ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ-ΦΛΟΓΕΣ ΠΩΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ-ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ

2021-03-03

ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ

Η απόλυτη επιτομή της αγάπης, της συμβίωσης και της συντροφικότητας.

Όταν όλα δείχουν οτι είστε απλά ο ενας για τον άλλον.

Είναι δύσκολο κανείς να μπορέσει να περιγράψει για τι είναι, τι σημαίνει ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ.ποιές είναι εκείνες οι συνθήκες που γεννήθηκαν, ώστε δυο άνθρωποι να έρθουν τόσο κοντά ο ένας στον άλλον.

Η ασίγαστη εκείνη επιθυμία που νιώθει κάποιος ώστε κάποιος να βρει το άλλο του μισό και πραγματικά να ενοποιηθεί συγχωνευτεί σε μια καρδιά και ψυχή.

Ο Τόμας Μουρ γράφει για αυτή τη συνάντηση: η αδελφή ψυχή μας είναι κάποιος με τον οποίο νιώθουμε τόσο βαθιά εσωτερική σύνδεση που δεν χρειάζεται να καταβάλουμε καμιά απολύτως προσπάθεια για να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον. Απλά συμβαίνει σαν ένα θείο δώρο. Νιώθουμε μια αυθόρμητη οικειότητα, και ελευθερία, χαρά και βαθιά συντροφικότητα. Αν και η ρομαντική εικόνα που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι στο νου τους είναι πως όποιος συναντά την αδελφή ψυχή του ζει την τέλεια σχέση , η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Άλλωστε, οι άνθρωποι δεν έχουμε μόνο ψυχή αλλά και προσωπικότητα. Σε επίπεδο ψυχών μπορεί να έχουμε πλήρη ταύτιση ,όμως σε επίπεδο των προσωπικοτήτων μπορεί να παρουσιάζονται σαφείς αποκλίσεις πράγμα που σημαίνει όχι μόνο ότι οι σχέσεις των αδελφών ψυχών δεν είναι υποχρεωτικά απαλλαγμένες από εντάσεις αλλά και ότι μπορεί να έχουμε παντρευτεί με την αδελφή ψυχή μας και να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει! Στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν έχει συναντήσει την αδελφή ψυχή του παρά μόνο αν προηγουμένως έχει ήδη κατακτήσει έναν ουσιαστικό βαθμό αυτογνωσίας. Βλέπετε, το παιχνίδι παίζεται κάπως έτσι: πρέπει πρώτα να γνωρίσουμε τον εαυτό μας για να μπορούμε να βρούμε και να αναγνωρίσουμε την αδελφή ψυχή μας πίσω από τη μάσκα της προσωπικότητάς της.Λέγεται πάντως, πως όταν δυο αδελφές ψυχές συναντηθούν για πρώτη φορά η υποσυνείδητη αναγνώριση μεταξύ τους είναι άμεση και πλημμύρα των συναισθημάτων αστραπιαία. (ΠΗΓΗ, https://www.noosfera.gr/anazitontas-tin-adelfi-psychi/).

Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ,μέσω της αριθμολογίας μας δίνει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να αναγνωρίσουμε αν ο ανθρωπός μας είναι η αδελφή ψυχή μας.

Για τον ΠΥΘΑΓΟΡΑ όμως όλα είναι ΜΑΘΗΜΑ, η ψυχή επέλεξε κάποιο λόγο πολύ σημαντικό για την εξελιξή της να συναντηθεί με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Οι ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ συντονίζονται σε αρκετά σημεία και έχουν και κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά.

Ενα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να αναφερθεί είναι οτι, ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ, δεν είναι μόνο σε επίπεδο, μόνο συντρόφων, αλλά και Συνεργατών, Συναδέλφων, μέσα σε Οικογένεια, συγγενείς κλπ.

Χαρακτηριστικά των ΑΔΕΛΦΩΝ ΨΥΧΩΝ.

1.Υπάρχει ένα έντονο συναίσθημα και διαίσθηση οτι γνωρίζονται απο κάπου παλιά.

2.Συναίσθημα πολύ βαθύ και μια ανεξήγητη σύνδεση με αυτο τον άνθρωπο

3.Μεγάλη συμφωνία και αλληλοσυμπλήρωση σε απόψεις αλλά και σε λέξεις οι προτάσεις, συμπληρώνει ο ενας τον άλλον με ευκολία.

4.Ακόμα και όταν πληγώσει ο ένας τον άλλον είναι δύσκολο το να χωρίσουν.

5.Υπάρχει ένταση, λόγω των ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ δεσμών που υπάρχουν, δημιουργούνται έντονες καταστάσεις και ΚΑΡΜΙΚΑ γεγονότα και ένα αίσθημα οτι ολος ο κόσμος είναι εναντίον τους.

6.Αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά ηρεμία και ολοκληρωση όταν είστε μαζί.

7.Συντονίζεστε Χρονικά και τοπικά, η φράση ήσουν στο μυαλό μου και θα σε καλούσα η συναντιέστε τυχαία σε κάποιο σημείο στο δρόμο.

8.Οταν δεν ειστε μαζί νιώθετε ενα κενό και σας λείπει το έτερον ήμισυ.

9.Νιώθετε πολύ όμορφα και κοιτάτε βαθιά στα μάτια ο ένας τον άλλον.

10.Υπάρχουν έντονες διαισθητικές ενώσεις ενα είδος τηλεπαθητικής σύνδεσης και ενοράσεων εικόνες που σας δέιχνουν τι κάνει και πως περνά.

ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

Χρειάζεται να κάνουμε κάποια μικρή προεργασία. Είναι εύκολη η διαδικασία.

ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ

Σύμφωνα με τους ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥΣ, τα 7 ΦΩΝΗΕΝΤΑ είναι ο αριθμός της ΨΥΧΗΣ, και το εξηγούν,

ο πυθαγόρειος Νικόμαχος από τα Γέρασα, ενσάρκωση του οποίου ήταν ο θείος Πρόκλος, μας λέγει στα σχόλιά του πως :

«Οι φθόγκοι λοιπόν των επτά σφαιρών (κάθε μία εκ των οποίων παράγει ένα συγκεκριμένο ήχο), τόσο οι ίδιοι όσο και καθετί που έχει συντεθεί από εκείνους, αποκαλούνται από τους σοφούς άρρητοι και από αυτούς τους φθόγγους έχουν λάβει την ονομασία του τα φωνήεντα γράμματα. Γιατί και εδώ ο φθόγγος έχει την ίδια ιδιότητα που έχει στους αριθμούς η μονάδα, στην γεωμετρία το σημείο και μεταξύ των γραπτών το στοιχείο (=γράμμα). Και συνδιάζονται τα φωνήεντα με την ύλη, που είναι τα σύμφωνα, όπως η ψυχή με το σώμα και η αρμονία με τις χορδές, και συγκροτούν η μεν ψυχή ζώα, η δε αρμονία τόνους και μελωδίες, τα δε φωνήντα δυνάμεις δραστικές και τελεστικές των θείων. Για αυτό και οι θεουργοί, όταν σεβάζωνται (=λατρεύουν) το θείο, το αποκαλούνται συμβολικά με συριγμούς και κροταλισμούς και άναρθους και ασύμφωνους ήχους.»

Δηλ. έχουμε :

7 φθόγγους[9] ή αλλιώς 7 φωνήεντα (κατά αντιστοιχεία με τις 7 σφαίρες) τα οποία είναι άρρητα και κατά αναλογία με την μονάδα[10] των αριθμών, το σημείο[11] της γεωμετρίας και το γράμμα των λέξεων.

Οπότε :

Συντιθέμενα τα φωνήεντα με τα υλικά - τούτα είναι τα σύμφωνα - όπως η ψυχή με το σώμα, παράγουμε τα ονόματα ως φωνητικά αγάλματα των Όντων και των Θεών, ως εικόνες και Λόγοι τους : δημιουργούμε μιμήματα των νοερών Ειδών, δηλ. των αριθμών. Αφετέρου στον βαθμό που νοούμε και κατανούμε την φύση και την ουσία των νοητών Όντων απόρροια της γόνιμης ενέργειας μας και της εξομοιωτικής δύναμή μας δυνάμεθα να δημιουργούμε ονόματα που φέρουν δυνάμεις δραστικές και τελεστικές των θείων, αγάλματα της ουσίας τους, μιμούμενοι έτσι τον καθολικό πατέρα και δημιουργό, τον Ζεύς!

Kατά τήν γένεσιν τού Απόλλωνος είς τήν νήσον Δήλον, ώς ο μύθος ιστορεί, οί Κύκνοι άεισαν= ύμνησαν= ωμίλησαν επτάκις καί ογδόην φοράν "ούκ άεισαν". Πράγματι , η μυστική γνώσις, περί τής επταήχου φωνής, ή τής επτάδος φωνής, υπονοεί τάς επτά χορδάς τής Απολλωνίου Λύρας, κιθάρας. Υπονοεί τά επτά φωνήεντα τής λυριζούσης Ελληνικής γλώσσης καί τά επτά χρώματα τών Λυρών= ηλιο-ροών τού σύμπαντος κόσμου. Η ονομασία Κύκνος, επί τού κειμένου, παραβολικώς, προφητεύει τόν εμπνευσμένον καί αποκαλυπτικόν λόγον, δήλα-δη τόν Αλφόν= λευκόν, αληθή, προφητικόν κι ερμηνευτικόν λόγον." (σ.191, Ύμνος είς Απόλλωνα, από τό βιβλίον Αποκωδικοποίησις Ύμνων Καλλιμάχου, τού Σημαιοφόρου Θεολόγου, εκδόσεις ΡΑΜΑΦΑ).

τά επτά χρώματα τού φάσματος (τής ίριδος) καί τούς επτά ήχους τών συχνοτήτων τού ακτινοβολούντος λευκού- ηλιακού φωτός. Διά τούτο, όλα τά όργανα αναφέρονται ώς όργανα τού Απόλλωνος.........
ο Απόλλων είναι ο Α= δυναμικός άρχων τού Σύμπαντος, ο δηλούμενος διά τών παλμών, οίτινες δονούν μέ συχνότητας τάς επτά ποιότητας τού φωτός, τού ήχου καί τού λόγου."
(σ.209, Ύμνος είς Απόλλωνα, από τό βιβλίον Αποκωδικοποίησις Ύμνων Καλλιμάχου, τού Σημαιοφόρου Θεολόγου, εκδόσεις ΡΑΜΑΦΑ 2000).

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΨΥΧΗΣ

ΒΗΜΑ 1

Θα δείτε τον ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΑ

Α=1

Ε=5

Ι=1

Η=8

Υ=3

Ο=6

Ω=8

ΒΗΜΑ 2.

Τώρα θα γράψετε το ΌΝΟΜΑ και ΕΠΩΝΥΜΟ το δικό σας και του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει και όπως είναι γραμμένο στην ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!

και θα υπολογίσετε τα ΦΩΝΗΕΝΤΑ, σε κάθε ΦΩΝΗ-ΕΝ που θα βρίσκετε θα βαζετε και τον αντιστοιχο αριθμό.

ΠΧ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗ

ΟΝΟΜΑ ΦΩΝΕΝΤΑ Ε=5 , Υ=3, Α=1, Ε=5, Ι= 1, Α=1

ΕΠΩΝΥΜΟ ΦΩΝΗΕΝΤΑ Α=1, Α=1, Α=1, Η=8

ΒΗΜΑ 3

Προσθέτουμε τα ΦΩΝΗ-ΕΝ- ΤΑ ΟΝΟΜΑ και ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ, = 16/7

ΕΠΩΝΥΜΟ, = 11

Προσθέτουμε τώρα μεταξύ τους ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ, 7+11=18/9

Οραν βρίσκουμε ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ 11,22,33,44,55 κλπ ΤΟΥΣ ΑΦΉΝΟΥΜΕ λω έχουν χωρίς να τους τροποποιούμε σε μονο αριθμό, φυσικά όμως στη συνέχεια τους προσθέτουμε αυτούσιους.

Οπότε η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗ έχει ΑΡΙΘΜΟ ΨΥΧΗΣ 9

Το ίδιο κάνουμε και τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει, την ίδια μέθοδο.

Αν βρούμε και εδω τον ίδιο ΑΡΙΘΜΟ ΨΥΧΗΣ, τότε έχουμε ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ.!!

Μια μικρή επεξήγηση για το τι σημαίνει ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΥΧΗΣ.

Σημειώσεις από Ananda Χριστίνα Καπενή.

1 ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΥΧΗΣ

Η κερδισμένη ηγετική θέση σε προηγούμενες ζωές, παρόσμησ φέρνει την επιθυμία για συνέχιση της πάλης σε ψηλότερη συνείδηση.

Είστε ανεξάρτητος. Η επιθυμία σας για ελεύθερη και ανεξάρτητη σκέψη είναι ο κρυφός εσωτερικός σας πόθος. Μην αφήσετε αυτή την ισχυρή παρόρμηση να εμποδίσει τις επιτεύξεις σας πάνω σε πρακτικούς στόχους. Δυσκολεύεστε πάντα σε μια θέση δευτερεύουσα. Σχετικά με τον γάμο ή ένα δεσμό εξετάστε εάν οι εσώτεροι πόθοι του μελλοντικού συντρόφου σας εγγυώνται την ευτυχή κατάληξη.

Οι ηγετικές σας τάσεις μπορεί να είναι εις βάρος της προσωπικής σας ευτυχίας.

Επιμένετε ισχυρά στις πεποιθήσεις σας, όσο και εάν αυτό επηρεάζει την κατάληξη μιας σχέσης.

Η εσωτερική σας δύναμη ξεπερνά εμπόδια και στηρίζει τους άλλους σε εποχές ταραχής.

2 ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΥΧΗΣ

Έχετε μια ισχυρή επιθυμία για ειρήνη και αρμονία.

Είστε διακριτικός, ευπροσάρμοστος, ευγενικός.

Είστε περισσότερο οπαδός παρά οδηγός.

Το τακτ παίζει μεγάλο ρόλο, είστε ένας μεσολαβητής που φέρνει ειρήνη.

Αποφεύγετε να πληγώνετε τα αισθήματα των άλλων, σε σημείο που μερικές φορές υποτάσσεστε στην θέλησή τους. Σαν συνέπεια δείχνετε άτολμος και χωρίς αυτοπεποίθηση.

Προσπαθείτε να νικήσετε την αναποφασιστικότητα.

Τολμήστε αυτό που γνωρίζετε ότι είναι σωστό και μην αφήνετε τις συγκινήσεις να σας εμποδίσουν να φτάσετε στον στόχο σας. Η ευαισθησία μπορεί να είναι θετική όταν χρησιμοποιείται για εξισορρόπηση και να προωθεί αλήθειες που βοηθούν ανθρώπους να κερδίσουν την κατανόηση.

3 ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΥΧΗΣ

Είστε πολύ ευσυνείδητος σε σχέση με το καθήκον.

Ακολουθήστε την παρόρμησή σας για να δημιουργήσετε και να επεκτείνετε τις δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν.

Αγαπάτε την ευτυχία και την βρίσκετε κάνοντας ευτυχισμένους τους άλλους.

Αν ένα άτομο νοιώθει καταπιεσμένο, μια επαφή μαζί σας θα του προσφέρει ελπίδα και κουράγιο.

Εργαστείτε για τα όνειρά σας, χωρίς να πιάνετε τα άκρα, ώστε να γίνονται μη εφαρμόσιμα.

Το να δίνετε και να παίρνετε αγάπη είναι πολύ σημαντικό για σας, διατηρήστε όμως και την λογική στις ερωτικές σας εκδηλώσεις.

Βρίσκετε την χαρά και την ισορροπία κάνοντας τους άλλους χαρούμενους.

4 ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΥΧΗΣ

Είστε οργανωτικός και αυτό μπορεί να σας χαρίσει υλική επιτυχία. Η πρακτικότητα είναι αυτό που υπερισχύει σε εσάς. Έχετε καλό πρόγραμμα στην ζωή και οι άλλοι μπορούν να βρουν σε εσάς ένα πρότυπο.

Η πίστη, η αξιοπιστία και η ισορροπία σημαίνουν πολλά για τους άλλους γύρω σας.

Οι άλλοι γνωρίζουν ότι κάθε τους σχέση μαζί σας θα αντιμετωπιστεί με τιμιότητα.

Δείχνετε σοβαρότητα τόσο στην εργασία, όσο και στο ειδύλλιο, και συνεπώς μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα μέσα από ένα πρακτικό περιβάλλον.

5 ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΥΧΗΣ

Απαιτείτε το δικαίωμα της ελευθερίας και δεν θα επιτρέψετε κανένα περιορισμό στα ιδανικά σας ή στον τρόπο σκέψης σας. Η ποικιλία στην έκφρασή σας είναι απόλυτα ουσιώδης. Χρειάζεστε την διέγερση από νέες αλλαγές και απόψεις. Η ψυχής σας επιθυμεί ταξίδια γιατί προσφέρουν διεύρυνση γνώσεων και μόρφωση.

Δεν μπορείτε να ανεχτείτε την στενότητα της σκέψης.

Όταν πέφτετε μέσα στην ρουτίνα, ένα ταξίδι, διακοπές, μπορούν να αλλάξουν τις δονήσεις και να ανοίξουν νέους δρόμους εσωτερικής ανάπτυξης.

6 ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΥΧΗΣ

Ανταποκρίνεστε στην ομορφιά, στην αρμονία και στην γαλήνη.

Είστε πιστός και στοργικός σε εκείνους που αγαπάτε.

Η αποστολή σας θα μπορούσε να είναι να διδάξετε τους άλλους την αρμονία πως να διατηρούν την γαλήνη και την ισορροπία..

Έχετε επιθυμία να ζείτε στενά με την οικογένειά σας, και οι ερωτικές σας δονήσεις είναι υπεύθυνες για μια ασφυκτική αγάπη. Μάθετε να επιτρέπετε στα μέλη της οικογένειάς σας να εκφράζουν τις δικές τους επιθυμίες για την ζωή, έστω και εάν πολλές φορές δεν συμφωνείτε με τις επιλογές τους.

7 ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΥΧΗΣ

Είστε τύπος ήρεμος και συγκρατημένος, ένας λάτρης της σκέψης, της ανάλυσης, της περισυλλογής. Έχετε ανάγκη από γαλήνιο περιβάλλον και ερεθίζεστε εάν οι γύρω σας ενοχλούν.

Είστε λεπτός, ευαίσθητος, μυστικοπαθής. Ίσως ζείτε μόνος και μένετε άγαμος.

Μπορεί να γίνετε κληρικός και να συνδεθείτε με την μυστική τάξη της ανθρωπότητας.

Η αληθινή σας φύση είναι η ηρεμία, η ανάπτυξη βάθους χαρακτήρα και η ευεργεσία της ανθρωπότητας μέσα από την φιλοσοφία.

8 ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΥΧΗΣ

Φιλοδοξία είναι η λέξη κλειδί για εσάς. Πιστεύετε στην εκπλήρωση και δεν επιτρέπετε σε κανέναν να σας εμποδίσει από την επίτευξη των στόχων σας.

Ο αριθμός σας δεν είναι εύκολος, όμως η ανταμοιβή αξίζει την προσπάθεια.

Είστε ο τύπος που θα καταπιαστεί με κάτι μεγάλο, για να φτάσει ψηλότερα από το πλήθος και να φτάσει στην κορυφή.

Έχετε ικανότητα οργάνωσης μεγάλων ομάδων και επιχειρήσεων με επιτυχία.

Η ψυχολογία θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τις μάζες με τις οποίες εργάζεστε. Οι άλλοι περιμένουν από εσάς περισσότερα από ένα μέσο άτομο, γι' αυτό θα πρέπει να στηρίζεστε στο εσώτερο εγώ σας για να σας οδηγήσει μπροστά.

Είναι ο αριθμός των αθλητών που έχουν φτάσει πολύ ψηλά.

9 ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΥΧΗΣ

Η διαίσθηση είναι πολύ έντονη μέσα στην ζωή σας.

Κατέχετε ευαισθησία και φαντασία.

Ίσως κάποιες φορές μοιάζετε αόριστος, αλλά είστε γεμάτος πάθος, κατανόηση και γενναιοψυχία.

Χρειάζεστε να έχετε και να δίνετε αγάπη.

Είστε ευγενικός και επιεικής, με μια πλατιά αντίληψη, αφιερωμένος στην βελτίωση της ανθρωπότητας.

Θα μπορούσε να είναι ο αριθμός ενός διδασκάλου η μυημένου παλαιότερης ζωής.

11 ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΥΧΗΣ

Έχετε περάσει από το πνευματικό μονοπάτι συχνά, ίσως σε περισσότερες από μία ενσαρκώσεις.

Μέσα από την πνευματική ανάπτυξη έχετε μάθει πολλά από τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου.

Έχετε θάρρος, ταλέντο και ηγετικές ικανότητες.

Είστε γεμάτος σοφία, κατανόηση, διαίσθηση και συχνά είστε διορατικός.

Έχετε πολλές ψυχικές ικανότητες και έντονες πνευματικές τάσεις.

Έχετε υπομονή και αγωνίζεστε μέσα από πολλές μεταβολές και απροσδόκητα γεγονότα.

22 ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΥΧΗΣ

Έχετε τον πόθο να συνεχίσετε τα επιτεύγματα των περασμένων ζωών. Θέλετε την υλική εκπλήρωση, είστε ο κατ' εξοχής οικοδόμος.

Έχετε πολύ υψηλότερους στόχους από ότι ένα μέσο άτομο, να πατάτε καλά με τα πόδια σας στην γη, όσο οι σκέψεις σας ταξιδεύουν μακριά.

33 ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΥΧΗΣ

Είστε έτοιμος να θυσιαστείτε για την ανθρωπότητα. Βλέπετε καθαρά ένα όραμα των συνθηκών του μελλοντικού κόσμου και νοιώθετε έτοιμος να βοηθήσετε με οποιοδήποτε τρόπο για να φέρετε ειρήνη σε ολόκληρο το ανθρώπινο γένος.

Πολλές φορές οι δονήσεις του μαθήματος της ζωής σας μπορεί να βρίσκονται σε αντίθεση με τους πόθους της ψυχής σας, ωστόσο δείχνετε πάντα μεγαλοψυχία και εξετάζετε και τις απόψεις των άλλων. Αυτό ίσως πρόσκαιρα σας αναγκάσει να μείνετε στο παρασκήνιο, όμως η ελπίδα υπάρχει πάντα ώστε να προωθήσετε τα ιδανικά σας. Πάντοτε είστε πρόθυμος να βοηθάτε τους άλλους.

44 ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΥΧΗΣ

Οι παγκόσμιες αντιλήψεις αποτελούν μέρος της συνείδησής σας, εκφράζονται σαν εσωτερικές παρορμήσεις για την μόρφωση του κόσμου.

Μια σταδιοδρομία μέσα στην κυβέρνηση ή μέσα στα Ενωμένα Έθνη θα σας έδινε την ευκαιρία να προάγει τα ιδανικά αυτά μέσα σε όλους τους ανθρώπους. Είστε πρόθυμος να αναλάβετε βαριές ευθύνες.

Το εσώτερο εγώ σας γνωρίζει το πρόβλημα, το θέμα είναι πως θα το εκφράσετε.

Έχετε εσωτερική ικανότητα να επιλύετε τα καθημερινά προβλήματα και μπορείτε να εργαστείτε με τους άλλους για να τους βοηθήσετε στην οργάνωση.


ΔΙΔΥΜΕΣ ΦΛΟΓΕΣ

Οι ΔΙΔΥΜΕΣ ΦΛΟΓΕΣ είναι μια πάρα πολύ έντονη σύνδεση, που αλλιώς λέγεται και ΚΑΘΡΕΦΤΙΣΜΑ ΨΥΧΗΣ, υπάρχει μια έντονη αίσθηση οτι η ψυχή μπαίνει σε ΔΥΟ Σώματα. Το κύριο όμως χαρακτηριστικό της είναι οτι, αντιμετωπίζει προκλήσεις και υπάρχει η ανάγκη θεραπείας σε ψυχικό επίπεδο.

Ο λόγος είναι οτι αυτή η σύνδεση ψυχών, βγάζει στην επιφάνεια πολλές ανασφάλεις κα φόβους και για τους δυο ανθρώπους.

Υπάρχουν 11 ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ για τις ΔΙΔΥΜΕΣ ΦΛΟΓΕΣ.

1.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, όταν συναντηθείτε υπάρχει μια πάρα πολύ έντονη σύνδεση αλλά και κάτι ως ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, το κυρίαρχο αίσθημα είναι οτι γνωρίζεστε απο ΠΑΝΤΑ.

2.ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ, έχετε πάρα πολλά κοινά σημεία, πολλά όμως, σε θέματα αξιών, ενδιαφέροντα και το κύριο χαρακτηριστικό, ότι έχετε περάσει σχεδόν τις ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.

3.ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, νιώθετε οτι συμπληρώνει ο ένας τον άλλον, σε πολλά επίπεδα, το κυρίαρχο όμως στοιχείο, είναι οτι ο ένας φωτίζει στην εσωτερική σκιά του άλλου, ένα είδος θεραπείας.

4.ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ακόμα και στις πιο εσωτερικές σας σκοτεινές στιγμές, δέχεστε μεγάλη υποστήριξη και θεραπεία μέχρι να νιώσετε εκείνη την εσωτερική γαλήνη.

5.ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ, νιώθετε έναν μεγάλο ανεξήγητο μαγνητισμό, σε όλα τα επίπεδα,.

6.ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΙ, παρόλο που υπάρχει αυτή η ένωση, υπάρχουν πολλές προκλήσεις και πολλές φορές έντονες διαμάχες. Συμβαίνει διότι, βγαίνουν πολλά θέματα στην επιφάνεια με σκοπό την αγάπη, θεραπεία, ολοκλήρωση και την ανάπτυξη.

7.ΠΑΘΟΣ, το πάθος είναι έντονο σε πολλά επίπεδα και καταστάσεις, νιώθετε ακριβώς το ίδιο την ίδια στιγμή και στον ίδιο χώρο.

8.ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ, λόγω της έντονης σχέσης, λόγω του ότι βγαίνουν πολλά στην επιφάνεια, υπάρχει το φαινόμενο της απομάκρυνσης του χωρισμού και στη συνέχεια ξανά πάλι μαζί, ένα αίσθημα οτι δεν μπορούμε να ζήσουμε μακριά απο τον άνθρωπο αυτό. Η κατάσταση αυτή μπορεί να επαναλαμβάνεται για ημέρες μήνες η ακόμα και χρόνια.

9.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, λόγω της βαθιάς σύνδεσης και των δυο σε ενα βαθύτερο αλλά και περισσότερο πνευματικό επίπεδο, υπάρχει ένα έντονο αίσθημα ένωσης οτι ΚΑΤΙ σας έφερε για να είστε μαζί.

10.ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ, λόγω της ψυχικής σύνδεσης, μόνο με μια ματιά αισθάνεστε ακριβώς αυτό που αισθάνεται και ο άνθρωπός σας, όταν είστε μακριά, έχετε την ικανότητα της εσωτερικής ενόρασης, παρόλο που είστε μακριά μπορέιτε και οι δυο ταυτόχρονα να αισθάνεστε το ίδο ακριβώς πράγμα.

11.ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, πιέζει ο ένας τον άλλον, ώστε να προοδεύσει και να γίνει καλύτερος.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΔΥΜΕΣ ΦΛΟΓΕΣ

Η αριθμολογία μας προσφέρει έναν ιδανικό τρόπο ώστε να εντοπίσουμε, να αναλύσουμε αλλά και να καταλάβουμε καλύτερα τις ΔΙΔΥΜΕΣ ΦΛΟΓΕΣ.Για να αξιολογήσουμε μια σχέση ως ΔΙΔΥΜΗ ΦΛΟΓΑ πρέπει να έχουν εναν κοινό αριθμό, αυτός ο αριθμός είναι το 11.

Γιατί το 11? Διότι, προσφέρει την ευκαιρεία ανάπτυξης της διαίσθησης, ολοκλήρωσης, και ενός ατόμου που νιώθει περισσότερο ολοκληρωμένο.

Οι αρσενικές ενέργειες το 11, ανεξαρτησία και ένταση έρχονται να ενωθούν με τον αριθμό 2 που είναι περισσότερο, συνεργατικό,της φροντίδας, υποστήριξης και της αρμονίας.

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 11 δεν είναι τυχαίο οτι εμπεριέχει 2 αριθμούς το ΑΡΣΕΝΙΚΟ 11 και το ΘΗΛΥΚΟ 2.

Για να αξιολογήσουμε μια σχέση ως ΔΙΔΥΜΗ ΦΛΟΓΆ ΕΞΕΤΆΖΟΥΜΕ τα εξής,

1.ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ και των 2

2.ΜΗΝΑΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ και των 2

3.ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ και των 2, ο οποίος βγαίνει από την πρόσθεση ΗΜΕΡΑ+ΜΗΝΑΣ+ΕΤΟΣ και των δύο.

ΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 3 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΙΣΧΥΕΙ ή η πρώτη η δεύτερη η τρίτη, η και οι 2 η ακόμα και οι 3 περιπτωσεις

1.ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΑΤΟΜΟ Α ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΗΜΕΡΑ 1 - ΑΤΟΜΟ Β ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΗΜΕΡΑ 10 ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΗΜΕΡΕΣ 1+10=11

ΑΤΟΜΟ Α ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΗΜΕΡΑ 5 - ΑΤΟΜΟ Β ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΗΜΕΡΑ 6 ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΗΜΕΡΕΣ

5+6=11

ΑΤΟΜΟ Α ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΗΜΕΡΑ 13 - ΑΤΟΜΟ Β ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΗΜΕΡΑ 16 ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΗΜΕΡΕΣ

13+16=29/11

ΑΤΟΜΟ Α ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΗΜΕΡΑ 7 - ΑΤΟΜΟ Β ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΗΜΕΡΑ 22 ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΗΜΕΡΕΣ

7+22=29/11

2.ΜΗΝΑΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ/ΟΙΚΕΙΑ ΣΧΕΣΗ

ΑΤΟΜΟ Α ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΗΝΑ 1(ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ) - ΑΤΟΜΟ Β ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΗΝΑ 10(ΟΚΤΩΒΡΙΟ) ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΗΝΕΣ 1+10=11

ΑΤΟΜΟ Α ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΗΝΑ 2(ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ) - ΑΤΟΜΟ Β ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΗΝΑ 9 (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ) ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΗΝΕΣ 2+9=11

ΑΤΟΜΟ Α ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΗΝΑ 5(ΜΑΙΟ) - ΑΤΟΜΟ Β ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΗΝΑ 6 (ΙΟΥΝΙΟ) ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΗΝΕΣ 5+6=11

ΑΤΟΜΟ Α ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΗΝΑ 8(ΑΥΓΟΥΣΤΟ) - ΑΤΟΜΟ Β ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΗΝΑ 12/3 (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ) ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΗΝΕΣ 8+12/3=8+3=11

3.ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ

ΑΤΟΜΟ Α ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΖΩΗΣ 11 - ΑΤΟΜΟ Β ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΖΩΗΣ 11

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ για την εύρεση του κάνουμε 2 πράξεις.

1.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΠΧ, 28/7/1974=2+8+7+1+9+7+4=38/11

2.ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ, ΠΧ, 1974=10+11=21

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥς ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΟ, 28=2+8=10=1 ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, 1+7+21=29=2+9=11