σας μπλοκάρουν για να σταθεροποιήσετε τη ζωή σας 

❌Μην το κάνεις: 

- Αφήστε την απογοήτευση να σας κυριεύσει και να σας κάνει να τα παρατήσετε.

 - Να σκέφτεστε το χειρότερο σενάριο συνέχεια. 

- Τρέχετε όσο πιο μακριά μπορείτε από τα προβλήματά σας αντί να τα αντιμετωπίσετε

 - Να είστε υπερβολικά τεμπέλης 


Τι σημαίνει ο ανάδρομος Δίας για το ζώδιό σας; 

♈️Κριός Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο μπορεί να επιβραδύνει τα πράγματα με τους πόρους, τα οικονομικά, τη σταθερότητα και την ασφάλειά σου, Κριέ. Ο Δίας στον Ταύρο ήταν μια υπέροχη περίοδος για να βελτιώσεις αυτούς τους τομείς και να προσγειώσεις τη ζωή σου, αλλά αυτή μπορεί να είναι μια λιγότερο ενεργή περίοδος. Αντ' αυτού, θέλετε να ασχοληθείτε με την αντιμετώπιση τυχόν υποσυνείδητων θεμάτων ή καρμικών θεμάτων που σας εμπόδιζαν να κυνηγήσετε όλες τις ευκαιρίες που θέλατε.

 ♉️Ταύρος Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας, Ταύρε, που παραδοσιακά είναι μια τυχερή περίοδος για εσάς, και μπορεί ακόμα να είναι. Ωστόσο, μπορεί να νιώσετε αυτή την επιβράδυνση κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Δία. Μπορεί να δώσετε περισσότερη προσοχή σε τομείς που δεν έχουν επωφεληθεί ακόμη από την επεκτατική ενέργεια και να εργαστείτε για να βρείτε τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό.Μπορεί να αισθάνεστε συντονισμένοι με την καρμική σας ενέργεια, οπότε αυτή μπορεί να είναι μια καλή περίοδος. 

♊️Δίδυμοι Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο μπορεί να είναι μια υπερφορτισμένη περίοδος για τη διαίσθηση, την πνευματικότητα και το κάρμα για σένα, Δίδυμε. Μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να προβληματιστείτε και να κάνετε ενδοσκόπηση, να συνδεθείτε με το υποσυνείδητό σας και να αξιοποιήσετε τις λεπτές ενέργειες γύρω σας. Αυτό σας βοηθά να κλειδώσετε σε αυτό που πρέπει να δουλέψετε τώρα για να καθαρίσετε το μονοπάτι σας και να αφήσετε χώρο για το καινούργιο. Ο Δίας κατευθύνεται στο ζώδιό σας το 2024, γεγονός που σας βοηθά να είστε έτοιμοι για όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν. 

♋️Καρκίνος Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να κατανοήσεις καλύτερα το μέλλον σου και αυτό που ονειρεύεσαι Καρκίνε. Οι αλλαγές μπορούν να επιβραδυνθούν και μπορείτε να αντιμετωπίσετε μπλοκαρίσματα που σας εμπόδισαν να συνδεθείτε πλήρως με τα όνειρά σας και σας επέτρεψαν να είστε ανεξάρτητοι. Μπορείς να δουλέψεις πάνω σε σχέδια για αλλαγές που θέλεις να δουλέψεις μετά την ανάδρομη πορεία και μπορείς να φτιάξεις σχέδια που είναι πλήρως εφικτά. 

 ♌️Λέων Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο μπορεί να φέρει την προσοχή στους στόχους και την πορεία της ζωής σου, Λέων. Μπορείς να δουλέψεις πάνω στα μπλοκαρίσματα που σε εμπόδιζαν να κάνεις την πρόοδο που είσαι ικανός να κάνεις και να βρεις κάποια κατανόηση για τα καλύτερα βήματα προς τα εμπρός. Μπορεί να υπάρχουν κάποια καρμικά ζητήματα στο παιχνίδι, κάτι από την πρώιμη ζωή σας ή κάτι υποσυνείδητο που πρέπει να αντιμετωπιστεί. 

♍️Παρθένος Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο μπορεί να σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στις ευκαιρίες σου για νέες εμπειρίες και ανάπτυξη, Παρθένε, και μπορείς να παραμείνεις αισιόδοξος, αλλά ίσως χρειαστεί να συντονιστείς με το υποσυνείδητο, τη διαίσθηση ή το κάρμα σου για να εντοπίσεις τι σε κρατάει πίσω. Αυτό μπορεί να είναι έντονο κατά την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Δία με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, και επίσης ανάδρομο στο ζώδιό σας για τις πρώτες δύο εβδομάδες. 

 ♎️Ζυγός Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο μπορεί να σε βοηθήσει να σκάψεις βαθύτερα μέσα σου, Ζυγέ, και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις τι μπορείς να κάνεις για να κάνεις βαθιές αλλαγές στη ζωή σου. Πιθανότατα έχετε καταβάλει μεγάλη δραστηριότητα για να κάνετε αλλαγές, αλλά για να διασφαλίσετε ότι αυτές θα παραμείνουν, πρέπει να φτάσετε στον πυρήνα του εαυτού σας. Αυτό μπορεί να σας δώσει περισσότερη δύναμη και έλεγχο και μπορείτε να δημιουργήσετε αλλαγές που θα διαρκέσουν πολλά χρόνια. 

 ♏️Σκορπιός Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο μπορεί να σε βοηθήσει να προσαρμοστείς στις σχέσεις σου και στις συναλλαγές σου με τους άλλους, Σκορπιέ. Πιθανόν να είσαι πιο ανοιχτός με τους άλλους τον τελευταίο καιρό, αλλά αυτό σε έκανε να συνειδητοποιήσεις περισσότερο κάποιες παλιές αποσκευές που πρέπει να δουλέψεις. Τυχόν καρμικές σχέσεις και συνδέσεις μπορεί να γίνουν πιο σημαντικές κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας και η καλύτερη κατανόηση και σύνδεση με τη διαίσθησή σας μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε. 

♐️Τοξότης Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο μπορεί να σε κάνει να δουλέψεις πάνω σε μπλοκαρίσματα που σε εμπόδιζαν να ανοίξεις πλήρως τη ζωή σου, Τοξότη. Μπορείς να βελτιώσεις τη σύνδεση με τη δουλειά σου και το ξεσκαρτάρισμα των καρμικών και υποσυνείδητων αποσκευών μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη συνολική σου ευημερία. Με τον Δία να είναι ο κυβερνήτης σας, μπορεί να νιώσετε διακριτικά εκτός εαυτού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η οποία μπορεί να είναι πιο έντονη στο τέλος, με τον Ερμή επίσης ανάδρομο στο ζώδιό σας. 

 ♑️Αιγόκερως Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσετε στις ερωτικές αποσκευές, Αιγόκερε. Μπορείτε να συντονιστείτε με την καρδιά σας και να νιώσετε μεγαλύτερη επίγνωση των αποσκευών που φράζουν την ενέργεια της καρδιάς σας και σας εμποδίζουν να βιώσετε την πλήρη χαρά. Μπορεί να υπάρχουν καρμικά ζητήματα στο παιχνίδι που πρέπει να κατανοήσετε ή μπορεί να υπάρχει κάτι υποσυνείδητο στον τρόπο που χρειάζεται φως ημέρας. 

 ♒️Υδροχόος Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο μπορεί να σε βοηθήσει να σκαλίσεις συναισθηματικές και οικογενειακές αποσκευές, Υδροχόε. Μπορεί να υπάρχει κάποιο οικογενειακό κάρμα που πρέπει να επεξεργαστείς- καθώς το κάνεις, μπορείς να νιώσεις μεγαλύτερη υποστήριξη και σύνδεση με τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Η επεξεργασία των συναισθηματικών αποσκευών μπορεί αρχικά να προκαλέσει κάποια αναστάτωση, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά και να αποκτήσετε μια ισχυρή εσωτερική βάση. 

♓️Ιχθείς Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο μπορεί να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε θέματα έκφρασης και κατανόησης, Ιχθείς. Μπορείς να συνδεθείς με το μυαλό και τις ιδέες σου, και αν υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο σου, μπορείς να εργαστείς για να τα απομακρύνεις με περίσκεψη. Αν η ανασφάλεια εμποδίζει να μιλήσετε και να είστε σίγουροι για τις ιδέες σας, αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να το αντιμετωπίσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τη νοητική σας ενέργεια και να αρχίσετε να αναλαμβάνετε δράση με σχέδια.

🎇Οι Ακας Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις και Ταρω Ιστορίες με Πλανήτες και ζώδια, είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ! Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια