Αριθμολογία: Τι θα φέρει το 2024 σύμφωνα με τον αριθμό του Προσωπικού σας Έτους

2023-12-21

Αριθμολογία: Τι θα φέρει το 2024 σύμφωνα με τον αριθμό του Προσωπικού σας Έτους

Αριθμολογία: Τι θα φέρει το 2024 σύμφωνα με τον αριθμό του Προσωπικού σας Έτους

Διάβασε τις αριθμολογικές σου προβλέψεις για το 2024!

"Καθώς αναλύουμε το 2024, ανακαλύπτουμε ότι οι αριθμοί του συνθέτουν το μυστηριώδες άθροισμα του 8 - το σύμβολο του απείρου. Είναι ο αριθμός που ενσαρκώνει τα επιτεύγματα, την αφθονία, τη δύναμη, την εξουσία, το πάθος, και την αυθεντικότητα. Το 2024, επομένως, φέρει υποσχέσεις για οικονομικές ευκαιρίες, αλλά μόνο μέσα από συστηματική εργασία και σοφές αποφάσεις. Αυτή η χρονιά μας προκαλεί να αναλάβουμε τον έλεγχο της ζωής μας, αλλά μας υπενθυμίζει πως κάθε πράξη φέρει συνέπειες. Ο αριθμός 8, συνδεδεμένος με τον Κρόνο - τον πλανήτη του Κάρμα, των ορίων, της πειθαρχίας και της τάξης - απαιτεί από εμάς να ενεργούμε με σύνεση και να χρησιμοποιούμε τη δύναμη και την εξουσία με προσοχή. Η ενέργεια του 8, που τροφοδοτεί την φιλοδοξία και την ορμή για επιτυχία, απαιτεί σύνεση στη διαχείριση των προκλήσεων. Δεν πρέπει να θυσιάσουμε τις αρχές μας για την επιτυχία. Στο τέλος, η σκληρή εργασία και η ηθική μας θα αναγνωριστούν και θα επιβραβευτούν, όχι λοιπόν σε ύπουλες μέθοδοι και τα σχέδια με πανουργία διότι ΚΡΟΝΟΣ είναι αυτός και φέρνει και ζόρικες δικαιοσύνες!."

Το 8 αντιπροσωπεύει το πρώτο έτος σε έναν τριετή κύκλο ώθησης (8, 9, 1), καθώς αρχίζουμε να αφήνουμε πίσω μας τα απομεινάρια του τρέχοντος 9ετούς κύκλου και να προετοιμαζόμαστε για την είσοδο του κόσμου σε έναν νέο κύκλο το 2026. Φέτος, ωστόσο, είναι καιρός να αξιοποιήσουμε όλα όσα συνέβησαν τα προηγούμενα επτά χρόνια, ενσωματώνοντας τα μαθήματα και τις εμπειρίες στην προσωπικότητά μας, ώστε να μπορέσουμε να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όταν τελικά ξεκινήσουμε μια νέα περιπέτεια.

Ετοιμαστείτε όλοι - ήρθε η ώρα να σταθούμε στα δικά μας πόδια.

Ο προσωπικός σας αριθμός έτους το 2024

Ενώ το 8 Παγκόσμιο Έτος θα επηρεάσει τους πάντες καθ' όλη τη διάρκεια του 2024, η επιρροή που θα νιώσετε πιο άμεσα προέρχεται από τον αριθμό του Προσωπικού σας Έτους. Ο υπολογισμός του αριθμού του Προσωπικού σας Έτους είναι εύκολος - απλά κοιτάξτε την ημερομηνία των γενεθλίων σας το 2024 και στη συνέχεια προσθέστε κάθε ψηφίο μαζί. Αν καταλήξετε σε διψήφιο αριθμό ως άθροισμα, προσθέστε και αυτά τα ψηφία μαζί μέχρι να καταλήξετε σε μονοψήφιο.

Για παράδειγμα, αν έχετε γεννηθεί στις 20 Νοεμβρίου, τα γενέθλιά σας το 2024 θα είναι 11/20/2024.

Κάνουμε απλή πράξη πρόσθεσης με κάθε ψηφίο αυτής της ημερομηνίας - 1+1+2+0+2+0+2+4 = 12.

Προσθέστε ξανά μέχρι να πάρετε ένα μόνο ψηφίο: 1+2 = 3. Έτσι, ο αριθμός του Προσωπικού σας Έτους για το 2024 θα είναι 3.

Αρκετά εύκολο, σωστά; Τι όχι? Σε δυσκολεύει?

Σου έχω και πάλι τη λύση, έλα στο πιο ολοκληρωμένο αριθμολογικό σαιτ στην Ελλάδα και βρες πολύ απλά τον Προσωπικό Αριθμό έτους.Πάτα εδώ

https://www.akastarot.gr/prosopiki-chronia/

Προσωπικό έτος Αριθμός 1 : Ένας νέος κύκλος 

Το 2023 σηματοδότησε το τελευταίο έτος του προσωπικού σας εννεαετούς κύκλου, κλείνοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σας. Μπορεί να αισθανθήκατε ότι ήσασταν μάλλον εκτός επαφής με τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ το Σύμπαν αφαιρούσε ορισμένες πτυχές της πραγματικότητάς σας που δεν σας εξυπηρετούσαν πλέον. Ωστόσο, ετοιμάζεται μια σημαντική αλλαγή, καθώς ξεκινάτε το προσωπικό σας 1 έτος, και συνεπώς μια ολοκαίνουργια εννεαετή περίοδο της ζωής σας.

Αν η πρόοδος φαινόταν αδύνατη πέρυσι, μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσες επιλογές και ευκαιρίες αρχίζουν να έρχονται στο δρόμο σας το 2024. Ο σκοπός αυτού του έτους είναι να βάλετε τα ηνία σταθερά στα χέρια σας και να πάρετε τις αποφάσεις, γι' αυτό είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε την ισχυρή ενέργεια που έχετε στη διάθεσή σας. Πράγματι, μπορεί να χρειαστούν μερικοί μήνες για να καταλάβετε πλήρως ότι αυτή τη φορά είστε εσείς οι υπεύθυνοι.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε δομή για τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, διότι κανείς άλλος δεν πρόκειται να το κάνει αυτό για εσάς και σίγουρα δεν θέλετε να ξεκινήσετε αυτόν τον νέο κύκλο με τεμπελιά ή αναποτελεσματικότητα. Φτιάξτε ένα στρατηγικό σχέδιο για τα πράγματα που θα θέλατε να πετύχετε το 2024 και μετά, και με λίγη επιμέλεια, σύντομα θα δείτε αποτελέσματα.

Προσωπικό έτος Αριθμός 2: Ισορροπία σε όλα τα πράγματα

Αφού βιώσατε το προσωπικό σας 1 έτος, μια εποχή που μπορούσατε να κάνετε ακριβώς ό,τι σας άρεσε χωρίς να ανησυχείτε για τους άλλους, τώρα μπορείτε να εγκατασταθείτε στο ρυθμό του 2ου έτους σας, το οποίο έχει να κάνει με την ενσωμάτωση των άλλων στον τρόπο ζωής σας και με το να κάνετε χώρο γι' αυτούς και τις επιθυμίες τους. Το 2ο έτος μπορεί να φαίνεται μάλλον αργό, και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι συχνά είναι μια περίοδος αναμονής, ενώ οι άλλοι φτάνουν στα σημεία που πρέπει να βρίσκονται, προκειμένου να γυρίσουν και να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους δικούς σας στόχους.

Μερικές φορές μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι καθώς περιμένετε να φτάσουν όλοι οι άλλοι το προσωπικό σας πρόγραμμα, αλλά ένα από τα σημαντικά μαθήματα του 2ετούς είναι να θυμάστε ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί - αν θέλετε επιτυχία μακροπρόθεσμα, πρέπει να μάθετε να συνεργάζεστε με τους άλλους στο εδώ και τώρα.

Οι δεσμοί που χτίζετε φέτος μπορεί να αργήσουν να ξεδιπλωθούν, αλλά θα δείτε ότι πολλοί από αυτούς τους δεσμούς θα διαρκέσουν πολύ στο μέλλον. Αυτοί οι άνθρωποι θα σας βοηθήσουν στα σημαντικά θέματα του τρέχοντος εννεαετούς κύκλου σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στο πρόσωπο που είναι γραφτό να γίνετε.

Προσωπικό έτος Αριθμός 3: Φρέσκιες ιδέες

Αν το 2023 φάνηκε να κινείται με ρυθμούς σαλιγκαριού, θα χαρείτε να μάθετε ότι το 2024 σας επιφυλάσσει κάτι πολύ διαφορετικό. Η ενέργεια του προσωπικού έτους 3 έρχεται γρήγορα και χαλαρά, με χώρο για νέες ιδέες. Αυτή είναι μια στιγμή για να αφεθείτε σε λίγη διασκέδαση - αφήστε τις ανησυχίες σας πίσω.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ολόκληρη η χρονιά θα είναι ένας μεγάλος περίπατος, αλλά το Σύμπαν θα σας στείλει πολλές υπέροχες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια αυτών των δώδεκα μηνών για να διασκεδάσετε. Το χάρισμα και η γοητεία σας θα είναι ιδιαίτερα ισχυρά, καθιστώντας αυτή τη χρονιά μια εξαιρετική χρονιά για ρομαντισμό και για να κυνηγήσετε τα πάθη σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το διάστημα για να ταξιδέψετε και να εξερευνήσετε περισσότερο τον κόσμο από ό,τι έχετε κάνει στο παρελθόν.

Είναι σημαντικό να θυμάστε, ωστόσο, ότι εσείς φτιάχνετε την τύχη σας. Μην αφήνετε αυτές τις πιθανές ανταμοιβές να κάθονται στο τραπέζι για να τις αρπάξει κάποιος άλλος.

Προσωπικό έτος Αριθμός 4: Σκληρή δουλειά

Σηκώστε τα μανίκια σας και πιάστε δουλειά. Το θέμα του 4ου προσωπικού έτους είναι η δομή και η εργασία για την οικοδόμηση των βάσεων που είναι απαραίτητες για να φτάσετε στο επόμενο στάδιο της ζωής σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κυριολεκτικά εργάζεστε περισσότερο σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο από ό,τι στο παρελθόν, γεγονός που μπορεί να φέρει μαζί του νέες ευθύνες. Ωστόσο, η ενέργεια αυτή μπορεί επίσης να γίνει αισθητή με πιο προσωπικούς τρόπους, καθώς κάνετε σημαντική δουλειά στο παρασκήνιο.

Είναι μια απλή αλήθεια ότι το μόνο μέρος όπου η επιτυχία έρχεται, είναι μέσα από σκληρή δουλειά και αυτό είναι ένα μάθημα που θα μάθετε ξανά και ξανά φέτος - αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο να το μάθετε. Όσο πιο γρήγορα αποδεχτείτε ότι αυτή είναι μια χρονιά κατά την οποία πρέπει να θέσετε τις βάσεις για μελλοντική επιτυχία αντί να εξαργυρώσετε νωρίς, τόσο πιο εύκολο θα είναι να αξιοποιήσετε τα θέματα που σας προσφέρει το Σύμπαν.

Κατά καιρούς, μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να θυσιάσετε τη δική σας ελευθερία προκειμένου να είστε παρόντες σε άλλες καταστάσεις, αλλά αυτό έχει να κάνει με το να γίνετε μια πιο υπεύθυνη εκδοχή του εαυτού σας. Για να είστε πραγματικά ελεύθεροι, πρέπει πρώτα απ' όλα να είστε υπεύθυνοι για τον εαυτό σας και τις πράξεις σας.

Προσωπικό έτος Αριθμός 5: Αλλαγή & Ανακατεύθυνση

Μια φρέσκια αύρα φυσάει προς το μέρος σας φέτος. Το προσωπικό έτος 5 είναι μια εποχή ελευθερίας και αλλαγής, όπου μπορείτε να ξεκινήσετε προς μια νέα κατεύθυνση με τον άνεμο στην πλάτη σας και ένα τραγούδι στην καρδιά σας. Αν το 2023 σας φάνηκε σαν μια μακρά, βαρετή αποστολή, το 2024 μπορείτε να μεταβείτε σε κατάσταση εκτός σπιτιου, καθώς κυνηγάτε νέες περιπέτειες και ευκαιρίες.

Αν νιώθατε ιδιαίτερα πνιγμένοι στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό, τότε αυτή η ενέργεια μπορεί να κάνει θαύματα για να διευρύνει τους ορίζοντές σας. Θα μπορούσε να έρθει η ευκαιρία να μετακομίσετε σε ένα νέο μέρος πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχετε βιώσει στο παρελθόν, ή ίσως αναλάβετε μια νέα δουλειά σε έναν τομέα που σας είναι πρακτικά άγνωστος. Όσο πιο διαφορετική είναι η ευκαιρία από ό,τι γνωρίζατε προηγουμένως, τόσο πιο ικανοποιητική θα αποδειχθεί η εμπειρία.

Βρίσκεστε σε ένα ταξίδι φέτος, τόσο για να εξερευνήσετε νέες πτυχές του κόσμου σας, όσο και για να εξερευνήσετε νέες πτυχές του εαυτού σας. Το περασμένο έτος σας ανάγκασε να είστε ο υπεύθυνος και να αναστείλετε την προσωπική ικανοποίηση, αλλά όσο δύσκολες κι αν ήταν αυτές οι εμπειρίες, αναπτύξατε επίσης πολλά από αυτές. Το 2024, ενσωματώνετε αυτόν τον νέο εαυτό σας στον κόσμο γύρω σας.

Προσωπικό έτος Αριθμός 6: Ανανέωση σχέσεων

Οι σχέσεις είναι στο επίκεντρο για εσάς το 2024, καθώς βιώνετε ένα προσωπικό 6ετές. Το μείζον θέμα είναι να χτίσετε γέφυρες ανάμεσα σε εσάς και νέους ανθρώπους. Είναι ένα έτος κατά το οποίο μπορείτε να μάθετε από τους άλλους και αυτοί με τη σειρά τους να μάθουν από εσάς. Είναι πιθανό η εκλεκτή οικογένειά σας να χτυπήσει την πόρτα σας, ακόμη κι αν δεν την αναγνωρίσετε αμέσως ως τέτοια, αλλά να είστε σίγουροι ότι το Σύμπαν την φέρνει σε σας για κάποιο λόγο.

Στο προηγούμενο 5ετές σας, σχέδιο είχατε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την προσωπική σας ελευθερία και το πώς είναι να ξεκινάτε μια νέα πορεία με μόνο γνώμονα τη δική σας ικανοποίηση. Τώρα, όμως, πρέπει να θυμηθείτε πόσες υπέροχες εμπειρίες μπορούν να φέρουν οι άνθρωποι στη ζωή σας και ότι μπορείτε να κερδίσετε πολλά ανοίγοντας την καρδιά σας και επιτρέποντας στους άλλους να καταλάβουν χώρο στα συναισθήματά σας.

Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ ρομαντική χρονιά, και μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που θα γίνει σημαντικός σύντροφος για τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, όλα τα είδη των συνδέσεων θα σας προσφέρουν συναισθηματική κάθαρση κατά τη διάρκεια του 6ου έτους σας, γι' αυτό είναι σημαντικό να μην κλειστείτε στον εαυτό σας από αυτές τις εμπειρίες.

Προσωπικό έτος Αριθμός 7: Πνευματική Αξιολόγηση

Ήρθε η ώρα να βουτήξετε στα βαθιά. Το προσωπικό έτος 7 προαναγγέλλει μια εποχή κατά την οποία πρέπει να στραφείτε προς τα μέσα για να επεξεργαστείτε πνευματικά πολλά από όσα έχουν συμβεί τα τελευταία έξι χρόνια. Πιθανότατα θα ανακαλύψετε ότι μόνο αν δεν πιέζετε τα πράγματα, μπορούν να φτάσουν στη φυσική τους έκβαση. Αυτή είναι μια χρονιά κατά την οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε τα μεγάλα ερωτήματα που πλανιόντουσαν πάνω από τη ζωή σας, και κάνοντάς το αυτό, θα γίνετε μια πιο υγιής, πιο ευτυχισμένη εκδοχή του εαυτού σας.

Το θέμα της πνευματικής ανάπτυξης θα διαρκέσει καθ' όλη τη διάρκεια αυτού του δωδεκαμήνου, αλλά όταν ξεκινάει το έτος, μπορεί να νιώθετε σαν να έχετε παρασυρθεί χωρίς κουπί ή έστω ρεύμα που να σας καθοδηγεί. Πρέπει όμως να απολαμβάνετε αυτή την έλλειψη κατεύθυνσης, γιατί μόνο αν την αγκαλιάσετε θα μπορέσετε να συντονιστείτε με τον θόρυβο και να αξιοποιήσετε την εσωτερική σας πυξίδα. Δεν πρόκειται για μια διαδικασία που γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, και η βραδύτητα αυτής της χρονιάς πρέπει να αγκαλιαστεί, αφού μέσα σε αυτό το διάστημα θα βρείτε τον πιο αυθεντικό εαυτό σας.

Κάθε έτος χρησιμεύει ως σκαλοπάτι για το επόμενο, και δεδομένου ότι θα αγκαλιάσετε νέα δύναμη το 2025 κατά τη διάρκεια του 8ου έτους σας, το 2024 έχει σκοπό να σας κάνει καλύτερο άνθρωπο εσωτερικά, ώστε να είστε αντάξιοι της δύναμης που έρχεται προς το μέρος σας. Επιτρέψτε αυτή τη μεταμόρφωση να λάβει χώρα.

Προσωπικό έτος Αριθμός 8: Δύναμη εκδήλωσης

Ήρθε η ώρα να επανέλθετε στον πραγματικό κόσμο και να φτιάξετε ένα όνομα για τον εαυτό σας. Μετά την πνευματική αποστολή του 7ου έτους, ξεκινάτε τώρα το προσωπικό σας 8ο έτος, ένα έτος εκδήλωσης και δύναμης. Αυτό το έτος σας καλεί να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να εκδηλώσετε επαγγελματικά κέρδη, δρώντας στην κεντρική σκηνή όπου όλοι μπορούν να σας δουν να επιδεικνύετε τη μαεστρία σας.

Η προηγούμενη σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει καρπούς φέτος, καθώς θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις προσπάθειες που κάνατε χρόνια πριν, παίρνοντας επιτέλους τη συγκομιδή των καρπών των σπόρων που έχουν φυτευτεί εδώ και καιρό. Αυτό μπορεί να σας φέρει πολλές ανταμοιβές και υλικές επιτυχίες, ίσως αλλάζοντας ολόκληρη την οικονομική σας προοπτική προς το καλύτερο. Κατά καιρούς μπορεί να είναι αποθαρρυντικό καθώς προσπαθείτε να εγκλιματιστείτε σε αυτή τη νέα αίσθηση ικανότητας και εξουσίας, αλλά εμπιστευθείτε ότι το Σύμπαν σας προσφέρει μια θέση στο τραπέζι επειδή πιστεύει ότι το αξίζετε.

Θα τα πάτε καλύτερα φέτος αν το αντιμετωπίσετε με ξεκάθαρους στόχους αντί να πηγαίνετε απλά από επιτυχία σε επιτυχία. Όσο πιο οργανωμένος και μεθοδικός είστε στην προσέγγισή σας, τόσο περισσότερα βουνά θα μπορέσετε να ανεβείτε και τόσο περισσότερες γραμμές τερματισμού θα μπορέσετε να περάσετε.

Προσωπικό έτος Αριθμός 9: Αφήνοντας τα πάντα να φύγουν

Πηγαίνετε σε μια τελευταία περιπέτεια, ένα τελευταίο κεφάλαιο που κλείνει και θα σηματοδοτήσει το τέλος του συγκεκριμένου εννιάχρονου κύκλου. Το επόμενο έτος, θα ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι, αλλά αυτό απέχει ακόμη ένα χρόνο. Προς το παρόν, βρίσκεστε στο 9ο έτος, μια εποχή κατά την οποία σας ζητείται να απελευθερώσετε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον, ώστε να μην κουβαλάτε πλέον περιττές αποσκευές στο μέλλον.

Το 9ο έτος μπορεί μερικές φορές να αισθάνεστε λίγο μόνοι καθώς παραδίδετε τον έλεγχο και επιτρέπετε στο Σύμπαν να απομακρύνει αργά αλλά σταθερά το παλιό δράμα από τη ζωή σας. Αυτή η περίοδος δεν μοιάζει με τη φάση του κουκουλιού, κατά τη διάρκεια της οποίας στρέφεστε προς τα μέσα, ώστε να μπορέσετε να βγείτε το επόμενο έτος ως μια όμορφη πεταλούδα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι οτιδήποτε προοριζόταν για εσάς θα ξεθωριάσει. Το Σύμπαν ξέρει ακριβώς τι επιλέγει να αποβάλει από τη ζωή σας και θα πρέπει να εμπιστεύεστε ότι τίποτα από όσα προορίζονται για εσάς δεν θα σας προσπεράσει ποτέ πραγματικά.

Αυτή είναι μια χρονιά για να συγκεντρώσετε όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχετε συγκεντρώσει τα τελευταία εννέα χρόνια και να τις συγκεντρώσετε επιτέλους με τον πιο τέλειο τρόπο - με το να γίνετε ο πιο αληθινός σας εαυτός και να είστε αυτό το πρόσωπο με απόλυτη αυθεντικότητα.